A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 novemberi kismamik

Teszek fel képet a babasarokról!
Kép Kép

Van egy kérdésem (ismét :)): a cumisüvegek és a mellszívó sterilizálása (nekem kézi Avent van) pontosan hogy zajlik? Ki kell főzni vagy valami folyadékot is bele kell önteni?

Judit
Kép
sonny

Sonny: nagyon szép a babsarok :lol: erre a kifözés dologra én is kiványcsi lennék.Csak ugy simán ki kell főzni nekem is kézi avent van.És minden darabját szétszedve?

000kata

Szép a sarok Sonny. Ugyanilyen ágyunk van pelenkázóval:-)

Én vettem avent mikro sterilizálót. Abba nem kell folyadék csak 2dl víz.
Vendég

Sonny, ha sterilizálni akartam nagy ritkán, kifőztem forró vízben...ennyi. Nem is volt baj sosem.

Beagle, Dalma császárral szült. Panna csak az időponttal nem értett egyet. :)

Jó ég, létezik, h most már végképp egyedül maradtam a tábla elejéről?? :roll: :(

Péter Tamás 11 éves
Adél Nóra 5 éves
Balázs László 3 éves

Kép
judit_78

Sonny, nagyon ízléses a babasarok!Jó kis kuckója lesz Noelnek! :)

Péter Tamás 11 éves
Adél Nóra 5 éves
Balázs László 3 éves

Kép
judit_78

Sziasztok!

Ditta írt:
"Ma 13.30-kor megszületett Ágoston 4100g. Sürgősségi császár lett a vége, de jól vagyunk."

Gratulálok itt is! :)

És akkor egy aktuális tábla:
KépKép

Este majd teszek fel a pocakosokról is. :)

beszteri

Sonny!
Nagyon ízléses a babasarok! :)

Judit!
örülök, hogy azért be-benézel. hogy vagytok?
beszteri

Ditta: nagy nagy gratula jo nagy baba lett!!!!

000kata

Ditta:gratulálok Ágoston babához, mihamarabbi felépülést és sok tejcsit kívánok nektek! :)

Húú lányok, nagyon a sor elejére kerültem! Pedig nincs olyan érzésem, hogy "mindjárt szülök" :)

Judit
Kép
sonny

Sziasztok!

Dalma hatalmas gratula!!!Kornél nagyon aranyos :D Szép pocakod volt :D Kb.nekem is ekkora van :oops: :lol:

Katinka:Gratulálok Nati babához!!!

Gabi:Hatalmas gratula neked is!!!![/colorSzép súlya van Lacikának :D Simán szűlted?

Hangolka:Örülök,hogy már otthon vagytok :D

Sonny:Én úgy tervezem,hogy a szülésznőnek előre adok egy kisebb összeget.Amikor megmár minden ok megkapja a többit.A dokinak meg majd csak a varrat szedés után adok,ha megérdemli.Nagyon szép a babasarok :D A mellszívót kikell főzni.

akíra:Kyra remélem már jobban van!!!Jobbulást neki és sok gyógy puszit küldök neki!!Szurkolok,hogy minden úgy legyen ahogy szeretnéd!!!Holnap már babázol :D Megy a drukk holnapra!!!

Vera:Megy a drukk!!Én is sokat keményedek már 4 napja meg görcsölök is.Holnap megyek dokihoz meg ctg-re.Remélem meg vizsgál.

Eszter:Örülök,hogy jól vagytok.Látom te is kezdesz kicsit befordulni :cry: Én már totál bevagyok már hozzám se lehet nagyon szólni :oops: :cry: Mindenen felhúzom magam. :cry: Remélem ez már a babó születését jelzi. :)

Judit:Kitartás!!!Végre beindultak nálad is a dolgok :D Drukkolok nagyon,hogy ne keljen indítani,hanem magától induljon meg!!!!Örülök,hogy jobb már a kedved!!!!

sclara:Megy a drukk!!!Nekem már 4 napja,hogy vannak mensis görcseim meg keményedéseim.Nálam még semmi.Biztos,hogy észre fogod venni,mert egyre erősödni fog.

beagle:Itt vagyok :D Köszi a hiányolást :D Hát igen a mainapra tippeltünk.Hát nem tudom lessz-e belőle valami.Bár még nincs vége a napnak :D Görcsölgetek meg keményedek,de ez így megy már olyan 4 napja egyfojtában.Bár most olyan görcs van,hogy még a lábaimba is sugárzik.Örülök,hogy minden rendben van veletek és,hogy nincs strepto :D

Melcsi:De jó akkor már te is nemsokára babázol :D

pipal:Örülök,hogy jól vagytok!!!És,hogy azért haladnak a dolgok. :D

Nati:Mi volt ctg-n?

Sensi:Hogy vagytok?Ha tudsz írj!!!

Csuri:Nagyon aranyos a kislányod :D Örülök,hogy már otthon vagytok!!

Ditta:[color=darkblue]Hatalmas gratula Ágoston babához!!!!

Örülök,hogy minden renben van veletek!!

Rólunk:Ma elég furi görcseim vannak a lábaimba is sugárzik.Azért remélem picurom megvárja apukáját,mert ma dolgozik és csak holnap reggel jön haza.De lehet,hogy csak a front okozza.Holnap megyek ctg-re.

Friss babásoknak mégegyszer hatalmas gratula!!Jó egészséget és sok-sok tejcsit kívánok!!

Kép
Kép
reni_24

Micsoda babaeső!

nem jövök 2 napig és ripsz-ropsz 6 babánk születik!

Gabi,Csuri,Dalma, Nati,Katinka ,Ditta!

Gratulálok minannyiótoknak! sok boldogságot és sok-sok tejcsit kívánok!

Honey- Ancsa

Kép
KépKép
Kép
honey32

[b]Ditta, gratulálok [/b]én is! Minden jót Nektek is, egészséget, tejcsikével!!!
Majd kunyi-kunyi a szüléstörténetet, hogy hogyan is zajlódott! Persze, csak ha szeretnéd megosztani!!!

Beagle, végig császár volt Dalmának behirdetve, gondolom, hogy úgy szült, de nem jött tőle most erről megerősítés.

Sonny, nagyon szépséges a babasarok-kuckó! :) A sterilizálással kapcsolatosan, nekem is kézi Aventos mellszívóm van, és igen, darabjaira szedve, úgy hogy klasszul elfedje a víz, vagy kifőzöd (a cumisüvegeket, cumikat, kézi orrszippantót, kanalakat is - ez utóbbit én elfelejtettem, utólag, amikor a K1 vitamint egy hetes korában be kellett adni Bendegusztinak, akkor ment egy kisebb kapkodás, hogy jujj, az nincs sterkózva), vagy pedig van egy klassz sterilizáló folyadékja a Chicconak, én ezt vettem előzőleg, de nem mondanám, hogy sokkal kényelmesebben használható, mint a kifőzés, az előnye talán, hogy nem mattulnak úgy meg a műanyagok és tovább bírja a szilikon is. (Ugyanakkor sokan ódzkodnak tőle, hogy mégis csak vegyi folyadék, ezen sokat filóztam én is, aztán az orvos meggyőzött, hogy ennyi erővel akkor majd ne is etessem semmivel a gyereket, mert a termőföld a levegő a stb. mind-mind tele van már trutymákkal - na kössz. )

Zsemlye - Anita
zsemlyécske2

Rólunk annyi röviden,hogy 1 hét alatt hízott Betti 30dkg-ot. :lol: :lol: :lol:
Sok tejcsim van,idáig fagyasztottam,de most már felesleges,tele a fagyasztó.holnap intézem a leadást.

pocakos anyukáknak kitartás,nincs már sok!

Honey- Ancsa

Kép
KépKép
Kép
honey32

Gartulálok Ditta a kisbabádhoz.

nem semmi ez a nap,pedig nincs is front :D

Eszter: de jó ha lesz pocakosokról is tábla, szerintem már ki vagyunk kevesebben, pedig még csak nov. közepe sincs.
Vendég

jaj már nemtudok érthetően írni az izgalmaktól :D
Vendég

Köszi mindenkinek a tippeket a sterilizáláshoz! És persze a babasarok-dícséreteket is! Már csak a baba hiányzik belőle :D
Na jó, meg rendeltem a Brendonból körforgót, ami pénteken érkezik. Nem akartam már pedig költeni, de képzeljétek kaptunk a férjem kollégáitól babapénzt. Belgák, és náluk ez a szokás :) Úgyhogy Karácsonyi ajándék helyett megvettük most a kinézett körforgót!

Honey: jó, hogy ilyen sok tejcsid van, és hogy Bettike ügyesen szopizik!

Zsé - Anita:
Bendegúz baba jól alszik este? Hányszor szoktatok felkelni? Ha jól emlékszem Ti is egy szobában vagytok a babával: nem csábultok el néha, hogy betegyétek magatok mellé a babát? Én már előre félek, hogy elkényeztetem, pedig nem kellene.

Reni:
talán Te is beelőzöl? ;-) Azért drukkolok, hogy a baba megvárja apukáját!

Judit
Kép
sonny

Sziasztok!

Gabi, Katinka, Dalma, Ditta!
Gratulálok a babákhoz! Jó egészséget és sok boldogságot Nektek
!

Eszter

Kép
ske

Judit, Pipal, Beagle
Azt tudom, hogy a miatt kell, csak nem arcból kell nyomni. Na nekem az simán megy, tudom irányítani a különböző izmaimat külön. Na ez mostz furin hangzott, nem tudom érthetően megfogalmazni. De ha kell becsukom nem fog szerintem érdekelni a dolog.

Irusc
Gyönyörű kis pufi arcocskája van a lányodnak!

Dalminha
Gratulálok Panna baba érkezéséhez! Jó babázást és gyors felépülést!

Sonny
Jajj de jól néz ki a berendezés! És ha jól látom szarvasos minta van a párnán? Én oda vagyok értük!!!

Sterilizáláshoz nagyon egyszerűen én mikróba tehetőt vettem (avent) és az a legegyszerűbb. De lehet cicco folyadékot is kapni amit simán hideg vízbe kell tenni és abban áztatni, majd jól elöblíteni. De simán főzheted is vízben, de szerintem az macerás és balesetveszélyes is.
Na látom Zsé pontosan ezt a választ adta neked.

Ditta
Itt is gratulálnék Ágoston baba születéséhez! Jobbulást és jó babázást!

Honey
Én még nem szültem, csak született egy Natink!

Reni
Minden ok volt, mutatott keményedéseket, de szüléshez köthető méhtevékenységet nem. Ennek még örülök is.

Pénteken megyek ismét ctg-re, uh-ra és méhszájvizsgálatra is. Majd akkor kiderül mennyi haladékot kapok a befekvéssel. Még szivesen maradnék itthon, de persze azt sem szeretném, ha éjjel kellene 90 km-t utazni, mert Fanni úgy döntött kijönne.
11 körül indultunk el pestre, beszaladtunk a Kikába lámpát nézni és utána mentünk ctg-re. Mire onnan kiértünk annyira elfáradtam (nem is tudom mitől) hogy szinte azonnal jöttünk is haza. Na de pénteken úgyis megyünk megint, majd bepótoljuk az elmaradott dolgokat.

Kép
Kép
nati80

Ske
Pénteken te hányra mész ctg-re? Megint ott leszek, de 13.00-ra kaptam időpontot. Előtte vagy utána meg találkozok a dokimmal.

Kép
Kép
nati80

Sok szeretettel GRATULÁLUNK !!! Gabinak, Katinkának, Dalmának, Dittának! :P

Kép
katica_75

Katica: de jó hogy irsz :lol: hogy vagytok,mesélj ha van időd.Képeket kapunk?

000kata

Sziasztok!

Na megpróbálok én is visszacsatlakozni, ettől az oldaltól. Látom mégtöbb babánk lett közben. :)

Gabi,Csuri,Dalma, Nati,Katinka ,Ditta!
Hatalmas gratula nektek a babykhez! Sok-sok tejcsit, és minden jót kívánok! Bocsi, hogy csak így egykupacban, de asszem eléggé el vagyok maradva. :) Várom a sok képet és történeteket!
(én beszélek, hehe, még az enyém sincs meg)

Sonny!
Nagyon tetszik a babasarok! Nemsokára oda is beköltözik valaki, tudom, h türelmetlen vagy, ismerős az érzés, KITARTÁS!!!!
Sterilizálni lehet kifőzéssel, van mikrós sterilizáló, és tabletta is, amit vízbe kell dobni, és abban áztatni a cuccot. Én utóbbi 2-t választanám, nekem is ezek vannak, de szerencsére már nem nagyon kell.

Judit!
Jaj, szegénykém, szurkolok nagyon, h végre jöjjön már Blanka! Trükkös ez a leányzó, ejj! :)

Reni!
Köszi, h érdeklődsz! Lejjebb beszámoló. :) Na akkor beszéld meg vele, h ma még maradjon szépen nyugiban. :)

Honey!
Gratula nektek a szép hízáshoz! Mi fogytunk 200g-ot 5nap alatt, de csak tegnap reggel lövelt be a tejcsi.

Nati!
Nekem azt mondták, h nyomjak úgy, mintha kakilnék, bár ezt tudtam előre, h így kell, és tényleg bejött...15perc alatt kint volt Lilla. :) Nekem azt mondta a midwife, h kb 1órára számítsak első baby lévén, én meg ekkor megbeszéltem magammal, h na ennyire én már egyszerűen nem vagyok képes, úh inkább összeszedem magam, és megcsinálom gyorsan...hát sikerült. :)

És még az előző oldalról a képekhez:

Dalma! Nagyon szép volt a Panna lak, és Kornél egy tündér!

Csuri! Gyönyörűek a lányaid, szerintem hasonlítanak is!

Akkor most egy kicsit rólunk.
Tegnap borzalmas éjszakánk volt. Este 8kor befejezte a szopit, aztán nem tudott megnyugodni, sírt és sírt, végül nem tudtunk vele mit csinálni, feltettük a pelenkázóra, megnéztük mi van odabent, és a mozgatás hatására kakilt egy jó nagyot, utána minden ok volt. Következő etetés éfjélkor, na ekkor elkezdődött a műsor, ordított 3óra hosszát, semmit nem tudtunk vele kezdeni, daddy órákig cipelte a fenekét, néha néha elhallgatott, de amint próbáltuk letenni, újra kezdte. Éreztük, h zuborog a poci, úh tuti hasfájás volt. Végül 4kor aludt el, és 8.30 körül keltünk. Ma már felszerelkeztünk infacol-al, és adom is neki a következő szopinál.
Egyébként nagyon jó kiscsaj, rengeteget alszik, ez mondjuk tuti a sárgaságnak köszönhető, aztán majd később megkapjuk. Ha fent van nézelődik, elvan.. És mostmár hála az égnek a szopi is egész jól megy, már a bal oldal is kezd alakulni, éjjel, meg reggel már szopizott belőle kb 10 percet. Eddig 1 percig sem volt képes rajta maradni. Sajnos nagyon noszogatni kell, h egyen, mert állandóan ráalszik, szintén a sárgaság miatt, de csak reménykedem, h elég neki. Mert ugye most ki van ütve, valszín nem nagyon ébred fel arra, h éhes. Vagy nem tudom.
Én egész jól vagyok, de még nagyon nem a régi. Nem fáj különösen semmim, szerencsére nem repedtem, és nem is vágtak, úh ezt megúsztam. De úgy érzem, h kicsit szétmentek a csontjaim, izületeim, izmaim, mert alig bírom magam tartani, nagyon hamar megfájdul a hátam. Na de majdcsak jobb lesz ez idővel. Igazából ma volt először, h pihentem kicsit, reggel aludtam tovább Lillussal, eddig csak pörögtem, mindig "kellett" vmt csinálnom, és nem pihentem. És tökjó, h nekem ez egy kicsit lassan alakult, valószínűleg a sokkoló szülés élmény miatt, de már teljesen beleszerettem a lányunkba! :)
Daddy is nagyon jól nyomja, hihetetlenül gondoskodó, tegnap is órákig cipelte a leányzó popóját, már mindent bevetett, iszonyat türelme van hozzá. Pelusozik, öltöztet, ha kell, bár még fejlődnie kell, de aranyosan csinálja. :) Meg pl hajnalban, mikor először sikerült jól elkapnia Lillusnak a cicit, ő segített rárakni. :) Úh boldog vagyok most! :)
Igérem, jövök valamikor szüléstörivel is, bár vannak ködös foltok, megpróbálom minél élethűbben megírni...

Lányok!
Tegyetek már fel több képet, úgy szeretném nézegetni a babyket! :) Meg a pocakosok utolsó pocis képeire is kiváncsi vagyok!!!!

Sensi és Lillus

KépKép

Kép
sensimilla

Ja, bocsi, Nati, te nem tudom hogy kerültél a sorba! :oops:

Sensi és Lillus

KépKép

Kép
sensimilla

Sensi!
Örülök, hogy otthon vagytok! És hogy Lilla ilyen ügyesen szopizik már. Elmúlik a sárgaság, és le se tudod majd szedni a ciciről... :) És tök jó, hogy daddy is ilyen ügyes, rengeteget jelent egy ilyen apuka (nálunk is rengeteg mindent csinál Peti) :) . Szóval nagyon örülök nektek!!!!!

Nati!
Lehet, hogy már pénteken be is kell feküdnöd, vagy akkor még csak egyeztetitek az időpontot?

Eszter!
Mi van veletek?

Sonny-Judit!
Tök jó ez a babapénz! :) Majd küldesz képet, hogy hogy néz ki a babaforgóval a sarok?

Beagle!
Este apának el kell mennie, úh. akkor biztos, hogy rá tudom magam venni a táblára... :) Addig türelem! :lol: Bár finisben lévő kismamáknál sztem ebből van már a legkevesebb. :)

Honey!
Betti nagyon ügyes!!!!! :) Nem semmi ez a 30dkg!
Kérünk képeket, sokat-sokat!!!!! :)

Reni!
Befordulás: igen, tényleg, de szerencsére nem pesszimista! :) Inkább csak befelé figyelésnek mondanám.
Tök furcsa volt, mert a múltkor a szülőszobán voltam ctg-n. Mellettem két kismama is szülni készült - mindkettővel rohantak aztán előkészíteni. És az volt a legmegdöbbentőbb, hogy ahelyett, hogy a szülési fájdalmak miatt felerősödtek volna a félelmeim, megnyugodtam. Teljesen. Szóval megérte bemenni... :)
Fájások vannak még? Nálam a front csak annyit csinált, hogy volt egy pár órahossza, amikor annyira szédültem, hogy felállni se nagyon mertem. Szerencsére Beni önálló korszakát élte, egyedül játszadozott, így fel sem tűnt neki. :)

Délután elmentünk az Asia Center-be, vettem még két hálóinget, meg szoptatós melltartót 1500 ft(!!!)-ért. :) Aztán Julcsikának pelust - alig találtam meg, annyira a nagy méretekre áll már rá a szemem. :) Szóval már csak gyógyszertárba kell még mennem, meg kimosni a cuccaimat, és együtt lesz a pakk. :) (Van egyáltalán rajtam kívül valaki, aki még nem pakolt össze???? :oops: )
Holnap megyek vérvételre, aztán pénteken megint doki+ctg. Kíváncsi vagyok, mit mond... :)
Este még jövök a táblával.

beszteri

A fiúk* pasi-partit tartanak, úgyhogy volt időm átnézni a táblát. :) :(

*apa és Beni (bocs, nem voltam egyértelmű... :oops: )

Szóval pocakosaink:

KépKép
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára beszteri 2008.11.05 23:54-kor.

beszteri

000Kata
aranyos vagy! Tettem fel épeket pár napja a 104. oldalon vannak. :D

Sensi
felolvastam apának az éjjeli storytokat és azt hitte én írtam!!! :? Szó szerint így telnek az éjszakáink...Sajna nekünk az infacol sem segít ezekben az órákban. Hátha nektek bevállik! Homeós bogyót is adtam neki, de semmi hatása. Ha találsz valmi megoldást számolj be lécci! :wink:
Szuper h. apa így beindult! Nálunk is nagy a szerelem! Mondtam én h. így lesz, ha pocakkal nem is tudtak mit kezdeni, most bizonyítanak a mintaapukák.(Tegnap Léni még cicit is apán kereste...na ez nem esett túl jól! 8) :lol: De vicces h. alapból azért tudja h. én vagyok az "ételhordó" .

Vera
széép kerek pocak! :)

Honey
30dkg!!?? ügyesek vagytok! Mi 2 hét alatt híztunk fél kilót. A többi gyerkőccel is sok tejcsid volt? Le fogod adni az anyatejgyüjtőbe?
:D

Kép
katica_75

Az én csajom itt a leglustább... :roll: Őrajta kívül azért eddig mindegyik pocakbaba kibújt időben...széééép mondhatom!

Akíra, minden szurkolatom a Tiéd holnapra!!

Sclara, egyben vagy még???Jó volt a színház??

Péter Tamás 11 éves
Adél Nóra 5 éves
Balázs László 3 éves

Kép
judit_78

Hú, mennyivel több leányzónk van, mint pasi!Most nézem. Legalábbis a pocakosok között, a már megszületettekkel együtt nem tudom...nem semmi!!

Péter Tamás 11 éves
Adél Nóra 5 éves
Balázs László 3 éves

Kép
judit_78

Sziasztok!

Eszter!
Itt Londonban is pasi party van! Még ilyet?! :D Én mondjuk szinte egész nap egyedül voltam, reggel elkisérte daddy az egyik haverját a nagykövetségre, mert nem rég jött ki, és most ellopták minden iratát. Aztán hazajöttek, kajáltunk, de én mentem utána etetni, és mire végeztem, már le is léptek, elment egy másik haverhoz, most beszéltünk, és mennek a 3.-hoz. :? Megértem, h kell neki a levegő, de nekem most olyan rossz egyedül. :( Kicsit érzékeny vagyok. Ez az 5. napunk, mostanában jön állítólag a baby blues, gondolom ilyesmi lehet a háttérben.

Vera!
Hűű, szép nagy a pocak! :)

Katica!
Hát Lillus most kapott 2 adag infacolt, és lekopogjam, eddig minden sima, egy nyekk nem volt, megetettem, utána kicsit nézelődött, letettem, és alszik. Bevallom kicsit parásan készülök az éjszakára, mert tnap tényleg kegyetlen volt, nem akarom azt megint. Szerintem egyébként neki nem az a krónikus hasfájás volt, a kólika, ami minden este jelentezik, és nem tudsz mit tenni ellene, hanem csak ettem vmt, mert ma én is nagyon kész voltam, felfújódtam, mint egy lufi. Nektem viszont sajnos sztem az lehet, mert az olyan, h nincs gyógyír, és minden este...ez 3hónapos korra szokott elmúlni. Kitartás, és sajnálom, ha tényleg erről van szó!
Lillus is keresi daddyn a cicit. :D Amikor büfiztetni próbálja, akkor cuppog a nyakán, ő meg röhög. :)

Judit!
Hajrá Blanka!!!!

Sensi és Lillus

KépKép

Kép
sensimilla

Dalma, Ditta!
Hatalmas gratulációm Nektek! :) Gyors regenerálódást és hazamenetelt kívánok!

Babás Csajok!
Van úgy valaki, h.szülés után bevizesedett? Terhesen alig dagadtam, most meg dupla a lábam és sokszor kezem is! Ez nekem új, mert Sebivel nem volt ilyen!
Fáradt vagyok. Még kések a képekkel és történettel!
Rajtam kijött a baby blues! 2 napja bőgök! Irányíthatatlan az érzékenységed

KépKép
KépKép
hangolka

Sziasztok!

Eszter köszi a pocakos táblát, még azért vagyunk egy páran hátra.

SEnsi: örülök hogy jól vagytok. Reméljük a poci fájdogálás is elmúlik. Megúsztad gátmetszés nélkül? Nagyon szépen tágultál akkor,bár amennyit vajudtál, le a kalappal.Megkérdezhetem hogy EDA-t végülis kértél?

Akira:Most neked mennek a drukkok.

Vera:szép nagy a pocakod.
Vendég

Hangolka,Sebivel is megvolt a szülés utáni enyhe depi?
Gondolom a hormonok miatt van, biztos pár nap alatt elmúlik.
Vendég

Judit!
Biztosan megvan rá az oka, hogy még nem bújt. Tudja ő, hogy mit csinál! :) De biztos nagyon nehéz lehet neked! Bízz benne!

Hangolka!
Sajnos nem tudok erre mit mondani.* Sajnálom a depit, biztos a hormonok!
*mármint a vizesedésre. Már megint nem voltam egyértelmű... :oops: Még jó, hogy van mire fogni...

Sensi!
Megértelek, hogy rossz egyedül. De fel a fejjel! Ahogy írtad, daddy jó apa, csak hát pasiból van... :)

Beagle!
Hát, még tényleg vagyunk egy páran. Bár vannak, akik nem nagyon jelentkeztek az elmúlt időben. (De ezt már nem volt energiám kibogozni...)

NA, jó éjszakát, holnap korán kell kelnem, 7re megyek vérvételre.

beszteri

Sziasztok!

Csuri, szépek vagytok!!!

Sensi, jó hogy újra itt :D Remélem nem tér vissza a pocakfájás, és tök jó hogy beindult a tejcid is...

Judit, mára is mennek a drukkok, hátha...

Én ma megyek egy újabb intézős körre (kórház, fogorvos stb...), de annyira nincs kedvem. Legszívesebben itthon maradnék aludni... de jó is lenne (álmos, álmos, álmos...)

Eszter, én jelentkezem arra a helyre, ahol a cuccaikat még össze nem pakoltak gyülekeznek :D :D :D

Pipal

Kép
pipal

Sziasztok!

sonny:Hát szerintem nem foglak beelőzni :D Legalábbis eddig úgynézki :D Hogy vagy?

Nati:Örülök,hogy minden oké veletek.Hát ilyenkor már elég fáradékonyak vagyunk.Én attól eltudok fáradni,hogy elmegyek a dokihoz :oops: Sima szülésed lessz?

Sensi:A tegnapi napot megúsztuk :D Azért reménykedek,hogy a mostani 2 napban lessz valami :oops: :D Sajnálom,hogy Lilla hasfájós :cry: Sok puszit küldök neki!!!Mondtam,hogy amint apa meglátja belefog szeretni :D Remélem a párom is ilyen lessz :) A sárgasága nem múlt még el? :shock: :( Hamarosan te is helyre jössz csak idő kell mire vissza állnak a dolgok.Örülök,hogy boldog vagy :D Reméljük így is marad!!!

Eszter:Hát nálam elég rendesen depi van :cry: Fájások már olyan 5 napja vannak és még mindig semmi.Játszik velem a picurom :D Tök jó árban vetted a melltartót nekem is elkéne néznem oda.Pontosan melyik szám alatt vetted?Persze,ha emlékszel rá.Hát az én pakkom még csak félig van kész :oops:

Harivera:Szép nagy pocakod van :D Az én pocim is így néz ki keményedéskor :D Hogy vagy?

Katica:Sajnálom a pocak fájást :cry: Sok puszi Lénának!!

Judit:Semmi fájás nincsen?Kitartás!!!Gyerkőcök,hogy vannak?

Hangolka:Sajnálom a depit :cry: Biztos csak a hormonok!Hogy telnek napjaitok?

pipal:Együtt érzek veled.Ma én is megyek dokihoz meg ctg-re.Én már olyan 5től fenn vagyok.Este meg olyan éjfél tájt aludtam el :cry:

Rólunk:A helyzet nálunk változatlan.Görcsölök,keményedek,de semmi.Picur jól elvan még odabent :D Kíváncsi vagyok a mai CTG-re.Mutat-e majd valamit.

Kép
Kép
reni_24

Tegnap negyed 1-kor megszületett Alexa116 kisfia.3580g és 50cm.Gratulálok neki!!!Jó egészséget és sok-sok tejcsit kívánok!!!!

Kép
Kép
reni_24

Sziasztok!

Sensi!
Örülök, hogy már otthon vagytok és hogy beindult a tejed is! :D
Ne szomorkodj, de teljesen megértelek, mert a párom most lépett le 3 napra és így a 40. hét közepén nem kaptam röhögőgörcsöt tőle. Főleg, hogy én is hiperérzékeny vagyok.

Hagolka!
Sajnálom a depit! :(

Csuri!
Nagyon édesek a lányaid. :)

Judit!
Te egy igazi hős vagy! Idáig kitartani.... Nagyon jó helye van Blankának. :) Drukkolok, hogy elinduljon, de szerintem a hét végére már babaázni fogsz.

Akíra!
Mennek a drukkok!

Sonny!
Nagyon szép a babasarok! Nézd a táblát, már nagyon nekünk áll a zászló. :)

Nati!
Holnap reggel 8ra megyek CTGre, így valószínű nem találkozunk. :(
Viszont arra gondoltam, hogy milyen szupi lenne kb. egy időben szülni, mert lehet, hogy egy szobába kerülnénk. :D

Pipal!
Nem csodálkozom, hogy otthon maradnál, általában nekem sincs már kedvem menni sehova. Még a bolt is tortúra pedig itt van szemben.

Eszter!
Köszi a táblákat! Már egy kicsit félek, mert nagyon előre kerültem. Köszi a kérdést, jól vagyunk. Én már vagy 100x átpakoltam a kórházi cuccomat, mert a szülésfelkészítőn mindig szóba kerül valami, ami nekem még nincs benn vagy túl keveés van. Ilyen volt most a héten pl. a textilpelus. A kórházi védőnő szerint kb. 10 darabot vigyünk. A mellszívóm még mindig nem útra kész, még ki kell főzni, de valahogy mindig az marad el. Mondjuk az van a kórházban is.

Ctg kedden rendben volt, méhszájam továbbra is C2110. A dokim azt mondta, hogy szerinte Babócám megvárja, míg Apa hazajön, mert vele is akar találkozni. Sőt az lenne a legjobb, ha rá is tekintettel lenne és hétfőn se születne vagy csak nagyon korán, mert akkor van a rendelése. megbeszéltük, hogy a kedd mindenkinek tök jó lenne. :D
Holnap megyek megint CTGre, de ha minden okés vele és a görcseim sem erősödnek (márpedig nem), akkor most meg sem vizsgál a doki.

Ma takarítok és vasalok, így most megyek!

Szép napot Mindenkinek!

Eszter

Kép
ske

Alexa!

Nagy-nagy gratula!

Kép
ske

Jajj, én már megint elkésem nst-ről...
biztos megint nagyon fog szeretni a néni :D

Kép
pipal

Jó reggelt!

Nem volt valami jó éjszakám. Tegnap délután óta minden mozdulatra keményedik a hasam. Éjjel is alig tudtam megfordulni az ágyban, vagy kimenni wc-re.

Reni
Remélem sima szülés lesz, eddig nem is gondoltam másra.

Sensi
Semmi baj! Egy Natink született és nem én szültem.
Szegény Lillus elég rossz a fájó pocak. nagyon meg tudja keseríteni az életüket a piciknek és persze a szülőknek is.

Beszteri
Lehet hogy bent kell maradnom, de majd kiderül. Én azért még örülnék egy szabad hétvégének, vagy egy egész hétnek (szerdáig).

Alexa
Gratulálok Kisfiad születéséhez!

Ske
Mikorra is vagy kiírva? Tényleg jó lenne együtt a gyermekágyon lenni. Mindig tartok az új helyzetektől és ismeretlenektől. nagyon nehezen oldódom fel új közegben. Te gondolom nem fogsz hamarabb befeküdni, ugye?
Most néztem 11.11-re vagy kiírva. Hát van esélye az együtt szülésnek, de szerintem tovább fogom bírni.

Szerintetek ha befektet akkor ruhának vihetek magammal sima itthoni rucit? Mert azért nem szeretnék szülésig hálóingben vagy pizsiben lenni egész nap.

Kép
Kép
nati80

Nati!

Nagyon nem szeretnék befeküdni hamarabb, mert akkor tuti bedepizek. Persze ez nemcsak tőlem függ. ha a baba jól van és nem indul a szülés csak akkor szeretnék befeküdni, ha csinál is velem valamit a doki. Ez pedig ugye ha minden OK, csak a 41. hét vége után lehet.
A szülésfelkészítőn azt mondták, hogy nem kell pizsiben vagy hálóingben lenni szülés után sem, kinek mi a kényelmes, miben szeret lenni. Például a barátnőm, aki aug.28án szült itt a klinikán, ő is a kismama rucijaiban volt a kórházban szülés után.

Eszter

Kép
ske

Sonny-Judit írt sms-t:

"6-kor elfolyt a magzatvíz, fájásaim még nincsenek. Drukkoljatok!"

beszteri

Sonny
drukkolok, hogy könnyű szülésed legyen és minél hamarabb babázhass.

Ske
Akkor azt hiszem még beszerzek egy tréningruhát holnap reggel, ha véletlen bent akar már tartani legyen valami kényelmes ruhám. Szülés után maradok a pizsama, hálóing verziónál, mert ha összevérezem nem fogom sajnálni kidobni. A kismamis cuccaimat meg szeretném eltenni a tesóhoz.

Fanni megállás nélkül mocorog és közben meg keményedik a hasam és nyilallgat is itt-ott. Hogy mi lesz ebből???

Kép
Kép
nati80

Sziasztok

Én js gratulálok mindenkinek jót tett a múlt heti melegfront :lol: Kép Kép Kép Kép Kép

Zsoltika 11 éves
Ákos 10 éves
Kép
klarissza33

Sonny mennek neked a drukkok, remélem gyors szülés lesz, és mindjárt babázol.

Klarissza: Szépek a gyerkőcök.

Én abba a táborba tartozom akinek már 2 hete össze van pakolva minden, csak minden nap bekerül valami újabb dolog a bőröndbe. Én is gondoltam rá, hogy viszek melegítő gatyót, de a kórházban mindig annyira meleg volt eddig, lehet hogy tépném majd le a hálóinget is legszívesebben.

Reni: lehet hogy a másik topicban kérdezted,de most ideírom a választ.
Én egyfélét szedek a Caulophyllum 5CH-t. Minden este 5 golyót. Tudom van a Cimicifuga is de azt én nem szedem.

Jövőhét csütörtökön teli hold lesz. Lehet akkor jön a következő nagy babaeső.

Sclara: Mi van veled? Lehet hogy babázol?????
Vendég

Kép

Tegnapi pocakos kép.
Vendég

Klarissza
nagyon helyesek a fiúk! Remélem néhány hét múlva együtt sétálhatunk a babákkal!

Beagle
Én benne lennék a jövő hét szerdában, max csüt reggel.
Neked mennyi csomagod lesz? Én 2 kicsi táskába pakoltam eddig ami a szülésig kell. Szülés utánra Fanninak és magamnak van még egy pelenkázótáska. + a sejtbankos doboz. Egyszóval kész vicc, mintha nyaralni mennék annyi cuccom van. És az is biztos, hogy valami itthon fog maradni.
Azért is vagyok bizonytalan a csomagom tartalmában és méretében, mert nem csak a szülésre kell mennem, hanem valszeg hamarabb. Így egy kicsit több a szajrém.

Kép
Kép
nati80

Nati: nekem van egy gurulós bőröndöm, abban van minden ami nekem a szülőszobára meg utána kell,és van egy vállra akaszthatós budmil táskám, abban csak a baba cuccai vannak. Hát nyaraláskor ketten vittünk ennyi cuccot,de inkább legyen ott tutira minden.
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?