A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 májusi babák

Bringa még Neked elfelejtettem, mennyire szép lehetett az a pillanat, a két gyerkőccel:)

Riella!

[quote]e írta:gy babához sok türelem kell,de kezdek rájönni,hogy apához még több.

Nah, ezen jót nevettem. Hihihi.
Anyukád meg a zöldbabbal, hát ez is marha jó.

Ja, és Boldogságos Hófordulót!
Melinda Nektek is!

Kép
niki30

Sziasztok!

Hú de sokat írtatok. Képzeljétek manókám tegnap este 20:15-től aludt reggel 4:45-ig. Én hülye meg riadva ébredtem hogy jaj él még a gyere szegényt jól megilyesztettem pedig szépen aludt. utánna viszont keményen kérte az adagját egész nap 3 óránként. Este fürdés az nállunk is fix utánna megetettem és úgy beájult hihetetlen. Ilyen még nem volt letettem és már aludt is. Napközbe össze vissza alszik este viszont eddig jól aludt még nem éjszakáztam vele. Lorcika a párommal dettó ez a szitu. Én hatszor körbefutom mire ő megmozdul, én is sokat bosszankodok rajta. Ha ő látná el a gyereket akkor egész nap etetne, büfiztetne, fürdetne mert mire végez az egyikkel már kezdheti is a másikat.
Bogyra örülök hogy nincs komolyabb baj.
légzésfigyelő: ugye nekünk többször bejelzett és mivel nem lehet állítani így nem tudtuk mi van erre megfordítottuk a lapot és azóta nincs riasztás-hála az égnek!!! De kérdem én miért nem mondják a kölcsönzőbe hogy nem mindegy melyik oldalára fektetjük a gyereket?! Mindegy.
Balázs nem hajlandó hason aludni sőt 2 perc után sír ha hason van, remélem később szereti majd azt a pózt is.
KépKép
rena10

Dobok még pár képet. Kép Kép Kép
KépKép
rena10

Horpika nektek is boldogságos hófordulót!
Persze szerintem minden anyukának boldogság ha a bébijének ...fordulója van.Olyankor elönti az ember szívét egy boldogság szirup és cseppfolyóssá válik a büszkeségtől,hogy mekkorát nőtt,milyen jól eszik,alszik,jó baba stb...
Anyukámról szokták kérdezni az ismerőseim,hogy boldog nagyika,én meg mindíg azt felelem,hogy képzeljétek mennyire elfárad bele,hogy egész nap olvadás ponton van a gyönyörűségtől. :D :D :D
Olyan hamar megnőnek,most nyávogunk,és ezer gonddal küzdünk nap,mint nap,de szerintem az elkövetkező 18 év sokkal nehezebb lesz(mondom én a nagy tapasztalt:))
jönnek a dac korszakok ,és a többit ne is soroljam...azt mondják a gyermek nevelésnek 3 korszaka van ,az emelj fel,a tegyél le és az engedj el!!!
Most még annyira ránk vannak utalva,hatalmas szerelem minden nap,és minden egymásra nézés,egy érintés és minden ami velük kapcsolatos,mégha sokszor összeesünk a fáradtságtól akkor is...
Áh,én már most kivagyok a gondolattól,hogy egyszer csak elém áll és azt mondja ,költözöm a lányhoz....addig is minden pillanatot kihasználok.....
Niki ha vígasztal, a tudat szolidaritok veled ,karika ügyben,én ugyan már megkaptam a zöld jelzést,de elkezdtem szedni a régi bogyómat amit terhesség előtt szedtem,mivel hogy nem szoptatok,és most kezdi kifejzóteni a gátló hatását tehát az apácasorsban osztozom veled még,de azon gondolkodom ma este véget vetek ennek,mert már nagyon kezd elegem lenni,apa szedheti a pókhálókat rendesen. :D
Na meg a másik,hogy amilyen szerencsém lesz pont az eksön közepén belép a képbe babuci,..... :? :? na majd meglátjuk.
Most robogok eszek pár falatot,ma megyünk oltásra délután egyre,remélem jó viseli majd és nem lesz lázas.
Puszi csajok

KépKép
riella77

Riella köszi szépen az együttérzést! :)

Oltás? Ajjajjajj. Na de túllesztek ezen is.

Szépen írtál:)

Kép
niki30

Rena, ezeken a képeken milyen nagynak tűnik Balázs?
Hány kg most?

Kép
niki30

Jó reggelt mindenkinek!

Niki!tényleg szép volt,olyan igazi olvadós,csöpögős,lúdbőrözős :)
Riella!nálam tök uez a szitu,a vezetés okés,de a praking :shock: én mindenesetre jókat röhögök magamon :lol: ja,és én is pont tegnap vontam le ezt a következtetést apával kapcsoltaban,néha(?) tényleg több kell nekik belőlünk,mint babónak........

Boldog hófordulót az ünnepelt babáknak! :lol:

Csajok!Az én Lilim tegnap óta be van ájulva!este még féltem,h fog-e aludni az éjjel,fél10kor úgy kellet felkelteni a fürcsire,aztán evett,keveset,na gondoltam akkor elérkezett az első olyan éjszaka,amikor nem fog aludi az éhség,plussz a kialvás miatt :shock: De az én kislányom hajnal 3kor csak a mucijáért(cumi) nyöszörgött,ahogy bedugtam a szájába visszaaludt háromnegyed5ig.Magunk mellé tettem,csukott szemmel bekajált és nyolcig alukált velünk.Kicsit játszottunk,ma szuper műsor volt,mondhatnám gála a legjobban sikerült mutatványok közül,aztán meg akartam etetni,evett vagy 40et :shock: és újra beájult!És már tegnap Du. is ezt csinálta,pedig ez tőle már szokatlan,mert mindig nézelődik vagy fél órákat mire elalszik.Kicsit kezdek aggódni,ez nem az én Lilim!Remélem csak valamiféle élettani változás lehet,csak tudjátok nem kajál vmi sokat.Még mindig csak inkább 100akat eszik,pedig már legalább 125-150-et kéne neki.Mondjuk nincs gáz vele,gyarapszik,meg nött is már,lehet kicsit más az anyagcseréje,de én már mindenfélére gondoltam :roll: :shock: :roll:
Azt hiszem fel is hívom a védőnőt,gondosan betartva a para szinteket:először őt,aztán meg majd a doktornénit :roll: :wink: :lol:
Amúgy amikor fenn van,tök rendben van,éber,orientált és jókedvű,csak nagyon-nagyon sokat alszik...........
na megyek is telefonozok

Kép
bringababa

Bringa szerintem nem kell megijedni.
Az én babóm meg tegnap óta tök keveset alszik. Szerintem az idő, a szél. Mindenkire másképp hat. Rá lehet, h. így, h. durmol:)
Ne aggódj!
Az meg hogy mennyit eszik...Figyelj! Nincs ilyen, h. ennyit kéne, annyit kéne. Eszik amennyit kíván! Tudod, nincs két egyforma bébi!:) :lol:

Kép
niki30

Bocs, nem akartam okoskodni.
Én nem aggódnék a helyedben.
Lili rendes, drága kisbabó! :lol:

Kép
niki30

most balkezes vagyok: Viktória jobb oldalon szopizik - bár sztem már csak álmában.
ő is tegnap marha sokat aludt, este is szépen tentizett, de f3kor azért felébredt. mondjuk ez azért jobb, mint előtte napon, amikor meg 1kor. pedig már általában 3 után kelt. no, nem baj, amíg azért viszaalszik. most már viszont nem olyan pihentető mellette aludni, mert rúgkapál álmában.
no, letettem, majd még jövök. most öltözöm, mert eddig hálóingben nyomtam
:oops: :oops:
Vendég

Oké,oké,csak túl gyanús volt ez a hirtelen jött "ideális babó" :wink: Eszik,alszik,eszik,alszik..............,ez nem az én Lilim :wink: :!:
De már nem aggódom,telefonáltam :wink: :!: Beazéltem a doktornénivel,azt mondta a kajára,h 1általán nem baj,h "csak" ennyik kajál,mert inkább az a nagy gond,h túleszik magukat a kicsik.Az aluszékonyságra viszont azért tényleg figyelni kell,mert lehet egy kezdődő kórság bevezető tünete,de ezt már én tudtam Alexánál.A csendes gyerek mindig gyanús :wink: De szerinti is csak arról lehet szó,h a nagy meleg után végre a frissebb levegőben ki tudja magát pihenni.És nagyon-nagyon megdicsért,h ügyesen nem öltöztetem túl babócát.Képzeld még a dög melegben találkoztunk egy babatársékkal,együtt jártunk a szülésrekészítőre,hát én mikor megláttam a kicsit a kocsiban majd elájultam! :shock: Kb.téli szerkó volt rajta,sapka,sál,kesztyű,takaró,Lili meg egy napozóban heppázott,vagy nem is,egy body volt rajta :roll: Annyit bírtam kinyögni,h "fázós a babuka?",mire apája mondta,h ő nem,viszont anyája igen :idea: :!: :shock:
És miért is bocsika? :roll: Hát tudod,h nekem te vagy Niki-anyu :wink: :!: :lol: Tegnap is neked gyóntam,mert rosszul viselkedtem,és csak h tudd hiányoltam is a feddést :wink: :lol: :!:

Na lépek,közben kakilt a drágám,végre valahára ez is rendeződni látszik,megette a reggeli maradékot és most békésen szendereg az ágyikójában,addig kitakarítok,vendégek jönnek estére,mi ma pizzázunk!Alexát kidobtam :roll: :wink: :lol: ,h este legyen hol bandáznunk,kicsit tudathasadásos állapot,nem :?: Idáig ő kérte,h rendezhessen banzájt,most meg már én!Hiába na,fordul a kocka! :lol:

Pusz,mindenkinek,legyen szép napotok! 8) :lol:

Kép
bringababa

Nah, halika!

Drágaságom 4100 gr, mióta hazajöttünk, vagyis 3 hete, majdnem 1 kilót hízott! Igaz, eszik is rendesen! Kakival vannak gondok, nehezen megy, de hát anyatejes baba nem kakil mindennap, legalábbis nem mindegyik. Legközelebb egy hónap múlva lesz tali a dokijával, akkor lesz ugye oltás neki.

Ezt a hideget ő is megérezte, kicsit nyugodtabb volt éjjel, hajnalban viszont nyügis lett kicsit. Na megyek is, éheeeeees! :)

Márti

Kép
horpika

Sziasztok,

Bringa most kicsit belem ultetted a parat ( Para Zita is back!!). :shock: Az alvassal kapcsolatban...bar az igazsag az, hogy az en babam a kezdetektol eleg sokat alszik. Minden eteteskor szopival egyutt 1 orat van fent. Abbol kb.20-30 perc szopi, utana nezelodes, nevetgeles (imadooooom!!!), aztan komazas es alvas! Csak nem egy korsag kezdete!!!!! Van amikor rogton beajul...de azert meg eber szokott lenni szopi utan, mondjuk inkabb delutan, estefele eber..meg ugye este van a kis idegrendszer fejleszto nyusszoges (kotelbol lesznek az idegeik ezeknek a kolkoknek!! :D :D), aztan ma is ejjel lenyomta a 8 orat!!!!! :shock: Es vidaman, mosolyogva kelt. Csak nem lehet baj, nem? O egy ilyen kis nyugis alvos baba.......naaaa de azert majd a vedononek mondom, mert mar mittomen, hogy nem jott-e hirtelen...bar csak nem hetekig tartana a lappango korsag! Vagy igen??? Jajjj! Csak nem!!

Na racafolt a cunci, hogy igenis nem alszik o orokke, mert most sir :D ....megnezem..

Kép

Kép
lorcika

sziasztok

tegnap mi is voltunk dokinéninél: 4450g (+1090 a hazajövős súlyhoz képest), 55 cm (+4) és 37 a fejkörfogat (+2cm). :D Szóval gyarapodunk szépen :D MA nyüglődik kicsit, meg a hasát is fájlalja (lehet, hogy a Gripe Water is befuccsol... :roll: :roll: :roll: )

Boldog hófordulót mindenkinek, akinek most(anában) van! :lol: :lol: :lol:

A hasonalvás nálunk sem megy :roll: csak nagyon ritkán, ha esetleg apa hasán alszik el... véletlenül.

bogyra, tyűűű durva sztori, de örülök, hogy végül minden megoldódott :wink:

bringa, te hozod a formádat, látom ám :D :D

Esti nyüsszögésnél én bizony megpróbálom megnyugtatni. Vagy a helyén fekve simogatom és beszélek hozzá, vagy kézbeveszem és úgy, mert szerintem az a helyes. Spock egyébként is elhúzhat a sunyiba, ezen nőtt fel az USA-ban is több (de)generáció... én köszömszépen nem kérek belőle! :twisted: :twisted: :twisted:

Sztem a nevelés nagy része így is úgy is ösztönös, és csak néhány dologban tud valójában segíteni könyv/internet. Márcsak azért is az én gyerekemről konkrétan még nem írtak könyvet :D :D :D

Legi

Kép
leglesscat

úgy hallottam,dr spock fia öngyi lett :shock: ha ez igaz, az azért sztem egy lényeges info. de lehet h az sem. néha asszem h el vannak túlozva ezek a nevelési-környezeti hatások. olyan nagyon sok mindent hoznak magukkal már eleve! teccett, amit írsz, legi: "az én gyerekemről még nem írtak könyvet" :lol:

na, örülök h írtátok h napközbeni alvás nálatok is összevissza, mert azt hittem, csak mi vagyunk ilyen szabálytalanok :oops: :roll: szal a suttogó is elmehet a sunyiba :wink:
Vendég

Sziasztok,

Hat nalunk ma elegge osszevissza nap van. Nyufedli eszik egy kicsit, bealszik...bufire felebred, nezelodik.....megint elalszik. Kis alvas utan, kaja..es kezdodik elolrol! :) MOst elvittemsetalni, elaludt a babakocsiban, kint aluszik a teraszon, jol betakartam, de kellemes az ido a szel ellenere.

Tegnap lemertuk Ricsiket. 4,01 kg, vagyis picit kevesebb mint masfel kilot hizott 6 het alatt. Az azert jo, nem?

Bringa az en babam se eszik 150 grammot....most is a 100 korulit nyomja, vagy kevesebbet. Allitolag az is szamit, hogy mennyire taplalo a tej (bar tudom te tapszerezel). Van akinek jo tomeny, tele anyaggal, masnak meg higabb es ezert eszik esetleg tobbet a baba. En most mar csak neha merem mennyit eszik....ha utana jo kedvu es elvan, akkor biztos eleg volt neki. Ha meg az oklet ragja es sir (leeeeeleeeelleeeee :D :D) akkor ehes az fix! :lol: Bar van amikor nem tudom eldonteni eppen miert sir....Suttogo konyv ide vagy oda!!! :) :?

Na megyek, mert nagyon mocorog a babakocsiban, pedig ott is a hason fekves jon be! :wink: Mar latom nyuglodes jon, meg ringatas! :D

Kép

Kép
lorcika

a Ranschburgnak meg motyós a fia :roll: :wink: :lol:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
bringababa

Lorcika!
No para!Ricsike 1ébként is nyugodt babó,rá nem vonatkozik,h hirtelen lett nyugis!!!!!!!!!!!!!minden gyereknél az ad(hat) okot a nyugtalanságra,ha éppen ellenkezőleg viselkedik,mint szokott.
Ugyhogy tedd össze szépen a két kezed és örülj,h Ricsike ma is olyan kis békés,jó alvó babuci,mint máskor :wink: :!: :lol:

Legi! :lol: :lol: :lol:
Én is rájöttem,h igényli a társaságomat a babó,és a hisztit leszámítva mindig megbabusgatom,ha nyüsszög,S lőn csoda,már alig,alig van vígaszatalhatatlan hüppizés!Pedig anno nekem Alexánák bejött a Spock-féle nevelés :roll:

Kép
bringababa

Lanyok!

Az en babom sokszor sir szoptatas kozben es utana is.
Azt hinnem, hogy nem eleg a tejem, de van, es merem is mennyit eszik, ma delutan is 140-et evett.

A hasa lehet nem? Sok neki, vagy epp gorcsol? Na de kaja kozben?
Nektek volt mar ilyen???

Ha nem mertem volna soha, tuti tomnem a gyereket, mondvan hogy ehes meg.

KépKép
horilda

Feljottunk a setabol, ugy ahogy van betakarva, sapkaban, bent hagytam a babakocsiban, nehogy felebredjen, hatha ez az este igy nem lesz olyan sokkos. :?

Hetvegen paromnak a cegenel csaladi nap lesz.
O nem akarja, hogy vigyuk babot, mert hogy tobb ezer ember lesz, es egy strandon lesz, ott meg mit csinaljon szegeny, meg az a nagy tomeg.
Ok, mondom de akkor en ket etetes kozott menjek?
Fel ora az ut oda es vissza is, marad 2,5-3 ora.
Persze a parom egesz nap es este is ott lesz, csak bejon ertem.
Szoval elkapott az ideg, hogy nekem csak ennyi jut?
Azt mondtam neki, inkabb nem is megyek. Erre o is kicsit merges lett, mert hogy nekem nem jo, meg en is.

Imadom a picuromat, de ugy erzem mindenbol kimaradok, vagy csak ez eleje ilyen?
Most buntudatot kene ereznem, hogy igy erzem??? :oops: :roll:

Szerintetek hogy csinaljam hetvegen?
Szuleim vigyaznak majd ra, vagy adjanak neki lefejt tejet?

KépKép
horilda

Horilda

Nekem pont ma mondta a doki, hogy azért sír evés közben, mert megindul kicsit a bélmozgás, ilyenkor hallható is ez (nálunk legalábbis hallani ahogy morog a bélése), és ez ilyenkor fájhat is néha. És előfordul, hogy evés közben, vagy utána kakil. Szerintem ne aggódj...

Márti

Kép
horpika

Ilda,
ne érezz bűntudatot, ha megteheted fejjél le tejet és menj el a férjeddel szórakozni. Ráfér mindenkire. Én mondom, kellnek az ilyen programok, különben az ember lánya megkattan.

Marci néha úgy tekereg, mint egy kis kígyó. Emészt a drága. :)

Holnap állatkertbe megyünk délelőtt Gergővel meg Vikivel (mi hárman), Marcikát meg bevállalta anyukám egy adag lefejt tejjel. :) Ha elvinném őt is 1. nem tudnék a másik kettővel úgy foglalkozni, ahogy igényelnék és érteme lenne 2. hiába lenne hol szoptatni addig mit csinál a másik kettő? 3. nem hiányzik egy 2 és fél hónapos babának a nyüzsi meg a sok ember, még egyákltalán nem élvezné.
Vendég

ilda, néha én is így érzem h kimaradok a jó dolgokból :oops: azért én még hiszek abban h csak az eleje ilyen nehéz. de lehet h csak néhány jobb napom volt és azért gondolom így :roll: nekem még nincs hatásos megoldásom erre a problémára, úgyh nem tudok okosat mondani. én pl a szigetre szeretnék majd kimenni, de még nemtom, hogyan oldjuk meg pontosan. persze csak egy du-ra gondoltam.

dóri, sztem is jót fog tenni, főleg a "nagyoknak", ha egy kicsit csak rájuk figyelsz.

bringa, mi az h motyós?! :roll:
különben én Tőled soha nem veszem sértésnek, ha leírod, amit gondolsz/javasolsz/saját tapasztalatod - soha nem volt bántó a hozzászólásod. nem gondolom h az ilyesmi kioktatás volna.

én igyekeztem tudatosan odafigyelni arra h a férjemet ne rekesszem ki a babázásból és ne szisszenjek fel, ha vmit sztem ügyetlenül csinál. ebben egyrészt segítségemre voltak a hormonok (vszeg amiatt is voltam nyugisabb az elején, mert mostanra kezdem visszanyerni kissé paprikás formámat... :roll: :oops: ), másrészt hites uram valóban meglehetősen ügyesen bánik babcival, így nem nagyon van miért szólnom. ha mégis szólni szeretnék, akkor arra gondolok h a bébinek jót tesz, ha többféle stílust ismer meg, egyáltalán nem biztos h amit én csinálok vele, neki kizárólag az és csak úgy jó. ha meg vmit már nem akarok/tudok szó nélkül hagyni, akkor estleg előások egy cikket, ami alátámasztja a megjegyzésemet - pl: "azt olvastam a suttogóban h a babák sokszor túlpörögnek, azért sírnak - ilyenkor nem tesz jót, ha tovább játszanak velük" azért ez finomabb, mintha aszondanám h "hagyd már békén a gyereket, nem látod h azért sikít, mert szeretne elaludni, te meg itt macerálod?!" tényleg azt gondolom h ez azért fontos, mert hosszú távon (lehet h rövid távon is) az ember lánya nagyon megszívatja saját magát azzal, ha apát elüldözi a színtérről: nyakába szakad minden gyerekezés :roll: meg hiszem azt is h a gyereknek sem ez a jó. férjem eleinte olyan figurákat csinált Viktóriával h a családban mindenkinek a haja égnek állt, de a baba meg élvezte.

kaja mennyiség: most találkoztam egy csajjal, aki azt mesélte h most 7 hónapos lánya még mindig szopizik, de sohasem - se korábban, se most - nem evett többet 100 g-nál, sőt inkább kevesebbet, de teljesen jól fejlődik, nincs is szüksége több kajcsira.

hófordulósoknak nagy gratula! :D
Vendég

Helló!

Bringa, azért ne hidd, h. én is mindig olyan nyugi anyu vagyok.
Bár parázni tényleg nem parázom.
De valamelyik nap is (mikor az a hülye szeles idő volt), már megráztam, h. hagyja abba, mert már nem tudtam vele mit csinálni, csak bömbölt... :cry: Marha szar volt.
Szóval előfordul, h. nekem is elfogy a türelmem.
Pedig muszáj türelmesnek lennünk.
Még 18 évig? :wink:
Na neeem:)

Lorci, szerintem Te borzasztó szerencsés vagy, h. ennyit alszik Ricsi. Tuti nincs semmi baja, egyszerűen ő egy ilyen baba. Mivel h. mindig is ilyen kis aluszékony volt. Azt kell mondjam, h. ez mák!

Most megyek, mert felébredt. (még nem olvastam vissza mindent).
Remélem ma még lesz időm.

Kép
niki30

Hát nincs az a felhőtlen állatkertezős idő.. :? Őrült szélbe nem megyünk.
Marcika 9 körül eszik, aztán meglátjuk.. de nem szeretném a lefolyóba önteni a mélyhűtőből kivett tejet.. legfeljebb csapok egy görbe délelőttöt. Egyedül. :wink: na jó, ez csak alternatíva, jobb lenne a beígért zoo. :roll:
Vendég

Sziasztok,

Niki: Tudom en, hogy szerencses vagyok es nagyon orulok neki, csak ti ugye mindig irjatok, hoyg ennyit meg anynit sirt a baba es en iylenkor azt hiszem, hogy az en babam nem normalis, mert ugye a legtob baba sir! :shock: OKe az en babam is tud sirni....de hat tenyleg nyugis baby legalabbis eddig! :) Szeretem nyugtaval dicserni a napot! ;) Plane a mai napot szeretnem majd nyugtaval dicserni, ugyanis jon az egyik legjobb baratnom delutan, akit mar nagyon regen lattam, mert Nemetorszagban el es jo lenne ha Ricsike ilyen kis jo alvos lenne ma. Tegnap nem volt az...nyugoske volt, hat majd meglatjuk ma mi lesz! :)

Dori: Hat ma tenyleg nem a legjobb az ido az allatkertezeshez! :( Azert tenyleg kicsit csavarogj ha mast nem is, hasznald ki az alkalmat! :)

Engem is neha elkap, hogy kimaradok dolgokbol...illetve az, hogy be vagyok ide zarva. Egy kocsink van es sajnos olyan helyen lakunk,ahol buszmegallo, hev megallo marha messze van, egy jo fel ora gyalog a hev..ami oke nem vesz...de azert mondjuk majd telen ez kemeny lenne a ferjemnek, ha ki kene gyalogolnia a hidegben. Szoval gondolkodunk, hogy kene egy kocsit venni majd, amivel mi furikazunk Ricsikevel. Mert igy is ferjem mostanaban 7-nel elobb nem er haza ha kocsival is megy, mert ugye a varos is jarhatatlan mar lassan bkv-vel is!!!! :shock: :? :roll: Ugyhogy amikor nincs itt a kocsi, de en mondjuk mennek valahova Cuncival (ha o is engedi) akkor kicist kivagyok. En amugyse birom a bezartsagot..Doo ebbol is irhatnal disszertaciot! ;) ;) Meg LGT koncertre is mennek augusztusban...de a masik meg az, hogy anyoson kivul sajnos masra nem bizhatjuk a babat. Ok viszont olyan korumenyek kozott elnek...hogy jaaajjjj. SZoval nem vagyok biztos abban, hogy rabiznam Ricsiket (na meg annyira nem tobzodnak, hogy lassak!!).....persze lehet, hogy iylen pici babat el se vallalna, a tobbi unokai mar nagyobbak. Szuleim meg egeszsegileg, meg mashogy is alkalmatlanok arra, hoyg egyedul hagyjam naluk a babat. SZoval mindent magunknak kell megoldani ebbol a szempontbol. De mivel Ricsike jo babuka igy remelem, hogy majd nyaron megyunk ide-oda. Tejcsi, tap legyen...hala az egnek ezeknek a babaknak nagy kaja igenye meg nincsen! :wink: :)
Juli 26-27-en megyunk elvileg Mosonmagyarovarra baratnomekhez, mar nagyon varom, aztan augusztus 10 korul Balcsira. SZoval tervek vannak, remelem jol alakul minden! :)

AMirol Doo irt, hogy arrol a csajszirol akinek a babaja 100grammnal nem szopizott tobbet, szeirntem biztos azert van, hogy egyszeruen annyira taplalo, suru a teje, hogy nicns szuksege benyomni 150 grammokat, ahhoz hogy jol lakjon a kicsike! Ez tok jo dolog! :)

Nalunk is apu jol banik a picivel, bar engem az bosszant, amikor annyira hangoskodik. Ugy ertem, becsapja az ajtot, zorog..amikor mondjuk epp az olemben probal elaludni Riciske. Es tevedes ne essek nalunk nincs siri csond, meg suttogas, ha alszik..egyaltalan nem, de ilyneko rugyosszerezzen, meg megijes es sir. De persze KOS ferjemre jellemzoen en hisztizek es semmi gond.
Hogy megmondjam oszinten valamiert az idegeimre megy mostanaban...minden. A lassusaga, mittomen....tok gaz! :( Remelem ez valtozik..,mert ilynekor ugy vagyok, hogy nem biiiiiiiiiiiiiroooooooooooooooooom!!!!!!!!!!!! Pedig nincs vele semmi gond, rendes, kedves...csak valamiert neha megfognam es kitennem az ajto ele e snem engednem vissza egy darabig, mint a Fredi Beniben a dinot!!!!!!!!!! :lol:

Ilda: Ha meg tudod oldani menj el valahoyg hetvegen! Ha nem is egesz napra, de egy par orara, szerintem jot tenne!!

Huu micsoda fekete fellegek kozelednek..biztos lesz egy jo nagy zuhi!!! Cucedli meg lassan ebredhetne, mert a mellem mindjart ferobban! :)

Na pussz nektek.

Kép

Kép
lorcika

Lorci, Ricsi ha éhes, akkor úgy sír, h. leeeleee.
Emma úgy, h. lááááláááá:)

Folyt köv. csak marha nyűűűgös ma. Megyek. Majd jövök.

Kép
niki30

Szerintem nem is írtam még, h. tegnap az ortopédián rendben találták a csípőjét.
Vagy a gyerekorvos nézte be korábban a laza bal csípőt, vagy a dupla pelus tette meg hatását. A lényeg, h. minden okés.

Tegnap még bementem pár órára melózni. Gyerekek, tök kikapcsolt. Annyira jólesett egy kis szellemi meló. Komolyan mondom, élveztem.
De mire hazaértem, úúgy bedurrantak a cickóim. Ahhh.
Két napja meg sebes a jobb cicim. Brühü.

Ja, a nap jó híre, h. tökre begfáztam. Fasza.
Most itt szipogok, gőzölök, fújom az orrom.
Felhívom ma a gyerekorvost, h. ilyenkor mi van, mit lehet csinálni.
Bár gondolom Emma tutire benyeli tőlem.

Ilda, én is azt javaslom, h. ha csak 1-2 órára is, kapcsolódj ki! Ha van rá módod, van kire hagyni Elinát.

Kép
niki30

Olyan édes a kis macskám.
Bennt fekszik az ágyban, nyitva a szeme és piheg.
Jó tudom, nem egy nagy wászisztdász. De nekem akkor is édi, kis nyugimacska:) :lol:

Kép
niki30

Niki: Neked is ilyen kis nyugodt kismacskad van! :) Jo nagyon! :)
Elhiszem, hogy jol esett egy kis munka. Plane,hogy te webdesigner vagy igaz? Az meg plane jo alkotni valamit. En is elvegeztem kint egy webdesigner sulit, bar profi nem vagyok, de azt tudom, hogy imadok belemerulni es csinalni! Majd Nyuffancsrol csinalok egy oldalt, csak ujra bele kell jonnom, mar regen csinaltam! :)

Na lezuhanyzom budos borz enem gyorsan, most aludt el a kicsike. :)

Kép

Kép
lorcika

Sziasztok,

apa itthon volt a héten, és így volt időm mindenfele kódorogni, hát egyet értek, nagyon kikapcsol pár óra is, Ilda menj ha teheted, akár csak pár órára is. És amikor hazajöttem, és a nyuszi meglátott, olyan boldog volt percekig mosolygott rám, majd elolvadtam :)
Ma viszont elment api a kékszalagra vitorlázni, így két napot egyedül leszünk :cry:
Voltam bent a cégnél nyuszival, mindenki agyonimádta, a főnökeim meg kérdezgették mikor megyek már vissza :lol:

Ilda én ma nyuszival együtt megyek ma traccspartira a mukatársaimmal, egyikük kertjében lesz összeröfi, ott szoptatok is , én nem ülök itthon ha nem muszáj.

Nálunk is api olyan mint a lassított felvétel, és néha iszonyatos bonyolultan csinál egyszerű dolgokat, de ahogy Doo mondja, én is hagyom inkább csinálja a maga módján, főleg ha nem árt vele, pár mély lélegzetvétel, és már meg is van, én meg lenyugszom :wink: :) Nem akarom elvenni az önbizalmát és nem akarok úgy járni hogy egyszercsak azt mondja úgyis mindent jobban tudok csináljak mindent én...

Lorci, Zsófi sem szokott sírni, inkább nyüsszög, de én nem bánom, te se bánd szerintem :wink: :lol:
Mondjuk valami miatt most 2 napja felborult az éjszakai rend mert hajnal 4 kor kel 6 helyett :( és szopit is kér, és engem ez eléggé megvisel :(

Mi is voltunk ortopédián, és szerencsére minden rendben.

És nálunk nincs lelele vagy lálálá csak höehöe :) :lol:

Niki remélem hamar kikeveredsz a náthából, és Emma nem kapja el... ez a hülye idő..

Bringa, én is fázós vagyok... így hát Zsófi is állandóan jól fel van öltözve :oops: :roll: ez van... az :roll: ér igyekszem nem túlöltöztetni, de nagyon nehéz ez nekem... :roll:

Dóri, mi lett az állatkerttel? Vasárnaptól jó idő lesz újra, nm tudjátok áttenni?

És záróakkordként... igen kimaradunk egy csomó mindenből. Tessék mindenkinek beletörődni. Ez van. Persze nem kell mindenből kimaradni, de sok mindenből ki fogunk... Mi akartuk, mi választottuk, ez van.
pici76

Nálatok nem hullik még a gyerek haja? Zsófinak körbe kopik ki, csak a feje tetején van meg szinte, viszont ahol eleve kopasz volt, elöl, ott meg pelyhes kis haja nő, olyan mint egy kiscsibe :)
pici76

Én nem vettem észre Emmánál a hajhullást.
Olyan kevés van szegénykémnek. Szinte csak hátul. Felül meg pihés neki is:)

Nekem viszont már nem hullik annyira. :) Juhéjj!

Kép
niki30

sziasztok

Jó régen voltam már erre.. vagyis annyi időm mindig van, hogy elolvassalak titeket, de írni már nem nagyon van idő. De most ebben a térdig érő szélben inkább itthon maradtunk ma nincs csavargás. Amúgy jól vagyunk, élünk virulunk. Az én babóm is elég nyugis, csak néha van egy kis hiszti. az esti bőgés nálunk is megvan, de mikor már a fürdetés után bebugyolálom a törölközőbe minden elmúlik:-))
Pici! Az én lányomnak is hullik a haja. HIába, mondom én, hogy tiszta apja:-))) A párom ugyanis rettent mód hullajtja a haját, szabályosan porszívóznom kell az ágyat az ő részénél, mert tele van hajjal. Azért remélem a lányunk nem fog megkopaszodni:-)

Ilda! tényleg mozdulj ki! Szégyen nem szégyen, én már az első héten "csavarogtam" babó nélkül. Mondjuk hivatalos ügyeket intéztem, de jó volt nagyon, főleg, hogy akkor még nagyon kivoltam, mivel akkor még alig volt tejem és azon kiborultam. De most is nagyon jól esik egy kis szabadság. Néha alig várom, hogy apa hazajöjjön és már nyomom is a kezébe a lányát. Hacsak fél órát is elvan vele, már az is nagy segítség.

Holnap megyünk anyósomékhoz, úgyhogy jó hétvége lesz, gondolom, hogy csak etetnem kell majd a gyereket, amúgy meg anyósom meg sógornőm fogja ezerrel kényeztetni:-))

No lépek olvasgatok egy kicsit, amíg babó alszik. Elnyomja ez a szeles idő.

Márti
stella2007

Ricsikenek is hullik a haja a feje tetejen. Korbe van haj, meg meg a tetejen valamennyi, kis oregember frizuraja van most! :) :) De mintha none ujabb haj...olyan kis tusinek nez ki..de nagyon kis gyengecske, puha. Kivancsi vagyok milyen szinu haja lesz. Nekem is,meg ferjemnek is tejfol szoke fejunk volt kiskorunkban. Ricsiket is ilyennek kepzelem! :)

Holnap megyek fodraszhoz!!! El se hiszem!! :) A 9. honapban nem mentem el, igy most mar total osasszony vagyok, le van nove a melir, meg minden!!!! Remelem ugy jon majd ki az etetes, hogy...jol! :D Na ezt jol megaszontam!! :lol: Mert a fodraszom nagyon jo, de nem egy gyorsasagi bajnok, igy tuti 2 es fel ora lesz. Nem vagatok, mert akkor meg 1 ora lenne az tuti!! :shock: :) Csak megis mar emberi fejem legyen!!!
Holnap unnepeljuk meg, hogy szuleim 42 eve hazasok!!!!! :shock: Nem semmi ido!!!! Megyunk tesomekhoz grillezni, remelem minden jo lesz!

Stella igen te nagyon vaganyan mentel egybol mindenfele a picivel. :) Vinni is kell a piciket mindenfele, hadd szokjak a nyuzsit. :wink:

Most Cucedli alszik, de kisse nyugos volt delelott!! Jo lenne ha delutan nem lenne az....jo lenne nyugiban dumcsizni a baratnommel! :)

Niki jobbulast neked, remelem Emma nem kapja el toled!! :(

Kép

Kép
lorcika

Sziasztok!

Megfogadtam a tanacsotokat, es elmegyek holnap en is a parommal a csaladi napra.

Ugy oldjuk meg, hogy a parom novere vigyaz ra, reggel megetetem 8-9 korul, hagyok itt lefejt tejet, azt del korul odaadja picurnak, es 2 fel 3-ra hazajovunk.

Sot sogornom meg azt is felajanlotta, hogy akar este mikor furcsi utan elalszik atjonne, aztan mi visszamennenk.
Azert ezt meg meglatom, hogy birja majd delelott.

A lenyeg, hogy egesz sokat tudunk igy kikapcsolodni.

Anyuekkal sajna kicsit osszekaptam, illetve ok velem, na mindegy, nem reszletezem. Sokat kombinalnak...
:x

KépKép
horilda

Sziasztok!

Niki!gyógyéterpuszi Neked,sok!Szegénykém!

Doo!már reggel elolvastam amit írtál,és hát be kell valljam nem a kávé ébresztett fel! :wink: :lol: :idea: megpróbálok én is nagyokat lélegezni,ahogyan Pici teszi,mert tudom tök igaz,amit írtatok!az eszem nekem is tudja,csak az a hülye vérem :shock: de majd igyexem sokkal türelmesebbnek lenni,ígérem :wink: :!:
Különben meg tényleg csak ez a csiga tempó borít ki,de az nagyon!

Pici!anyósod gyerekorvos,ugye?akkor ő biztosan szólna,ha túlöltözteted Zsófit,azt meg nem hiszem el rólad,h ugyanúgy volt valaha is felöltöztetve a kis drága,mint amit írtam! :wink: Szegény,annyira be volt öltöztetve,h az még az én Csiguszomnak is sok volt,pedig ő sokkal aggódósabb és fázósabb,mint én vagyok,de emelett még ő sem tudott elmenni szótlanul.
Tök jó,h Ti is olyan vagányul nyomjátok,mint Márti Stellával,de ehhez olyan babók is kellenek,vagy kötélidegek :wink:
Ja és a partner sem mindegy,mert engem Balázs kicsinált a vurstli után,tudjátok :shock:
Nálunk úgy néz ki a baba alakul,szereti a csavargást,de azért mértékkel,idegeim?na azok nincsenek :shock: :lol: ,Balázst pedig trenírozom,h próbálja már meg kicsit lazábban venni a dolgokat.Úgy hogy szép lassan alakulunk :lol: Pláne ahhoz képest,amit még akkor tervezett,mikor terhes voltam!Akkor azt mondta,h az lenne a legjobb,ha az első hat hétben lehetőleg senki nem jönne hozzánk :shock: :roll: Pont meg is buggyantam volna :roll: Szóval ezekhez a tervekhez képest mindenképpen lazul a fiú,tegnap például pizzaparti volt nálunk jófajta vörösborral :wink:
De igazatok van,én is megpróbálok kicsit "kíméletesebb"lenni vele,hiszen hosszú távon mindkettőnknek/hármunknak az lesz a jobb!

Olyan édes a babám!Nem alszik,de nem is bömbizik,hanem sikongat,h jelezze felkelt!Aaaaaaaaaaaranyos,édessssssssssssss!

Megyek is!

Ja,Ilda!Jól döntöttél! :wink: :lol:

Kép
bringababa

Sziasztok!

Túléltük az oltást,pont akkor ébredt fel és akkor kapta,sírt de nem sokat,azóta álmában sír egy pillanatra de utána alszik tovább,ja és 5.51kg a védőnő közölte hogy diéta,mert ez sok,anyád!!!!!!!!!!!!
Közel 7 centit nőtt két hónap alatt 4 helyett,egyáltalán nem kövér,sőt inkább nyulánk,jó nem ropi,de ugy eloszlik rajta.Mit mondjak neki ha ordít hogy éhes,nem lehet picim a védőnéni azt mondta fogyózzunk??

Na mindegy jól felhúztam magam,de már múlik.

Legi,szerintem ha a te babádra semmilyen nevelési elmélet nem vonatkozik,akkor ő egy kuriózum,és szerintem neked kéne könyvet írni,belőle,mégiscsak te ismered ki a legjobban,hátha segítenél vele más anyukáknak is akik hasonlóan gondolják.
Engem anyukám a Spockból nevelt fel,és lehet hogy ez számodra egyet jelent azzal hogy degenerált vagyok,nem baj én vállalom....
Nekem eddig amiben szükségem volt tanácsra vagy a miértjeimre kerestem választ,megtaláltam,és a betakarós módszer ordítás ellen olyan hatásos volt,hogy az egy hete folyamatosan ordító babám 3 napja csak akkor hallatja a hangját ha nyög,mert kakil,vagy ha kacag....ordításnak nyoma sincs.
Szerintem minden anya törekszik arra,hogy ösztöneire hallgatva nevelje a bébijét,de sokszor vannak olyan pillanatokamikor elakad ,és hiába érez dolgokat,elbizonytalanodik,hogy vajh' tényleg jól csinálja...ilyenkor jó ha van egy könyv vagy valami kapaszkodó....
mindenki máshogy csinálja,csak tartsuk tiszteletben egymást!

Apa elment Sopronba munkázni,hétfőn jön haza addig egy szinttel lentebb költözünk mamázni,de attól függetlenül jövök,szép hétvégét mindenkinek,Niki gyógyulj meg küldök gyógypuszit,tudod az nagyon hatásos,már egy páran meggyógyultak tőle itt a fórumon.
puszi

KépKép
riella77

Riella

Nos, nekem is az a meglátásom, hogy ilyenkor nem szabad diétáztatni. Amúgy szerintem a gyerek nem is hagyná. Ordítana az éhségtől. Szerintem pontosan tudja ilyenkor a kölök, mi és mennyi kell neki. A tiéd anyatejes ugye? (ha nem, bocsi!) Az anyatejes babákat meg úgy tudom, nem lehet túletetni... Szóval a védőnő most nagy baromságot mondott...szerintem

Márti

Kép
horpika

Köszike a gyógypuszikat!:)

Én nem tudom, h. lehetne egy csecsemőt diétáztatni.
Majd diétáztatod, ha nagyobb lesz.
Még ha nagyobb is a súlyuk a kelleténél, később ledolgozzák a mászással.
Meg Riella, ha nőtt is hozzá hosszban, akkor az úgy tökéletes szerintem. Írod is, h. eloszlik rajta.

Kép
niki30

Csak még 1 szót erről a spock-nemspock dologról, mert látom ez már ingoványos terület - többet nem fogom felhozni/emlegetni, ígérem :wink: Ami most következik, az is szigorúan a magánvéleményem:

riella, sajnálom, hogy félreértetted és magadra vetted, amit írtam.... :roll: szó sem volt kuriózumgyerekről, DE vannak olyan kérdéseim, amit biza nem fog konkrétan megválaszolni egyetlen nagytudományú könyv sem (sőt jobban mondok, a saját dokinénink se!). Azért, mert 1 konkrét gyerek konkrét problémájáról van szó és nem a jóskapistajancsi alapján összerakott statisztikai gyerekről. :(
Szóval az a helyzet, hogy egyetlen út van arra hogy pl. Hédi miért nem tud/hajlandó büfizni "normálisan", az pedig az, hogy ÉN kitapasztalom, mert, hogy se a suttogó, se a Spock nem fog mondani erről semmit, az egyszer biztos!!! (Aki esetleg mégis találkozik vmelyik könyvebn egy olyan bekezdéssel, ami úgy kezdődik, hogy --ez csak Dömös Hédire vonatkozik-- , akkor azért szóljon :D :D :D ) Max találgat a statisztikai valószínűség szerint, találgatni meg én is tudok. :wink: Spock a tetejére alig-alig ír konkrétumot: ha úgy csinálod, ahogy ő mondja, akkor jó, ha nem, akkor is jó (????) vagyis nem segít semmit. :roll: SZERINTEM

bringa, te se értsd félre, de ki van zárva, hogy te spock alapján nevelted fel Alexát :D :D :D simán felismerem rajta a bringológiát :D :D

UFF :lol: :lol: :lol:

Legi

Kép
leglesscat

niki, gyors gyógyulást!

bringa, még mindig nem tudom h mi az a motyós!!:shock: :lol:

riella, sztem kár magadra venned, amit legi írt - én nem éreztem benne semmi bántót, személyeskedőt. vszeg kár "beleszólnom" kettőtök szóváltásába, de az is nagy kár volna, ha személyeskedő v csípős hangvételűvé változna ez a topik.

spockot nem olvastam, de engem is az alapján neveltek - ahogy a mostani 30-as korosztályból szinte mindenkit, gondolom. viszont a suttogóhoz volt szerencsém - a terhesség ideje alatt úgy gondoltam h milyen fasza, végre egy középutas nőci, aki se nem ezt a minden esik ahogy puffan és nem is a hadd bömböljön, majd abbahagyja stílust képviseli. ehhez képest, mióta megvan Viktória, a testbeszéden kívül semmilyen egyéb javaslatát nem tudtam alkalmazni, mert egyik sem vált be poronytomnál, ill nekem nem volt testhezálló, esetleg az adott problémáról egyáltalán nem is ejtett szót :roll: :shock: kizárólag a magam véleménye: amikor nehézségeim vannak/voltak, elsősorban a hasonló cipőben járó szülőtársak tanácsai, ill a saját csetlő-botló tapasztalataink segitettek, a könyvek kevésbé.

leánykám ma reggel f8-tól este 10-ig kétszer fél órában letudta a szundit :shock: :shock: ráadásul ezzel a tízes fekvéssel még a szokásos elalvási idejére is rádobott egy órát - szal nem volt kispályás. szerencsére azért nem bömbizett sokat :roll: már kezdek átállni a "miért-nem-alszik-amikor-látom-hogy-olyan-fáradt-aludjon-már-el" üzemmódból az "úgysem-alszik-legyünk-toppon-egész-nap-gyerekdalokból" beállításra és így ha mégis elalszik, azt igazi ajándéknak tudom tekinteni :roll: :wink: :lol: :lol:
Vendég

Hello Csajok,

Ilda remélem nyomod a bulit :wink: mi tegnap elmentünk Csókakőre Zsófi cicával, (igaz az Edda koncertet azért kihagytuk :wink: ) de nagyon jót grilleztünk a kollégáimmal mielőtt leléptek volna a koncertre. Zsófi nem sokat aludt, pedig direkt vittem a babakocsit is, de mindig volt valaki aki foglalkozott vele amikor nyüszizett :) olyan volt mintha egy nagy őscsalád vigyázott volna rá, nekem is jutott egy kis kikapcslódás, és ő is szokta a gyerkezsivalyt, mert abból volt bőven :)

Bringa, igen anyós gyerekdoki, de mint ilyen, a betegségekhez ért leginkább, nagyon érdekes, hogy a mindennapi dolgokba inkább nem szól bele, mert az a védőnénik dolga, ők jobban otthon vannak ezekben a dolgokban. Azért mivel tisztába vagyok a túlöltöztetési hajlamommal, asszem tudatosan sikerül kezelnem ezt az anomáliát, így Zsófi sem fog megsülni azért :wink:

Riella, nem semmi milyen szép tempóba nőttök. Képzeld el, tegnap két órát aludt a gyerekem délután, és amikor felkelt és kivettem a bölcsőből, isten biza úgy láttam hogy nőtt valahogy abban a két órában. Tudom hülye vagyok, de egyszerűen nagyobbnak láttam valahogy :oops: :roll:

Szerintem nincs értelme vitatkozni Spockról, mert mindkettőtöknek igaza van. Ötleteket lehet meríteni egy-egy könyvből, de valóban nem ad magyarázatot egy konkrét gyerek minden nyűgére -bajára.

Doo, nem irigyellek, nálunk is egy-egy nap kevesebbet alszik Zsófi, az engem is megvisel... főleg amikor ilyen hülye szeles az idő, és nyűgös tőle... :(
pici76

muszáj feltenni a legújabb kedvencem, olyan édi :)
Kép Zsófi cica
pici76

Szaisztok!

Legi! :wink: :lol: :lol: :lol:
De bizony,spock bácsi velünk lakott! :wink: Bár most,ahogy olvastalak Titeket,rájöttem Alexát ilyen kicsinek nem is igen kellet nevelegetni,amolyan kis minta bébi volt,kb.olyan lehetett,mint Pici Zsófija most.Inkább csak szórakoztató olvasmányként használtam :lol: És még az jutott eszembe,h talán mindannyian gyakorlati tanácsért fordulunk egy-egy könyvhöz,ami viszont tényleg nélkülözi a saját gyerekünk személyiségét,érzéseit,na meg a mienket is,de leginkább a pillanatnyi hangulatainkat.Amikor már sokkal kifejezőbb lett Alexa,eszembe sem jutott könyvből nevelgetni,jaj,remélem értitek mire akarok kilyukadni :roll: :!: :idea:Addig pedig leginkább önigazolásként nyitottam ki a megfelelő fejezetnél.Lilihez nincs könyvem és nem is akarok,sőt mellette nem is igen van időm olvasgatni :roll: :lol:
Tök igaza van Doonak,kár lenne személyeskedni,szerintem félreértés volt az egész! :wink:

Megyek,mert sír a babám :cry:

Ja és Doo!a motyós az drogos.

Puszi csajok,jövök még

Kép
bringababa

Pici!
nekünk is van ilyen rugink,chorike a tescoból,ugyi?nekem ez volt az első titkos szerzeményem Lilinek,mikor még a pocimban volt :lol: üröm,az örömben,h mire kibújt,ki is nőtte :cry: :o :lol:
és rakok majd képet,meglátod te is tök hasonlítanak egymásra!én mikor megláttam Zsófit,azt hittem vki megtréfált és felrakta Lilit :shock: :lol:

Jaj,csajok nekem megjött,de nem akárhogy :shock: kb.,mint szülés után,úgy vérzek és igen komoly trutyi jön belőlem(bocs),már a harmadik gatyát!!!!!vérzem át :oops: :shock: és mellé olyan vagyok,mint akit agyonütöttek,ahányszor baba huny egyet én is mellette kötök ki.energie nulla,reggel óta nem tudtam kiporszívózni,most lejárt a gép ki kéne teregessek,de ahhoz sem van kedvem sincsen :roll:

Tegnap pedig jó béna voltam,belekaptam Lili köldökébe és vérzett neki :cry: A hülye kórházban,mikor lekezelték akkor az épp bőrt nem kenték le neki,így a lápisz oda is jutott neki,ahová nem kellet volna.Ezt akartam tisztogatni neki,amikor beleakadt a fülpiszka és letépte a bőrt :cry: Úgy sírt szegénykém,én meg azonnal telefon doktornéninek és nagyon útáltam magam!Most betadinozni kell megint,és fürcsi újra óvatosan,pedig ő úgy nem is tud,hiszen csak hason nyomja,így tegnap ez ki is maradt,féltem is talán nem foja tudni eljött az éjszaka.Hál Isten nem volt gond,aludt ugyanúgy,ahogy szokott.
De nálam azért minden estére jut ezzel kapcsolatban vmi félelem,h mivan ha ma nem alszik éjjel ezért,vagy azért :roll:
Azt hiszem azt nem élném túl,így is olyan nyamvadék vagyok,hát még ha nem is aludan iccaka :shock:

Niki!hogy vagy?

Kép
bringababa

Bringa drága, hagyd a dagadt ruhát másra, és ne ne ne a padlásra menj fel, inkább aludj :) én is van hogy bent hagyom 1-2 órára a rucikat, túlélik :wink:

Igen igen, Tescos szerzemény, de én már 62est vettem a múlt héten :) várom a képet, kíváncsi vagyok Lilire :) Biztos a Balázsos gén miatt hasonlítanak egymásra, az én uram is Balázs :wink: :)

Bringa, tudom tudom, de ez legyen a legnagyob baj, olyan gyorsan regenerálódnak, biztos hamar begyógyul Lili sebe. Én körömvágásban jeleskedtem a héten. Amióta levágtam Zsófi körmét egyre töb karmolásnyom van az orrán... valszeg nem jól csinálom, és éles végeket hagyok... de csak nem reszelhetem le a sarkokat körömreszelővel??? na most etetek, és ha utána bealszik újra próbálkozom az ollóval...
pici76

Pici! :lol:
most,h mondod,tényleg csak az lehet,mert Lili kiköpött Balázs :lol:
.............. és Zsófi is :roll: :wink:
:lol: :lol: :lol:
Aludtam kicsit,közben nagylány hazajött,Lili felébredt és most útjára bocsátottam mindkettőt! :lol: Levitte tolingászni a kicsit,velük ment a pasija is,most játszhatnak egy kis papás-mamást :wink: :lol:
Enyém a lakás :!: :!: :!:
Csajok!Buli nálam :?: :lol:
Mondjuk nem maradhattok csak 5ig,mert akkor anyuék hazajönnek,de aki addig ideér,azt szeretettel várom :lol: :lol: :lol:

Kép
bringababa

hello,
bringa, én már nem érek oda 5ig :roll: :evil: :wink: de azért kösz h szóltál :lol:
mindig tanul vmi újat az ember! (ld motyós) :shock: mondjuk, nem kellett volna túl nagy ész h kitaláljam :oops: :oops:
hát, az rohadt érzés, amikor az ember fájdalmat okoz a bébijének - ráadásul bénázásból :roll: :cry: - én múltkor véletlenül nekimentem Viktóriával az ajtófélfának :oops: :oops: :cry: :cry: azt hittem, menten elsüllyedek, meg h ilyen béna anyja is csak az én lányomnak van h beveri a gyereke fejét és jobb lesz, ha visszaadok minden iratot, ami engem titulál a csemete anyjának :roll:

pici,
nekünk is van uilyen rugink!! de nekünk 68as, úgyh mi is most hordjuk!! :lol: :lol: ma este is abban aludt.

ez a balázsos gén nagyon jó duma :lol: :lol:

többiek?!
Vendég

Te Bringa, az én Zsófimra is mindenki azt mondja tiszta apja. Ilyenkor mindig azt mondom, nem baj, inkább az apjára hasonlítson, mert az anyja amúgy is biztos :wink: :lol:
Akkor ez valami Balázs - gén lehet :)

Szal akkor neked van állandó segítséged, tudod mikor sajnállak mégegyszer :wink:
pici76

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?