Sziasztok!
Na megpróbálok én is visszacsatlakozni, ettől az oldaltól. Látom mégtöbb babánk lett közben.
Gabi,Csuri,Dalma, Nati,Katinka ,Ditta!
Hatalmas gratula nektek a babykhez! Sok-sok tejcsit, és minden jót kívánok! Bocsi, hogy csak így egykupacban, de asszem eléggé el vagyok maradva.
Várom a sok képet és történeteket! (én beszélek, hehe, még az enyém sincs meg)
Sonny!
Nagyon tetszik a babasarok! Nemsokára oda is beköltözik valaki, tudom, h türelmetlen vagy, ismerős az érzés, KITARTÁS!!!!
Sterilizálni lehet kifőzéssel, van mikrós sterilizáló, és tabletta is, amit vízbe kell dobni, és abban áztatni a cuccot. Én utóbbi 2-t választanám, nekem is ezek vannak, de szerencsére már nem nagyon kell.
Judit!
Jaj, szegénykém, szurkolok nagyon, h végre jöjjön már Blanka! Trükkös ez a leányzó, ejj!
Reni!
Köszi, h érdeklődsz! Lejjebb beszámoló.

Na akkor beszéld meg vele, h ma még maradjon szépen nyugiban.
Honey!
Gratula nektek a szép hízáshoz! Mi fogytunk 200g-ot 5nap alatt, de csak tegnap reggel lövelt be a tejcsi.
Nati!
Nekem azt mondták, h nyomjak úgy, mintha kakilnék, bár ezt tudtam előre, h így kell, és tényleg bejött...15perc alatt kint volt Lilla.

Nekem azt mondta a midwife, h kb 1órára számítsak első baby lévén, én meg ekkor megbeszéltem magammal, h na ennyire én már egyszerűen nem vagyok képes, úh inkább összeszedem magam, és megcsinálom gyorsan...hát sikerült.
És még az előző oldalról a képekhez:
Dalma! Nagyon szép volt a Panna lak, és Kornél egy tündér!
Csuri! Gyönyörűek a lányaid, szerintem hasonlítanak is!
Akkor most egy kicsit rólunk.
Tegnap borzalmas éjszakánk volt. Este 8kor befejezte a szopit, aztán nem tudott megnyugodni, sírt és sírt, végül nem tudtunk vele mit csinálni, feltettük a pelenkázóra, megnéztük mi van odabent, és a mozgatás hatására kakilt egy jó nagyot, utána minden ok volt. Következő etetés éfjélkor, na ekkor elkezdődött a műsor, ordított 3óra hosszát, semmit nem tudtunk vele kezdeni, daddy órákig cipelte a fenekét, néha néha elhallgatott, de amint próbáltuk letenni, újra kezdte. Éreztük, h zuborog a poci, úh tuti hasfájás volt. Végül 4kor aludt el, és 8.30 körül keltünk. Ma már felszerelkeztünk infacol-al, és adom is neki a következő szopinál.
Egyébként nagyon jó kiscsaj, rengeteget alszik, ez mondjuk tuti a sárgaságnak köszönhető, aztán majd később megkapjuk. Ha fent van nézelődik, elvan.. És mostmár hála az égnek a szopi is egész jól megy, már a bal oldal is kezd alakulni, éjjel, meg reggel már szopizott belőle kb 10 percet. Eddig 1 percig sem volt képes rajta maradni. Sajnos nagyon noszogatni kell, h egyen, mert állandóan ráalszik, szintén a sárgaság miatt, de csak reménykedem, h elég neki. Mert ugye most ki van ütve, valszín nem nagyon ébred fel arra, h éhes. Vagy nem tudom.
Én egész jól vagyok, de még nagyon nem a régi. Nem fáj különösen semmim, szerencsére nem repedtem, és nem is vágtak, úh ezt megúsztam. De úgy érzem, h kicsit szétmentek a csontjaim, izületeim, izmaim, mert alig bírom magam tartani, nagyon hamar megfájdul a hátam. Na de majdcsak jobb lesz ez idővel. Igazából ma volt először, h pihentem kicsit, reggel aludtam tovább Lillussal, eddig csak pörögtem, mindig "kellett" vmt csinálnom, és nem pihentem. És tökjó, h nekem ez egy kicsit lassan alakult, valószínűleg a sokkoló szülés élmény miatt, de már teljesen beleszerettem a lányunkba!
Daddy is nagyon jól nyomja, hihetetlenül gondoskodó, tegnap is órákig cipelte a leányzó popóját, már mindent bevetett, iszonyat türelme van hozzá. Pelusozik, öltöztet, ha kell, bár még fejlődnie kell, de aranyosan csinálja.

Meg pl hajnalban, mikor először sikerült jól elkapnia Lillusnak a cicit, ő segített rárakni.

Úh boldog vagyok most!
Igérem, jövök valamikor szüléstörivel is, bár vannak ködös foltok, megpróbálom minél élethűbben megírni...
Lányok!
Tegyetek már fel több képet, úgy szeretném nézegetni a babyket!
Meg a pocakosok utolsó pocis képeire is kiváncsi vagyok!!!!