Szia Sheila: én emlékszem rád! sztem a has leszállás kifejezetten nem jelent semmit, nekem az eleje óta totál lent van az egész hasam de azon belül érzem , hogy a baba helyezkedik egyelőre, hol totál lent van a feje, mint aki már behelyezkedett, hol meg felkúszik (ez a ritkább, sajnos). Örülök, hogy minden okés veletek!
Marcsi: sajnálom a válást, de tényleg ne idegeskedj ezen, úgysem tudsz rájuk hatni és nem is kell.
Jelentem lánc a fülbevalóval készen van! Holnap lefotózom és ha holnap nem is de pár napon belül felrakom.
Sagi: fú de izgis! KÉrünk szpen majd szülésbeszámolót!
Blongyi: he-he, baba. Én még nem fogtam fel, hogy amit én felülről nézek az nektek ott figyel a szobában

. Szopival próbálkoztok még?
Érdekes, hogy én egy árva frontot nem érzek, nekem tök egyformák a napok. Viszont ha még 4 hetet bent figyel Zsombor akkor tuti reped a pocakom, néha már most azt érzem, hogy kidurran rögtön
Ma beszéltünk férjemmel és elismerte ő is , hogy kampec ennek a házasságnak. ugyan még elhangzott az a mondat, hogy ha akarjuk rendbehozható, de ez merő önáltatás 1 év után, főleg az utolsó fél év után. Kértem tőle, hogy gondolkozzon el majd , hogy mit is szeretne, mert én a jövő karácsonyt már nem kívánom igy együttt csinálni.
Blongyi: írhatnál azért szülésbeszámolót ha van kis időd
Boldog Karácsonyt és finom ebédet kívánok minden mamának és babának!