No hát
Milyen kis bűbájosak ezek a babácskák
Visszaolvastam, persze nem jegyzeteltem, mert annyira kíváncsi voltam már Rátok. Így meg most nem jut eszembe minden. No de sebaj, mert úgy emlékszem mindenki jól van és mindenki hízik (beleértve engem is

), szóval minden rendben.
Kivéve talán Evitát? Aki megint agyon hajszolja magát? Ejnye

. Tessék pihenni!
Jó pár napja nem voltam, mert pénteken (vagy csütörtökön?) kiderült, hogy férjem szülei eljönnek hozzánk látogatóba vasárnap-hétfőre, így aztán beindult a takarítás, főzés téma.
Sajna közben aztán elromlott az autójuk, így mi mentünk el értük vasárnap. Tehát már szombaton meg kellett főznöm mindent félkészre, hogy vasárnap csak oda kelljen tennem egy rottyanásra az ebédet.
Tegnap meg... Hát a cukorterhelés. Fincsi volt. Nagyon kíméletesek, kedvesek. A második vérvétel után fél órával kb. ájulás közeli állapotba kerültem (semmi kávé, semmi kaja és már dél volt), de egy kis kólával felturbóztuk az agyam és a vérkeringésem. Végül egy klassz napot töltöttem együtt a kis férjemmel, ugyanis szabin volt.
Szóval Gabi, átérzem a mai nap örömeit

. Én is egész nap egyedül vagyok (ja, de Te nem

) férfiember csak késő este érkezik minden nap, így ultra nagy öröm az együtt töltött lopott nap, főleg ha egy kis pénzköltés is társul hozzá
Ma meg... Megint vezettem, így természetesen megint lemaradtam a tornáról. MANAMA ne haragudj, elfelejtettem, hogy meg tudom lesni a telefonszámokat a táblázatból. Remélem legalább nagyon klassz volt a torna. Nekem leszakad a derekam, a hátam és még ez a birka vezetés is...
Bár az oktatóm szerint "mintha kicseréltek volna, mintha más állapotban lennék a legutóbbihoz képest". Gondoltam magamban BINGÓ

, mert eléggé más állapotba vagyok. Na mindegy, Nagyon féltem ma indulás előtt, szegény gyerek majd lerúgta a tüdőmet úgy vergődött. De aztán elringatta az autó

.
Ja, tényleg. Volt UH is tegnap. Tök nagy fejecskéje van, vicces volt. Meg olyan cuki kis pocakja, majd megzabáltuk Imivel (ő is bent volt). Sajna nem mutatták 4Dben, mert csak kutyafuttában leméricskélték, amit kellett, aztán elzavartak az ágyról... Nem volt olyan szerencsénk, mint Yokkának, de azért jó volt látni. Még mindig koponyafekvésű és olyan fura helyeken érzem a mocorgását. Amit a lábaival kalimpál az oké, de amit a kezeivel... Mintha kinyúlna... Egészen lent, elég fura érzés, de legalább izgága
Asszem Evita, te írtad, hogy az elmúlt napokban nem nagyon mocorgott Emma. Hát az enyém is nagyon lusti volt a hétvége felé. Tiszta ideg voltam miatta. Aznap éjjel aztán olyan hülyeségeket álmodtam, hogy megint sírtam álmomban. Imi ébresztett fel, mert állítólag olyan keservesen zokogtam. Szóval átérzem az aggodalmad.
Gyevacska, Nektek is fiúúú! Ez tök durva, mert állítólag több lányka születik, mint fiú. Olvastam erről egy cikket is, hogy ha ilyen arányban születnek a gyerekek, akkor bajban lesz a világ, mert nem jut elég hím és a nőstényeknek és ez komoly gondhoz vezethet. Ehhez képest itt közöttünk is több a fiú, nem? De azért örülök nagyon
Bár fogalmam sincs mit kell csinálni egy kisfiúval... De majd csak rájön az ember lánya
Suzy, nagyon örültem, hogy írtál te is. Sokkal nyugodtabbnak és határozottabbnak tűntél. Tök jó

. Látszik, hogy ezt a fránya tejet leszámítva minden a legnagyobb rendben van. Örülök Nektek. És már alig várom, hogy a nagyfiúnál minden beálljon és végre elmesélhesd a szülést!!! Már egyre többet gondolok rá én, lassan kezd rezegni a léc nálam is
Hu, most hirtelen ezek ugrottak be, asszem olvasok vissza megint, felfrissítem a dolgokat.
Ja nem, Orsiii, úgy irigyellek a hó miatt, de a kacaj miatt még inkább