Sziasztok!
Hú, mennyi infó megint!
Katuska: Utazásnál mindenképpen befigyel majd az eldobhatós, annyira azért nem vagyok vakmerő, hogy a kocsi hátsóülésn bűvészkedjek a mosható cserélésével pl. egy nagyobb adag kaki után

Úgy néztem eldobhatósból is van bio, de hogy ez miben merül ki még nem tudom...

Gyakorló anyukák amúgy a lila tescóst nagyon dícsérik a környezetemben, na meg a huggiest, de az magasabb árkategória.
Katuska egy fontos kérdés, mivel nagy varrodás vagy

Hol van Pesten olyan textil üzlet, ahol nagyon szép és jó minőségű anyagokat lehetne venni babaágyneműhöz? Más véleménye is jöhet, ha képben vagytok ezügyben, mert nekem lövésem sincs...

Köszi!
kisbogacs: Már épp kérdezni akartam, hogy merre vagy. Sajnálom, ami történt, de örülök, hogy minden megoldódott
jandrea: Nagyon édes Bianka! Szép nagy baba!
Vicky: Csudaszép a szoba!
Krisz: Tetszik az ágynemű, és jó mert unisex, ha esetleg a második jerkőc lányka lesz
Kata: Irigylem az energiád, és puding vagyok

Apa teljesen be van már indulva a hordozóra, ma már hívott, hogy mit tudok róla, mert ugye ma szoliban van... Szédületes!

Majd hívj légyszí, és egyeztetünk!
mágnes: Jobbulást Annának!
Képzeljétek megvan a szülésznőm! nagyon szimpi, amiket hallottam róla, és a hangja fiatalos -gondolom ő is az- (látni még nem láttam

).
Szúrkálás: Hát nem is tudom, valami néha nekem is van, de az érzésre kicsit olyan, mintha meg akarna jönni, de nem olyan erős. Hamar elmúlik, csak pár másodperc. Ez normális?
Ma hajnalban volt egy új nagyon car érzés, amikor éppen fordultam a jobb oldalamra, és olyan volt, mintha valami elszakadt volna a pacakomban (a jobb oldalon), nagyon éles nyilalás, aztán elmúlt, de hirtelen megijedtem, hogy mi a jó ég lehetett. Remélem csak Milán talpalt bele valamibe... Mondjuk amekkora lábfeje van könnyen lehet
Ma megyek védőnénihez, ez az új nem igazán jön be, de túlélem vahogy...
Holnap meg cukros lötyi... Képzeljétek Apa szolidalit velem, ma nem eszik semmi csoki, cukor, fagyi félét, és holnap nem eszik semmit addig, amíg én sem ehetek. A lelkem még azt is be akarta vállalni, hogy lenyom ő is egy olyan lötyit (tudjátok nálunk a vizsgálatra nekem kell megvenni, és megkutyulni a cuccost). Persze mondtam, hogy nem kell, de micsoda gesztus, nem?

Annyira imádom Őt!
Milán teljesen beindult, egyfolytában mozog, szépen dörömböl szinte egész nap. Apáját is jól megütögeti, és naponta belesimul a kezébe, szóval nagy a szerelem