A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » BABUCIT 2008-ban!

Ez tök jó, legalább nem neked kellett elküldened. :D
Helló egyébként! :D

KépKép
benó

Benó, én ha már a feléhez lenne türelmem amit Te csinálsz, már büszke lennék magamra! :wink: Én adok neked díjat! :D

Kép
szilzi

Na, sajnos, megyek vissza a konyhába, de időnként leszek (1-ig).

KépKép
benó

Halihó!!!!

Voltam dokinál.Minden oké.
Vagyis nem mondott semmit. :?

De azt se,hogy gond lenne.

Jövő héten NST utána héten tanácsadás.

Kép
martik77

Szilzi.Jobb is így hogy elment az új csaj nagy haszna nem volt.

Kép
martik77

Tök jó, Márti, hogy minden rendben. :D :D :D :D :D

Szilzi, köszi a díjat! :D :D :D :D

Viszont a süti nem lett megint díjnyertes, megint nem sült meg a közepe, úgyhogy kitaláltam, hogy kihűlve félbevágom és visszarakom a sütőbe, jaj, de macera. :roll: Meg levest csináltam saját grízgombóccal, mit szóltok? :D

KépKép
benó

Sziasztok! :D :D

Márti, örülök, hogy minden ok! Mert ha nem mondott semmit, akkor az azt jelenti! :D Láttad is a kisfiad?

Azért ment el szerintem, mert nem akarta kitölteni a tesztet! Nem készült Ő erre, hiszen hozott magával kaját ebédre, három üveg innivalót... Hirtelen jött ez nála! De nekem jól jött! :lol: :lol: Nem is marasztaltam! :oops:

Kép
szilzi

A tortára meg még kell vennem zselét, és azt rárakni, meg ilyenek. Őszintén szólva, már unom ezt a konyhakreatívkodást. :oops: :? Ja, és közben el is mosogattam, hogy nekem ne pofázzanak a tányérok, edények. :lol:

KépKép
benó

Hűűha! Saját grízgombóc! :D :D

Zsuzska, kár, hogy megemlítedded a upc-s pasikat, most engem is nagyon zavar! :lol: :lol:

Kép
szilzi

Azt mondjátok már meg, hogy hol vannak ezek, a tévében? :roll:

KépKép
benó

Márti hova lett, nem tudjuk?

A grízgombóc lehet, hogy sz..r lett, de legalább saját! :lol:

KépKép
benó

Benó, a képernyő bal oldalán tekernek! :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
szilzi

Megjöttem. Sok mindent elintéztünk. :wink:

Kép
flóra 11

Aha, elég kemény lett, mindegy, majd max. a Gy. nem eszik belőle. :wink: Eszik sütit meg gombóc nélkül levest.

KépKép
benó

Én egyszer csináltam grízgombócot,de olyan kemény lett,hogy egy embert agyon lehetett volna vele ütni. :oops: :lol:

Láttam az UH-n a kis Vukkot,bár nem nagyon figyeltem mert teljesen vízszintesen feküdtem és úgy alig látni a monitort,ha meg megemeltem a fejem akkor ráfeszítettem a hasamra.Azt meg nem akartam.

Kép
martik77

Nálam nem tekernek. :shock:

Helló Ildó! :D

KépKép
benó

Nálam igen.Én utálom ezt a reklámot.Vagyis az összes UPC reklámot.

Kép
martik77

Hülye vizsgáló van a dokinál. :? Nálunk van külön fejtámla, persze 8 ezerért már lehet is. :wink:

KépKép
benó

Nem is kérheted, hogy nézzed Márti? :( Mindegy nem sokára találkoztok! :wink:

Minden megvan Ildikó?

Kép
szilzi

És ahogy vízszintesen fekszek még fulladok is. :?

Kb 30éves na jó csak 20 éves vizsgáló ágyak.

Kép
martik77

Jaj, telefonom volt, bocsi, de már vagyok.

Kép
flóra 11

Én az összes reklámot utálom, de itt csak Univer van, dagadt láb (mint az enyém) és nyelvnyújtogatós és hasfájós gyerek (tehát 3 reklám).

KépKép
benó

Nem kell kérni mert picit oldalt veled szembe van fenn a falon egy monitor,de ahhoz meg kell emeld a fejed mert teljes vízszintből nem látsz oda.

Kép
martik77

A nyelvnyújtogatós gyerek alatt! :lol:

Kép
szilzi

0 forintért is lehetne, mert valószínű, hogy érdekel mindenkit, hogy néz ki a bébi odabenn, nem a plafont bámulna szíve szerint.

Na, megyek vissza konyhakreatívkodni, mellesleg jól megégettem a kezem is. :roll:

KépKép
benó

Óvatosan Benó nehogy valamelyik Babon folt legyen mert van olyan idő a terhességben,hogy pl ha megégeted a kezed vagy valami akkor a bab úgy születik,hogy ugyan azon a helyen rajta is lesz egy sötétebb folt(abőrén)

Kép
martik77

Nincs több, csak 3 van. De nem bánom, hogy nem láthatom. :lol:

Mindjárt jön a Gy., akkor majd kopok egy fél órára.

KépKép
benó

Beadtuk a kérvényt az új személyire. Adtak ki igazolást, hogy addig is legyen valami, mert az új személyi csak valamikor jövő héten, vagy azután lesz kész. :? Persze megint a Norbinak kell majd személyesen menni érte. Elmentünk a városházára, hogy írunk egy meghatalmazást,hogy én is átvehessem, hogy ne hiányozzon megint előadásokról a Norbi. Nagyon nem szeret hiányozni, meg az előadó tanárok,profok is rossz néven veszik és semmilyen igazolást nem ismer el némelyik. Szal a városházán nem tudtunk semmit intézni,mert pénteken nincs ügyfélfogadás. :?

Kép
flóra 11

Na, na, ne mondd! :shock: :shock: :shock: Ez nem csak babona? :?

KépKép
benó

Akkor ez Ildó csak fél siker volt. :? :)

Kép
martik77

Ó, ez a bürokrácia! :? :x

KépKép
benó

Én láttam ilyen embert,nem is egyet.

De,hogy melyik időben van ez a terhességnek,és hogy babona vagy sem az nem tom.

Kép
martik77

Szal most akkor majd megint hiányozni fog,mert kénytelen megint hazautazni, hogy átvegye az új személyit. Persze megint vonatjegyet is annyiszor kell vennie,tehát megy a pénz. :? A városházán kívül még jegyzőnél csináltathattunk volna meghatalmazást,de míg a városházán csak 500,- Ft,jegyszőnél 5000,-.Hát akkor inkább majd hiányzik.

Kép
flóra 11

Másképp nem megy,Márti, tehát ez teljes siker, mert nagyon gyorsan elintéztük egyébként. Most ilyen rendszer van, hogy nem csinálják meg rögtön az igazolványokat. A múltkor is a Peti jogsija ugyanígy intéződött. Ő is egy hetet várt rá,míg elkészült neki. Most a nő egy hónapot mondott, aztán mikor névről megismert, hogy régi ismerősök vagyunk,akkor azt mondta, szerdára kész. :?

Kép
flóra 11

Akkor tényleg szerencsétek volt.

Hivatalos papírok nálunk is lassan intéződnek.

Megyek lefekszek.Majd jövök. :D

Kép
martik77

Benó,köszike a telószámot. Fel fogom hívni őt, nem ígérem,hogy még ma, gondolod,hogy szombaton is elérhető? Vagy inkább hétköznap?

Kép
flóra 11

Márti,örülök,hogy dokinál minden rendben volt veletek. :D

Szilvi,látod,megoldódott a gondod. Nem neked kellett eljátszanod a boszorkányt. :wink: Ez jó, nem? :D

Kép
flóra 11

Aztán még megálltam a Norbival együtt az anyámnál is, már régebben nem látta őt. Persze megint be kellett vásárolnom az anyáméknak, mert még mindig nincs pénzük. :? Meg hazafele vettem egy cipőt is a Norbinak, mert nem tudja, hol van a másik neki,bár szerintem csak körül kellene néznie,biztos valamelyik cipősszekrényben van, van belőle nálunk 6. Tehát van hol keresni.De lényegtelen, nagyon olcsó volt a cipő. Le volt árazva, az volt rá kiírva, hogy 2300,- Ft és bőr felső. A nő viszont csak 1800,- Ft számolt érte,tehát jól jártunk. :D :wink:

Kép
flóra 11

Nem lehet csak úgy, otthon csináltatni meghatalmazást, milyen dolog ez, hogy ennyi pénzért kell venni? :shock: :?

KépKép
benó

írhat otthon is,de a hitelesítés kerül ennyibe. Ha nincs hitelesítve, nem fogadják el.

Kép
flóra 11

Jól jártatok a cipővel. :D
Kár, hogy anyukádnál is neked kell bevásárolni. :?
Szerintem ne hétvégén hívd a Bácsit.

Képzeljétek, a Gy.-nak elmeséltem ezt a foltos ügyet, amit a Márti mondott és elkezdtem rajta bőgni. :shock: :shock: :shock: Azt mondta, nem vagyok normális. Utána meg röhögtem, állat módra. :shock: :? Ez már a vég. :lol: :lol: :lol:

KépKép
benó

Szörnyű, hogy minden baromságot hitelesíttetni kell. :? :wink:

KépKép
benó

Közben ebédelek, joghurtot.

Kép
flóra 11

Jó étvágyat. :D Nem nagy ebéd. :wink: :lol:

KépKép
benó

Ildikó, nálunk sem lehet csak úgy megbízást írni! A tesómnak adtam én a postán, de úgy kellett, hogy mindketnk személyesen ott van, iratokkal :evil: Nálunk sem egyszerű ez! De nálunk a közjegyzőnél a többszöröse mint nálatok és nem is lehet máshol :evil:

Benó, nem lesz semmilyen fotja a baboknak! :wink: A hormonjaid nagyon dolgoznak! :D

Kép
szilzi

Hát nem? Végülis ott volt a gyerek a rendőrségen, akkor ott helyben is adhatott volna egy nyilatkozatot, hogy majd én megyek érte. Az miért nem jó nekik? Látták volna,hogy nem hazudunk, hanem ő írta személyesen. De nem, mindent komplikálni kell. :x
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára flóra 11 2009.02.27 13:37-kor.

Kép
flóra 11

Szilzi, nálunk is ez az alsó határ, de lehet,belejött volna 10 ezerbe is. Ezért nem mentünk oda. Süssék meg.ha ilyen drágák. :evil:

Kép
flóra 11

Szerintem is túl van bonyolítva és a cél az, hogy 58x menjél vissza, szívjál rendesen és egy csomó pénzedbe kerüljön. Na, jó, nem hergellek. :wink:

Oké, Szilzi, azért remélem, nem zakkanok meg. :lol: :lol: :lol:

KépKép
benó

Benó,már olyan szintre kidolgozod magad, hogy lassan már okleveles varrónő lesz belőled. :wink: Nagyon ügyin belejöttél a dolgokba. :wink:

Kép
flóra 11

A rendőrségen pl.állt a sorban egy anyuka egy elég pici babával, nem volt még fél éves sem. Megkérdezte, hogy előre mehet-e, elintézik-e az ügyét soron kívül, mert a baba annyit nem bír ki. Szomorúan visszaállt a sor végére, hogy nem mehet előre, elküldték őt. :? Na,ilyen bunkók. Pedig 3-4 ablaknál is intézték a dolgokat, de senkiben sem volt annyi emberség, hogy szólt volna az anyukának,hogy jöjjön a pici gyerekkel előre. :?

Kép
flóra 11

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?