007!
Abszolút jogos a kérdés, mert általában az orvos ,és tanár szülők gázak, de anyu rendhagyó! Tényleg! Nemhogy "normális", de az átlagosnál is jobb

! Férjem is nagyon szereti, és minden barátunk irigykedik ránk

! Persze ő szerencsére el tud vonatkoztatni, szóval mindenekelőtt szülő és barát, és mint ilyen meglepően aggodalmaskodó, de nem tolakodóan! Csak akkor ad tanácsot, ha kérdezem, és nem nyomul az "okosságaival", hogy mit hogyan kéne! Egyáltalán nem sznob, minden társaságban megtalálja a helyét nem csak az "agyak" között érzi jól magát! Sose cseszegetett, hagyta, hogy menjünk a fejünk után, de mindig ott van, ha kell! Nem füveken kellett felnőnöm, de mindig egészséges, jó minőségű kaját kaptunk!
Gyerekkoromban sose kellett orvoshoz mennem, és mindig időben és megfelelően volt kezelve a bajom. Kamaszkoromban mindig volt orvosi igazolásom

, és nem egyszer sgített anyu a kétségbe esett barátainkon egy esemény utáni tablettával, vagy fogamzásgátlóval egy jogos kis dorgálás után.
Most sose kell várnunk sehol hónapokat az előjegyzések miatt, és mindig a legjobb szakemberekhez irányít minket. A terhességem alatt pedig egyszer sem kellett 15 percnél tovább várnom se orvosra, se vizsgálatra! Mindenki kedves, és segítőkész velem, boríték nélkül is. És ha betegek vagyunk csak áturunk anyuhoz, mert nála élből ott a komplett patika is!
Szóval én baromira örülök, hogy anyu orvos, mert csak a jó részét kapjuk emberileg! Arról nem is beszélve, hogy baromira büszke vagyok rá, mert mikor még az intenzíven dolgozott (amíg be nem zárták a Schöpf-Méreit), szó szerint életeket mentett. És baromira dagadt a mellem, hogy anyukám ma 4 gyereket mentett meg!
Persze nagyon sokat dolgozik, és gyakran ügyelt gyerekkoromban is, de imádja a munkáját, és nekem ez a természetes!
Amúgy meg kell hogy mondjam, én nem szeretem az orvosokat, idióta sznobok, de anyu tökre nem olyan.
A fonendoszkóp és a sztetoszkóp pedig szerintem ugyanaz, de lehet ezt Gabi jobban tudja

!