Szijja Csajok!
Basszus én már megint
Pattogót keresem... esküszöm, mint egy féltékeny férj.....

Mi van ezzel a nőcivel?! Ennyi időre nem szokott eltünni... hacsak nem zörrentek össze apával, és épp a lelkét ápolgatja... mit modjak, jobban örülnék ennek, mintsem annak, hogy valami nagy baj van.... de legyünk optimisták.... ahogy Ildi is írta... biztos csak elfoglalt és nincs vele gond....
Bebi: de jó hogy itt vagy! Kicsit gyakrabban is jöhetnél, anyuci!

A babaszoba nagyon szép.... Úristen, csak én vagyok ilyen hanyag, hogy nem rendezek be babaszbát a kicsilánynak?! Jaj! Amúgy nagyon helyes a pocakod!

Azt hittem csak az enyém akkora, mint egy lufi... de látom már, természetes a mérete.... mondjuk a fiúkkal anno nagyobb volt...
Márkanyuka: annyira szép a babaszoba.... nálunk semmi nincs még! Nem is tudom mi lesz... sztem ha hazajövünk, leülök az ágyra és vezénylek apának, hogy ezt ide, azt meg oda.... még mindig kerítést épít.... szegénykém... annyira kivan, mint a gyalogbéka... nem akarom még ezzel is b..gatni....
Amúgy munkahelyet keres... ez nem annyira publikus, de mit lehet tudni... informatikus mérnök.... ha vk. hall vmt, dobjon meg egy privivel... lécci! Nagyon kéne váltania, mert a mostani helyén állandóan ügyeletes, alig van itthon, és akkor is itthoni ügyeletet ad... ami ugye azzal jár, hogy nem mehetünk sehova, mert ha gáz van a hülye szerverekkel, akkor 15 percen belül be kell jelentkeznie számítógépen, különben irgumburgum..... Képzelhetitek....
Mona: ne stresszelj a papucs miatt... a múltkor én a körúton mezítláb mentem végig, és úgy jó koszos tappancsokkal be a dokihoz... képzelheted.....

Mondtam Neki, bocsi, doktor úr, de akkora vérhólyagok lettek mindkét sarkamon a cipőmtől... amit megjegyzem a legkényelmesebbek között tartottam számon, hogy vagy meghalok vérmérgezésben, vagy leveszem..... inkább levettem.... szóval a strandpapucs még mindig jobb...
Mikegirl: én már vagy egy hónapja stresszelek... kb azóta amióta tudatosult bennem, hogy nem működik a császár és sima szülésem lesz.... annyira beleéltem magam, hogy végre kitolási szak nélkül megúszom....
Ja,
Italoman: igen, így a negyedik babónál is stresszes az ember... főleg mert tudja mi vár rá....