Beagle!
Bocsi, átsiklottam rajta. Persze, h kértem epiduralt, már könyörögtem érte, mikor reggel 7-re szabad lett egy szoba...kb már nem voltam képben a fájdalomtól, csak sírtam. (1kor mentünk be a kórházba) 8kor kaptam meg, és onnan még 13óra volt hátra, teljesen kizárt, h bírtam volna anélkül.
Nati!
Sajna büntit kaptam a bankszámlámra, mert levontak vm pénzt, és nem volt rajta elég. Be akartam fizetni a fizumat a kártyámra, de helyette szülni mentem.

Úh ma intéztem el, és ezt csak személyesen lehet, de végül nem is tudtam pontot tenni a végére, mert abba a bankba kell mennem, ahol csináltam a bankszámlámat, és az ott van, ahol dolgoztam. De adtak egy számot, felhívhatom őket. Na meg persze már nagyon mehetnékem volt már, bár tudom, h nem bírom még, elég nehéz a mozgás, szét vagyok hullva, fáj a derekam, hátam, nem bírom tartani magam...de jó volt azért. Végül 3asban mentünk, és Lillus végig aludta, az uccsó 5percben kezdett sírni, már éhes volt....egy hajszállal hamarabb kellett volna vissza indulnunk.
Szerintem is az egy nagy cucc a jobb megoldás. Nekünk volt egy kis gurulós nekem, egy kézi tatyó Lillának, egy nagy nejlonszatyor 2 kispárnával, és még hozzá jöttek a kórházban kapott csomagok, meg megmaradt kaja, amit nem akartunk kidobni...autósülés Lillával, szal jöttünk, mint a málhás szamarak.
A bábakoktél az egy iszonyatos keverék, és ha megiszod, állítólag megindítja a szülést. Én nem ittam volna meg tuti. Pálinka, ricinus olaj, meg narancslé van benne. Meg lehet még valami, nemtom pontosan.
Ne is mondjátok a szopis diétát, rá kellett jönnöm, h szinte semmit nem ehetek, katasztrófa!!!
Reni!
Lehet ő is kivárja az időpontját, jó még neki bent.
Almi!
Drukkolok!!!
Vera!
Neked is drukkolok, remélem nem lesz semmi baj!
Alexa!
Nagy-nagy gratula nektek!
Zsé!
Mi szigorúak vagyunk az ágyban alvással kapcsolatban, de mivel már 2. éjjeltől kezdve oda szoktattuk, nincs is baj vele. Viszont ha hasfájás van, akkor mi is kézbe vesszük, és próbáljuk vigasztalni, igaz lehetetlen, de sztem kell neki ilyenkor a közelség, nem tudnám hasfájással otthagyni az ágyában. Viszont ha annak vége, és el tud aludni, mehet az ágyába, és durmol ezerrel.

Néha olyan jó lenne ott közöttünk tudni, de nem merjük, nehogy elromoljon. Ha nem hasfájásról van szó, csak hisztiről, akkor sztem tényleg legyetek szigorúak, mert megéri.
Ditta!
Ágoston nagyon szép baba!
Ahogy feljebb írtam, végül 3asban mentünk el a központba, vettünk 1-2dolgot, meg bankoztam. Hát, nagyon rokkant vagyok még, de jó volt kimozdulni. Lillus is végig aludt, szal sztem tetszett neki, csak az uccsó 5percben kezdett sírni. Picit hamarabb kellett volna elindulni, mert átléptük az etetési időt picit. Végül 3.30kor evett kb 20 percet, ráaludt, aztán pelekázás, mert éreztem, h bekakilt...ekkor lepisilte magát, ruhacsere, ordítás. Ez után csak nem akart megnyugodni, tömte a kezét a szájába, úh gonoltam éhes...az volt, ráhúzott még egy bő fél órát.

Aztán megint bekakilt, peluscsere, odaadtam daddynek egy kicsit még böfire, bealudt a vállán, és azóta alszik. De az esti kemény menetre már készülünk lélekben. Tegnap már klasszisokkal jobb volt a helyzet ugye mint tegnap előtt, csak reménykedem, h hat az infacol, és talán ma már nem is fog fájni a pocija, de legalábbis mégkevésbé.
Na most megyek, ledőlök én is még a 8as etetésig, addig tudok aludni másfél órát, nagyon kell, mert eléggé kivagyok.