Zsani!
Megnéztelek benneteket, Norbi is gyönyörű bébi!!!
Mkriszta!
Úgy tűnik a dec. 11-es csajok ilyenek...

Gondolok itt a lilulásra ordítás közben, stb.
Ne mond ezt a fogzást!!!! Egyelőre legyünk túl a hasproblémákon.
Julcsi!
Ez a szüléstörténet nem semmi. Sajnálom, hogy ennyit szenvedtél! A sebed szerintem nem vészes. Még gyógyul, de az a tuti, ha megmutatod egy orvosnak, nehogy baj legyen.
Menion!
Mi a hálószobában szilvesztereztünk hármasan. És mondhatom, hogy lassan 30 évem egyik eddigi buliját sem élveztem ennyire mint ezt.
Sajnálom, hogy neked nem sikerült jól.

Lacitól nem szép, amit írtál. Virtuális ejnye-bejnye neki!!!!
Cicóka!
Drukkolok, hogy beálljon a kereslet-kínálatotok.
Egyébként nem ázik ki a cicibimbód a sok szoptatástól? Vigyázz, nehogy sebes legyen.
Brumika!
Örülök, hogy kicsit jobb nálatok a helyzet. Én nem ébreszteném 3 óránként, úgy tudom, hogy az ő igényére kell bízni. És nem utolsó sorban, amit írtál, hogy pont akkor alszik a legmélyebben.
Levegőztetésről annyi, hogy -5Cfok alatt nem szabad kimenni. Nekünk a védőnő azt javasolt, hogy ne "páljunk" be a lakásba. Nálunk tegnap -2 volt, tettünk egy kis sétát lent. Ma nem ment fagypont alá a hőmérséklet, úgyhogy "kilovagoltunk" a Tisza partra és tettünk egy 15 perces sétát. Azóta durmol, nagyon jót tesz neki a friss levegő.
A látogatókkal viszont mi is várunk még egy-két hetet.
Édes a vonalzód!
Cedis!
Jó olvasni, hogy nektek is használt a Gripe Water. Biztosan attól nincs étvágya?
Annus!
Köszi a bókot. Szépen gyarapszik Niki is, akkor.
Mi azt hiszem kezdünk hozzá szokni a kisasszony heppjeihez.
A gyógyszer sokat segít, de már várom nagyon a G.W. hatást!

Az esték már egész jól telnek, tartja magát a 3 óránkénti szopizáshoz. Eddig nem tettem minden éjjeli szoptatásnál tisztába, de rájöttünk, hogy kényes a kishölgy a tisztaságra is, úgyhogy most mindig csere van. Délelőtt is egész elviselhető, bár néha azért van ordítás, ha fáj szegénynek. Olyankor nem tudunk mit tenni, hiába minden praktika. Kb. 15-20 percig (mialatt végig hassimi, stb.) sír nagyon, aztán elmúlik neki, megnyugszik és elalszik a vállamon. Beteszem az ágyába és alszik a köv. szopiig.
A késő délután kicsit necces, akkor van kicsit több nyűglődés. A fürdés előtti alvásnál itt van velünk a nappaliban, hogy ne pihenje túl magát estére. 7-8 körül fürcsi ordítással, utána esti kaja, alvás és vissza értünk oda ahol elkezdtem.
Borzasztó sok türelem kell hozzá és nekünk szülőknek egymáshoz is!