Sziasztok Lányok!
Annyira, de annyira lusta vagyok írni...,de itt vagyok minden nap és olvasgatlak benneteket.
Magamról egy pár szót: a héten fel kellett keresnem az orvosomat, mert miután beköszöntött a hűvi idő, elkezdett keményedni a pocakom, de olyan gyakorisággal, hogy az túllépett minden normál határt. Szerencsére a méhszáj továbbra is zárt, de méhlazító tablettát kell szednem és el kellett mennem teljes vérképet csináltatni, mert az orvosom gyulladásra gyanakodott. Szerencsére ez a gyanú nem igazolódott be, viszont a vizeletembe bacik vannak, amire antibiotikumot kell szednem. Szóval tömöm magamba a gyógyszereket, és persze totál elvagyok keseredve, hogy mérgeznem kell magam és a babát, ezekkel a sz*rokkal

De mindegy is, sajnos ezek kivédhetetlen dolgok, úgyhogy ez van…Szerencsére a gyermekem gondoskodik róla, hogy feledésbe merüljenek a rossz dolgok, egész nap érzem, milyen aktívan tevékenykedik a pocakban
Bettike Nagyon Boldog Születésnapot! Utólag pedig Boldog Házassági évfordulót!

Egy pár nap és mi is ünnepelünk apával, de mi még csak a negyediknél tartunk (na jó, előtte tíz éve már, hogy együtt voltunk).
Illda gratulálok az eredményekhez! Képet feltétlenül tegyél fel, biztos nagyon cuki

A magzatvíz nekem is több a kelleténél, sajnos a kicsi fiamnak vesetágulata van, de remélhetőleg kinövi, mire megszületik.
Spumilla ezt az őssejtes témát még én is, először alaposan körbejárom, aztán majd meglátjuk…
Nagyon jó kis pólót gyártottál, ügyes vagy. Én is imádok ruhát tervezni, átalakítgatni és varrni is, habár az utóbbit mostanában anyukám kivitelezi.
Beze aztaaa, az a lekváros bukta annyira guszta, de a zöldbabos gulyással is szemezek nagyon

Tök jó az a vaterás link, amit feltettél. Nekem is tetszik az a babajárgány…
Ja, és nagyon aranyosak a fotóid
T. Timi gratulálok az eredményekhez! Tényleg nagyon durva ez a túlóra pénz, meg a fizetés is…
Kis-csillag jót nevettem a leveses témán, már csak azért is, mert én meg tárkonyos csirkeragu levest gyártottam tegnap egy nagy fazékkal, és képes voltam egymásután 3 tányérral megenni belőle…Annyira imádom, képes lennék mindennap azt enni…
Az óra nagyon szép lett. Van egy 200×80 cm-es tükrünk, ami majd mostanában kerül fel a falra, szerintem az is jól mutatna ilyen kagylódíszítéssel. Te mivel ragasztottad rá?
Rebeka jobbulást neked és jó babaruci válogatást!
Nyufó a matraccal kapcsolatba jutott eszembe, mi hogy megszívtuk

Tavaly mikor beköltöztünk az „újba”, úgy gondoltuk akkor már kiérdemlünk egy új, szép, nagy, gyógymatracos ágyat is a hálóba…Úgy is lett, de sajnos azóta olyan derék és hátfájásunk van apával, hogy csak na…Pont ma beszéltünk róla, hogy átmenetileg felállítjuk a régi ágyunkat az egyik szobába és kipróbáljuk, hogy azon milyen aludni. Nagyon sajnálom pedig, mert tényleg gyönyörű, nagyon nagy és rohadt drága volt…
Jaj de édes, zabálnivaló volt Regi baba…
Salsifragra jó utat és pihenést nektek, és gratula a kiscsajhoz!
Msi látom nem egyszerű a helyzet babakocsi terén, de biztos sikerül valami szuper kis járgányt beszereznetek, ami minden helyzetben helyt áll.
Hűűűű, Lányok most már eldugulok...Még a végén teleírom az egész lapot

Inkább igyekszem sűrűbben jelentkezni...
További szép hétvégét mindenkinek!