A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » BABUCIT 2008-ban!

Na, előbb ezt gyorsan mondom:
Ez itt a Kittike az esküvő másnapján, ilyen kincsesládánk van, ezt kaptunk az esküvőre a Gy. keresztanyjától, tele zsír új (tavalyelőtti) 1 forintosokkal. Baromi nehéz a láda, én meg se bírom mozdítani, többen hozták fel ide hozzánk. Szóval, ebben voltak eredetileg is a pénzen kívül kis karkötők stb., és ebbe dobáljuk azóta az elszakadt, de nagyon szép bizsukat, innen szedtem ki a hastáncosizékat és a maiakat is.

KépKép
benó

Hát ez tényleg kincsesláda! :lol: Ez kié?

Kép
flóra 11

A textilötleted tökéletes, csak nincs semmi anyagunk a poláron kívül, de gondoltam, elmegyek majd a turiba, ott vett a múltkor a tesóm is ágyneműt, tök jót, meg valami anyagok is vannak emlékeim szerint.

KépKép
benó

Ahá, akkor tényleg kincsesládában kutatsz kincsek után. :lol: Hát így könnyű. :lol:

Kép
flóra 11

:lol:

KépKép
benó

Jaj, nekem rengeteg anyagom van! Nézzek körül és dobjam fel postára?

Kép
flóra 11

Nagyon aranyos vagy :D :D :D :D :D , de egyrészt nem akarom eltékozolni az anyagaidat, másrészt meg sokba is kerülne neked, azt meg a világért se akarom.
De nagyon köszönöm azért. :D Széjjelnézek én itt a turiban. :D

KépKép
benó

Ez a boszi egyébként így a gyöngyökkel nem lesz túl félelmetes, az baj? :lol: Inkább szép lesz. :roll: Szerintem. Olyan ari feje lett, még a horgas orral is, meg is pusziltam tegnap. :lol:

KépKép
benó

:lol: :lol: :lol: Nem baj. Anyukádnak is biztosan tetszeni fog. :wink:

Kép
flóra 11

Rajzolok még és vágok kis birkát és nyuszit a masnidíszhez, ugye, ezt és a boszit péntekre meg kell csinálni, akkor adjuk át az ajándékokat, mert vas. nem lesznek itthon anyuék, mennek el valahová.

KépKép
benó

Az ex, hogy nem normális, azt eddig is tudtam. De ma tiszta bolond. 5 percen belül 3x elment otthonrólés 3x visszajött. Most zárta kulcsa 4x az ajtót. Hallom, mert itt vagyok a szélső szobában, rögtön a bejárati ajtónál.Mindent hallok, ami a folyosón történik. Szaladgál fel-alá. Biztos mindig itthon felejt valamit. Ez jellemző rá.

Kép
flóra 11

Nem tudom, arra a díszre emlékszel-e még, amit az ajtóra szánok, a ruhák lesznek ráragasztva egy madzagra, mintha száradnának. Nem baj, ha nem emlékszel, csak egy kérdésem van ezzel: szerinted mivel ragasszam oda a dekorgumihoz a madzagot? Pill. rag.?

KépKép
benó

Benó, de ez a polár anyag van több színben? Én azt hittem, ez mind kék.Ez nem az,amit anyudék az IKEAban vettek?

Kép
flóra 11

Az igen. :lol: :lol:

KépKép
benó

Emlékszem,persze. A pill rag. az jó biztosan. De ha a hobbiragasztód is erős és rá van írva, hogy pl. gumira, bőrre is alkalmas, akkor azzal is lehet.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára flóra 11 2009.02.23 09:08-kor.

Kép
flóra 11

És akkor most mindent kékből nyírsz ki? Barit, nyuszit, füvet?

Kép
flóra 11

De, anyuék csak kéket vettek, de a Gy. tudod, mindig kreál valamit vagy kreáltat anyukájával :lol:, íjtartót, vesszőtartót, álcaruhát stb., és van neki egy havas (fehér) polár álcaruhája is (olyan, mint egy űrhajós benne :lol:, és még sose tudta használni :(, csak itthon illegette-billegette magát benne), szóval, abból a fehérből maradt egy kicsi meg egy nagyon kicsi zöld. De a nagyi is ígért piros polárt.

KépKép
benó

Aha, így már értem. :lol: Bocsi,most én kérdezősködöm. :lol:

Kép
flóra 11

Nem, a fehérből loptam egy kicsit (volt egy kis cafat), és abból vágtam ki a barit, nyuszit, a füvet meg még a maradék filcből. De nem túl kicsik ám, nem szívatom magam, hogy 5 évig tartson felvarrni.... :lol: :lol: :lol:

KépKép
benó

És a szalag alapnak milyen színű? És milyen széles? Meg olyat vettél, mint a képen van,hogy a struktúrája olyan,mintha spárgából lenne szőve?

Kép
flóra 11

Megjöttem!!

Röviden és tömören még most se értek semmit de a gép szerint ennyi a számla és kész ki kell fizetni. :x :x :x

Csak,hogy tudjátok mi volt azért írtam le de ne kérdezzetek mert felrobbanok.
Az meg most nem lenne jó!!! :?

Kép
martik77

Most viszont nem azt vagdosom jelenleg, hanem a fehér dekorgumiból a szalagra (amit beszúrtam, képet, tudod) az állatkákat. :D

KépKép
benó

Helló Márti!

Akkor nem kérdünk. De sajnálom. :( Gondoltam,hogy ez lesz a vége. Végül mindig nekik van igazuk. :evil:

Kép
flóra 11

Ja, most már képben vagyok. Tehát a szalagoshoz a figurák dekorgumiból lesznek. Az anyagból kinyírtak kerülnek a szőnyegre.Na jó. :lol:

Kép
flóra 11

Kiköp a gép.

Bakker :evil: , Márti, nem kérdünk semmit. :?

KépKép
benó

Kibőgtem magam nem foglalkozok vele.Ez is egy akadály amin túl kell jutnunk.
És mi nem adjuk föl!!
Jól hangzik?? :)

Ma megyünk du intézni az apaságit,hogy L nevén legyen a kis Vuk mert ugye mi nem vagyunk házasok és kell ilyen papír. :D

Kép
martik77

Igen, úgy van, ahogy mondod, Ildó. És a szalag nem kék, hanem bézs színű, de egyébként ugyanolyan az anyaga, mint a képen.

KépKép
benó

Megyek már most megcsinálom az ebédet,de közben Vagyok!!! :D

Paprikás krumpli lecsókolbásszal. :D :D :D

Kép
martik77

Tök jó, hogy írok és nem küldi el.

KépKép
benó

Tehát az előbb azt akartam írni, hogy

Jól hangzik, Márti :( ,

de nagyon jó, hogy Kis Vuknak lesz papírja apukájáról. :lol: :lol: :lol:

KépKép
benó

Igen így hivatalosan Horváth kis Vuk lesz! :lol: :lol: :lol:

Kép
martik77

Klassz neve van így hivatalosan! :lol: :lol: :lol:

KépKép
benó

vágok, varrok, olvasó üzemmódba kapcsoltam

KépKép
benó

Először lefagyott az oldal, kidobott, aztán meg telefonom volt.

Kép
flóra 11

Ez az intézkedés már kellemesebb lesz biztosan. :wink: És nevet kap a gyerek. :D

A fene,már megint lefagy és nem küldi el a hsz-t. :x

Kép
flóra 11

Megyek lányok, a bnőm most jár egyetemre és megkért,hogy keressek ki neki néhány jegyzetet meg a szakdogámat a diszlexiáról.Jön majd este érte.

Majd jövök.

Kép
flóra 11

ok :D

KépKép
benó

Na a kajcsit felraktam főni.
L. lefeküdt Döme szobájába aludni. :D

Kép
martik77

ügyes vagy
:D jól tette :D

KépKép
benó

Ja,most moroghatok itt magamnak. :?

Á nem,nem morgok. :)

Kép
martik77

morogj csak, én itt vok

KépKép
benó

Inkább nekem morogj, mint L.-nek, mert ővele egymást nyugtatnotok kell, én meg itt vagyok, mint egy fal, ami hallgat. :D

KépKép
benó

Neki nem morgok mert elbőgőm magam a nagy morgásba,de már azt se akarom,hogy bőgni lásson,mert akkor még neki lesz lelkifúrkája,hogy ő a béna és...szóval érted.

De most leírom úgy se tudom magamba tartani.
Amit értettem az kb annyi,hogy azért ilyen sok mert szeptembertől nézték a leolvasást és onnantól nézve több volt a melegvíz fogyasztásom mint amit fizettem a fűtésszámlába.
De azért nem értem mert én nem csaltam nem vallottam kevesebbet és a leolvasó ember se szept.volt utóljára.
Szóval mint a villanynál itt is ők (vagyis a leolvasó írhatott el valamit.)

És mondom bent a nőnek,hogy támogatással ennyi??

Azt mondja támogatás nélkül 36 ezer lenne sőt mivel ebben a hónapban nem számláztak állítólag alapdíjat szóval 45 re is kijönne!!

Mondom nekem csak egy kis kádam van meg 3 radiátorom!!

Azt mondja nem attól függ hány radiátor van,hanem a vízfogyasztástól!!

De én tusolok sose fürdök(nem merek)és azzal alig megy el víz.Megfigyeltem.

És még azt se értem,hogy 6 évig albiba sose történt ilyen!!Pedig 5-en laktunk ott!!!

Na ennyi volt.Most jól leírtam.

Kép
martik77

Elolvastalak, meghallgattalak és megértelek és igazat is adok neked és rohadtul nem értem, hogy jött ez ki nekik, de azt megértettem, hogy miért nem mondod el neki. :roll:

KépKép
benó

És megint az van,hogy nem a mi hibánk mert mi rendesen fizetünk mindent,hanem valami hü...elnézett valamit. :?

Márciusba csak ez a számla meg a törlesztő lesz 75 ezer.
Annyit kapok én!És akkor még hol a többi számla?? :?

De mindegy.

Inkább te írd meg mit működsz és mi lesz az ebéd?

Kép
martik77

Ehhez már csak egy gondolat:
én akkor fogom megtudni, hogy minket hogyan kívánnak megszívatni, amikor majd küldik, hogy mit nem tudtak levonni a kártyámról.....

Anyunak 3/4-re kész az a lógatható dísz, tudod, amit beszúrtam ma is, meg a baba feje, keze, ruhája, már csak seprű kell. Ezt működöm. Ebéd? :roll:

KépKép
benó

Dejós tésztában egyeztünk meg reggel a Gy.-val, de az elég gagyi, nem? Legalább egy leves jó lenne hozzá..

KépKép
benó

Tudom a bárányos ajtódísz!! :) :) :)

Én is akartam kérdezni,hogy ne küldjek anyagot neked??Nekem is van maradék meg maci mintás meg ilyenek.

Kép
martik77

Aranyos vagy, de nem kell, köszönöm. :D
Mindjárt elnézek a turiba, hátha ott csipogós játék is van, olcsón. :roll:

KépKép
benó

Büszke vagyok magamra, mert ehhez csak a szalagot meg négy darab apró kis katicát vettem, a többit az itthoniból oldottam meg, a boszit szintén, ahhoz semmit se kellett venni. :D

KépKép
benó

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?