Annus..nekem a hegem szélén volt egy olyan vastag szilkonos cső kilógatva mint a katéteres cső, csak ez a sebbe vol tbevarrva és a pociból vezette ki a váladékot, vért. Az első nap a katéterrel együtt szedték ki.Nem mindanhol raknak be ilyet, nálunk is csak annál aki ducibb.

Én az vagyok

.
Amúgy most már kezd szép lenni a heg, nem is váladékozik.
cicóka..de jó lehetett ez a tanácsadás, nekem is ilyen kéne.

Szóval ő is a sűrű ciciztetést javasolja???És ne adj pótlást???
Mesélj, még miket mondott?
Én is többször cicire teszem Bazsit, de nem vettem észre hogy több lenne a tejem, már mikor tök leszívja a melleim és csak mérgelődik és éhes, néha adok neki pótlást én is.

Szerintem Bazsi nekem 60-70-et eszik körülbelül. De sajnos a cicimben csak 50 ml van általában.Bár már nem mérem, mert csak idegesít hogy keveset szopik, és stresszelem magam.
Pocak fájás: Írtátok hogy adtok külömböző teákat.
Most vettem patikai édeskömény termést, és lehet azt kipróbálom, a védőnő szerint elég 4 szem mag és 1 dl forralt víz, majd 3 perc után leszűrni.de csak 2-3 teáskanálnyi kell egy ilyen picinek, többet nem szabad a védőnő szerit.
Én ezért nem veszek ilyen babamosoly és pocak tea féle filteres kutyulékot, mert csak önthetem ki a maradékot

, és azt mondják az erős nekik még.
Rajta is van a dobozán hogy 3 hós kortól adható!
Maszírozni én is szoktam a pociját pelenkázáskor, nagyokat durrogtat is.

Tornáztatom a lábát...de ez csak ideig-óráig jó.
Kellemes Szilveszterezést!(Gondolom a többség a Tv elött ünnepel, de ha valaki megy bulizni, annak jó bulizást!)
Részemről, örülök hogy ha a 9 órás Tv műsoron nem alszom el