Sziasztok!
na, összefoglalom amit előbb írtam volna nagyjából. Közben megharagudtam a Firefoxra és Safarival írok
Táska: Bogyó! egyetértünk! Ezért nehéz nekem is kiválasztani, mert olyan hülye típusok vannak. Van egy nekem is az "exklúzív" kocsihoz, de kicsinek találom....

Macis nálam is kizárva!
Kimosni mindent ki kell, még ha új is, jól csináltad.
Pelenkázó alátét: én vettem Babylove-ot. Sokan ajánlották, állítólag jó, ha elmentek valahová és ott pelenkázol. De nekem itthon is kell amjd, mert a pelenkázóm anyag borítású, nem pvc, ami lemosható.
Klári! Vigyázz magadra a megfázással! Igyál egy jó mézes citromos teát és Lili lányod is igyon
Dan Brown: ezzel úgy látszik egyedül vagyok. Én nem szeretem. Megvolt a Da Vinci kód, de nekem szenzációhajhász-szaga volt. Nem tartottam se hitelesnek, műfaja meg nekem túl ponyvás. Bocsi.
Pelenkatartó bugyi. szerintem nem kell.
Ágica! Jó, hogy jöttél! Nagyon hiányzol és tudni szeretnénk Virágról folyamatosan! Kérlek eszközölj ki egy mobil internetet vagy bármit!
Zita! Üdv itt, még nem láttuk egymást. Sikerült ma kivasalj? (látom ma mindneki vasalt, én is

)
Masi! Köszi az infokat az intéznivalókról! Örülök, hogy jó volt a CTG! Nagyszerű árakon sikerült vásárolj, gratulálok, ügyes vagy!
Közben én is megtudtam, hogy itt újpesten az egyszeri anyasági 40-50 ezer. van még rajtam kívül újpesti itt?
Vicsok! Én is nyomott voltam. Nem volt kedvem semmihez. Fürdés után kilakkozom a körmöm egy új színnel, talán kicsit feldobódok
Jót nevettem a sógornő-útálatodon

Ismerős a szitu. nekem is kijutott a "jóból"
Sheepy! Kocska fej és miegymás

Jópofák tudnak lenni a pasik, hihetetlen! Örülj neki, hogy sok cuccotok van. Nekem szerintem vennem kell majd még. De meglátjuk mennyire lesz hányós a kiscsaj.
Bugyi: nekem van Tena is és mamafazonú kínai. Majd meglátom melyik lesz kényelmesebb. Nem túl vékonyak a combjaim, így a tenának kevés esélyt adok
Különben röhögni fogtok, de a patikus csaj csak lesett, hogy én a Tenásat ki akarom dobni

szerinte ki is lehet mosni azt!
Cuki! Remélem jól vagy!
Évi! Tudtad, hogy az Istvánba a babáknak kell vinni MINDENT???????? Fürdető cuccok, kencék, ruha a benntlétre is, kifogót (ez a lepedő, én ide a pelusanyagosat viszem), egyszóval MINDENT!
Ezt két napja tudtam meg, de holnap még ott érdeklődöm a felkészítőn, mert brutálisan hangzik. Egyrészt jó, hogy a saját ruhájában van, másrészt gond nekem, mert azt sem tudom mennyit és mit pakoljak be
Na, kész a kisregény. Mindenkit puszilok, akit kihagytam.