Cső Csajok!
Ildinek gratula, reméljük minden rendben lesz és talán karira haza is mehetnek... a gondolom Krisztián nevű apukához
Legus, köszi, ma már jó a kedvem. A hajam is laposra vasaltam, hogy ne legyen kalácsképem
Én még egyben akarok maradni!!!! olyan gyorsan megy az idő...

6 hete vagyok itthon, és mindjárt kari, aztán pár nap és szilveszter, aztán ha minden jól megy 39 héten befektetnek... most már nem lehetnek nagyszabású terveim

terveink

vagyis hát egy van mindenkinek, de mellette nem tudunk mondjuk pl. járólapozásba belefogni.
A védőnőt is fel kéne hívnom, hogy mikor jöhet, de hát nagyon nincs kedvem, meg időm se. Mikor akar ez jönni? Hát kinek van már ideje így a két ünnep között?
Baba nektek is nagy gratula! Remélem minél hamarabb lesz kisbaba!
Csajok, ugye teszünk fel kari hasi képet, akinek pedig már nincs, az kari baby képet
Legus én is kikívánkoznék a nagyvilágba, tegnap meg is próbáltam beevickélni a rossmannba, még jó, hogy az uram útközben felszedett... billegtem mint egy nagy zöld hóember

én ha belém fér, akkor ma megpróbálok egy amerikai hot-dogot lenyomni, sok-sok sült hagymával - jól szét rúgjuk a ház oldalát

ja és este 6kor nst!!! már úgy várom!
Csibe! egyél gyümölcsöt, ha nem szedsz vitamint. Én mióta szedem a gravidát azóta nem voltam beteg - kop-kop-kop.
Vörösbegyhez mindjárt bekukkantok, megnézem mi van Dórival, reméljük tényleg félrediagnosztizálták és könnyeben gyógyuló betegsége VOLT!
Húha, csajok nagyon kopnak ezek a napok! Már jó páran vagyunk, 10-20 maradék nap környékén.
Ja, ha előbb befektetnek a koriba - most már van egy kis fentartásom, mert nekem az éjszaka/fekvés, ami nagyon elkoptat. Akkor fáj a szemérem csontom, alig bírok felülni. Mi lesz velem, ha 3-4 napot fetrengenem kell majd? Mit csináljak majd? Asszem, hogy nappal majd óránként felpattanok (kicsit nagyzoltam) az ágyból. Viszont nem fogom bánni a befekvést se, mert én ott biztonságban érezném magam. Nem szeretnék otthon fosimosizni, mint szegény Marcsi... ott tudni fogják, hogy most fájás, vagy nem fájás... és ha fájás is, akkor is kéznél leszek - vagyis inkább ők.
Mazsy, nagyon szép kisbabád lesz ekkora méretekkel!