Oks Andy!
Csak érdelelt, mert elég húzós ára van annak is.
Én is írtam Huncutkának, de nem írt vissza.
Hcg tesztet rendeltem 10 db -ot!
Várom nagyon. +++++++++++++++++++++++++++++++
Kérj mosogatógépet szülinapodra, karácsonyra....
Nagyon jó találmány!
És kevesebb vizet fogyaszt, mintha kézzel mosogatnál. Vagy legalábbis minha én mosogatnék kézzel.
én imádom ezeket bigfish játékokat nem tudom ismeritek e de én jókat szoktam játszani vele gyermeki lelkemnek jót tesz :):):) nem túl bonyolúlt és néha baromi nehéz pedig nem igazán fenőtt játékok és kicsi a mérete nem 4 gigás játékok éln szeretem már van egy csomó és még végig sem játszottam őket de mindig van új és újjabb :):):)
Cat!
Igen, jó találmány, mert anyunak is van és látom. De nálunk nem igen férne el sehová sem! Meg a férjem ki is jelentette, hogy majd esetleg a családi házba. Oda meg max 8 év múlva megyünk.....
Azért jó a 10 db hcg teszt, mert minden nap tudsz tesztelni és látod ahogy erősödik a csík. Ennyi kb kitart addig, amíg a doki nem látja UH-gal a babát.
én meg úgy vagyok a mosogatógéppel hogy az igazából csak nagy családnál éri meg hiszen a nagyobb szennyeződést amúgy is le kell öbliteni róla addig meg el is mosogatok viszont egy nagy buli után vagy egy nagycsaládban biztosan megéri
Nekem is csak azóta van, hogy kiköltöztünk a kertes házba. A lákásba nekem sem fért volna el, ráadásul azt béreltük.
Nika!
Én úgy szoktam, hogy egész nap pakolok bele, este elindítom, reggel kiszedem a tiszta edényeket.
Persze a nagyobb fazekak nem mindig férne bele, de annyit már el tudok mosni kézzel.
És összejön egy nap alatt annyi, hogy megérje használni. Pedig mi is hárman vagyunk.
Ismeritek az a viccet, hogy:
A nyuszika és a zsiráf beszélget.
Zsiráf: nekem sokkal jobb, mert hosszú a nyakam, így elérem a magasban lévő ennivalót és olyan jó érzés, amikor végigmegy a hosszú torkomon, sokáig érzem a finom ízt.
Erre a nyuszika: És mondcsak zsiráf! Hánytál már????
Aha!
Ma csak főzés és vendégvárás.
Pedig a kis drágám megkérdezte, amikor felkelt, hogy most hová megyünk???? Édesem. Majd holnap! Akkor ismét a fürdő lesz a cél!