A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » "Akik első babájukat várják"

Sziasztok!

Remélem, hogy mindenkinek kellemesen alakult a hétvége!

Suzy! Gratula Cipikének! Nagyon ügyesek vagytok, igazi vérbeli anyuka lettél Te is! Örülök, hogy a férjed ennyire partner mindenben!

Vivi! A kismanóknál minden gramm számít sztem, úgyhogy veled örülök! Csak így tovább!

Gabi! Ügyes ez a Roli baba, hogy hamar megvígasztalódott az oltás után! Azt lehet tudni, hogy a kidudorodás mitől alakul? Alkati sajátosság? Azért remélem, hogy mielőbb használ a tapasz!

Andi! Jó a Mikulás-kisaszonyos kép! Aranyos nagyon.

Gyevacska! Hááát, akkor nagy gratula a kiskukishoz! Jöhet az UH kép, akármikor is jutsz el oda, hogy feltedd! Klasszak a méretek! :) :)

Szandri! Akkor holnap? Egy óra körül a patika előtt? Sasolok ezerrel!

Melegedős szép estét mindenkinek!

KépKép
manama

presario
jó neked hogy vásárolsz...én se menni nem tudok se venni :cry:
ha akarunk autót mostanság akkor elég szegényes karácsonyunk lesz... na de a lényeg már meg van :lol: és neki pedig egyenlőre nem sok minden kell
andicsiga
mi ujság földi?felfedezted már a kerületet?nektek is sok ajándékot kívánok! képet majd nézem!
suzy
nekünk a 2 utolsó nap éjszaka adták elő ezt az "éjszaka kitoljuk az etetést hogy anya tudjon pihenni" dolgot ami borzasztó volt! szerencsétlen éhezett én meg mint egy holtkóros járkáltam idegesen....nagy pihenés volt! :x ....itthon azonnal visszaálltam a 3 órásra és a védőnő is ki volt akadva hogy mekkora baromság egy koraszülöttel ezt hogy gondolták megcsinálni :shock: ...na de nyilván ez rátok nem vonatkozik és majd ha mi is "felnövünk a feledathoz"akkor majd átállunk a 7xi evésre de még most szerintem kicsik vagyunk hozzá (60-70eket eszünk)
tejet lassan én is próbálom elfogadni...nincs más választásom tegnap 30 ma meg 20 jött csak össze :(
szuper apu :D
tápi ami a kórházban volt: PEPTI 1 de ez nem koraszülött tápi ezért a doki írt fel NESTLÉ BEBA PRO H.A.-t így ezt a kettőt eszi felváltva (beba-t kevesebbet mert az energia bomba) aztán meg ha összejön saját tej és kaptunk anyatej gyüjtőből is amiből napi 50ml-t kell adni....szal sokat vacakolok a konyhában de már a tápokkal gyors vagyok mert előre megcsinálom és ki is porciózom csak melegíteni kell...most veszek melegítőt is hogy ne a villanylapon kelljen vízfürdőben az áll. gyorsabb...
wivi
szerintem ha nagy lesz akkor elsöpör mindent ez a csaj mert olyan erős és minden akadályt simán átlép :D már terhesség elején is mondogattuk hogy igazi túlélő(kibírta azokat a görcsöket és vérzéseket) még a sztk doki is mondta hogy "nem adtam volna egy garast se az életéért és tessék itt van"
amúgy is azt mondják a skorpió csajok nem semmik de sztem ő pláne :lol: mondogatom Lacinak hogy jaj lesz nekünk...
a grammok innentől majd csak úgy pattannak rá meglásd! :D
gabi
nekünk i adtak antibiotikumot sőt mindjárt 3félét szüléstől 10 napon át!kiolvastam a lázlapból hogy ráadásul lórúgás féléket!
de szerencsére nem lett penészünk!
nekünk a vigantol cseppel volt bajunk az nem volt a patikába...azt mondták hiánycikk mert bevonták a csepegtetője miatt volt vele vmi probléma és most műanyagra cserélték..azt kaptunk de pár napba beletelt így is

Kép
menion
Budapest

Szép Jó reggelt Mindenkinek!

Mi megvagyunk, jól vagyunk! Tegnap tesóm kislányára vigyáztam! Jó volt nagyon! Kis Drága! :lol: Este meg találkoztam a két barátnőmmel, az egyik most megy Kanári-szigetekre dolgozni, és még előtte összefutottunk vele! A másik barátnőm (aki a legjobb barátnőm), neki álltak a babaprojektnek, úgyhogy kéretik drukkolni neki! Szegénykém eldöntötte,hogy elsőre össze fog jönni neki, persze nem így volt, most szombaton megjött neki, ki is borult! Nem tudom miért kell ilyen elvárást tenni maga elé! :roll: Remélem ebben a hónapban összejön nekik! :lol: :lol: :lol:

Anna
Tök jó,hogy vásárolgattál, nincs is annál jobb! :lol: :lol: De azért ne hajtsd túl magad! Pihengess! Gmailre nem teszel fel képeket Babókádról, meg pocakodról? Meg a táblázatot is kitölthetnéd! :P :roll: :lol: Olyan jó lenne!

Andi
Dóri egy kis tündérke! Megzabálom! :lol: :lol:

Suzy
Tök jó,hogy tudtál jönni, és írni nekünk! Köszi a listás! Ki is mentem! :lol: Cipike meg nagyon ügyes! Tök jó,hogy már kezdesz belejönni a dolgokba! Nagyon ügyes vagy! Szuper,hogy a férjed ilyen jó apuka! Örülök nagyon! Szuper,hogy a penész is eltünt, csonk sincs! Csupa jó hírek! :lol: :lol: :lol: Igyekszem pihenni, de még jövő csütörtökig húzós lesz a suliban, aztán jön egy kis pihi, majd januárban 3 vizsga!

Vivi
Tök jó,hogy jöttél! Hiányoztál! Szuper,hogy növöget Barni! Hát igen, nagyon durva, mindjárt itt a karácsony! :lol: :lol:

Gabi
Szupi,hogy túl vagytok az oltáson! Na látod, nem volt olyan vészes ez a kúp dolog! Sajnálom a köldököt, de akkor ez a tapasz rendbe teszi, és minden szuper lesz! :lol: :lol:

Gyevacska
Gratula a kisfiúhoz. Várjuk a képeket nagyon, de rólad is, mert még te sem csináltál albumot, és szeretnélek végre archoz kötni, plusz kíváncsi vagyok a pocakodra is! :lol: :lol:

Menion
Tényleg durva,hogy egy koraszülöttnél ki akarják tolni az etetést! :? :? Nem értem,hogy miért!! :roll: :roll: Hát igen, igazi kis túlélő! Helyes! Ki Drágaság! :lol: :lol: :lol:

Ma 7-e van, férjem azt szeretné,hogy 7én szülessen Emma (9ére vagyok kiírva). Ha 7én szülök, akkor mához 3 hónapra! Az már nagyon kevés idő! Tök jó! Már úúúúúúgy várom! Persze megbeszéltem kislányommal,hogy 1je előtt nem bújhat ki! Onnantól kezdve már jöhet! :lol: :lol:

evita10
Budapest IX. kerület

Jó REGGELT!!!!!!

Ma családi napot tartunk!Megyünk csavarogni hármasban :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Nézelődés-vásárolgatás................hi-hi költhetem a pénzt. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Tiszta stresszbe voltam egész éjjel!Komolyan mondom lányok,engem egész héten ez az 1-2 nap hajt,amikor végre történik más is.
Imádom Rolit,meg ellátni is szeretem,de nekem ez kevés :? Simán megcsinálok mellette mindent,takarítok,főzök mosok,vasalok,de ez kb 2-3 óra egy nap.A többi idő meg nagyon lassan megy............... :roll: Apa meg este jön csak.

Szóval ma nagyon happy vagyok :lol: :lol: :lol: :lol: és jól fel kell töltődnöm,mert apa is csak ma szabad a héten. :cry: :cry:

Menion!
Igen mi is sok anti cuccost kaptunk,ilyen nagy injekció volt az inkubátor tetején és valami gép adagolta. :shock: rossz volt látni nagyon.Meg az az állandó csipogás,ahogy a mindenféle gépek figyelték a babákat............ :?
Mi is BEBA Ha startot eszünk,mi a Mildibé koraszülöttjével kezdtünk.
Nekünk is gond volt a vigantollal,mi kaptunk helyette tablettás d vitamint,amit h-sz-p kell adni és fel kell oldani tápszerben.Roli ezt pohárból kapja :lol:
Szerencsétek volt,hogy nem lett penész :wink:

Gyevacska!
Gratulálok a kis kukishoz!Szép név a Domi,tettszik :wink:

Manama!
Hát a köldöke nem zárt be belül teljesen,ezért nem húzódott vissza.Én is remélem hogy nem hiába nyomorgatjuk a pociját a tapasszal! :roll:

Vivi!
Védőnő mit mond a nem hízásra?

Evita!
Meg van az ágynemű?????

Na megyek,mert még van dolgom!!!!

Kép
cukigabi
Budapest

Sziasztok Kismamik!

Gyors...........
Minden ok, Sopronban vagyunk ismét....akkora hó van....hajjaj, de nagyin szupiii szép fehér minden....nem szürke....végre egy kis karácsonyi hangulatot szippantok magamba! Este jövök bővebben!

Jah, tegnap Dalma előszőr kacagott egyet hangosan.... :oops: :oops: :lol: annyira édes törpe hangja volt...jajjjj! Persze jól elsirtam magam tőle.... :oops: :P

Na majd jövök!
Puszi Nektek!

KépKép
Kép Kép
"Ha van még valami tiszta ezen az elveszett világon, azt máshol nem találom...csak a Lányom szemében látom!"
schorsi

Cijasztok!

Gyorsan nézek képeket és jövök.

KépKép

Kép
szandriii

No hát :)

Milyen kis bűbájosak ezek a babácskák :D

Visszaolvastam, persze nem jegyzeteltem, mert annyira kíváncsi voltam már Rátok. Így meg most nem jut eszembe minden. No de sebaj, mert úgy emlékszem mindenki jól van és mindenki hízik (beleértve engem is :? ), szóval minden rendben.
Kivéve talán Evitát? Aki megint agyon hajszolja magát? Ejnye :) . Tessék pihenni!

Jó pár napja nem voltam, mert pénteken (vagy csütörtökön?) kiderült, hogy férjem szülei eljönnek hozzánk látogatóba vasárnap-hétfőre, így aztán beindult a takarítás, főzés téma.
Sajna közben aztán elromlott az autójuk, így mi mentünk el értük vasárnap. Tehát már szombaton meg kellett főznöm mindent félkészre, hogy vasárnap csak oda kelljen tennem egy rottyanásra az ebédet.

Tegnap meg... Hát a cukorterhelés. Fincsi volt. Nagyon kíméletesek, kedvesek. A második vérvétel után fél órával kb. ájulás közeli állapotba kerültem (semmi kávé, semmi kaja és már dél volt), de egy kis kólával felturbóztuk az agyam és a vérkeringésem. Végül egy klassz napot töltöttem együtt a kis férjemmel, ugyanis szabin volt.
Szóval Gabi, átérzem a mai nap örömeit :lol: . Én is egész nap egyedül vagyok (ja, de Te nem :lol: ) férfiember csak késő este érkezik minden nap, így ultra nagy öröm az együtt töltött lopott nap, főleg ha egy kis pénzköltés is társul hozzá 8)

Ma meg... Megint vezettem, így természetesen megint lemaradtam a tornáról. MANAMA ne haragudj, elfelejtettem, hogy meg tudom lesni a telefonszámokat a táblázatból. Remélem legalább nagyon klassz volt a torna. Nekem leszakad a derekam, a hátam és még ez a birka vezetés is... :evil:

Bár az oktatóm szerint "mintha kicseréltek volna, mintha más állapotban lennék a legutóbbihoz képest". Gondoltam magamban BINGÓ :lol: , mert eléggé más állapotba vagyok. Na mindegy, Nagyon féltem ma indulás előtt, szegény gyerek majd lerúgta a tüdőmet úgy vergődött. De aztán elringatta az autó :) .

Ja, tényleg. Volt UH is tegnap. Tök nagy fejecskéje van, vicces volt. Meg olyan cuki kis pocakja, majd megzabáltuk Imivel (ő is bent volt). Sajna nem mutatták 4Dben, mert csak kutyafuttában leméricskélték, amit kellett, aztán elzavartak az ágyról... Nem volt olyan szerencsénk, mint Yokkának, de azért jó volt látni. Még mindig koponyafekvésű és olyan fura helyeken érzem a mocorgását. Amit a lábaival kalimpál az oké, de amit a kezeivel... Mintha kinyúlna... Egészen lent, elég fura érzés, de legalább izgága :lol:

Asszem Evita, te írtad, hogy az elmúlt napokban nem nagyon mocorgott Emma. Hát az enyém is nagyon lusti volt a hétvége felé. Tiszta ideg voltam miatta. Aznap éjjel aztán olyan hülyeségeket álmodtam, hogy megint sírtam álmomban. Imi ébresztett fel, mert állítólag olyan keservesen zokogtam. Szóval átérzem az aggodalmad.

Gyevacska, Nektek is fiúúú! Ez tök durva, mert állítólag több lányka születik, mint fiú. Olvastam erről egy cikket is, hogy ha ilyen arányban születnek a gyerekek, akkor bajban lesz a világ, mert nem jut elég hím és a nőstényeknek és ez komoly gondhoz vezethet. Ehhez képest itt közöttünk is több a fiú, nem? De azért örülök nagyon :)
Bár fogalmam sincs mit kell csinálni egy kisfiúval... De majd csak rájön az ember lánya :)

Suzy, nagyon örültem, hogy írtál te is. Sokkal nyugodtabbnak és határozottabbnak tűntél. Tök jó :lol: . Látszik, hogy ezt a fránya tejet leszámítva minden a legnagyobb rendben van. Örülök Nektek. És már alig várom, hogy a nagyfiúnál minden beálljon és végre elmesélhesd a szülést!!! Már egyre többet gondolok rá én, lassan kezd rezegni a léc nálam is :P

Hu, most hirtelen ezek ugrottak be, asszem olvasok vissza megint, felfrissítem a dolgokat.

Ja nem, Orsiii, úgy irigyellek a hó miatt, de a kacaj miatt még inkább :lol: :wink:

KépKép

Kép
szandriii

Sziasztok!

Gyors leszek,mert millio dolgom van. Es a Kisnyuszim is itt van,allitolag alszik..... :roll: Egy par napja azt csinalja,hogy du 3-4tol nem alszik el csak ejjel 11-12 fele (kozben max 30 percet). Aztan hajnali 4kor kelunk megint. Tegnap voltunk mericskezni,hat mar 4 kilo 24 gramm a draga. Es persze mar megint produkalt valamit...lepipilte a vizsgaloasztalt :roll: aztan masodszor is szerette volna,de gyorsabb voltam mint o,es hamar aladugtam a pelust.Megint szobakerult a szoptatas,mondja a noverke hogy max 30 percig szoptassam,utana tapszer... Hat :roll: :roll: :roll: sok jotanacs. A lenyeg meg nem apad a tejem,adok neki ezt is,azt is.

Gyevacska! Gratulalok a kisfiuhoz!

Menion! Rohan az ido,1 honapos Annacska :lol: :lol: :lol: Gratulalok!!!!

Vivi! Ne szomorkodj,novoget a kissrac :)

Gabi! Sajnalom,hogy szegenyket kinozni kell a tapaszokkal. Remelem,jol telt a napotok harmasban :wink:

Orsi! De szep lehet ho ... Itt meg mindig 20-25 fok van,semmi karacsonyi hangulat... Igaz,a varos szepen fel van diszitve,de olyan bizar ez a meleg.

Puszi mindenkinek....sziasztok!

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
nomi77

Sziasztok!

Bocsi, most csak önző módon Rólunk:
Felhívtam tegnap a védőnőt, mert nem hagyott nyugodni a súly dolog. És azt mondta, h amíg meghízza a havi fél kg-t addig nincs baj! (ugyan alsó érték, de még rendben van.) Végülis 2hónap alatt felszedett 1kg-t. (Ami a kezdősúlyhoz képest (2,5kg)már igen szép.)
Úgyhogy megnyugodtam, de azon leszünk, h azért ez több legyen köv. hónapba! :) :) :) )
A furi része pedig az, h tejem van bőven. Van, h szopi után még folyik is. (melltartóbetét mindig kell.)

Folyton olvaslak ám Titeket még ha nem is írok!
Kifejlesztettem egy olvasó funkciót Barni ringatás közbe. (Az a titka, h hangosan kell olvasni, akkor elszórakoztatom őt is. :wink: :) Tudjátok a hangsúly a lényeg! :D :) :wink: )

Szép napot mindenkinek! :D

Vivi

KépKép

KépKép
wivianne

Sziasztok!

Evita! Jó lehetett neked, hogy vigyáztál Lillusra! Kicsit gyakoroltál :) :) :) Barátnődnek drukkolok, de tényleg ne görcsöljön rá a témára. Annál nagyobb lesz az öröm, ha összejön! Sztem minden hónapban lehet találni egy indokot, ami miatt akkor szép szülni :D Plusz a próbálkozás időszaka lehetőség arra, h még jobban megismerd a párod vagy jobban felkészülj lelkiekben.
Csatlakozom hozzád! Anna, Gyevacska - légyszi képeket!!!!!! :lol:
Megértem a lelkesedésedet! Nekem a 4-es számmal vannak ilyen élményeim. 4-én mozdult meg biztosan, 4-re vagyok kiírva és van még valami, ami most nem jut eszembe… :)

Gabi! Milyen volt a csavargás apával és Roli babával? Feltöltődtél? Azért le a kalappal előtted! Ellátod a szemed fényét, pikk-pakk elintézed a háztartást és várod haza apát… :) Klassz! remélem, hogy én is eljutok erre a szintre! :lol: :lol: Köldök? Bizti hamar használa tapaszolás!

Orsi! Havazzatok helyettem is, itt ugyanis nincs más, csak eső! De az bőségesen… Kérek havat, de csak úgy, hogy nem lesz hóakadály, olyat lehet? :roll: :lol: De klassz lehetett, ahogy Dalma kacagott!

Szandri! Örülök, hogy jól telt a hétvégéd! Uhh, ez a cukorterhelés…nyami! Lényeg, hogy túl vagy rajta. Csak hajrá a vezetéshez! Más állapot… :lol: ez az oktató! Igazi ráérzős típus! Milyen autóval döngetsz amúgy? Tegnap láttam egy fekete Toyotás tanulót, megemlegettelek! A torna meg hát… így alakult, majd jössz csütörtökön ;)
A mozgás miatt meg én nagy tapasztalt (lehet nevetni :lol: ) azt mondom, hogy semmi gond. Frontot nagyon érzik a bébik és hát néha nekik is pihenni kell néha… Én meg azon gondolkodom, hogy beszerzek valami zenélő játékot, mert nálam a boxmeccs egyre több, hosszabb, erősebb és néha este 10 után kezdődik egy következő kör. Nem bánom, mert elszórakoztat, de el kéne altatni a pociban késő este, mert ha nekem kint is ezt csinálja, akkor Anya hamar kész lesz (anyának ugyanis hamar fellövik a pizsit még nem terhesen is…).

Nomi! Hááát, te is kezdesz egyre rutinosabb mami lenni (lásd pelus)! Biztos vagyok abban, hogy tejcsi nehézségek ide-oda, Mirike nőni fog ezerrel, csak nyugi!

Vivi! Na látod… nincs itt baj, Barni szépen alakul! Gondolom, megnyugodtál most! Na majd következő hónapban produkáltok egy még klasszabb súlyt! Hihi, jól hangzik ez a hangos olvasás. Édes lehet…

Megy a hajrá Menionéknak is.

Szép napot mindenkinek!

KépKép
manama

Huhh, de nagy a csend.....

Sziasztok!

Mint irtam már Sopronban tanyázunk Dalmával....Apa pedig a francia határ mellett melózik.... :(

Szuriról még irtam....
Utána:
Felment Dalma láza mégiscsak a kúpok ellenére is, mondjuk nem olyan vészesen magasra,de 38,2 volt neki.....további kúpot adtunk neki és sikerült jól elszerencsétlenkedni.....Apa fogta a lábát és dugtam a kúpot...már a fején láttam, hogy készül vmire....fogom össze a fenekét...baccus..hát ne belefosott a kisasszony a kezembee.....én meg álltam mint hülye egy marék fossal a kezembe...Apa nevetett...és Dalma ezerrel mosolygott...csak én kaptam majdnem ideggörcsöt....a taccsrament kúp....a tortúra, hogy meg kell erőszakolnom Dalma fenekét....váááá! :roll: :P :?
És indulhatott a menet előről.....de akkor már simán ment minden.....és estére a láza is elmúlt és másnap is láztalan volt, azóta is....
DE! Ez a hülye injekciózás jól megzavarta szegényt....volt 1-2 jó éjszakánk....vagyis nem volt, mert kezdte felcserélni a nappalt az éjszakával.....volt, hogy hajnali fél négyig fent voltunk....Dalma meg gőgicsélt, röhögött......szóval teljesen jól érezte magát...és reggel ugyanúgy keltünk.....pff....a 3. ilyen nap után olyanok voltunk mint a zombik......úgyhogy le a kalappal előttetek akik éjjel is 2-3 óránként kelnek, mi nem szoktuk meg ezt...mert Dalma 2 hét után majdnem átaludta az éjszakát.... :)
Na, de úgy néz ki mostanra rendeződika dolog és visszaálltunk....este fél tiz, tiz körül elalaszik....és fél hétkor kel előszőr, szopi és újra alvás, majd fél tizkor kel. :P
Talán a tejem is rendeződni látszik....110-120 tud szopizni egyszerre...bár tegnapelőtt este kellett 40 gramm pótlást adnom neki, de az nem vészes egyáltalán.
Itt annyira jó a levegő, délelőtt és délután is sétálunk 1-1 órát....

Lányok!
Én még senkinek smmit nem vettem karácsonyra, annyira gázban vagyook.....bár, pénzem sincs sok, mert kötöttünk mindketten Norbival életbiztositást és Dalmának egy Élelútkötvényt is csináltattunk, ami a tanulmányaihoz és egy lakásbeugróhoz lesz neki segitség....erre elment egy "kicsi" összeg.... :? De nam baj, mert igy ha érne minket vmi legalább rendezve vannak a dolgok! :roll: :)
Január végén megyünk Alsópáhokra "nyaralni" a nagyszülőkkel, szerencsére Norbi a cégtől tetemes üdülésicsekket kapott igy ez egy fityingünkbe sem kerül majd....csak a leutazás. Jó lesz eggyüt lenni.....
Azért ezt a hotelt választottuk mert full bababarát.....van minden, és semmit nem kell vinnünk, csak apróságokat Dalmának! :wink:

Pénteken megyünk a szivdokibácsihoz, remélem nem mond semmi rosszat! :? :!:

Na megyek, mert Dalmus felébredt!
Majd jövök még....Puszi Nektek!

KépKép
Kép Kép
"Ha van még valami tiszta ezen az elveszett világon, azt máshol nem találom...csak a Lányom szemében látom!"
schorsi

Sziasztok!

Vivi! Latod,megnyugodhatsz :D Kicsi fiacskad bizti ugy gondolkodik- lassan,de biztosan..... Kulonben szoktad merni,hogy mennyit eszik?

Gabi! Most en is el vagyok bizonytalanodva Mirikem koldoke miatt...mintha nedves lenne. Doki azt mondta be van zarodva,a noverke meg azt hogy nincs...es most meg nem mutattam meg :evil: :evil: Nalatok nedves volt? S ha igen,mennyire?

Manama! hat igen,a rutin..... :P :wink: De azert szerencsem van,hogy puncis a kicsike,mert ha fiu lenne naponta 5-6x oltoztethetnem at :roll:

Orsi! elore is jo "nyaralast" ! Jok ezek az udulesi csekkek :wink:
Pentekre megy a drukk! Es szuper,hogy a tejcsi is kezd
rendbejonni.
Dalma egy eteteskor hany percet szopizik?

Tovabbi szep napot!

nomi77

Nomi!
Kösziii!
Szopi: változó....de nagy általánosságban fél órát van cicin. Nem tudom ez mennyire számit "jó" időnek....de nem is érdekel...felőlem el lehetne 1 órát is csak szopizza meg az adagját!!
:wink: :)

Köldök: :?
Sztem figyeld, és ha nem gyulladt, vörös, és az a kevés nedvesség amit látsz nem bűzös, akkor sztem semmi nagyobb baj nem lehet, de alkohollal kezeld, ha úgy látod szükséges. Azzal nem ártasz és ha valóban nyitva lenne akkor ezzel megelőzöd a fertőzést is..... :!:
De talán Gabi tud majd mást is mondani!
Mondjuk furi, hogy ez azt mondja a másik meg mást..... :roll:

Puszi Neked!

KépKép
Kép Kép
schorsi

:lol: :P Raktam pár képet! :lol: :P :wink:

KépKép
Kép Kép
schorsi

délben kezdtem írni és aztán elakadtam mert ide azt írtam hogy boldog lennék ha valaki adna tejet mert hogy nekem már márol holnapra nem lesz....
erre hív a védőnőm hogy ha akarom van egy kerületi kismama aki felrobban annyi a teje és nagyon jószívvel ajánlja őt hát képzeljétek elkezdtem idegeskedni hogy jaj hát most megbízzak-ne bízzak mi legyen :shock: ...mert hát azért ez tényleg elég rizikós dolog ismeretlenül meg stb.....aztán hívott megint a védőnő hogy most hívjam ha kell a tej mert ott áll szegény és minden edényében tej van és a melle durran úgyhogy azonnal kiönti ha nem megyünk érte...tovább nem gondolkodtam tesóm elment vitte a kübliket és hozott kapásból majd 300ml-t és most ment a többiért mert ahogy felszabadult a fejő edénye azonnal 120mili lejött neki :shock:
ez azért elképesztő mert ikrei vannak! és mellettük is azt mondja 300 naponta tuti lesz majd a számunkra :D
szóval az élet széééép!!!! :lol: :lol: :lol:
ja és a dilemmáim arról hogy rizikós a betegségek miatt szűrés nélkül...tesóm bement hozzájuk a lakásban patikai tisztaság fogadta és 2 nagyi ugrált a kismama körül mert az tényleg a fejőgéphez volt kötve és hogy ha ez nem lenne elég hogy megnyugodjak hát kiderült hogy dietetikus :lol:
és ráadásul mondta a tesómnak hogy mindenről van papírja hogy szűrve van mindenre...hát nekem is van HÍV tesztem mert eügyis vagyok és a lues meg minden terhesnek kötelező a gondozáskor így ennél biztosabb nem lehetek csak akkor ha kipasztőrözik a tejet akkor meg oda a lényege ugyebár
szóval az élet szééééép :lol: :lol: :lol:

Kép
menion
Budapest

evita
elkezdtem csak aztán jött a "tejes őrület" :lol:
lényeg hogy beszélj a barátnőddel mert ennek az lehet a vége hogy nagyon elfárad a dologba....én mikor egy vetélés után próbálkoztam és fél évig nem jött össze az nagyon rossz volt!egész nap és éjszaka is ezt járt már az eszembe Laci is kezdett beledilizni már ő is gyerekkel álmodott....és hát van akinél nem jön össze hipp-hopp....sőt ha nem jön össze és kezelések kellenek akkor pláne kell majd a kitartás és türelem!remélem nem lesz rá szükség és hamar összejön neki de mond meg hogy jobb ha nem támaszt tényleg ekkora célt maga elé mert akár a kapcsolata is rámehet pl csak hogy mondjak egy esetet amit láttam (és nem is egyet)

Kép
menion
Budapest

Menion!
Jujjj, ennek nagyon örülök, nagyon.....nincs ennél jobb tényleg, tejcsiiiiiii! Juhhéjjj...az élet szép!
Ügyesek vagytok nagyon!
Szöszi kiscsajszi meg gyönyörűűűűűűűűű! Igazi törékeny nőcike! :wink: :P :oops:

Fürcsi:
Hmmm, mi ma a nagykádban fürödtnk képzeljétek, mert itthon az a formatervezett hiperszuper kád van.....Pesten nekünk sima "piskóta"kád......hát ebbe a formatervezett csodába.....nem fér bele már normálisan szegénykém....össze vissza nyomja ez a belső tartó....nyög nagyokat,hogy nem tud moccani...na meguntam....a kádat "kihajitottam"...és célbavettük a nagykádat! Nagyon szupi volt, élvezte......nézett nagyot, hogy mi ez a nagy fehér izéé körülötte......szó mi szó, megfürödtünk baki nélkül!
ÉÉés a Nagyiéktól kaptunk egy frankó minifürdőköpenyt, majd rakok fel képet róla...imádnivalóóóóó!

Fúúúú, Én most érzem amióta itthon vagyok, hogy mennyire fáradt vagyok mégis......este amikor Dalma elalszik már fürdeni sincs kedvem...bedőlök az ágyba és reggel fél hétig fejbevert módon alszok..szopi után tovább és fél tizkor úgy kelek, mint aki semmit nem aludt....nem értem! :lol: :P

KépKép
Kép Kép
schorsi

evita
szerintem azért tolták el a kaját a kórházban hogy akkor annál kevesebb dolguk volt velünk is éjszaka...meert az elég gyenge indok hogy "anya tudjon pihenni" amikor anya fel-le jár mint egy halálra ítélt hogy a gyereke éhesen sír :(
cukigabi
az a nagy fecsi egy infuzió volt ami csak egy kis sós víz ionokkal...csak a folyadék egyensúly miatt...a gép meg csak időre adagolta..egyszer reflexből kinyomtam a monitort egy látogatáskor :oops: jött is a fúria hogy ne nyúljak hozzá az nem az én dolgom...nem is akartam a munkáját elvégezni eszembe se volt :P csak nem akartam hogy vinnyogjon ott nekünk és nem is gondolkodtam csak úgy kinyomtam....
orsi
jaj és még hányszor fogsz sírni emiatt a kis poronty miatt :P és köszi az elismerést biony hajnali fél 3kor alig látom a mércét az üvegen... nyaralás miatt meg irigy vagyok!!!szívdokihoz meg drukk drukk :D és igen tej:ennél jobb csak az lenne ha nekem lenne de már ez is iszonyú nagy boldogság nekem!gyakorlatilag teljesül minden kívánságom szép sorrendben :lol: milyen poén lenne ha karácsonykor amikorra ki voltam írva akkor elindulna a tejem :shock:
szandrii
sajnálom a vérvétel tortúrát!ismerős sajna
nomi
miért ha van tejed miért adnál tápot nem értem??? ha nem szívja ki akkor fejd le én sajnos hiába nyomorgatom magam nekem már nem jön tegnap összejött 30 mili de az az egész napos adag így azt hiszem az volt az utolsó...próbálkozok még de már csak azért hogy nehogy abbahagyjam ha éppen elindulna :roll: mert azt mondták mivel idő elött jött a baba és császáros vagyok még az is lehet hogy akkor indulna be mikor a szülés időszerü lenne...
wivi
muris lehet hogy a mi szövegeinket hallgatja a gyerek gondolom játékos hangsúlyal hogy érdekes legyen :lol:
a hízás is olyan sztem hogy egyéni...nekünk gondolom a tápszer turbósítja fel a dolgot...a tápi olyan mint a testépítőknek a turmixok....jó gyorsan gyarapodik tőle de a súly nem minden!elnéztem az építkezésünkön a cingár vékony pasikat akik egész nap reggeltől estig betonoztak és hordták a talicskát...háááát a konditermi óriás kigyúrt sógorom pár óra múlva kinyúlt mint a béka mellettük :wink:
manama
azért hozzuk a legjobbat 2720gr :lol:

Kép
menion
Budapest

orsi
amikor láttam a szopipárnában a babódat ülni én is elővettem és beleraktam mert gondoltam ő is szeretni fogja hogy ki van támasztva... :P belecsúszott az aljába :lol:
ti is nagyon szépek vagytok!jó stramm Dalma baba remélem mi is leszünk ilyenek

Kép
menion
Budapest

Menion!
Anna baba édesem...belecsúszott...jaj persze,hogy lesztek Ti még pufókák!
Drága babádnak még javában lubickolnia kellene....ehhez képest a külvilág ostromolja.....és Ő hősiesen állja! Minden a maga idejében....hipp-hopp kúsznak majd fel a kilók, főleg most már lesz tejcsi is..vagyis van....
A szopipárna nagyon jó dolog, főleg ha már nem ilyen lettyenősek...érdekes szopira nem nagyon használjuk...ritkán...de én rendszeresen..nekidőlők..kitámasztom vele, mármint magamat! :lol:

KépKép
Kép Kép
schorsi

Menion! Fantasztikus,ahogyan megoldodni latszik a tejcsis dolog :lol: :wink: Az tenyleg szep ajandek lenne,ha Karacsonyra beindulna Nalad is.
Nalunk az a helyzet,hogy Mirike cicibol szopik amit szopik (ezt a 2x15 percet "vegigszopizza" -na jo,20 percet),de a lefejt tejcsit kikopi. De igy sem lenne eleg,mert amit max lefejtem 90 ml volt,atlagosan csak 50-60 ml-t fejek,ugyhogy ezt is kell potolni. Azert nem adom fel................. :wink: :wink:

Kepzeljetek,mar 1 honaposak vagyunk,es epp most (vagyis 1 honapja) indult be a DOLOG :lol: :lol:

Erika! hogy vagytok???? Boldog 1 honapossagot Adamkanak!

Orsi! Koszi..nincs begyulladva,es az a pici nedv meg szagtalan ....

nomi77

orsi
hát az jó volna nekem is majd kipróbálom...én eddig a heverőm szélén ültem és mikor ráérősen eszik a kisasszony akkor a derekam majd le szakad...aztán ez a rohadt büfizés :x az nagy ritkán jön össze neki és ezért sokáig van a vállamon...erre az időre jó lenne nekem egy kényelmes testhelyzet csak eddig még nem jutottam odáig hogy magamon is segítsek....hülye vagyok!nem is értem miért kínzom magam feleslegesen....valszeg annyira a babára koncentráltam eddig magamra meg nem...
nomi
hát akkor szerintem hagyd szopizni a lányzót...én biztos hagynám hiába mondanák hogy nem szabad sokáig...bent a kórházban is mondták mindenkinek na de ha a lefejt tejet kiköpi akkor inkább szopizzon mint hogy kárba menjen...és a babák sokkal jobban kiszívják mint mi ezekkel a francos fejőkkel...tutira veszem 2x annyi tej van bent mint amit ki tudsz fejni....nekem is már a babasírásra csöpögött a kórházban a tejem...szóval hormonok nagyon tudnak dolgozni ha hagyjuk nekik....ha nem is szopizik csak ott van a ciciden az benned olyan folyamatokat indít el hogy mindjárt több tejed lesz...nekem nem volt lehetőségem cicire tenni :( és látod most más tejét eszi a babám....
na de nem sírok mert akkor se tápi!!!! :lol:

Kép
menion
Budapest

lányok azt mondták hogy baromi nagy front lesz nem is 1 és 10-15fok lehülés hirtelen....szóval a pocakosok pihizzenek a babások meg készüljenek alvásszünetre

és lehet hogy baromság de már alig viszketek és összefüggést látok a tej elapadása és a viszketésem közt.... :shock:
mert egész életemben nem voltam allergiás és bent a klinikán pont akkor kezdődött mikor beindult a tejem és azóta ráfogtam már mindenre de már itthon vagyok semmi új vegyszer víz vagy más egyéb nem ér :roll: ...most meg hogy tegnap volt 5-10mili tej és ma meg semmi a viszketésem meg elmúlt :idea: :roll: :?:

szerintetek lehet valaki a saját tejére allergiás? :roll:
--------------------------------------------------------------------------------

Kép
menion
Budapest

nálunk meg végre volt a védőnéni...késett sokat mert a kocsijára dőlt a fa :shock: itt borzasztó szél van

megvolt a státuszvizsgálat és 5 cm-t nőtt a kis manó már 45centi :D azt mondta átlag 3 cm-t szoktak nőni a babák hát súlyra is nagyon belehúztunk a 2720-al :lol:

épp kajálásra jött és mondom neki akkor most nézze meg mit csinálok rosszul mert már minden trükköt eljátszottam és a büfizés nem jön össze
erre egy akkora bődületeset böffentett mint a ház :P
és erre feltartottam szembe az arcommal hogy mondjam neki milyen rossz hogy így lejárat erre megint megismételte úgy hogy a hajam is elszállt :shock:

Kép
menion
Budapest

Sziasztok Lányok!

Milyen az idő odakint? Én meg ki sem mozdultam, pénzugy vizsgara tanulok, kezdek lassan begolyózni! :shock: :roll:

De azert olvaslak am bennetek, kivancsian olvasom a tejcis dolgokat, izgulok, h nekem lesz e vajon tejem. :-/

Kedden kiszedtek az utolso bolcsességfogamat, rendes volt a doki, meg pénzt se kert erte, ami azert csak 10 ezer ft körül lett volna. Plusz nem is fajt, meg most se utana, megcsak meg sem dagadt. :D

Megyek, eszem kicsit, aztan tanulás tovabb! :(

Jo babazást nektek!

Kép
presario

tej gondok úgylátszik mindenütt vannak a másik topikban is a legtöbbünknek nincs vagy kevéske :cry:
ott is megy a stresszelés hogy "rossz anyának érzem magam" emiatt....pedig hát ki az aki direkt ellene dolgozik hogy dőljön a lé?
mindenki eszik iszik mindenféle csodaszert hátha na de... :cry:

Kép
menion
Budapest

Sziasztok Csajok!

Erre értem ma haza! Megnézhetitek G-én, hogy néz ki a fürdőszobánk! :lol: :lol:
Apósom most találta ki, hogy az egész fürdőszoba fala 8 cm-rel kijjebb lesz hozva! Szóval lesz itt nagy rombolás! Most pár hétig nem fürdök! :lol: :lol: Sőt meleg vizem sincs! :lol: :lol: De legalább wc-énk van, bár az is törött, de persze lesz olyan időszak, amikor nem lesz! :lol: :lol: Akkor jön a bili, és elásom a kertben! :lol: :lol:

A védőnőt is megjártam! Most már az új védőnőm volt, asszem mondtam,hogy a régi elmegy, pedig olyan kedves volt! Az új is aranyos, kedves! Szerintem most jött ki az iskolából!Szerintem nálam fiatalabb! :lol: :lol: Még mellette ült egy idősebb védőnő, most tanította be! Nálam minden normális! A vizeletem negatív lett, vérnyomásom szuper! 120/75. A baba szívhangja 142/perc. Hát ennyi! Nem lesz vele problémám! Szegény látszott rajta,hogy nagyon izgul! Ha bármi kérdésem van, anyutól úgy is meg tudom kérdezni, vagy az egyik kolleganőjével jóban vagyok, aki viszont csecsemős védőnő, őt bármikor felhívhatom!
:lol: :lol:

Menion
tök jó,hogy lett tejcitek! :lol: :lol: Milyen jó a kis Annának! Milyen kis rafkós! Védőnéninek bezzeg böfizik! :lol: :lol: :lol: Szépen növöget ez a lányka! N agyon ügyes!

Orsi
Dalmus gyönyörűséges! A kúpos jelenet nagyon vicces lehetett! Bocsika, de így elképzelve tényleg az! :oops: :lol: :lol:
Milyen édes lehetett Dalmus a nagy kádban, az a kislány! :lol: :lol:

Nomi
Nem semmi,hogy már egy hónapos Mirike! :shock: Nagyon telik az idő!

Bocsika,hogy nem reagáltam mindenkinek, de most mennem kell! Puszi!

evita10
Budapest IX. kerület

írtam a dokinéninek emailt hogy mit csináljak a kiütésekkel....
remélem nem azt mondja hogy ne adjam a tejet neki :roll:

Kép
menion
Budapest

Menion
Mit válaszolt a doki néni?

Nálunk apósom már ki is verte a falat! Porfelhő van elég rendesen!
Többiek hol vagytok? Hogy vagytok? Már hétvégéztek?

evita10
Budapest IX. kerület

na mi van itt megállt az élet hétköznap???

evita
egy vagont írtam erre elszállt a net
szal szerinte nem a tej de biztos biztosból ne adjam most...fagyasztom addig is amit kapok
azt mondja a tej kiütés az főleg a fejen van és a dekoltázsra terjed max de nem az egész testen és főleg a combokon hason mint nekünk...
ez azt mondja légúti vírus fertőzésnek néz ki ami a csecsemőknél szokott ilyet is csinálni...
úgyhogy adjak neki fenistil cseppet ha nagyon muszáj de max 2x2 csepp mert kicsi nagyon hozzá...
kérdezte h nyugtalan-e mondom igen de gondoltam a front miatt azt mondta lehet attól is simán de a pöttyösödéstől is lehet....
na most megyek koldulok fenistilt és megkérem a tesómat hogy akkor próbáljuk az ő 3,5évesét távol tartani az enyémtől...hátha tőle jött a dolog(köhögött és hát ovis)

Kép
menion
Budapest

nem tudom mi van a net is szarakszik de tegnap a telefonokkal is baj volt senkit nem tudtam hívni

Kép
menion
Budapest

Sziasztok!

Előre is elnézéseteket kérem,de most nincs sok időm írni.

Olvasni azért olvaslak benneteket. Zajlik az élet, mint rendesen.

Hu, Evita. Nem csak a fürdőszoba volt új, hanem a pocak is már 27 hetesen :) . Nem semmi. Nagyon szépen alakulsz te is :). Viszont ez a felújítás dolog, ez rémes lehet :? Nem irigyellek.

MENION. Képzeld. Férjem ma telefonál, hogy mikor is adtam én neki egy levelet, hogy adja fel postán? Ijedten kérdeztem ki a címzett és hát... Te voltál :oops: :oops: :oops: Ne haragudj, de a dvd, mint kiderült, a kocsink kesztyűtartójában pihenget a fene tudja mi óta. De ma feldobtam. Elsőbbségivel. És mivel hnap elvileg munkanap, jó esély van rá, hogy meg is kapod. Mea culpa. Minek bízza az urára az ember lánya fontos dolgokat.
Viszont Annához nagy gratula, örülök, hogy a nehézségek ellenére nő mint a gomba :lol:

(Bocsi, hogy most nem írok egyesével mindenkinek :oops: )

Velem? Szerdán kaptam egy sos telefont, hogy férjem keresztlánya beteg és a szülőknek pénteken muszáj elutazniuk (tanulnak, dolgoznak) és kellene egy pesztronka a gyerekek mellé. Így csütörtökön elvégeztem minden munkát, amit a hét hátralévő felére terveztem és buszra ültem. Zötyögtem 3 órát és mire ideértem a kis beteg sehol nem volt, utánam értek haza a kórházból. Na nem a megfázás olyan súlyos...
Ökörködtek a tesókkal, lezúgott a kishölgy az ágyról és törésgyanúval kórházba mentek :lol:
Törés nincs, viszont 1000 kérdés van a babáról? Miért van vízben? Hogy jön ki? De miért piszkos, amikor kijön? Mivel vágja fel a doktor bácsi? Stb stb stb. 4 éves. Én meg állati béna :? :P

Szóval olvasok, csak írni nem tudok rögtön.
Kellemes hétvégét Mindenkinek :)

KépKép

Kép
szandriii

Ja és a Juditokat Isten éltesse :wink:

KépKép

Kép
szandriii

szandriii
nem baj semmi gond azért nagyon köszönöm!
a pasik ilyenek :lol: nekem a Laci a klinikáról kértem hogy hozza el a babacsomagot mert amikor bent voltam akkor elfogyott s jön a telefon hogy "hol a papír amivel el lehet kérni a csomagot?"
természetesen itthon hagyta :P
csak 15x mondtam el neki hol mit kell be adni hol mit kell megkapnia sőt még le is írtam egy papírra
szerencsére az ottani főnővér már rutinosan adott egy másik papírt hogy töltse ki az okos apuka...
mikor bent feküdtem a nővérek meséltek olyan eseteket az apukákról hogy csak az volt a bajom ezekkel a sztorikkal hogy császár után fájt a nevetés :lol:

Kép
menion
Budapest

amúgy is résen vagyok mert vaterán lecsaptunk pár pónit amit postáznak mostanság :D
tesóm kislánya my little pony mániás :lol:

Kép
menion
Budapest

Menion
Akkor majd meglátjuk,hogy mitől van! Hát jobb most távol tartani az unokahúgod Annától, ha betegecske, még olyan kis törékeny, picuri lányka! Remélem hamar elmúlnak pöttyök! A modern technikával csak baj van! :lol: :lol: Viccesek ezek a férfiak,hogy mindent elfelejtenek! Mindent 25x kell a szájukba rágni! Nagyon úgy tűnik,hogy megállt az élet! :cry: :cry:

Szandrii
Köszi szépen! Növekszik a pocak! Bár szerintem képeken mindig nagyobb, mint valójában! :P
A felújítás tényleg rémes! Nincs kádunk, se meleg vizünk! Jön a fincsi lavórozás! Jó lesz úgy fürdeni! Még szerencse,hogy a munkahelyemen van fürdőszoba, káddal, mert az irodánknak egy lakás van kibérelve! :lol: :lol: De így is itthon mindenért melegíteni a vizet... :? Milyen szörnyű lehetett régen élni, amikor ugyan ez volt, sőt még gáztűzhely sem volt! :shock: :shock: :shock: Nekem ennyi könnyebbségem van, meg mikro, meg vízforraló! :lol: :lol: Hogy mennyi por van mindenhol...az hihetetlen. Nem gondoltam,hogy létezik ennyi. :lol: :lol: Most megyek és felmosok! Már nagyjából rendet tettem, (már amennyire lehet :lol: )hogy mire Laci hazajön, ne a koszba érkezzen azért haza! Felteszek egy mai képet a gyönyörű fürdőszoba-előszobánkról! Már nincs fal! Ez a kilátás a szobánkból, ahogy kilépünk! :lol: :lol: :lol: Lacinak elküldtem emailben, közölte,hogy így tökéletes, így maradhat! :lol: :lol: :lol:
Hát igen a gyerekek már csak ilyenek! Állandóan csak kérdeznek, te meg győzz válaszolni rá!
:lol: :lol: :lol:

evita10
Budapest IX. kerület

Jaj Csajok!

ÚÚÚgy hiányoztok!!! :cry: :cry: :cry:

evita10
Budapest IX. kerület

Gyors bejelentkezés:
Lányok! Igyekszem minden nap olvasgatni, csak írni nem marad időm....
Suzy! köszönöm hogy időt szakítottál rám is, nagy segítség...mentettem is. 4D-re szeretnénk most menni. Ti hol voltatok Cipikét lesni? Már nem tudok dönteni :(
Cukorterhelés 2 citrommal túlélhető volt...hétfő belgyógyász, aztán nyugalom.
Megyek meglesem a képeket, remélem vannak új babások!!!!

KépKép
yokka03

Yokka
Szupi,hogy túlélted a cukorterhelést! Mikor lesz eredmény?
Suzyék asszem, legalább is úgy emlékszem,hogy a dokijának az uhu gépe 4D-és is volt, és mindig átkapcsolt rá! De ez nem biztos! Lehet,hogy rosszul emlékszem, na meg ettől függetlenül még elmehettek külön 4D-re is! :oops: :oops: Majd ha jön biztos megmondja! És Viktor baba hogy van? Meg most nézem,hogy 20 hetes vagy és már most volt a cukorterhelés? :roll:

evita10
Budapest IX. kerület

Nekünk is mindig átkapcsolták, de se dvd..se kép és mi szeretnénk. Babucink nagyon kis vicces...olyan jókat tombol, meg a zenékre is reagál..meg néha már felébreszt. Este meg ... multkor Apácska kezét rátettem ahol taposott és azt mondta hogy már ő is érez valamit. Valóban korán csinálták, de nálunk családi részről sok cukros volt és már nekem is mértek magasabbat mint a normál gyerekkoromban. Hétfőn mikor megyek a belgyógyászhoz már nála lesz az eredmény...nem kell rohangálni érte szerencsére. Utána meg majd csak januárban megyek védőnénihez.
tettem fel pocakos képet...szerintem sokat nőtt...belehúztunk egy kicsit :)

KépKép
yokka03

Sziasztok Csajszik :!:

Muszáj volt már egy kicsit jönnöm, mert úgy hiányoztatok :!: :wink:

Hogy vagytok :?: látom másnak sincs több ideje, mint nekem :roll: :wink:

Yokka
Mi a Bérkert magán klinikán voltunk a 4D-s uh-on is Sikovanyecz dokinál, akinél végül is szültem :!: Én nagyon tudom neked ajánlani :!: Ő a legjobb uh-os Szegeden, ennek a specialistája :!:
Adni fog DVD-t és az összes képet CD-n megkapjátok hozzá :!:
örülök, h jól vgytok, nőjön is az a pocak :wink: :!:
A jó eredményért meg megy a drukkom+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Evita
reméljük minél hamarabb készen lesztek a felújítással :!: :roll: pocak fájás :?: pihensz azért néha :?:
szakdoga :?: (nem volt még időm alaposan visszaolvasni :oops: :oops: :oops: )

Menion
szorítok, h beinduljon a tejcsid :!: ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Rólunk:
Nagyon kevés időm van jönni hozzátok, mint látjátok, de olyan gyorsan eltelik egy nap és úgy érzem semmit nem csinálok egész nap, csak etetek, pelenkázok...Cipike nagyon édes kis babóca, ha van kaki, akkor semmi gond nincs, ha meg nincs ott a szélcső meg az Infacol nekünk ez nagyon bevált :!:
Voltunk az első tanácsadáson, kaptunk egy csomó mindenféle receptet, a szájpenész elmúlt, van egy kis köldök sérvünk, de tennivaló nincs vele, azt mondta a doki néni, h szépen vissza fog majd húzódni, 3870g a súlya, szépen alakul, mondjuk egyre többet is eszik a kis drágám :!: :wink:
Tejcsi továbbra sincs, nem mondom, h ez nem visel meg még mindig sajnos :!: :oops:
Minden kajálás után van böfi, de akkora, h a férjem nem böfög ekkorát és nagyon utál a vállamon lenni, úgyhogy mi ülve böfizünk :!:
Fürdés:
imád fürcsizni, teljesen bele olvad a kádba, a kedvenc, ha a zacsikat mosogatom :lol:
8-9 között szoktunk fürdetni, fél 10, 10-re szokott elaludni és utána csak 2-kor ébred, h éhes, addig nem is szoktam kelteni, míg Ő nem ébred a védő nénim is azt tanácsolta fel ne keltsem :!: utána meg általában fél 6, 6-kor kel :!:
Éjszaka állandóan nyöszörög, morog, nem tudjuk ezt honnan örökölte, de enni sem tud halkan, mindenhez olyan hangokat ad ki, h ezt nevetés nélkül nem is lehet kibírni :!: :wink:

Még az első napokban nem tudtuk, h mi a baja miért nem tud elaludni, a férjem jött rá, h imád hason aludni, és azóta is csak úgy alszik :!: :wink:

A szülés történetem félig készen van, de ha hiszitek, ha nem Én még mindig a hatása alatt vgyok és ha lecsukom a szemem sokszor van előttem az a pillanat, h elfolyt a magzatvíz... :wink:

Sokszor puszillak Benneteket és bocsika, akinek nem írtam :!:

Szép hétvégét :!:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Suzy
A szakdogát feladtam, mert már tiszta ideg voltam tőle! A vérnyomásom is magasabb lett, úgyhogy úgy döntöttem ez nem éri meg nekem. Csak egy 20 oldalas beadandót kell megírnom! Ahhoz is nehezen fogok neki, de muszáj lesz! Már belekezdtem, az ötletek megvannak, ma meg holnap azt írom! :lol: :lol:
Pocakom nem fáj! Azért pihengetek! Nem viszem annyira túlzásba a munkát, esténként kicsit takarítok, mert nem bírom elviselni a koszt! :oops: :oops:
Milyen jó,hogy ilyen jól alszik éjszaka a kis drága! Tudja ez a gyerek mi a jó! Szerintem is hason a legjobb aludni, amit most nem tehetek meg! :cry: :cry: Már alig várom,hogy újra hason alhassak! :lol: :lol:
Milyen édes lehet, ahogy nyögdécsel, meg morog! :lol: :lol:
Megértem,hogy még mindig hatása alatt vagy a szülésnek,hiszen egyik legnagyobb élménye az embernek, egy csodálatos végeredménnyel! :lol: :lol:
Kérünk új Cipike fényképeket!!!
:P :lol: :lol:

evita10
Budapest IX. kerület

Suzy! De jó hogy jöttél! olyan jókat mosolyogtam Cipikén :D Kérünk, kérünk friss képeket...fürcsiset, alvósat, kár hogy a nyöszörgést nem lehet lefotózni. én mindig is tudtam hogy a pasik egy "disznók"...már most tudja mi az igazán jó :D örülök hogy sikeresen megbírkózol a gondokkal. A köldöksérvről én is ennyit tudok, hogy kb.1 max 2 éves korra ez biztos elmúlik és nem érdemes vele külön foglalkozni.
Nálad már rendeződtek a dolgok odabent? Sebed szépen begyógyult?
Evita! Kár azért a szakdoliért, de még mindig jobb mintha idegeskednél rajta! Pihizz inkább és lesegesd mikor esik a hó! Én összetehetem a kezem hogy bármit csinálok és bármennyi kávét iszom a vérnyomásom 110/70 alatt van.

KépKép
yokka03

Cipike!
Az első hóeséses napod!!

KépKép
yokka03

evita
kicsit hálás is vagyok hogy nem írnak a lányok mert ha a régi ritmusban nyomnák akkor én most nem bírnám követni...így meg még el tudok olvasni mindent
ma reggel 9kor adtam neki kicsit az "új"tejcsiből mert eltettem a fagyóba amit kaptam(éjjel 1kor remegő kézzel öntögetem a kincset mini tálkákba 100-200ml-eket)és még 30 megmaradt amit nem tudtam beletenni semmibe és gondoltam ma odaadom...
most kiderül hogy bántja-e mert már egészen szépen elmúltak a pöttyök már csak a combikáin vannak...ha megint kijön akkor a tej a baj...és akkor megy mind a fagyóba hogy késöbb amikor majd nagyobb lesz és bírja akkor megkapja :D
csak ha ilyen iramban küldi a tejtesó anyu a kincset akkor még ma el kell menni tárolóedényt venni :roll:
jaj te szegény ez a házátépítés nem jókor történik nálatok :( terhesség alatt (bár nekem elég rövid volt mert az eléjét se tudtam kiélvezni hát még a végét)semmi ilyesmi nem szerencsés...mert hát csak a mindennapi dolgok elég kimerítőek terhesen nem még a nagy káoszban...és nagyon durva a fotók alapján! én csak a festéstől hulla voltam amikor 5 év után frissíteni kellett na meg végre színezni és mindezt a baba elött hogy minden kész legyen és csak fél évre rá lettem terhes
suzy
az enyém is nyöszörög és morog...mint egy háklis vénasszony :lol: de lassan megszokom már tudok aludni mellette anélkül hogy idegeskednék hogy baja van...ő nem szerette a hason fekvést szerintem olyan mint én de azt mondták hogy kell a mozgásfejlődés miatt is illetve azért hogy ne puffadjon ...mostmár szépen hasal csak evés után nem lehet tele pocakkal túl jó...én is ülve büfiztetek mert nekünk meg alig megy és sokáig tart...
yokka
akkor drukkolok hogy ne legyen cuki gond!

Kép
menion
Budapest

Sziasztok Lányok!

Látom mindenki eltűnt! Remélem mindenki jól van! Mi jól vagyunk! Én kicsit álmoska vagyok! Emma este már megint alig engedte,hogy elaludjak (ez már a második nap)! Hihetetlen, de ha baloldalamra fekszem, azonnal szétver belül mindent! Addig nem nyugszik, míg át nem fordulok a jobb oldalamra! Nem tudom miért nem tetszik neki az a pozíció! Ez már kicsit túlzás,hogy így lekorlátozza az alvásom! :roll: :roll: :roll: De iszonyatos olyankor amit bent rendez, szabályosan fáj, olyan attrakciókat nyom le,hogy csak na, kénytelen vagyok a jobb oldalamra fordulni! Reggel is még aludni szerettem volna egy picit, miután Laci elment, de esélyem nem volt rá, nem hagyott a kisasszony! :cry: :cry:

Ma megyek dokihoz is! Már várom,hogy lássam kicsi lányom, meg nagyon kíváncsi vagyok a méhszájam állapotára, azok után, hogy mennyit álltam meg ilyesmi, kicsit félek nehogy gáz legyen! Remélem minden rendben lesz!

Menion
Na hogy reagált Anna baba a tejcsire! Ugye nem lett újra pöttyös, és tudod neki adni? Hát igen a házépítés. Elég jól viselem, az éltet,hogy milyen szép lesz, mert például a fürdőszobánk már olyan borzasztóan nézett,ki hogy csak na! Nagyon utáltam, bármennyire takarítottam, nem látszott rajta. Nem volt mosdónk csak a kád, így Lacinak a borotválkozás is nehézkes volt, na meg túl kicsi volt! Így hogy külön lesz a wc, plusz a fal is kijjebb lett téve, már 1000x jobb lesz!
Már egész belejöttem a lavoros fürdésbe! :lol: :lol: Bár ma megyek át anyósomhoz és végre zuhanyzok, és hajat mosok és ilyenek! Olyan jó lesz! :lol: :lol: Micsoda örömök! :lol: :lol: Sőt egész héten majd tudok bent a munkahelyemen is fürdeni, úgyhogy szupi lesz! :lol: :lol:

evita10
Budapest IX. kerület

Sziasztok!

Bocsi,hogy igy eltuntunk mi is...de azert tul nagy a CSEND :? :?

Evita! Az elet apro ???? oromei :wink: :wink:
Emmacska,Emmacska..nem hagyod Anyat aludni :roll: Se most,se a kovetkezo 20 evben....

Mi jol vagyunk,latom az elozo bejegyzesem eltunt :twisted: Mondjuk,ujra aktualis,a Kiralylany alszik ujra,kozben csinaltam rolunk par fotot :roll: :roll:
Meseltem,hogy a leanyzo kapott apujatol egy meglepi nevet. A korhazban az en nevemen szerepelt,a ferjem mikor csinalta a szuletesi bizonyitvanyt,megtoldotta a Miriam Anna-t egy igbo nevvel: Adaeze(vagyis Adeze,a Kiraly-Isten- lanya). Tehat a kicsi lanyom hivatalosan is Kiralylany :wink: :lol:

Kozben megjott a ciprusi tel,10 fok korul kinnt,joval 20 alatt bennt,ugy hogy megy a hosugarzo :roll: :roll:

Megprobalom megnezni a kepeket..ha vannak ujak :)

nomi77

Jujjjjjjjjjjj
Uj Cipike fotok! Suzy! gyonyoru fiad van :wink: :wink:

Vivi! edes kis Mikuli :wink: :wink: :wink:

Evita! alakul a poci....olyan csini :wink: :wink:
Es a furdoszoba is "csinos" :roll: :roll: :roll:
Mit mondott a doki?

Gabi! olyan edi Roli baba azon a mosolygos kepen :lol:

Menion! meg mindig az a kedvencem,ahol Anna baba hason alukal
Es nagyon szep az adventi koszoru :wink:

Olyan jo nezegetni :lol: :lol: :lol:

nomi77

Nomi
De jó,hogy itt vagy! :lol: Milyen szép a meglepi név! Akkor jó hosszú neve lett a leányzónak! :lol: :lol:
Hát igen, nem hagy aludni! Ajánlom neki,hogy ez egy kósza hóbort legyen neki, és összeszedje magát, és éjszaka hagyjon aludni, mert ki fog kapni! :lol: :lol: :lol:
Nagyon jók a fotók! Milyen kis mosolygós! Nagyon édes! Sötétedet a bőre, nem? Vagy csak a képeken látszik úgy? :roll: Gyönyörűséges!!! :lol: :lol:

evita10
Budapest IX. kerület

Nomi
Hát alakul a pocim igen! A fürdőszoba is alakul, már fent van az új fal, meg az ajtók is bekerültek! Lassan, de biztosan haladunk! Bár annyira nem is lassan,ahhoz képest hogy apósom egyedül csinálja! Olyan ügyes a drága! Fel is tettem 3 új fotót, hogy állunk!
Dokihoz délután 4re megyek!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára evita10 2010.12.13 11:57-kor.

evita10
Budapest IX. kerület

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?