A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 novemberi kismamik

Raknék én, már rég raktam volna, de egyedül nem megy, béna vagyok...a férjem meg csak későn jön haza :(

Péter Tamás 11 éves
Adél Nóra 5 éves
Balázs László 3 éves

Kép
judit_78

Újabb híreim vannak Natiról:

Üzenete: "17:25-kor megszületett Fanni , 50cm és 2740g. Nagyon jól vagyunk. "
Vendég

Nati!
Hatalmas gratula nektek!

Judit!
Köszi neked is a tapasztalatokat! :)

Aktuális tábla:
KépKép

Ma voltunk dokinál, minden rendben. Méhszájat ugyan most nem vizsgált, de volt uh. Julcsika továbbra is egy hét lemaradásban van, de szépen növekszik. A lepény továbbra is nulla fokban érett, magzatvíz is jó. Súlya kb. 2600 g körül van. Szóval nem lesz nagy baba, de ezt nem is bánom. :)
Viszont elkezdtem vizesedni, estére már olyanok az ujjaim, mint a virslik... :( (Bár így se panaszkodhatok, Benivel már nagyon korán elkezdődött.) Mutattam ma a férjemnek a kezem, Beni megkérdezte: "Anya! Megint belement a víz a kezedbe? Most akkor virsli-ujjaid vannak?" Olyan édes volt. :)
Vettünk neki egy magasszárú cipőt meg egy csizmát a Decathlonban, úgyhogy neki is megvan a téli szerkója, emiatt sem kell már aggódnom. :)
És végre megvettük a polcokat a szekrényhez, szóval van esély rá, hogy a Julcsika ruhái is bekerüljenek a kiságyából a szekrénybe. Lassacskán csak összekészülünk... :o

beszteri

Eszter, jó is ez a lassú készülődés!Az ember lelkileg (is)nyugodtan mehet majd szülni, hogy minden rendben...engem is zavart, hogy 2 hete még nem volt a gyerekeknek téli cipője, aztán addig rágtam a férjem fülét, míg mi is kikötöttünk a Decathlonban :) .Olyan jó érzés volt utána, hogy ez is kipipálva. (és ugyanúgy egy magasszárút meg egy csizmát vettünk nekik :) )
Julcsid egy az egyben Blankám. (remélem azonban Neked nem kell ilyen sokat várni Rá!!)Ugyanekkorának mérték ilyenkor, ráadásul mindig 1 héttel kisebbnek...
Most készülök nekiveselkedni a fotózkodásnak.
Tényleg, pocakosok!Tegyetek fel Ti is képeket a pociról, nekünk egyenlőre még ez a büszkeségünk!! :P

Péter Tamás 11 éves
Adél Nóra 5 éves
Balázs László 3 éves

Kép
judit_78

[size=18]Nati, nagy-nagy gratula Nektek!!![/size] Tényleg jó, hogy megcsináltátok a képeket időben látod... :wink:

Csuri, tényleg jó hamar zajlottak az események... Biztos hamar beáll a rend majd nálatok! Képeket is kapunk valamikor a kibővült családról?

Eszter: eddig nálunk is a kiságyban voltak a cuccok :)

Én ma megvettem majdnem mindent a ruhatárból, ami még hiányzott (csak újszülött sapit nem kaptam, pedig nem szívesen venném 500 Ft-ért vmelyik bababoltban...), holnap kimosok mindent, és nekiállok pakolni.

Judit, továbbra is drukkolok nagyon neked!!!

Azért felrakjuk a pocakos táblát is?

Pipal

Kép
pipal

Sziasztok!
Eszter! Nekem a legutóbbi mérés szerint dec.4-re lenne kiírva :shock: Tegnap volt! Lepény érettséget sosem mondanak. Remélem jó még. 2800 gramm körüli. Kíváncsi leszek mennyit tévednek ezzel a saccolással. A lényeg, hogy arányos legyen :-)

Nati! Gratulálok! (Intézheted a papírokat hamarosan :-) )

Judit! Még meddig tervezed a várakozást :-) ? Én már nem túl sokáig! Remélem!
almi

Küzd még vk hányingerrel? Az elején semmi bajom nem volt, erre itt a végén állandóan émelygek, ha fekszem... Aludnom csak kellene...

Na jó éjt mindenkinek!

Pipal

Kép
pipal

Nati hatalmas gartula a kislányodhoz. Még 2napja a kórházi csomagon rágódtunk és te már babázol. Sok sok tejcsit, gyors felépülést kívánok neked.
Vendég

HU Nati előtt egy nappal én is tettem fel pocakos képet, de még nem történt semmi. lehet nálam nem jön be.
Vendég

Pipal: nekem sose volt baj a gyomrommal, de ma az enyém is rakoncátlankodik, nem értem miért.

Amúgy én semmit nem érzek ami arra utalna hogy mostanában szülnék. Asszem kivárjuk a maradék 8 napot.
Vendég

Szép jó reggelt mindenkinek!

Judit!
Várjuk a képeket!!!! :)

Beagle!
Lehet, hogy te vagy a kivétel, aki erősíted a szabályt... :)

Almi!
Én is kíváncsi vagyok, mekkora lesz a végén. Benit anno 4 kg fölöttire saccolták, és megszületett 3400g-mal. És vannak a másik irányban is biztos eltérések.

Pipal!
Nálam nincs hányinger, viszont most már vizesedem. És csak a te kedvedért: íme, a pocakos tábla. :)

KépKép
[A visszaszámlálás még a tegnapi állapotot tükrözi.]

Nekünk érdekes éjszakánk volt. Én megint nem tudtam elaludni - 1 után sikerült -, és 5-kor kelt a legény, nyomta a sódert, egészen 6-ig, akkor aludt vissza. Buli volt! :lol: Most meg bambán nézek ki a fejemből... Nem tudom, mi lehet vele, mostanában már előfordult néhányszor ez a móka, pedig amúgy jó alvó.

beszteri

Nati: nagy nagy gratula

000kata

Akíra, Sonny!

Gratulálok! Sok tejcsit és minden jót Nektek
!

Nati!
Neked is gratula Fannihoz! Sok boldogságot! :D
Mégiscsak Te voltál a gyorsabb.

Kép
ske

Nati!

Szeretettel gratulálok Fanni babához!!!

Üdv:

Csuri
Kép
Kép
Kép
irusc

Sziasztok!

Én az októberi topikból vagyok, de nagyritkán beolvasok ide is kicsit, főleg Sensie miatt, aki végül októberi lett, de novemberinek indult. :)
Nálunk úgy nézem ma pangás van, ezért is kukucskáltam be ide - ha nem gond. :)
Látom, jópáran a dél-pesti kórházban fogtok szülni, én is ott szültem okt. 21-én. Nem tudom, van-e fogadott szülésznőtök, dokitok, mindenesetre én csak jót tudok mesélni a kórházról.
Ha bárkinek, bármiben tudok segyíteni, szívesen teszem, kérdezzen nyugodtan.

Kitartás minden pocakosnak és sok sikert minden, azóta már babázó anyukának! Aki még előtte van, azt - be kell valljam - kicsit irigylem...semmi sem fogható ahhoz, amikor először meglátjátok őt! :)

Kép
anhel

Nati: GRATULÁLUNK FANNI BABÁHOZ!SOK TEJCIT ÉS MIALŐBBI FELÉPÜLÉST KÍVÁNUNK!

[b]Hányinger:[/b] Én azt hallottam,hogy a szülés előtti napokban jelentkezhet hasmenéssel együtt! :wink:

Kép

Kép
melcsi82

Sziasztok!

Csak gyors helyzetjelentés. Ma hazajöhettünk, nagyon jó újra itthon. Nati nagyon jó kislány, sokat alszik, sokat és ügyesen eszik - szerencsére van is mit. :D Lili 5 percenként megy megsimogatni, visszateszi a cumiját, nagyon édesek. Majd teszek képet, de most mennem kell, mert kéri a vacsiját. :wink:

Puszi minden új Anyukának és kitartás a többieknek!

Katinkáék

Kép
Kép
katinka31

Sziasztok!

Nati:Gratulálok Fanni babához!!Jó egészséget és sok-sok tejcsit kívánok!!!Mégis csak beelőztél :D

Judit:Kitartás!!!

Katinka:Örülök,hogy már otthon vagytok és,hogy minden rendben van :D Képeket majd várjuk :D

Hát lehet holnap én is rakok fel pocakos képet hátha bejön nekem is :D

Rólunk:Tegnap már reménykedtem,hogy megyünk szűlni,mert eléggé görcsöltem,de ahogy jött úgy elis múlt.

Remélem mindenki jól van!

Kép
Kép
reni_24

Nati!
Gratulálok kislányod megérkezéséhez! :) Ügyes-gyors voltál! Ugye felismerhetők voltak a fájások? ;)

Ma sokan nem jelentkeztek! Pocakosok jelentkezzetek sűrűbben! Itt izgulunk értetek! :)

KépKép
KépKép
hangolka

Sziasztok!

Azt hiszem minden babához gratuláltam, úgyhogy most csak gyorsan magunkról.

Egész nap furcsán éreztem magam,derék fájdogálás, keményedés, és a hasam alja feszülgetett. Nem mondanám hogy nagyon fáj, csak kellemetlen. Egy kérdés, akinek elment a nyákdugója, létezik, hogy egy pici levált belőle, ami nem véres, hanem átlátszó színű? mert ma ezzel is találkoztam a wc papíron, de nem tudom hogy ez lehet e az.. bár tudom ezzel még kihúzhatjuk a végéig is akár.
Én azért már mennék :oops:
Vendég

Sziasztok!

Beagle!
Erre sajna nem tudok válaszolni, nekem nem volt ilyen. Azért majd tudósíts, hogy mi van. Lehet, hogy elindult valami???

Judit!
Hol vagy?! Se kép, se jelentkezés! Valami életjelet adj magatokról!

Hangolka!
Köszönjük, hogy aggódsz értünk! Jól esik. Viszont magatokról nem nagyon írtál. Jól vagytok?

Anhel!
Köszöntünk itt, és köszönjük a jókívánságokat. Gratulálok Dórihoz, és minden szépet és jót kívánok nektek.
Hát, tegnap ez a topik sem volt épp pörgős, amint látom... :)

REni!
Várjuk a pocakos képet! :)

Nekem tegnap nagyon aktív napom volt: végre kivasaltam mindent, ami már ki volt mosva Julcsika cuccai közül, díszítgettem még kicsit a szobát, kimostam a Beni cuccait is. Na meg a hálóingeimet, már olyan régen állnak a szekrényben, hogy gondoltam, nem árt egy kis frissítő mosás nekik. Ma vasalom azokat és pakolom össze a kórházi cuccomat. Szoptatós melltartót még mondjuk vennem kell, mert amiket Benivel hordtam, abba már most alig férnek a melleim, mi lesz még, ha beindul rendesen a tejtermelés... :o
Mindenkinek szép vasárnapot! :)

beszteri

Sziasztok!

Mi is vagyunk még, csak ezerrel megy a felújítás. Most már az éjszakáim nem túl kellemesek, de egy kis émelygést, keményedést meg persze a min. 5X-i pisilést leszámítva jól vagyok...

Remélem én is már gratuláltam mindenkinek, ha nem akkor most itt megteszem: GRATULÁLOK MINDEN FRISS ANYUKÁNAK!

Egy buta kérdés: amikor megy az ember szülni, akkor a szülőszobás csomagot viszi csak be, és a többi gyerekágyas csomit meg szülés után apuka beadja, vagy eleve a nagy pakkal megy bejelentkezni, és a cuccai a szülés alatt a vajudóban maradnak?

Beagle, lehet, hogy ma már te is átköltözöl a másik tábliba?

Judit valóban eltűnt, remélem szülni ment...

Anhel, köszi a biztatást és a drukkokat! (én meg sensi miatt kukkoltam/lom a ti topikotokat :D)

Eszter, kösszi a táblát! :roll:

Én elkezdtem mosni a babaruhákat, jól el is áztak azóta, viszont rájöttem, hogy nincs még vasalóm+deszkám. Már trehány anya lettem, pedig még meg sem szültem... Mi lesz itt még!!!

Na megyek reggelizni, aztán meg folytatjuk a felújítást. Remélem ma is jól haladunk és akkor a hét közepére lesz konyha is :)

Szép vasárnapot mindenkinek!

Pipal

Kép
pipal

Elég őszies lett az idő... (bár én nov. 30-án születtem, és abban az évben akkor hóakadály volt, azóta sem volt oly zord időjárás ilyentájt! így reagált a világ az érkezésemre, lehet el kellene gondolkoznom :wink: )

Kép
pipal

Sziasztok!

Nati óta nincs baba, jól látom?

Itt vagyok, mondom, hogy állandó pocakos tag maradok. :roll:
Próbálom magam a felszínen tartani (napról napra nehezebb), h ne süllyedjek a depibe...és hát ugye holnap befekvés+oxitocin próba, ami már mesterséges beavatkozásnak számít...pont ezt nem akartam!!!!Úgyhogy itt a mai nap és vége, slussz...anyukáméktól elhoztam a szobabiciklit, most itthon tekerek, hátha. Eszem a golyókat meg teázok, sokat sétálok kb. ennyi. Közben felkészültem a fiammal a jövő hétre (lecke miegymás), a szüleim délután viszik el Őket...megint nem látom Őket legalább 5 napig... :cry: :cry:
(ha hétfőn nem indul be, kedden burkot repesztenek, tehát ELVILEG pénteken hazajöhetek...)
Kérlek nagyon drukkoljatok nekem, hogy ha lehet, az infúzióra már ne legyen szükség, illetve ha mégis, ne tartson napokig illetve ne legyen császár!!!!!Nagyon izgulok!!Reméltem hogy idáig nem jutok el!
A kh-ból jelentkezem majd, írok sms-t Eszternek bármi jelentős fejlemény van!

Beagle, a nyákdugó általában barnás, pirosas, de nem kizárt ha fehéres. Én szerdán kezdtem el potyogtatni, azóta minden nap jön egy kicsi enyhe mensis görcs kíséretében, aztán ennyi...

Pipal, szerintem kórháza válogatja, én eleinte csak a szülőszobás cuccal terveztem menni, a többit ráér Apa behozni. Ám ha messze laktok, érdemes bevinni, s bár tudtommal a vajúdóban nem szokták engedni, de mondjuk az autóban maradhat addig...

Megpróbálok még jönni ma, lelkileg nem lesz egy könnyű napom, sokat segít, ha irogatok ide...

Szép napot!
Judit
(aki papír szerint hétfőn már a 42.hetet kezdi...)

Péter Tamás 11 éves
Adél Nóra 5 éves
Balázs László 3 éves

Kép
judit_78

Sziasztok!

Á nem én leszek a következő, ma nem érzek eddig semmi olyat mint tegnap. Szerintem az nem is nyákdugó darab volt. Na nem baj, végülis van még 7 nap.

Judit: Fel a fejjel, kitartás, és nagyon szorítok hogy ma elinduljon magától a kisbabád. De ha mégsem akkor 1000 drukk, hogy holnap pici rásegítéssel ugyan,de gyorsan kibújjon. Ne félj, semmi gond nem lesz.

Pipal: Én mindkét csomagot viszem, bele se gondoltam h a babás csoamgot nem engednék otthagyni...
Vendég

Sziasztok!

Judit!
Már kezdtem örülni, hogy megszületett Blanka a tegnapi hideg frontnak köszönhetően és azért nem írtál. :(
Nagyon drukkolok Nektek és sokat gondolok Rátok! Utánatok már mi következünk a táblában....

Katinka!
Tök jó, hogy már otthon vagytok! Mindenképpen rakj fel képeket!

Pipal!
Én kifejezetten örülök ennek az időnek, már nagyon utáltam a 20 fok körüli meleget! Ősz van, szóval legyen hűvös, nyálkás idő.:)

Pipal, Beagle!
Látom, már Ti is nagyon készülődtök! nem ér ám beelőzni! :) Drukkolok Nektek, ha szeretnétek már, akkor jöjjenek azok a Babák!

Reni!
Én is várom a fotókat!

Eszter!
Lassan már Te is útra kész vagy! A babaszoba dekorálást én egyszerűen nem bírom abbahagyni! :D Mindig kitalálok még valamit!
Hogy vagytok?
Én szoptatós melltartót 1800-2000 Ft körüli áron vettem a Visegrádi utcában. Pamut és szerintem nagyon kényelmes.

Hangolka!
Köszi az érdeklődést.
és Ti hogy vagytok?

Rólunk: Végre hazajött a párom!!!!!!!!!!!!
Pénteken voltunk CTG, rendben volt, bár 40 percig tartott, mert az első 20 percet végig aludta a Babám. Na, de aztán mindent pótolt!:)
Megvizsgálni most nem vizsgált a doki, mert nem erősödtek a görcsök. Azt mondta igyak tonikot, mert az szokott segíteni és éljünk rendszeresen házaséletet, napi 3x1-t javasolt. :oops:
Tegnap hajnalban 10 percenként keményedtem és minden másodikkal jött derékba sugárzó mensis görcs. Nem volt vészes, aztán el is múltak, de azért már gyanús.....

Szép napot Mindenkinek!

Eszter

Kép
ske

Judit
nagyon gondolok Rátok!! Gyere írj ki mindent magadból ha az segít! Minden rendben lesz holnap! :wink:

Kép
katica_75

Sziasztok!
Úgy látom ez nem az a hétvége sajnos, amikor sok-sok baba születik. Pedig már én is nagyon várom. Kíváncsi vagyok mikor és honnan fogom tudni. Igaziból nekem komoly fájdalmam még nem volt. Lent sem feszeget :-( Semmi. Lehet ki sem akar jönni. :-( Pedig biztosan tudom, hogy nincs elszámolva... Talán csak egy picit inaktívabb lett. Ennyit érzek. Jövök - megyek hátha az segít, de semmi.

Judit! Nagyon megértem az érzéseidet! Remélem segít ez a bicikli! Szorítok, hogy még ma legyen valami. A császártól én is be vagyok tojva. Meg amúgy is, mert nem fordult meg a babám :-( Kitartást!
almi

sziasztok.

én is megjöttem a dokitól és sehol semmi. Még annyira fennt van hogy csak na. így nem indítják meg csak ha nyitva lennék egy ujjnyira a belső méhszájam.

belenyugodtam hogy lehet dec 1 lesz a szülinapunk de már nem érdekel nagyon nyugis tegnap óta.

holnap megyek uhura ahol végre megtudom hogy a lepényem hol tart meg hogy mekkora gyereket hordok magamba mert azaz igazság hogy a szülődokim e téren bizony hanyag könnyelműű. még jó hogy járok az sztkba is

harivera
Budapest XXI. kerület

sziasztok
köszönjük mindenkinek a jókivánságokat. már itthon vagyunk tegnaptól, mert tömeg van a kórházban. dobok gyorsan fel egy képet, és megyek is, majd még jelentkezem.

Kép

Kép
Kép
dalminha

Sziasztok!

Nem vagyok elveszve,minden este gyorsan átfutom mi a helyzet veletek,csak írni nem volt időm.

Katinka,Dalma,Alexa,Ditta,Akíra,Sonny,Nati!

Gratulálok a babákhoz! Sok boldogságot,és jó egészséget kívánok!

Már többen leírtátok a szüléstörténetet,sikerült nekem is,igaz több napba telt,mire összehoztam. :lol:

Honey- Ancsa

Kép
KépKép
Kép
honey32

Nov. 5-re voltam kiírva,de az előző két császár miatt az orvosom azt tanácsolta,szüljek meg hamarabb.Tartott a hegszétválástól,illetve,hogy nem abban a városban lakunk,ahol szülni fogok,és mivel 3ik baba,lehet hogy gyorsan jön,és esetleg nem érünk oda időben.Kinéztünk az időpontot: Okt.27-e! Már nagyon vártuk a nagy napot.Ahogy egyre közeledett,én is egyre izgatottabb lettem.Egyre többször voltak jóslófájásaim,és már nagyon fáradt voltam.22-én hajnali fél 3kor kicsivel erősebb fájásokra ébredtem,mint az előző napokban,felkeltem,mászkáltam a lakásban ,és mértem az időt:5 -6-7 percenként jöttek a fájások.4kor beültem egy kád vízbe.nagy küzdelem árán lekozmetikáztam magam,mert azt hittem,ma szülök.de fél óra múlva se híre se hamva a fájásoknak.kimásztam,és egy jót aludtam.24 ére hívott az orvosom nst-re a kórházba,meg egy uh-ra,mert kiváncsi volt visszafordult-e a baba fejvégbe.Én azért bíztam,hogy ha ügyel az orvos,akkor talán nem kell várnom 27-ig. A 23-a békésen ,fájdalommentesen telt el.Bepakoltam az utolsó dolgokat a csomagba,mert azt is vinni akartam másnap,biztos ami fix alapon.De 24én szintén fél 3 kor megismétlődőtt az előző éjszaka.csak azzal a különbséggel,hogy nem múltak el a fájások,csak kicsit tompult a meleg víz hatására.Páromat költöttem,hogy jó lenne hamarabb beérni,mint terveztük.Negyed 9 kor már a kórház folyosóján beszéltem az orvossal.mondtam neki mi a helyzet,leküldött nst-re. Az bizonyította az állításom,5 perces fájásaim voltam.Megvizsgált,bő egy ujjnyira voltam nyitva.Azt mondta ma már nem enged haza.11ig megcsinálja a császárt.Hívta a szülésznőt,hogy vegyenek fel.Kitöltöttük a papírokat,apa közben bőszen telefonált mindazoknak,akiket szerttünk volna mellettünk tudni,és akik szerettek volna nem lemaradni az eseményről.Közben én megkaptam a beöntést,bekötötték az infúziót.Katétert csak közvetlen a műtőbe tolás előtt kaptam meg. És a szülőszobán vártam az orvosra.Párom is ott volt mellettem,szegénykém próbált nyugodtnak mutatkozni,de nem sikerült,neki első baba lesz,lett.Közben telt az idő,a fájások csak erősödtek,és már kezdtem magam kellemetlenül érezni.De az orvos csak nem akart jönni.Üzent,hogy siet,de indíg jött valaki hozzá.Már mindenki idegesen járkált be a szülőszobára,hogy mi lesz már,mikor kezdenek.jött a gyerekorvos,a segédorvos, altatós.mindenki ott topogott,csak az orvosom nem akart jönni.Közben eltelt több mint 3 óra,a féjások már 2-3 percenkén jöttek,és akkor már tényleg rosszul éreztem magam.végre negyed 2-kor megjött! elnézést kért magyrázta miért nem tudott jönni,de már nem fogtam!Berakták a katétert és betoltak a műtőbe. átfektettek a műtőságyra,jött az altatós és beadta az érzéstelenítőt.Hozzáteszem,nem volt kellemes,mikor bedöfte előre ugrottam,azt hittem rossz helyre szúrta.de közben elkezdtem zsibbadni.lefektettek,és marha rosszul lettem.úgy izzadtam,hohyha fel lehetett volna fogni,akkor szerint pár deci biztos lett volna. és olyan iszonyatosan remegtem,hogy ilyet még nem láttam.próbáltam magam nyugtatni,nem kapkodtam a levegőt,jó mélyeket lélegeztem.közben néztem ki az üvegajtón,ahol apa kamerával felszerelve nézte az eseményeket.Kb 5perc múlva,akkor már elmúlt fél 2,végre elkezdődött a műtét.nem éreztem féjdalmat,de éreztem,mikor ollóval csipkedtek,és szinte minden mozdulatot.Láttam amikor a szülésznő elindult a nagy lepedővel a lábam felé,akkor már tudtam ,pár másodperc,és megszületik az én kis angyalkám.és tényleg 13.48-kor megszületett,és rögtön sírt,sírtam vele én is,és sírt apa is az ajtó mögött.akkor még nem láttam,csak a két apgar mérés között hozták be egy percre.Sose felejtem el,azt az illatot,hangot.sírt mikor behozták,de mikor a fejemhez tetteék,és beszéltem hozzá,rögtön abbahagyta.Aztán elvitték és legközelebb csak 2 óra múlva láttam,akkor behozták a szobámba,és este 10ig ott volt velem.Vip-s szobában voltam,így a párom,anyósom ott lehettek velem,ők segítettek cicire tenni a babát is.aki nagyon ügyes volt már az első pillanattól szépen szopizott.tejcsim csak a 3ik naptól volt,onnantól kezdve el is kezdett hízni,és a pici sárgasága is múlóban volt már.szerettünk volna 27én hazajönni,de csak 28án jöhettünk haza.a kórházba apa,és a lányom jött értünk,aki azóta is az egyik legjobb segítségem. a fiam is nagyon örül a huginak,sokszor azon vitatkoznak,ki fogja, ki böfiztesse.Az édesapját pedig teljesen elvarázsolta.Nagyon jó nézni őket együtt,mikor együtt alszanak,az orruk összeér.imádja a kislányát.és mindannyian imádjuk ezt a kis emberkét.Aki azóta is jó nagyokat eszik,alszik,hízik.minden nap sétálunk kicsit.Bearanyozza az életünket.hát így jött világra a mi kislányunk.

Honey- Ancsa

Kép
KépKép
Kép
honey32

Dalma!

nagyon szép baba Panna.És szerintem hasonlít Kornélra!

Honey- Ancsa

Kép
KépKép
Kép
honey32

Judit!

Nagyon drukkolok a holnapi napra! remélem nem lesz császár,de hidd el azt is túl lehet élni.szorítok nagyon,és várjuk holnap a híreket!

Honey- Ancsa

Kép
KépKép
Kép
honey32

Bocs, lányok, hogy így eltüntem!!!
Előszőr is gratulálok mindenkinek aki túl van a nagy eseményen!!!Olyan szépek a babák, olyan jó, hogy mindenkinek ilyen gyönyörű kisbabája van!!
Mi szerdán elmentünk színházba, minden rendben volt. még egy korty pezsgő is belefért.
Pénteken ctg újból, a doki szerint még egy hét biztos lesz :( :idea:
Judit , megértlek, csütörtökön én is betöltöm a bűvös 40-et és már most izgulok, mi lesz ha akkor sem.
Mostanában csak keményedéseim vannak, semmi fájás, nem nem....
Kevesen maradtunk, ahogy nézem....
Holnap jelentkezek újra és most már leszek!!!!
sclara

Sziasztok!

Judit, nagyon nagyon drukkolok Neked, hogy most már tényleg mielőbb megszülessen a kis huncutod!!!

Sclara, pedig már azt hittük...

Kész az előszoba, és holnap már a konyha is takarítható, ennek nagyon de nagyon örülök, ha a picurkánk ad még nekünk pár napot (mondjuk jövő hétvégéeig) akkor nagyon szuperül kész leszünk :D :D

Jó éjt, kidőltem, hulla vagyok meek pihenni...

Pipal

Kép
pipal

Sziasztok!

Most kaptam Katától a hírt,hogy este 11-kor elfojt a magzatvize,de még nincs semmi a gép 40-es fájásokat mutat.Drukkolok nagyon!!!!

Kép
Kép
reni_24

Judit:Neked is megy a drukk mára!!!!Reméljük a kiscsaj elindul kifelé.

Dalma:Nagyon aranyos a kislányod :D Örülök,hogy már otthon vagytok.

sclara:Pedig már azt hittem én,hogy már babázol.Örülök,hogy jelentkeztél és,hogy jól vagy.

ske:Örülök,hogy jól vagy.És,hogy minden oké.Hát lehet mi is kipróbáljuk amit a dokid javasolt :oops: :wink: :D

pipal:Örülök,hogy haladnak végre nálatok is a dolgok :D

Rólunk:Tegnap este óta eléggé gányul érzem magam :cry: Hányingerem van meg fájdogál a pocim.Most meg még a fejem is megfájdult :cry: Biztos a front miatt.

Remélem mindenki jól van!

Kép
Kép
reni_24

Sziasztok!

Dalma!
Panna nagyon szép kislány!!!! :D Örülök, hogy már otthon lehettek!

Honey!
Nagyon köszi a szüléstörténeted! A Tiéteket is megkönnyeztem.

Pipal!
Biztos tudja a Babátok, hogy még kell az a pár nap, nyugi kivárja a felújítás végét!

Kata!
Megy a drukk!

Reni!
Olvass vissza, Nati is így kezdte és már babázik! :)

Sclara!
Én is azt hittem...

Judit!
Nagyon-nagyon szurkolok!!!!!!!

Eszter

Kép
ske

ske:Hát végülis igen ő is azt írta,hogy rosszul van és már babázik :D Hát majd meglátjuk nálam,hogy lessz.Rosszullétem meg van még.Ma,ha minden igaz elmegyek dokihoz.Kíváncsi leszek mit mond majd.

Judit:Megy a drukkkk!!!!!!!

Kép
Kép
reni_24

A jó HÍR a hét elején: Judit küldött sms-t:

"Szia! Blanka Sára ma hajnalban 2 óra 2 perckor megszületett. Minden rendben volt, bár a magzatvíz már mekoniumos volt... 3600g, 51cm és tényleg hihetetlen dús fekete haj. Üdvözlök minden kedves topiktársat! Judit_78"

Gratulálok! :) :) :) És jó babázást!

beszteri

Judit:A hét legjobb híre :D Végre!!!!!!!Gratulálok Blanka babához!!!!Jó egészséget és sok-sok tejcsit kívánok!!!!!!

Kép
Kép
reni_24

honey:Nagyon meghatott engem is a szüléstörténeted.Köszönjük,hogy megosztottad velünk.

Kép
Kép
reni_24

JUDIT! ÉLJEN, ÉLJEN, ÉLJEN!!! GRATULÁLOK A KIS BLANKÁHOZ!!!

KATA: megy a drukk!

Ki is a lista tetején található következő versenyző? Ske te lennél az?

És Reni: bizony Nati is így kezdte...

Dalma, bocs tegnap kimaradtál: nagyon édes Pannababa, és sztem is hasonlít Kornélra!

Én megyek azt felnyalom a konyhát és az előszobát, illetve előtte összerakom a cuccomat, mert ki tudja, ha épp úton vagyok valahol és rámtör a szülhetnék, akkor hiába is magyaráznám a férjemnek, hogy mit kell még pakolni... :)

Délután doki és uh, jajj de kíváncsi vagyok mit mond... Csak ne lenne olyan messze, a város túlvégén jajjjjj...

Kép
pipal

Judit!
Szuper!!!!! Gratulálok! A kis Blanka tudta, mit szeretne az Anyukája! Sok tejcit és gyors felépülést
!

Most már tényleg én jönnék????? :shock:

Kép
ske

Judit!
A legjobb hírrel kezdted a hetet! Nagyon nagy gratula nektek! Szurkoltunk nagyon! :lol: :lol:

Honey: köszönjük a szüléstörténetet.

Kata: szurkolunk nagyon bár azota lehet hogy babázol! :D
Vendég

Sziasztok!

Mindjárt áramszünet lesz nálunk, gyorsan jövök egy képpel.

Juditnak és Natinak nagyon-nagyon gratulálok! Sok tejcsit kívánok Nekik!

Mi jól vagyunk, Nati rengeteget alszik, szinte el sem hisszük, Lili messze nem volt ilyen nyugodt baba. Ma reggel én is könnyebben keltem az ágyból, sokkal kevésbé fáj a sebem, mint eddig. Röviden ennyi, majd igyekszem még jönni.

Kép

Katinka

Kép
Kép
katinka31

Katinka!

Nati nagyon édes pici lány!!!!
Gratulálok!

Eszter

Kép
ske

Sziasztok!

Gyors helyzetjelentés rólunk. Megjöttem a dokitól. ctg jó lett. Méhszájam 1 ujjnyira nyitva van. Nagyon fájt a vizsgálat, azóta nem múlik el a hasam aljában az a fura fájdalom.

Most le is dőlök.

Judit nagyon gratulálok,nagyon ügyesek voltatok.

Kata: mennek a drukkok.

Katinka: nagyon szép Nati baba.
Honey: én is sírtam a szüléstörin.
Vendég

Sziasztok!

Kata írta 8:10-kor,hogy méhszája egyujjnyira van nyitva azt mondták neki,hogy lehet csak estére lessz meg a babó.Reméljük,hogy hamarabb!!!Szurkolok nagyon!!!!!!!!!!

beagle:Neked is mennek a drukkok!!!!!Lehet,hogy ma már te is babázni fogsz :D

Kép
Kép
reni_24

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?