Sziasztok!
Ahhoz kepest, hogy reggel csak dokihoz indultam (a helyetteshez), elküldött UH-ra is és NST-re is, de én ennek nagyon örültem. Titkon reméltem is, hogy a héten eljutok mindkét helyre, de hogy ma! Tiszta boldogság!
UH: Szelina teljesen átlagos méretű baba, 3 kilósra saccolta a csaj. Méhlepény, magzatvíz is rendben. Úgy örülök, hogy megnézték!!!

Féltem, hogy csak 2 hét múlva tudok menni, amikor megjön a dokim szabiról. Rossz lett volna, mert már kezdtem aggódni.
Képzeljétek, azt is látta a szonográfus csaj, hogy van haja!!!

Ja! És természetesen már megint az ujja a szájában volt! Nagy cumizós lesz!
NST: Nálunk nem néztek fájásokat (egy tappancs volt), csak a babuci pulzusát. Az rendben volt. Nem sokat mozgott, de azért meg lehetett vizsgálni.
A méhszájam egyébként még teljesen zárt (3000), úgyhogy szerintem Szelina még bentmarad szeptemberig.
Banita! Én ugyanezen gondolkoztam, hogy lehet, hogy elszámolták az időpontot Emesénél és Maricánál. Ki tudja…

Nem mindenkinek ugyanakkor van peteérése. Pláne Emesénél a baba mérete is erre utalt az UH-kon...
Sense! Szerintem azért is jó lehet a szoptatós melltartó, mert ha bedurran a cicink (és főleg akinek nagyobb), majd húzza a súlya. Jó lesz, ha valami tartja azért otthon is. Van, aki szoptatás idején abban is alszik, mert egyébként fáj neki a melle.
Vagy lehet, hogy arra gondoltál, hogy akkor már inkább mindent leveszel a cicidről a szopinál??? Hát ezt még nem tudom, de egy nap olyan sokszor… nem biztos, hogy az a legkényelmesebb megoldás… nem tudom.
Hajni! Boldog névnapot!!! Köszi a táblicskut!
Anikó80! Hát a baba születése után aztán tényleg csak az én szagomat fogja érezni a baba. Én most tudtam meg, hogy 10-12 óráig le sem zuhanyozhatunk szülés után (legalábbis nálunk), hogy a vérveszteség miatt nehogy elájuljunk, vagy bármi baj legyen. Úgyhogy szerintem jól le leszek izzadva…
Irina! Emese itt a teát??? Már nem emlékszem, de mintha itta volna, nem?