A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009. januári kismamák

Peni! nekem is szokott szúrkálni és Mátéval nem volt iylen! nem lehet, hogy azért mert reggelre mindig nagyon tele a húgyhólyag és wc után húzódik vissza minden a helyére? egy pár perc után el szokott múlni nekem.
ÁÁÁÁ én meghúztam mindegyik pelenkát rendesen a hátán akkor is kakis volt a háta közepéig! Ez van...amíg szopik meg csak folyadékot táplálkozik addig nincs mese gyakran előfordul mert legtöbbet vízszintesben van.
Nekem a pampers nagyon nem volt jó, nálunk aliberó meg a huggies volt a nyerő pici pelusban. Szerintem nagyban függ a baba alkatától. Nekem csak a gumis hátúak váltak be. De amelyik baba nem annyira pocakos vagy olyan keskenyebb a dereka, annak másmilyen jó. Tényleg kísérletezni kell bátran.
Most megint kísérletezünk mert mind átázik idő előtt. Most a Lidl-es vált be...de a lila tescós is nagyon bejön nekünk.

Igen Vickybabe a cseréptányérban sütöttem! Tök guszta lett, nem is kellett kiszedni, lehetett onnan enni. Csak a negyed menyiséget csináltam meg de így is jó vastag lett a tészta, simán csinálhattam volna két tányérnyit.
AZ alma meg nagyon jó lett, pici fahéjat is tettem rá, igazi karácsonyi illat volt ittohn. Most meg mindjárt sütök egy gyors bögrés diós sütit uzsira. Megyünk vissza a játszóházba, csak ott meg épp nagy a felfordulás mert bővítettek.
katuska79

ja és kicsit mérges vagyok mert nem voltam itthon és valaki 50FT-al rámlicitált a teszveszen így ugrott e tesófellépő. Pedig 2000-ért szupi lett volna. 10 alatt sem nagyon láttam használtan...elfelejtettem beállítani, hogy legyen egy licit maxom és akkor automatikusan licitélt volna helyettem:(

Miért mindig a mi házunk előtt kiabálnak mikor alszik Máté?
katuska79

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kisbogacs 2010.03.23 16:26-kor.
kisbogacs

Sziasztok!

Lánykámmal megebédeltünk és most majd ki nyúlok olyan jól laktam.Már nagyon vágytam egy kis csirke pörire és most nagyon jól esett.

A pelenkákat nekünk is tesztelni kell majd,Anikónál a pampers vált be,de sokan dicsérik a tesco pelenkát is csak azt hiszem nem mindegy melyiket.Majd meglátjuk melyik lesz jó!

Kriszti remélem minden rendben van!

Kép

Kép
poszani

Kisbogacs, remélem, minden rendben van, és mielőbb mesélsz, mert izgulok.

Kép
petne

Lányok úgy néz ki megvettük a babakocsinkat :lol: bergon cross tipusú és bordó. Szóval úgy volt hogy szétnézek használt babakocsi ügyben aztán amikor a párom végzett a munkával elmentünk egy helyre ahol szoktak lenni használt kocsik. Volt vagy 15 db de amikor beléptem egyből kiszúrtam a drágámat. Bordó nagyon szép azt mondta a nő hogy 3 hónapig volt használva ami látszik is rajta teljesen hibáltan. Holnap hozzuk el ha minden jól megy. Most úgy örülök hogy olyan lett amilyet elképzeltem :lol:
erzsebet0312

Sziasztok!

Remélem mindenkinek jó hétvégéje volt, már ha ilyen rövid is.
Nálam a munkanapok száma: 7 :lol:

Mi a hétvégén a nagymamámnál voltunk, és a végén a helyett, hogy pihentünk volna 2 és fél órát túlóráztunk a konyhában. :evil:
Szegény nagymamám nagyon hátfájós, bár sosem volt ettől függetlenül a rend hőse. De ez túltett mindenen. Teletettünk egy teljes nagy szemeteszsákot szeméttel, nem tudnám megmondani hány vizet cseréltünk közben. Ja és még mosogatógép is van. Iszonyatosan elfáradtam a végére. Amikor hazajöttünk egyáltalán nem kellett altatni. Olyan jót aludtam:) Erre most du-ra már mintha semmi sem lenne. Már most tudnék aludni.

Hát ami a mosható pelenkákat illeti, én nem hiszem, hogy bevállalom. :oops: vagyok annyira kényelmes, hogy a különböző eldobhatók között kísérletezzek.

Peni, szóval nálam ugyan ez a helyzet. Kezdődik az álomkór újra. Pedig nagyon nem szerettem azt az állapotot. Már a végén elkezdtem gondolkodni, hogy normális-e, mire abbamaradt.

Jaj, és Peni, nekem is szokott alul szurkálni a hasam. Bár az enyém ráadásul hetek óta húzódik alul. A dokim megerősített abban, hogy ezek a méhszalagok, mert a méhszájam tök zárt. Néha keményedek is, ami inkább kellemetlen, mint bármi bajt okozzon. Azért Mg-t szoktam inni. Mostanában rászoktam a reggel esti Mg-ra. Ártani nem árt az biztos.

Én pedig megnyertem egy vadi új pelenkázót a vaterán. :lol: 24000Ft volt. Majd csak nov. elején megyünk érte, szerencse, hogy az eladó nagyon rugalmas.
http://www.vatera.hu/item/view/index.php?cod=95063977

Egyetlen baja van, hogy későn vettem észre, hogy a pelenkázó része 50cm. De már láttam, hogy az outletben lehet kapni ekkorát. Elsőre azt hittem, hogy bukta az egész. :?

Kép
Kép
cs_erika

Halihó!
Vagyunk mi is, csak Anyuméknál.

Pelenka:
én veszem továbbra is az eldobhatót..Nem hiszem, hogy tökéletesen ki bírnám tisztítani, ráadásul amilyen vagyok, Annámnál is volt, amit kidobtam, amikor alatta kakis lett, a gép ugyanis nem mosta ki tökéletesen..

Kép
Kép
Kép
mágnes

Kisbogács, sajnálom a kórházat :( mi történt?

Erzsébet, gratula a babakocsihoz! Majd dobj képet róla! :D

Ercsi, 7 nap már hamar el fog telni! :wink:

Katuska, sajnálom a tesófellépőt :evil: de biztosan találsz még addig, mire szükségetek lesz rá :D

Pelenka: én a DM-esről is jót hallottam. Tényleg egyénfüggő lehet, kinek mi válik be... Nekünk Libero lesz a 3-6 kg-s, remélem jó lesz, mert már megvan jópár csomag belőle :roll: 2-4 kg-st érdemes venni?

Nálunk úgy tűnik, beköszöntött a 3. trimeszter :roll: Ugyanolyan nyomi vagyok, mint az elején, úgy érzem, semmire nem vagyok jó, 2 lépéstől is elfáradok és állandóan aludnék :roll:
Kézzsibbadásra nem reagáltatok :roll:

Kép
vickybabe

Dobok pár képet a szobánkról :D

Kép

Kép

Kép

Kép
vickybabe

gyönyörű a szoba!!!
Honnan ez a szivárvány???

Kép
Kép
Kép
mágnes

Mágnes, köszi! :D A www.wallies.hu-ról rendeltük a matricákat :D

Kép
vickybabe

Vicky, kézzsibbadás: jó kérdés, akkor lehet a terhességtől, ha oedémásodsz, de amennyire láttam a képeken, víz nincs igazán benned felhalmozódva. Szerintem szimplán elfeküdhetted, nálam ez már rendszeres. :D Sokszor ébredek úgy mintha a kezem egy darab fa lenne. Mondjuk nálam kiderült, hogy a nyakamban van egy plusz kis nyúlvány a csigolyámon, ami nyomja a kilépő idegeket, segíteni nem lehet rajta éljek vele együtt.
Szóval ha totál normálisan néznek ki a kezeid, akkor én nem aggódnék. :D

Nagyon szép lett a szoba, én is pont olyan széket szeretnék, mint ami neked van. Brendonos?

Kép
Kép
cs_erika

vickybabe: köszike aranyos vagy végül is Gödöllőn vettük meg. :D Ha hazahozzuk megpróbálok dobni róla egy fotót. A szoba gyönyörű és a baldahint azt külön kell kérni hozzá? vagy az hogy működik?
erzsebet0312

Erika, köszi a szobadicséretet :lol: Sokat güriztünk vele, apácskával ketten alkottuk :D
Nem vizesedek, amennyire értek hozzá :roll: Viszont szerintem az nem lehet, hogy minden éjszaka elfekszem :roll: ...meg néha ülés közben is zsibbad. Kinézetre normális...Legközelebb megemlítem a dokinak (2 hét múlva megyek).
A szék Kikás - pont feleannyiba került, mint a Brendonos, annyi különbség van közte, hogy ez nem Hauck és nem lehet hátradönteni a támláját.

Erzsébet, köszi! A baldachint az ágyneművel együtt vettem, plusz kell egy baldachintartó vas, ezt bárhol meg tudod venni és mindegyik kiságyra fel lehet tenni. :wink:

Kép
vickybabe

Vicky, akkor elképzelhető, hogy ugyan az lehet a bajod mint nekem. :? Nálam sokszor jelentkezett akkor is amikor simán ültem. És nagyon függött attól, hogy a nyakam mennyire volt beállva.
Egy rtg-el simán kideríthető lenne, de ugye ez most szóba sem kerülhet.
Én már fizikoterápiás kezelést is kaptam rá. Az nagyon sokat segített.

A kikás fotelről van esetleg internetes link? Bár azért megpróbálom megkeresni

Kép
Kép
cs_erika

hát a kika honlapja nem olyan, mint az IKEÁ-é, itt nem lehet nézegetni a termékeiket. :evil:

Kép
Kép
cs_erika

Ercsi, szerintem sincs fent a Kika honlapján. :? Egyébként ezek közül az elsőnek a koppintása:
http://www.brendon.hu/ProductSearch/Bro ... lter=Hauck

Zsibbadásom eddig sosem volt...neked a terhesség hozta ki, vagy "alapjáraton" derült ki?

Kép
vickybabe

vickybabe: Baromi jó lett a szoba! Minden tetszik. Nagyon jó a szivárvány, a színek, az ágynemű...minden. Úgy látom, te már nagyon előre vagy. Én hétvégén veszem meg az ágyat. Anya feljön, aztán nyakunkba vesszük a várost. Van valami tapasztalatotok az ikeás kiságyakról?
Ma elmentünk a baldachinos garnitúráért. Hú, de messze van ez a 17. kerület tőlünk. Szép, bár a színe picit narancsosabb, mint a képen. Na mindegy. Azért remélem, nem túl lányos. Mindjárt megpróbálom beszúrni a képet.

krisz78

Ezt vettem. Sárga-kék macival. (bár kicsit narancsosabb ám)
Kép

krisz78

Sziasztok!

Én is vagyok ám, csak mindig annyit írtatok, hogy eddig még sosem tudtam magam behozni, de most SIKERÜLT!!!!

Ma voltunk 4d-n!!!! Bianka egyszerűen fantasztikus volt! Olyan kis huncut volt! Nagyon sokat mosolygott.
Egyébkén 1022 gr, úgyhogy jóval nagyobb az átlagnál.
Itt vannak a képek! Bár olyan sok van, hogy alig tudok közülük választani:
Kép

Kép

Kép

Kép

Egyébként az összes 4d-s kép fantasztikusan sikerült, mindenkinek gratulálok a kis picúrkájához. Olyan jó, hogy már ilyesmire van lehetőség. Lehet, hogy elég drága, de igazság szerint ez a mai egy óra nekem mindent megért.

Kép
jandrea

Sziasztok!

Szóval nektek is szúrkál a pocak.......én is szedek rá magnéziumot, magneB6-ot....ha szúrkál. Csak azért furcsállom mert az elsőnél nem volt ilyen, dehát tényleg igaz, hogy nincs két egyforma terhesség.

Kisbogacs: sajnálom a korházat, remélem semmi baj nincsen :shock: .

Vickybabe: nagyon jó lett a szoba!!! Ügyesek vagytok, gratula!

Krisz: jó az ágynemű, nekem nagyon tetszik.

Pelenkázót meg ágyat már vettünk mi is matraccal (bár az ágy még nem jött meg) de ágyneműt még nem vettem...meg még egy csomó cuccot nem vettem.....lassan pedig nem ártana.
Az álomkór ma is magával ragadt természetesen....másfél óra szundi volt délután......azért remélem ha megszületik a picúr elmúlik ez az álomkór egyébként cifra dolgok lesznek itt nálunk :lol: .

KépKép
peni

Nagyon édes a kis Bianka. Már milyen kis husis az arca!

krisz78

Sziasztok!

Gyors bejeletkezés,megvagyok, csak rohantam egész nap :wink:

Katuska: sajnálom a testvérfelléppőt, de bizti találsz majd olyat, ami jó lesz!

Vickybabe: csodaszép a szoba, mehetek gyereknek hozzátok?? :lol: :lol: :lol: Hétvégén nálunk is meglesz, ha minden igaz, úgyhogy majd tudok képet rakni!
Kézzsibbadásom még nem volt, ellenben a derekam kegyetlenül fáj... :cry:

Jandrea: nagyon édi Bianka, tényleg olyan édes kis husis pofija van :D És igazad van, a 4D minden pénzt megér :oops:

Peni: nekem is szurkál néha, de nem vészes :roll: Ma viszont a nagy sietésben úgy bekeményedett, hogy azt hittem, besírok, de lassítottam és elmúlt...persze, én hülye,nem vettem be magnéziumot ma :oops:

Kisbogács: adj hírt, minden rendben?? Izgulok! :shock:

A mai hírek és a mai termés: vettem télikabátot BBOOM-ban, nem egy jajj,de...de a célnak megfelel, mondták ennyi jött, nem is lesz több, de egész jó és nem volt túl drága.
Apával ebédeltem, utána elmentem a Brumi maci bababoltba, elhoztam a kiságy kellékeket, valami tündériek:

http://www.brumimaci.hu/aruhaz/product_ ... ts_id=1009

Meg kapott Martin egy bodyt, vékony és vastag sapit meg egy kis kocsicipőt, ami pihe puha, én itthon is lehet ráadom,nem igazi kiscipő... :wink: Magamnak vettem egy hastartó övet, hátha kímélné kicsit a hátam, mert fáj :(

És a nagy hír, Vickybabe,Bigacsiga: megjött a Bimbomarket, már ma!! A szomszéd vette át, itt figyel már minden! Éjjelre bezárom őket a dolgozóba :lol: A cicák felvillanyozódtak a nagy dobozok láttán :lol:
Majd jelentkezem, hogy hogy legyen az átadás. Vicky, küldesz mobilt priviben? Biga.csiga,a tiédet felírtam!

KépKép

KépKép
kata8110

Vickybabe,babaszoba csodálatosan szép

Jandrea,kis Bianka nagyon édes,még mosolyog is

Én lassan alkalmatlan vagyok a gyaloglásra,derekam egy hete leszakad úgy fáj,a keményedésről nem is beszélve,magnézium nem segít

liuska

jó reggelt!

Az éjszakák egyre nehezebbek, már órák óta fenn vagyok :?

Andrea, gyönyörű Bianka! Mekkora nagy babócáink lesznek :lol: Apával azt beszéltük, lehet mégis kísértésbe esünk és elmegyünk még egy 4D-re jövő héten :oops: :lol:

Peni, nekem is van szúrka, főleg reggel, és olyankor kemény, mint a beton :roll:

Krisz, szerintem nem lányos az ágynemű! :wink:

Kata, szuper, hogy megérkezett minden :lol: Lehet Apát szalajtom majd el érte, ő Börsön dolgozik, onnan ha jól sejtem nem vagytok messze. A télikabátról nem dobsz egy fotót? Kíváncsi vagyok, nekem is muszáj lesz vennem...A síkabátomban meg az egyik szövetkabátomban nagyon reménykedtem, de már most épphogy csak összeérnek rajtam :roll:
Ezt mind megrendelted a kiságyhoz? Falvédő, hálózsák, minden? :lol: Nagyon aranyosak!

Kép
vickybabe

Liuska, Kata, sajnálom a derékfájást, nekem is van sajna, de csak ha ülök vagy fekszem...lehet mindig állnunk kellene??? :shock: :roll: :lol:

Kép
vickybabe

Jó reggelt!!

vickybabe: gyönyörű a gyerekszoba!!!!

Andrea: Édes nagyon Bianka!

Krisz: nagyon szép az ágynemű! Egyáltalán nem lányos!!! Hogy bírod a munkát dec. 20-ig?????? Tanárt azonnal ki szoktak írni az orvosok. Vagy Te vagy ilyen kitartó? :)

Kisbogacs: remélem jól vagy!

Erzsébet: mi is olyan kocsit vettünk :) Kiváncsi vagyok majd a fotóra!
magdolnasz

Vicky, nekem tavaly nyáron derült ki ez a plusz nyulvány a nyakamban. Akkor zsibadt mindkét karom. Most amim fáj, az a derekam. Ha állok nekem sincs semmi bajom. Viszont minden reggel úgy ébredek, hogy nagyon fáj. És ha csak úgy fekszem a hátamon (pl. Olvasok) akkor a felkelés elég vicces, amíg ki tudok egyenesedni.

Nagyon jók a 4D-S uh képek.

Ma elnézek a KIKA-ba. Megnézem a fotelt.

Kép
Kép
cs_erika

Jó reggelt!

Vickybabe! Gyönyörű a szoba!!! Nagyon ügyesek vagytok!!!!

Biga.Csiga! Nagyon bátor vagy. Én nem merném bevállalni a pelus mosást. :oops: Olvastam én is ilyen fórumokat, de túl gyáva vagyok.

Kisbogács! Remélem, jól vagytok! Mesélj, mi történt!

Poszani! Én is a szines tescos pelusról hallottam jót.
Jó lenne kipróbálni. Sajnálom, hogy nincsennek a pelusoknál próbacsomagok, mint a termékminták.

Erzsébet! Gratula a babakocsihoz. :wink:
Várjuk a képet!

Erika! Szuper a pelenkázó! :)
A Vickibaby széke akciós a kikában. fent van a honlapon, valamelyik katalógusban!

Mágnes! Jó családozást!

Krisz! Gyönyörű Ádám baba baldachinja. :wink:

Jandrea! Gyönyörű Bianka!!!!!

Kata! Szuper a szerzeményed!

Remélem, a nem író kismamik is jól vannak!

Rólunk: 4,8 lett a terheléses cukrom. Imádom a Kisfiamat. :)
Mivel nekem előtte már 7,8 volt.

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30

Sziasztok, jó reggelt!

Vickybabe, igen, ezt mind megvettem Martinnak, kivéve a kis kép, játszószőnyeg, bár utóbbi majd befigyelhet :lol: Ja, meg baldachint sem vettünk, mert falnál lesz a kiságy, és nem süt a szemébe a nap sem, úgyhogy lebeszéltem magam. Inkább lett a falvédő, hogy jó kis meleg sarok legyen a babának!
A Bimbomarketes cuccokért küldheted Apát is, nem vagyunk Budaörstől messze, vagy a hosszú 7végén összefuthatunk a városban. Sajna Apa nekem is dolgozik, én meg egyedül nem nagyon tudom már őket bepakolni a kocsiba :oops: Pedig elvinném, legalább kimozdulok.De mindegy, akkor jelezz vissza, hogy jó-e itt a 4 napból valahogy?

Derékfájás: érdekes, nekem is jó álláskor! Viszont kocsiban ülni egy kínszenvedés, ahogy próbálok helyezkedni, akkor fáj -- már a hétvégén Fótig is alig bírtam ki, úgy kínlódtam :oops:

Hanna: szuper a cukrod, aztaaaaaaaaa!!! Nagy gratu hozzá és simizd meg Zsebit a nevemben, hogy ilyen ügyin alakította az értéket :D

Pelus: én is eldobhatót fogok használni az elején, bár elgondolkodtam a moshatón, csak Anyukám lebeszélt :oops: Mondván, hogy nem fogom bírni, hogy áztatgassam, öblögessem, gyűjtögessem, mosogassam... Igaza lehet, az elején nem merem vállalni...

Télikabát: én is ezért vettem, mert gondoltam, az S-es Zara kabát nem fog átérni, meg sem kíséreltem :oops: Viszont most még mázlim van, mert van egy jó kis kord kabátom, vékonyan bélelt, az jó, amíg nincs nagyon hideg. Mondjuk, abban is úgy festek, mint aki lenyelt egy dinnyét :lol: Igyekszem képet tenni a kabiról, nem találom a neten :(

KépKép

KépKép
kata8110

Megnéztem a KIKA katalógust, sajnos lekéstük ezt a jó kis akciót. De még akciómentesen is megéri, így is jóval olcsóbb mint a Brendonos.

Kép
Kép
cs_erika

Hanna: a cukoreredményed bámulatos lett :D Magdolnasz: tényleg ti is ilyen kocsit vettetek? én megláttam és megszerettem, remélhetőleg ma hozzuk haza, már nagyon várom, Nekem ez a tipus jött be a legjobban. Jandrea: Bianka egyszerűen tündérke ahogy mosolyog a képeken?? :D remélhetőleg nekünk is megjön lassan a bútor talán még 2 hét, de nem baj addig megtudjuk csinálni a szobáját :D
erzsebet0312

Krisz!
A kolleganőm nővére már a második gyerekkel használ IKEA-s kiságyat és nagyon elégedettek vele -- én nem tudom, hogy milyen, nekünk nem az van :roll:

KépKép

KépKép
kata8110

Kata! Simi átadva! :lol:

Erika! Bocsi.. Bár, még így is olcsóbb.

Erzsébet! Köszi. :wink:

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kisbogacs 2010.03.23 16:27-kor.
kisbogacs

Hanna semmi gond, valószínüleg megkapom szülinapomra, :lol: ami majdnem karácsonykor van. ha kell mást nem is kérek még karácsonyra sem, mert szerintem ez eléggé praktikus egy szerkezet. Kijelentettem a férjecskémnek, hogy igenis szűkségem lesz rá. :lol:

Hátfájás, nem elég, hogy reggelre fáj a derekam, de amióta terhes lettem nem tudok a hátamon feküdni kemény talajon. Ez eléggé megkeserítette a nyári strandolásokat, mert persze mégis hogyan olvassak???? :lol: Hason már akkor nem tudtam, főleg a Horvátországi betonon. :lol:
Ez most jutott eszembe, mert éppen megint háton próbálok olvasni a kőkemény kanapénkon.
(ma nem dolgozom, jön az értékbecslő, hogy felbecsülje kicsinyke lakásunk értékét.

Csajok, aztán megyünk a híd alá, ha sikerült eladnunk. Vagy valaki esetleg befogadna? :lol: Na jó ez vicc volt, azért csak lesz hova mennünk.

Kép
Kép
cs_erika

Sziasztok!

Vickybabe, nagyon helyes lett a szoba.

Krisz, klassz az ágynemű.
Én már teljesen elbizonytalanodtam ágynemű ügyben. A sógornőm és az anyukám szerint nincs is rá szükség, mert elég, ha egy plédet vagy babatakarót teszek ágyneműhuzatba, de még a huzat sem fontos :roll: . Kisgyrekes anyukák, szerintetek ez tényleg így van? Nekem olyan fura, de végül is akár el is tudom fogadni.

Jandrea, nagyon édes Bianka. És azok a mosolygós, kacagós képek, tündéri!
Nekem is feltűnt, hogy milyen husis a pofija.

Kata, az első napod otthon, és túlhajtod magad? Nem kell sietni sehova, pihenj inkább. Szépen lassan úgyis elintézel minden fontosat. Még van 10 heted.

Lányok, sajnálom a derékfájást. Nekem a fekvésből való felkelés okoz gondot, olyan, mintha mindenhol nyomna. Nektek nincs ilyen?

Hanna, örülök, hogy ilyen jó lett a cukrod, és jól vagytok!

Kisbogacs, mikor hallunk rólad? Remélem, minden rendben.

Kép
petne

Kisbogacs, elkerülték a leveleink egymást :?
Örülök, hogy végül minden rendben van veletek. Írtad, hogy kinyílt a méhszájad. Fekvésre ítéltek, vagy azért annyira nem kell vigyázni?

Kép
petne

Kisbogacs, köszi a fogadtatást. Jó, hogy szerencsés kimenetele lett az aszthmás rohamaidnak.
A köhögéssel kapcsolatban nekem is vannak tapasztalataim terhesen, mivel lassan 4 hete sikerült bekapnom azt a jó kis vírust, amitől az egész ország szenvedett. És nálam ami jó sokáig, legalább 1 hónapig vissza szokott maradni egy ilyen betegségnél, az a köhögés. De amikor annyira köhögtem, hogy majd meg akartam fulladni,akkor nekem is eléggé keményedett a hasam. Szerencsére nálam nem kezdett el nyílni a méhszáj.
Szóval Te vigyázz magadra, remélhetőleg most már tényleg jól be lett állítva a gyógyszerelésed. :D

Kép
Kép
cs_erika

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kisbogacs 2010.03.23 16:30-kor.
kisbogacs

Sziasztok!
Tudna nekem valaki abban segiteni,hogy a barátnöm élettársa tegnapelött meghalt és mivel még csak most lesz 8 honapos igy nem voltak apaságin.Ilyenkor nem lehet a gyerek az apja nevén?

Kép
andi0716

Anyukák,figyelem: nem akarok mindent külön belinkelni, de a vaterán szuper termékei vannak sammer6-nak, mind vadiúj holmi, bébiknek, gyerekeknek, csak ajánlani tudom, nézzétek meg! Nekem már van tőle 2 rugim, szuper jók!

Csak egy példa:

http://www.vatera.hu/uj_petit_cadeau_te ... 34626.html

Andi: hú, ez kemény.... :( Sajna én nem udom, hogy hogy kell intézni, de szólok, ha valamit látok/hallok erről.

KépKép

KépKép
kata8110

Kata:elöre is köszönöm.

Kép
andi0716

Sziasztok!
Rossz éjszakánk volt, Anna beteg, ilyenkor sokat ébred, és ki kell vennem az ágyából. A pocakom nagyon keményedett ezért, kicsit görcsölt is, de szerencsér Benivel minden ok, nagyon aktív :)
Szegény lánykám tiszta takony, szerencsére a kamillát issza, és étvágya is van, bár ez pogácsára és kekszire terjed, de most bármit lehet neki, csak jól legyen.
A szopipárna voiszont szuper! Éjjel odavettem magamhoz Annát, és a szopipárnán aludtam, és nem gémberedtem el, nagyon kényelmes volt!
Vicky:
megnéztem az oldalt, ahonnan a tapétát rendeltétek. Itt voltak Annám Dédszülei is, megmutattam nekik is. És képzeld, annyira tetszett nekik, hogy eldöntöték, Annának tapétát hoz a Jézuska. Nagyim beleszeretett a szivárványosb, és mindenáron azt szeretne! Szóval, ha nem bánod, nekünk is ilyen lesz! Olyan boldog vagyok! :) (csak azt fogom sajnálni, ha festünk, eltűnik a szivárvány. :cry: )
Kisbogács:
Te is Sotén szülsz??? Én is ! Ki az orvosod? é a szülésznőd? :lol:
Póz: Ha leülök az ágy szélére, előrehajolok, de nem teljesen, csak kb. mintha a padlót figyelném. Na így nem érzem, hogy annyira megterhelné a pocakom a roham.
De nem lesz erre szükséged, nem fog előjönni!
Tényleg mit mondtak bent? Az aszthma miatt lehet szülnöd természetes módon?

Kép
Kép
Kép
mágnes

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kisbogacs 2010.03.23 16:31-kor.
kisbogacs

Sziasztok!

Kisbogács: kitartást!!! Sajnálom, hogy ilyen rosszul voltál! Remélem, a hátralévő idő nem kínoz meg nagyon!!! Pihenj sokat!

Erzsébet: a mi kocsink teljes neve bergon big cross, de bordó szintén :) Én beleszerettem az első látásra, masszív és szép. (Meg dög nehéz :), de szerencsére nekem nem kell vele járműre szállnom, így nem bánom)

Andi: Borzasztó, ami a barátnőddel történt! Szerintem az önkormányzatnál tudnak felvilágosítást adni ez ügyben.
magdolnasz

Mágnes: Annának gyors gyógyulást!
magdolnasz

Sziasztok!

Jó pár napja nem voltam :) de azért megpróbálok írni :)

Peni: nekem is szurkál alul a hasam, főleg, ha egy kicsit többet/gyorsabban sétálok, szerintem semmi komoly, szerintem is nyúlunk.

Pelus: nekünk is a libero jött be, a pampersből minden kifolyt, a huggies meg kiütötte Zalánt... de majd most is végigpróbálom, mint a nagyokkal :) mosható: van 2 db s-es teljesen használatlan (kaptuk), lehet, hogy kipróbálom, de egyáltalán nem biztos...
Viki: max egy csomag 2-4-est vegyél (kis csomag), ha nagy lesz Levente, akkor csak pár napig lesz jó, ha kisebb, akkor is tudsz majd venni később...

Viki: szuper a szoba, nagyon tetszik.

Andrea: Bianka egy tündér :)

Kriszti: már nagyon hiányoltalak, örülök, hogy visszatértél :) köhögés nekem is van, mondjuk most nem az asztma miatt, szerencsére "csak" hasszúrást okozott, a méhszájam nem nyílt ki
Az én asztmagyógyimra is azt mondják, hogy simaizom lazító, ezért jó a méhgörcsökre is... viszont megtudtam, hogy van egy mellékhatása, lássátok majd lent...

A tegnapi napom az egészségügy rejtett bugyrainak felderítésével telt: diabetológián voltam :(
7-re mentem, közölték, hogy menjek vissza 10-re... király, végigrohanni a városon kétszer :evil: de mindegy, ez a munkarendjük, én ugye rugalmas vagyok (mondjuk király a rendszer: a kismamiról feltételezik, hogy táppénzen van, és tenger az ideje... na persze), 10-re vissza: adatok felvétele, vérnyomi, stb... aztán várakozás a doktornénire... nagyon kedves hölgy, a kórtörténetemből rögtön kiszúrta, hogy asztmás vagyok, be kellett mutatni a gyógyszeremet... hát, közölte, hogy az tutira megnyomta a cukromat... király :( elvileg valóban használtam akkor, amikor a cukorvizsgálat volt :evil:
Miután sikerült azonosítani a "bűnöst", közölte, hogy semmi gond, azért diétázzak, és járjak hetente vérvételre :evil: nagyszerű, nagyon örülök neki :cry:
A nap jó része: elmentem a nőgyógyászomhoz is, Kispocok szépen fejlődik, annyira tuti, hogy kislány, hogy a kis nunija minden részletét megtanulmányoztuk :D jelenleg 1450 gramm a becsült súllya :) és a dokibácsi szerint hosszú lesz :)

Babakocsi: tovább görcsölünk :( Hanna megnézte azokat, amiket belinkeltem múltkor, és nem volt elájulva (finoman szólva), tehát ugrottak (gyenge, kicsi kocsik, elsősorban a titi), most még gondolkodunk, milyen is kell egyáltalán... a végén majd nem veszünk :(

Kaptam megint 2 szatyor babaruhát, úgyhogy mostmár marha jól el vagyunk látva :) 62-es és 56-os tutira nem kell már :)

Derékfájás :( sajnálom... nekem most jobb (viszont van helyette más: ti is csúsztok szanaszét? :oops: )

Bocs, ha valaki/valami kimaradt, annyit írtatok, hogy komolyan, olvasás közben is úgy tűnt, hogy nem olvastam mindent... pedig igyekeztem :)

További szép napot!

Csöre

Csöre
csöre74

kisbogacs:elöre is köszi!!

Kép
andi0716

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?