A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » BABUCIT 2008-ban!

Egy csomó szál fű. :lol:

Ja, és hozott a nagyi egy kismamagatyát is :D (500-ért vette :shock:), meg madártejet, meg is eszem gyorsan. :D

KépKép
benó

Pici, de igazi pasi. :D :D :D

KépKép
benó

Tancsu, itt vagy még?
Mindegy, amikor majd tudsz, jössz és légy szí', mondd meg, hogy a textilkönyvetekben hová van erősítve az a maci, amit mindenhová be tudtok dugni, tudod. Én most folyamatosan a te képeidet vizslatom, próbálok rájönni, mit tudok megcsinálni abból én is, és hogyan is nézzen ki az egész (könyv + szőnyeg), és a babok mondják, hogy a kórházban már nem tudsz ám varrni....

Olyan mérges lettem, mondta a Gy., ha ilyen nagy varró vagyok, ne ilyen SZAROKAT :evil: :evil: :evil: varrjak, hanem értelmeset, pl. a kiságyhuzatot :twisted: :twisted: :twisted:. Kézzel, mi? És talán a dédunokáink idejére elkészül. Különben is már elvállalta anyukája, ennyit megtehet az unokáiért, nem? Na. :D Tudom, hogy csak poénkodni akart, de nekem most fontos küldetésem van, a gyerekek tanítanak engem varrni meg ti meg a nagyi, és ők szeretnék, ha várnám őket szép dolgokkal, nem érek rá hülyeségeken poénkodni. :lol: :lol: :lol:

Na, puszi, dagad a lábam, lefekszem.

KépKép
benó

a másik kedvencem:
Kép
akkor alszik jól, ha befúrhatja az arcát a vánkusba :shock: :lol: :wink:

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

ez is tök jó,de a tévéset nem lehet felülmúlni...:)

Kép

Kép[/
tancsu

Benó

A könyvnek van az a vékony része,ahova pl az irós és a cimet is irják ki...nem tom mi annak a neve.... :oops:
Na erre a textilkönyvre is van egy olyan varrva és annak a hosszabitása a maci....

Kép

Kép[/
tancsu

szerintem se :wink:

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

bocsi,hülyeséget irtam...
van az is a könyvön,de azt meg tudja baa fogni,olyan mint egy akasztó,a maci pedig az egyik középső oldal tetejére van varrva,legbelülre....:)
most néztem meg pontosan...:)

Kép

Kép[/
tancsu

Inas felkelt,nyügös,mentem...pá...:)

Kép

Kép[/
tancsu

Nekem pihennem kellett, bocsi, nem tudtam lenni. Éjjel nem aludtamés ez most délutén jött ki rajtam. Meg egyáltalán nagyon elfáradtam, nagyon messze van hozzánk a doki,aztán a sok várakozás, majd a taj kártyánál egy egéyz órát álltam sorban. :( Onnan még anyámhoz is mentem. Ott kicsit pihentem,de nem voltam ott sokat.

Kép
flóra 11

Aranyos vagy :D , de nem nagyon értem :roll: , kicsit nehéz a felfogásom. :lol:
Megyek postára, majd jövök, aztán majd egyszer megértem, most még ez ráér, de azért ari vagy. :D :D

KépKép
benó

Anyámnak elfogyott a pénze. :? Tőlem akart kölcsönkérni,de mondtam, hogy nekem sincs. Nekem most pont annyi van,amit félreraktam még dokira, ha esetleg babás lennék, akkor több az évi díj. Én is a fizetésre fogok várni. :? Annyit megtettem neki, hogy bevásároltam, hogy legyen otthon kajájuk.

Kép
flóra 11

Már a bevásárlás előtt hulla fáradt voltam. Könyörögtem az anyámnak, hogy igyekezzen, mennék már lefeküdni,de millió ismerőssel leállt dumálni. :evil: Alig vonszoltam magam haza. Itthon rögtön lefeküdtem.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára flóra 11 2009.02.25 16:21-kor.

Kép
flóra 11

De nem tudtam rendesen pihenni,állandóan görcsölt a gyomrom,míg végül olyan hasmenésem lett... :? Fél óra alatt 3x voltam vécén. :? De biztosan csak a leves ártott meg,amit anyámnál ettem.

Kép
flóra 11

Közben megjött a Bálint is, nem volt erőm még beszélgetni sem vele. Aztán a Peti is megjött. Addigra már kicsit jobban voltam.

Kép
flóra 11

Most viszont megyek,mert jönnek hozzám látogatók, két nő,énekkarból ismerem őket. Jönnek hozzám egy traccspartira. Bár most pont nem vagyok erre hangolódva,de mára beszéltük meg.

Kép
flóra 11

Ez nem a te napod, Ildó.
Amint elmentek az énekkarosok, aludj, pihenj. :wink:

KépKép
benó

Elmentek a vendégek.

Kép
flóra 11

Látom, nincs itt ma nagy forgalom.

Benó, már nem vagyok olyan fáradt. De köszi, aranyos vagy. :wink:

Kép
flóra 11

Ja, én unom is így magamat, hogy nem jövünk. :cry:

KépKép
benó

Ja, én unom is így magamat, hogy nem jövünk. :cry:

KépKép
benó

Én is. Olvasgattam.

Benó, miket működtél ma?

Kép
flóra 11

Megjött a villanyszámlám és képzeld,egyáltalán nem sok. Sőt nagyon keveste kell ráfizetnem.Ha tavaly nem csökkentik a havidíjat, akkor egyáltalán nem kellene most felfizetnem. De elenyésző az összeg,csak 4500,- Ft. Jó nem? :D Valami jó is történhet. :wink:

Kép
flóra 11

Nálunk is gáz a babanet :evil: Sanyikát is alig bírtam megnézni, mert egyfolytában kidobált! :evil: De azért sikerült! :D Angyon aranyos Timi! :D :D
Remélem holnap tudok jönni és hogy most elmegy ez az üzenet! :evil:
Pussz

Kép
szilzi

Bementem a rendőrségre is érdeklődni. A Norbika személyije annál drágább lesz. :? 10 000,- Ft a bünti,plussz fénykép stb. :shock:

Kép
flóra 11

Helló Szilvi! Hogy lehet,hogy nálam jó a babanet? Csak el ne kiabáljam. :wink:

Kép
flóra 11

Hát, nálam nem jó és halálra unom magam.
Közben persze tevékenykedem. A fentebb leírt dolgokat. Most lettem kész egy pillangóval is, és elkészítettem a tervét is a könyv(ek)nek, hogy mik lesznek az egyes oldalakon (2 kis könyvet tervezek, a százasban vettem egy párnát, majd azt szétvágom és összevarrom, érted). :D

KépKép
benó

A Gy. holnap nem megy dolgozni (nincs elég munka), és helyette reggel megy a vadászkamarába Pestre engedélyt hosszabbítani, aztán meg elmegy íjászkodni valahová. Tehát holnap nem fog tudni nekem segíteni, pénteken meg már anyu napját ünnepeljük, úgyhogy ma kell neki, de bele is ment, csak már megint fél 7 van, mire lesz idő....

Örülök, hogy nem lett magas a villanyszámla a tegnap megbeszélt mindenféle hülyeség ellenére sem. :lol: :lol: :lol: :lol: A Norbi személyije viszont annál rosszabb (miért kell büntetést fizetni? mert elhagyta? :?). :?

KépKép
benó

Márti, remélem, nem azért nem jön, mert nagyon megijedt az összehúzódásoktól... :?

KépKép
benó

Igen,azért kell büntit fizetni,mert elhagyta. :(

Kép
flóra 11

:?

KépKép
benó

Most kivágtam 2 rókát és egy cuki kis egeret. :D

KépKép
benó

Látom,ma nem jön senki. :(

Kép
flóra 11

Mi lett a Mártival? Valaki tájékoztathatna. Tancsu? Nem tudsz semmit? Csak nem lett valami baja?

Kép
flóra 11

Hali

Nem tudom mi lett Mártival...:(
Már nem hivom,elég késő van,lehet alszik...:(

Kép

Kép[/
tancsu

Bocsánat :oops: elfelejtettem beírni miután du aludtam fél órát és jött a nővérem.(aki még januárban megsértődött).
Utána meg átmentem a kolléganőmhöz.

Olyan fájás szerű volt dél körül Ildó de aztán lefeküdtem meg bevettem 2 magne b6-ot és elmúlt.
Mondjuk néha hasogat de nem vészes.

Annak viszont örülök,hogy a te villanyszámlád nem lett olyen hatalmas.

Mindenkinél vacakol ez a net??? :roll: :roll: :roll:

Kép
martik77

Inaska alszik,menek majd nézem békát....Ildó lesz ma tévéd,vagy figyeljek alaposan ma is???...:)

Hétvégén osztálytalim lesz,egy volt osztálytárnőm itt fog aludni nálunk...50 km-re lakik....
Legalább 10 éve nem láttunk egymást,ma hivott hogy akkor nem keresne szállást,de csak ha nem zavar....persze hogy nem,örülök neki,jó lesz dumcsizni vele..már van egy 8 éves kisfia is,akiről eddig nem is tudtam...:)

Kép

Kép[/
tancsu

Nekem nem vacakol...:)

Ildó:tök jó hogy csak ennyi a számla,de az nem hogy fiacskád nem vigyázott a dolgaira...:(

Kép

Kép[/
tancsu

Vagyok ne aggódjatok!!!

Ha mégis lesz egyszer valami akkor úgyis megírja helyettem L.Mert majd megkérem rá.

Tancsu elfelejtettem,hogy azt mondtam valamire,hogy majd megírom neked.De mire mondtam??? :shock: :shock: :shock:

Kép
martik77

Valami linket igértél,lehet hogy tesz-veszes,nem tom..... :oops: :oops: :oops:

Kép

Kép[/
tancsu

Na igen minden rosszban van valami jó! :? :)

Ja és sikerült a számlaszámot elírni.Több volt egy számmal de a bankba a csaj kitudta keresni Számítógépen és kijavította.Meg a csajszi is írt,hogy pont volt a bankba és látta az utalást(megkapta) :)

Kép
martik77

De tudom a verses mesés linket.Küldöm.

Kép
martik77

Szerintem még kinyomtatni is érdemes a verseket vagy a meséket és lefűzni valami szép mappába.

Kép
martik77

Na, végre valami életjel.

Kép
flóra 11

Arra várok én is!!

Most meg Tancsu tűnt el. :roll: :roll: :roll:

Kép
martik77

Na jó.Nem várok mert fáj a hátam

De jó lenne már dumcsizni.

Puszi és Jó Éjt mindenkinek!!! :)

Kép
martik77

Hát egyáltalán nem örülök a fiacskám hanyagságának. Azon töröm a fejem, hogy most hagyjam, hogy saját pénzből fizesse ki a dolgokat? Csak akkor nem tudom,mennyi pénze marad az utazásra, kajára. Nem kereső egyén, tehát a pénze tőlem és az apjától van. Ha kifizeti a büntit és adok neki kajára, akkor meg mindegy. Akkor kifizethetem ezt és ugyanott vagyok. :? Vagy varrjam az ex nyakába legalább a felét? :wink:

Kép
flóra 11

Tancsu BK-t néz, helyettem is. Én csak foszlányokat látok és hallok, de ez is valami. Valahogy összerakom. :)

Kép
flóra 11

Na, a Miki meggyónt. :lol:

Kép
flóra 11

Bocsi, csajok, engem hívott a Márti, hogy minden oké vele, de nektek megírni már elfelejtettem.... :oops: :oops: :oops: Most nagyon belendültem, szétvágtam, -varrtam már az ujjam :D, persze, ezek csak előkészületek, de az is valami, nem igaz? :D A kórházba menetelig (ha minden jól megy) már csak 8 hetem van, úgyhogy sietnem kell. :D A Gy. is sokat tevékenykedett, majd egyszer lefényképezzük. Közben rettentő álmos vagyok, de úgyse fogok tudni aludni szerintem.

Szerintem ne fizettesd ki a Norbival a büntit, biztos, nem direkt csinálta... :roll: .

Tancsu, örülök, hogy tudsz majd talizni a régi osztálytársaiddal. :D

Márti, egyed a MagneB6-ot mint állat, lehet, hogy most növekszik nagyon a Bab és azért fájt a pocód, mint nekem, amikor ott voltunk nálatok (az utána következő héten).

Na, jó éjt mindenkinek, megyek vissza varrogatni, remélem, holnap jobban/többet talizunk. :D

KépKép
benó

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?