A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Naggggyon izgiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!

Regina
KépKép
mazsola7

Jesszusom, de izgalmas!

Gremese, óriási hajrá az egész kis családotoknak! ERŐS VAGY, ÜGYES VAGY, OKOS VAGY, MINDEN RENDBEN LESZ!!! :D

Mmarica, ez a kislány gyönyörű, még egyszer gratulálok, nagyon sok boldogságot kívánok Hozzá!

Sense, farokcsont: fáj, ha hosszabban ültem, fáj, ha hosszabban mentem, szóval érzem, nem vagy egyedül. ;-)

Kép
Kép
irina

:) :) Zsófi :) :)

Ügyesek legyetek :)

KépKép
viranka

EMESE HAJRÁ, ÜGYESEK LEGYETEK!!! MINDEN REDBEN LESZ! NAGYON SZORÍTUNK NEKTEK :lol: :lol: :lol:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Emese,
hajráááá´!!!! Nagyon szorítunk nektek, hogy Zsófi baba minden gond nélkül hamar elöbújjon!!
Minden rendben lesz, ügyesek vagytok!!!!!!!!
Jujjj de izgiiiiii!!!!

Mmarica,
tényleg tündéri a kis Linike, várjuk a beszámolót!!

KépKép
KépKép
motiot

Nohát, micsoda hírek!
Az ember már el sem mehet vacsizni :!:

Gremese! Szorítunk!

Kép
granda

EMESE!!!
MINDENT BELE!!!!!!!!!

Ildikó
KépKépKép
sense4

Sziasztok !

Emese : hajrá ! Kérjük a helyzet jelentést !

Timi látod még téged sürgetett Emese és a végén ő hamarabb szül.

Marica : gyünyörű a kislányod. Még egyszer sok boldogságot és legyen sok örömötök benne ! :D :D

Lányok remélem Emese még az éjszaka megszül mert holnap megyek bécsbe és nem szeretném az egész utat végig izgulni értük.

Na késöbb jövök még hátha történik még valami.
20200310173350

Csajok, én holnap délelőtt megyek NST-re a Péterfybe, ahol Gremese szül, majd rákérdezek a telefonján sms-ben, hogy mi újság nála, és ha akkorra meglesz a baba, és minden oké, és őt sem zavarjuk, be is kukkantok hozzá.

Striák: Cukika, nagyon tetszik a hozzáállásod, teljesen igazad van! (Nekem amúgy már a húszas éveim elejétől lettek a combom külső felén striáim, gondolom, hízás-fogyás miatt, és elhalványultak, gyöngyházszínük lett -- szóval halványodnak azok rendesen... ;-)).

Jó éjt mindenkinek! AKTÍV ENERDZSÍKÜLDÉS GREMESÉNEK!!!

Kép
Kép
irina

EMESE!!!! JUPPÍÍÍÍÍ!!!!! ÜGYESEK LEGYETEK, TE IS, GERGŐ IS, ÉS ZSOFKA IS!!!!! NAGYON SZORÍTUNK, ÉS VÁRJUK A FRISS HÍREKET!!!!

Jaj annyira izgulok, be is keményedett a pocakom... ez az első "lájv" szülés-hírem, miután múlt héten lemaradtam... :oops:

Detti
KépKép
kiskolbi

Marica:
üdv itthon. :) Gyönyörű a lányod. :) Várjuk a szüléstörténetet.

Emese:
hajráááá. Gyors, könnyű, problémamentes szülést Neked. :lol:

Kép
Kép
h@jni

Na, még valami, aztán szunya, mert holnap megyünk Pécsre dokihoz!

Marica: egyszerűen tündéri a kishölgy!!!!! :D

Cukika: a Te Pankád se semmi, Neked pedig szép nagy pocid van! A csíkok miatt tényleg ne aggódj, de azt hiszem, tényleg remek a hozzáállásod! :wink:

Hajni: gratula a ficánkoló picilányodhoz! Látod, tudja Ő a dolgát! :D

Silka: Pécsen is van etnikum bőven. :? Nem is tudom, mi lesz. Versenyben bagóznak még nagy pocakkal is. :evil: Más meg nem tud teherbe esni... "kissé" bántja az igazságérzetemet, hogy ők meg nem vigyáznak rendesen az Apróságokra... :evil:

Popsitörlő: Pamperst vettem ebből is, meg pelusból is. De babapopsi és babapopsi közt is van különbség. Majd kiderül, jó választás volt-e. :roll:

Szopis melltartó: na, ezt még nem vettem. A 80B kosár óriási, 80A meg nem volt. De mindenképp kell a 80-as. Nem tudom... mekkorát fog nőni az ember melle, ha tele lesz tejcivel? :?: Kitölteném vajon a B-kosarat?! Tapasztalt mamik, help me! :shock:

na jóéjt, megyek. Holnap korán kell kelni. Jaaj, remélem, addigra lesznek hírek Emeséről!!! :D :D :D

Detti
KépKép
kiskolbi

Sziasztok!

GREMESE!
JAJJ, NAGGGYON SZORÍTOK NEKTEK, ÜGYESEK LEGYETEK! GYORS, ÉS KÖNNYŰ SZÜLÉST KÍVÁNOK!

Hajni!
Ezek igazán jó hírek :wink: ! Minden rendben lesz Lillával meglátod!

Marica!
Nagyon édes a kislányotok :D ! Várjuk a beszámolót!

Sziasztok: Anita

Kép

Kép

Kép
banita

Hello Lányok,

kidobott az ágy, úgyhogy rögtön rárepültem a netre :lol:

Éjjel 4x keltem, minden alkalommal átvillant az agyamon, hogy vajon mi lehet most Gremesével. És annyira a hatása alatt voltam a magzatvízelfolyásnak, hogy az ébredések közben rögtön a lepedőt tapiztam magam körül :lol:

Irina, ha megtudsz valami infót, mielőbb írd meg, please!!!! :wink:

silka
silka

Sziasztok! :):)

Marica, Falevél, Miléna és Gremese!
Szívből GRATULÁLOK a babákhoz!!!
:):)

Nagyon szépen köszönjük mindannyiotoknak a rengeteg jó kívánságot és a gratulákat, drágák vagytok!!!

A mi szülés történetünk: 14-én voltunk vizsgálaton, a méhszáj ekkor 2222 volt, megrövidülve, megnyílva - megbeszéltük, hogy aug. 27-én lesz a császár...

Viszont 16-án 00:30-kor itthon hirtelen elfolyt a magzatvíz egy jelentős része. El sem hittem... :):)

01:00-kor már a kórházban voltunk és 02:25-ig vizsgáltak, előkészítettek a műtétre, majd kiemelték a csajszikat.

Elképesztően professzionális csapatot fogtunk ki hála Istennek, mindenki tudta a dolgát és nagyon kedvesek voltak velünk. :):)

Császár előtt attól féltem - talán rettegtem is - hogy az első vágást nehogy érezzem, azaz abban reménykedtem hogy tényleg alaposan legyek elérzéstelenítve... :):)

Persze amikor elkezdődött az operáció, én az égviálgon semmit nem éreztem, csupán a legvégén kezdett kényelmetlenné válni hogy a karjaim rögzítve vannak és nem tudom mozgatni.

A műtétet követő első 6 órában nem mozoghattam és 2 órán át nem ihattam, viszont kb. a 3. órában kezdett visszatérni az élet a lábaimba, ami nagyszerű érzés volt.

A babák a szülést követő 10 óra múlva már velem voltak a nap 24 órájában. :):)

(A csecsemős nővérkék próbáltak rábeszélni egy kis alvásra, hogy bátran adjam csak be, de persze nem tettem, Ők meg jól meglepődtek hogy ennyire bírom két babával és folyamatosan rengeteget dícsértek minket, édesek voltak nagyon. :):) )

A kórházzal és az összes ott dolgozóval elképesztően elégedettek voltunk, mindenki a maximálisat nyújtotta szakmailag és emberileg egyaránt.

(Végül 1 ágyas alapítványi szobát kértünk arra a 3 bent töltött napra, hogy ne kelljen elsétálni a zuhanyzóig és vissza a kórteremig naponta többször - már nem is emlékeztem hogy császár után az első pár nap ennyire nehezen mennek azok a mozdulatok, amik egyébként máskor olyan könnyedén... :):) )

16-án születtek a bébik hajnalban és 19-én délben már otthon voltunk. :):)

A csajszik naponta10x esznek (általában felváltva, csak nagyritkán egyszerre, picit más az alvás-ébrenlét ritmusuk) 50 ml-eket, nagyon ügyesek és aranyosak, imádjuk Őket. :):)

Tegnap volt nálunk a házi gyermekorvos, plusz a Péterfybe vissza kellett vinnünk az ikreket a kötelező 5 napos szűrésre, ma meg varrat- és kapocs szedés, plusz helyi védőnő látogatása...

Hát nem unatkozunk cseppet sem, de úgy tűnik az első kaotikus napok után kezd végre kialakulni egy napirend és egyre ügyesebbek vagyunk. :):)

(Remélem idővel azért majd egyre többször tudok jönni és picit jobban bekapcsolódni a beszélgetésbe... Egyelőre csak nagyjából tudtam visszaolvasni, mert mint mindig hála istennek rengeteget írtok. :):) )

A legeslegfontosabb persze, friss fotók Pálmáról és Laráról:
https://www.babanet.hu/album/main.php?album=13579&page=2

Puszi mindenkinek, Vadvirág
Vendég

Vadvirág

Örülök, hogy minden ilyen szépen alakult! Még egyszer hatalmas gratula!

Kép
granda

EMESE SMS-E HAJNALI 2.07 PERCKOR:
"AUG. 21-ÉN 23.41 PERCKOR 3300 G-MAL, 52 CM-REL MEGSZÜLETETT ZSÓFIA 2 ÓRA 45 PERC ALATT. RENGETEG HAJA VAN, JÓL VAGYUNK! :-)"

Szóval szép babás reggelt Mindenkinek! :D :D :D :D

Detti
KépKép
kiskolbi

Sziasztok csajok Most itt bőgök a gép felett mert annyira boldog vagyok. Hát ezer gratula EMESÉNEK. Egyszerűen nem tudom visszatartani a könnyeimet. De erőt kell vennem mert megyek a dokihoz én is. Ezer puszi mindenkinek.

Kép
hajagosné szabó éva

Emese:
Gratulálok. Ez aztán a gyors szülés. :)
Nagyon ügyesek vagytok.
Sok tejcsit, jó egészséget.

Kép
Kép
h@jni

Nagy-nagy gratula Emesééknek!!! Ügyesek voltatok!!! :lol:

Ma megyek 10-re dokihoz (a helyetteshez), jó lenne, ha elküldenek UH-ra és NST-re. Majd rákérdezek. Olyan rossz, hogy szabin van a dokim. Egyébként már lenne kedvem szülni! De azért várjuk ki a 37. hetet... meg azért a dokit is inkább!!! :wink:

Regina
KépKép
mazsola7

Vadvirág! Nagyon szuper, hogy ilyen pozitív élmény volt Nektek! :lol: Gyönyörűek a lányok, és milyen egyformák!!! Gratulálok!!! :D

Regina
KépKép
mazsola7

Sziasztok Kismamik és Anyucik!

Megnyitottam az oldalt, szokás szerint Emese üzenetével kezdődött: elfolyt a magzatvizem. Azóta sem térek magamhoz. :)
Semmi előzmény, csak így hirtelen... Első babát nem egész 3 óra alatt világra hozni... Minden elismerésem, és hatalmas gratula Emese! Sok örömet, jó egészséget és rengeteg tejcsit kívánok! :D :D :D

Mi jól vagyunk, egyre több összehúzódással, keményedéssel, de jól.
Tegnap is volt ctg, egy fájásféleséget mutatott is. :) Most, Emese szülésének híréről olvasva döbbentem rá, hogy tényleg ideje lenne kicsit komolyabban venni a készülődést, mert a cuccom sincs összepakolva, ruhácskák sincsenek még kimosva, kiságy még Pakson a tesóméknál... Siralmasan állok, kapkodni meg nagyon nem szeretnék..
Ctg legközelebb hétfőn, a 37. hét betöltésének napján lesz. Onnantól kigyullad a zöld lámpa a kispasi előtt, és remélem, rá is lép a gázpedálra, jó lenne, ha jövő hét végéig megszületne, mert akkor MÁR VAN a szülésznőm és MÉG VAN az orvosom a 2 hét szabi előtt. Drukkoljatok, és kérnék én is a híres vudu-ból! :D

Zsu

Kép
Kép
Kép
zsuzsóci29

EMESE GRATULÁLOK :lol: NAGYON ÜGYESEK VOLTATOK, SOK TEJCSIT ÉS JÓ PIHENÉST

Vadvirág Olyan jó olvasni a soraidat. Végre igazán pozitív szüléstörténet :lol: Nagyban megkönnyíted vele a soron következő kismamik lelkivilágát :lol: :lol: :lol: Köszönjük :lol: GYÖNYÖRŰEK AZ IKREK :lol:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Lányok ha így folytatjuk nem maradnak babák szeptemberre :lol:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Jó reggelt!!!

Ez igen, Gremese! 3 óra alatt megszülni az első babát!!! Nem te lennél, ha nem így történt volna!!!
Hatalmas GRATULA és nagyon sok boldogságot mindhármatoknak!!!

Lányok! Nyitnunk kéne egy aug.2 topikot is :D

Még egy észrevétel: eddig mindenki a 37. hét környékén szült, úgyhogy aki annak a közelében jár készüljön fel mindenre!!!
Csak azt nem tudom, mi mikor szülünk, akik már betöltötték...

Vadvirág: örülök, hogy ilyen hamar hazajöhettetek, nektek is nagyon sok örömet és boldogságot kívánok a babákhoz!!!
És gyere gyakrabban ha tudsz, el fog kelni,mindenkinek a tapasztaltságod!!!

Kép
Kép
timi26

EMESE!!! SZIVBOL GRATULALOK A KICSI ZSOFIHOZ, LEGYETEK NAGYON BOLDOGOK!!!!!!!!!!!
Vendég

Zsuzsóci: megy a VUDU, de lassan már én is kérek belőle!!!

Kép
Kép
timi26

Irina! Ha mész NST-re, fényképezőt vigyél magaddal feltétlen, hátha tud fogadni Gremese!!!

Kép
Kép
timi26

Vadvirag: Udv ujra itt, pont tegnap gondoltam rad, hogy vajon mikor jossz? Az ikrek gyonyorusegesek, te pedig nem hazudtoltad meg magad azzal a nagy mosollyal a mutoasztalon. :D

Most mar jobban tudsz mozogni a muteti seb miatt? Fajdalmas meg? Igazan erdekelne, mivel jovo szerdara nekem is ki van tuzve a csaszar... :D

Szoval, megegyszer sok boldogsagot Nektek!!!
Vendég

Még valami: ERA, hol vagy? Hogy van Beatrice???

Kép
Kép
timi26

Sziasztok!

GREMESE!
NAGYON IZGULTAM ÉRTETEK, HÁT LE A KALAPPAL, 3 ÓRA ALATT MEGSZÜLNI, RÁADÁSUL ELSŐ BABÁT! NAGY-NAGY GRATULA NEKTEK!

VADVIRÁG!
DE JÓ HOGY ÍRTÁL! MEGNÉZTEM A KÉPEKET GYÖNYÖRŰEK A CSAJOK! ÖRÜLÖK NEKI, HOGY JÓL VAGYTOK!

Kép

Kép

Kép
banita

Vadvirag! Meg azt akartam kerdezni: vegul egy-, vagy ketpeteuek lettek a csoppsegek?
Vendég

Sziasztok!

Timi 26!
Szerintem Viktorka szűz baba szeretne lenni :wink: ! Egyébként még van 12 napotok. Pont azon gondolkoztam, hogy Maricának, meg Emesének is korábban jött a babája, de teljesen "normális" méretekkel, lehet hogy ez annak tudható be, hogy nem a ciklus közepén fogant, hanem 1-2 héttel korábban, és akkor már nem is a 37. hétnél vagyunk, hanem a 39.-nél.
Nálunk pedig 1 héttel később fogant a baba (21-22. nap), nem amikor a "nagy könyv" szerint kellett volna. Ezért is gondolom, hogy kivárjuk a kiírt időpontot, de lehet, hogy tévedek :lol: .

Gremese!
Szerintem a második bébit az autóban fogod megszülni :lol: ! Lehet, hogy otthonszülésre is fel kéne készülnöd :wink: !

Sziasztok: Anita

Kép

Kép

Kép
banita

EMESE! Nagy-nagy gratula! Ez igazán hirtelen és gyors volt. Most ki fogja kezdeni az oldalt? :lol:

Timi, Zsuzsóci!Megy a vudu!

Én holnap megyek UH-ra, remélem nőtt a kis lurkó, mert én szeretnék még egy kicsit kitartani. Ráadásul Petyka már egy hete nem alszik napközben, még az ágyban sem tudom bent tartani, hogy pihenhessek egy kicsit, nem tudom mi lesz, ha Gergő megszületik! :shock:

Andi
Kép
Kép
beke andrea

Sziasztok!

Húúú, én még csak most jutottam a gép elé, mert Ábel eddig aludt :shock: , de már alig vártam, hogy jöhessek! Azért ezt nem gondoltam volna, hogy ilyen hamar megy a dolog Emesénél!

Emese, hatalmas gratula a kis Zsófihoz!!! Sok sok tejcsit és sok boldogságot kívánok nektek!!!!

Vadvirág, én épp tegnap néztem meg a fotóalbumodat, hátha vannak friss képek, nagyon tündériek a lánykák! És milyen egyformák! Ezek szerint egypetéjüek? Gyere, ha tudsz, mert tényleg sokat segít majd a tapasztalatod! :wink:

Én is akartam már kérdezni, hogy mi van Erával, mi hír a kis Beatrice-röl??

Timi26, akkor lassan neked is vuduzunk, jó? :lol:
Most már tényleg belehúzhatnál! :wink: Vagyis Viktorka! :wink:

Na most akkor én is beparáztam egy kicsit, hogy lehet, hogy nincs is olyan messze már ez a szülés! Én sem vagyok benne biztos, hogy félidöben készült Áron, mert elötte egy héttel is nagy nagy esély volt rá, minden stimmelt. Szóval lehet, hogy ö is kicsit idösebb.

Niki, neked meg már csak 7 nap! :wink: Húú de jó!

Na megyek, reggelizek valamit!

KépKép
KépKép
motiot

Banita: én is éppen erre gondoltam. Egy ismerős csaj 5 éve 2 héttel korábban szült, és pontosan tudták, hogy a gyerek akkor fogant, mikor a csajnak éppen elmúlt mensije. (csak akkor nem védekeztek).
Viszont van aki 5-6 héttel korábban szül! Azoknak mikor fogant???
Egyébként én az utolsó mensimet nem tudom pontosan, de a fogantatást azt 100%-ra. Arra rászámoltam 266 napot, így szept. 2-a jön ki. Viszont már hetek óta fájásokkal szenvedek. Kíváncsi vagyok, mikor akar tényleg kibújni Viktorka!
Amúgy meg 3 nap és a szűz jegyébe lépünk. Azt meg már fél lábbal is... :D

Kép
Kép
timi26

EMESE!!!
SZÍVBŐL GRATULÁLOK! NAGYON ÜGYES VOLTÁL! SOK BOLDOGSÁGOT KÍVÁNOK NEKTEK!!! AZTÁN GYERE MIHAMARABB!!

Ildikó
KépKépKép
sense4

EMESE DRÁGA! NAGYON GRATULÁLOK! FANTASZTIKUSAK VAGYTOK ZSÓFKÁVAL :lol: :lol: :lol: ezt hogy csináltátok??? :shock: még a málnalevél teát sem kezdted el inni, nem? :lol:
Remélem mielőbb otthon lesztek, és hozod a neved jelentését :lol:

Vadvirág! Ti is lenyűgözőek vagytok, az a mosolygós-műtőasztalos kép, hát döbbenet... Tőled csak tanulhatunk :lol:
Köszönjük szépen a szüléstörténetedet, már nem is félek annyira a császártól, ha arra kerülne sor, biztos Rád fogok gondolni :lol:

Jajj és Te Drága Marica! Jaj de boldog vagy! Édes-anya vagy igazán :lol: és tündéri a Kislányotok!!!

Sok-sok puszi Nektek!!!! Most elmegyek teázni, és meditálni ezen az egészen, mert le vagyok döbbenve... lassan mi is sorra kerülünk

KépKép
KépKép
KépKép
Kép
anitja

Lányok!
HELP!
Én ezzel a szopis melltartó dologgal nem vagyok kibékülve. Mondja már meg nekem valaki, hogy tulajdonképpen mi is a funkciója ennek a darabnak :?:
Oké. Persze értem én, hogy le lehet kapcsolni, és így szoptatni. DE:
A kórházban hálóingben vagy, az alá gondolom nem kell. (ugye?) Otthon nyilván nem melltartóban fogsz szoptatni, mert az a jó, ha minél nagyobb bőrfelülettel érintkezel a babával. Tehát a szptatós melltartót arra találták ki, hogyha el kell menned valahová, és szoptatnod kell, akkor kényelmesebben meg tudd tenni????
Tapasztat Mamik!! MOST MI VAN EZZEL????

Ildikó
KépKépKép
sense4

Sense! A szopis melltarto azert kell, mert a tej szivarogni fog, es szukseged lesz kis betetre, hogy ne azzon at a rucid. Ezert sajna meg a haloing ala is tanacsos. Valamint szerintem mindenkepp tanacsos melltartot hordani, mert a mellnek eleg nagy sulya lesz, konnyen megereszkedik. A jo szopis melltarto nem akadalyoz a szoptatasban, mert miutan a lekapcsolhato resze nincs rajta, csak a keret marad, ez nem zavarja a babat.
Vendég

Niki
Asszem akkor mégis az van, csak azért nem tudtam, mert nem tudtam eldönteni, hogy a baba nyomakodik ilyen erősen vagy valami más. Azért szerintem nekem enyhébb, mint neked.
Jajj ez tényleg nagyon izgalmas, olyan furi, hogy az ember így előre tudja. Mindenképpen kérjük ám a képeket a picurról.

Hajni
Igen közben már láttam, hogy írtad. Totál megértem. És az a legfontosabb, hogy úgy történjenek a dolgok, ahogyan te biztonságban érzed magatokat.
Örülök, hogy ez a meszesedés akkor nem olyan gáz.
Boldog névnapot!

Móni
Hát sajnálom, hogy sorstársak vagyunk, de ha valaki igen akkor te tuti megérted mit érzek :).
Pont mi is így gondoljuk, nálunk mindent lehet csak tervezni nem, hogy mi ekkor vagy akkor akarjuk a következő babót. Nektek végül spontán sikerült? Nekünk igen egy sikertelen inszemináció után és én ezt akkora csodának tartom :).
Mi is reméljük nem kell olyan sokat várni a következő pindurra, én szorítok nektek is nagyon!!

Pelus
Én Libero new born-t vettem. Valaki ajánlotta, már nem tudom ki, de szeretném a pelus futáros dolgot is kipróbálni.

Kórházas cuccban Mazsolával teljes egyetértésben vagyok, ha valami kimarad, majd apa hozza :).

Gremese
Jó ötlet, nekem nem tűzték bele. De mondjuk én tuti ami fix, viszem az összes papírt szülni :).

Cukika
Hogy bíztassalak, egyik barátnőmnek is ilyen sok lett és most alig látszik, teljesen el fognak halványodni szülés után.
Jajj de kis édes. Itt már olyan kisbabás :).

Silka
Jézus ez nem hangzik valami jól, melyik kórházba is jársz?

Marica
Jajj hát tünemény :). Amúgy pont ugyanilyen tehénkét kaptunk mi is, csak a miénk zöld :).

Sense
Nekem inkább menszesz közeledte szerű görcs. Amúgy valóban kibírható.

GREMESE JESSZUS hát hova siet Zsófka ennyire. Nagyon szorítok!!!! És még rapid szülés is volt :). Gratulálok!

Vadvirág
De jó, hogy jelentkeztél. Hát nagyon jól néztél ki császármetszés alatt :), komolyan mint egy top modell.
És hát a lányok gyönyörűségesek :).

Timi na ez az köztem meg Emese közt csak pár nap van :). És napok óta az az érzésem, hogy a 4 hetet nem várjuk ki. :)

Még jó akkor, hogy ma elmentem a friss házassági anyakönyvi kivonatért, mi van ha mi is ilyen hamar szülünk :).
Azért Lili még várhat egy másfél hetet.

KépKép
KépKép
fleur

Hello Lányok,

Vadvirág, üdv újra köztünk! Tündériek a kis lánykák!

Emese, nagy gratula Neked az éjjeli expressz-hez, nem semmi tempót diktálsz :lol: Ha majd újra köztünk leszel, légyszi add meg a receptet, szerintem vagyunk jó páran, akik 3 órán belül szeretnénk szülni :lol: :lol: :lol:

Én még pár napot mindenképpen szeretnék várni, szűz lánykára gyúrok, de aztán nem bánnám, ha jövő héten felgyorsulnának az események. Bár valami lehet nálunk a levegőben: korábban már írtam, hogy 4 kismami van a közvetlen környezetemben, ezek közül 3 már túlhordta. Kezdek letenni arról, hogy idő előtt szüljek, bár, ami a méreteket illeti, már útra készen állok... 1 hete volt 3400 gramm :shock:

silka
silka

Kép

Kép
Kép
h@jni

Kép

Kép

Éjjel én is gondoltam Rátok ám!
Pörögnek az események :D Lesz még szeptemberi bébi?

Kép
granda

Huu, egesz nagy mar a "Megerkeztunk" tabla. :D

Ha kovetjuk a sorrendet holnap vagy holnaputan ujabb babucinak kell jonnie... :D
Vendég

lányok!
még egy kérdés:
a szülőszobára kell hálóing és/vagy köntös??
(most állítom össze a kórházi csomagom... :oops: )

Ildikó
KépKépKép
sense4

Sziasztok!

Nagyon rég nem írtam ide, csak olvasgattalak benneteket.
Szívből gratulálok Gremesének, Vadvirágnak, Milénának, Maricának, Erának és falevélnek.
Gyönyörűek a babák :lol:
Kicsit megdőlt a papírforma, de így van ez. Már mindenki finisben van, bárki következhet ezután.
Fiús anyák, készüljünk, mert Zéti egyedül tartja a frontot :wink:

Kép
Kép
gabcii

Emese!

Gratulálok Zsófi babához!!!!! Tőled nem is vártunk volna mást, csak gyors szülést!!! Tudtam, hogy te be fogod jelenteni, ha szülni méssz! Jó egészséget és sok tejcsit!!! Várjuk a szüléstörténetet!

Vadvirág! De jó, hogy újra itt vagy! Csodaszépek a csajszik! Gyors felépülést neked!

Marica! Linike igazi hercegnő! Biztosan nagyon boldogok vagytok! Ahogy tudsz gyere!!!

Sense: nálunk nem kell bevinni a szülőszobára egyiket sem, mivel kórházi hálóing lesz rajtad (zöld). Amit én a szülőszobára összepakoltam: zuhanyzós papucs, tusfürdő (ami nem parfümös, hogy a baba a saját illatodat érezze születése után), wc papír, törlőkendő, apának papucs, zsilipruha, videókamera, fényképezőgép, orvosi papírok. Az összes többi cucc egy bőröndben van, és amint szükség lesz rá akkor előveszem vagy valaki előveszi. :lol:

Anikó és Marcika

Kép
aniko80

Sense: ja és egy törölköző, meg ásványvíz

Egész éjszaka azt álmodtam, hogy augusztus 22-én megszültem. Az ma van! Bár tudom, hogy nem fogok, de olyan jó volt! Nagyon kellemes álom volt, bár arra nem emlékszem, hogy Marci mennyivel született, de gyönyörű volt!

Tényleg jó lenne, ha szeptemberben születne, most hétvégén még van 4 lakodalmam, meg utána is sok munka van még, mire mindent lerendezünk, meg a honlapomat frissítem. Szóval remélem Marci tudja a dolgát és vár legalább 2 hetet!

Anikó és Marcika

Kép
aniko80

Megjöttünk a CTG-ről.
Fájások: 60-100 között. Elég sokszor felugrott 90 fölé. Erre azt mondta a védőnő, hogy szerint még a héten nem lesz baba!
Könyörgöm, milyen fájásokat kell még produkálni ahhoz hogy baba legyen?????????
A 100-as skálán lehetetlen 120-at produkálni, nem?
Most már tényleg izgulok, hogy mi lesz!!!

Granda: olyan szép glittereket tudsz felrakni!

Silka: azért jobb, ha te is felkészülsz lekiekben. Mint már mondtam Emesének, sem sürgetni nem lehet a dolgokat, sem késleltetni. A baba úgyis akkor jön, ha úgy érzi felkészült!

Gabcii: örülök, hogy jelentkeztél, ha lehet, gyere gyakrabban, hogy tudjuk mi van veletek!

És mindenki, aki rég jelentkezett: írjatok!!!

Horcsog, ti hogy vagytok?

Kép
Kép
timi26

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?