A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2011 októberi babavárók

Vikianya
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Képet nem kaptál?
Vendég

szisztok!!!

Carotta.de kaptam képet,csak Én nem tudom felrakni(nem értek hozzá),Apának meg már nem volt ideje megcsinálni,mert ment dolgozni...
Hogy vagy amugy???

Kicsidod,te is ma voltál dokinál.Mi volt ??Mit mondott???

Kép

Kép

Kép
vikianya
Budapest XXII. kerület

Sziasztok!

Megjártam dokit tegnap este én is.minden rendben van egyenlőre, Crl 15mm,pont jó.dobogott a pici szive is.olyan jó volt látni.3 hét múlva kell mennem megint.

Honey- Ancsa

Kép
KépKép
Kép
honey32

Sziasztok,

Ddia: örvendek, h most már Dézi otthon van, és ugy látszik néha igy van mikor jön a baj, tömegestől jön..Gyógyulást Bencenek. Többiek voltak már himlősök, és te?
Én ugy gondolom, h jobb ha minden gyerek kisgyerekkorban kapja el a himlőféléket! Ádám még nem volt, de szerintem ahogy elkezd oviba járni, ő is elkapja...én viszont most félek, mert én sem voltam semmilyenféle himlős, és tudom h terhesség első trimeszterében, meg utolsó héten veszélyes.
Megnéztem a képeteket, és gratulálok nagyon szép nagy család vagytok! és te is fiitt, csini és fiatal...hany évesen lett az első fiad?

Gartulálok mindenkinek aki most volt uh-n!! de jó h ti már megnyugodhattok egy picit, és főleg láttátok a pocaklakót!

Nállam van viszont egy kisse szomorubb hir, már több mint 1 hónapja, tele lettem kis apró kiütésekkel, ami nagyon viszket, egyfolytában...eleinte gondoltam valami alergia, elmulik, aztán mégsem, igyhát most elindultam laborokba, vér széklet...
Vérből a prolactin-hormont nézettetem meg...mert Ádámmal szülés után amiatt ütöttem ki...hasonló tünettel. Ez az eredményem csak szerdán lesz meg, de a székletből kijőtt a giardia lamblia. Ledöbbentem, főleg mert mielőtt belekezdtunk a babaprojektbe, féregtelenitő-kúrát csináltunkmind, mert Ádámnak kijött, és 2 hónapot kellett várjunk, meddig tisztul a szervezetből a méreg...
És most mégis ujból van Sad, és semmi ellengyógyszert nem szedhetek egyáltalán, egész idő alatt, és tele vagyok kiütésekkel, annyira viszket, h sokszor falra másznék, éjjel sem tudok már aludni.Azt mondták a dokik, hogy türjek, egy ennyi áldozatot megér! hát meg is nem is fogok semmit szedni, csak nagyon elszomoritó...s még hol van a szopizás időszak... ooooo

Dalma
KépKép
Kép
biceboca

Biceboca, ez kemény! Tök szívás lesz ez októberig... népi gyógymódok? Fokhagyma stb? Mást nem tehetsz, szerintem próbáld így kúrálni magad, mert ha régen működött. akkor most is kell.
Egy kalappal! +++++++++++++++++++++++++++++++

Én is gratulálok a szép uh-khoz!

Bárányhimlő. A fiamat beoltattam ellene,a lányomat nem fogom, ő essen át rajta - remélem, hogy nem lesz szövődményes -, én már minden szirszart elkaptam gyerekkoromban, úgyhogy ez kipipálva. Általában tavasszal szokott járvány lenni oviban.

Kombinált tesztet senki sem csináltatott a 12. heti genetikai uh mellé?
Én fogok. Sőt, lehet, hogy bevállalom az amniót, csak félek a vetélési kockázattól... mondjuk, még van időm aludni rá párat, meg addig kiderül a kombinált-, meg az afp- eredménye is az uh mellett. Első körben kiváncsi leszek, hogy a genetikus mit mond.

Lilypie Maternity tickers
zsebbi

Zsebbi!

Nálunk kötelező a kombinált,ingyen csinálják.miért akarsz amnió-ra menni? én megyek chorinbipsziára,nem várok az amnióig.vetélési kockázata szinte ugyanakkora mindkettőnek,csak ezt hamarabb csinálják,és megvan az eredmény 1 héten belül.

Dia!

hogy vagytok? Dézi jobban van? És Bence?sok kiütés jött ki rajta?

Biceboca!

Húú.. Szegénykém! homeós bogyókat próbáltál esetleg? kálcium?fenistil,ezeket úgy tudom lehet használni.

Honey- Ancsa

Kép
KépKép
Kép
honey32

Ddia!

Megnéztelek benneteket iwiw-en is! nagyon szépek vagytok!
Ha van kedved én Besze Anita (Gyöngyös)-ként vagyok fent mindkét oldalon.

Honey- Ancsa

Kép
KépKép
Kép
honey32

Sziasztok!!!

Én is kuksizhatlak Benneteket iwiw-en????

Biceboca:Hu,ez azért elég komoly,te szegény.Hogy fogod ezt birni majd anagy melegben??
Tényleg kiprobálhatnál homeos bogyot,vagy krémet rá...

Dia:Hogy vagytok??Gyerekek??Bence hogy viseli a pöttyöket???

Kicsidodirol tud valaki esetleg valamit???Nem jelentkezett már pár napja,pedig ö is most volt uh,hétfön.Remélem nincs semmi baj,aggodom érte/értük!!!

Mi:Ma nagyon jol voltam,nem hánytam,a kedvem is nagyon jo volt.
Élveztem a napsütést,Ekg után kicsit sétáltam magamban,illetve kis pocaklakommal.Egyedül voltam,mert Milán a Mamáéknál logott ma...

Képeket apa megcsinálta a gépre,csak nem tudom hogy hogyan kell ide felrakni.Ha esetleg valaki tudna nekem segiteni,nagyon megköszönném.

Kép

Kép

Kép
vikianya
Budapest XXII. kerület

Honey, nálunk is van ingyenes kombinált, de ahhoz nem az a doki dukál, akit én akarok, úgyhogy így nem lesz ingyenes. Chorionb. csak akkor, ha rossz az eredmény, gondolkodás nélkül, egyéb esetben én csak az amnióra vagyok hajlandó.

zsebbi

Kitartó típus vagyok!!!Remélem,most sikerült!Majd még írok de csak holnap!
ddia74
Mór

Most se sikerült a vonalzó!!! :twisted: :cry:
ddia74
Mór

Ddia! Be van neked állítva profiloldaladon, hogy Html kód és BBcód bekapcsolva?
Próbálj meg Lylipie-s centit! Ott egyértelmű, hogy mit kell beilleszteni, mondhatni: elronthatatlan :lol:

zsebbi

Jó reggelt!

Most megyek UH-ra... :lol: :wink:

Biceboca
Jobbulást!

Zsebbi
Én nem csináltatok kombinált tesztet. Tesóim se csináltattak, csak a javasolt vizsgálatokon voltak, pluszban csak 3d UH-ra mentek el. (a fiatalabbik nővérem 10 nappal jár előttem a 3. gyerekét várja :wink: )

Viki
KÉP: 1. módszer: ha a kép a gépeden van, akkor 600x600 pixelesnél ne legyen nagyobb... közvetlenül fel tudod tölteni... hozzászólás ablak alatt melléklet feltöltése
2. módszer: nem kell kicsinyíteni a képet... valamilyen netes albumba feltöltöd (nagyon jó a picasa vagy a photobucket)
Kép fettöltése után: jobb egér klikk... tulajdonságok... URL kijelölése, másolása
Hozzászólás írása...kép feliratú kis négyzetre katt.URL beillesztése...megint KÉP-re katt
Vendég

Sziasztok!!!

Carotta:Megy a Drukk,és jelezd hogy mi volt uh-on...
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Köszi a segitséget,estefelé megprobálom megcsinálni.Napközben megyünk csavarogni Milánnal....

Én sem csináltatok kombinált tesztet.Másik 2 törpömnél sem csináltattam meg.

Ki mit érze mostanság?Hogy vagytok??Pocak???

Kép

Kép

Kép
vikianya
Budapest XXII. kerület

Sziasztok!
Tegnap csak egy kis időm,volt,hogy itt körül nézzek,mert a Dani és a Panni jobban vannak ezért hiába van 4 gépünk mind foglalt volt.A 4. a garázsban van csak zenehallgatásra használjuk,mert nagyon öreg lassú gép.Férjem meg javította más gépét nem lehetett megkérni,hogy csak 1 mondatot írnék.
Biceboca!Bencének még a fütyijén is van pötty.Minden igaz amit írtál.Anyu nem emlékszik,hogy lettem volna de már 3 gyerekem is volt bárányhimlős gondolom elkaptam volna ha még nem lennék védett.
Az ami téged ért még nem is hallottam róla de majd rákeresek,hogy okosabb legyek.Mikor először ide bejelentkeztem a hüvelygombától szenvedtem azt+ 56pan5+asz5ol5tam(jaj ez Dézi volt)Nagyon szenvedtem a gondolattól,hogy árthatok ha kúpot teszek fel és irtó rossz volt,hogy viszkettem.Pedig ez csak 1 hétig tartott.Nagyon nagyon megértelek.Csak együtt érezni tudok veled!!!Zebinek igaza van a foghagyma az tuti nem árt én is +egé+sz+(ez is Dézi volt)egészben lenyeltem mikor most hüvelykúpot nem ajánlották.
Zsebi!!!Az éjjel rád gondoltam,mert nem tudunk aludni mióta Dézi itthon van.A nappalok,már a régiek de minden éjjel óránként felsír.
Gondolom,hogy a gyomra még nem az igazi és,mert fogzik.Nagyon nehezen alszok vissza.És akkor ráérek gondolkodni.Miért szeretnéd az amniót megcsináltatni?Idős vagy van a családban beteg?Csináltass bármit de ezt gondold meg nekem nagyon rossz történetem van róla!!!
Én bejelentkeztem genetikai UH-ra mert kicsidodi beletette a bogarat a fülembe)ez jó dolognak tartom és nem lehet belőle baj.
ddia74
Mór

Sziasztok!
Na végre én is tudok jönni.Eddig rossz volt a gép.
Nálunk is rota meg bárányhimlő járvány van az oviban.Szerencsére mi eddig megúsztuk.
A betegeknek még mindig jobbulást.
Na én kicsit kesergek itt magamba.Péntek óta semmit de semmit nem érzek.nem feszül a hasam.sőt...inkább puha lett és nekem kisebbnek tünik.Eddig feszült néha fájt is.Na és péntek óta a kis lebegéseket se érzem. Én holnap megyek uh-ra h nem jön közben semmi.Remélem nem lesz gond.

vivi a nagylány :-)
Lilypie Kids Birthday tickers
Dorina a kis középső :-)
Milán baba
Lilypie First Birthday tickers
anyamci
Budapest XXIII. kerület

Április 4-én18 órára kaptam időpontot,mert most 1 hétre elmegy a Döce külföldre.A többi gyerekemnél csak 4 d voltunk de ott is sokkal pontosabbak,precízebbek,mint ezen a futószalagon.
honey 32 mi is kaptunk Bencének homeo bogyót és nagyon jó azt mondja Bence nem is viszket(plus toxidondendin)vagy valami ilyesmi a neve.
zsebi!Ha elronthatatlan az nagyon jó!Na csak figyelj engem!!én bebizonyítom az ellenkezőjét ahogy magamat ismerem :-(Köszönöm a segítséget!Próbálkozok újra!Nem adom fel nekem is kell vonalzó.Éjjel arra gondoltam valakinek megadom a jelszavam,hogy segítsen :oops:
Szia Carotta!Töltesz képet ha ma kapsz?
Én a Dézivel csináltattam kombinált tesztet és az eredmény ha jól emlékszem 1:500000 lett (Down )
ddia74
Mór

Anyamci!A hétvégén görcsölgetett a hasam a mellem se feszül(na jó most gondolhatnátok,hogy mit akarok az 5.-nél de Dézivel is feszült,mert a cickóm rendben van)a méhem is kisebbnek tűnt,és mivel most mindenkinél lázat méregetek megmértem és az eddig 37 leesett 36,5-re több se kellett nekem felpakoltam 2 lányomat és rohantam Szfvárra Uh-ra mondtam ,hogy tavaly elvetéltem és csak a szívműködésre vagyok kíváncsi.Kedves volt a Schwarzinger doktor megnézett és mondta,hogy minden rendben.Na itt elhatároztam többet nem hiszek a tüneteimnek!!Minden rendben van!!Nyugi!!!
Vikianya!Én örülnék ha megnéznéd a családom!myvipen Dobai lídia néven keres!
Milán jobban van?
biceboca!Kérdezted hány éves vagyok.Dec6-án leszek 37 Danit 21 évesen szültem.
ddia74
Mór

Dia, mi a storyd amnióval? Megírhatnád priviben, hogy ne hozzuk rá a frászt másokra. Én számítok egy jó uh-ra a 12. héten, aztán jó afp-re, majd jó 18. heti uh-ra. Amennyiben minden eredmény okés, én kihagyom a böködést. Ha gáz van, akkor szúrjanak és bevállalom a kockázatot. Nekem rendellenes a méhem, a méhnyakam, a véremre szülés után egy hónapig tablettát kellett szednem... tehát ha lehet, minden vérzéssel járó dolgot elkerülnék szülésig, mert örülök, ha anélkül is megmarad a baba, bár ez a kockázt a 12. héttől minden nappal csökken. Most néztem, a lányom ugyanott helyezkedett el, ahol mostani poronty, bízom benne, hogy ugyanolyan jól fogja magát érezni, és klasszul fog fejlődni, ugyanolyan egészséges lesz és tökéletes! Nekem 2. gyereknél 1:18000-hez volt a down-kockázat, de nem kombinált, hanem integrált teszt volt, azaz két vérvételes (12. hét, 15. hét).

Elvileg minden 12. heti uh genetikai, csak nem minden szakember szakképzett rá, de mégis elvállalja ezt a nagy felelősséggel járó vizsgálatot... Örülök, hogy beletették a füledbe a "bogarat" :)

Én is gondoltam rád este, hogy hátha felrakod a vonalzót :wink: :lol: 8)

2 nappal hamarabb mész genetikaira, mint én :):):)

Carotta, egy kalappal mára! Fiatalabb nővéred? De jó neked, hogy már ennyi tapasztalt segítő kéz van a családodban :D

Nekem is lanyhultak a tünetek, úgyhogy NO PARA! A 12. hét környékén ez tök normális! :P

zsebbi

Sziasztok.

Bicebóca: remélem találtok vmi homeopátiás szert és enyhülnek a tünetek!

Én sem tervezem csak a normál vizsgálatok + 3D Uh. Emmánál sme volt másképp.

Carotta: ++++++++++++++++ kiváncsi vagyok milyne volt az UH , gyere mesélj! Hova jársz? Klinikán csinálják az UH-t?

Tünetek enyhültek. A mellem is csak néha nehéz, émelygés is majdnem teljesen elmúlt, lebegés kezdek érezni.. bár jobban érzeném. Pocak nő. már a kismama naci a kényelmes. :-)

KépKép
kaqk
Debrecen

Kösz a drukkokat, mindenkitől...én is erre gondoltam a férgek nem szeretik a fokhagymát, paradicsomlevet, és az olajos magvakat, pl a tökmag. most én is erre álltam rá, hogy ezeket a dolgokat figyeljek oda, hogy egyek, a fokhagymat cikkre vágom, lenyelem vizzel, mert most tényleg nem nagyon birja a gyomrom.

Zsebbi: ez az, akkor nállunk is kombinált teszt van...csak az
Amnio-t szerintem sem csináltass csak ugy, én is ugy tudom nagyon veszélyes lehet.

Tünetek: nekem is kezd enyhűlni, na de nekem jött ez a másik francos viszketegség...igyhát észre sem vettem h enyhűlt valami...de most h rákérdeztetek...enyhűlt :)

Honey32: én is megnézlek...
meg mindenkit aki irja, mert mégis más mikor látod kivel beszélgeted le majdnem napiszinten, intimebb meg mindenféle dolgokat :)) én Mozes Dalma neven vagyok mindkettőn.

Dalma
KépKép
Kép
biceboca

Nekem 1:1200 lett a kombinál erdményem Bettivel.elküldtek szív uh-ra,emiatt és mert a tarkóredő 3mm-es volt.végig izgultam,idegeskedtem a maradék 5-6 hónapot.most nem akarom.én a vérvételekről is meg a hasbaszuriról is hallottam jót is rosszat is.dokim most mesélte,h az elmúlt pár hónapban 2 csajszi is szült nála,akiknél minden rendben volt,jó kombinált eredmények,jó uh,és mind a kettőnek 18as triszómás gyerekei születtek.tudom,h kicsi az esély rá,de mégsem 100 %os.és nem szeretnék abban az 1-2 százalékban lenni.na persze volt olyan is,akinek 1: 160 volt az erdménye,és egészséges babája született.mondjuk több ilyen van szerencsére.

Ha valaki szeretne bejelölni,és nem akarja publikusban küldjétek el priviben :D nekem is meg a többieknek is!

na megyek mert fasírtot kell kisütnöm :lol:

Honey- Ancsa

Kép
KépKép
Kép
honey32

Sziasztok!

Köszi az érdeklődést :wink: . Bocsi, hogy eltűntem, csak Hévízen voltunk pihizni, és UH-ról egyből oda mentünk. 8)

KépKép

KépKép
kicsidodi

Babóval minden a legnagyobb rendben .
A doki 50 percig nézte, nagyon alaposak ott mindig :shock: . Manócskánk 64 mm csücsülve . Hallottunk sok szívhangot, láttuk a két kamrájú, 2 pitvarú szívet ( ), hugyhólyagot, kéz- és lábujjakat, nézte az orrcsontot, tarkóredőt, meg MINDENT :D :D :D .
A nemére azt mondta, hogy ilyenkor a két golyszli a fütyivel, totál olyan, mint a két nagyajak egy nagyobb clitorisszal, szóval ő nem tudja. Mi viszont Ricsivel nagyon úgy láttuk, hogy töke van a menyasszonynak :lol: . Ez persze a mi szakértelmünket tekintve nem túl bizti, de egyelőre fiúként gondolok rá .
Ja, érdekesség: a doki vagy 3-szor elmondta, hogy milyen meglepően magasan van a méhem:shock: . Ő folyton a császáros sebem magasságában kereste a babát, de közben a köldököm környékén van . Azt mondta ez nem baj, csak érdekes. Ezért nő hamar a pocim. Elvileg csak annyi az oka, hogy jóó hosszú a méhnyakam. Hát, legalább vmi hosszú rajtam :lol: .

És én levetettem a kombináltat is, de sztem mindenki, nem?! :roll:
Rohanok szundizni, nagyon el vagyunk fáradva :oops: :lol:

KépKép

KépKép
kicsidodi

Visszavonom a nem-tippet :oops: . Most találtam ezt az oldalt....szóval bármi lehet tényleg :lol: .
Akinek eltalálják a 12. héten, annak látnok a dokija, nem pedig jó szonográfus :twisted: :lol: .

KépKép

KépKép
kicsidodi

KépKép

KépKép
kicsidodi

Kicsidodi, Istenhegyiben voltál? Én majd oda megyek, és nálam is lesz kombi.
Én ezt az oldalt már régebben láttam, asszem, hogy itt van, hogy a fütyi v. clitorisz helyzete számít, azaz az egyik előre áll, a másik meg felfelé. Mondjuk nálam egyik gyereknél sem ezen nemi jellegekből "állapították" meg a nemét, azaz adtak egy erős tippet, mert 85-90%-ra mondták, hanem a csontozatból. A fiammal a Jánosban voltam 12. hetin, mondta a doki, hogy a koponyának a csontozata, formája, valamint a combcsont akármi aránya számára abszolút fiút jelez. Lányomnál Magzatdiagnosztikánál szintén a testrészek arányából mondták a 12. hetin, hogy lány lesz valszeg. Bejött. Kész antropológusok :lol:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára zsebbi 2011.03.24 17:00-kor.

zsebbi

Kedves Topiklakók!

Ha ezen a héten kommenteltek a Babanet cikkeihez, akkor nyereményjátékunk keretében megnyerhetitek Horváth Mónika illusztrátor ajándékcsomagját! Ebben egy csodás reprót és egy szépséges tárolódobozt található.

Kép

Beja egy vetélés és egy szülés után megosztotta velünk kisfia születésének történetét is.

Segítsetek azzal, hogy kommentben eláruljátok: ha már szükség volt rá, miképp szabadították meg a gyereket a fejtetvektől?

Kisgigi nevű olvasónk újabb cikke a gyerekek egészségére káros termékekkel foglalkozik, vagyis csupa olyan dologgal, amivel még a fogyasztóvédelem sem törődik.

Hasonló jellegű, igényes és praktikus írásokat egyébként szívesen publikálunk, nemcsak a Te Történeted rovatban - bár oda is várjuk történeteiteket. Írásaitokat erre a mélcímre küldjétek: szerkeszto kukac babanet pont hu.

Megtaláltok minket a Facebookon is, ha van kedvetek, csatlakozzatok, nagyon jó kis közösség alakult ki ott is!

Üdv:

Dia

[size=12:d15e2bdd2c][color=blue:d15e2bdd2c][b:d15e2bdd2c]Gyerekszoba blog - Neked is volt gyerekszobád?[/b:d15e2bdd2c][/color:d15e2bdd2c][/size:d15e2bdd2c]
dia
Budapest

Lányok!
Akik voltak már uh-n.Meg szeretném kérdezni,hogy hüvelyi uh volt vagy már hasi?Apa be akarna jönni ha már hasi uh van :D

Milán baba
anyamci
Budapest XXIII. kerület

Elvileg hasi...

zsebbi

Az jó lenne :D Akkor apa is bejöhetne. Majd szúrkoljatok nekünk,hogy minden rendben legyen.Már nagyon izgulok és ideges vagyok és minden bajom van.Próbáltam aludni de nem tudok :?

Milán baba
anyamci
Budapest XXIII. kerület

anyamci: minden rendben lesz. hasi UH a 12 hetes. :-)
Jaj ne is mond én is izgulok hogy minden ok legyen.

KépKép
kaqk
Debrecen

Pfff Én ezt nem értem.A másik 2 vel semmi bajom nem volt se aggódás semmi.Most meg.. :roll: De egy valamire jó.Úgy izgulok,hogy nem kell erőlködnöm a wc-n :D Bocsánat a nyiltságért :oops:

Milán baba
anyamci
Budapest XXIII. kerület

.....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2011.11.16 18:56-kor.
Vendég

Zsebbi
Van egy idősebb nővérem és egy hugom is :wink:

Kaqk
Igen, a klinikára járok. Ott a doki mindent intéz helyben, nem kell ezer felé menni :wink:

Anyamci
Nekem hüvelyi volt...
Vendég

Carotta, gyönyörűűűű! Még én is látom az orrcsontját :)

zsebbi

Sziasztok!
Na megvolt az uh.Minden teljesen rendben,csak az Én vérnyomásom volt magasabb kicsit :?
crl: 59,6 mm
Nt(nyaki redő): 1,5 mm
BPD: 21mm

Ésss a doki azt mondta,hogy lehetséges,hogy kukis lesz de majd biztosat a köv.uh-n mond :)
Van képem is majd feteszem valahogy.

carotta,kicsidodi : Nektek mik lettek a méretek????

Milán baba
anyamci
Budapest XXIII. kerület

Zsebbi!

A Rózskert Medical Centerben voltunk :wink: . És mindenkivel ilyen alaposak, nagyon ajánlom!
Miért akarsz aminot? :roll: Bennem csak akkor merülne föl, ha lenne vmi kétséges eredményem a kombiból, vagy a 4-es tesztből. Addig tuti nem :wink: .

Carotta!

Bébikéd nagyon cuki :D :D :D ! Most hírtelen fiút mondanék neketk (intuíció alapján).

Anyamci!

A szállodában felejtettük a mappát a képekkel, papírokkal, CD-vel :? . De elvileg már postázták :wink: .
Majd akkor teszek fel képet, meg megírom a méreteket, de úgy emlékszem CRL 64mm, nt 1,5 :wink: . Még volt pár adat, azokra nem emlékszem :oops:

KépKép

KépKép
kicsidodi

Sziasztok!Most sikerült! Mármint a vonalzó.
Carotta . :D Nagyon jól sikerült a fotó a babádról!
Emlékszem mikor Dézit 17 hetesen 4D lefotozták és vittük haza nagy örömmel a kicsiknek.Panninak mutattuk először.Nem szólt de látszott,hogy nem elégedett a képpel.Jött a Dani ránézett és közölte "Jaj de ronda"és valami borzalmas képet vágott hozzá.Egyébként tényleg szörnyű volt a kép.Inkább hasonított bármire ,mint egy kisbabára de nekünk gyönyörű volt.
Voltam én is(már meséltem)a héten és nagyon formás kis baba volt a képernyőn :-)

Családient.hu vonalzók
ddia74
Mór

Sajna nekünk se olyan szép mint carottáé....de nekem tökéletes ez is. :D Majd akarok menni 4d-be jövőhéten és ott bizti adnak szebb képet :) A doki rendlőjébe nem csinál vaalami szépet sajna.Az én nagylányom is nézett egy nagyot,hogy mi az?! :D
Na már Én is érzem újra a babucit tegnap óta.Lehet,hogy ahogy megpiszkálta a doki az uh val előjött?! :)

Milán baba
anyamci
Budapest XXIII. kerület

Sziasztok.Örülök hogy mindenkivel minden a legnagyobb rendben... 8)
Rosszullétekkel hogy álltok.Én 4. napja nem hányok,nagyon király...

Bocsi amugy hogy nem voltam,de sok mindent kellett intéznem mostanság ... :oops:

amugy jol vagyunk,élvezzük a jo idöt.Tegnap abalkot pucoltam,függönyt cseréltem...jol elfáradtam esére :? :oops:

Kép

Kép

Kép
vikianya
Budapest XXII. kerület

Sziasztok!

Carrotta: valami szupi a kép! nagyon helyes!

jaj én is annyira várom már hogy lássam. Izgulok nagyon. De most már el kezdett mocorogni néha. Ma reggel is megmoccant és rögtön szóltam Emmának és rám tette a kis kezét és neki is mocorgott egyet. :-) volt öröm. :-)

várjuk a további uh képeket!!!

KépKép
kaqk
Debrecen

Sziasztok!!!

Carotta.Tényleg nagyon cuki a képed.Jol vagy amugy??Nem hánysz már???

Én sajna nem tudom felrakni a képet,mert tul nagy,és nem tudom lekicsinyiteni,nem tom hogyan kell.... :oops:

Kicsidodi:Örülök hogy nállatok is inden oké.Már aggodtam Érted/Értetek???

Jaaa,nekem hüvelyi uh-val csinálta most a doki a 12. heti uh-ot.Azt mondta ezt még igy csinálja,de utána már hasival kuksizza meg a pocaklakot.

Ki mit csinál ebben a gyönyörü idöben???
Mi nemrégen értünk haza Milánnal a sétábol.2 orát sétáltunk.Most ebédelünk,és pihizünk.... 8)

Kép

Kép

Kép
vikianya
Budapest XXII. kerület

vikianya: küld át emailben és lekicsinyítem neked,

én itthon szgépen dolgozok. :-( ha 4-5 körül is jó lesz az idő, kimegyünk a játszira. hv-ra rossz időt jósolnak.

KépKép
kaqk
Debrecen

Kaqk:Köszi...küld el nekem lécci az e-mail cimedet.....azt nem tudom...köcce...pusz

Kép

Kép

Kép
vikianya
Budapest XXII. kerület

.....
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2011.11.16 18:56-kor.
Vendég

Carotta: :-) édi

KépKép
kaqk
Debrecen

Képkicsinyítés
http://www.irfanview.com/
Magyar nyelven letölthető, egyszerűen használható :wink:
Vendég

A tesóm bébije már a 12. heti UH-n megmutatta, hogy van kukija. Ha az a clitorisa, akkor szegény gyerek biztosan valami kromoszóma-rendellenességgel születik :wink:

Szerintem Mókica lány :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Carotta: mókica lány??

Én nagyon lányt szeretnék, csak attól félek hogy ha fiú lesz akkor csalódott leszek picit de nem akarok csalódott lenni, mert az a lényeg hogy egészséges legyen, de én nagyon lányként gondolok rá....de azért trenírozom magam mindkét lehetőségre.

KépKép
kaqk
Debrecen

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?