A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » Ikrek + Veszélyeztetett terhesség

[quote]V írta:alamint megkérdeztem,hogy nem tudna-e erre az utolsó 2 hónapra mesterséges kómában tartani,majd a szüléskor felébresztene...

Binyek :P Ez nagyon tetszik! Engem már csak 6 hétig kellene :lol: Viszont gondolkodás nélkül alávetném magam :lol:

Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

kiscicáim 1300grammosak vagyis 1410gr-ot mért a gép de mondta a hölgy,h egy picit kissebbek olyan 1300fölöttiek egy picit,
amira sztároskodott jázminról az istennek nem tudtunk csak egy ilyen oldalas képet készíteni,imádom őket :D
Kép Kép Kép Kép Kép

lanyané

az első három kép amira cicus a füles kezes,meg a fél arcos kép jázmimikém :D
olyan boldog vagyok,hogy láttuk őket :D kishusipofikáim :D

lanyané

ja és mindkettőjüknek van hajacskájuk :D

lanyané

Lanyané
Tündér édesek!Stipi-stopi a fiaimnak a csajokat.

Nálunk csend és béke honol(csak a lépcsőházban fúrnak-faragnak).Volt bogyó kaksi Bercusnál.Megnértük,2200 gr a drága.Ilyenkor kicsit megnyugszik a lelkem,hogy talán mégse csináljuk ezt olyan rosszul. Volt fürcsi is sírás nélkül.Imádják a melegvizet.

Tonti
Ha frissíted a táblát,35+4-re szültünk,május 6-án.
Vendég

Dragonfly,
Hidd el megnő az a poci, de ne várd ennyire, mert azért sokkal nehezebb lesz mint a kisebb pocival. Legalábbis én akkor tudtam aludni, most meg alig-alig. :oops: Meg a vizesedés sem túl jó még ilyen korán, szerintem!

Fanni,
Igen, ez lesz az első ctg, bár sokaknak már a 35-en szokott lenni az első, pont amiatt hogy előbb várható a szülés, de az én dokim nem igazán parás! :wink:
A magzati szívműködést és a méhösszehúzódások erősségét, ritmusát egyidejűleg nézik a ctg-n.

Lanyané,
Köszi! Jaj de édesek! :D Jázmin nem volt annyira közreműködő, de ő is jól látszik! Szép a súlyuk is!

Banika,
Szépen gyarapszik Bercus, gratula!

Kép
rebe
Dunaharaszti

Lanyané, nagyon édesek a csajok!

Lányok, köszi a dícséreteket, átadtam csajoknak. Túl vagyok az első 45 perces hypoxin, hááát a 20 percet könnyebb volt végig tekerni, de nem olyan gáz, remélem használ is.

60 kg vagyok, ennyivel kezdtem a terhességet, kettő-három jött föl a hormonkezelés alatt, tehát 57-re jó lenne visszamenni, bár inkább a centik érdekelnek. Testzsírszázalékom normál tartományban van, combom-fenekem elég tré naribőrileg, dehát ezért mentem. bár azt mondta a csajszi, hogy mivel ez most jött fel, szerinte könnyen le fog menni. Nem bánnám :lol:

Szép napot!

Judit

jucicuki

Üdv :D

Én is elkezdtem tornázni (sokadjára), bár én a hagyományos otthonit csinálom...Már amikor van időm.
Egyszer lefogytam 47 kilóra, ami a 166 centihez anyira nem passzol, bár én jól éreztem magam...

Ma fogunk először pipihusit enni! Nagyon kíváncsi vagyok. Eddig mindent megettek.
Kép Lilicic
Kép Jáznim nyusz

Kép Lilien
Kép Jázmin
Kép Újabban ez a kedvenc póz

Kép
Kép
labasv

Labasv!

Nekem itthon reménytelen, tuti, hogy valakinek azonnal rögtön kell valami, ha nekiállok. Bár a hasizmot azért be tudom építeni, meg elkezdtünk esténként futni, csajok addig is levegőn vannak még egyszer fürcsi előtt. Holnap szerintem felállítjuk a mini strandjukat, ha ilyen meleg lesz.

47 kg az nagyon kevés :shock: én sosem voltam igazán gebe, mindig is volt combom, meg seggem, csak nem volt ilyen kis petyhüdt :roll: de majd most renoválom :lol: elhatározás legalábbis megvan.

Binyek, azért megnéztem volna dokid arcát, amikor így előadtad magad :lol: :wink:

Judit

jucicuki

Tök hülye ez a vonalzó, még nem is vagyunk 9 hósak :evil:

jucicuki

Sziasztok!
Győzelem!!!Bercus 3 napi adagot kakilt ki.Cukros víz használt.Bár elég hülyén néztem ki amikor kiskanálban karamellizáltam öngyújtóval.Mint a drogosok.Kicsit korán kezdjük. :lol:
Vendég

juci hajrá hajrá bombaleszel 1 hónap múlva a hypoxy nagyon jó régen használtam,kiegészítésnek pl.az ilcsis vérbőségfokozó krémet,vagy bármilyen olyan naribőrre való vérbőségfokozót kenj arra a területre,nekem bevállt feszesíti a kötőszövetet meg a narancsbőrt bombázza,csak picit furi,hogy felmelegszik de meg lehet szokni+hideg meleg váltózuhi is jó :wink:
labasv édesek a kisdrágák és ez az új póz betojás :D kiváncsi leszek izlik e majd a pipihusi :D drukkk hozzá
banika jajj de jó hátha akkor most egy picit könnyebb lesz kakikálnia,ez az öngyujtós melegítés elég vicces lehet :D a csjok üzenik a fiúknak :wink: 20év múlva randi :wink: :D

lanyané

Lanyané!

Köszi a tippet, használtam is régen az a pirospaprikásat, majd körülnézek, hol lehet mostanában kapni.

Judit

jucicuki

Rekongem paprikakrém? Akkor a Népszínház utcában, kb. az első villamosmegállónál a Blahától (házszámot nem tudok, de a Köztársaság tér felőli oldalon...vmi masszázsbolt, van fólia is, tavaly 2000 volt a krém, 800 a fólia...most nem tudom, emeltek-e...de tényleg nagyon jó!

Nekem ismét mellgyulladásom van, tegnap 39.5, ma "csak" 38.7, költözés is tolódott holnapra (nem nagyon tudok pakolni, babókat is kemény volt ellátni, még a fejem is iszonyatosan fájt, ők is kivoltak, déltől hatig folyamatosan üvöltöttek...ma már jobb a helyzet :D )

Kép
babyteve2

Köszi, azért nem megyek Pestre, vidéken is van ám ilyesmi :wink:

jucicuki

Hát a pipihusit is megettük. Sőt az a sanda gyanum, hogy fel sem tűnik nekik, hogy mást is kapnak mint tejcit. Igaz tápszerrel van keverve, mert higítom, hogy átmenjen a cumin, mert a kanál az valami hihetetlen ijesztő dolog. :wink:

jucicuki! Annyira édesek a lányok. Alig várom, hogy az enyémek is ilyen szépen üljenek :)
Jelenleg Lili kiteszi nyújtva oldalra a lábát, és megemeli a popsiját, mintha föl akarna állni :lol: Állati cuki. Bár hiszti közben csinálja... :?

Kép
Kép
labasv

szegény babyteve kitartás!nem irigyellek akkor most ,megy egy kis energy :arrow: :arrow: :arrow: ha még jön belőlem :D :wink:
labasv aztán ne csodálkozz ha föláll és szalad :D :D :D :D :D

lanyané

Anyáék futottak, mi napoztunk. Bocs a képminőségért, telefonnal készültek.

Dorka és Lili

Kép Lili
Kép Dorka

jucicuki

juci :D cukik a lányok és nadon csinik is :D vigyázzatok a napon nagyon erős

lanyané

Lanyané, este fél hétkor voltunk 40-es faktorral bekenve :lol:

jucicuki

sziasztok!

Mindenkinek nagyon édes a babája, a 4D-en is, meg teéóljes életnagyságban is.

mi is voltunk ikertalin, pár kép.

Kép
Kép
Kép

szép napot, ma is dög meleg lesz!

zsuzska80
Szombathely

sziasztok!

Mindenkinek nagyon édes a babája, a 4D-en is, meg teéóljes életnagyságban is.

mi is voltunk ikertalin, pár kép.

Kép
Kép
Kép

szép napot, ma is dög meleg lesz!

zsuzska80
Szombathely

úhha ez kétszer ment el! bocsi!!

zsuzska80
Szombathely

Babyteve :?
Jobbulást! Ilyenkor mi a teendő?

Banika :P
Ez aztán a jó hír. Szerintem innentől minden rendben lesz :D

Rebe :P
Köszi az infot.

Zsuzska :P Judit :P Labasv :P
Szépek a babák!

Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Lányok :P

Íme Márk és Milán szobácskája:
Kép
Kép
Kép

Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Fanni, szép a szoba nagyon!

Zsuzska, édesek a képek! Élvezték a gyerekek? Bár ebben a korban szerintem még az anyukák jobban élvezik :lol:

Judit

jucicuki

juci akkor okes :D
zsuzska nagyon cukorfalatok a gyerekek bizti jól érezték magukat.
fanni csúcsszuper a szoba nagyon tetszik nekem :D
voltunk ma bent a dokinál mert behívott egy vérvételre,közölte,hogy hetente akar látni,ennyire óvatos lenne mondjuk még mindíg jobb minha letojna.hogy bírjátok a meleget :?: én nagyon szenvedek ebben a rohadt panelban :cry:

lanyané

Sziasztok lanyok,

egy kis meleget ide kuldjetek, ha mar elegetek van belole, megy helyette eso... itt az van dogivel mar vagy 4-5 napja....:(

Fanni szupi a szoba, a babak pedig nagyon edik! Mennyire kell arra figyelni, hogy ki ne szurjak egymas szemet a babak, amikor egyutt 'jatszanak'? Anyam azzal riogat, hogy 'jaj nem szabad osszerakni oket!' de en nagyon szeretnem azt is erositeni bennuk, hogy ikrek, foleg az elejen, amikor meg erossen el bennuk a megosztott anyameh elmenye...

Ugy feszul a borom napok ota, hogy tuti megint noni fogok... vagyis a sracok ;) raadasul elaludtam a nyakam, ugyhogy nem tudok forogni, csak teljes testtel :lol: egy kis masszir kene..... :roll:

dragonfly

Juci,
Hajrá, bombanőci leszel, biztosan használ hypoxi! Milyen kis csinik a csajok, és egyáltalán nem is rossz a képminőség! :D

Banika,
Jaj de jó!!! Most már akkor hátha könnyebb lesz!

Babyteve,
Sajnálom, jobbulást!

Labasv, Zsuzska,
Aranyosak a gyerkőcök!

Fanni,
Szép a szoba, tetszik nagyon! :wink: Olyan ízléses!

Lanyané,
Én is nagyon nehezen bírom ezt a meleget. :shock: Ma voltunk dokinál, mire végeztünk, és jöttünk haza, azt hittem elájulok, annyira szarul éreztem magam. Hazajöttünk le is feküdtem a hálóba, mert ott olyan jó hűs a levegő. Most itt vagyok a nappaliban, de itt nagyon gáz. Meg is beszéltük, hogy ide veszünk egy klímát!

Ma voltunk uh-n+ctg-n. Rendben van minden, kis poronytok majdnem egyforma méretűek. A ctg nem mutatott semmi különöset, szerencsére nem kellett nekik könyörögni, hogy fent legyenek, hozták a formájukat! Jövő kedden ismétlés, akkor megbeszéljük mikor mutat be a dokim a főorvosnak is, az valószínűleg jövő péntek, vagy azutáni hétfő, és akkor elő is jegyeznek császárra. Ha a csajok is úgy akarják addig! :D
Jaj csajok, már nem sok van. Tele a gatyám! :oops:

Kép
rebe
Dunaharaszti

Sziasztok!
Már jó régen írtam,mert dög fáradt vagyok :( Délelőtt főzök,mosok,takarítok utána meg egész délután megy a rohangálás az udvaron.Elég kettő után rohanni :P
Pocisok!
Elhiszem hogy elegetek van ebben a melegben!Kitartás!!
Rebe!
Ne aggódj,szuper anyuka leszel!!!! :D Örülök hogy minden rendben Veletek!!
Fanni!
Nagyon szép a szoba!!
Lanyané!
Nagyon aranyosak a csajok :D :D Elhiszem hogy eleged van a panelban :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: megy az energia :D :D
Babák nagyon szépek!! :D :D
Labasv,Zsuzska!
Nagyon megnőttetek!!!
Juci!
Csajok édesek kendőben is!!!Már nagyon szépen üldögélnek!!Mi is 40es faktorban nyomjuk :D :D
Dragonfly!
Szerintem nem szúrják ki egymás szemét,főleg amíg nagyon kicsik!!Pankrációk később vannak amikor már tudnak forogni,mászni.Nálunk a lányok korán megtanulták hogy "vigyázzanak" egymásra,bár volt egy időszak kb 1-1.5 évesen amikor karmolták egymást,de az már tudatos volt,de hamar leszoktak róla!!!
Banika!
Örülök,hogy megvan a megoldás és már nem szenved a kis lurkó :D :D

bognartundi0727

dragonfly megy a meleg :arrow: :arrow: :arrow: jöhet a hüvi,a pocidat meg kenegesd,szerintem is hülyeség a szembelenyúlás,nekik az a jó ha eggyütt vannak.
rebe nagyon örülök hogy jól vagytok és minden okes,neked miért lesz császár :?: nyugi nyugi mondom én ,már most parázok :D :oops: :wink:
tünci átjött :wink: :D kitartás neked is,elhiszem,hogy elfáradsz.
csináltam ma madártejet nyami nyami még mindíg nem hült le,már úgy enném :D

lanyané

Lanyané,
A fekvésük miatt lesz császár, egyikük ferde, a másik farfekvéses!
Én eddig nem izgultam, de most aztán annál inkább! :D

Kép
rebe
Dunaharaszti

Rebe: Én is nagyon izgultam, főleg a gerincérzéstelenítő miatt. Aztán anyira simán és gyorsan ment az egész, hogy el sem hittem!
És utána sem vészes. A 3.napon már szinte teljesen jól vagy!
De ha nem altatnak és gerincest kapsz, akkor tényleg NE emeld fel a fejed 12 óráig, és utána is igyál sokat, mert durva fejfájás lehet. De én ezt is betartottam, tehát ezt is megúsztam! Bátorság :D

Dragonfly: Nekem mikor megszülette, és már egy inkubátroba tudták őket tenni, sokkal nyugodtabbak lettek, és az állapotuk is gyorsabban javult :lol:

Mostanra viszont bírkóznak ha elérik egymást :lol: Persze nem direkt, de Jázmin egyik nap akkora pofont kapott Lilitől, hogy eltört a mécses. Szerintem inkább meglepődöt :lol:
Nem vészes amúgy :)

Kép
Kép
labasv

Lanyané :P
Azt hiszem még meg sem dícsértem a kicsiket :oops:
Jól kivehető képek. Nekem anno azt mondták, hogy a 23. hét után nincs értelme... na mindegy. Most már kivárom, hogy én fotózhassam őket :D

Rebe :P
Köszi!
Elhiszem, hogy izgulsz. Néha már engem is megcsap az izgalom szele. Ma pakolom össze a kórházi cuccom... A II-es nőin 6 órával a szülés után állítanak talpra a spinál/EDA esetén... ha viszont jön a fejfájás, akkor 24 órára visszafektetnek.

Tünci :P Dragonfy :P Judit :P
Köszönjük a szoba dícséretet :D

Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Fanni: Én is a II-es nőin voltam, és nem állítottak talpra :shock:
Úgy látszik nővér függő. 24órás intenzív után (persze csasziról beszélek) vittek le a szobába. Akiknek ott fájt a feje, annak kávét javasoltak és sok ivást. Ennyi vot... :shock:

Kép
Kép
labasv

Nálunk beindult a stradszezon:

Kép Lili

Kép Lili

Kép Dorka

Kép Dorka

Kép Együtt

:lol:

jucicuki

Jo reggelt!

Jucicuki: naggggggggggggggyon edesek ahogy furdenek! Ilyen meleg van otthon? Itt allandoan esik az eso mostanaban. :( Nagyon jo ez a medence! Milyen hurkasak a lanyok, nalunk csak Alex ilyen, Anna kis vekonyka. Furdoruci oriasi! :D Nekem is ilyen kell, nem Annanak, NEKEM! :lol:

Rebe: hu, mar 36 het, nagyon izgi, nemsokara kibujnak a babak! :D Elhiszem hogy izgulsz de ott csak amiatt fogsz hogy minden rendben legyen a babakkal!

Fanny: szoba nagyon tetszik, jo kis fius szinek!!!

Lanyane: nagyon jok a kepek a leanykakrol! :D

Dragonfly: az elso idokben nem kell attol felni hogy "olik" egymast hanem majd olyan 5 hos koruktol, biza nalunk volt hogy szet kellett szedni oket mert az egyik annyira belekapirgalt a masik szemebe, vagy belemarkolt az arcaba hogy a masik sirt. A markolos, karmolos, kapaszkodos az Anna es a masikra ramaszos az Alex nalunk. Figyelni kell rajuk es jateknal viszonylag nagy helyet hagyni Nekik!

Tundi: elhiszem hogy kifaradsz, engem meg egy is nagyon lefarasztott amikor rohangalni kellett utana meg allandaon raszolni hogy nem szabad! Az a legszuperebb hogy van kertetek, nagyon sokat jelent!

Zsuzska: nagyon aranyosak! A kekruhas a fiad es a halvany rozsaszin gatyas a lanyod, ugye? :wink:
Feltunt a gyerekeknek hogy megkettozodtek? :shock: :lol:

Labasv: a Te lanyaid is milyen ugyesen emelik a torzsuket mar! Mindig nevetnek biztos nagyon boldog kisbabak! :D

KépKép
KépKép
tontica

sziasztok!

Tonti! Ők az enyéim:) de tényleg az anyukák jobban élvezik. jók voltak nem is sírtak:)

Juci! az aztán a beach!! nekem pont ilyen lesz nyáron a szoba közepén :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Rebe/Fanni! EDA után nem állíthatnak talpra 6 órával!! 12-16 óra mozdulatlanság!!! én feküdtem 26 órát, mégis volt fejfájásom. :arrow: :arrow: :arrow: 3napi infuzió.

Rebe! ne félj!! én is úgy vártam hajtottam az időt, aztán pikk-pakk elmúlt. soha vissza nem térő alkalom. ez olyan mint a reklám : babakocsi 80 ezer, pelenka 20 ezer ,szülés: megfizethetetlen!

Tonti! spanyolban milyen idő van? mert itt már most rohadt meleg van...

Zs.

zsuzska80
Szombathely

Rebe :P Lavasv :P Zsuzska :P
Tapasztalatom ugyebár nincs :oops: csak a szülés felkészítőre járok és ott mondták... De már más esetben is tapasztaltam eltérést az elmondottak és az elmeséltek között... :?

Tontica :P
Köszönjük!

Judit :P
Jajj, de nagyon cukik!
Én meg arra a csíkos kendős-sapira vetném rá magam, ha lenne ilyen felnőttben 8)

Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Háááát, én azért baromira haragudtam, hogy nekem senki sem mondta, mennyire fáj a császár után...az oké, hogy a 3. nap már jobb, na de az első 2? :twisted: (És nem vagyok egy hisztis alkat, volt pár műtétem, altatásom is, persze, utána az ember mindent szebbnek lát :D ) Engem este 8-kor műtöttek, reggel 10-kor kelhettem fel, szerencsére a fejem spec nem fájt, pedig migrénes vagyok, viszont minden más igen...pl. kiegyenesedni nem tudtam, féltem is, mi lesz velem, ha így forr össze a seb :D (Mondjuk azért azt is hozzáteszem, éjfélig semmi fájdalomcsillapítást nem kaptam, akkor küldtem ki a szobatársnőmet nővérért, utána reggel negyed 6-ig nem aludtam, 3/4 6-kor viszont ébresztett a nővér....mondta, hogy alul már emelgethetem magam, csak a fejem maradjon a párnán. Szóval, ha kapsz fájdalomcsillapítót, biztos nem ennyire szívás...kérni kell, csak mozgásképtelen voltam, és nem volt nővérhívó a fizetős szobában :shock: ) Nem ijesztegetésből írtam le, csak azért, hátha vkit érdekel a nem publikus oldal is....Meg a "császár után 6 órával már zuhanyoztam is"...nekem varratszedés után, 10 nappal a műtét után lehetett zuhanyozni, addig cicamosdás....Biztosan rossz helyen voltam rossz időben :D

Kép
babyteve2

Juci, Ti aztán tudtok élni! :D Nagyon jók a képek! :D

Kép
babyteve2

Babyteve :P
Nem baj, sőt, köszi, hogy leírtad. Ha az ember tudja, mire számíthat, szerintem valahogy jobban viseli...
De azt azért sajnálom, hogy Te ennyire megszenvedted :(
Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Sziasztok!
Szerintem ez a talpraállítás csaszi után kórház és orvos,illetve nővér függő.Kaposváron 24 óra fekvés.Pécsen engem du 13.15-kor műtöttek,hajnali fél 5-kor volt a talpraállítás.Addig ittam amennyi belém fért.Én modjuk emelgettem a fejem,meg a telefonon lógtam,de a fejfájást megúsztam.Az első felkelés az brutál volt akkor,de így utólag már az sem tűnik annyira vészesnek.Engem másnap délelőtt a saját lábamon lepateroltak a gyerekágyas osztályra.
Vendég

Babyteve: Tényleg rosszul jártál :cry: Nekem nem volt ilyen pocsék, bár talán azért, mert sokkal rosszabbra számítottam. Így "kellemes" csalódás volt.
Egyébként a simán szülőknek is fáj minden szülés után. Legalább is azok akikkel egy szobában voltam azalatt az egy hónap alatt, sokszor jobban kínlódtak mint a csaszisok.

Kép
Kép
labasv

juci tünemények a pancsolós képek,milyen jó lehetett nekik,és a hurkimurki lábikójuk :D
tontika nemsokára jöttök és élvezhetitek a jóidőt,egy ilyen fürdőruciban bomba lesz annácska meg te is :D :D :D :wink: :wink:
babyteve sajnálom a rossz élményeket,remélem hamar elfelejted .de ez durva hogy a fizetős zobában nincs csengő,melyik koriban voltál és ott mennyibe került 1 éjszaka.
tegnap apával megbeszéltük,hogy fizetős szobába mennék 2 ágyas de a másik ágy apukájé ő is ott aludhat,jövhéten megkérdem mennyibe kerül.
fanni hű mindjárt mi is sorrakerülünk :oops: :lol: fiúk ficánkolnak :?:
banika jól megy a kaki azóta is :?:
labasv melyikben szültél :?:
azt a doki találja ki hogy epidurál vagy altat :?: ugye akkor csaszi után 1nap intenzív addíg a babákkal :?: :?: :?: mert a mávban azt mondták 0-24ben a szobában van a baba-bák :shock:
őszinte vagyok nagyon parázok :oops:

lanyané

Bocsika,közben itt volt a gyerekorvos.
Marcus 2850gr(tényleg dagi),Bercus 2210gr.

Lanyané
Nekem is azt mondták anno,hogy 23-24 hét után nem látszanak egymástól az uh-on.Persze a lányok azok mások. :lol: :lol:

Juci
Félelmetesek a csajok.Annyira édesek.
Vendég

Szerintem csaszi után nem tudnak veled lenni,mert nem tudsz mit kezdeni még magaddal sem.Nálunk a szobatársamnak felhozták megmutatni a kislányt.Én csak másnap láttam a fiúkat,mert ők az intenzíven voltak.
Amúgy Pécsen annyi fájdalomcsillapítót adnak,amennyit nem szégyellsz kérni.

Apuka tintapatront cserélt a nyomtatóban és olyan ügyes volt,hogy tiszta fekete a keze.Szerintem csak azért csinálta,hogy ne kelljen a gyerekehez nyúlnia. :lol: :lol: :lol: :lol:

Bercus cukrusvizes tuninggal tud kakilni.Marcus meg fosik az antibiotikumtól.
Szép az élet.
Vendég

Sote II-n szültem.
Tőlem megkérdezték mit akarok: 1.Simán szülni, de akkor a doki könyékig benyúl és megfordítja Lilit, mert a bordám alatt volt keresztben. De ne aggódjak, mert ahol 1 gyerek kifér, ott befér az ő keze is :shock:
2.Altatással, de az veszélyesebb a babákra is meg rám is. 3. Érzéstelenítéssel.
Nos ez utóbbi lett. Nem bántam meg.

Kép
Kép
labasv

Hello!

Csaszarhoz nem tudok hozzaszolni de nagyon orulok hogy nekem vegul nem az lett. Mindket szulesem utan orakkal mar maszkaltam. Par nappal kesobb mar szinte semmim nem fajt, kicsit a gatseb.

Zsuzska: itt most pont hulye ido van, egyik nap kanikula masik nap eso, sot multkor jeg is esett. Tegnap es tegnapelott is esett es az elzozo heten is sokszor pedig erre nagy szokott lenni a szarazsag ilyenkor.

Vettunk tegnap egy bebikompot, nagyon elvezik bar meg nem tudnak vele menni. Figyelek ra hogy fel oranal tobbet ne legyenek benne. Igazabol csak arra kell hogy ha az egyikkel feoglalkozom es a masik nyuglodik akkor beleteszem a konmpba es talan elvan egy kicsit.

A bebiszitter csajtol kaptam kicsi fankokat, romanok es az anyukaja sutotte, nagyon megorultem neki, be is faltam rogton 4-et. :D

MIERT NEM IRNAK A FRISS KISMAMIK? (Tisztelet a kivetelnek!) SZANET? BENSZI? JADIKA? Tobbiek? :cry: :cry: :cry: Hogy vagytok?

KépKép
KépKép
tontica

Tablak, bar valaki irta hogy szeretne benne lenni en meg elfelejtettem ugyhogy legyszives szojon megint es bocsika!
Kép

Kép
Kép

KépKép
KépKép
tontica

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?