Sziasztok!
Több mint egy hét után újra itt vagyok... Megpróbáltam jegyzetelni, úgyhogy asszem megint jó sok helyet elfoglalok az oldalon.
Köszi az ari üziket a képekkel kapcsolatban, még ezt sem volt alkalmam megírni
Szivvi nagyon kedves Tőled, hogy hiányoltál, a Bailey's-es
megjegyzés már kevésbé:) Imádom!
Kispiskóta: Nagyon nagy gratula a kislányodhoz!!!:) A képemre írtad, hogy a Te hasad is ilyen formájú... hááát, akkor lehet nekem is leányom lesz?!?
Nenoke, Sehol sem találom a pocakos Charlie angyalos képed!!!!! Tessék csak gyorsan feltenni!!!
Amúgy a sötét folt a képen, igen, az a szíve. A "Suzuki CL for Lady" pedig: Suzuki az orvos családi neve, CL meg klinika, szóval semmi szó sincs kocsiról:)
Gratula az AFP eredményhez!
Nagyon édik az alkoholos gyerkőcképek, s a babarucik!!!
Gurgula: Örülök, hogy végül minden rendben van a babával, szörnyű az az orvos!!! Samu pedig nagyon édes, szuper, hogy lehet látni az arcát!:)
Brigi: Gratula a lakáshoz, s remélem sikerül valamilyen jó óvodát találnod!!! Aztán remélem minél hamarabb lesz netetek is, mert hiáááányozni fogsz!!!
Esztora és Pillangó, Nektek is gratula a jó eredményekhez, UHhoz!
Andi: Gratula a vizsgához, s jobbulást!
Mindenkinek jobbulást, aki a megfázott, igyatok sok mézes teát:)
Emi: Már olvastam, hogy jobban vagy, tényleg ne izgulj az AFP miatt! Egyébként itt sem csinálnak, örülök is neki, tényleg csak felesleges idegeskedés lenne az egész.
Szücsi! Üdv a fórumban, gratula a babódhoz!!!:)
Zsuzsi, ha jól emlékszem Te tetted fel a diafilm oldalát!:) Hááát, nagyon köszi, ez szuper, asszem egy év múlva rendelek is tőlük lejátszót meg filmeket, mert én is nagyon imádtam kiskoromban, úgyhogy ezt az én babámmal is meg kell osztani! (szerencsére van elemmel működő lejátszó is)
Jovika: Drukkolok én is nagyon!!! Fel a fejjel!!!
Moniá: Gratula, nagyon örülök a hírnek!!!
Hmm túróstáskát én is ennék, de nekem sajna nincs Danim aki elugrana venni párat:D
Kakaó azért néha jön, ám ma tejeskávé van épp soron.
Ma szombat, s dolgozik Kispapa, ez borzalom...
Velünk egyébként minden ok. Néha nekem is szúrkál a hasam, vagy picit fáj, de mindig hamar el is múlik. Amíg nem görcsöl, s nem érzem úgy, hogy meghalok, addig nem is aggasztom magam.
Asszem elkezdett mégjobban nőni a hasam, meg már a melleim is. Mondjuk azokra rá is fér:)
Mocorgást még én sem érzek, mármint még nem tisztán, csak gondolom, hogy a baba az. De még van bővel idő a 20hétig.
Múlt héten vettünk ilyen övet, ami végülis olyan mint egy vastag pamut henger, amit ráhúzok a hasamra. Nagyon szupi, szerintem tartja a pocakot, s nemtom ettől van e vagy sem, de mióta hordom egész nap egyszer sem keményedett a hasam, vagy fájdult meg estére, ami eddig viszont volt... Plusz még van egy tépőzáras tartó csík hozzá ami csak alulról tartja, de szerintem azt ráér még hordani, ha már igazán nagy lesz a pocak.
Háton fekvés nekem nem ment a héten, mert húzódott a hasam. Node szeretek az oldalamon aludni, úgyhogy no problem.
Tehát összességében megvagyok, tényleg semmi különös. Pussz Mindenkinek, s nagyon kellemes hétvégét!