A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » BABUCIT 2008-ban!

Gondoltam,hogy ezek járnak a fejedben.
Azért próbálom azt mondani,hogy várd meg mit mondanak.
Nehéz,de így még rosszabb.

Én ugyan így voltam mikor késett.
Csak én tesztet se mertem venni.
És mikor mentem a dokihoz úgy remegtem mint a nyárfa.
Persze jó lett az eredmény. :)

Kép
martik77

Tudtam, hogy ideges leszek,na de hogy ennyire, erre én sem készültem fel.

Mindegy,hagyjuk a fenébe. Megyek,lekötöm magam valamivel. Pl.kiteregetek,kimosott a gép.

Kép
flóra 11

Pedig mondom én is ilyen ideges voltam.

Próbáld meg elterelni a gondolatodat. :)

Megyek én is kezdek még valamit magammal,Tancsu még nem hívott. :(

Kép
martik77

Kiteregettem,ebédelek,aztán kimosom a hajam. :lol:

Kép
flóra 11

Nem hívott Tancsu! :cry: :cry: :cry:

A kolléganőm munkaruhájába varrtam bele a nevét.

Most eszek levest aztán lepihenek mert majd át kell vinnem du a ruhát. :)

Kép
martik77

Én pedig indulok. Majd jelentkezem.

Pá...

Kép
flóra 11

Na, helló, én is megjöttem, ilyen későn se szoktalak köszönteni benneteket. :D
Voltunk Pesten a Gy. ügyét intézni, aztán egy érdi kreatív boltban, meg erre-arra, de most itt vagyunk. Fél 4-re megyek a szülésfelkészítőre. :D

KépKép
benó

Ildó, nagyon drukkolunk!!!! :idea: :idea: :idea: :idea:

KépKép
benó

Hali

Bocsi Márti,nem hivtalak,rohanóban jöttünk-mentünk rossmannba...:(
Amikor reggel irtam hogy felkelt,akkor csak annyi volt hogy átfordult hasra és már aludt is tovább.
10-kor már mentem kelteni,mert nem normálisd hogy este fél8-tól ennyit alszik!!!!!
Közen beesett védőnő is,csúszott a kaja,aztán rohanás ki és mivel eddig aludt,igy kint nem nagyon akart,viszont nem tetszett babakocsiban ülni....:(
Szóval kicsit nyügi volt,igy siettünk hazafelé....

Bocsika...:(

Kép

Kép[/
tancsu

Menek is,mert nyüglődik.....majd visszaolvasok később...cupp

Kép

Kép[/
tancsu

Helló!!!!

Kép
martik77

Most már az is baj ha alszik???
rajtad se lehet eligazodni!!

ha éhes a pocija fel kell!!
Hidd el!!!! :D

Kép
martik77

Palacsintát csinálok a kolléganőmnek úgyhogy vagyok is meg nem is!!! :) :) :)

Ilyen szűkszavú se voltál még tán sose mint ujabban Benó. :roll: :roll: :roll:

Kép
martik77

Gondoltam Tancsu,hogy valami közbejött.Nembaj,én ráérek bármikor. :D

Kép
martik77

Itt vagyok ám, csak visszaolvastam és közben mondtam a Gy.-nak is, kommentáltuk az eseményeket.

Nagyon-nagyon drukkolunk Ildónak!!!!! :D :D :D :D :D :D

KépKép
benó

Én nem tudom, jól csinálom-e a MagneB6-tal (sanofi aventis most ez megint), de van, hogy 3-at veszek be egy nap és van, hogy 6-ot (ritkán), ha nagyon fáj a csípőm vagy valamim. Egyébként a doki és a védőnő is 6-ot javasol, de azt mondták, nem gáz, ha mindenféle tünet esetén annyit maradok a háromnál. :roll: A franc se tudja. És miért nem jó a végéig sokat szedni? Mert akkor tovább kínlódik a mama szüléskor vagy mi?

Szegény Ildó, nem csoda, hogy töröd az agyad a hülye munkán. :?

Zsuzsi, jó lehetett órákig a klotyón.... :?

Márti, a keresztanyához még nem is gratuláltam (a Szilvi az?), tök rendes, hogy megvette a babkocsit. :D A szűkszavúságom abból fakad, hogy igen, ahogy Tancsu is mondja (nem tudom, pontosan, hogy mondja), de várom őket, készülök rájuk és Zsuzsi, én örülök a fiú babáknak, hogy ne örülnék, mikor azok a saját pontyaim, akiket vártam és tök mindegy, milyen neműek, egy család vagyunk. :D

BOLDOG NÉVNAPOT, EDINA!!! :D :D :D :D

Még egy ikres társam kórházba került. :? Paradizsnak se ártana már írni sms-t, talán ma vagy holnap írok neki.

KépKép
benó

Márti, nekem annyi dolgom van.... :roll: :roll: :lol: :lol: :lol: De ez most komoly! :shock: Mondtam, hogy két kis könyvet csinálok a fiúcskáknak, különböző motívumokkal stb.? :D Meg a játszószőnyeget is meg kell csinálni, meg még szeretnék valami egyszerű forgót is a fejük fölé (esetleg ruhafogasból filcállatkákkal :roll:), szóval, azért nem írtam. Már a CSI-t is úgy nézem napok óta, hogy varrok, közben olykor felnézek. :lol: De az tök jó lenne, ha valaki itt lenne, amikor varrogatok, mert beszélgetni azért szeretnék ám. :cry: Szóval azért jövök is, meg nem is, így legalább az illúzió megvan, hogy valakivel beszélgetek, ha itt ülök a gép előtt, vagy be van kapcsolva a gép és én az ágyon varrogatok stb.

KépKép
benó

Ügyes vagy, hogy ráhímezted a nevét a kollléganőd ruhájára, Márti. :D

Ma semmit se csináltam még kreatívkodás ügyében, reggel mondjuk, indulás előtt kivágtam néhány formát :lol:, de se megtervezni nem tudtam, hogy is legyen, se összevarrni, se semmi, és ugyebár, mindjárt megint menni kell. Nem baj, majd szülésf. után jövök szépen haza (Gy. elment most íjászkodni), és akkor folyt. köv., de ideülök hozzátok. :D Ha nem lesz ratyi a babnet, mert nekem még ma is elég béna, olykor kidob a francba.

Még gyorsan valami kaját is kéne kreálni, hogy ne haljunk éhen hárman, aztán mehetek is. :wink: Holnap meg anyunak tortasütés + fánksütés + ajándékok befejezése, tehát a holnapi nap is elég zsúfolt lesz. Ma meg du. fel kellene hívnom a bababoltost, hogy átmennénk szombat du., ha ő ráérne, és akkor megvennénk a maradék babdolgot. Az már márciusnak minősül.

KépKép
benó

Na, most azt hiszem, nem voltam túl szűkszavú így magamban :( :lol:, úgyhogy megyek kaját csinálni, de közben VAGYOK, leszek stb. :D

KépKép
benó

Szegény Ildó most írt sms-t, hogy nem terhesség, sajnos. :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: Többet nem tudok.

KépKép
benó

Én már tudok hamarosan jönni, ha te tudsz, Márti.

KépKép
benó

Az Ildón jár az eszem.

KépKép
benó

Márti, 3-ig leszek itthon, remélem, addig talizunk.

KépKép
benó

Sajnálom Ildó!!! :(

Nem tudok jönni mert még csak most sütöm a palacsintát. :?

Kép
martik77

Csak gyorsan elolvastalak.

Ez a fogasos forgó tök jó ötlet. :D :D :D

Kép
martik77

Jól van, nem baj, csináld csak a dolgod. :wink:

KépKép
benó

Jaj igen Szilvi lesz a keresztanyja de úgy nézz ki,hogy keresztapa nem lesz.Nincs jelölt.
De még majd kiderül. :)

Legalább a szülésfelkészítőn nem fogsz unatkozni.

Na de tényleg megyek.
Majd jövök. :D

Kép
martik77

Majd hétvégén ráveszem a Gy.-t, hogy segítsen megcsinálni és akkor mondom, hogy hogy a legegyszerűbb. Egyébként abból a könyvből szedtem az ötletet, amit valamelyik nap ajánlottam nektek, sok jó ötlet nincs benne, úgyhogy nem érdemes megvenni, bár eszem ágában se volt, gondoltam, megnézem a könyvesboltban és megjegyzem, ami arra érdemes.

KépKép
benó

sziasztok
boldog névnapot Edina!

ildikó? :? :(

köszönjük a bókokat :wink: :lol:

Törpém ma nagyon jókat alszik /hüvösebb van a lakásban, mert most hajnalban kialtattuk a tüzet 18-20 fok van/ és úgy látszik ez nagyon bejön neki :wink:
tegnap beszéltem a szomszéddal, akartak velünk jönni sétálni, felpumpálták s gumikat a kocsin, ami szétt is durrant nekik /új kocsi :evil: /. talán majd holnap már együtt sétálunk :wink:
most megyek mosogatni és ha még marad idöm, akkor kitakaritom a fürdit :? :twisted:

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

Sziasztok Timi és Törpe, örülünk, hogy jól vagytok. :D :D :D Ne takaríts annyit, állandóan takarítasz. :? :D Szegény szomszédék jól jártak. :?

Márti, a Vivikének én is egyedül voltam keresztanyja (mert akkor csak 18 voltam), baj az? Dehogy. :D A lényeg, hogy foglalkozzon is vele és szeresse, ne csak úgy névlegesen legyen a keresztanyja.

KépKép
benó

Ja, szóval én úgy gondoltam, hogy keresztanya-apa egy pár, vagy te nem?

Na, mindegy ám.

KépKép
benó

Hali

Na inasom újra alszik,megint megkavarodott kicsit a napirend...:(
Nem baj az ha alszik,ne értsetek félre,csak attól félek,hogy ha napközben ennyit alszik,akkor nehogy majd éjjel ne aludjon... :wink:

Kép

Kép[/
tancsu

Remélem, lesz itt majd valaki, ha jön az Ildó, hogy tudjon beszélgetni.

Én viszont, ne haragudjatok, megyek, de majd sietek vissza.

KépKép
benó

Azon gondolkodom,hogy a fürdő ráér holnap,viszont a portörlést most megcsinálhatnám,hiszen más dolgom nem nagyon akad éppen....
Megy a mosógép,de teregetni majd úgyis csak később kell...a port meg leginkább tévéről,monitorról,stb kell törölni...
Na léptem is,majd bekukk..:)

Kép

Kép[/
tancsu

Helló Tancsu!
:D
Sajnos, pont megyek.
Hát, ja, lehet, hogy felcseréli majd a nappalt és az éjszakát, én is pont ezt terveztem tegnap, de a Gy. lebeszélt. Mondtam neki, hogy éjszaka úgyse megy az alvás, minek szarakodjak ott az ágyban egész éjjel.
Koptam. Puszi. :D

KépKép
benó

Sziasztok! :D

Sajnálom Ildikó! :cry: :cry: :cry: :cry: Én is nagyon bíztam!

Itt ma megint bolondokháza van! Ha nem ügyfelek jönnek, akkor a központunknak van valami baja! :evil: Holnap, holnapután elintézem az új csaj sorsát is, mert csak idegesítem magam én is Zsuzska! :evil:

Ahogy tudok jövök!

Kép
szilzi

Edina, nagyon boldog névnapot!

Kép
szilzi

Hali

Szilzi:pedig néha neked is kellene pihizni.....:(

Ildó dokinál van????

Kicsit lemaradtam,nem olvastam vissza... :oops:

Inas megint 1 órája alszik,ezt több mint gyanus...remélem nem lesz beteg...:(
Több úszásos babán kijött a környezetünkben a 3 napos láz betegség....
Herpesz virus okozza,3 nap aktiv láz,ágyadtság,aztán hirtelen tiszta kiütés a gyerek,majd minden eltünik...menek is megnézem nem meleg e baba....

Kép

Kép[/
tancsu

Hát nem lázas,viszont sikerült felkeltenem...léptem...cupp..:)

Kép

Kép[/
tancsu

Tancsu, Gergőn ez nem fog kijönni! :wink: Ne is gondolj lyenekre! :wink:
Nekem most volt 3 nap pihenőm! :D De fáradtabbnek érzem magam, mint előtte!

Kép
szilzi

Márti, megnéztem az álláshirdetéseket, keresnek ápolókat, de nem vagyok biztos, hogy ezek nem e állandó pályázatok. Mármint úgy hogy folyamatosan pályáztatnak... :?

Benó, finom lett a süti! :D Már többször kérdezted, de nem bírtam válaszolni! :? Szóval, én alacsonybb hőfokon tovább sütöttem, mert ugye más formában sütöttem, de nagyon finom lett! :D

Kép
szilzi

Megjöttem lányok! Visszaolvasok gyorsan.

Kép
flóra 11

Hagyd a fenébe az olvasást! Mesélj Ildikó!

Kép
szilzi

Ildikó, gyere, mert nem sokáig tudok maradni! :(

Kép
szilzi

Na, visszaolvastam. Benó szülésfelkészítőn, Törpe nagyon jól érzi magát, Gergő sokat alszik - Tancsu, talán az időjárás teszi,Szilvi és Zsuzsi dolgoznak, Márti palacsintát süt. :D
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára flóra 11 2009.02.26 16:23-kor.

Kép
flóra 11

Ú, hát nincs nagyon mit mesélni. Kikértem az eredményt,láttam rögtön, hogy nem elég a hcg szint. Nem is volt kedvem visszamenni a dokinőhöz. De elmentem hozzá, csak megnézte az eredményt,mondta,hogy akkor most biztos nem vagyok terhes. Megkérdezte, hogy adjon-e szurit,hogy meginduljon a mensim. Nem kérte, mert ha valami ott van a méhemben, akkor gondolom,hogy már kipattant a tüszőés majd megindul magától,minek akkor a sok hormont szedni.
Annyit mondott a dokinő, hogy bármikor mehetek hozzá, ha szükségét látom. De ennyi.Semmil épés tovább.

Kép
flóra 11

Zsuzsi érdeklődött sms-ben, köszönöm neki is és nektek is a drukkot és az együttérzést is. :wink:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára flóra 11 2009.02.26 16:27-kor.

Kép
flóra 11

Csak fel nem foghatom, hogy akkor mi van a méhemben és főleg hogy akkor mi okzta a tüneteimet,amik voltak,részben vannak is. Egyáltalán nem értem.

Kép
flóra 11

De Ildikó, azt nem is vizsgálja ki, hogy akkor mi az ott a méhedbe???? :shock: :shock: Én ezt nem értem, miért nem nézi meg, hogy mitől ilyen a ciklusod? :shock: :shock:

Kép
szilzi

És tudjátok nagyon neheztelek a dokinőre is, hogy semmit tovább nem hajlandó csinálni. Mintha semmi más megoldás nem lenne, csak a meddőségi központ, ahol már nem látnak jószívvel a korom miatt. Meg nálunk úgy van, hogy 40 év felett már mindent fizetni kell,semmit sem térít a biztosító. Annyi pénzünk pedig nincs és nem is tudunk előteremteni. Ezért vonakodunk tőle, egyáltalán nincs értelme belekezdeni sem. Esetleg annyi,hogy talán megállapítanák,hogy mi a fene a baj konkrétanés ha lehet lombik nélkülis orvosolni,akkor esetleg.

Kép
flóra 11

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?