A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2011. januári babavárók

Jó estét :)

Timi: az eü-ben sehol sem fizetnek jól sajnos :( részemről is van negatív tapasztalat.. És megoldást egyik kormány sem akar rá kieszközölni :evil: :x

Bettike: hasszúrka monnyon le, de lehet tényleg csak egy idegszálat nyom a poci belül! Boldog évfordulót, holnapra pedig előre is boldog születésnapot! :wink:
Ágynemű garnitúra nagyon szép, nekem is tetszik, bár még ebben nem gondolkodtam. Lehet megvarrni tényleg olcsóbb lenne..

Avrenim: ez a rémálom, ez überdurva :( így már megértem a pánikod a kutyáktól teljesen. Nekem kicsi koromban mindig az volt a rémálmom, hogy esek, zuhanok el a családomtól, vagy pedig az, hogy repülök, szárnyak és minden segédeszköz nélkül.

Nyufó: de szép képet tettél fel :D megzabálom kiscsaje :D
Kartonos megoldás leírása jöhet, lökjed csak a postámba de gyorsan :lol: :D :wink:

Monka hétvégente nem szokott tudni jönni, de remélem minden rendben vele és a többiekkel is! :D
Este fél8 után értünk haza Zircről így a receptek sajna holnapra maradnak :( :cry: De még hogy húzzam az ízlelőbimbókat, mellékelek majd egy szilvás lepényt is :D apakedvence :D

Jó éjt mindenkinek! Szép álmokat!

Kép
kis-csillag
Tököl

Horgolás: engem is érdekelne!!!!! :D:D:D:D

Kép
kis-csillag
Tököl

nyufó

de édes babuci volt :)

a pléd tökéletes megoldás volt az tuti,nem fázott biztos benne :)

én még arra is gondoltam h veszek egy nagy paplant és elviszem varrónénihez és elvágatom,plussz veszek rá huzatot,és csak nem kis vékony mint úgy általában amit a garniturákban adnak.

KépKép
bettike83

Kép
kis-csillag
Tököl

Köszönöm Regi nevéven is a dícséreteket :lol:

Bettike paplant semmiképp sem ajánlanám pici babához, túl meleg, könnyen alácsúszik. Egy ilyen takaró amit felkraktam, azt az oldalához tudod jól nyomkodni kétoldalt, vagy a hálózsák is megbízható. Regi is nemrég óta alszik csak rendes paplan alatt.

Beze az jó ha meg tudod nézni személyesen, azért az a tuti! A babakocsi meg biztos elmegy, rakd fel a leghosszabb hírdetési időre, biztos menni fog!

Kis-Csillag akkor majd pü-ben megírom, megkeresem a kis füzetem amiben illusztrálva is van képekkel ha jól emlékszem, úgy érthetőbb, lefotózom és azt is csatolom. Nagyon könnyű megcsinálni, a gyöngyszövés meg nagyon-nagyon egyszerű, egy kockás papíron te is tudsz tervezni mintákat, te döntöd el milyen széles legyen, szóval sok kreativitást ad, mégis egyszerű. Én sokat álmodtam gyerekkoromban hogy egy ilyen régi belvárosi körfolyósós bérház legfelső emeletén nekidőlök a korlátnak, kidől és csak zuhanok-zuhanok :wink: Az oldalt néztem, el van mentve a kedvencekbe, de már a rövid pálcánál elakadtam, mert nem értem pontosan, meg az új sor kezdések sincsenek jól leírva, hogy hova kell visszafordulni. Találtam egy dvd-t lehet azt megrendeltetem szülőkkel aztán kiküldetem. Néztem a videós oldalakon is felrakott videókat, de nem tudom egyszerűen kivenni hogy mit csinálnak!
http://www.kezimunkasuli.hu/index.php?o ... &Itemid=15
Recepteket lökjed, én meg próbálom megkeresni holnap a gyöngyszövős füzetem!

KépKép

KépKép
nyufó8

Jó reggelt!

Kép Kép

Nyufó: köszke, én meg még majd bújom a honlapokat a horgolás miatt, hátha valami okosat még találok :):D

Tegnapi kreativitásom eredménye, az óra, a csupasz, a mezítelen, amit említettem, már nem az :D Egészen aranyos lett, öröm ránézni így még éjjel fél2-kor is :lol: A lapján van sajnos egy vékony berepedés, az még valószínűleg a költözéskor keletkezett rajta :( De nem zavar :)

Kép
Kép Kép

Kép
kis-csillag
Tököl

Sziasztok!
Jó régen nem voltam, szóval van mit visszaolvasni! :oops: inden oké egyébként, csak nagyon zsúfolt, sokatdolgozós, idegeskedős napjaink voltak.

avrenim megpróbálom majd beszkennelni a kötött kiscipős leírást. :) Még nem vagyok vele kész, de a nem is értem teljesen a leírást, hátha majd tudsz segíteni! :)

rita olvasom a vérnyomásgondjaid. :( Esetleg kiegészítésképp, ha szereted, igyál zöld teát, az állítólag segít kontrollálni a vérnyomást! (Persze a gyógyszereket nem váltja ki...) Az enyém pont alacsony, de én is iszom naponta 1-2 csészével, és azóta jobb, bár lehet, hogy más az oka.

nlzs fantasztikus lehetett a nyaralásotok!!! Szuperek a képek, és bakker, hirtelen azt hittem, hogy van egy lányod is!!! Komolyan! Nagyon jól nézel ki!

monka gyönyörű a kocsid! Én a klasszikus dizájn híve vagyok, de most a bababörzén tologattam egy quinny-t, azt hiszem, a speedi-fajtát, hát, nagyon bejön. Lehet, idővel veszek egy olyat is, használtan! )

mosható pelus nagyon nézzetek utána, hogy milyet vesztek, én is ajánlom a mamami.hu-t. Ezerféle ilyen pelus van, és sok olyat hallottam, hogy megvették a készletet, aztán mégse használták, mert kifolyt, stb. Már írtam, hogy nekem egyelőre a popin a favorit, igaz ugyan, hogy van olcsóbb, de ha ez tényleg olyan jó, szerintem megéri. Én még azon is gondolkodtam, hogy használtan veszünk, de a férjem nem akarja, mondván, hogy én se veszek használt bugyit magamnak! :D Bár szerintem nem gáz. Attól én is félek, hogy mit szól a férjem, ha mégis beletörik a bicskám a moshatóba, és ott áll a drága készlet.
:roll: :D

kiscsillag nagyon örülök, hogy bejött a zsemle!! :D Nagyon szép, amit írtál az érzéseidről, én is szoktam gondolkodni ilyeneken. Olyan hihetetlen, hogy néhány hónapja még peteérésen agyaltam, és olyan hihetetlennek tűnt, hogy egyszer nekem is ott lesz a két csík, és ott lett!!!!

spumilla Lili nagyon édes a dinnyével! Az öreg vizslámra emlékeztet, sajnos már nem él, neki volt ilyen ősz pofája, és ő is imádta a dinnyét! :)
Az meg hülyeség, hogy kicsi a hasad, nem is az!! Nekem pl. újabban már látszik, de ha jobban kihúzom magam, nem mondanák meg, hogy terhes vagyok. na és akkor mi van? Én is kapok ilyeneket, mert persze mindenkinek van ismerőse, aki pont akkor fog szülni, mint én, és húha, mekkora hasa van... A lényeg, hogy jól van a baba, és kész!!

balimamika kitartást nektek!!!!
Igen, én írtam Albániát, jövő héten indulunk! :)

zsuzs szép az őszi kép+ idézet, én nyármániás vagyok, de imádom az őszt is. Úgy várom már, hogy nagy pocakkal mászkáljak az avarban! :)

kiscsillag csúcs lett a kagylós óra!!! :)

Kép
salsifraga

Na, és akkor magunkról: most már fix, hogy kislányunk van! :D :D :D Csütörtökön voltunk dokinál, az adatok:
BPD: 46 mm
FL: 29 mm
HL: 28 mm
és még van valami, ami 44 mm, de nem tudom kiolvasni! :(
De a lényeg, hogy jól van, egészséges, szép mindene. :) És hát a kis nuni egyértelmű volt! Szóval nagy az öröm a családban.:) Sokat mozog, de a kis ravasz szívatja az apját, rögtön abbahagyja, ha odateszi a kezét a hasamra. :)

Tegnap pálinkafesztiválon voltunk, késő este értünk haza, hát, mit mondjak, a férjem pálinkázott helyettem is! :D :D :D De jó buli volt.

Jövő héten indulunk Albániába, nagyon izgatottak vagyunk. Repülővel megyünk Bariba (Olaszo.), onnan komppal Durres, egész éjszaka úton leszünk. A doki ellátott tanácsokkal, tenger gyümölcseit nem ehetek, a hepatitisveszély miatt, meg csapvizet nem ihatok.

Kép
salsifraga

nyufó

köszönöm a tanácsokat,rendes vagy :) kis polár pléd is jó lehet,azok jó melegek,sőt ha veszek egy nagyot akkor azt kettőbe lehet hajtani és biztos nem fázik.meg anyu adott nekem ilyen kocsiba való bundazsákot,abba bele lehet zibrázoni a babát és tuti nem fázik,ő is abban altatta meg tett rá egy plédet.

csillag

te ügyi vagy,szép,lett,simán ajándknak is jó lenne,de gondolom szoktál kreativkodni ilyen téren is.

KépKép
bettike83

Salsi: de jó, szuper hírek, gratula a nunishoz :D Apukaszívatás nálunk is volt :lol: de aztán egyszer csőbe húztuk őket :lol:
Utazáshoz sok sikert, szerencsét és nagyon szép időt! Érezzétek jól magatokat :D Képeket majd kérünk :wink:

Bettike: a polár pléd alatt tuti nem fázik meg a pici :)

Ajándékba szívesen adnék ilyen órát, de eddig ilyen kreatív ötlet egyszerűen nem jutott eszembe :lol: De hát korpa közé keveredtem :lol: És előtörnek a burok alatt rejtegetett képességek :lol:

Megyek a recept topikba :wink:

Kép
kis-csillag
Tököl

Salsifraga mikor indultok? Nagyon jó nyaralást nektek és vigyázz magadra! Az élménybeszámolót pedig várjuk képekkel együtt! Gondolom Pestről indul a gép, akkor még oda is fel kell keveredni?

Kis-Csillag nagyon jóóóóó a zöldike, bár egy kicsit hétfői hangulatot áraszt inkább, amilyen morcika feje van :lol: Szép a kagyló gyűjteményed, tetszik, ügyi vagy :lol: Megkerestem a gyöngyszövős füzetem, bescanneltem hogy kell házilag készíteni a szövőkeretet, én is különben abból tanultam meg, nagyon érthetően le van írva, meg egy két mintát is hogy lásd, miért mondtam hogy egy kockás papír és a fantáziád elég ahhoz hogy újakat kreálj a saját színeidben, formáiddal. Jó lenne ha dobnál priviben egy e-amil címet, jobb ha oda küldöm, nem akarom kicsinyíteni, mert akkor nem fogod jól látni a magyarázatot. PDF-et meg tudsz nyitni? Mert akkor abban küldöm. Megtaláltam pár régi munkám a keresgélés közben, van több félbehagyott is, de azért feldobom kedvcsinálónak:
KépKépKép

KépKép

KépKép
nyufó8

Nyufó: igen, a zöldike hétfős figura, de tök mindegy milyen nap van ma, ha ilyen az ember kedve amikor felkel :lol:
A szövéseid nagyon jók :D Kedvet kaptam hozzá!
Ha a hozzászólásom alatt a profilra kattolsz, a MSN címem ugyanaz, mint az e-mailom :)
Jöhet PDF-ben is, sőt, egyszerűbb is :) simaliba megnyitnom :lol:

Most kicsit elnyúlok, kimerültem a két tésztától :( [idegileg :lol:]
Már sül a csirke a sütőben, fől a krumpli héjában a majonézes burgonyához, utána csináljuk apával a sajtlevest, tudniillik az villámgyorsan megvan, alig 10-15 perc :D

Pusszantás Nektek :)

Kép
kis-csillag
Tököl

Salsifraga lehagytam, hogy szépek a méretek, beírtam a táblába. Írtad hogy nagy az öröm a családban. Nekem a táblába vágyottnak fiú van, rosszul, vagy rajtad kivül kislányt szeretett volna a család?

Bettike nekem is a fotón lévő pléd nagyobb, több rétegbe volt hajtva mindig :lol: Meg a lakásba azért nem is kell annyira bemelegíteni a gyereket, a bölcsőhalál egyik feltételezett oka a túl meleg szoba, túl melegen felöltöztetés.

Kis-Csillag megyek én is a recpet topikba, megnézem mit kreatívkodsz ott :lol:

KépKép

KépKép
nyufó8

Kis-Csillag hány fogásos ebédre készülsz és hány főre???? :lol: :lol: :lol: Ment az e-mail!

KépKép

KépKép
nyufó8

sziasztok lányok

jöttem bejelentkezni. köszönöm hogy gondoltatok rám, már jobban vagyok. szombaton hőemelkedésem volt, azt hittem lázas is leszek, már kezdtem aggódni, de szerencsére a láz nem jött elő. szerintem már túl vagyok rajta még ha nem is vagyok tökéletesen. már sokkal jobb a közérzetem :D

salsi: nagy nagy gratula a kislányhoz és az eredményeidhez :D
jó utat nektek, biztos szuper lesz, vigyázzatok magatokra és várunk vissza a képekkel :D

kis-csillag: szuper lett az órád, hihetetlen milyen kreatív vagy. nagyon tetszik

nyufó: nagyon tündéri a kislányod újszülöttként is :D tegnap voltak nálam a barátnőmék, tőlük én is kis polár plédet kaptam. szerintem is jó melegek.

timi: szégyen ez az egészségügy. ezt már avrenimnak is írtam. pedig felelősségteljes munkátok van, és csodálkoznak hogy hiányvan az eü-ben :evil: kitartást a munkádhoz. te meddig fogsz dolgozni?
és gratula az eredményeidhez. nem semmi hogy 2 hetet ugrottál :D

bettike: boldog szülinapot!!! puszi
remélem gyorsan elmúlik a pocifájásod. kíméld magad

avrenim: köszönöm a választ. lehet a gyomorfájást tényleg a vastabi okozhatta mert tegnap nem vettem be és megszűntek a panaszok. :) de valami víruska is közrejátszhatott... remélem legyűrtem a 3 nap pihivel

illda: sajnálom hogy nem jött össze a kislány, de ne törj le nagyon. ahogy olvasom azért nem törtél le, ennek örülök. szépek az eredmények. szerintem nincs miért izgulni

spumilla: mi gondolkodtunk az őssejt levételben, csak sajnos úgy néz ki nem lesz rá keret :( marha drága... pedig nem tudhatjuk 10 év múlva hova fejlődik a tudomány. remélem soha nem lesz rá szükség

msi: remélem azóta már nem fáj a hasad. nagyon aranyos lehet Baló mikor mondja hogy bence és Ganka :lol: meg kell zabálni ezeket a kicsiket :D
amugy én sem tudok varrni. szégyen nem szégyen, tehetségtelen vagyok. anyám sokszor tanítgatott, de miután 5 tűt eltörtem a gépében ő is mondta hogy inkább hagyjuk :oops: :lol: annyi hogy kézzel fel tudok varrni nadrágot meg gombot és ennyi

na megyek, mert kaptam rokonoktól egy zsák bébi ruhát és megpróbálom kiválogatni méret szerint. úgy örültem neki. teljesen megkíméltek, semmi bajuk, úgyhogy szerintem nem sok mindent kell vennem :D
még azt nem tudom, hogy jelöljem meg kitől mit kaptam, ugye hogy vissza tudjam adni majd. arra gondoltam a címkébe más színű cérnával bevarrok pál öltést mert az nem jön le mosásnál

mindenkinek szép napot

KépKép
Kép
rebeka85

Üdv.-Üdv. :) :D

Rebeka: örülök, hogy jobban vagy, további gyors gyógyulást! Babaruci válogatáshoz jó szórakozást :wink: A címkébe öltés jó ötlet, én is azt csinálom :D

Nyufó: e-mail megjött, köszi :D 2 főre főzök, de mivel a nyakamon van 1 nagy zacsi túlérett szilva, muszáj volt elcsinálnom a hűtőből, a muffinok meg holnap is puhák maradnak, legfeljebb apa is tud belőle vinni majd melóba magával :) Most csinyálom a majonézes krumplisalit, majd utána a levest.. Ma nem jött össze, hogy délre kész legyek, de nem izgat :lol:

Kép
kis-csillag
Tököl

hú csillag,éhes vagyok és nagyon étvágygerjesztőek a kajcsik amiket irtál,ez már kinzás a javából :D :D

nyufó

na akkor asszem én is beszerzek polár plédet :)
na ne félj nálunk nem lesz túl melege a gyereknek mert nagy a ház és nehéz befűtteni,de azért 22-23 fok van,csak mivel központi fűtés van,olyan este 9körül befejezzük a fűtést és éjjel azért kihűl a ház,de nem vészes.vannak új vastag üvegű ablakok,redönyök és jobban tartja igy már a meleget,régen még nem voltak,rettenetesen kihűlt,volt h 6fok volt reggel a házban :shock: de megoldottuk,igy már más,még a legnagyobb hidegben is 16 fok marad reggelre,az meg nem vészes.

KépKép
bettike83

KépKépKépKép

KépKép

KépKép
nyufó8

Ahogy elnézem a táblázatot elég sok az eltűntünk, hahó lányok hol vagytok???

Rebeka örülök hogy jobban vagy, és hogy megúsztad a lázat! Köszi a dícséretet, Regi nevében bezsebeltem :lol: "5 tűt eltörtem a gépében ő is mondta hogy inkább hagyjuk " ez nagyon aaaranyos, még mindig mosolygok!!! :lol: :lol: :lol: Na kíváncsi leszek én hányat török, ha egyszer lesz varrógépem :wink: Kedvenc babaruha darabokból dobhatnál fel te is képet, jó válogatást :lol:

Bettike a 6 fok nagyon furva lehetett, főleg kimászni a meleg takaró alól, húúúú, fagyhalál :cry: Nálunk is általában 20 fok körül fekszünk aludni, reggelre úgy 18 fok szokott lenni, de az a babának ideális is.

KépKép

KépKép
nyufó8

Sziasztok Lányok!

Annyira, de annyira lusta vagyok írni...,de itt vagyok minden nap és olvasgatlak benneteket.
Magamról egy pár szót: a héten fel kellett keresnem az orvosomat, mert miután beköszöntött a hűvi idő, elkezdett keményedni a pocakom, de olyan gyakorisággal, hogy az túllépett minden normál határt. Szerencsére a méhszáj továbbra is zárt, de méhlazító tablettát kell szednem és el kellett mennem teljes vérképet csináltatni, mert az orvosom gyulladásra gyanakodott. Szerencsére ez a gyanú nem igazolódott be, viszont a vizeletembe bacik vannak, amire antibiotikumot kell szednem. Szóval tömöm magamba a gyógyszereket, és persze totál elvagyok keseredve, hogy mérgeznem kell magam és a babát, ezekkel a sz*rokkal :cry: De mindegy is, sajnos ezek kivédhetetlen dolgok, úgyhogy ez van…Szerencsére a gyermekem gondoskodik róla, hogy feledésbe merüljenek a rossz dolgok, egész nap érzem, milyen aktívan tevékenykedik a pocakban :D

Bettike Nagyon Boldog Születésnapot! Utólag pedig Boldog Házassági évfordulót! :D Egy pár nap és mi is ünnepelünk apával, de mi még csak a negyediknél tartunk (na jó, előtte tíz éve már, hogy együtt voltunk).

Illda gratulálok az eredményekhez! Képet feltétlenül tegyél fel, biztos nagyon cuki :D A magzatvíz nekem is több a kelleténél, sajnos a kicsi fiamnak vesetágulata van, de remélhetőleg kinövi, mire megszületik.

Spumilla ezt az őssejtes témát még én is, először alaposan körbejárom, aztán majd meglátjuk…
Nagyon jó kis pólót gyártottál, ügyes vagy. Én is imádok ruhát tervezni, átalakítgatni és varrni is, habár az utóbbit mostanában anyukám kivitelezi.

Beze aztaaa, az a lekváros bukta annyira guszta, de a zöldbabos gulyással is szemezek nagyon :D Tök jó az a vaterás link, amit feltettél. Nekem is tetszik az a babajárgány…
Ja, és nagyon aranyosak a fotóid :D

T. Timi gratulálok az eredményekhez! Tényleg nagyon durva ez a túlóra pénz, meg a fizetés is…

Kis-csillag jót nevettem a leveses témán, már csak azért is, mert én meg tárkonyos csirkeragu levest gyártottam tegnap egy nagy fazékkal, és képes voltam egymásután 3 tányérral megenni belőle…Annyira imádom, képes lennék mindennap azt enni…
Az óra nagyon szép lett. Van egy 200×80 cm-es tükrünk, ami majd mostanában kerül fel a falra, szerintem az is jól mutatna ilyen kagylódíszítéssel. Te mivel ragasztottad rá?

Rebeka jobbulást neked és jó babaruci válogatást!

Nyufó a matraccal kapcsolatba jutott eszembe, mi hogy megszívtuk :( Tavaly mikor beköltöztünk az „újba”, úgy gondoltuk akkor már kiérdemlünk egy új, szép, nagy, gyógymatracos ágyat is a hálóba…Úgy is lett, de sajnos azóta olyan derék és hátfájásunk van apával, hogy csak na…Pont ma beszéltünk róla, hogy átmenetileg felállítjuk a régi ágyunkat az egyik szobába és kipróbáljuk, hogy azon milyen aludni. Nagyon sajnálom pedig, mert tényleg gyönyörű, nagyon nagy és rohadt drága volt…
Jaj de édes, zabálnivaló volt Regi baba… :D :D :D

Salsifragra jó utat és pihenést nektek, és gratula a kiscsajhoz!

Msi látom nem egyszerű a helyzet babakocsi terén, de biztos sikerül valami szuper kis járgányt beszereznetek, ami minden helyzetben helyt áll.

Hűűűű, Lányok most már eldugulok...Még a végén teleírom az egész lapot :lol: Inkább igyekszem sűrűbben jelentkezni...
További szép hétvégét mindenkinek!

Kép
csill79

csill

köszönöm szépen :) na akkor ti is nemsokára ünnepeltek :wink: :) i peddig 6 éves házasok vagyunk és 7 éve volt juliusban h összejöttünk.

a keményedést sajnálom,az enyém is keményedett az utóbbi napokban de most jó puha lett,meg is nyugodtam.

nyufó

tényleg nem volt leányálom,de nem tudtunk mit csinálni.a kázunk egy elég régi darab volt,30 éves kb,és a fát csak ette de nem fütött.akkor rászántuk magunkat és vettünk ujat,össze sem lehet hasonlitani a kettőt,nem fog megfázni a picur igy már biztos.

találtam kis méretű új polár plédet teszveszen,tök aranyosan,400ft /db.

KépKép
bettike83

sziasztok
nyufo: a közös tábliban Timinél látok egy gyönyörű kislánynevet: Doren. Már kiszurtam multkor, mikor belekukucskáltam. annyira cuki és lenojonál meg Veronika, ami szintén nekem nagyon tetszik!!
amikor megláttam a nevünket a táblában, elmosolyodtam :) jó hogy beirtad, köszi!
cuki az ujszülött kép is

csill: óó, bakker. de még jo hogy nincs bacika!
mostanában nekem is több összehuzódás volt, de még épp belefér a határba, viszont aktivkodásbol meg van hogy kevesebb van, ami remélem hamarosan pozitiv irányba változik. lehet hogy csak kevesebbet pihenek és igy nem tünik fel annyira, mint ha feküdnék...

bettike: gratulálok szülinapod alkalmából és a házassági évforduló is nagyon szuper, soksok boldogságot!

kis-csillag órája szuperkúúúl!!!

ezeket most csak nagy hirtelenjében irom, mert ha vasárnap, akkor kirándulás! :D épp indulunk. sok puszi mindenkinek!!

Kép
spumilla

spumi

jó kirándulást nektek,biztos jól fog esni :)

köszönöm :)

KépKép
bettike83

spumi de irigyellek! Én is nagyon szeretek kirándulni, túrázni, a Bükkbe és a Zemplénbe járunk főleg, de újabban ritkán, a férjem nem mindig szabad hétvégén, nekem meg az lenne jó... :(

Jövő pénteken megy a gépünk, csütörtökön utazunk Pestre, barátoknál alszunk. :) Egy hét lesz csak sajnos, több szabadságot nem tudott kivenni a férjem. :(

nyufó jól szerepel ott a kék cipőcske, én fiút szerettem volna, de apósom pl. nagyon lányt, nekik két fiuk van! :) De már én is nagyon örülök, kezdem megszokni a gondolatot!
Hű, lányok, látnátok, mi van most itt nálunk, paradicsom!!! Barátnőmék valami eszméletlen mennyiségű babaruhát hoztak délelőtt, nagy részük rózsaszín, hihetetlen cukik!! :D rebeka ez a bejelölős dolog nagy ötlet, én lefotóztam ötösével-hatosával őket, és archiválom! :)

Kép
salsifraga

salsi

akkor tényleg paradicsom lehet,a sok csöppnyi rucit válógatni :wink: :)

KépKép
bettike83

----
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára szonce82 2012.03.31 18:49-kor.
szonce82

szonce

köszönöm szépen :) szoptatásnál ugysem lesz idő túl sokat ezen agyalni,főleg mikor a gyerek éhes lesz.

21 hetes poci

Kép

Kép

KépKép
bettike83

Bettike: 6 fok, nem semmi :shock: Még szerencse, hogy már megoldottátok! :)
Babalak nagyon csini :D Nagyon szépen kerekedik már neked is :wink: :D

Nyufó: táblicsku nagyon jó, csak ahogy ránézek, látom a sok hiányzót, akik már régóta nem jelentkeztek :(

Csill: a fránya bacikolóniáját neki, hát pusztuljanak el azonnal :wink: Ne röhögj ki, sima technokollal ragasztottam fel, de vízszintes helyzetben, ha a tükörre akarsz ragasztgatni, szerintem arra is úgy volna célszerű, és várni vele pár órát. Ha lett volna itthon, akkor pillanatragit használtam volna.. De ez is megfogta szépen :)

Spumilla: merre voltatok ma kirándulni? Még szerencse, hogy azért ma szép idő volt és nem esett az eső, mint tegnap :D

Salsi: halom babaruci, de jó!! Képeket ha csinálsz, dobhatsz fel te is a favoritokról :wink: Már csak pár nap, s indultok, de izgi :)
Ez az archiválásosdi jól hangzik! Eddig én is úgy csináltam, hogy x-et varrtam a címkébe, de dupla biztosítás sosem árt :)

Szonce: Zalán, szép fiúnév, jó választás nagyon :) mellbimbi érzékenység nálam is van, egyedül ezmiatt félek a szoptatástól, de talán csak megváltozik majd nálam is a helyzet :?

Átválogattam délután, kora este a ruhákat, külön a kölcsönöst, külön a sajátot, méret szerint, típus szerint csoportosítva. A héten nekiállok mosni, vasalni :D Milyen jó is lesz apró rucikkal foglalatoskodni :D:D
És ismét egy héttel kevesebb.. Illetve több, már 22. hét, szinte hihetetlen, hogy rohan az idő :shock: Én úgy tervezem, hogy a babakuckót szeretném a 28. hétre rendbe vágni, meg a csomimat is, hogy utána már csak pihenni kelljen és várni, várni, várni :D:D Vagyis 6 hét meló :D :lol:

Kép
kis-csillag
Tököl

csillag

akkor te jó korán előkészülsz mindennel :) de végülis nem baj az.

KépKép
bettike83

Nos, lányok, Salsi kilép az ismeretlenség homályából! :D A kép egészen új, most készült.

Kép Zsuzsi

Kép
salsifraga

salsi

na végre :wink: :) te is szépen gömbölyödsz.

KépKép
bettike83

Hát szia csajok!
Nekem sincs semmi igazán komoly gondom egy jó kis hasmenés járvány leszámítva :cry: De megmaradtam egy kis salaktalanítás.. Hát nem most volt betervezve, de ma már sokkal jobban vagyok. Szóval olvastalak benneteket, de veletek ritmust tartani, nagyon nehéz, így mindenkinek válasz nem lesz, ezért előre is bocsesz :oops: Nem is tudom honnan induljak előröl hátra vagy fordítva.
nah maradtam a feladomnál :oops:
A pocinélkülieknek egy nagy gratula, még pedig a tutkó hasizomzatukért:) Aki nem hízott, hát nem nyilatkozom én igen de egye me a fen igaz most 1 kiló gyorsan leszaladt a salaktalanítással :P amúgy mindenkinek örülök, a méreteknek a sok tuti beszerzett rucinak és egyébnek. Meg leginkább annak, hogy mindenki jól van ez az ami a legfontosabb!!!! Isten éltesse az ünnepelteket, olvasni olvasok de csak este hagynak a nagyok... ílyenkorra én meg már hulla vagyok. jah én meg beszereztem egy pelenka tárolót ami szagmentes. Jónak tűnik majd kiderül. Ha rendeződök én is rakok rucis képeket, de egyenlőre etse 9 és ko vagyok.
jah akkor hogyan találjuk meg egymást a börzén?
Üdv k

KépKép
Kép
krisztin76

Sziasztok!

Kis-csillag
Kajával én is úgy vagyok, hogy délelőtt nekem is muszály ennem valamit még ebéd előtt, mert éhen akarok halni. Ilyenkor sokszor össze-vissza eszem, amit épp találok. :)
A lombik miatti szurikért pedig minden elismerésem, biztos nem volt könnyű, de megérte.
Ja, és utólag is köszönöm a drukkokat az Uh-hoz.
Nagyon tuti lett az óra!

Monka
Neked is köszönöm a drukkot! Remélem már jobban vagy!

Anka
Az jó, ha alakul a bölcsi. Hát a napom az nekem is viszonylag gyorsan eltelik, van mit csinálni.
Örülök, hogy apósod jobban van, az fontos, hogy hamar felkeljen és ne hagyja el magát!

Dalmicsek
Remélem már jobban vagy. Jó sokan meg vagytok fázva. Én még mindig ezzel a fene allergiával küszködöm. Már szép nagy Maja, nagyon jók a képek róla!
Azt nem tudom, hogy jobban csontosodik -e a koponya a kalciumtól, de nem hiszem.

Avrenim
Sajnálom, hogy félsz a kutyáktól, elég borzalmasan hangzik ez az álom. Rendes a férjedtől, hogy elkísér. Köszönöm a gratulációt! Igen, beszéltük is a férjemmel, hogy szegény gyerek, a többiek levetett göncét hordja majd. :)

Msi
gratulálok a jó Uh eredményhez! Nekem is több volt a magzatvizem. Én is köszönöm a drukkot!
Hát nem túl jó, hír, hogy drágább babakocsit kell venni a méretek miatt.

Spumilla
Köszönöm jól vagyok! :) Most mondjuk kicsit ideges az Uh eredmény miatt. Remélem minden rendben lesz a kicsi fiammal. A legkisebbnél is láttak foltokat a belen, de az a 18. hétre eltünt, a minikének meg most jött elő.
Hú, a kozmetikai kezelés nagyon jó lehetett. Én nem is tudom mikor voltam utoljára kozmetikusnál.
A pocakbeszólásokkal nem foglalkozz. Én is mindig megkapom, hogy alig látszik, pedig negyedik baba. Már nem izgat, eddig mindegyik fiam 3700gr fölötti súllyal született. Úgy látszik nekem befelé nő a hasam. :)
Az jó, hogy találtál egy ilyen jó csapatot a mammamin. A hugomnak is nagyon sok ismerőse van onnan.
Merre kirándultatok?

Timi
Gratulálok az Uh-hoz. Sajnálom, hogy nem látszott a neme, na majd legközelebb.

Nyufó
Neked is köszönöm a drukkot! Egy kis idegeskedést leszámítva, különben jól vagyok. Valamilyen tömörebb szövet látszik az Uh-n a beleknél. Genetikai betegségekben előfordulhat. A legkisebb fiamnál is volt ilyen, de neki a 18 hetes Uh-ra eltünt. Azért annyira nem tört le, hogy kisfiú, most már tényleg csak az érdekel, hogy egészséges legyen.
Még egy kis türelem és máshogy is kipróbálhatjátok a matracot. :)
Nagyon édi a baba Regi!

Rebeka
Az jó, ha már jobban vagy! Nem vagyok szomorú, mert kisfiú, csak megint van min idegeskedni amiatt, amit az Uh-n láttak. Jó ruha válogatást (bár már biztos végeztél vele) :)

Bettike
Köszönöm a gratulációt. :) Nektek boldog házzassági évfordulót! Nekünk is szeptemberben volt az esküvőnk, csak 27-én, idén már 7 éve lesz. Jaj, most nézem, hogy szülinapod is van, akkor boldog születésnapot is!Aranyos a pocid!

Salsifragia
Gratuláloka jó Uh eredményekhez! Jó, hogy te is ilyen sok rucit kaptál. Ez az archiválás jó ötlet. :)
Nagyon édi a pocid!

Csill
Jobbulást neked is!
Igyekszem a képpel, csak nem tudtam még beszkennelni. Biztos ki fogja nőni a vesetágulatot! Sajnálom, hogy neked is van miért idegeskedni.

Szonce
Én is szeretek fiús anya lenni, csak negyedikre jó lett volna egy kislány. :) A korrigált eredmény volt 0,72. A legnagyobb fiamnál úgy emlékszem még ennél is alacsonyabb volt. Inkább az uh miatt vagyok ideges, ahol a beleken láttak valamit. Köszönöm szépen a nyugtatást! Aranyos vagy!
Szép név a Zalán!

Kép
illda

Jaj, lemaradt a végéről, hogy mindenkinek nagyon jó éjszakát kívánok!

Kép
illda

Most jut eszembe, hogy megkérdeztem a dokimat, hogy mitől lehet olyan magas a HCG-m, és azt mondta, hogy lehet csak úgy ok nélkül. És mondta, hogy hallott olyat, hogy valakinek 30 !!!! körüli volt az AFP-je, és már mindenféle betegséget kivizsgáltak az anyukánál is, nem találtak semmit, és a baba is teljesen egészségesen született! Szóval vannak ilyenek, "csak úgy". Remélem, nálam is ez a helyzet.

szonce nekem is nagyon bejön a Zalán! :)

Kép
salsifraga

Akkor néhány kép a friss szerzeményekről:

Kép

Kép

Kép

Kép
salsifraga

Bettike: igen, szeretnék minél előbb, mert a főiskolai 5. félévem is elkezdődött, így azzal is kellene majd foglalkoznom, de azt már pl. fekve is tudom majd csinálni.

Salsi: jaj de cuki pocó! Köszönjük a homályból kilépést :D Úgy látom súlyfelesleged neked sincs :wink: A ruhák nagyon édesek! A kis zoknik, júj, de megzabálom :D

Krisztin: hasmarsot sajnálom, de az a lényeg, hogy túl vagytok rajta! Ez számít :) Hogy hogyan ismerjük meg egymást börzén? Hát nem tudom :( Talán majd a bejáratnál kellene várni egymást? :D
Fogalmam sincs, még sosem voltam ott, és ilyenen :D

Illda: reméljük, ez a tömörebb szövet szépen felszívódik, sőt, nem is reméljük, hanem tuti :) Nyugi, szerintem minden rendben van!

Kép
kis-csillag
Tököl

sziasztok!

picit eltűntem, de Baló beteg lett tegnapra belázasodott meg taknyos...megy a birkózás az orrszívással:( szép egy héttel a bölcsibe menés előtt...persze ma délelőttös a doki így ki kellet hívjam nem tudom apa nélkül bevinni Balot mert messze van...lépcső meg busz meg minden így nem vállalom...tegnap is eléggé keményedtem meg Blanka produkált hasonló pupot mint nlzs-nek volt többször is....

ma megyünk dokihoz, talán mond valamit mit szeretne mikor feküdjek be...

babakocsit ma vagy holnap mérjük csak késő este ért haza vele a csaj tegnap...

hát kb ennyi most, majd este írok mit mondott a doki meg milyen vizsgálatokra kell még elmennem...

KépKép

KépKép
msi22

ilda

köszönöm szépen :) akkor nálatok is lesz űnneplés nemsokára :)

msi

jobbulást Balónak,te pedig vigyázz magadra,remélem nem kapod el.

ma megyek védőnőhöz,elvileg jön a doki is ki,hát nagyon remélem mert mérges leszek ha nem.

KépKép
bettike83

sziasztok lányok

jó reggelt mindenkinek :D

bettike: megy a drukk a védőnőhöz. nagyon csinos vagy és szépen gömbölyödsz te is. :D

msi: jobbulást Balónak, te meg vigyázz magadra. ezek a görcsök nagyon rosszak. had ne mondjam hogy tegnap én is fetrengtem megint tőle. nagyon durván tud fájni. és sajnos erre nincs más megoldás csak a pihi. próbáld meg kímélni magad, bár tudom Baló mellett nem könnyű

kis-csillag: te aztán szereted ha zajlik az élet :D nem semmi még emelett az iskola is. minden elismerésem és sok sikert és kitartást kívánok hozzá

salsi: nagyon édesek ezek a rucik, és szuper a fotód, nagyon csinos vagy :D látom nem híztál te sem, de a pocid szépen látszik :D
az, hogy lefotózod a babarucikat, nagyon király ötlet :D köszi, nekem eszembe sem jutott, pedig gyorsabb mint varrni :lol:

nyufó: nem felejtettem el a képeket, amit kértél a rucikról. csak még nem raktam fel a gépre a képeket, de amint lesz annyi időm már rakom is fel. :D

krisztin: örülök hogy már jobban vagy, remélem ez csak ilyen gyors lefolyású hasmenés :( nincs szükséged a fogyásra :D

szonce: a Zalán név nekem is tetszik. szép nevet választottatok

csill: jobbulást neked, remélem gyorsan meggyógyulsz. pihenj sokat

na megyek dolgozni, majd még jelentkezem. remélem mindenki jól van, vigyázzatok magatokra :D

KépKép
Kép
rebeka85

rebeka

köszönöm,tényleg kerekedek szépen :D

KépKép
bettike83

Monka??????

Csill használ a méhlazító, most már nem fáj a pocid úgy? Sajnálom a gyógyszert, de van amikor az a jobb a babának mint a beteség. 14 év, az szép! Nektek is boldog házzassági évfordulót! Mentek valamerre ünnepelni? Nem semmi ez a matracos történet, na itt jön be hogy ami drága nem jelenti azt hogy jó is :cry: Szerencsére ez a matrac tényleg nagyon jó, szeretjük, de akkor úgy látszik mákunk is volt vele. Regi nevében is köszi, itt még nagyon pindúr a képeken, egy hónapos sincs :lol:

Bettike ügyes vagy, jó áron van a pléd, meg így olcsóbban is megúszod mintha varratnál valamit! Szépet nőtt a pocid!!!

Spumilla merre voltatok kirándulni? Dobj képet :lol:

Szonce beírom a tábliba a Zalánt, aztán ha változik, majd javítom. Újak a vonalzóid ugye?

Kis-Csillag igen, sokan eltűntek, jó lenne ha jelentkeznének, reméljük minden rendben velük. Mikor dobsz fel pocakos képet? Megnézném az ikres méretet :lol: Megértem hogy kész akarsz lenni a 28. hétre, ikrekkel azért máshogy számol az ember. Milyen sulit csinálsz?

Salsifraga de jóóóóó! Okos vagyok különben, megláttam a képed, mondom honnan ismerelek??? Aztán rájöttem hogy az iwiw-ről :lol: :lol: Szép a pocód, fotó meg megy a tablóba :lol: Nagyon édesek a rucik :lol:

Msi Balónak jobbulást! A pocakfájást sajnálom és csuriban a kezem hogy ne kellljen befeküdnöd és hogy mindent rendben találjon a doki! És akkor a babakocsihoz is megy a drukk hogy beférjen.

Lányok nagyítottam a tablón, úgyis még régebben mondtátok hogy nem lehet jól látni a neveket. Bocsi akik lejjebb kerültek, úgy volt a legegyszerűbb hogy a szélső sortban lévőket lejjebb raktam, így most nem öten, csak négyen vagyunk egy sorban, így nagyobb lett az egész
KépKép
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára nyufó8 2010.09.06 09:47-kor.

KépKép

KépKép
nyufó8

jó ez igy nyufó :)

KépKép
bettike83

Bettike köszi :lol: Közben egyet szerkesztettem, átcseréltem a fotóm egy közelebbire, jobban látszon a búrám :D

KépKép

KépKép
nyufó8

Spumilla azt nézem, elég kicsire vágtalak, te is messze vagy, viszont már nincs nekem meg a fotónak az eredetije, ennyi oldal között meg visszakeresni... Ha gondolod és el tudod küldeni nekem újra a fotót priviven, kiváglak úgy hogy neked is az arcod jobban látszon, persze csak ha te is szeretnéd :lol: Na ledugulok mert velem van tele az oldal :lol:

KépKép

KépKép
nyufó8

Sziasztok!!

Huu Lányok,rengeteget írtatok,pedig én csak 1-2napot hagytam ki...hát még aki többet..

Nyufú:Tetszenek a gyöngyfűzéses alkotásaid, ezeket karkötőnek ,könyvjelzőnek lehet úgye használni? Láttammár kistáskát gyönygből,gondolod az emberlánya megtudná azt csinálni, vagy csak szakember,gép képes rá? hát bizti kellene egy nagyon erős és vékony damil hozzá..én dolgoztam vékony horgászdamillal, a vastaggal megszívtam mert hiába volt időálló,nem tudtam úgy a csomókat rögzíteni, hogy előbb-utobb ki ne rúgja magát és az egész lánc szét ne szóródjon..
Regi nagyon cuki babóca volt!és persze most is cuki nagylány! :)

Kiscsill:nem néztem a gasztroblogot,de remélem már fölkerültek az alkotásai.. :twisted: az óra fantasztikus lett,én is IMÁDOM a kagylókat,csigaházakat,majd rakok is fel képet van egy kis parafatáblám azt díszítettem hasonlóan. Akartam nagyobb méretben is a falra,ilyen családi fotósarkot csinálni, de most a kórházban ellestem egy olyan fotótáblát, hogy nagy hungarocell lapra varrattak egyszínű gumis huzatot, nem néztem meg hogy hogy van rögzítve a falra, de azokra van tűzva a hálálkodó babák-mamik-papik képei. Jó ötletnek tartom, örököltem a papámtól pipagyüjtemény,azt gondoltam még így kiállítani majd a falra. Csak lehet nagyon porfogó lenne..

Krisztin: jobbulást Neked, és fogyassz sok folyadékot! Nem te írtad hogy a magnéziumra is ilyen tüneteid voltak? úgy látszik ilyen alkat vagy. Vígyázz tényleg arra,hogy mit eszel, egyél banánt az megfogja a hasad és még magnézium is van benne!

Msi: Balunak is jobbulást!Remélem az óviszoktatásra már túl lesz a betegségen.
Mondta a dokid,hogy majd be kell feküdnöd? Olyan intézménybe szülsz ahhol van koraszülött részleg? úgy emlékszem ha nincs semmi panasz akkor 34.hét körül szoktuk az ikreseket már kórházközelben tartani.

Salsi:gratulálok az Uh eredményhez! már innen láttszik hogy kiscsajod lesz, mert a fiam 18hetesen volt ekkore,és a fiúk mindig gyorsabban meg nagyobbra nőnek, ahogy a táblázatban is észrevettem. Örülök,hogy megmutiztad a hasid,meg magad, ideje volt itt a félidőre!
Jah és gyögyörű rucikat kaptál!Tök irigy vagyok a "rózsaszínekre" :roll:

Betti: Utólag is boldog szülinapot! ne haragudj de dolgoztam tegnap. Nagyon csini pocid van, kb. enyém is ekkora, és mégis mindenki cseszeget,hogy jééé milyen nagy!

Spumilla: a banyával ne foglalkozz! sajnos mindenki érzékeny most a "pocijára"..nekem meg abból van elegem,hogy mindenki azt csodálja mekkora hasam van,bizti nagy baba lesz...amikor tudom hogy nem a baba nagy hanem én, és nem győzöm mondani,hogy főként a "borítást" látják..olyan fárasztó tud lenni..jah meg az is,hogy tapizzák a hasam, ami annyira intim dolog szerintem, és én nem szeretem, ha belenyúlnak az intimszférámban.
A méretek szerint Neked nem elsz kicsi babód, úgyhogy ne aggódj azon,hogy hogyan fejlődik!

Csill: jobbulást neked is! nah és volt vmi tüneted,hogy bacit pisiltél? gondolkozom én is egy vizelet tenyésztésbe...

Kép
Kép

Dokinál controll: Okt.04
avrenim
Budapest XVII. kerület

sziasztok!

Megint jelentkezem, nehogy eltüntnek nyilvánítsatok :lol:
Jelentem minden rendben van. Élvezem, hogy már ennyi hetes vagyok :) Így teljes az öröm, hogy vissza kerültem a rendes helyemre :)

nyufó: igen nagyon jó, hogy már végre haladunk, és apa nagyon ügyesen megcsinált mindent, még jó hogy nem vártunk a szakemberre. Büszke vagyok rá :)
A nagyszoba már készen van, csak az ablak pucolás, takarítás van hátra, de a felújítás része kész van :) Meg a kisszobába kell lefesteni a falat aztán ott is takarítás és végre megleszünk.
Nagyon tetszik a szoba :)
Ja és képzeld nem sokára jöna védőnő lakásnézőbe, mert már kérdezte mikor vagyok otthon, aztán mondtam még várjon egy kicsit amig kész leszünk, úgyhogy 2-3 hét és jön.
Nálatok is van ilyen??

rebeka: köszi a gratulációt. Hát én ebben az évben szerenék dolgozni, ha minden igaz december közepéig.
A rendelést viszont szerintem nem fogom csinálni addig csak a főállást. De még majd kialakul.

Most megyek, eszek, aztán nem sokára indulok a rendelésre.
Puszi mindenkinek, és vigyázzatok magatokra.
És próbálok sürün jeletkezni :)

KépKép

KépKép
t.timi

sziasztok!

nagyon jó volt a kirándulás, főleg mert rég voltunk együtt (ezekkel) a barátainkkal. Lovasberény fele voltunk (velencei tó északi oldalán, de azért feljebb :) ) az erdőben, elég sok volt a kaptató, 3 kutya, 1kisbaba babakocsival meg ugy a pocak és néhány felnőtt :D nem voltunk olyan hosszasan, mert a baba és a Lili is kicsit nehezebben bírták a dolgot, de azért jó volt nagyon.

salsi: huu, nagyon bátor vagy, legyen nagyon szuper kikapcsolódásotok albániában (hű) viyázz magadra nagyon! kajákkal is csak óvatosan!
nagyon szép kép! wow! nagyon szép pocak! odavagyok! jo hogy felraktad. végre :):)
nagyon cuki a sok ruhácska!! mennyi harisnya meg zokni :) ezeket még nekem be kell szereznem. a kisfiuk is hordanak harisnyát, ugye? :D:D

kis-csillag: jo helyed lesz a sotén sztem jól döntöttél. nagyon felkészültek, meg ha a dokid is szimpi akkor az mégjobb! én is ott fogok szülni meg még illda, dalmicsek és csill :) szóval jó nagy buli lesz :D

krisztin! dejo, megvetted a szagmentest. biztos nagyon hasznos lesz!! és jo hogy bejelentkeztél! még ha pár szó erejéig is! most tesztelem a mosodiót, ez már a 2.adag. a sötét ruhákon már átmentem. sztem van illata egy kicsit és kellemes, de a tisztitást annyira nem látom, mert sötét cucc, de most tettem be világosat meg nagyon koszos gatyát is, és meglátjuk. eddig jó ;) -elsőre csak egy kis csomagot vettem-

bettike: most tekertem kicsit feljebb és ott egy pocak, nem is akármilyen! nagyon szép, gratulálok!!!

illda: ne idegeskedj a belek miatt, biztos pár hét mulva már nem lesz ott. mikor mész legközelebb UHra? -45 hét?
A kozmetikus meg szuperjó, náha el kell m enni, akár csak masziroztatásra is. szerencsére az uj lakhelyünkön az utca végén van egy kozmetikus. velünk szemben meg egy fodrász. egyikről sem tudom milyen munkát végez, de azért életmentő dolgokra legrosszabb esetben is lehet használni öket. :D
szerintme nekem is befelé nő a hasam :D de nem bánom, csak jo legyen neki odabent :)

msi: balonak jobbulást kivánok! majd mesélj mit tanálcsolt a doki !

nyufó: jó lett az uj tabló és jo benne az uj képetek is ;)
a kiránduláson most nem fotoztunk. a tablóképem jo igy :)
a szöttes gyöngyök nagyon jók lettek! csinálod még?? a kötésre meg én megkértem keresztanyum hogy kössön egy kistakarót :)

avrenim: köszi a pocaknyugtatást :) néha amugy én is csodálkozom amikor megfogdossák a hasam :D dehát konnektálni akarnak a gyerekkel :D megértem :)
a vizelet vizsgálatnál nem nézik a bacit amugy?

Kép
spumilla

nyufó

tényleg jó ez a kép,jobban látszol rajta :)

avrenim

neked is köszönöm,aranyos vagy :) különben nekem is képeken nagyobbnak tűnik a poci mint élőben,bár hát már túl vagyunk a 20.héten és nőnie kell a lurkónak.nem olyan rég kezdtem el érezni a köldökömnél a ficánkát.de úgy általában lent kapálozik :D valamelyik nap az apja is megérezte,mondta h teljsesen kidudorodótt mikor rugott,tetszett neki :)

spumilla

van poci az tuti,de neked is :wink: legalább egy jót kirándultatok és az idő is jó volt :)

KépKép
bettike83

Msi: jobbulást Balónak! Azért talán jobb, hogy most beteg mint miután eltöltött egy napot a böliben, nem? :? :roll:
Dokijavaslatról én is várom a híreket, kíváncsi vagyok téged mikortól szeretne bent tudni. Legközelebb ha megyek dokihoz, én is kitérek erre.

Bettike: szuszáá, ott lesz a doki, melegen ajánlom neki :D védőnőhöz drukkok, mérlegelés is lesz gondolom, ha több mint kellene, ne törődj vele!

Rebeka: hát épp ez az, utálom, ha zajlik az élet, szeretem a csendet, a nyugalmat :lol: a sulit tartalékon fogom ebben az évben csinálni, remélem a tanárok normálisak lesznek.. Ebben a tanévben mindkét félév végén pl. szigorlat van :( De 3 félév választ el az államvizsgától, nem lenne értelme most feladnom, halasztani sem akarok, mert most állambácsis vagyok..

Nyufó: egészségturimzus-szervező :lol: ne, ne kérdezz róla :lol: egészségügyi ügyvitelszervező szerettem volna lenni, de a szakválasztásnál a levelezősök kiestek a lehetőségből, mert nem volt meg a minimum 15 fős létszám :cry:
Ikrek méretre kíváncsi is lehet, na majd egyik nap lekapjuk, de szerintem nincs túl nagy hasam. Hálistennek :lol:
Tabló jó lett, tecc nagyon :D

Avrenim: a hungarocelles dolog szintén jó, és arra tényleg csak fel kell szúrogatni a dekordolgokat, pl. képek, képeslapok, stb. A pipagyűjtemény ugyan lehet tényleg kicsit porfogó tud lenni, na de kinek van manapság ilyenje?? Fel velük a falra igenis! :) Leporolni azokat is lelehet :D

Spumilla: hát nem tudom, egy röpke és spontán topiktalálkozó a szülőszobán, hát nem tudom :lol: De engem csasziznak, szóval ne a műtőben tobzódjunk :lol:
14-én úgyis megyek oda, végre megtudom kukkerolni, hogy mi merre is van, mert még egyszer sem voltam a klinikán.. :roll:

MONKA? Hova bújtál??

Kép
kis-csillag
Tököl

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?