A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » Ikrek + Veszélyeztetett terhesség

Tünci
Ma egész nap egyedül voltam velük,de nem volt semmi gond.Marci 2570gr(a kis bélpoklos)A Bercus is tud cicizni,de nem sok tejcsim van.Az idegeskedés és az aggódás nem igazán használt neki.Ha apa hajlandó lesz feltenni a képeket a gépemre,akkor majd teszek fel.Amúgy szerintem egy gyerekkel sétagalopp az élet az első hetekben.
Vendég

Nem tudjátok hol lehet koraszülött liberot venni?A Bercus elveszik az 1-esben is.
Vendég

Sziasztok,
Mindenkinek köszi a pólyás hozzászólásokat. Azt hiszem egyenlőre nem veszünk, csak ha úgy látom az első napokban, hogy könnyebb lenne vele.

Banika,
Hát remélem úgy lesz ahogy mondod, és tudni fogom mit kell tenni.
Aranyosak nagyon a képeken, milyen kis picik! :)
Itt van koraszülött pelenka: http://www.pelenkafutar.com/termekek.htm

Tünci,
Jók a képek, jó a rucijuk a csajoknak, meg a kendőjük is. :D

Babyteve,
Hihetetlen mennyire jól nézel ki, nem is látszik rajtad egyáltalán hogy nemrég szültél! :wink:

Tonti,
Remélem az új csajszi beválik!
Egy-két pulcsit azért hozzatok, lehet néha picit hűvösebb, de szerintem nem ez lesz a jellemző.
Ja, és ugyan miért köveznénk meg? :lol: Mondjuk nekünk lányaink lesznek, én fiút el sem tudtam volna képzelni, sokkal jobban lánypárti vagyok, nem tudom miért. Amikor korábban arról gondolkoztam, hogy majd gyerekem lesz, mindig lányban gondolkodtam. :oops:
Még jó hogy nem lett baja a nagyfiadnak! Boldog 8 hós fordulót az ikreknek! :D
Jók a videók!

Dragonfly,
Gratula kiskukisokhoz!

Tüccs,
Attól mert lombikosok vagytok, még nem egyértelmű hogy kétpetéjűek. Még akkor sem teljesen egyértelmű, ha 2 petezsákban vannak.

Lili,
De aranyosak!

Bogyótanya,
Jaj de cukik a csajok! Köszi a tanácsokat!

Kép
rebe
Dunaharaszti

Banika,
Ja, és a Libero-n azt írják, hogy az ügyfélszolgálaton kell érdeklődni hol lehet kapni a legkisebbet, szerintem hívd fel őket:
http://www.libero.hu/Pages/Contact/Faq.aspx?id=18448

Kép
rebe
Dunaharaszti

Rebe
Biztos vagyok benne,hogy tudni fogod.Köszi a liberos infot,közben rájöttünk,hogy van liberos üzletkötő ismerős.Apa már írt neki e-mailt.
Vendég

Kép
vacsi után nézelődés
[/img]
Kép
tegnapi hazaérkezés
Kép [/img]
Vendég

annyira le kell kicsinyítenem,mindig ilyen pixeles lesz minden kép.Pedig olyan cukik.Hogy fértek el ott bent?
Vendég

Banika!
Tündériek a kis skacok!És de jó nekik,hogy újra együtt lehetnek! :P
Úgyanilyen bébihordozónk van nekünk is!Nem emlékszem és nincs kedvem olyan sokat visszakeresni,de hány hetesen szültél?

binyek

sziasztok :D
banika a fiúk nagyon szépek és már nem is látszik marcuson,hogy picit kissebb,puszi a drága kis fejükre :D
rebe nem nehéz már?de szeretnék már 35hetes lenni :oops: én most nagyon kakájul vagyok kb 15 kg-ot híztam ,de mivel csak 154cm vagyok azt hiszem sok és kész vagyok a zsibbadástól,víztől,meg attól,hogy alig bírok felállni a térdeim összecsuklanak,a gyomorsavról nem is beszélek a renni antacidum belőlem gazdagszik,nem akarok panaszkodni tudom mindenki ugyanezt éli élte át de most picit kivagyok.
a dokinál minden okes volt szépek a puncások egézségesek igaz a súlyukat most nem mondta,vett le kenetet meg a méhszájat nézte az 2000 az jó :?: meg jövhéten vetet le vért azt is megnézi,és mondta,hogy még házimunkát se végezzek mert komolyan befektet a következő jelenésnél,mert 4hetet minimum bent kell maradniuk,remélem mondaná ha valami bajt látna,vagy mért akar befektetni csak paráztat,de nem olyan doki ő,na mindegy drága anyucikám jön és takarít meg szerelem is segít úhgyhogy bekussolok,csak olyan rossz mert én sürgő forgó vagyok és megőrülök a fekvéstől :cry:
bogyótanya nagyon szépek a leánkáid :D cukikák és tényleg milyen hasonlóak,de akkor bizti egypetélyűek ugye :?:
tontika jók a videók :wink: és már 8hónaposak,nem semmi.

lanyané

banika küld át a kéépet a fiúkról nekem is nagy felbontású a gép és akárhogy kicsinyitggetek nem lesz pixeles.maryska@citromail.hu
ja a másik ami picit lesokkolt a cicim úgy lóg és alul ronda lila csíkos :twisted:
a csjok meg a pocakban szinte egymáson fexenek fejjel lefelé de ferdén,nem egyszerűek :lol:
Kép
nekem így nem tűnik nagynak láttam már nagyobb pocit is az hogy bírta :?: a doki azt mondta mások ekkorával szülnek nekünk meg még meg kell duplázódni :lol:

lanyané

bankia :D csak simán maryska@citromail.hu :oops: :lol:

lanyané

ja és szerintetek érdemes még 4d.re menni :?: pénteken lesz a szülinapom és ancikám monta menjünk el nézzük meg őket :D

lanyané

Binyek
35+4-re szültünk

Lanyané
Sajnos ez az áldott állapot ilyen áldatlan dolgokkal is jár.De ha megszületnek,utána ez már eszedbe sem jut.Nekem is borzasztó volt a vizesedés,az izületeim a végüket járták,A savat azt megúsztam hála az égnek.DE MEGÉRTE!!És bármikor újra kezdeném a terhességem.
Még ne akarj szülni,nekik minden nap ajándék ott bent és szükségük is van rá.
Amúgy a Bercus kisebb,de képeken nem látszik.Rendeltünk korapelust,mert ebből kifolyik a pisije.Még az kell,hogy megfázzon.
Megpróbálom átküldeni a képeket,de citromaileseknek egész héten nem tudtam e-mailt küldeni.Nincs másik e-mail címed?
Vendég

A ed-n nem tudom mennyire látszanak.Mi 22 hetesen voltunk.
Vendég

nem ed,hanem 4d
búcsúzz az agysejtektől te is
nekem már alig van
Vendég

persze nem akarnám,hogy kijöjjenek nagyon korán van még csak nyavajgok :lol: agysejtek :D mik azok 2hete olyan feledékeny hülye vagyok :lol:
info@chipmester.hu akkor küld apájéra :D

lanyané

Lanyané!
Én múlt héten voltam ilyen gatya testi és lelki állapotban,de szerencsére átment rajtam! :wink: Muszáj lesz még legalább 6 hetet kihúzni....Pont ezért kérdeztem Banikát,hogy ő hány hétre szült,mert jó lenne,ha megúsznánk azt,hogy bent kelljen hagyni a bébiket.A szivem szakadna meg értük... :cry:

Tartsunk ki!!!Gondoljunk arra,hogy minél később jönnek,annál kevesebb szenvedés vár ránk az első 3 hónapban.... :wink:

binyek

Binyek
Nálunk a Marci előbb is jöhetett volna haza,csak a gyereksebész kérte a doktornőt,hogy tartsa bent péntekig,mert elutazott és nem akarta másra bízni.Olyan normálisak ott az orvosok a gyerekklinikán.

Bogyóval egyetértve a haskötőt én is ajánlom mindenkinek akár simán akár császárral szül.Nekem sokat számít,mert tartja a hasam és nem fáj annyira a derekam.Az sem mellékes,hogy meleg mint az állat,tehát alakformálásra is jó ebben a 30 fokban. :lol:

Lanyané
Küldöm a képeket.Köszike
Vendég

Banika,
Nagyon aranyosak! A harmadik képen picit látható a különbség, de a többin meg nem mondanám hogy Bercus kisebb.

Lanyané,
Nem panaszkodom, egész jól bírom. :wink: A vizesedés megvan, meg a kézfájás. Van amikor fájogat a hasam, meg szurkálgat, de görcsölés meg komolyabb fájdalom nem volt. Gyomorsavam nekem is többször volt, bár mostanában egyre ritkább, és a pisilési ingerem is csökkent.
Én 16 kg-ot híztam idáig, nem is értem, mert már egy pár hete nem hízok szinte semmit. :oops: 1-2 kg-val ingadozik, hol felfelé, hol lefelé. És eszem rendesen, mindent. Remélem a picurok is nőnek!
A 2000-es méhszáj azt jelenti, hogy a méhnyak elkezdett rövidülni. Nálam a 32. héten volt 2700, zárt és a 34. héten volt 2100, zárt. A 32-en azt mondta, hogy normális a rövidülés ikreknél már ilyenkor, nincs gond, csak pihengessek. Talán neked azért mondta hogy ne csinálj semmit, mert előbb elkezdett rövidülni.
Csinos vagy! :wink:
Szerintem érdemes elmenni 4D-re, ha jó helyre mész, és értenek hozzá, mert még lehet belőlük egész sokat látni, és képeket is csinálni. Persze függ az ő fekvésüktől is. Nálunk is az egyik lurkó teljesen befúrta a fejét a méhlepénybe, és majdnem háttal volt, de aztán a szonográfus addig piszkálta, amíg hajlandó nem volt megmutatni a pofiját.

Kép
rebe
Dunaharaszti

Banika :P
Nahát! A picúr tényleg szépen összekapta magát, már majdnem akkora, mint a tesója. Gratulálok neki :D

Rebe :P
Te azért már mindennap szülhetsz! Na persze végülis én is... nekem a dokim azt mondta, hogy a 32. hétig húzzam ki mindenképp, azt holnap töltöm be 8) De szerintem szülni még nem fogok a közeljövőben.

Lanyané :P
Nagyon csini vagy, úgyhogy ne is aggódj semmiért. Én is úgy érzem, hogy lóg a cicim, de ez csalóka. A poci miatt áll olyan hülyén. Neked még kellene jópár hét, így próbálj kicsit feküdni, mert a rövidülés azért már jelzi, hogy pihenésre van szükséged.
Nekem a hátamat húzza nagyon az óriáspocakom, aludni is nehéz, s már sírtam el magam azért, mert fél óra volt! mire egyik oldalamról a másikra fordultam -veszettül nehéz a hasam-, de nekem 4-6 hetem még lesz... így érzem... így igyekszem a kiborulást még halogatni...

Babyteve :P
Rajtad aztán nem látszik, hogy most szültél! Nagyon csini vagy!

Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Jó reggelt! :lol:
Mi családilag elaludtunk.Iccaka nagyon megszenvedtünk a Bercus kakijáért.Szegénykém a kórházban is kapott többször beöntést.Olyan kis gyengusz volt,pedig családilag nyomtunk vele együtt.Bezzeg a tesó.Addigra 3x telerakta a pelust mire a Bercus kinyomta a gombócot.Nagyon szeretnek sétálni babakocsiban a drágáim.

Fanni
Átérzem a helyzeted,pedig nekem nem is volt olyan óriási a hasam,de az éjszakai átfordulást 5x meggondoltam én is.

Lanyané
Szerintem is csini vagy.A cickóknak örülj,lesz benne tejcsi.Én olyan vagyok cicizés után,mint egy csüngőhasú malac(de nekem nem csak a hasam csüng :lol: )
Vendég

Hát csajok,én mindig azt mondom,hogy nem 2 babára tervezték a női testet! :roll:
Az másik fórumon már sírnak-rínak a csajok,hogy milyen nehéz ez az utolsó 2-3 hónap,itt fáj-ott fáj,pedig csak egy bébit cipelnek... :?
De mondjuk én se vártam még ennyire,hogy túl legyek a nyáron,mint most! :roll:
Aztán meg mikor meglesznek a bébik,majd visszasírjuk ezt a fetrengős,unalmas időszakot! :lol: :lol:

binyek

Íme egy mai poci fotó:
31+6, 111 cm-s pociátmérő, +13,5 kg
Kép

Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Rebe
Nagyon jól bírod és a kilóid is irigylésreméltók.Én 20-at híztam és már csak 5 van belőle.Az az irgalmatlan mennyiségű víz lemegy szinte az első héten.Én akkorákat pisiltem a kórházban,hogy mindig megijedtem,mert szinte úgy robbant ki belőlem.Azt hittem,hogy vérzek,pedig csak a niagara mennyiségű pisim távozott.Furcsa is volt,mert előtte a 3 cseppet is alig tudtam visszatartani.
Lassan üzletet kellene kötnöm vmi wc papír gyárossal.Apa naponta 2 tekercset hozott be nekem a kórházba,meg az ásványvizet kartonszám.

Koraszülött pelenka
Minden méret van a pelenkafutárnál,csak a korapelus nincs. :cry: Nem is tudják mikor lesz.Ha tudtam volna,akkor én is előre gondolkodom.
Vendég

Fanni
Nagyon csini vagy.Rajtad sem látszik,hogy ketten laknak odabent.

Binyek
Körülöttem is az egybabások nyekeregtek állandóan.Közülük is azok,akik az első perctől otthon fetrengtek és nem csináltak semmit.
Én nem vagyok egy mártír típus,de 5-én még dolgoztam.Ha nem jött volna közbe a szülés,akkor 7-én ugyanúgy bementem volna dolgozni,mert nekem nem esett nehezemre.A derekam meg most is fáj.Amikor terhesen feküdtem,akkor még jobban fájt.Azért 20 kiló az 20 kiló.Pláne úgy ,hogy alapban sem vagyok egy nagydarab.
Vendég

Köszönöm! Deeeeee, azért látszik ám. Szerintem kicsit csaltam a képpel, nem teljesen oldalról van. Valamelyik nap talpig bordóban mentem az egyik barátnőmékhez, ahol mikor megláttak, mondták a gyereknek, hogy "nézd Kislányom, itt a Mikulás" :lol:

Pedig én is a pelenkafutártól gondoltam utánrendelni, tőlük vettem a börzén egy 35 db-os nagyonkora peluscsomagot... de akkor inkább már most szerzek még... max. Liberot...

Binyek :P
Nekem is tegnap nyivákolt egy 34 hetes kismami, egy babával. Alig van hasa! Kicsit én is paff lettem tőle...

Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Fanni
Hol tudsz liberohoz hozzájutni?Mi már gyógyszertári központtal beszéltünk,de sajnos nem tudnak segíteni.A liberoék meg nem válaszolnak.A gyerekem meg úszik a pisiben :oops:
Vendég

banika mentek a képek,párocskám volt a spiller :lol: sajnálom a pelusos akadályt szerintem akkor elkezdek nyomozni hol kapok nehogy késő legyen.
rebe köszi a méhszájas infót,akkor ezek szerint nekem korán elkezdett rövidülni :shock: kicsit parázok.
fanni nadon csinci vagy :wink:
egybabásokról no comment, :twisted:

lanyané

Kész van a gyerekszoba!Már csak a kis lakók hiányoznak belőle... :wink: Kép Kép Kép

binyek

Sziasztok!

Binyek: Ez a szoba valami csodaszép!!

Banika: Nagyon aranyosak így együtt a srácok! :D

Lanyané: én magasabb vagyok, mint te, 172 cm, így jobban eloszlik a hasam, gondolom, de tudom, mit érzel...most a szeméremcsontom kezd szétnyílni :shock: :? (legalábbis ilyen érzés), meg az éjszakai 10-15 fordulás :? , mindegy, kibírjuk! Apuka azon röhög, ahogy éjszaka ( meg persze nappal is) fújtatok, mindig mondja, hogy na, beindult a kompresszorod... :)
Nekem volt még vizsgám 28 hetesen, sokat idegeskedtem és elkezdett már akkor rövidülni a méhszájam... :( , de most már fekszem, államvizsga jövő nyárra halasztva... :?

Az egy babás anyukák néha engem is felidegesítenek, de ki tudja, lehet hogy mi is nyavajognánk egy babával is, nem? :wink:

Megvettük a babakocsit, meg a kiságyakat és egy vagon kisrucit kaptam ismerőstől, úgyhogy már nem lesznek pucérak a babák sem. Ja, és 1 hét múlva költözünk...
Holnap meg uh, meglátjuk, mi lesz.

Tontica: ha vmikor majd újra frissíted a táblát, a neveink: Elena( Léna)-Levente

Bocsi, ritkán jövök, akkor meg regényt írok :? :oops:
Kép
riddencs

Banika :!:
A babára illő pelenka

Premature 0-2 kg
A nagyon kis súllyal született vagy koraszülött babák speciális pelenkája. Érdeklődd meg a kórházban vagy a vevőszolgálatunkon, hogy honnan szerezhető be ez a típus.
06-40-200-049

Binyek :P
Nagyon guszusos a szoba, gratulálok!

Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Kép
Ilyen volt a pocakom 28 hetesen, 102 cm, +15 kg

Kép
riddencs

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Riddencs :P
Te is szépen belehúztál!
Csini vagy nagyon!
Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Binyek
Nagyon szép a babaszoba :lol:

Lanyané
Köszi a képeket apának

Riddencs
Csini pocak

Fanni
Köszi az infót,rendeltem.Majd meglátjuk mi lesz.

Gyerkőcök imádnak babakocsizni.Totális ájulás van nálunk.Csak ez a hülye kaki kérdés lenne egyszerűbb a Bercusnál.Bár lehet,hogy én aggódom feleslegesen.Végülis egyszer kakil minden nap,de azért szegénykém vért izzad.
Vendég

riddencs nagyon csini poci vagy te is :wink:
banika nincs mit el volt ájulva a fiaidtól :D lehet hülyeséget hallottam,de ha még napokig sem kakizik egy baba az sem baj.
binyek szép lett a szoba.

lanyané

Sziasztok!
Pocisok!
Szépek vagytok!!Kitartás már több mint a felén túl vagytok :D :D (na én már könnyen beszélek :wink: )Bár ma olyan dinnyék voltak a boszik hogy szívesen "vissza dugtam" volna őket gyermeknap alkalmából :P
Binyek!
Szupi a szoba :D
Banika!
Nagyon édik mindketten!!Remélem összejön a pelus!
Lanyané!
Pihenj sokat!!!

bognartundi0727

Lányok!
Azok az "egy babás" anyukák akikről írtatok szülés után sem lesznek jobban!Nekem is van pár ilyen anyuka a környezetemben aki próbálja bizonygatni,hogy neki az 1 gyerekkel sokkal nehezebb a dolga mit nekem a 2vel!Már azzal is fárasztottak hogy a lányok azért tudják a színeket,meg a nevüket stb.,mert az egyik gyerek megtanulja a másiktól :shock: Könnyű nekem!! :D

bognartundi0727

[quote]h írta:a még napokig sem kakizik egy baba az sem baj

én asszem, ez későbbre vonatkozik, pár hónaposra, most még kell produkálni azt a kakit :wink:

KépKép
lili73

Binyek, csodaszép a szoba.

Riddencs, csini vagy!

Tünci, sajnálom a rossz napot Boszikkal!

Mi családilag gyereknapoztunk, Szüleim, Hugom + Kis családom...szép idő volt, bár sok minden még nem volt a gyereknapon, amit a csajok élveztek volna, tesómtól kaptak lufit.

Puszi!

Judit

jucicuki

Kép Indulás előtt - csiniben

Kép Ez a cipő? Komoly?

Kép Tesók :-)

jucicuki

Jo reggelt! :D

Egy egesz oldal! :shock: :D

Banika: nagyon aranyosak a gyerkocok es szuper hogy vegre egyutt lehettek! Hogy birod? Sokat sirnak? :wink: Ha kakil akkor hagyjad hadd tegye egyedul, mindig konnyebben fog menni Neki de ha elkezded a homerozest akkor azt fogja megszokni es sokara tanulja meg egyedul, az en hugom is majd egy eves koraig homerozte minden nap a fiat. :shock: :?

Lanyane: Te csucsszuperul nezel ki! Bombano meg ilyen nagy pocival is! :D Kicsit kezd rovidulni a mehszajad, pihenj sokat!!!

Rebe: Te mar a celegyenesben vagy! Nagyon szuritok de eddig szuperul birod! :D

Fanny: akkor hajra a meg 4-6 het!!! ilyen csini vagy Te is, csak a pocira hiztal! Siman visszanyered majd az alakodat!

Binyek: gyonyoru a gyerekszoba, nagyon szepek a szinek es az a hevero a ket agy kozott nagyon jo otlet, onnan tudod majd Oket figyelni es kesobb meset olvasni Nekik! (Az en fiam mindjart 4 eves es minden este koveteli a meset!)

Riddencs: nagyon szep nevek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Probalok ma frissitett tablat rakni! :wink:
Te is nagyon csini vagy! Ez egy bombakismamatopik! (engem leszamitva!) :lol:

Tundi: neha en is szivesen visszadugnam az enyeimet! :lol: Az igaszsag az hogy egyre nagyobbak egyre butabban viselkednek! :roll:

Jucucuki: nagyon szepek a lanyok, milyen ugyesek mar! Ulnek? Enyemek meg mindig nem. :roll: Hasonlitotok a tesoddal nagyon!

Par kep:
tomegbunyo:
Kép
Gulliver a torpek orszagaban:
Kép

KépKép
KépKép
tontica

Lanyané,

Szia hogy vagy?
Én már elég jól vagyok, a héten kezdtem dolgozni és agusztus-szeptemberben próbálkozhatunk újra. Szép nagy már a pocid egy kicsit visszaolvastam itt. Azt hittem már valami baj van, hogy a másik topikból eltüntetél, de megnyugodtam, hogy nem.

Kitartás és sok-sok puszi

Gabi

Kép
Kép
minimano74

Sziasztok
Tonti,Juci
Gyönyörűek a gyerkőcök.

Kakilás
Én nem bánom azt sem ha hetente egyszer kakil,de a szívem megszakad,mert most is 9-kor evett és azóta nem tud elaludni,mert nyöszörög a fájdalomtól.Fél napot szenved egy rohadt kis gombócért.Apa már elment a dokinénihez.De éjszeke legalább aludt csórikám.(miután 8-tól kínlódtunk a kakival kb 11-ig)Mire elaludna,kezdhetjük előről az etetés miatt.
Az infacol csak hasfájásra jó ugye?
Vendég

Fanni,
Igen, végülis most már bármikor lehet eksön! :wink: Habár nem érzem úgy még, hogy jönnének! Aztán ki tudja. Gyorsan le is kopogtam! :lol: Célunk a betöltött 38. hét. Szerdán megyünk dokihoz, meg ctg-re, kíváncsi leszek.
Ja, és csini vagy nagyon, csak a pocidra ment!

Banika,
Jaj de sajnálom Bercust a kaki miatt, remélem hamarosan könnyebb lesz neki! Az meg hogy ilyen nehezen lehet koraszülött pelust kapni olyan gáz, nem is értem miért nem árusítanak egy jó pár helyen, azért vannak koraszülött babák is szép számban! :roll:

Lanyané,
Ne parázz a méhszáj miatt, pihenj sokat, nem lesz gond! Van akinek nagyon hamar ki is nyílik, és mégis kihúzza végig! Te ne is csinálj semmit, majd megcsinálják helyetted, most ti vagytok az elsők!

Binyek,
Nagyon szép lett a babaszoba, nagyon tetszenek a színek!

Riddencs
Örülök, hogy jelentkeztél és minden okés veletek. Szép a pocód, csini vagy!

Juci,
Aranyosak a csajok, mint mindig! És ti is szépek vagytok! :wink:

Tonti,
A tömegbunyós kép állati jó! :lol:

Kép
rebe
Dunaharaszti

Fanni
Köszi a liberofutáros tippet.Pár nap és itt a pelus.Visszaszóltak,kétféle méret van.0-2kg,1,5-2kg.1500ft a szállítási díj,de nekem megéri mert úszik a gyerek a másik pelusban.
Vendég

Sziasztok lanyok!

Binyek a szoba nagyon szep! Mar csak egy par honap, es bekoltoznek a lakok! :D

Pocik nagyon csinik, remelem en is ilyen leszek majd!!! Egyenlore 5 kilot hiztam, most vagyok 55kg a 164cm-hez, ugyhogy meg fer ram boven... :lol:

Babak is imadnivaloak! Kislanyok rozsaszinben, es a tomegbunyo is!!!!! Banika, a fiuk meg tenyleg majdnem egyformak, pikk-pakk behozza a lemaradast Berci! Drukk a kakihoz!!!!!!

Nalunk minden ok, a kezem elkezdett vizesedni, faj a derekam, ugyhogy ujra noni fogunk szerintem, a multkor is ez volt az elojel! Mar alig varom, hogy en is akkora legyek, mint ti!!!! :wink: :D

pusz

dragonfly

Nagyon örülök, ha segíthettem :P
Ricinust nem kaphat újszülött? Meg kellene kérdezni a gyerekorvost. Szegény Bercus :?

Rebe :P
Ez lesz az 1. ctg? Ott a méhösszehúzódást nézik?
Nekem éjszakánként betonkemény a pocim, de szerintem ez nem keményedés, hiszen nem méh összehúzódás, hanem szegénykéim már csak így férnek el... hiába ekkora óriás a pocim...

Dragonfy :P
Ne aggódj, a Te pocid sem marad kicsi :wink:

Tontica :P
Köszönöm.
Szuperek a fotók. Látom, a nagy tesót is bírkózzák a kicsik, nem semmi :D

Judit :P
Nagyon édesek a lányok!

Lanyané :P
Gratulálok a betöltött 30. héthez!

Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

tontika megzabálom a gyerekeidet :D ez a tömegbunyó nagyon komoly :D köszi a bókot :oops: rmélem szülés után leugrik hamar a 15körüli plusz de majd holnap méreckedek lehet meglepődök :lol:
banika akkor értem szegény kis drágának fáj a picike pocija,remélem dokinéni ad valami okos tippet,meg legalább lesz rávaló peluska is :D
rebe drukk a 38hétig eggyben maradáshoz,kiváncsi leszek a ctgre ahhoz is drukk :wink:
dragonfly 5kg az szupi,ne is akarj sokat hízni nagyon fáj a térdem a súlytól pedig ahhoz képest,hogy van aki 30kg-ot hizik az enyém nem sok.
minimanó gabi örülök,hogy írtál remélem a szivecskéden a seb hamar begyógyul ,hajrá babásodni :wink:
ja rohanok megyünk 4d.-re drukkoljatok,hogy megmutassák szépen a pofikájukat :D ma nagyon aktívak voltak annyit röhögtem olyan formákat öltött a hasam :D :D :D

lanyané

Dragonfly!
Ne akarj gyorsan nagy pocakot,mert aztán meg hamar betellik vele az ember és már csak "szabadulna" tőle!Pedig még hónapok lesznek hátra,amíg vonszolhatod! :wink:

Én ma voltam dokinál,mert sikerült összeszednem valami fertőzést!!! :cry: Csak tudnám,hogy hol...
Nagyon jó poén volt,mert kérdezte a doki,hogy a párom nem panaszkodik-e?Én meg mondtam neki,hogy a fertőzésre nem,csak arra,hogy nincs szex már hónapok óta! :lol: :lol: :lol: Mert hogy farkas módra szexelünk:Mikim ül a lyuk mellett és vonyít! :oops:
Valamint megkérdeztem,hogy nem tudna-e erre az utolsó 2 hónapra mesterséges kómában tartani,majd a szüléskor felébresztene...Először csak nézett,de utána jót röhögött!
Ma megint bemutatkoztam a nagy pofámmal! :P De legalább tudja,hogy mire számíthat a szülésnél...

Olyan édesek ezek a bébik!Mindig megmutatom őket a páromnak is,csak hogy szokja a szeme a duplát!

:wink:

binyek

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?