Sziasztok!
Jó pár napja nem voltam

de azért megpróbálok írni
Peni: nekem is szurkál alul a hasam, főleg, ha egy kicsit többet/gyorsabban sétálok, szerintem semmi komoly, szerintem is nyúlunk.
Pelus: nekünk is a libero jött be, a pampersből minden kifolyt, a huggies meg kiütötte Zalánt... de majd most is végigpróbálom, mint a nagyokkal

mosható: van 2 db s-es teljesen használatlan (kaptuk), lehet, hogy kipróbálom, de egyáltalán nem biztos...
Viki: max egy csomag 2-4-est vegyél (kis csomag), ha nagy lesz Levente, akkor csak pár napig lesz jó, ha kisebb, akkor is tudsz majd venni később...
Viki: szuper a szoba, nagyon tetszik.
Andrea: Bianka egy tündér
Kriszti: már nagyon hiányoltalak, örülök, hogy visszatértél

köhögés nekem is van, mondjuk most nem az asztma miatt, szerencsére "csak" hasszúrást okozott, a méhszájam nem nyílt ki
Az én asztmagyógyimra is azt mondják, hogy simaizom lazító, ezért jó a méhgörcsökre is... viszont megtudtam, hogy van egy mellékhatása, lássátok majd lent...
A tegnapi napom az egészségügy rejtett bugyrainak felderítésével telt: diabetológián voltam
7-re mentem, közölték, hogy menjek vissza 10-re... király, végigrohanni a városon kétszer

de mindegy, ez a munkarendjük, én ugye rugalmas vagyok (mondjuk király a rendszer: a kismamiról feltételezik, hogy táppénzen van, és tenger az ideje... na persze), 10-re vissza: adatok felvétele, vérnyomi, stb... aztán várakozás a doktornénire... nagyon kedves hölgy, a kórtörténetemből rögtön kiszúrta, hogy asztmás vagyok, be kellett mutatni a gyógyszeremet... hát, közölte, hogy az tutira megnyomta a cukromat... király

elvileg valóban használtam akkor, amikor a cukorvizsgálat volt
Miután sikerült azonosítani a "bűnöst", közölte, hogy semmi gond, azért diétázzak, és járjak hetente vérvételre

nagyszerű, nagyon örülök neki
A nap jó része: elmentem a nőgyógyászomhoz is, Kispocok szépen fejlődik, annyira tuti, hogy kislány, hogy a kis nunija minden részletét megtanulmányoztuk

jelenleg 1450 gramm a becsült súllya

és a dokibácsi szerint hosszú lesz
Babakocsi: tovább görcsölünk

Hanna megnézte azokat, amiket belinkeltem múltkor, és nem volt elájulva (finoman szólva), tehát ugrottak (gyenge, kicsi kocsik, elsősorban a titi), most még gondolkodunk, milyen is kell egyáltalán... a végén majd nem veszünk
Kaptam megint 2 szatyor babaruhát, úgyhogy mostmár marha jól el vagyunk látva

62-es és 56-os tutira nem kell már
Derékfájás

sajnálom... nekem most jobb (viszont van helyette más: ti is csúsztok szanaszét?

)
Bocs, ha valaki/valami kimaradt, annyit írtatok, hogy komolyan, olvasás közben is úgy tűnt, hogy nem olvastam mindent... pedig igyekeztem
További szép napot!
Csöre