A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2010 januári kismamák

Üdv minálunk klemencia! :)

Én azelőtt is rosszul aludtam, meg most is, úgyhogy nem tudom a választ. :roll:

Klári

Kép
claracroft

[quote="claracroft"] írta:claracroftdv minálunk klemencia! :)

Én azelőtt is rosszul aludtam, meg most is, úgyhogy nem tudom a választ. :roll:

Azért köszönöm :)

Az a baj, hogy én világ életemben bárhol bármikor tudtam alduni. Most viszont fél éjszaka ébren fekszem, ráadásul hergelem magamat, hogy még mindig nem alszom, ettől ideges leszek és még kevésbé tudok elaludni :cry:
Nem tudom hová lehet majd még fokozni, mindenhol azt olvastam, hogy az álmatlanság a 3. trimeszterben a legdurvább. :shock:

Ágnes

Kép
klemencia

Ezek szerint nem tudod még a baba nemét? :)

Klári

Kép
claracroft

Klemencia! Napközben szoktál aludni?

Timi
athena

Cat:Köszi a gratulát, de nekem nem kislányom lesz. :lol: :lol: :lol:

Hajhullás: Nem is tudtam hogy ezzel ilyen sokan küzdünk. Nekem már a terhesség előtt is hullott, és már sok mindent kipróbáltam, de nem igazán használt semmi. :( :(

Trudi: Ha megjöttél a hasba szúrásról feltétlen mesélj, hogy mi volt, vagy hogy, volt-e egyáltalán. :roll: Addig is szorítok Nektek nagyon! :D

Icu
Kép
Kép
icu03

Hát, én a tapasztalataimat le tudom ugyan írni, de ez az álmatlanságra vontkozik, független a terhességtől.

Pár éjszaka nemalvás után nekem jobb külön aludni, másik szobában, egyedül, elterülve, ha van rá mód. Néha éjszaka költözöm át, mikor már jó ideje forgolódom.

Jót szokott tenni egy falat kaja, pl sajtdarab, vagy 1-2 szelet felvágott, és hozzá egy kis innivaló.

Sokan esküsznek a langyos (esetleg mézes, vagy kakaós) tejre, én csak 2X próbáltam, akkor nekem nem használt, de lehet többször kellene próbálni.

Animal Planet, nagyon lehalkítva. Otthon újság, katalógusok olvasgatása.

Ha nagyon jár az agyam, vagy ideges vagyok, akkor egyik sem használ sajnos. Csak számolom a perceket, hogy végre reggel legyen. :shock: Ilyenkor, ha nem dolgozom, próbálom nappal bepótolni.

Klári

Kép
claracroft

Üdv nálunk Klemencia! Jó, hogy még egy taggal bővült a csapat! :)

hékás: én is kérnék felhasználót az új zárt bloghoz.

nekema babamozgás a pöckölésből átment kis pukkanásokba, meg olyan buborék szerű érzésbe, amit az elején többen írtak És sokat érzem, néha-néha ha nagyon aktív apa is érzi már:) Minden este tapogatózik kicsit meg mikor hazaérünk mindketten melóból és szoktam kapni haspuszikat is:)

Piri

Kép
Kép
Kép
mérnökasszony

Bogi: Jobban vagy már??

Athena: Az AFP-nek két hét alatt meg kellett volna lennie, mert az ugye kell a 18 hetes UH-ra, amit Te eredmény nélkül is sikeresen megoldottál :D :D . Lehet hogy elkeveredett valahol :?: :roll:

Icu
Kép
Kép
icu03

Az én férjem kommunikál a babával. A köldökömön keresztül.
Ez többnyire így hangzik:
"Halló, itt apád beszél!"

Ezen aztán mindig nevetünk :)

Timi
athena

Kima:Gratula a jó eredményeidhez! Csak így tovább. :lol: :lol: Remélem jobban vagy már. :wink:

Hízás:
Én jelenleg 4 kilót szedtem fel mióta terhes vagyok, de még ezután fog nőni a baba is. Remélem nem viszem majd nagyon túlzásba :oops: :oops:

Brigi:
Nagyon aranyos a kis Marci. :D Nekem még mindig eszembe szokott jutni a buszmegállós sztori, olyan jó lehetett :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Adrienne:
Szerintem ne aggódj a mozgás miatt, biztos vannak olyan napok amikor egy kicsit lustább. :wink: Én is aggódós vagyok, de neki a nyugalom mindennél fontosabb :!: :!: :D
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára icu03 2009.08.26 10:37-kor.

Icu
Kép
Kép
icu03

[quote="claracroft"]E írta:claracroftzek szerint nem tudod még a baba nemét? :)

Nem, még nem tudom. Szombaton voltunk ultrahangon, de az orvos nem mert nyilatkozni, mondván, hogy nem venné a lelkére, ha miatta festenénk a gyerek szobát rózsaszínre és mégis fiú lenne.

3 hét múlva megyünk 4D-re, talán ott bátrabban mondanak véleményt.

Ágnes

Kép
klemencia

[quote="athena"]K írta:athenalemencia! Napközben szoktál aludni?

Igen, napközben sokat és jól tudok aludni. Csak arra meg nem igen van időm :?

Ágnes

Kép
klemencia

[quote="claracroft"]H írta:claracroftát, én a tapasztalataimat le tudom ugyan írni, de ez az álmatlanságra vontkozik, független a terhességtől.

Pár éjszaka nemalvás után nekem jobb külön aludni, másik szobában, egyedül, elterülve, ha van rá mód. Néha éjszaka költözöm át, mikor már jó ideje forgolódom.

Jót szokott tenni egy falat kaja, pl sajtdarab, vagy 1-2 szelet felvágott, és hozzá egy kis innivaló.

Sokan esküsznek a langyos (esetleg mézes, vagy kakaós) tejre, én csak 2X próbáltam, akkor nekem nem használt, de lehet többször kellene próbálni.

Animal Planet, nagyon lehalkítva. Otthon újság, katalógusok olvasgatása.

Ha nagyon jár az agyam, vagy ideges vagyok, akkor egyik sem használ sajnos. Csak számolom a perceket, hogy végre reggel legyen. :shock: Ilyenkor, ha nem dolgozom, próbálom nappal bepótolni.

Köszönöm!

Majd próbálkozom, mert ha ez így megy tovább biztosan elpatkolok.

Ágnes

Kép
klemencia

Athena:
Várjuk a képet a szobáról, ha kész lesz. :D :D

Lányok:
Szerintetek lehet összefüggésbe hozni a baba mozgását azzal, hogy én nem fogyasztok semmi koffeint(kávé, capuccino, csoki, kóla) :?: :?: Mert én is elég ritkán érzem mozogni, és nem tudom hogy csak lusta, vagy valami baja lehet :?: :?: :(

Icu
Kép
Kép
icu03

Icu! Nem tudom, hogy van-e összefüggés, de én sem érzem olyan sokat, mint ahogy írják fentebb a lányok. És én koffeinen élek. Felváltva iszom a kávét, a teát, és a cappuchinot.

Timi
athena

[quote="icu03"]
írta:
icu03
Lányok:
Szerintetek lehet összefüggésbe hozni a baba mozgását azzal, hogy én nem fogyasztok semmi koffeint(kávé, capuccino, csoki, kóla) :?: :?: Mert én is elég ritkán érzem mozogni, és nem tudom hogy csak lusta, vagy valami baja lehet :?: :?: :(

Szia,

Szerintem van összefüggés a mozgások gyakorisága és az elfogyasztott koffien mennyisége között, mert a szervezetben lévő koffein a babára is hat.
De ne gondolj semmi rosszra, nem hinném, hogy bármi baja lenne a babádnak, legfeljebb tényleg lusta egy kicsit. Szerintem jobb, ha nem iszol kv-t és kólát, mert az amúgy is szapora szívverésű magzatnak lehet túl jó.

Én sem iszom koffeint, és az ultrahangon én úgy véltem, hogy alig, alig rúg, meg mozog a baba, a dokinéni meg megdícsérte, hogy milyen szép erőseket rúgkapál.

Ágnes

Kép
klemencia

Niszli:Örülök hogy jobban vagy már. Nekem csak az orrom van pár napja bedugulva minden este, meg kicsit tüsszögök én is, de szerencsére ennyi. :?

Klári: Én is ugyanezt érzem amikor mozog a baba, csak nehéz volt rá megtalálni a megfelelő kifejezést, úgyhogy köszi. :D :D

Ágnes: Először is üdv itt köztünk :!: Én is tapasztaltam az alvásproblémát, és sajnos ez valószínű egyre rosszabb lesz ahogy nő a baba, mivel mindenhogy kényelmetlen lesz a fekvés. :roll: De kibírjuk. :lol: :lol:

Icu
Kép
Kép
icu03

[quote="icu03"]
írta:
icu03
Ágnes: Először is üdv itt köztünk :!: Én is tapasztaltam az alvásproblémát, és sajnos ez valószínű egyre rosszabb lesz ahogy nő a baba, mivel mindenhogy kényelmetlen lesz a fekvés. :roll: De kibírjuk. :lol: :lol:

Remélem. Sosem bírtam sem az éjszakázást, sem a kialvatlanságot :)

Ágnes

Kép
klemencia

Szcsm:Én nyilallást nem, de amit Athena írt, olyat én is szoktam érezni :lol: :lol:

Athena: Jót nevettem az "apa kommunikál" dolgon, pont azért mert ez nálunk is hasonlóan hangzik. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ági:Nem baj ha így írom?Köszi a megnyugtatást. Az azért meg sem fordult a fejemben, hogy azért igyak koffeint, hogy érezzem sűrűbben mozogni, csak kicsit aggasztott, hogy kevesebbet mozog, mint a többieknek. De most már megnyugszom. :roll: :D

Icu
Kép
Kép
icu03

[quote="icu03"]
írta:
icu03
Ági:Nem baj ha így írom?Köszi a megnyugtatást. Az azért meg sem fordult a fejemben, hogy azért igyak koffeint, hogy érezzem sűrűbben mozogni, csak kicsit aggasztott, hogy kevesebbet mozog, mint a többieknek. De most már megnyugszom. :roll: :D

Tényleg ne aggódj.

A barátnőm a 18. heti ultrahangról azt mondta, hogy bukfencezett bent a babája, meg pörgött-forgott. Én is ezt vártam volna, ehhez képest a számomra leglátványosabb mozgás az volt, hogy mozgatta a kis álkapcsát :D
Az orvos szerint meg szép vastag lábai vannak (na én erről is másként vélekedtem), amikkel jó erőseket rúg :lol:

Ágnes

Kép
klemencia

Sziasztok!

Akire, ezt a blogot csak azok olvashatják, akik jelszót kapnak hozzá. Sőt, úgy van beállítva, hogy a keresőkben se jelenjen meg. A picasahoz még le kell tölteni egy alkalmazást is, nem?

Kissgizi, örülök a jó eredményeknek, és annak, hogy bekukkantottál hozzánk :wink:

Cat, a Babérban voltam, a Deák felé már nagyon régen nem voltam. Az kocsival nem megközelíthető, és mire a Földalatti lépcsőjén leszenvedném a babakocsit... :twisted: De ha arra járok, feltétlenül benézek Hozzád. Majd egyeztetünk, lehet, hogy meglepem András haverunkat is :lol:

Trudi, nyugi, minden oké lesz! Majd mesélj, sokat, mert nem ez lesz az utsó hozzászólásod :wink:

Bogi, jobbulást Neked! És vizsgáltatsd már ki magad, hogy mi lehet ez az egész, jó? :lol:

Adrienn, nyugi, vannak ilyen napok. Nekem is volt, hogy csak kettőt rúgott összesen egész nap (mondjuk én is paráztam :oops: :lol: ), de ha abból indulsz ki, hogy saját magadnak sem ugyanakkora az energiaszinted minden nap, akkor talán az megnyugtat :lol:

Szcsm, ne is mondd a tegnapi tornát. Rettentő jó volt, de a csípőmet alig érzem :lol: :lol:
A Heydie-álmod meg jó lenne, ha valóra válna, mert én már a legrosszabbra gondoltam többször is :cry:

Klemencia, szia, üdv köztünk! Ha visszalapozol a 100. oldalra, ott találsz egy táblázatot. Ha elküldöd nekem az adataidat, szívesen beveszlek Téged is. És igen, én pocsékul alszom :twisted:

Én nem tudom, hogy mostanában hogy tudok majd jönni, mert tegnap délután tönkrement a gép. Ma elvitte magával Sanyi, de a melóhelyén meg tökéletesen töltődik. SZóval nem értem. Ma anyuéknál vagyunk, itt elérem gond nélkül a fórumot :lol:

Köszönöm a dicséreteket a fiammal kapcsolatban :lol: Dagad a mellem :lol: :lol: :lol:

Aki kérte, annak küldtem meghívót, kiabáljon, aki nem kapta meg :wink:

Brigi

Kép

Kép
hékás

Lányok!

Elevit mellett lehet inni pezsgőtablettákat? Calcium, Magnézium, Vas ilyesmi.

Timi
athena

Haliho!

Klemencia: udv itt!

Icu: En is iszon tejeskavet es teat foleg most a megfazas miatt, de nem erzem, hogy a koffein lenne a "ludas" a mozgasban. Nalunk apja fia lesz...akkor izgaga a kisgengszter, ha eszem vagy etkezes utan :lol: Tegnap meg ugy rugott kettot, hogy csikizett is...nem neznek hulenek, hogy magamba vigyorgok. :roll:

Athena: apa vicces :wink:

Cat: sajna a tappenzre menni elegge kacifantos most, igy az kilove. Viszont, ha tobb megbetegedes lesz, akkor kerni fogom az otthonrol dolgozast.

Szcsm: koszonom. Mar csak kohoges es orrfujas…torokfajas mulik.

Trudi: szoritok, de minden rendben lesz! :wink:

Bogyra: Nem lehet valami virus? Jobban vagy?

Brigi: nagyon huncut szemu a szokeseged!:wink:
Vendég

[quote="hékás"]S írta:hékásziasztok!

Klemencia, szia, üdv köztünk! Ha visszalapozol a 100. oldalra, ott találsz egy táblázatot. Ha elküldöd nekem az adataidat, szívesen beveszlek Téged is. És igen, én pocsékul alszom :twisted:

Köszönöm, megkeresem.

Már látom, hogy be kell rendezkednem tartósan az álmatlanságra. Majd beiratkozom egy DVD kölcsönzőbe :lol: és egy könyvtárba :lol:

Ágnes

Kép
klemencia

[quote="athena"]L írta:athenaányok!

Elevit mellett lehet inni pezsgőtablettákat? Calcium, Magnézium, Vas ilyesmi.

Az én "paraszti" logikám szerint igen.
Végülis nem tiltja semmi azt sem, hogy olyan ételeket egyél amiben vas, vagy calcium van. Persze gondolom itt is a mértékletességen van a hangsúly :)

Ágnes

Kép
klemencia

Hékás: ugyanazzal a töltővel megy APa munkahelyén a gép? Lehet hogy az ment gallyra? Esetleg a konnektor, amibe otthon be volt dugva?

én attól féltem, hogy a nyakamban lesz izomláz, de szerencsére semmi. 2-3 alkalom után Neked sem lesz semmi bajod, majd meglátod :lol: :lol:

Kép
szerencsemák

Teljesen ugyanaz. Bevitte a töltőt és a gépet is, és a saját töltőjével töltődik. A cégnél náluk Lenovo van, nekünk meg HP, nem is jó bele az a töltő. A konnektort is leellenőriztük, a telefontöltő tökéletesen működött benne. Sőt, át is dugtuk másikba, és ott sem ment. Szóval egyáltalán nem értem... Majd lehet, hogy napközben bejárok a melóhelyére feltölteni az aksit :lol: :lol:

Én a testem összes pontjára úgy éreztem tegnap este, hogy fájni fog, de egyenlőre még semmi. Na de majd holnap! Addigra tuti kijön :? :lol:

Klemencia, nekem semmi nem használ álmatlanság ellen. Hiába olvasok, tévézek, netezek, sétálok... Úgyhogy már feladtam, és csak forgolódok. :twisted:

Brigi

Kép

Kép
hékás

[quote="hékás"]
írta:
hékás
Klemencia, nekem semmi nem használ álmatlanság ellen. Hiába olvasok, tévézek, netezek, sétálok... Úgyhogy már feladtam, és csak forgolódok. :twisted:

:cry: Olyan ikont nem találtam ahol patakokban folynának a könnyek :lol:

Ágnes

Kép
klemencia

Hékás!!!

Szuper vagy! Hatalmas csillagos ötös jár neked!

Timi
athena

Brigi: Szuper a blog! Kulon jo a cseresznyevirag...juhejj :lol: :lol:
Vendég

Sziasztok, szép napot mindenkinek!

lányok: köszi a nyugtatást, már megnyugodtam. Tegnap még a csokira sem volt aktív a babóca, megpróbáltam mindent. De mivel reggel ébredés után a babóca produkálta magát, így most már tényleg megnyugodtam. :)

athena: ne foglalkozz az anyósoddal, ha ahhoz van kedved hogy dekorálj, akkor hajrá! :) És tessék majd megmutatni az eredményt!

Szcsm: már én is gondolkoztam a szívhallgatóval kapcsolatban, tegnap este meg is említettem páromnak, akinek persze az volt a reakciója, hogy szerinte felesleges. Úgyhogy szerintem nem lesz ilyen kütyüm.

Tényleg jó lenne ha heydie visszatérne, sokszor eszembe jut és aggódom miatta, remélem nincs semmi baj! :(

klemencia: szia, üdv köztünk! Mióta terhes vagyok, azóta párszor nekem is gondom van az alvással. Sokszor én is rosszabbul alszok, főleg mivel állandóan felébredek éjjelente, hogy pisilnom kell és utána már nem tudok visszaaludni rendesen. Nemrég volt pár napom, amikor szinte egyáltalán nem aludtam, szenvedtem is nagyon és a lányok adtak egy tippet, hogy igyak egy kis vörösbort és vessem be a párom. Nekem ez bevált. :D :wink:

Athena, icu: ez nálunk is így szokott történni. Férjem hazaér a munkából és elkezd a hasamhoz beszélni, meg simogatja, puszilgatja, ilyesmik. Nagy aranyos. Aztán este mikor már bebújunk az ágyba, akkor is beszél hozzá, meg szokta kérni hogy mozogjon neki. Egyébként lehet hogy hihetetlen, de ha párom beszél hozzá, vagy simogatja a hasam, akkor mindig elkezdi produkálni magát. :D :D

Brigi: köszi a meghívót, megkaptam, már be is regisztráltam. Egyenlőre még nem írtam semmit és képet sem tettem fel, még ismerkedek vele, hogy hogyan kell használni. Majd akarok feltenni oda képet magamról, meg pocakfotót, ilyesmik. Majd mindenki tehetne fel egy képet magáról! :)

Kép[/url]

Kép
adrienne29

Brigi: Én nem kaptam meghívót. Küldtem privit az adataimról. :D

Icu
Kép
Kép
icu03

Athena: Elevit mellé lehet inni pezsgőtablettákt. Nekem a védőnő javasolta, mivel éjszakánként görcsölt a vádlim. És azt mondta h igyek vagy szedjek vlmilyen formában megnéziumot meg kalciumot
Bár én végülis a MagneB6 és kalcium tabletta mellett döntöttem.

Piri

Kép
Kép
Kép
mérnökasszony

Hékás: én is megkaptam, kösziiiiiiiiiiiii :) :P

Klári

Kép
claracroft

Sziasztok!

Kelmencia! Üdv köztünk! Én nagy alvó vagyok, de az első és a mostani terhességemnél is jelentkeztek alvásproblémák, szóval kitartás! A szervezeted felkészíti önmagát a babához való éjjeli felkelésekre és fenntlétekre! :lol:

Megjöttünk az uh-ról. Brigi! Maradhat kék a sorom... :D Minden rendben Öcsibogyóval.

BPD: 43mm, HC: 166mm, AC: 133mm, FL: 28mm, EFW: 261g

Brigi! Én regisztráltam, de azóta sem kaptam mailt, hogy aktiválni tudjam magam a blogon. Küldenél egy másik meghívót :cry:

J.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára somaanya 2009.08.26 13:37-kor.

Kép

Kép
somaanya

Köszönöm a bíztatásokat.

Majd valahogy túlélem ezeket az ébrentöltött éjszakákat, és amit lehet, azt pótlom nappal :)

Ágnes

Kép
klemencia

Somaanya, küldtem újat. Icu, bocsánat, nem vettem észre a privit :oops: De most elküldtem :lol: :lol:

Köszi a dicséreteket. Most megyek kocsit takarítani, aztán befejezem az irományomat. Elkezdtem írni egy bejegyzést, hogy hogyan is kell feltölteni a képeket, hátha valaki nem jártas annyira a blogvilágban. Csak hogy ez ne lehessen kifogás :wink:

Somaanya, gratula az eredményekhez. Öcsibogyónak van már neve? :lol:

Klemencia, én olyan smileyt keresek állandóan, hogy ásítozva kóválygó, de olyan sincs :lol: Pedig rám a vigyoron kívül az jellemző még :lol: :lol: :lol:

Brigi

Kép

Kép
hékás

[quote="klemencia"]M írta:klemenciaajd valahogy túlélem ezeket az ébrentöltött éjszakákat, és amit lehet, azt pótlom nappal :)

Aztán megszületik az apróság, és teljesen megszokott a kóválygós napokat is :wink: :lol:

Brigi

Kép

Kép
hékás

Hékás:köszi, én is kérek blogos hozzáfáfást. köszi :D

Giz
Kép
Kép
III. uh: 11.04
kissgizi

Klemencia, üdv, a januári kismamák között.
Torna, na végre megértettem, hogy mind3-an ott voltatok a tornán :) És megismertétek egymást?
Hékás, én is megkaptam, köszi. Regisztráltam, most várom, h elküldjék amit kell, ahhoz, hogy majd be is tudjak lépni. Már nagyon várom a pocakos, babaszobás, stb. képeiteket :)
Az alvással nekem akkor van gond, mikor felébredek vécézni... utána általában nehezen megy a visszaalvás. SZerencsére a második trimeszterre az éjszakai 2-3 kimenetel lecsökkent 1-re :) A legbosszantóbb az, hogy 8-17-ig dolgozom, délután nincs idő aludni, s mégse megy az alvás egyes éjszakákon. De van amikor minden rendben; nem tudom mitől függ. Az éjszaka 0:45-4:30-ig próbálkoztam az elalvással :(
Babamozgás: ha érzel valamiféle sejtelmes dolgot odalent, amit azelőtt nem éreztél, az már valószínűleg Ő. Ha csak icipiciket mozog, az csak azt jelenti, hogy nyugodtabb gyereked lesz, nem kell majd futkározz utána.
Én nem iszom sem kávét, sem kapuccinót, sem kólát, mégis elég hamar éreztem a mozgásokat... ráadásul gyakran, és sokszor sokáig. Vagy keveset alszik Babóca, vagy alvás közben (REM-periódusaiban) is nyújtózkodik odabent, vagy bukfencezik, sürög-forog ébren, mert nagyon bökdösi a tenyerünket... sőt, már többször szemmel látható volt, hogy mennyire be van indulva:) Ezt is nagyon élveztük. A párom a hasammal való beszélgetés útján is be tudja indítani a mozgásokat; szerintem felébreszti ilyenkor a gyerkőcöt, de attól nagyon boldog, hogy ilyen hatása van :) Ezek a férfiak.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára nilszi 2009.08.26 14:17-kor.

Hatodik UH: esetleg jan. 6.-án, ha még egyben leszünk :)
Kép
nilszi

Brigi! Köszi, már megvagyok!

Kép

Kép
somaanya

Sziasztok!

nah nagy nehezen kisírtam, hogy csinálják meg a netünket! Már fél órája működik! :D :D juhééé. Valakit rácsatlakoztattak a házban, minket meg le... lehet nincs elég kábelük és most felváltva lesz netünk a szomszéddal????
:roll: :roll: :twisted:

Hát én olyan sehogy vagyok, köszönöm az érdeklődéseket! :) Hányinger van, ma még nem konkretizáldott ugyan egyszer sem, de hasmenésem van. Nem hiszem, hogy vírus lenne, mert az más jellegű. Nekem nem fáj a hasam vagy ilyesmi, hanem kimegyek pisilni és hoppááá mást is kell, de csak úgy hirtelen. De ezt nem részletezném. :) :D

Viszont elértem a -8 kg-t, tehát most gyakorlatilag 3 kg-val vagyok kevesebb mint ahogy Levivel teherbe estem :roll: :roll:
Már engem is aggaszt, úgy hogy belehúztam folyadék és vitamin pótlásba. Hátha segít. Szedem mindennap a femibiont és mellé iszok magnéziumot, kalciumot, vasat, folsavat. Sőt még gumicukrot is vettem! :) :) Drága férjem is aggódik, mindennap hoz két liter 100%-os gyümilevet ( amit én imádok, ő meg teljesen feleslegesnek gondolja, ezért amúgy sosem veszünk...) illetve kikészítem magamnak az ásványvizet. Így legalább remélem a folyadék bevitel rendben van, mert az árt a legtöbbet a babának.

Viszont kb három napja nem érzem mozogni, illetve ma nem találtam meg a szívhangját sem a babának a géppel, de ez azthiszem nem jelent semmit igazából, csak éppen nem feküdt úgy. Viszont a hasam is sokkal lejjebb ment, kiszáradásnál a magaztvíz is fogyhat. Így ma este 20-ra megyünk 4D-re, ide a közelbe gyorsiba csak a megnyugtatásunk végett.

Ma tökfőzit főztem, azt eszegetem.

Levente beteg, tegnap hajnalig orrot pórszívoztunk, csepegtettünk. Aztán végülis jól aludt. De ma is betegecske, hőemelkedése van. Most próbálok pihenni vele egy kicsit, hátha.

KépKépKép
bogyra

Kissgizi, elküldöd nekem priviben az e-mail címedet? Mert csak oda tudok küldeni meghívót!

Bogi, jól teszed, hogy elmész dokihoz, nézesd is meg magad!!!! Levinek jobbulást!

Brigi

Kép

Kép
hékás

Na, kész vagyok a leírással. A legrégebbi bejegyzés, neve Hogyan használd??? Itt megtaláljátok, hogy kell feltölteni a képeket. És akkor indulhat a feltöltés :wink:

Brigi

Kép

Kép
hékás

Brigi! Öcsibogyó neve még rejtély. A három befutó jelenleg: Ádám, Ákos és az Áron, de valahogy a Soma után annyira idegennek érzek minden más fiúnevet. Gondolom ez természetes csak nem tudom így hogy lesz neve öcsikének. :shock:

Kép

Kép
somaanya

Brigi: Köszi a meghívót. :D :D Megérkezett. Egyelőre még én is csak ismerkedek az oldallal, kicsit bonyolult még :? :shock:

Icu
Kép
Kép
icu03

Somaanya: mit szólsz a Samuhoz???? :D

Timi
athena

Athena! Hát .......épp az egyik barátunknak született most Samu fia......nem épp a legjobban tetsző név. :lol:

Brigi! Írtam a blogba próba gyanánt. Somaanya helyett jutkakiss néven futok, a listában átírnád? Köszi!

J.

Kép

Kép
somaanya

Brigi! Megcsináltam! Nem is olyan bonyolult ez a blog oldal! :wink:

Kép

Kép
somaanya

Brigi!
Jó lett a blog.

Klemencia!
Üdv a topicban! Esetleg nem lehet, hogy nem fáradsz el eléggé napközben? Szerintem próbálj meg napközben nem szundizni és akkor lehet, hogy éjszaka sikerülni fog.

Bogyra!
Nagyon kíváncsi leszek mit mondanak neked az uh-n. Én már nagyon aggódom érted. Dokid mit mond?

Icu!
Köszönöm kérdésed, ma egész jól megvagyok. Van egy pici görcsölgetés meg egy pici keményedés, de nem vészes.
Szerintem tuti nincs semmi baja a babádnak. Eddig az enyémet még egyáltalán nem éreztem mozogni, de nem parázok, mert ha baj lenne, azt biztosan érezném……

Athena!
Szerintem lehet, gondolom nem tudod túladagolni ezeket.

Soma!
Gratula „Öcsibogyó” eredményeihez! Még nekünk sincs nevünk, mert egyenlőre semmi nem tetszik. Ami tetszett azt már választottuk. Apa azt mondta, a második is legyen Marcell
:lol: :lol:

Kima
Kép
Kép
kima75

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?