Szegenyek betegek!
Remelem mar lassan mindenki jol van!Es Timi es Zsuzsi pedig, hogy gyorsan legyüritek!
Kike
Domi nagyon helyes igy is - levagott hajjal!
Lizynek remelem tovabbra sincs semmi baja - csak megfigyelik!
AKata!
Nagyon kedves töled, hogy hianyoltal az elmult napokban valamikor!
Ja, a kisbetüs dolgokrol osztom a velemenyed, egy kicsit azert kell engedni a fiukat....bar szerencsere nalunk nem nagy a problema, de azert neki többet van kedve, mint nekem.
Viki
Nagyon ügyes vagy, hogy ennyi kajat gyartottal Lackonak! En is szoktam valamennyit elöre gyartani, de arra meg nem sikerült idöt szakitanomm, hogy ilyen mennyiseget gyartsak - meg hat nem is eszik meg annyit!CSak cicicicici....Lacko milyen helyes! Hogy mindig mosolyog!!MAradjon ilyen!
Tami
NAgyon rendes vagy - hogy nyomban akinek csak tu´dsz, segitseget ajanlasz fel!
De edes Anna, ahogy acsorog!!!
Muffin
Ügyes Eliot! De jo, hogy akkor lassan de biztosan ahason.lettel is megbaratkozik!!!
Tejbegriz
en nem adnek meg, az is buzabol van es NEM glutenmentes - en a glutenos dolgokat megprobalom csak egy eves kor utan adni - bar etelallergia nincs a csaladban - de ha nem nehez megoldani, akkor inkabb kesöbb, mint elöbb.
Bondi
en ugan istenben nem hiszek, de ez a ajto - ablak dolog asszem tenyleg igaz - akarki is csinalja!
Szly
Megneztem jazmint, ahogy maszik - olyan edes,ahogy elöre tapicskal a praclijaival!!!
MArcsi
Nagyon helyes Emma - kis csupi!
En is asszem, meg inkabb csak megfigyelnem - hogy alakul az a menszi dolog, 15 evesen szertintem meg szabad rendetlenkednie.Nekem soha nem volt valami hüüüü, de rendszeres!
Lea nalunk meg nem nagyon eszik,ma pl. a repas, marhahusos -öszit csak buborekolta ki - eleve csak egy harmad üveggel csinaltam - es vegül en ettem meg.
Egyebkent harom napig alig kakilt - ugyhogy meg egy kicsit sem kapott, csak anyatejet, attol megint rendben van minden - idöközben.Holnap vagy meggy, vagy rizs lesz teriteken.meg eldöntöm.En olivaolajat teszek a kajajaba.
MAr majdnem ül egyebkent, kepen is lehet latni - söt pelus nelkül mar fel is ült, de a pelus azert akadalyozza, igy meg nem megy olyan nagyon!
De mindenhova eljut, ahova akar....meg nem meszva, de kuszva.
Imad nem-et es igen-t mutatni - orias kivitelben - es rötyög hozza.Es a dadada az megy nalunk is.
Ejszaka is kel am legalabb ketszer - de ott van mellettem az agyunkban tehat szajaba nyomom a cicit es mar alszunk is tovabb.Foga az mar van harom, a negyedik - jobbközep fent - metszö uton, de meg nincs kint.
Es most harom napig csak egy gyerekem van - a nagyok Aaron apujaval elmentek sielni, csak szerdan jönnek!!!Remelem jol erzik magukat - de valoszinü.
NA, megyek megeszem a pipihusi levesem - maradt tegnaprol.Es paprikas csirke is!Nyammmm!
Erintes
mostanaban igy probalkozik Lea!