Moti! Gyönyörű menyasszony voltál! Mi is esküvőn voltunk apával szombaton, igaz ez nekünk csak fél napos program volt, mert mi utána csak egy kis kerti fogadáson voltunk. De amiket írtál, azt én is írhattam volna (mármint szépen felöltözés, frizura, smink), az idejét sem tudom mikor voltunk el így kettesben.
Fotók jöhetnek!
Tényleg, másnak nincs kedbve esküvői képet tenni? Szeretem nézegetni, na meg nosztalgiázni...
Köszönöm az érdeklődést a derekemról, ugyan még nem 100-as, de legalább ki tudok egyenesedni, és nem jajgatok minden mozdulatnál.
Nem tudom, hogy a szél miatt volt-e, szerintem inkább a rossz tartásom miatt van, meg a sok emelgetés, és persze nem ártana tornáznom.
Már tényleg erősen gondolkoztam az orvoson, de talán rendbe jön nélküle is. Természetgyógyásznál még nem jártam, van egy gyógymasszór ismerős, de ő is az ország másik felében...
Danyuci, kösz neked is a tippeket, csináltam, sőt most megfogadtam, hogy tornázok ezután. Régen jártam gyógytornára, fel kéne elevenítenem gondolatban a gyakorlatokat és csinálni. (A nagylabdásnak Emci különösen örült, mert odavan érte
(A profilodban láttam, hogy gyógytornász vagy, majd kérdezhetek Emci bokájával kapcsolatban?)
Bonikó, remélem erősődik a teszten a csík!
Lillanyuci, mi a baj? Jobban vagy? (Vagy a "megbetegedtemet" a pirosra értetted
Poppy, LH-t nem értem, mert most este 7-kor csináltam, előtte már két órával nem ittam (előtte sem sokat), szóval mindent a leírtak szerint csináltam. Arra gondolok, hogy talán ha reggel van LH csúcs, akkor estére már halványodhat...
Benita, a kedvedért majd összehozok egy vonalzót!