Sziasztok,
Zsuzsi, te jó ég, már 3 hós oltások! Szurkolunk hozzá.
Nekünk most találta ki a dokinő, hogy menjünk csípőszűrésre. Eddig itt lapítottam boldogan, hogy nekünk nem kell, mikor írtátok. Külön klassz, hogy itt a kórházban nincs ortopédia.
Ez a családi jóakaró visszatérő jelenség. Lehet, hogy valami karmikus dolog, hiszen nem tudom elképzelni, hogy a családotok ártott volna neki.
Ó, rám még az új szabadidőm sem jó, mert minek is vettem volna nagyobbat erre a kis időre
Móni, én is pont akartam kérdezni,hogy kötötted meg a kendőt, de akkor megnézem... én napok óta gyakorlom a kötéseket, Bibi nem nagyon értékeli...A tabló jó ötlet, szeritem normál Office alkalmazással nem lehet, legalábbis én már próbáltam ilyesmit és nem jött be. Talán fotoshop, vagy valami hasonló progival, de én nem nagyon tudok letöltögetni, mert nem korlátlan a felhasználásunk.
Szilvi, kérdezted múltkor, hogy mennyi ideig vagyunk fent éjszakai szopikor. Nos, ha nem muszáj, én nem pelenkázok éjszaka, akkor negyed óra, kajcsi, gyors büfi és alvás. Ha peluscsere is van, akkor felkavarodik a poci, sőt legtöbbször öltözni is kell, felébredünk, ilyenkor itt is kb. 2 óra...
Nekünk is gond volt a kajcsival és a hízással. Én végigpróbáltam mindenkinek a szopimódszerét. Végül az jött be, hogy ha 3 órán belül újra szopizik, akkor ugyanazt a cicit kapja vissza. Ha letelik, lehet a másikból.
Látszik, hogy Máténak nagyon szép a szeme, igaz, azt gondoltam, hogy barna...
Kata, sajnálom a rossz éjszakát, kívánom, hogy hamara javuljon a helyzet, mert nagyon rossz a kialvatlanság.
Édik nagyon ezek a képek. Szerintem Vincének ez legyen a tablóképe
Kriszti, nem írtam, de egyik nap a hímzett kis nacija nagyon tetszett Annának. Minden nap csini, de az a kedvencem. Tényleg, szoktad Annát hasra tenni?
Bene is nagyon ügyin könyököl már
Mangora, engem is nagyon feldobna egy jó kis ruhatár felújítás.
Pussz, mennem kell játszani. (jó progi)
R