Sziasztok,
Niki: Tudom en, hogy szerencses vagyok es nagyon orulok neki, csak ti ugye mindig irjatok, hoyg ennyit meg anynit sirt a baba es en iylenkor azt hiszem, hogy az en babam nem normalis, mert ugye a legtob baba sir!

OKe az en babam is tud sirni....de hat tenyleg nyugis baby legalabbis eddig!

Szeretem nyugtaval dicserni a napot!

Plane a mai napot szeretnem majd nyugtaval dicserni, ugyanis jon az egyik legjobb baratnom delutan, akit mar nagyon regen lattam, mert Nemetorszagban el es jo lenne ha Ricsike ilyen kis jo alvos lenne ma. Tegnap nem volt az...nyugoske volt, hat majd meglatjuk ma mi lesz!
Dori: Hat ma tenyleg nem a legjobb az ido az allatkertezeshez!

Azert tenyleg kicsit csavarogj ha mast nem is, hasznald ki az alkalmat!
Engem is neha elkap, hogy kimaradok dolgokbol...illetve az, hogy be vagyok ide zarva. Egy kocsink van es sajnos olyan helyen lakunk,ahol buszmegallo, hev megallo marha messze van, egy jo fel ora gyalog a hev..ami oke nem vesz...de azert mondjuk majd telen ez kemeny lenne a ferjemnek, ha ki kene gyalogolnia a hidegben. Szoval gondolkodunk, hogy kene egy kocsit venni majd, amivel mi furikazunk Ricsikevel. Mert igy is ferjem mostanaban 7-nel elobb nem er haza ha kocsival is megy, mert ugye a varos is jarhatatlan mar lassan bkv-vel is!!!!

Ugyhogy amikor nincs itt a kocsi, de en mondjuk mennek valahova Cuncival (ha o is engedi) akkor kicist kivagyok. En amugyse birom a bezartsagot..Doo ebbol is irhatnal disszertaciot!

Meg LGT koncertre is mennek augusztusban...de a masik meg az, hogy anyoson kivul sajnos masra nem bizhatjuk a babat. Ok viszont olyan korumenyek kozott elnek...hogy jaaajjjj. SZoval nem vagyok biztos abban, hogy rabiznam Ricsiket (na meg annyira nem tobzodnak, hogy lassak!!).....persze lehet, hogy iylen pici babat el se vallalna, a tobbi unokai mar nagyobbak. Szuleim meg egeszsegileg, meg mashogy is alkalmatlanok arra, hoyg egyedul hagyjam naluk a babat. SZoval mindent magunknak kell megoldani ebbol a szempontbol. De mivel Ricsike jo babuka igy remelem, hogy majd nyaron megyunk ide-oda. Tejcsi, tap legyen...hala az egnek ezeknek a babaknak nagy kaja igenye meg nincsen!
Juli 26-27-en megyunk elvileg Mosonmagyarovarra baratnomekhez, mar nagyon varom, aztan augusztus 10 korul Balcsira. SZoval tervek vannak, remelem jol alakul minden!
AMirol Doo irt, hogy arrol a csajszirol akinek a babaja 100grammnal nem szopizott tobbet, szeirntem biztos azert van, hogy egyszeruen annyira taplalo, suru a teje, hogy nicns szuksege benyomni 150 grammokat, ahhoz hogy jol lakjon a kicsike! Ez tok jo dolog!
Nalunk is apu jol banik a picivel, bar engem az bosszant, amikor annyira hangoskodik. Ugy ertem, becsapja az ajtot, zorog..amikor mondjuk epp az olemben probal elaludni Riciske. Es tevedes ne essek nalunk nincs siri csond, meg suttogas, ha alszik..egyaltalan nem, de ilyneko rugyosszerezzen, meg megijes es sir. De persze KOS ferjemre jellemzoen en hisztizek es semmi gond.
Hogy megmondjam oszinten valamiert az idegeimre megy mostanaban...minden. A lassusaga, mittomen....tok gaz!

Remelem ez valtozik..,mert ilynekor ugy vagyok, hogy nem biiiiiiiiiiiiiroooooooooooooooooom!!!!!!!!!!!! Pedig nincs vele semmi gond, rendes, kedves...csak valamiert neha megfognam es kitennem az ajto ele e snem engednem vissza egy darabig, mint a Fredi Beniben a dinot!!!!!!!!!!
Ilda: Ha meg tudod oldani menj el valahoyg hetvegen! Ha nem is egesz napra, de egy par orara, szerintem jot tenne!!
Huu micsoda fekete fellegek kozelednek..biztos lesz egy jo nagy zuhi!!! Cucedli meg lassan ebredhetne, mert a mellem mindjart ferobban!
Na pussz nektek.