Sziasztok!
Boldog karácsonyt utólag is mindenkinek!
Üdv újak

Bocsi, de nincs energiám visszaolvasni

így nem tudok mindenkinek név szerint üdvöt mondani
Zétibébi, no para! Kistesó pontosan tudja, hogy neki még bent kell maradnia! A gondolataidat és az érzéseidet ő is érti! Nyugodj meg! Az én orvosom is azt mondja, hogy most már nincs akkora életveszély, ha most születne a gyerkőc! Tényleg próbálj megnyugodni!
Hugic és a többi baba súlyán parázó! Az UH-gép nem szentírás, hanem CSAK saccol! Ha nem jól mérnek egy adatot, máris más eredmény jön ki! Ne azon gondolkozzatok, hogy kinek hány grammos a csemetéje, mert akkor mi lesz, amikor születés után a mérleget fogjátok lesni??? Lányok, szerintem ne generáljátok magatokban a parát. A gyerekek nem gépek, nem mérce alapján készülnek és születnek - mindenki egyedi! Mindenki babája a legtökéletesebb méretekkel fog megszületni! NYUGI!!!
Szépek ám a pocakok, megnéztem mindenkiét
Rólunk: toxémia gyanús lettem, január elején kontroll, mert nem egyértelmű a fehérje

rámjött a para ezerrel, de hát ez van. Doki módosított (mivel nem tudom az utolsó mensi idejét), azt mondta, hogy február 22 a maximum. És a császárt (mert azt szeretnék) sem hárította el, hanem azt mondta, hogy rajtam múlik, illetve a Babán, mert ha olyan gyorsan jön, hogy nem ér oda, akkor no császár. Bár a heg miatt úgysem engednek sokáig vajúdni - ezt egyáltalán nem bánom. Nevünk nincs, mert sem én, sem Laci nincs elragadtatva egyiktől sem
A karácsony nálunk agyhalál volt, mi voltunk a sorosak a szentesti vacsorán, összesen 10 felnőtt volt és persze Bogi. Képzelhetitek, mennyi kaját csináltam

és utána még fél1-ig itt dorbézoltak nálunk, mert majd mindenki itt aludt, mi persze a nappaliban, tehát amíg nem ment el mindenki aludni, addig én sem tudtam. Tiszta kóma vagyok még mindig...
Nagyon keményedek, esténként majdnem begörnyedve járok már, annyira fáj

Mi lesz itt még később???
Ügyesen lányok, pihenjetek sokat és aki tudja, élvezze ki a párjával töltött utolsó "magányos" napokat!
Még igyekszem jönni ebben az évben