ÁÁÁÁÁÁÁÁ most sírom össze magam, elment az egész amit egy órája írok, nem is fogom tudni öszeszedni, mert annyit írtam és már nem emlékszem mit
Akkor újra
Monka szóval arra emlékszem hogy írtam hogy csuriban azért még a kezem, mert jó lenne ha megúsznád az antibogyót!!! Javult azért reggel óta? Hmmm, ja igen, a szekér, megértem hogy izgulsz, én is úgy vártam nyár elején az új babakocsit, rakd fel a képet, kíváncsi vagyok. Jaj de rossz annyit írtam és elment.... nem tudom mit, brühühü. Ja igen, hogy apát is valamelyik nap fülön rugta a pici

Meg hogy nekem nem lesz már több UH, csak november 18-án az a plussz UH amin eldöntik majd hogy császár vagy rendes szülés a lepény miatt, úgyhogy én már azt várom. Egyébként már csak a szokásos, mint nálatok a védőnőnél, megmérik a vérnyomást, megkérdezik minden oké-e, a szívhangot megnézik a kézi kütyüvel és kész. Lehet még írtam valamit de nem jut az eszembe
Avrenim na akkor emlékből újra neked is, írtam hogy jó hogy ott vagy azért a tűzvonalban a kórházban, le tudod vetetni minden hónapban a váladékot, azért megnyugtató hogy minden oké!!! Jamie Oliver volt itt aki reformot akart az iskolai étkeztetésben, mert mint Amerikában itt is már a lakosság nagy része túlsúlyos, a gyerekek is és eszik a suliban a chipset meg az egészségtelen dolgokat, de megbukott, mert nem kellett a népnek az egészséges kaja. Gordon Ramsey nyomul Amerikában is jobban, lehet hogy ő csinálta amit te írsz, de hallod nem csodálom, mert itt is amikor vásárolok, nekem a kosaram alapanyagokkal van tele, míg sok nő kosarában csak ezek a félkész-kész szarok figyegnek, amik ráadásul szerintem elég rossz ízűek lehetnek, sosem volt még gusztusom kipróbálni, annál jobban szeretek enni hogy szart egyek

Én Regivel végig zabáltam a sok édességet, minden nap szedtem terhesvitamint és 3128 g volt és 50 cm, szóval tuti nem ezektől lesznek a giga babák, szerintem hajlam kérdése. Most is különben ugyanazt csinálom, kíváncsi vagyok most mekkora lesz! Hallodd 5-6 kg-os babák, azért az nagyon durva

! Meg szerintem se olyan szépek ezek a nagyon zsíros babák! Hogy sikerült a halászlé? Majd próbáld meg bográcsban is ha van nektek, úgy lesz olyan íze amit azért a konyhában a gázon nem lehet kihozni! Most olvasom hogy jó lett a halászleved, dobd fel a receptek közé

Egyébként én is így szoktam hogy több receptből rakom mindig össze a magam szájíze szerint a receptet, az a legjobb. Csak vissza kéne venned a tempóból ha fájogat a pocid, vigyázz magadra!!!!!
Nono jó hogy időnként azért bejössz. Mindig elolvasom amit írsz a másik fórumon, úgyhogy azért én képben vagyok hogy mi van veled

Sajna a téli dologban nem tudok segyíteni, mert bár nekem Regi november végi, de itt télen is nap közben 8-12 fok van, ritkán van hidegebb és akkor se tartósan, szóval én simán tudok mászkálni a picivel is, nem kell a kemény mínuszokkal megküzdenem.
Szonce igen én kérdeztem hogy hol nőttél fel. Akkor nincs tesód hogy csak rád számíthatnak majd a szüleid? Hajlandóak leszenk idős korban költözni? Azért az idősebb emberek már nagyon tudnak kötődni az életükhöz, házukhoz, sokszor foggal-körömmel. Azért az nagy lépés lenne a részükről ha költöznének. Milyen sűrűn szoktatok így találkozni hogy azért nektek is ott van a távolság? Aranyos pici Ádám
T.timi neked is annyit írtam, brühhh. Írtam hogy örülök hogy időnként azért bejelentkezel. Meg hogy nagyon gáz hogy ezért vártatok heteket, hogy most apának kell megcsinálni

Már rég kész lehettetek volna

Kitartás nektek ehhez és ha egyszer kész lesz utána örülni fogsz neki hogy túl vagytok rajta és rendben van! Meg már én is várom hogy kész legyetek a lakással hátha jösz sűrűbben. Mit írtam még???? áááááá. De rossz amikor olyan jól leírja az ember amit akart és utána újra kell írni és keresgélem hogy mit is írtam és nem lendületből jön. Ja igen, a dokit akartam kérdezni, hogy az új dokival se vagy elégedett, hogy nem nála szülsz? Az osztályvezetőt ismered, jó doki? A mocorgásról írtam hogy egyre sűrűbben fogod érezni és egyre erősebben, szóval idővel majd a melóhelyen is fogod érezni amikor boxmeccset vív bizonyos szerveiden

Az UH genetikai? Majd gyere, írd meg hogy sikerült, méreteket, képet is tölthetnél fel. A pocak fotót is rakd fel!!! Az iwiwen mindenképp megnézem a képeket! Neked is nagyon-nagyon sok puszi és vigyázz magadra!!!!! És engem érdekelne mi volt a névadón, ha van kedved írd meg pár sorban

Ja és velünk minden okéééé! Bocs hogy most ilyen össze-vissza a hozzászólásom, így másodszor már nehéz rendezetten leírni

És a lényeg hogy csuriban a kezem hogy megmutassa a lába közét holnap és nagyon drukk hogy kislány legyen!!!
Nlzs ???????????????????????