A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 novemberi kismamik

Nati!
Nagyon tetszenek a képeid! Én is szerettem volna vm ilyesmit, de végül nem került rá sor. :(

Akíra!
Nagy-nagy gratula Fannihoz, szép nagy baba lett! Sok-sok tejcsit és minden jót kívánok!

Sensi és Lillus

KépKép

Kép
sensimilla

Akíra
sok szeretettel gratula a nagylányhoz!

Nati
csinos vagy!!! :D
sehol nem kérték a kiskönyvemet, csak az igazolást az orvostól.

Eszter
magokból, búza, árpa, zab, cukor, vaj... nagyon finom. Ha érdekel vagy aktuális felteszem a receptet.

Kép
katica_75

megköszönném, ha feltennéd a receptet! :)

és a babás tábla:
KépKép

beszteri

Akíra, szeretettel gratulálok ezúton is!!! :) Istenke éltessen Benneteket sokáig erőben, egészségben! :-)
Ahogy tudsz, jelentkezz!!!

Pusssz

Zsemlye - Anita
zsemlyécske2

Sensi, Katica
Köszi a bókokat a képekről!
Azért mi is majdnem kifutottunk az időből a képkészítést tekintve. Aznap is majdnem inkább kihagytam volna, de tudtam nem biztos hogy lesz még rá alkalmunk.
Illetve el is kezdtem vizesedni és az nem tett volna jót a pofikámnak a képeken. Bokámat így is kihagytuk.

Kép
Kép
nati80

Sonny-Judit írt sms-t:

"Örömmel értesítünk Titeket, hogy 18:20-kor megszületett kisfiunk, Noel. 3950 grammal, természetes úton."

Gratulálok nektek!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára beszteri 2008.12.28 18:01-kor.

beszteri

Sziasztok!

Ha én is felteszek képet, lehet, én is megszülnék holnapra??? :roll: :roll:
Nati, vigyázz, lehet, hogy Te következel!! :D

Akíra, szívből gratulálok Fannihoz, óriási lett, biztos gyönyörű!!Gyors regenerálódást!!

Alexának is gratula!!

Sonny-Judit, Isten hozta szintén szép súlyú Noelt ezen a világon!!Sok-sok tejcsit!![size=9]Azér' nem volt szép beelőzni a "hajlott hátúakat' :wink: :D [/size]

Péter Tamás 11 éves
Adél Nóra 5 éves
Balázs László 3 éves

Kép
judit_78

Nati, tudod, szégyellheted magad! De csak azért mert ilyen szemtelenül gyönyörű kismama vagy!! :D

Eszter, köszi, hogy ilyen szépen rendben tartod a táblát!Olyan jó nézegetni! (igaz azt nem annyira, amelyiken én vagyok legelől... :roll: )

Bábakoktél:az a helyzet, hogy bár nekem sem szimpi a dolog, de miután úgy áll a helyzet, hogy hétfőn be kell feküdnöm, oxytocin próbára, majd ha az sikertelen, kedden burokrepire, elgondolkodtam rajta, hogy kipróbálom...én már a legtöbb lightos módszert bevetettem, nem sokat használnak...indított szülésben pedig már volt részem, ha nem muszáj, szívesen kihagynám...szóval még agyalok... :roll:

Péter Tamás 11 éves
Adél Nóra 5 éves
Balázs László 3 éves

Kép
judit_78

Sonny
GRATULÁLUNK!!! Sok sok tejcsit
!

Hajrá Judit!!! :P

Eszter:
a süti:
A recept: 250g búza, 150g árpa, 100g zab (őrölve),100g kesudió (durvára vágva). A gabonaőrleményt és a kesúdiót megpirítod, majd beleteszel 150 gramm vajat és 150 gramm cukrot és a tűzön kevergetni még 10-15 másodpercig. Ha kihűlt, 3-5 evőkanálnyi vízzel össze kell keverni (annyival, hogy formázható legyen, de ne túl pépes) és 2-3 centis golyókat formázni belőle (amíg még langyos). Napi maximum 3 darabot szabad megenni belőle. bár nagyon fincsi! :lol:

Kép
katica_75

Dittának naaagyon édes a kisfia!!

Klarissza, nálad is gyönyörűek a gyerekek!! :) Mesélj majd lécci a szülésről!!

Sclara-val mi lehet?? :roll:

Vera, az én lányom is tachykardyzált szülés előtti 2 hétben, pár napra be is fektettek, de nem volt semmi baj, mint utólag kiderült. Nálad sem lesz!!Ezek a csajok már csak ilyenek... :)

Olyan jó lett volna ez a mai nap, a 6 az egyik szerencseszámom...november 7-et annyira nem csípném, a 2008. nov. 8. jól hangzik...de én már nem merek hinni abban, hogy kedd előtt kijön Blankám! :( (így legalább nem fogok csalódni...akkorát...)

Péter Tamás 11 éves
Adél Nóra 5 éves
Balázs László 3 éves

Kép
judit_78

Sensi, még Neked is akartam...csak szét vagyok esve egy picinykét...
A hatalmas étvágy nálam is mindannyiszor így volt, nem győztem zabálni, viszont tejem is volt rendesen!Szóval ne bánd a dolgot, Lilláért érdemes!!
Tök ügyes vagy, hogy már ügyintézel, teszel-veszel, ez a legjobb módszer arra, hogy ne kapjon el a depi!
Hú, már nagyon várom az élménybeszámolódat a szülésről! :oops:

Péter Tamás 11 éves
Adél Nóra 5 éves
Balázs László 3 éves

Kép
judit_78

Judit!
Azt a táblát ritkábban is rakom fel. Nehogy én riasszalak el a jelentkezéstől... :lol:

Katica!
Köszi a receptet. Lehet, majd kipróbálom én is. Bár nem gondolom, hogy bármi baj lenne tejtermelés-ügyileg, de ha finom... :)
beszteri

Akira, Sonny szívből gratulálok a babátokhoz. Gyors felépülést, sok sok tejcsit kívánok.
Vendég

Nati: Nagyon csinos kismama vagy. MI is készítettünk hasonló képet, de az enyémek nem sikerültek ilyen jól :oops:

Judit: remélem 8-án elindul Blanka,mennek a drukkok.

Én Dórim is ki fogja várni az idejét, nem fog előbb jönni. De már ezt a 9napot kibírjuk.
Vendég

Alexa, Ditta, Akíra, Sonny!!!!!
Nagy nagy gratulációm Nektek!!!! :)
Már azt sem tudom, hogy kinek kívántam minden szépet és jót, úgy beindultak a babák! :)

Judit!
Kitartás!!

Én már jól vagyok, csak két nap volt bőgős. De ez sem depi volt, hanem inkább túlzott érzékenység! Főleg, hogy hazajöttem és a Sebi fiam kb. mára rendeződött vissza úgy, hogy észrevegye itthon vagyok és bújjon végre hozzám is, ne csak az apjához és anyukámhoz! Nagyon rosszul esett, mert már annyira hiányzott, hogy összebújhassak vele!!! A tesót nagyon szereti, puszilgatja, simogatja! Nem féltékeny a cicire sem, pedig ettől is tartottam, hiszen nemrég még az is az ő területe volt! :)
Sziszi eddig egy angyal, csak alszik és "eszeget". Már én is kezdek picit paramami lenni, hogy eleget eszik-e, mert a szopi még mindig nem megy tökéletesen ahogy Sensiéknél! Egyszerűen hosszú perceken át (van sokszor negyed óra is) csak benyomom a szájába a cicit és várja, hogy csordogáljon az magától! Nem kap rá, vagy ha rá is kap, akkor olyan gyengén szívja, hogy simán kihúzom a szájából. Gondolom azért az is közrejátszik, hogy szinte ömlik a szájába a tejcsi annyi van, de ez mégsem megoldás! Egy-egy szopi eltart összesen 1-2 óráig is! Ha rá is cuppan végre, akkor iszonyat komótos, aztán fél óra után bealszik, hiába már a szinte drasztikus csiklandozás, bökögetés. Ekkorra általában már szopi közben bekakil, így tisztába teszem, amikor is felébred és újra játszunk egy szopikört. Ezután már tényleg bealszik és szerencsére azért 3 órán keresztül alszik is. Ebből gondolom, hogy csak eszik eleget, ha ilyen sokáig alszik a szopik között! Nem sárga, tehát ilyen gond biztos nincs. Azért is gondolkodok viszont, hogy eleget eszik-e, mert szopi után viszont még nagyon sok tejet tudok kiszívni! Áldott legyen az elektromos mellszívó, mert kézzel ennyit szívni nem is tudnék! Általában eddig 70-80 ml még jött szopik után. Nem is tudom mit kezdek ennyi tejjel. Egyelőre én is jégkockatartó zacsikba teszek.
A napok még egybe folynak egyébként. Pihenni nem sokat pihentem, mert itt van anyukám és ő egy pillanatra sem bír leülni, mindig csak tesz-vesz, és így én sem bírok meglenni, nekem is rámolhatnékom lesz!
Mi holnap azt hiszem, hogy kimegyünk kicsit sétálni! Még ki kell használni a jobb időket és én sem bírok itthon ülni már!

Alexa, Dalma!
Kiváncsi vagyok, hogy tudjátok-e, hogy mindketten ott vagytok egyszerre a kórházban! :)

Nati!
Semmi megbotránkozás! Nagyon gyönyörű kismama vagy és irigyellek is, hogy kaphattál ilyen fényképeket! :)

Bocsi, hogy ha elsiklottam volna kérdések felett és bocsi, hogy most nem írok mindenkinek, de szólít az anyai kötelesség! :)

Hoztam még viszont néhány képet! :)

PUszi mindenkinek! :)

KépKép
KépKép
hangolka

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

KépKép
KépKép
hangolka

Sonny
Gratulálok Noel érkezéséhez! Gyors felépülést és sok tejcsit!

Hangolka
Hát lehet van előnye ha fényképészek a szülők (párom és én), így tudtunk ilyen képeket csinálni.
Nagyon jó az első képed!

Judit
Nem is figyeltem, hogy a képfeltevők szültek mostanában. Akkor tegyél fel te is képet és meglátjuk lesz e hatása.
Köszi neked is a bókokat!

Beagle
tedd fel te is a képeket! Csináltattátok valahol vagy ti otthon készítettétek a fotókat?

Na és megint keményedek! Ez vár rám minden nap?

Kép
Kép
nati80

Hangolka: nagyon édes a picur :lol:

Sonny nagy nagy gratula Noelhez!!!!!!!!!!

Most mennem kell mert ajön a védőnö

000kata

Akira neked is nagy nagy gratula :lol:

Nati tök jok a képek

000kata

Judit! Isten hozta Noel kisfiatokat ezen a világon! Nagyon sok boldogságot, örömöt Hozzá!!! :)

Zsemlye - Anita
zsemlyécske2

Hangolka, csodálatosan szépek a képek!!!
Ismerős a szopi, bealvás, bekakilás, tisztábatétel, szopi stb. sztori. :) Kitartást nekünk!!!

Nati... hűhh, az lenne a hab a tortán, ha valahol - írott sajtóban - meg is tudnának jelenni ezek a képek. Olyan szépek, nagyobb publikumot érdemelnének ;)

Judit, azt mondják a bölcsek, mindennek eljön az ideje, még ha oly' nehéz is kivárni! Túúdod: annál becsesebb ;) - ugyanakkor megértem a praktikák utáni "segélykiáltásod". Erőt, kitartást, türelmet! :wink:

Zsemlye - Anita
zsemlyécske2

Hangolka!
Gyönyörűek a gyerkőcök. Az az első kép tényleg nagyon jó. :)

Nati!
Akkor jól sejtettem, hogy van valami közötök a fényképeszethez. Látszik a képeken. :) Van holnapotok vagy valami?

beszteri

Sziasztok!

Akíra Gratulálok Fanni babához!!!Jó egészséget és sok-sok tejcsit kívánok!!!

sonny:Gratulálok Noel babához!!!Jó egészséget és sok-sok tejcsit kívánok!!!

Ditta:Ágoston baba nagyon aranyos :D Olyan édesen alszik :D

Kata:Örülök,hogy minden rendben van veletek.Szerintem ne aggódj,hogy neked nincs még.Van akinek egyáltalán nincs és mégis megszűl :D Pl.anyum is így volt ezzel neki sem voltak jóslói.

Sensi:Hát igen mondtam is páromnak,hogy lehet bevárja a 17-18-át :D Csak azért izgulok kicsit,mert Uh-n mondták,hogy már kezd a magzatvíz apadni.Ezért reménykedek,hogy elindul magától kifelé a picur.Az bizti,hogy jól érzi magát odabent :D Néha kirugja a ház oldalát :lol: Nagyon ügyik vagytok már :D Pihenj amennyit csak enged Lilla baba.Remélem nemsokára te is helyre jössz.

Nati:Nagyon csini kismama vagy :D Ari pocakod van :D Én is mindennap keményedek már 2 hete.

Judit:Továbbra is kitartást kívánok neked!Hátha mégis meggondolja magát Blanka.Drukkolok!!!!

Hangolka:Örülök,hogy már jól vagy.Biztos,hogy hamarosan belejön a szopiba.Szerintem is eszik eleget,ha alszik 3 órát a szopik között. :D Örülök,hogy jól vagytok.Sziszi baba nagyon aranyos :D

Kép
Kép
reni_24

Sziasztok!

Jaj, érzem, hogy nagyon le vagyok maradva!!!! :(

Most is csak a friss babákat tudom köszönteni.....

GABI, KATINKA, DALMA, ALEXA, DITTA, AKÍRA

Szívből gratulálok Nektet a babákhoz! Mielőbbi felépülést kívánok!

Mi jól vagyunk! Szinte minden percben van tennivaló a lányok körül...
Üdv:

Csuri
Kép
Kép
Kép
irusc

Leírtam a történetünket.....

Az egész "móka" reggeli közben kezdődött! 8 előtt 5 perccel éreztem az első méh-összehúzódást, de olyan enyhe volt, hogy inkább jóslónak éreztem.
Kb. 20 perc múlva jött a következő, de az is nagyon light-os volt.
Reggeli után kimentünk a kertbe, dumáltunk a szomszédokkal, és mondtam a férjemnek, hogy néha érzek vmit (Ő persze erre jól bepánikolt ), de ez még tuti nem AZ.
9.30 körül bejöttünk a lakásba, nekiláttam a napi teendőknek (mosógépbe, mosogatógépbe pakolás...). Közben jöttek-mentek a fájások, és csak néha volt egy-egy olyan, amitől elállt a szavam.
10 után volt kettő olyan, amitől már lemerevedtem, de még simán birtam.
10.30-kor úgy döntöttünk felhívjuk a szülésznőt. Ő azt mondta, hogy 1 óra múlva menjünk be a kórházba.
Én ekkor elmentem fürdeni, meg készülődni.
11 után, amikor jöttem le az emeletről, éreztem, hogy nagyon feszül a hasam. Ahogy leértem, elfolyt a magzatvíz (mondanom se kell, hogy útra kész állapotban voltam-felöltözve ).
Innentől kezdve felgyorsultak az események...
Annát felöltöztette a férjem, és hívtuk a papát.
Én innentől kezdve leginkább csak ültem, vagy vergődtem egy falnak támaszkodva.
11.50-kor indultunk el a kórházba.
12-kor beértünk, megvizsgált az ügyeletes szülésznő, aki csak annyit mondott, hogy már 8 cm a méhszájam, és lehetőleg már csak feküdjek.
Az orvosom és a szülésznő kb egyszerre, negyed 1-kor értek be.(A doki farmerben, pulcsiban nyomta végig a szülést ) Ekkora elértem a 10 cm-es álomértéket, így közölték, hogy sok tennivaló már nincs, ha érzem, nyomhatok.
Én még egy pár pillanatig könyörögtem, hogy állítsanak az ágy dőlésszögén, mert baromi kényelmetlen.(mintha számított volna a következő percekben )
Kb.20 percig tartott a kitolás.
Katuska gyorsan érkezett meg, de szerencsére nem tett nagy kárt bennem....
Tudtam, hogy a második szülés gyorsabb, esetleg fájdalmasabb, mint az első, de erre azért álmomban sem gondoltam volna, hogy ilyen hamar meglesz ez a baba.
Hamar rendbe jöttem, és Katuska is szépen gyarapszik.
Most pedig tanulunk 4 személyes családként működni, ami még nem nagyon megy, de már alakul...

Remélem nem voltam túl hosszú, és unalmas!

Üdv:

Csuri
Kép
Kép
Kép
irusc

Csuri:Köszi,hogy megosztottad velünk a szüléstörténetedet :D Mindenkinek ilyen gyors szülést kívánok :D Persze magamnak is :lol: Biztos,hogy hamar belefogtok jönni a dologba :D És örülök,hogy jól vagytok!

Kép
Kép
reni_24

Csuri, minden voltál csak hosszú és unalmas nem! :) :wink:
Szívből gratulálok mégegyszer és borzasztóan irigyellek a szép szülésért!!

Hangolka, nagyon szép Sziszid!!Olyan kis elégedett feje van!!Nagyon drága!

Köszönöm szépen a drukkokat és bíztatást!Sokat számít! (Bár-és ezt most nem bántásból mondom, tényleg,- aki nem volt még ilyen helyzetben, nem tudja milyen...kívülről egész más, mint átélni... :( ilyenkor néhány nap is sokat számít, nem hogy hetek...de tényleg igyekszem minimálisra csökkenteni a panaszt, hisz rám is egy új Élet vár!)

Péter Tamás 11 éves
Adél Nóra 5 éves
Balázs László 3 éves

Kép
judit_78

Sziasztok!

Először is behozom a lemaradásomat!
Zsé, Honey, Dreika, Klarissza, Hangolka, Sensi, Csuri, Gabi82, Katinka, Dalmi, Alexa, Ditta, Akíra, Sonny! Gratulálok a csöppségekhez :D !!!

Sclarával mi lehet? Nagyon eltűnt.

Nálunk egész jó a helyzet. Volt pár hasfájós időszakunk. De viszonylag jól vesszük. Bendi nagyon édes. Olyan jó kisfiú. Nem gondoltam, hogy ilyen jól fogja venni a kistesót. Amikor hazajöttünk, bent szoptattam a szobánkban Matyit. Odajött, átölelt és azt mondta nekem, hogy: itetlek! :D (Nála ez jelenti a szeretleket) Matyit puszilgatja, simogatja. Ha sír, akkor viszont befogja a fülét :lol:
Fogalmam sincs mennyit híztunk eddig. Mindjárt jön a védőnéni. Elméletileg hoz mérleget. Azt látom, hogy kerekedik Matyi pofija, és párnásodik a kezecskénk :) .

Zsé!

Tök jó, hogy van két azonos nevű gyerekünk. Egy napon szültünk. És a picurkák is majdnem egyforma súlyúak lettek :) .

Hétfőn megyek csp-t, anyaságit és tgyást intézni. Előre élvezem.

Nati!

Nagyon jók a képek! És nagyon szép vagy :) .

Hangolka!
Én is szülés után vizesedtem be. De csak a lábfejem, egészen bokáig. De úgy néztem ki két napig, mint egy elefántember. Aztán eltűnt. Ki érti ezt?

Még elég szétszórt vagyok. Igyekszem többször jelentkezni.

Anikó

Kép
Kép
Kép
eagleszem

És pár kép Matyiról

Kép

Kép

Kép

Kép
Kép
Kép
eagleszem

Most nem reagálnék az előzményekre, mert indulunk a klinikára. Elég rosszul vagyok. Fáj a fejem, hányingerem van és keményedek, de szerintem ez még nem AZ lesz. De örülök, ha végre az orvos is lát és mond valami bíztatót.
Rettenetesen nyomi vagyok ma és iszonyat ingerült.

Kép
Kép
nati80

Nati!
Drukkolunk neked!!!!

Anikó!
Tök jó, hogy jelentkeztél. Örülök, hogy minden rendben van, és hogy Bendi is ilyen jól alkalmazkodik.

Judit!
Elhiszem, hogy nagyon nehéz. Pontosan nem tudom, hogy mit érezhetsz. Benivel viszont nekem kórházban kellett töltenem az utolsó hetet (cukor+magas vérnyomás+vizesedés), és én is majd' beleőrültem, annyira vártam, hogy végre megszülessen. Kívánom, hogy te is mielőbb babázhass! :) És örülök, hogy azért naponta jelentkezel.

Csuri!
Tényleg nem voltál unalmasan hosszú. :) És úgy látom Kata-baba se az a megalszik a tej a számban típus... :) Ha lesz egy kis időd, akkor írhatnál a tapasztalatokról, hogy milyen is négyszemély családdá válni, nagyon érdekel.

Tényleg: egy kérdés. Ahol van nagyobb tesó - bement a kórházba látogatni???

beszteri

Sziasztok

megjöttem a dokitól. hála minden rendben van de vasárnap azért ctg no meg ugye kedden és csütörtökön is de akkor remélem már szülüüünk. De valahogy nem úgy érzem sajna hogy csütörtökön megindítja. vagy is lesz rá lehetőség akkor. Na mindegy. majd kijön valamikor. Bent nem marad. :lol: :lol: :lol:

sonny hattalmas nagy gratulaa!!!! :lol: :lol: :lol:

hangolka iszonyat jók a fotók :D

nati jujj csak neeem???

harivera
Budapest XXI. kerület

Sziasztok!
Most, hogy elolvastam, mit is írtam.... ezért sem fognak Pulicer Díjat adni :?

Eszter!
Egyenlőre tényleg még tanuljuk az új szerepeket. Annának nagyon nehéz, mert eddig mindent együtt csináltunk, és most sok dologban apára kell hagyatkozni, mert én nem tudok azonnal "rendelkezésre állni".
A legnehezebb az, és ezen sokszor elkeseredek, hogy máshogy viszonyul hozzám Anna. Elutasítja gyakran az ölelésem, vagy a puszim. Tudom, hogy ezen át kell esnünk, de nagyon megvisel!!
A kórházba bejött egyébként Ő is, sőt a hazamenetelnél "segített" is (választott neki ruhát, a sapkát együtt adtuk rá...)

Még jövök, ha lesz egy kis időm!

Üdv:

Csuri
Kép
Kép
Kép
irusc

Csuri!
Ha választhatnék egy ilyen szülés meg a Pulitzer-díj között, az előbbit választanám... :)
Köszi, hogy ilyen gyorsan válaszoltál! Elhiszem, hogy nehéz, Beni is alapvetően nagyon ragaszkodó, sokszor odabújik hozzám. Nem tudom, hogy fogom viselni, ha esetleg "sztrájkol" majd...

Vera!
Neked is köszi! Ezen amúgy én is gondolkodtam, hogy mikor adjon Julcsika ajándékot: már a kórházban vagy amikor hazajövünk. Ti mindig a kórházban adtátok?

beszteri

Reni!
Azt hiszem, te kérdezted, csak elfelejtettem válaszolni, hogy hol vettük a szoptatós melltartót.
Szóval ha szemben állsz az Asia Centerrel, akkor a bal oldali épületben, a földszinten, a 2. utca végén (fehérnemű üzlet, pizsamák vannak a kirakatban).
Ez volt az utolsó, de azt mondta az eladó, hogy mindig szokott lenni, csak épp most fogyott ki.

beszteri

Eszter:Köszike az infót.Hát remélem lessz szombaton.

Kép
Kép
reni_24

Vera:Örülök,hogy minden ok. :D

Kép
Kép
reni_24

Jó a memóriám látszik :oops: Nati:Megy a drukkk!!!

Kép
Kép
reni_24

Sziasztok!

Nagyon nagy gratula mindenkinek ( Hangolka, Sensi, Irusc, Gabi, Katinka, Dalma,Alexa, Ditta Akíra,Sonny), gyorsa felépülést és minél több tejcsikét a babáknak! :lol: :D
Örülok hogy elolvashattam a szüléstörténeteket és várom a többiekét is.
Köszönjük , hogy ilyen sok képet raktok fel a babákról nagyon jó rájuk nézni, nagyon édesek , már alig várom én is hogy babázhassak újra! :D

Kicsit le vagyok maradva de próbálok vissza olvasni , és reagálni egy két dologra!
Nálam is depisen telnek a napok egyre nehezebben viselem a terhességet , néha már tényleg terhes ez a terhesség. :(

Sensi: sajnálom, hogy olyan sokat kellett szenvedned, én átérzem bár én CSAK 19-20 órát vajudtam Fannival de senkinek nem kívánom azt amit akkor átéltem. :( Én akkor azt gondoltam hogy mégegyszer nem csinálom végig , na és tessék most itt vagyok az utolsó hetekben és várom a második babucimat. :D
Bár bevallom öszintén eléggé félek így a végefelé már! :?

Csuri: nekem is azt mondta a dokim hogy a második gyorsabb de fájdalmasabb lesz. Hát azt , hogy gyorsabb azt el is várom , hogy az legyen de hogy fájdalmasabb azt nem szeretném. :(
Vendég

nati: nagyon jók lettek a képek, nincs mit szégyelned, pimaszul csinos kismama vagy, sárgulok is egy kicsit! :D
Drukkolok neked nagyon!!!
Én is voltam szerdán CTG-n de 11-kor. Most semmi extra nem volt jó lett minden. Legközelebb jövőhét szerdán megyek 11:30-ra.

Ajándékra én is gondoltam bár én szerintem aznap adom oda amikor hazajövünk a kórházból.
Vendég

Most gyorsan ennyi telt tölem , megyek lefektettem Fannit!

Ígérem sürübben jövök, és megpróbálok reagálni mindenre. :D

Bocsi hogy nem írtam mindenkinek , majd potolom valamikor. :lol:

Sziasztok
Vendég

Sziasztok Lányok!

Dalma:GRATULÁLUNK PANNA BABÁHOZ!

DITTA: GRATULÁLUNK!SZÉP NAGY LETT ÁGOSTON!

AKÍRA: GRATULÁLUNK!FANNI AKKORA LETT,MINT HANNA VOLT![/]color

[color=blue]SONNY: GRATULÁLUNK NOELHEZ![size=12]
[/size]

Beszteri: Köszi,megkaptam! :D

Nati: Nagyon csinos vagy! :D Férjed fényképész?Remélem minden rendben volt a dokinál!

Az összes baba nagyon szép!Sok egészséget Nekik!!! :D :D :D :D :D

Minden anyukának sok-sok tejcit és mielöbbi felépüléstkívánunk!

Kép

Kép
melcsi82

Eszter!

Pulitzer- látod le se tudom írni, így biztos nem kapom meg :D :D

Üdv:

Csuri
Kép
Kép
Kép
irusc

nem is figyeltem hogy írtad le... :) de talán pont ezért kéne neked ítélniük, hogy megtanuld... :lol: :lol: :lol:

beszteri

Sziasztok,

Nati üzent, Hogy: 2 bő ujjnyira nyitva vagyok, ma szülök. Üdv mindenkinek. Nati
Vendég

Jujj, Nati, nem ér így beelőzni!! :(
Mondtam, hogy aki képet rak fel, az utána indul... :wink:
Mennek a drukkok!!!

Péter Tamás 11 éves
Adél Nóra 5 éves
Balázs László 3 éves

Kép
judit_78

Judit: képet várunk. :D
Vendég

Nekem is fáj a fejem...én miért nem szülhetek?? :cry: :cry:

Vera, örülök, hogy minden ok!

Eszter, nálunk is bejöttek a gyerekek mindig a kórházba, még az aktuális legkisebb is megérezte mindig, hogy anyával történni fog valami hamarosan, s utána még ha más körülmények között is látott, Őt sem hagytuk ki ennek a csodás családi eseménynek a megéléséből ezáltal.

Péter Tamás 11 éves
Adél Nóra 5 éves
Balázs László 3 éves

Kép
judit_78

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?