A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » BABUCIT 2008-ban!

ILdikó, ez nagyon jó, ezt én is megcsinálnám! :D

Kép
muzsuzska

:D :D :D :D :D laptetű! :wink:

Kép
muzsuzska

Ma leperkáltam a dokinőnek kb. 27-30 ezer forintnyi összeget. A F.-nak meg sem mondom. Nem idegesítem őt pénzzel.

Kép
flóra 11

Gratula! :D

Ugye milyen szép. Nekem is tetszik és egész egyszrű. :wink:

Kép
flóra 11

Na, visszajöttem, de tetű lassú.

Remélem, a Gy.-t anyukája megeteti (ha ott van egyáltalán), mert csak levest evett ebédre.

Most varrok, olvaslak benneteket, utána van kérdésem, Ildó. :wink:

KépKép
benó

Vettem még 3 tesztet. Bár nem tudom,mi a fenének,de majd szépen sorjában megcsinálom őket. Mondtam a dokinőnek, hogy negatív volt ma reggel is a tesztem. Azt mondta a teszt nem számít. Volt olyan terhes páciense, akinek a 10. héten is negatívat mutatott.

Kép
flóra 11

Kérdezz! Most vagyok. 10 perc múlva fel kell ébresztenem a F.-t, aztán megy a lakására kaparni a falat. Készíti elő a festést.

Kép
flóra 11

Miért kellett ennyit fizetned? Ez az éves díj?

Kép
muzsuzska

Igen Zsuzsi.

Majd jövök, jött a szomszédlány.

Kép
flóra 11

Most nem kérdezek, kipróbálom magam, majd máskor. De azért köszi, meg azt a szalagot is. :D

KépKép
benó

Holnap én is veszek tesztet!!!!!
Elegem van a december 24. óta tartó hányinger, émelygés álomkór, stb....... ből. :evil: (gyomorsav?)
Királyfi mindennap megkérdezi hogy kérek e uborkát, kívánom e. :evil:

Ma olvastam, hogy nagyon sokan terhesek lettek a tabi miatt, volt olyan is akinek nem lehetett babája, csak vérzésrendezésre kapta. :shock: :shock:

Csak a teszt után akartam írni, de nem bírtam ki.Nem reménykedem, de Királyfi mindig ráérez az igazságra. A hülye doki meg múltkor csak a méhem külső falát kukolta! :evil: Nem mertem kérni, hogy nézzen bele, mert hülyének nézett volna!!!!!!

Mit csináljak? Vegyek egy tesztet?? :shock:

Kép
muzsuzska

Most bírtam visszamászni.

Mikor nem kéne megjönnie?

KépKép
benó

Mit gondoltok a gombszemről?

KépKép
benó

Sziasztok! :D

Bocsánat Márti nem láttalak, de most sem tudok írni, mert mire elolvastam ezt az oldalt ötször dobott ki! :evil: :evil: :evil:

Zsuzska :shock: :shock: :roll: :roll:

Ildikó, legyél azért kicsit türelmes! :wink:

Holnap próbálok jönni! :wink:

Pussz

Kép
szilzi

Megint vagyok. Elmentek a szomszédok.

Kép
flóra 11

Látom, mindenki lekopott. Akkor visszaolvasok.

Kép
flóra 11

Na, ez nem tarott sokáig. :lol:

Türelmes? Szilvi! Az a kérdés, HOGYAN? :lol: A dokinő azt mondja, addig is viselkedjek úgy, mintha terhes lennék. Vigyázzak magamra, szedjek terhesvitamint, ne egyek igyak olyat, ami tilos, stb. Jó, ezzel csak méginkább arra terelődik a figyelmem.

Kép
flóra 11

Aztán még elmesélte, hogy a páciensei közül milyen sokan lettek most terhesek. Aki akart, aki nem, mind most december-januárban lettek terhesek. Állítólag nagyon jó időszak volt ez a teherbeesésre. Ő mondta, nem én találtam ki.

Kép
flóra 11

Sziasztok!

KépKép

KépKép
nadina01

Akkor már ketten is csináltok tesztet! Várjuk a jó eredményt :D :D :D
Engem is kidob az oldal. Még visszaolvasni se bírok.
Remélem mindenkivel minden rendben.
:D

KépKép

KépKép
nadina01

Ja igen, csakhogy még én is írjak valamit: én is veszek tesztet, mert még nem jött meg, bár én most rettegek, hogy nehogy pozitív legyen :( Doki szerint ugyebár nekem most pszihés paráktól vannak terhességi tüneteim, de vannak. És persze tipikus méhen kívülis tünetek.....szóval nem tudom mi van velem.
Lehet, hogy kezd ez az egész kissé az agyamra menni... :shock:

KépKép

KépKép
nadina01

Jó éjt mindenkinek!!!
Pusszi.
Holnap próbálok előbb jönni, hogy ne csak magammal beszélgessek :lol: :lol: :lol:

KépKép

KépKép
nadina01

Beszéltem a kolléganőmmel. A suliban teljes őrület van, a vezetőség nagyon bekeményített, pipák mindenkire, talán még saját magukra is. Állítólag hétfőtől bárkihez bemennek majd előzetes bejelentés nélkül hospitálni. Csak azért, hogy idegesítsék az embert. :x Marhák. :x A helyettes pedig állandóan kérdewzősködik mindenkitől, hogy ki mit tud rólam, ki beszélt velem. Nyomoz, mint egy detektív, hogy kivel állok kapcsolatban, visznek-e nekem a suliról híreket. :x Csessze meg! Feldühít! Miért kell a hátam mögött áskálódni? A hospitációkkal nagyon is számítottam, tudom, hogy az egész arra megy ki,hogy engem akarnak ellenőrizni, vagyis a helyettes. Mert az a bugyuta nő, akiről múltkor írtam, hogy soviniszta, jól befeketített a helyettes előtt és most pipa rám. :evil: Semmi kedvem belépni ilyen körülmények között. :evil:

Kép
flóra 11

Helló Edina, sajnálom, hogy nem találkoztál senkivel. Most akkor reméljük, nem lesz pozitív teszted. :wink:

Ildó, jó lenne minél előbb találni valami jó helyet, kaptál visszajelzéseket?

Én varrtam eddig, meg gáz volt az oldal.

KépKép
benó

Azt hiszem, én is elbúcsúzom, nem is vagytok itt, másrészt meg ratyi az oldal.

Puszi, mindenkinek minden jót! :D :D :D :D :D És jó éjt! :D :D

KépKép
benó

Na, jó reggelt! :D
Első és utolsó is vagyok? Hát szép... ti merre jártok? :D

Az egyik ikres társam kórházba került jobb a békesség okából. De így talán nyugodtabb.

Mindegy, ezt csak írtam, hogy ilyenek vannak.

Ez az éjszaka is felkészítés volt az elkövetkező 2 év nemalvására.

Na, most meséljetek ti.

KépKép
benó

Szép reggelt lányok!

Kép
flóra 11

Lányok, ma megint ratyi ez a babnet.

Arra gondoltam, tudjátok, nekem van egy oldalam, semmi érdekes nincs rajta, csak poénból csináltam, szóval: http://www.tulipan.sokoldal.hu

És itt írhatunk addig, amíg ratyi az oldal. :roll:

KépKép
benó

Helló Ildó! :D

KépKép
benó

Én is szinte alig aludtam. Éjfélkor rámjött a rosszullét,olyan, mint múltkor, amikor rókalesen voltam éjjel. Ma is ez volt, úgy kettőig. Aztán vaklamikor elaludtam, de 2,45-kor már fenn voltam és járt az agyam, hogy most mi van. És egész éjjel csak forgolódtam. Hajnalban 5-kor bekapcsoltuk a rádiót. :D Aztán úgy hattól 6,45-ig megint aludtam. Jelenleg békaszemeim vannak és hulla vagyok.

Kép
flóra 11

Helló, helló!

Nálam egyelőre nem ratyi. :roll:

Kép
flóra 11

Akkor kezet foghatunk. :lol:

KépKép
benó

Benó, egyik iskoláról kaptam olyan híreket, de nem hivatalosan, hogy egy tanítónő elmegy, mert a hangszálai nem bírják, beteg lett. Elég messze van a suli, de mindegy. Hivatalosan nem kaptam semmit. És most megvárom a fejleményeket, addig nem lépek semerre.

Kép
flóra 11

Ja.... :?

Kép
flóra 11

Persze, várd is meg a fejleményeket, látatlanban ne is kapkodj.

Nálam ratyi, mindig kidob a fórum kezdőoldalára. Úgyhogy azért ennyi idő, mire visszamászom.

KépKép
benó

És a ma reggeli tesztem is negatív. Pedig a legérzékenyebbet vettem meg.

Kép
flóra 11

Érdekes, nálam tök normálisan műxik.

Kép
flóra 11

Hát, majd meglátjuk holnap.
De egyébként hogyhogy holnapra már többet tudunk? Erre most nem emlékszem pontosan.

KépKép
benó

Halihó!!

Nálunk is vacakolt már este meg se próbáltam bejelentkezni. :?

Kép
martik77

Mert vettek vért tegnap és vérből 100%-osan ki lehet mutatni, hogy mi van.

Kép
flóra 11

Ildó, kb. negyedórára lelépek, csinálok reggelire spenótot vagy valamit, mert tegnap szinte az összes sajtot megettem.

KépKép
benó

A Vérből a teszt viszont kicsit hosszadalmas, nem olyan, mint a vizeletből. Ez csak holnap délutánra készül el. :?

Kép
flóra 11

Helló Mártika! :D

Kép
flóra 11

Helló Márti! :D :D

Igen, erre emlékeztem én is, bocsánat, csak az örömre emlékszem, a részletekre nem. :oops:

Akkor most kicsit kopok, majd jövök.

KépKép
benó

Hm,reggelire spenót? :roll: Még ilyen reggelim nem volt, de múltkor a tévében is fogyasztani akartak egy nőt, annak is zöldséglevest adtak reggelire. :wink:

Kép
flóra 11

Nekem is émelyeg a gyomrom,de mennem kell készülni,mert megyek le Tancsuhoz. :) (gyalog L. nappalos) :?

Kép
martik77

Hali...

Itt ülök kb fél órája,csak leragadtam az iwiw-wn..:)

Jóreggelt...:)

Kép

Kép[/
tancsu

Elkészültem indulok Tancsu bármikor megérkezhetek!!! :)

Kép
martik77

Jó reggelt! Előkerültél Tancsu?

Tancsu.mi volt tegnap a BK-ban?

Kép
flóra 11

Én is megreggeliztem közben, aztán készülődök és doki. :? Nagyon nincs kedvem menni.

Kép
flóra 11

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?