Halihó!
Tegnap sunyiban olvastalak titeket. De annyira fáradt voltam, hogy lefeküdtem, aztán úgy is maradtam.

Szinte semmit nem csináltam, kivéve két adag mosást. Jól esett. Péntekenként apa szokta hozni Bercót, így lazultam.
Irina, én így félidőben "fertőződtem" meg. Ezért is akarok még tanulni.

(nyelvészetre értem) Bár ez sem a klasszikus nyelvészet lesz szerintem, de akár folytathatom is majd. Bercó is szokott tiltakozni a gyógyszerek ellen, de aztán meggyőzhető. Hogy alakul Ádi? Be tudnád megint linkelni azt a filmes oldalt? Én botor módon a múltkor nem mentettem el.
Tegnap meg a Gyarmathy Éva könyvét olvasgattam.
Vindo, igen, igen. Semmi forró, hideg, stb. De a legfontosabb az lenne, hogy ne beszélj.

Jobbulást! Izgalmas lehet ez a tehetséggondozó műhely. Igen, itt most nagyon felkarolták ezt a területet. Bár Gergő nem volt elragadtatva az egésztől. Ugyanis ő is benne volt egy programban, de nagyon nem úgy alakult, ahogyan kellett volna. Angol tök jó, én is gondolkodom azért rajta, az lenne a következő.
Mónikám, nagyon sajnálom. Szerencsére nekem már nem fáj a fejem. Most nem is volt annyira szörnyű, gyógyszer nélkül is nagyon kibírható volt. Pötikéteknek gyógypusszancs.
Fleur, oó. Remélem ez a gyogyi már meghozza a várt gyógyulást. Én is nagyon megijednék, az biztos. Nem tudom, hogy milyen a gy.orvos, mennyire megbízható. De ha mondjuk a mienk mondaná, hogy még nincs nagy baj, akkor én hallgatnék rá. Gyors gyógyulást!
Gica, nagyon jó ötleteid vannak! Igen, képet!
Kaqk, de szuper!!!! Minden rendben lesz és van!