A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 augusztusában szülök

Mandala
Még nem akarok szülni... :wink:
Amit tudok, azt megosztom Veletek... :lol:

Hó esett, de nem maradt meg... szerencsére.

Császár kontra szülés... beszélj a doktorral.

Július... hát.... már benne járunk... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Kicsivel több, mint 2 hét és aug. lesz... :roll: és következünk mi...
Vendég

Hú eltűnök egy dolgom erejéig és máris van mit olvasnom :lol:

Kajó nagyjából kész ,de közben rántott husinak valót is panírozva fagyasztottam és még gyümileves ohne. :roll: Pedig palócgulyást nem nagyon kívánom.....
Viszont annak örömére ,hogy apa vásárolt délre haza is ért és csak piacon volt :evil: Úgyhogy délben indultamméregből és egyedül tescóba..
Reggel míg hazaért megpuceváltam én redőnyöket ,de akkor már ablakokat is átmosikáztam :P legalább szép fényes mind.
Függönyöket leszedtem ,de ma nem mosom ,mert a felrakást nem vállalom és apáék haveroznak.
Engem is várnak ,de semmi kedvem most menni, meg amíg nincs nagy meleg dolgoskodom. :wink: még kicsikét.
Jövőhéten biztosan dögrováson leszek....
Most gondolkodom apa vitte volna magával Diust egész héten melóba ,de ebbe a forróságba nem merem majd elengedni,hiába a légkondi :x csak nem tudom mit szól hozzá majd a gyermekem amikor közlöm nem mehet.

Közben jót is tett apa,felhozta a bölcsőt :lol: lemosikázom azt is és feldíszítem az ágyneművel.
Be vagyok sózva bébi ügyben :D jöhetne már a pocakpöckölő!!!!

Olvastam a babzáport ,,,tök jó nekik.......de most már mi jövünk nemsokára.

Mandala
Számom elküldve.
Én ha úgy adódik küldök sms-t ,de kinek?Bebi?Judit?Mandala?vagy mindenki aki 20-as? :wink:
Viszont nálam nem lesz annyira gyors szerintem és felkészülve bevonuilok majd időra és akkor apa is értesíthet titeket.
No pusza megyek még aktívkodom kicsit :P

Kép

Kép
jucu

Sabine: dokik mind azt fújják.... nincs orvosi indoka... hát akkor sima szülés.... de én úúúúúúúúúúúúgy fázom már tőle! Jaj, megszültem már négyet.... NEM AKAROM A FÁJDALMAT ÚJRA!!!!!!! SEGÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍTSÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉG!!!!!!! Kezdek már-már ilyen pszichés görcsöket kapni.... pánikolok a szó szoros értelmében! A szülésznő azt modja ne stresszeljek, mert leállíthatom a fájásokat.... jaj, mondom de jó.... ezt mondhatta volna előbb is! Lehet, hogy akkor ha leállítottam volna, fájás nélkül születnek meg a gyerekek? :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
mandala

Kép 34 hetes poci
Vendég

Mandala
Fájások nélkül nem születik meg gyerek...
(fájás=méhösszehúzódás)
Vendég

Jucu: én 30-as vagyok... :)
Mondd csak, nem félsz, hogy kipottyan az a bébi? Pucoválod a lakást, rohangálsz bevásárolni, cipekedsz, pakolsz, rámolsz.... ejnye-bejnye!!!!

Pattogó miatt kezdek aggódni, de most komolyan csajszik!

Kép
Kép
Kép
Kép
mandala

Jaj, Sabine! Dehogynem! Hát a szülésznő mondta..... :) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
mandala

Sabine: aztaaaaaaaaaaaaaa! Ammán döfi! Ekkora pocit akkor láttam utoljára, mikor Barbi barátnőm várta az ikreket.... betöltött 40. héten már sírva könyörgött, hogy csináljanak vele valamit, mert szétreped a hasa..... na, ő volt hasonló méretekkel megáldva....
Gyönyörűűűűű! De cipelni?!!! :roll: Hát, édesem..... inkább csak feküdj, ne nagyon mászkálj.... ekkora pupot cipelni a gerincednek sem semmi....
Amúgy hihetetlen a természet.... egy pociban két gyerkőc.... brutál! Jaj, és három?!!!! :twisted:

Kép
Kép
Kép
Kép
mandala

PATTOGÓ
MERRE VAGY?????
Vendég

És mikor helyezkednek az albérlők...
Az Andokban nincsenek akkora hegycsúcsok, mint sokszor a pocakomon... :roll: :lol:
Vendég

Barbi mesélte, hogy az a valami, amikor boxolnak... szóval komolyan püfölik egymást, hihetetlen! :) De annyira édesek!
Tudod, irigyellek is, meg nem is... szóval hihetetlen amit átélsz, keveseknek adatik meg! És elmesélni persze más, mint átélni... de ugyanakkor a szülés utáni teendők ellátása... nos hát, ez az, amit nem biztos, hogy bírnék.... illetve biztosan bírnék, hiszen ha az ember benne van, az egészen más... de minden elismerésem az ikres mamáké! Kalapot emelek előtted!

Kép
Kép
Kép
Kép
mandala

Mandala
Biztosan bírnád... muszáj bírni... :lol:

Ahogy én ebbe a helyzetbe belecsöppentem... :roll:
Teljesen váratlanul....

Kicsit el... friss levegő hiányom van.
Aztán igyekezni kell haza... COPA-döntő lesz...
Vendég

Sziasztok mamócák!
Sok a termés megint, nem tudtam sajna mindent visszaolvasni csak átfutottam.
Üdv az újaknak!
Szabina győőőőnyörű a pocakod, nem lehet semmi ami bennt történik.
JucuÉn is csak csodállak, hogy bírod még szusszal a házitündérkedést!
Pattogón én is filózok hol lehet?
Mandala: azért még maradjon a helyén Enikő egy kicsit!
Lányok, nekem már esténként nagyon keményedik a pocim és már a gerincem alja deréktájékon is szúr ma egész délután, most is amikor ezt írom, nem emléxem, hogy Lindánál ez mikor szúrt, de azért összepakoltam.Nem akarok feleslegesen nekiindulni sehova amíg nem tuti a dolog, mert a kórház még így hétvégén is 1.5 óra kocsival. Kitartás mindenkinek ha van valami jelentkezem.

Kép
Kép
zeze

Jucu,
azért csak küldj ám sms-t, bárkinek, aki 20-as... ;)

Mandala,
azért ez vicces, hogy te is pánikolsz ennyi gyerekkel - akkor mit szóljunk mi, első babás, beijedt kislibák? :lol:
Egyébként remélem, Pattogó csak azért nem jelentkezik, mert nem ült még le a gép elé - végül is hétvége van, nem? Hátha valami jó programja akadt. :wink:

Sabine,
irtó helyes a pocid. Engem mondjuk egy kicsit az rémiszt meg, hogy az enyém sem sokkal kisebb, pedig csak egy lakója van... :shock: Igaz, pénteken 2 kiló 70 dekára taksálták 35 hetesen, az azért normális méret, nem?
Egyébként kinek kell "hivatalból" drukkolnod a Copán? :)
Ja, amúgy én küldtem csomagot, de biztos lecsatolták Afrikában... :roll:

italoman

Zeze
Drukk...

Ildi
Teljesen normális...
Argentina-Brazilia döntő van... (ez a Copa Amerika... az EB megfelelője...) :wink:
Afrikában meg mit csaklizzák el a csomagot? Nincs ott elég meleg? :roll: :evil:
Vendég

Á, ezek szerint Argentína a döntőben. Akkor nincs is több kérdésem... :wink:

italoman

Viki: most akadtam erre a linkre ésTE jutottál az eszembe....

http://www.szuleteshete.hu/cikk.php?id=95&cid=49235

gyomorégésről... :)

Kép
Kép
Kép
Kép
mandala

mona76: dobj rám légyszi egy privi üzit

Kösz

Kép
sziszike77

Itt vagyok, ragyogok, megszűntek a görcsök tegnap ablakot pucoltam ma meg egész nap heverésztem és olvasgattam. Suttogó titkai még mindig meg Spock doki!
Mostmár mindig babóval álmodozom mindenfélét

Az még hagyján hogy júliusi babaeső, de a barinőm aki nemrég szült (június 15) már egy hónapos bébivel büszkélkedhet.

7en vagyunk a lánycsapatból várandósak, ebből 4 baba már megszületett most én vagyok már a soros! Kemény!! Sokkal kevesebb a napunk már mint amikor kiderült hogy babát várunk!
Na megyek aludni

ÜDV AZ ÚJAKNAK!!

puSZ

Kép
sziszike77

Sziasztok! Rengeteget kellett olvasnom megint. Jelentem jól vagyunk, kiságy feldíszítve a babára vár. Ruhák kivasalva, minden katonás rendben. Holnap megyek az első ctg-re. Szerintetek lesz labor is? Vigyek pisit? Ha tudnm a csaszi időpontját akkor szólok. Apának nem tudom, hogy menne. Amúgy mobilról is tudok írni ide. Kérdés mikor kerülök olyan álapotba. Ja! Jut eszembe üdv az újaknak.

Kép
Kép
Kép
bebi

Jó reggelt Kép

Mandala
Nem félek ,hogy kipottyan meg igazából amikor jól vagyok akkorszeretem csinálni a dolgom. :wink: Nem baj a 30 :wink:
Vhogy most sok erőm van ,még mára is jutott :lol:

Sabine
Nagyon édi pocód van.ÉS milyen hegyes és nagy :shock: Valóban neked nagyon jó lehet amikor ketten játszanak benne.Milyen érzés?Meg tudod különböztetni őket?

Ildi
Nekemis hasonló súlyt mértek 35 hetesen :-)

Zeze
Még te is várj picurit.Mikor is jött Linda?Kiírt időben?

Sziszike
Akkor most rajtad világ szeme :P

Pill szólít kötelesség :lol:

Kép

Kép
jucu

Újra itt

Képzeljétek hajnalban amikor visszaaludtam kötelező pisijárat után,azt lmodtam,hogy megszültem és 3 bébi volt.2 kisfiú 1 kislány :lol: :cry: megnézem álmoskönyvbe mit jelent ez az álom :D
Következő kérdésem ,tegnap csak átmentem férjemék után és ott azt mondta a csajszi ,hogy neki bába mondta ,hogy főleg a csaszisok kezdjék már el inni a tejserkentő teát szülés előtt már egy hónappal.Hallottatok erről vmit?Mert akkor én is elkezdeném már............utánaolvasgatok addig neten...........

Hú nálunk már olyan a ház előtt mint a putriba...és még mi lesz estig????

Kép

Kép
jucu

Sziasztok!

Ami még lemaradt: A képek!!!!
Kép Kép

Kép
Kép
Kép
bebi

Jó reggelt!

Jucu
Valóban jó, mikor ketten rugják szét a belsőmet... :evil:
Meg lehet különböztetni őket, mert Valentin (A baba) a kijáratnál van, faros, de kicsit ferdén fekszik, a jobb oldalamnál van a feje. Felipe (B baba) fent, keresztben fekszik, jobb oldalon a lába van...

Jucu
Én nem hallottam, de utána kérdezek....

Bebi
:lol:

Tisztára dilis vagyok... már a napokat is keverem... tegnap abban a hiszemben voltam végig, hogy vasárnap van....
Vendég

Sziasztok! Sabine, hatalmas a pocakod, de a kettőnek kell is a hely.
Reméljük, minél tovább bent lesznek.

A tegnapi mozi tökjó volt, a Karib tenger kalózait néztük. A gyermek nagyon mozgékony volt, aztán rájöttem, hogy biztos éhes (én is az voltam), és leküldtem egy Túró Rudit. Na, innentől csend volt :lol:
Éjjel fél egyre értünk haza, olyan jó volt. Belegondoltam, hogy hasonló kalandokra egy ideig nem lesz módunk a születés után.

Ma megint kint főzünk a kertben ... mmm.

Ági és a Csajok
agnesgoboly

Jucu: Linda 36 hétre jött első baba 38-ra pénteken léptem be a 38. hétbe apa tegnap este már nagyon nekiindult, de mondtam hogy még nyugi, derékfájással kicsi nyilalásokkal még senki nem szült gyereket, de nagyon ráizgult már. Estére már tényleg elfáradok és szurkálok nyilalok, keményedek , de nem fáj semmim. Csak tutira megyek be nem akarom hogy feleslegesen bennt tartsanak vagy hazaküdjenek, ahhoz még túl sok dolgom van nekem is.
Vettünk kiságyat ikeába 7900-ért egyszerű aranyos nem vettünk bele semmi ágyneműt én nem használtam Lindánál sem, fejvédőt nézegettem de végül azt sem vettem mert akkor meg nem látom az ágyból a manót mit csinál.

Kép
Kép
zeze

Bebi nagyon édes a kiságy ahogy várja a picit.
A pocid is szépen kerekedik. :D

Kép
Kép
zeze

Kellemes vasárnapot mindenkinek!

Legalábbis kellemesebbet, mint ami nekem van. Ma valahogy nagyon sz.rul érzem magam. Olyan mintha a szívem ki akarna ugrani a helyéről, pedig a vérnyomim rendben van. Egyszerűen képtelen voltam a túrógombóc anyagát állva összeállítani, pedig 2 perc az egész. Olyan érzés, hogy mindjárt összeesek, nagyon gyenge vagyok. Pedig ma vasalást is terveztem, de szerintem ebből nem lesz semmi. Talán holnap jobban leszek.

Amúgy már reggel kikészített a gyerekem (az ő szavaival élve "kidíszetem az agyadat": kidíszítem = kikészítem). Egyszerűen olyan szemtelen, ha pedig valamiért rászólok, akkor besértődik, komolyan mondom rosszabb mint 5 lány. Amúgy az unokanővérével semmi gond nincs, csak a Márk produkálja magát egész nap és hergeli a Nikit. Ezen kívül más gond nincs velük. De megfogadtam, hogy akármit csinálnak nem fogom magam felidegesíteni. Nem tudom mi lesz még, amikor az igazi kamaszkorba fog lépni. Nagyon sokszor magyarázom neki, hogy ha meglesz a kistesó, akkor azért másképp lesznek a dolgok, nem tudunk csak és kizárólag őrá figyelni. Ugyanis ha mond valamit, csak éppen valami munkában vagyok, de akkor is addig erősködik, hogy figyeljek, pedig mondom hogy hallom amit mond, de rá kell nézni, és mondani, hogy igen, úgy van. Na ezt most jól leírtam, remélem azért értettétek miről van szó.

Pattogó miatt már én is aggódom.

További kellemes napot mindenkinek, remélem nekem is jobb lesz majd.

Kép
Kép
márkanyuka

Sziasztok Csajok!

Egy hosszabb nap apával, és tegnap óta ma sikerült végigolvasni a történteket. Nagy a nyüzsi :D

Andi - Üdv!!! Aztán szorgalmasan kell ám jönni, mert a csajok körül csak új zajlik az élet. Az ember kihagy egy napocskát, és másfél kell, hogy képbe kerüljön :D

Ági - Nekem a terheskönyvben hátra beírta a doki, és bepecsételte, hogy szülés esetén a kórház fogad.

Kis pupu - ahogy mindenki, én is azt javaslom, hogy használd azokat a kúpokat.

Italamon - na igen, vitamin - órásbaba kérdés. OK, akkor ez is egy tévhit, mint annyi minden más. Én bízom a dokimban, és tapasztalat híján kisangyal módjára követem, amit mond.

Mamiblue - jó ötlet a hangszigetelés. Egyébként mintha valahol olvastam volna, hogy a pocaklakók kb. fele olyan hangerővel hallják a dolgokat mint mi.....de péntek este én is hangszigeteltem :-)) Apa a sógorommal lazult a nappaliban, felmentem az emeletre Babszival, és még be is takartam, hogy mentsem, ami menthető :D

Nóra - nekem is azt ajánlották, hogy a TAJ sámot magunk intézzük.

Viki - vízközelség - késő délután meglesz. Van egy szupi kerti csapunk :D Mondtam apának, hogy menjünk ki, mert nekem a nyár víz nélkül nem létezik - és hát semmiféle medencés és tavi buliba most nem mennék bele, viszont külsőleg semmi akadálya :D

Sabine - Ejha, szépen gömbölyödik az a pocó :D Egyébként lehet, hogy két angyali babád lesz....Unokatesómnak ikrei születtek, és jóformán csak ettek és aludtak....mindenki arra számított, hogy hú de kemény lesz, és lám.......

Bebi - Na itt is van pocak azért :D És nagyon édi a kiságy is :D

mikegirl

Csajok, csodállak benneteket. Azok a nagy főzések, amiket rendeztek....elbújhatok mellettetek.
Boldog voltam, hogy tegnap összedobtam egy kis húslevest, sütöttem egy kacsát, hozzá hagymás burgonyát és párolt káposztát csináltam. És ezzel a hétvége letudva. Tök ciki, hogy csak én vagyok ilyen lusta :oops:

Már nem tudom pontosan, hogy melyikőtöknek az ajánlására, de megvettem a Suttogó titkait. Nagyon tetszik!! Le sem bírom tenni :) Nekem nem lesz segítségem, apa itthon lesz velem két hétig, aztán majd titeket kérdezlek.....ha nem gáz :)

Jut eszembe, mosható pelus. Ági, én pelenkázáshoz nem tervezem használni. Csak büfiztetéshez, nyálcsorgáshoz, stb :D

Tegnap este meg betojtam :oops: ...valami páni félelem lett úrrá rajtam a szülés/császár miatt.....mindjárt itt az idő....ilyen még nem volt....és remélem nem is lesz.....

Pihis, szép vasárnapot mindenkinek. Fázni ma sem fogunk.....

mikegirl

Azt el is felejtettem írni, hogy mostanában minden reggel annyira fájnak az ujjaim, alig bírom behajlítani. Igaz, hogy olyanok mint a virslik (akárcsak Shreknek), de eddig nem fájtak. Még most is fájnak, lehet hogy éjszaka nem olyan bennük a vérkeringés, de viszont akkor már nem kellene hogy fájjon. És inkább a jobb kezemen fájnak. Hátha Szabina tud erre mondani valamit.

Dobok fel egy pénteki pocakképet (34+2), valamint a babaszobáról pár fotót. Mondjuk az elég hülyén néz ki, hogy a szoba fala rózsaszínű, ugyanis amikor 3 éve beköltöztünk, akkor úgy gondoltam, hogy legyen egy fiús (kék) és egy lányos (rózsaszínű) szoba. Hát nem jött össze a kislány, de úgy voltunk vele, hogy azért nem fogjuk átfesteni a szobát, különben is amíg pici, addig szerintem nincs jelentősége. Most láthatjátok (már régen megígértem), hogy milyen az elefántos kiságy. Én imádom!

Ezen a képen a fejemet ne nézzétek, mert brutális.

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
Kép
márkanyuka

Márkanyuka - Nagyon szép minden!!! :D A bútor is nagyon jó, az elefántos ágyról nem is beszélve!! A pocód is szép :D

mikegirl

Sziasztok!

Mandala: Köszi szépen az infokat. Elolvastam. A baj az, hogy nagyon sokat iszok ebben a melegben, a cikk meg pont az irja, hogy keveset igyak. De hát azt nem bírom ki. De ez a Rennie tényleg segít egyenlőre.

Éjjel megint nem sokat aludtam, néha úgy érzem, nem kapok levegőt... És még csak most jön a durva meleg... Ma is egyenlőre csak itthon pihengőzünk, nem merek kimozdulni. Reggel elmentem a közértbe (egy saroknyira van), hát már attól kész voltam. Egyfolytában csak lihegek :)

Kitartást Mindenkinek! :)

horvviki

Máranyuka, csuda szép nagy pocid van, és a gyerekszoba is nagyon tetszik. Én a héten vettem pár babaruhát, azért csak párat, mert rengeteget kaptunk, és nulla tapasztalatom van, hogy mekkora kell, így kórházból hazajövőset vettem csak. És pont olyan színekben, mint amilyen a gyerekszobátok, mivel nem tudjuk, kisfiunk, vagy kislányunk születik-e. Persze a bababoltban egyből ezt kérdezték...
Ujjdagadásra mi a terhestornán szoktuk azt csinálni, hogy fej fölé emelt kézzel pumpálni erősen, amíg azt nem érzed, hogy majd leszakad (ez max. fél perc). Én többször szoktam napközben csinálni és nem is dagad az ujjam (csak a melegtől egy kicsit, de az normális).

Pupu, ha a doki úgy ítéli, akkor kezelni kell, nekem már három kúrám volt a várandósság alatt. Bébinek nem ártasz, inkább magadnak (de azzal meg közvetetten a bébinek is - szerintem).

Ági és a Csajok
agnesgoboly

Sziasztok!

Sabine! Nagyon szép a pocid, fiúkák biztosan jól érzik magukat benne! :D
Bebi! Szép a kiságy! Nekünk is megvan már, csak még ágyneműt nem vettünk bele! Szeretnék kis baldachint is! A pocid is szép gömbölyű! :D
Márkanyuka! Remélem, már jobban vagy! Szép a pocakod is, a kiságy meg egyenesen gyönyörű! :D
Nekem is ingadozik a kedvem. Képzeljétek, bedugult a jobb fülem (meg fájdogál is), úgyhogy most ezért vagyok nyűgös, nem bírom a süketséget! :? Holnap meg lehet, hogy nem lesz időm még fül-orr-gégére is elmászni...
Kis pupu! Nekem a kúpok nem ártottak, bár megjegyzem, sajnos nem is használtak. Egy ideig minden ok, de aztán kezdődik az egész elölről!
Mikegirl! Csatlakozom Hozzád...Tegnap én is mire kirántottam a cukkiniket... Lustaság, fél egészség! :oops: :D

Dobok fel én is képet (36+5, bár nálam ugye nem biztos az idő...):

Kép

KépKép
dincuska

Hú de nagy a pocitok! Tök szépek a szobák!!!

Én is csináltatok mindjárt apával egy pár képet magamról

ISZONYATÓSAN MELEG VAN!!!!! Vigyázzon mindenki magára

Pusz

Mona76 lesz a kapcsolattartóm :D

Kép
sziszike77

Képzeljétek most indúlunk ctg-re, és annyira dagadt az egész lábfejem, hogy csak egy strandpapucsot tudok felhúzni, de azt is csak annyira, hogy a sarkam kicsit le lóg róla. Ez nagyon gáz :oops: ilyen papucsban menni dokihoz, annyira égni fog a fejem :oops:

Kép
mona76

Mona! Ne foglalkozz vele! Egyébként én is így jártam legutóbb... 1 hétig Kisteleken voltunk, aztán otthon nem fértem bele a papucsomba... :oops: Biztos rajtad is van egy kis víz, majd lemegy! :D

KépKép
dincuska

Megörökítettük Babszit - persze még becsomagolva :D

Kép

mikegirl

Szijja Csajok!

Basszus én már megint Pattogót keresem... esküszöm, mint egy féltékeny férj..... :oops: Mi van ezzel a nőcivel?! Ennyi időre nem szokott eltünni... hacsak nem zörrentek össze apával, és épp a lelkét ápolgatja... mit modjak, jobban örülnék ennek, mintsem annak, hogy valami nagy baj van.... de legyünk optimisták.... ahogy Ildi is írta... biztos csak elfoglalt és nincs vele gond....

Bebi: de jó hogy itt vagy! Kicsit gyakrabban is jöhetnél, anyuci! :) A babaszoba nagyon szép.... Úristen, csak én vagyok ilyen hanyag, hogy nem rendezek be babaszbát a kicsilánynak?! Jaj! Amúgy nagyon helyes a pocakod! :) Azt hittem csak az enyém akkora, mint egy lufi... de látom már, természetes a mérete.... mondjuk a fiúkkal anno nagyobb volt... :)

Márkanyuka: annyira szép a babaszoba.... nálunk semmi nincs még! Nem is tudom mi lesz... sztem ha hazajövünk, leülök az ágyra és vezénylek apának, hogy ezt ide, azt meg oda.... még mindig kerítést épít.... szegénykém... annyira kivan, mint a gyalogbéka... nem akarom még ezzel is b..gatni....

Amúgy munkahelyet keres... ez nem annyira publikus, de mit lehet tudni... informatikus mérnök.... ha vk. hall vmt, dobjon meg egy privivel... lécci! Nagyon kéne váltania, mert a mostani helyén állandóan ügyeletes, alig van itthon, és akkor is itthoni ügyeletet ad... ami ugye azzal jár, hogy nem mehetünk sehova, mert ha gáz van a hülye szerverekkel, akkor 15 percen belül be kell jelentkeznie számítógépen, különben irgumburgum..... Képzelhetitek....

Mona: ne stresszelj a papucs miatt... a múltkor én a körúton mezítláb mentem végig, és úgy jó koszos tappancsokkal be a dokihoz... képzelheted..... :oops: Mondtam Neki, bocsi, doktor úr, de akkora vérhólyagok lettek mindkét sarkamon a cipőmtől... amit megjegyzem a legkényelmesebbek között tartottam számon, hogy vagy meghalok vérmérgezésben, vagy leveszem..... inkább levettem.... szóval a strandpapucs még mindig jobb... :)

Mikegirl: én már vagy egy hónapja stresszelek... kb azóta amióta tudatosult bennem, hogy nem működik a császár és sima szülésem lesz.... annyira beleéltem magam, hogy végre kitolási szak nélkül megúszom....
Ja, Italoman: igen, így a negyedik babónál is stresszes az ember... főleg mert tudja mi vár rá.... :)

Kép
Kép
Kép
Kép
mandala

Nagyon szépen épülnek azok a bébilakok :lol: :lol: :lol: :lol:

Márkanyuka
A vizesedés miatt fájhat... vizesedés :arrow: nem jó a vérkeringés....

Az én lábim is kezd vizesedni... és én még nem is foghatom a melegre...
Domingo 15/07/07 10:59 2.9º

Vagy ne gonoszkodjak? :wink: :lol:
Vendég

2.9 fok
Vendég

Helló!

Hát lányok én nem tudom,hogy mi van velem,de mintha felpörgettek volna.Melegem az van,izzadok mint a ló,de nincs semmi panaszom és már 6 féle ételt főztem a fagyasztóba.Pedig nem szeretek főzni,mindig csak a muszájt csinálom meg.Lehet ez análam a fészekrakási...?

pelus:Én nem pártolom,bár mindenki maga tudja.Iszonyatosan sok macerával jár,napi 10-15 db kell,ez a mosógép egy tizede,tehát kénytelen vagy kézzel mosni,vagy "üresben " megy a gép.Vagy lögytkölsz és gyüjtögeted.Aztán lehet,hogy ebben is én vagyok a lusta.De még a környezetszennyezést sem csökkenti,mert annyi mosószert,vizet , áramot használsz,hogy...

Márkanyuka:A fal színe miatt ne aggódj,gondolom tapasztalatból is tudod,vagy már a pelus anyagával,vagy legkésőbb az első ellopott tollal átfesti... :lol: :lol:

Bebi:A ti szobátok is gyönyörű lett.Mi sajnos ilyen beruházásokat nem engedhetünk meg,de én ezért nem panaszkodhatok, örülök,hogy a párom bele ment még ebbe a babóba.Úgyhogy én nagyon nem panaszkodok. :lol:

Dincus,mikegirl:Hát rátok aztán tényleg irigy vagyok.Ilyel vékonynak szép arcúnak lenni a 9 hónapban!!! Hát nem szégyellitek magatokat?? :oops: :lol: :lol:

Mandala:Bár valószínüleg nem az én tanácsomra van szükséged,de próbáld meg úgy felfogni,hogy utoljára élheted át ezt a csodát és sajnos ehhez a fájdalom is jár.És még hányszor fog fájni,amíg felnőnek.Csak éppen lelkileg...
Keresd az egészben a szépet és ne gondolj ennyit rá.! gyerek,hát szerintem nem lesz hosszú,hamar túl leszel rajta.Ha meg nem,akkor teljes erőből szidd apát,hátha könnyebb. :lol: :lol:

Sabine:Tényleg akkora a pocid 2-vel,mint nekem 1-el.Na,mostmár rád is irigy vagyok. :lol:
A melegből én is küldtem,de még a postások sem akarnak dolgozni itt ebben a melegben.
Egyébként hogy-hogy nem jár neked semmi támogatás a magyar államtól?Nem azt írtad,hogy 2-ős álampolgárok lesznek a bébik?Vagy kint kapsz?
tuza edit

mandala italoman:
Lehettek ti nálam a telefonügyeletesek?Bár lehet,hogy bevárlak titeket,ahogy a fiaimon tapasztaltam..
tuza edit

Edit
Nem EGT területen vagyunk...
Gyedet utalnának, ha EGT területen lennénk, Gyest meg otthon kifizetik egy összegben ha hazaköltözünk... de ennek kicsi a valószínűsége...
Itt nincs gyes... de nem is érdekel... apa sokkal jobban keres... :lol:
És a Pampán jó üzlet a marhatartás (após ebben utazik)... igazi bio marhasültet eszünk és bio tejet iszunk... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Állampolgárság... argentin biztosan... magyar elintézése bonyolult....
Vendég

Sziasztok!

Mindenkinek milyen szép pocija van,és a babaszobák is szépek.
Teljesen kivagyok ettől a melegtől,gondolom ti is.Már nem tudok mit levenni magamról.

Sabine:irigykedem a hőfok miatt.

Márkanyuka:az én ujjaim is igy nézznek ki reggel.Nagyon jó az elefántos ágyatok.

Megyek letusolok,mamár harmadszor.

További szép napot mindenkinek.

Andi

Kép
f.andrea

Hello!

Mikegirl: Ez nem olyan textilpelus, hanem ami meg van varva gatyának! Ági, erre gondoltál Te is? Hol kaptad meg a könyvet?

Márkanyuka: Szép a bútorotok! Nekem a Matildám detto olyan lehet mint a fiad! De barátnőm is panaszkodik a kisfiára, hogy nagyon szemtelen. Sajna azt hiszem én rontottam el vmit, talán nem voltam elég következetes...

Tényleg már a finisben vagyunk!Ekkora pocókat, én le sem merem magam fényképezni, mert tuti rosszul lennék!Szerintem ezt a nagy meleget még egyben kéne átvészelni, nem hinném, hogy kellemes ilyenkor szülni. A Kórházban tuti nincs légkondi! (kivéve Sabine):)

Én is kipurcantottam magam a sütés-főzéssel!

Judit

mamiblue

Mandala
Megkaptam :wink:
Ha hallok vmit üzizek melóval kapcsolatosan.

Edit
Ez biza fészekrakás ,vagy ösztön :?: tudja fene te is olyan vagy mindent rendben akarsz tudni?

Tea még mindig kérdés??????vki ha hall vmit.....lécci

Márkaanyu
Tök édi bébi a babaszobátok :D És neked is jó nagy pocód van. :wink:

Látva Mikegirl és Dincus le a kalappal ,milyen szépek vagytok. :lol:
Nekem már orrom is krumpli :?

Mona ne aggódj nekem is meglett a böjt.....olyan a lábam mint az elefántnak nekem is.
Igen melegtől meg vizesedek,de doki azt mondta amit Sabine írt rossz a vérkeringés.A víz amikor benyomod és ottmarad a luk a bokánál lábfejen.Na az nincs csak fehér folt ,de k...a rossz.Nem bírom behajlítani a lábamújjaimat, mert zsibbad. :twisted:

Apáék anyósnál fürcsiznek,jó nekik :lol: nekem meg itthon volt jó tusiztam egy jónagyot. :lol:

Ági
Sztem nem baj ha sokat iszol ,de azért napi 5-6 liter nem kell ,dokim azt mondta. :P
Én is így voltam vele,rengeteg ruhánk volt és kaptam is sokat úgyhogy igazából azt vennem nem kellett.

Zeze
Ikeás kiságyak arik ,láttam amikor nézelődtünk és célnak megfelelnek sztem.Sosem voltam híve a túlzásoknak.

Dobok képet bölcsőrő,l ebbe fog alukálni mellettem eleinte Attila :lol: /azt hiszem változik a név/ amíg összeszedem magam :lol: :lol: :lol:
Kép
még pár kép csak úgy :-) Kép Kép Kép Kép

Kép

Kép
jucu

Hy csajok!

Csak eg gyors bekukk, aztán holnap, ha visszaolvatsam mindent (mert termeltettek bőven :lol: ) jövök ésreagálok mindenre!!!!Ok?

Sziszike: Örülök, hogy jobban vagy, holnap küldöm majd a privit, he nem zaklatlak vele??!! :shock:

Csajok mindenki nagyon szép a képeken, meg a szobák is....

Mi is szépitgetjük, ha nagyjából állunk valahol akkor én is teszek fel képeket.....

Ja tegnap voltam szétnézni a Jánosba, na majd mesélek, akit érdekel.....Több mint egyórát ott voltunk apával....
A szülésznő, aki körbe vitt minlket mindnekinek mutogatott, hogy ezt nézék meg mekkora has és csak 33 hetes....nem gondoltam volna, hogy iylen nagynak számít.....bár, ha jobban belegondolok többen kérdezték már, hogy ikreket várok-e?! :shock: :lol:

Pattogónak nem tudja valaki az elérhetőségét, kezd aggaztani mi lehet vele...???Remélem nincs baj!!!!! :?

Ja csajok hallgattam rátok és elkezdtem szedni a kúpokat.....rendes lány vagyok én:)

Még jó, hogy csak beakartam kukkantani, aztán be sem áll a pofám....

Puszika és vigyázni a melegbe!!! 8)

Kép
kis pupu

Ági küldtem a privit:)

Kép
kis pupu

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?