Jó reggelt!
Tegnap elég hülye napom volt, reggel hatkor indultam el, és este fél nyolcra értünk haza. Fodrász kipipálva (rugó is itt volt, nagyon tetszett neki), karácsonyfa megvéve (G. boldog, mert lealkudta az árát), az én ajándékaim megvéve, Gábornak viszont hiányzik pár
Pedig 20 percre egyedül hagytam a tescoban, mi Rugóval jöttünk-mentünk, de teljesen besokallt, azt mondta, elege van, utálja a boltokat és a vásárlást, és azt, hogy kell venni az ajándékokat. Meg hogy mindig azt mondják, hogy nem kell venni semmit, felesleges volt, húzzák kicsit a szájukat, ezt minden évben eljátsszák, hát most meglátja... Na, erre kíváncsi leszek

Tegnap beszélt az anyjával telefonon, azt is lerakta, valami babalátogatáson kaptak össze. Született egy ismerősünknek babája két hete, de szerintem mi még nem most akarunk menni, betegek vagyunk, meg két hetes gyerekkel nem akarjuk zavarni őket, majd tavasszal. Na, ezen sikerült összekapniuk
Nekem mosni kell majd délelőtt egy csomót, mert holnap elutazunk, és kellenek tiszta ruhák.
IRINA, a tescoban star wars-os (robotos!!!) hosszú ujjú póló van leárazva ezer valamennyire.
A többieknek írom, hogy gyerek pufidzsekik 1700 körül kaphatók

A kisebbik bátyám gyerekeinek vettünk meleg ruhákat tegnap, nekik erre van szükségük.
Móniék és a többi beteg baba-mama. Mielőbbi jobbulást!!!!
MIndenkinek békés, boldog karácsonyt kívánunk!!!!!
Én itt vagyok egész nap, mint a topik őrizője és lelekiismerete