A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » BABUCIT 2008-ban!

Amúgy én is így voltam,hogy akkor lettem nyugodt mikor már megvolt a kiságy,és a Babkocsi csak még jobban megnyugtatott.

De azért még néha vannak paráim.

Kép
martik77

Tökre nem látom még át, hogy a fenébe akarom azt a játszószőnyeget. Remélem, nem lesz túl gagyi a végén. :roll: :? :lol:

KépKép
benó

jó, cssssss

KépKép
benó

Nem.Sőt amiket írtál szerintem annyi minden lesz rajta és színes,hogy boltba nem lehet majd jobbat kapni. :D :D :D

Kép
martik77

Ez nagyon szép tőled, Márti, hogy így bízol bennem, ne bízz ennyire inkább, mert félek, nem tudok megfelelni az elvárásaidnak. :wink:

Úgyhogy majd lesz valamilyen. :wink:

A kiskocsival mi van? A játékkal, amit varrtál?

KépKép
benó

Nekem kicsit lelassult, neked nem?

KépKép
benó

Még a zsebeket be kéne szegni és úgy felvarrni csak az elmúlt napokban nem volt lelkierőm de majd ma vagy valamelyik nap megcsinálom és akkor kész lesz. :D

Kép
martik77

Engem kidob állandóan. :?

Kép
martik77

Na, jó, ha nem jössz, akkor valamit csinálok.

De azért nem teszek kárt magamban. :lol: :lol: :lol:

KépKép
benó

És ha felvarrod és egyúttal az a szegés is, az nem jó? Én nem szegtem semmit, vagy nem tudom, nem rémlik. :roll:

KépKép
benó

Azért nem jó mert egy picit akkor foszlik az anyag és nehéz behajtani,tartani varrni,mert nem olyan nagy anyag.

De lehet,csak én kombinálom túl. :? :)

Kép
martik77

Rózsaszín anyagot illik varrni fiúknak is, ugye? A fa lenne olyan rózsaszínes, de most azt hiszem, az Ildó-féle ötletet fogom követni, tehát különböző anyagok, színek, minták egyvelege lesz a takarón, ilyesmi módon:
Kép

KépKép
benó

Megyek kivasalom L.holmiját mert holnap és utána nappalos. :?

Kép
martik77

Na én is erre gondoltam,hogy ilyen színes lesz!!! :D :D :D
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára martik77 2009.02.24 16:26-kor.

Kép
martik77

Na, jó, menj csak. :D

KépKép
benó

De közben vagyok!!!! :D

Kép
martik77

Hát, te mondasz valamit ezzel a beszegéssel, tehát az olyan összeesős anyagra gondolhattál, mint amilyenből én most kivágtam egy fakoronát és bekunkorodott a széle. Akkor nekem is be kell szegni. :? Megyek is. Puszi

KépKép
benó

Bocs, azt nem láttam, hogy de közben vagyok, akkor mindegy, nem szegek, töröm a fejem.
A polár anyag biztonságos a gyerekek számára? Úgy értem, nem baj, ha bekapja? És a filcanyag? Mert azokat nem kéne beszegni. :oops:

KépKép
benó

Igen olyasmi anyag.Nem tudom mi pontosan de foszlik egy kicsit. :roll:

Kép
martik77

Annyira fáj a csontom, mintha eltört volna. Ha felállok vagy megmozdulok, borzadály. Éjszaka is azért kelek fel a pisi mellett pluszban, mert olykor szeretek átfordulni a másik oldalra, bár a jobb oldalon már a hasam is fáj, nemcsak a csontom, de muszáj, mert elzsibbad a lábam. És mikor átfordulok, akkor gondolkozom olyanokon, hogy lehet, hogy most fogok apró darabjaimra hullanni meg ilyenek. :lol: :lol: :lol: Egyébként ez nem panasz természetesen, ennél nagyobb bajom ne legyen, imádom, hogy csak a csontom fáj és más nem is, és maradjon is csak ez így. :D
De azért egy kicsit most lefekszem, jó, a lábpolcolás érdekében is.

KépKép
benó

Látom nincs senki, akkor én is megyek tovább a dolgomra. Szerintem már csak holnap jövök!

Puszi

Kép
szilzi

Na igen egyre többet mozog a két Bab és két oldalról nyomnak.
Érthető,hogy fáj a csontod,meg elgémberedsz!! :? :)

Kép
martik77

itt vok, eszem

süti milen lett :?:

KépKép
benó

Szilzitől kérdem

KépKép
benó

Én egy senki vagyok??Vagy ennyire kis!!! :lol: :(

Kép
martik77

ha nem olyan nagyon bolyhos polár akkor nem gond és a filc meg tuti jó egy csomó gyerekjáték abból van.

Kép
martik77

nem látott :wink:

KépKép
benó

Még le kell vágnom L.haját már napok óta húzom,halasztom.Nincs kibúvó. :? :)

Kép
martik77

köszi :D

KépKép
benó

:wink: :? csináld gyorsan, aztám túlleszel rajta :D

KépKép
benó

Kép

Kép
martik77

ezen ne sírj :( :lol:

KépKép
benó

Nagyon béna a net vagy a babanettel van baj, nem tudom.

Beszegtem a fakoronát, de csak nagy öltésekkel, annyira azért nincs türelmem. :lol:

KépKép
benó

Helló lányok! Vagyok!

Kép
flóra 11

Elolvastam Márti zsonglőrködését,L. betyárkodását. Jót röhögtem én is. :lol: Bocs Márti,de olyan jó sztori. :lol: Elmeséltem F.-nak is, ő is nevetett. :lol: Aztán elképzeltem,ahogyL. átöleli a terebélyes fát és rázza. :lol: :lol: :lol:

Kép
flóra 11

Aztán olyan jó így olvasgatni,ahogy a varrásrólírtok. :lol: Benó, ha kicsi az anyagés nincs mit behajtani, hogy beszegd,akkor másik anyagból csíkot szoktak vágni és azzal szegik körbe. A cérnaüzletben lehet kapni direkt szegőszalagot, amivelkönnyű dologozni,mert nem szálirányban van nyírva,hanem keresztben, tehát jobban nyúlik, könnyű bármilyen alakzatra ráigazítani.

Kép
flóra 11

Na de akkor igazam van,hogy be kell szegni?? :D :D :D

Nem olyan széles fa csak egy kicsit,de felülről nem látszott annak.
Majd holnap lefotózom. :D

Kép
martik77

Helló Márti!

Perszehogy igazad van,mint mindig, nem? :lol:

Kép
flóra 11

Helló Ildó!
:D :D :D Tiszta ragyi ez a babanet most, nem is mutatta, hogy írtál volna. :? Pedig itt ülök, nem is polcolok. :wink:

Hogy mondod ezt a szegőanyagot? :roll:

KépKép
benó

Nálunk meg sokkalnagyobb a hó,mint ahogy azt én innen fentrőlláttam.Árnyékos helyen, ahol nem is olvadt,ott van 20 cm is. Ahol meg olvad,ott meg locs-pocs van, azt utálom. Deáltalában ott olyan,ahol lesózták.

Kép
flóra 11

Újraindítom a gépet, hátha segít.

KépKép
benó

Benó,hiábe fogom magyarázni.Menj el egy üzletbe,ott majd a nő mutat neked. Különböző színben kapható. Ezzel körbevarrod, akkor nem fog szálazódni az anyag.

Kép
flóra 11

Nem találok a neten képet róla,sréhpántnak is nevezik.

Kép
flóra 11

Ó,mit találtam! Milyen szép!

Kép

Kép
flóra 11

Most mennem kell,de még jelentkezem. :D

Kép
martik77

Márti, nagyon jót nevettünk a kulcsos sztoridon, főleg Tancsu kommentárjával!! :D :D :D :D

Tancsu meseoldalán vagy másfél órát nosztalgiáztunk Királyfival!!!!! Nagyon klassz! :D :D

Kép
muzsuzska

Itt találtam és van ott olyan szalag is,meg leírás is.

http://images.google.hu/imgres?imgurl=h ... u%26sa%3DN

Ott köpper szalagnak mondják.

Kép
flóra 11

Helló Zsuzsi!

Kép
flóra 11

Elmúlt a farsang nélkülünk is! :wink: Még most is hallatszanak az ágyúlövések, közelről igen félelmetesek! :shock:

Viszont aludtunk és megmostuk a hajunkat.........

Kép
muzsuzska

Zsuzsi, nem mentetek ki egyáltalán? Végülis aludni is kell valamikor, ugye? :wink: :D

Kép
flóra 11

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?