A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Sziasztok!

Köszönöm szépen a köszöntéseket lányok :lol:

Vindo nagyon szépen köszönjük :lol: cicus már nézegeti és közben csokit majszol :lol:
a lúdtalpak csúcsok :lol:
de mivel érdemeltük ki? :roll:

Ágica tényleg szép kis összeg :lol:

Vera Te is szépen fűzöl ám, nem csak a kicsi lányod :D
Volt kitől tanulnia a kézügyességet.

Éjszakánk kissé nyugtalan volt, többször keltem nézni Gergit nem-e nagyon lázas. Gergike meg akkor kelt ha nem érezte, hogy mellette vagyok. Z nem volt jó neki csak Én :roll:
Ma a sütit úgy kavartam be, hogy rám volt kötve.
Megint sír :( :arrow:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Móni, az Eperke-dvd-vel.
Rugónak is vettem elefántos könyvet, de mind a kettőt nézegette, szóval már lapozgatta a tieteket is :roll:

Rugónak sem volt jó G. kb. két éves koráig :?

Végre felöltöztem.

G. ma este tízre ér haza :roll:

Kép
vindolanda

:x :x :wink: :oops:

Kép
vindolanda

Itt Rugó felhasználta az emot-ikonos skilljét, és a skypehoz hasonlóan küldött nektek arcokat :roll: Ki is lépek :arrow:

Kép
vindolanda

Sziasztok!

Csak beugrottam Mónit köszönteni.

Boldog szülinapot Móni! :)

Kép

Kép
regcsiken14

Tudtok valami olyan oldalt, ahol tudok e-képeslapot szerkeszteni saját fotóval???
Anyu kitalálta, hogy az idén nincs kedve se naptárat, se semmi ilyesmit készíteni... :(

Kép

Kép
regcsiken14

Regi nem tudok segíteni sajnos :roll:

Vindo :D :D
el is felejtettem már :)

Z elvitte a Gremese MT-om :?
előhalásztam a Vera félét, Gergi a hátamra kötve, most csend van.
Megyek gyorsan begyúrom az egyik kekszet :arrow:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Halihó!

Móni drága, Isten éltessen nagyon sokáig születésnapod alkalmából!!!
(jaj, remélem, nem bántottalak meg közvetve, amikor S-n sajnálkoztam, h szegény 23-án született... bár ő azt mondta, annyira nem volt rossz, mindig sok-sok ajándékot kapott ezért).
Gergőkének láz- és betegségmentes szép napokat!

Ádi továbbra is jól elvan a nagy dobozban, amiben az egyik lámpa volt, abban ül sokáig, telefirkálta, felborul vele, beleugrik (térdest, áááááááááááá... azt még nézni is rossz).
irina

Leült youtube-ozni.
Irina, rólad sem feledkeztem meg, már a tanszéki címedet is kikerestem, de a terv megvalósításáig nem jutottam el :oops:

Móni, hát igen :wink:

Kép
vindolanda

Regi, sajnos én sem ismerek ilyen oldalt, de biztos van.

Na, miután Ádi összefilcezte a parketta egy jó részét és kihagyott a szívverésem, ceruzákra cseréltük az eszköztárat.
irina

Vindo, hú, most le vagyok maradva v. nem fogtam fel vmit, mit küldenétek?
irina

Viszont dvd-t :wink:

Kép
vindolanda

15 perce ül a s...én, pocoyot néz, és közben ebédel. Hú, ez most nagyon jól esik :roll:
Ki kellene mennem fáért is.

Kép
vindolanda

Vindo, értem, ne érezd ám muszájnak a dolgot.
Ha már filmek, mostanában láttam néhány vackot (The fourth kind, Legion). Asszem, le kéne szoknom ezekről, de a témájuk miatt érdekelt.
irina

Regi ezt találtam neked
http://www.ingyenprogram.net/naptar-kes ... ogram.html

http://xn--karcsonyi-21a.xn--ajndkok-iw ... es-hazilag

A hátamra kötve csendben volt Gergi és be is gyúrtam a citromos-mákos kekszet :) Kicsit visszadermed a hűtőben és ki is sütöm. Lassan elkezdtem előre haladni :) Csak közben a hátam majdnem leszakadt :?

KépKép
Kép Kép
l.móni

Már itt is van :evil:

Kép
vindolanda

Ja, a Légió nagyon durva :lol: :lol: Azt hittük, rosszul látunk.
Én ám jókat írok majd ki :wink:
Nem muszájból teszem, ha kapok valamit, viszonozni szoktam :P

Én ilyen naptáros helyet nem ismerek :roll:

Móni, pihenj már le :!: Hülye sütemények :?

Tényleg kiosonok fáért :arrow:

Kép
vindolanda

Vindo a család gasztroajándékot kap.
azokat készítgetem, de most is épp pihenek ám :wink:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Hát, nekünk még mindig hiányzik az ajándékok fele :roll:
Amíg vizsgáztatok holnap, G. majd beszerzi Rugóval. Vagy nem :roll:

Kép
vindolanda

Móni, tök ügyi vagy (na meg hős is!), de hát ezt mindig is tudtuk. :-)

Vindo, a kettő közül akkor inkább már a Légió, abban volt elég agymenés és nem vette annyira komolyan magát. No de a másik, ott nem döntötték el, hogy ufós, ördögűzős, médiummegszállós vagy milyen alműfajban kalandozzanak is, ráadásul hazudtak egy keretet köré (hogy ez mind megtörtént és archív felvételeket is látunk, de azok sem azok voltak persze, amúgy az áldokumentarizmussal semmi bajom, de ez a megoldás nagyon unszimpatikus volt, plusz Milla is annyira rossz színész, szeletelős filmekben szuper, meg sikoltozni tud, de egyébként...).

Ádi megindult egy tollal a kilimszőnyeg felé, hogy akkor azon fog rajzolni. :shock: Legjobb lenne újságpapírokkal kidekorálni az egész lakást.
irina

Csilla,legyen az egyik falon papír felragasztva gyurmaragasztóval és oda rajzolhat amennyit akar
:arrow:

KépKép
viranka

Azt nem láttuk :roll:

Rugó a dekorálós korszakán tavaly nyáron túl esett, akkor az egész lakást babafej-magasságban körberajzolta. Leradíroztuk, amennyire tudtuk, jövőre meg úgyis festünk. De kirajzolta magát egy életre, pár hónapig tartott a dolog.

Kép
vindolanda

Verus, ez szuper ötlet, de Ádi vhogy nem tudja néhány négyzetméterre korlátozni magát, ide-oda ugrál (miután átbeszéltük, hogy mire szabad és mire nem rajzolni). Szerintem ez ilyen figyelmi dolog nála, pár perc után elfelejti, h miben maradtunk. Látom rajta, hogy nem direkt csinálja.

Vindo, Ádi egyáltalán nem dekorálós típus, amit én kicsit bánok, de szerintem lehet, hogy nála ez később jön elő. Én is nagyobb óvodás koromban mutattam mennyiségi ugrást.

Egy kérdés jutott eszembe: jövő félévtől már az új tanszéken kell lenned?

Hozok képet (csak kicsit körülményes megkapnom, S gépébe a fényképezőgép kártyája, azt átmenti usb stickre, azt én kiteszem a gépemre, majd ide :x ).
Ádi itt robotnak öltözött be a saját koncepciója szerint:
Kép
irina

Ne bánd :lol: :wink:

Nem semmi Ádi 8) Látom, a kék műanyag papucs még mindig menő:)

Na, amíg bilin ül, és is rakok fel mai képeket.

Kép Kép Kép Kép

Kép
vindolanda

Már január elején költözök a másik tanszékre.

Kép
vindolanda

Sziasztok :)

Móni, nagyon boldog születésnapot kívánok Neked!

KépKép

KépKép

Kép
panndi

Szia, Panndi, hogy vagytok?

Vindo, értem, akkor a legjobbakat a tanszéken -- de tényleg.
Rugó nagyon édes és nagyon dógozik :-) (és milyen szépen süt felétek a nap, itt ugyan nem).
Ja, a robotos képen nem látszik, de téli kesztyű is van Ádin. :lol:
Elaludt, egy csomó mindent kéne csinálni, de egy merész húzással úgy döntöttem, hogy akkor most kezdem el az első francia nyelvleckét a könyvből, amit még félév elején vettem, azzal a felkiáltással, hogy erre most biztos fog egy kis idő jutni.
irina

Hmmm, szóval kesztyűt is vett fel :lol:
Nagyon ötletes :wink:

Délelőtt nagyon sütött a nap, még a függönyt is be kellett húzni, mert zavaró volt. Azóta sötét van.

Szia Panndi.

Niki?????

A bilin üldögél.

Megyek fodrászhoz holnap fél hatra este.

Kép
vindolanda

Mármint nem azért van sötét, mert behúztuk a függönyt.

Kép
vindolanda

Vindo: sötét. :-(

Ajándékok becsomagolva!!!! Juhéjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj

Megyek felkeltem Emmát..alszik, jól. 1-től...és nem volt köhögés...még mindig nem alszunk éjszaka jól, tegnap is többször jött köhögő roham..estére be szoktam kenni a mellkasát és hajnalra el is kezd felszakadni..napközben semmi, ja lámpázom is neki....a taknyosság talán jobb. Remélem karácsonyra elmúlik!!! de a kedve még jó! :-)

Irina: robot :-)

Panndi: hogy vagy? rosszul létek, hányás?

Móni: te aztán nem vagy semmi....:-) ez igen!
na el is felejtettem mit olvastam...:-(
megyek ébreszteni Csipkerózsikát!!! :-)

KépKép
kaqk
Debrecen

Rugó új kedvenc zenéje:

[url]http://www.youtube.com/watch?v=99WVI86gQeo
[/url]
Van egy cd-m tőlük, mindig táncolni kell rá :roll:

Irina, a klipben Vincent Cassel van :wink:

Kép
vindolanda

http://www.youtube.com/watch?v=99WVI86gQeo

Itt szenved az ölemben. Kis kiállhatatlan lett :shock:

Szia Kaqk.

Kép
vindolanda

Jó fodrászod van, Vindo, az enyémhez már hetekkel ünnepek előtt be se lehet férni. Viszont ahol most lakunk, ott van csilliónyi fodrászat, szerintem váltani fogok, valami szolidat keresek.

Ádi kb. 1 órát aludt, fel is ébredt, pedig épp most próbáltam kiírni magamból, mi nyomasztott az elmúlt időszakban.
irina

Ja, hát én sem fél hatkor akartam menni :lol:
Ez volt az egyetlen szabad időpont.

Én amúgy az árakat sem ismerem, mert kb. egy évvel ezelőttig anya vágta a hajamat :shock: Szóval ő az első fodrászom, és Bösz-ben is van, az egyetlen helyen, ahol Rugó nélkül létezem.
Szerintem böszörményi viszonylatban drága lehet. De tudok vele beszélgetni, és szokott csinálni fejmasszázst is mosás közben 8)

Jobbulást Emmának!!!

Kép
vindolanda

Kaqk, Emmácskának jobbulást! Mivel kened a hátát?

Vindo, enyém fodrász drága, ezért nem is festek nála, mert a végösszeget pszichésen már nem viselném el. Azért is megyek ritkán, mert akkor jól formára vágja, arról meggyőzöm magam, h ennyiért megérte, de csak igazíttatni ennyiért nem járok el pár havonta.
irina

festek = festetek
irina

Irina: ilyen mentolos gyógynövényes géllel. ausztriában vettük..:-)
köszi.

szia Vindo! :-)

KépKép
kaqk
Debrecen

Kaqk, köszi, akkor nem kérdezem meg, mi a neve. :)

Ádi és a Doboz III. felvonásnál tartunk. A romjaiból álló dobozt Ádi a végsőkig kifárasztja.
irina

Vindo, ez a Cassel érdekes figura, egyszerre vonzó és taszító is (nem külsőleg). Jó színész, szeretem a filmjeit.
irina

Hát, van egy fejszerkezete :roll:
Legalább elvan azzal a dobozzal 8)

Szia Kaqk :lol:

Kép
vindolanda

Na épp csavarókban búrával a fejemen..Emma Márta kutyát néz..nagy kedvenc..aztán vacsi..

Ádi és a doboz :-)

KépKép
kaqk
Debrecen

Bocsi Csajok! Lehet, hogy félreérthető voltam. Nem naptárat szeretnék, csak egy e-képeslapot! :oops:

Kép

Kép
regcsiken14

KépKép
Kép Kép
l.móni

Sziasztok,

megvolt ma a karácsonyi műsor, jó volt:-) ügyesek voltak a gyerekek:-)

Móni boldog szülinapot!!!!!

Pár kép: Kép Kép Kép Kép

Heni
KépKép
heni81

Peterke milyen csinos.edesen Aronnal.

KépKép
kaqk
Debrecen

Rugó az igazmondás bajnoka. Kimegyek a fürdőszobából, magára hagyom egy percre, pakolok. Visszamegyek, látom, terpeszben áll, beroggyant, és éppen egy 20 cm-es trotyi csusszan ki a fenekéből, ami békésen úszkálni kezd a lábai körül. Felemelt hangon: Rugó, belesz...tál a vízbe??? Erre ő ártatlan szemekkel rám néz, rázza a fejét és halkan megjegyzi: Neeem.

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Heni, nagyon csinosak.

Kép
vindolanda

Heni, megzabálom a fiúkat, nagyon helyesek! És azok a bárányszerkók... a fát már feldíszítettétek? Nagyon szép lett!

Vindo: :lol: :lol: :lol:
irina

Irina ez a gyerekek fája, ezzel ,,hivogatjuk" a Jézuskát, hogy hozza az igazit:-)

Kaqk , Vindo ,Irina köszi:-) kis szerelmeim:-)

Heni
KépKép
heni81

Ha nem jönnék már, mindenkinek áldott ünnepeket kívánunk sok szeretettel!

Rugó igen vicces...

Kép
Kép
Kép
zdori

Vera tervez, Gyerek végez :evil:
Balunak tüdőgyuszija van :( de sem a torka nem piros,sem füle sincs begyulladva :(

úgy utálom mikor betegek :( most is kezd melegedni :(

KépKép
viranka

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?