A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 februári babák

Nilabali: Nem a rekeszizmodnál fáj??? Nekem most nagyon éppen, már jópár napja. :( Reménykedem, hogy lassan elkezd süllyedni a Prüntyő és akkor jobb lesz. Légszomja tud lenni az embernek, szúró, nyilalló fájdalom... Lehet, hogy Veled is ez van.
Mondjuk Zsunak igaza van, a magnéziummal nem árthatsz Magadnak.

Julcsi

KépKép
julcsi-79

Köszi lányok!

nem a rekeszizom,mert egészen lent a hasam alja fáj.Szedem amegnéziumot,de hívtam a dokit és azt mondta,hogy vegyek be egy plussz adagot és,ha estig nem múlik,akkor menjek el hozzá.azt is mondta,hogy mozogjak kicsit,lehet,hogy csak rosszul mozdultam,mondta,hogy hetedik hónap végén nem kell pattogni kifelé az ágyból,hanem csak óvatosan,nagymamásan!
Takarítani meg kell, mert a párom dolgozik és még holnap is megy,még bútort visznek ki holnap délelőtt.anyós ajánlotta a segítségét,de abból nem kérek-életem végéig hallgatnám,persze csak hátulról,mert szembe annyira aranyos,hogy csak na...... :roll:
de mindegy,mozgásnak a porszívózás is megteszi,de ha nagyon fáj akkor hagyom a fenébe!!!most még Kisbalázs is visszavett a mocorgásból,már amiatt is aggódom.........de próbálok pozitívan gondolkodni,minden oké lesz!

zsu:a linzert én is előszőr csináltam,mondjuka többi aprósüti is első készítés,de minden sikerült!Nagyon ügyesek vagyunk,iagz? :oops:

Kép
nilabali

Nilabali: Csak tényleg nagyon óvatosan takarítsál, vigyázz Magatokra nagyon!
Igen, nagyon ügyesek vagyunk! :lol: 8)
zsu83

Sziasztok!

Feltöltöttem az ígért pocakfotót, és meglepő, de kisebbnek tűnik, mint a 30. heti, és mintha lentebb is lenne... na majd Ti megmondjátok... :lol: :lol: :lol:

Bejgli és aprósütik nálunk is készen vannak, ma még két tortát is összehoztunk anyuval. Tegnapra összeálltak a bababútorotk, majd ha szépen kész lesz hozok képeket is. Most mosom Vendi cuccait.. Olyan jó érzés.... 8) :D

Nekünk most elég rohanós lesz az elkövetkezendő pár nap, nem hiszem, hogy fogok tudni jönni.

Kívánok mindenkinek békés, boldog, meghitt Karácsonyt!

Kép

Veronika:
Kép
amy81

Milyen ünnepi itt a hangulat! Drága háziasszonykák, inkább legyen por a polcon és szösz a szőnyegen Karácsonykor is, minthogy ágyban, magnéziummal kipárnázva nyögjetek a halom süti és torta mellett :D

Én is kívánok mindegyikőtöknek lájtos készülődést, meghitt, békés ünnepet az egész családnak, jobbulást a betegeknek, és sok szívből jövő ajándékot! Nehogy valakinek újszülött legyen a karácsonyfája alatt! És vigyázzatok a gyertyákkal és az utakon...!

Zsuzsi
Kép
gerendai zsuzsi

Amy: Csinos a pocid! :lol: Szerintem azért más most a pocid alakja, mert Vendi biztos máshogy helyezkedett el, nekem is mindig változik, pedig befordult már Bencus, most nekem is lentebb van a hasam, de volt már ilyen máskor is, és utána felment újra! :lol:

Kreiszi: Neked is nagyon sokat nőtt a pocid! :shock: :)
zsu83

Sziasztok Lányok!
Csak egy gyors bekukk.

Tegnap egész nap autó után kutakodtunk, egyelőre nem sok sikerrel :( este dokibácsinál voltunk, ott is elszontyolodtam, mert az én kismanóm nagyon picike, 29 h + 5 naposnak felel meg (a 31+6 helyett), 1433 g a becsült súly, a többit nem is írom... :( azért nem aggódok, mert attól biztosan nem növekszik. Inkább ráhajazok a jó kis karácsonyi ebédekre, vacsorákra és sütikre és eszem sok gyümit, hátha az segít. 2 hét múlva kontroll.
utána elmentünk a szopipárnáért, az éjszaka egész jó volt. De reggel óta húzza a görcs vagy szurkál - olyan fura érés - a jobb oldalamat alul. Szal inkább fexem készülődés helyett :(

Látom, mindenki rendesen süt-főz. Én egyelőre a hús kiengedésénél tartok :( ez nem sok ahhoz képest, hogy mi 23-án este szoktunk kettesben karácsonyozni. Na ez most biztosan elmarad! Helyette holnap reggel lesz finom villásreggeli, kolbásszal, hajába sült krumplival, hagymával a kispapának, szóval kalóriadús :) utána fadíszítés majd családlátogatások :)

EZÚTON SZERETNÉK MINDENKINEK NAGYON BOLDOG-BÉKÉS ÉS EGÉSZSÉGES KARÁCSONYT KÍVÁNNI!

Puszi nektek:
Magdi

KépKép
hugic

Nemsokára jön apa és díszítünk! :lol:

Magdi: Majd megnő idekint a kisember, a lényeg, hogy egészséges legyen! Könnyebb szülésed lesz!
És hajrá sok gyümölcs, zöldség! :wink:

Mégegyszer Mindenkinek Nagyon Boldog Karácsonyt kívánok!!!! :lol:
zsu83

Sziasztok!

Próbálok visszaolvasni, de ismételten hullafáradt vagyok... Ma egész nap a belvárosban kószáltam ajándékok után és még mindig nem sikerült mindenkinek megvenni... :? Szerencse, hogy a családdal mi csak 31-én fogunk karácsonyozni, így van még egy kis idő a maradék ajándékokat beszerezni.
Most meg a süteménysütés kellős közepében vagyok, amin kívül még elég sokmindent kellene csinálnom, de most már inkább pihenni fogok. Mi most egyelőre csak ketten ünnepelünk, mégis annyi a tennivaló...

Zetibebi: szerintem is szuper lett az új frizurád! :)

Kreiszi, Amy: szépen gömbölyödnek a pocakjaitok! :)

Hugic: ne izgulj az eredmények miatt! Ha kisebb a baba, az még nem jelent rosszat és sokszor később 1-2 hét alatt behozzák a lemaradásukat. Ilyenkor már nagyon eltérőek a babák méretei és az ultrahangos mérésnél az orvosom szerint mindig lehet 10 % eltéréssel számolni, szóval az is lehet, hogy sokkal nagyobb a kisbabád! Tudom, hogy könnyű azt mondani, hogy ne izgulj, de tényleg ráér majd a baba idekint megnőni. :)

MINDENKINEK NAGYON BOLDOG BÉKÉS KARÁCSONYI ÜNNEPEKET KÍVÁNOK!!!

Panna
pandusika

Sziasztok lányok!

Most csak az utolsó pár hsz-t tudtam elolvasni, megyek megsütni a mézeskalácsot, mert a gyerek már megnyúz érte...
Utána jövök, visszaolvasok és írok, most csak annyit akarok, hogy Nilabali, nekem ugyanez a fájdalom van reggel óta a jobb oldalamban, a hasam alján. Szúr és húzódik valami.
Nem hsizem, hogy nagy gond lenne, csak gondolom valamelyik belső szervünknek van elege a nagy pocak nyomásából, vagy meghúzódott valami.
Nekem Szávával is állandóan voltak hasonló fájdalmak, jöttek-mentek.

Nálunk a fa már feldíszítve, kitakarítva, most mézeskalácsozunk és remélem holnaptól végre tudok pihenni is, mert az utóbbi 2 hétben ez nem sikerült.

Üdv. Andi

Kép

Kép
andus70

Köszi a frizuradícséreteket, nagyon furának érzem, még a nem túl jó modorú nagyapám is azt mondta meg vagyok szépülve, pedig annyira lóg az arcom mintha 70 éves lennék...hát, mindegy, azért édesek vagytok :)

Méretek miatt semmi para, Zéti milyen picike volt, majdnem 42 hetesen született és nem volt 3 kg, most meg kéthavonta van cipőméretváltás :D

Hú csajok, elkapott a szülés szele :shock: voltam doki, "kurkászás" után (valaki így fogalmazott, már nem tom ki, de tök vicces kifejezés :) ) nagyon biztató hangon nyugtázta, hogy még két hét..ááááááááá :shock: megmérte, a bpd 87 :shock: :shock: azt mondta most 2250-re saccolja, de mondtam neki hogy nálunk alkati okok miatt tuti hogy még két kiló sincs, ha Zből indulok ki...nos, nincs ruhásszekrénye, babakocsija, megrendeltem egy pihiszéket, az sem ér ide két hét alatt az ünnepek miatt, még egy pólyája sincs :roll: legalább a pelust már megvettem, a ruháit ki kell válogatnom mert össze-vissza van, és b.sszus mind nagy lesz rá...a vizsgáim is két hét múlva kezdődnének, de az mostmár nem is érdekel, az feláldozható a koraszülés elkerülése érdekében. Csak a babacuccok...sehogy sem állunk. Hát, sanszos hogy megindítom a sort :) A méhem is nyílik, még nem vészes, dehát...a gyógyszert meg a 3x2 mg-citrátot szednem kell ugyanígy még két hétig, akkor megyek megint a dokihoz, és akkor meglátja mi legyen. Anyám, még szülesztő dokim sincs!!! :shock: Nyugi Vera, meglesz minden :)

Már sokan nem jönnek kariig, úgyhogy Boldog karácsonyt mindenkinek, elsősorban jó egészséget, sok pihit, ami ráér azt ne erőltessétek, sok finiséget, és békés együttlétet a szerettekkel!

Vera
Kép
Kép
zetibebi

Andus már vártalak, apával mi van? Hogy érzi magát?

Vera
Kép
Kép
zetibebi

Vera, vigyázz magadra nagyon!!! Lehet h neked sokkal előbb lesz Olivéred mint nekem??? :D

Kép

Kép
gjéti

Hát Gjéti, attól tartok sanszos :)

Vera
Kép
Kép
zetibebi

sziasztok!!

Vigyázzatok magatokra!!Tessék pihenni nehogy baj legyen!! nemér annyit az egész rohanás!!
az biztos,hogy holnap nemjövök.... de ezuton szeretnék mindenkinkinek Nagyon Boldog Karácsonyi Ünnepeket Kívánni Kép

Üdv mindenkinek és még ne legyen baba a fa alatt!!!!!!Jó helyen vannak a pocakban!!!

Kép
zümis

Sziasztok!

Pipa vagyok, mert du nem volt net mire megírtam a hsz-t, és nem mentettem el, most már nincs energiám újraírni.

Látom észrevettétek a pocakfotómat :oops: .
Mindenki szépen kerekedik (mármint pocakilag)! Szépek az alkotások is!

ZétiVera: azért drukkolok, h 2 hétnél több legyen még hátra!

Valszeg én sem tudok jönni, mert minden napra vendégeskedés van betervezve.
A betegeknek jobbulást kívánok!

Kívánok mindenkinek békés, boldog, szeretetteljes, keményedés- és fájdalommentes karácsonyi ünnepet!

Kép
kreiszi

BÉKÉS BOLDOG KARÁCSONYT KÍVÁNOK MINDENKINEK!!!!!

Üdv. Andi

Kép

Kép
andus70

Én is nagyon boldog karácsonyi ünnepeket kívánok mindannyiótoknak! Pihizzetek minél többet, lányok!
Puszi, Andi

Kép
Kép
abencze

Mindenkinek kellemes karácsonyi ünnepeket.
Bocs de nálunk is hatalmas volt a felfordulás.....Most értem a végére a rengeteg hozászolásokhoz. Kicsit Kavarog a fejem.
Voltunk a 30 hetes uh-minden rendben. Kicsit bünöztem is egy kis süti persze mértékkel :oops: :oops:
Látom most apás dolgokról beszélünk. Én csak annyit irnék hogy nálunk egyetlen káros szenvedély van és az a cigi. Hál istenek más nincs, rendes dolgos és utoljára a 30 szülinapján volt kicsit becsicsentve.( most 37 éves).Persze ő sem tökéletes :wink: de ki az.... :wink:
Még egyszer mindenkinek kellemes ünnepeket.. :D

Kép
háfi

Nah én most géphez kerültem egy kicsit. :)
Sajnos nem úgy telik az ünnep, ahogy szeretném...
Tegnap reggel óta iszonyatosan görcsölök, nem értem h miért.
Tegnap reggel bementünk a kórházba, mert nagyon fájt, féltem h baj
van a kicsivel. Az ápolónő nagyon bunkó volt, annyit mondott h biztos
most fordul meg... :? Hát én nem tudom, h az fájhat e így és ennyire,
de még ma is nagyon rossz... :cry: Remélem a kicsinek nincs semmi baja...

Bocsi h panaszkodok, remélem a ti ünnepetek boldogságban és egészségben telik!!! :)

Kép

Kép
gjéti

33. hét :)

Kép

Kép
gjéti

Üdv mindenkinek!

Gjéti: remélem nincs semmi baj, és már kicsit jobban érzed magad.

Mindenkinek további jó ünneplést és nasizást. :) Nálunk sajnos mindennap családi ebéd és vacsi, sok finom sütivel. Nem nagyon bírok ellenállni :oops:
Hogy álltok a vizesedéssel? Mit lehet csinálni vele?
üdv Bogi

Kép
budabo

Kép
Ezzel kívánok mindenkinek békés nyugodt karácsonyt!!!

Mónika
pmonika

Gjéti én is pont panaszkodni jöttem, tegnap este én is görcsölgettem, nem mondanám hogy elviselhetetlen volt, de a múltkor mikor írtam hogy van jóslófájásom, na az nem jósló volt hanem akkor nyíltam ki, ebből ítélve tegnap is nyílhattam kicsit.
Gjéti te meg ha megint érzed menjetek vissza és követeld ki hogy rendesen vizsgáljon meg és mondja el mit lát, mit talál! Ne hagyd annyiban mert a dokik főleg ünnepekkor hajlamosak könnyelműnek lenni! Nem akarlak megijeszteni, csak nem szeretném ha átsiklanának feletted! Én is hétfőn megyek a dokihoz hogy nézze meg a kijáratot. Ráadásul olyan rosszullét jött rám tegnap is, meg ma is, szerintem a vérnyomásom, megmérni nem tudtam de a pulzusomat megszámoltam és 152 volt. pfff

Vizesedés: igyál sok folyadékot, elsősorban bubimentes ásványvizet. Ha a szervezeted kap elég vizet akkor nem fog raktározni és a felesleget kihajtja. Nem tudom más módszerrel hogy lehet elhajtani, vannak teák de nem tudom az nem veszélyes-e most.

Bocsi a hangulatrombolásért :oops: csak annyira félek, nem akarom az inkubátort, ráadásul a hormonjaim is kics.sznek velem, folyton a sírás kerülget, múlt héten egy jó ismerősöm szült 4 kilós mesés babát, tegnap a barátnőm egy 3200g-os szintén mesés babát, nem tudom nekem a 3 kilóra van-e esélyem, nagyon félek. Kreiszi megint téged terrorizálnálak :oops: milyen egy korának megfelelő 33 hétre született baba?

Vera
Kép
Kép
zetibebi

Sziasztok.

Zetibébi: Ne idegeskedj, azzal jobban ártasz. Az unokatestvéreim 7 hónap különbséggel a kiírt időpont előtt 3-4 héttel szültek, minden a ketten 2500 g körüli babát, és nem kellett se inkubátor, semmi, három nap múlva jöhettek haza, és azóta a kicsik csodásak. Az egyik fél éves a másik elmúlt 1 éves. Alig van már időnk a szülésig, biztos, hogy a babákkal minden rendben.A tied és mindenkié gyöngyörű egészséges kisember lesz.

A vérnyomás nálam is volt egy időszak, hogy felszökött és a doki elrendelte a napi háromszori vérnyomás mérést. Már amikor ránéztem a mérőre, attól felment. Kb. 2 hét alatt tudtam lenyugodni és azóta ismét inkább alacsony, nem is mérem csak pár naponta. Sírás helyett a boldogság hormonjaidnak adj egy kis csokit :)
További szép napot!
Bogi

Kép
budabo

Nyugi Vera, a te Olivéred biztos lesz olyan jó baba, h bent marad még egy kicsit. :)
Nálunk vasárnap érkezett egy új baba, időre született, 3 kg.

Nekem még mindig nagyon fáj a hasam... :? Igaz, h ez lesz az első baba, de elképzelhetetlennek tartom, h eddig tartson mire Oli befordul... :roll:
Hétfőn én is megyek már reggel a kórházba, és ha megint nem akarnak megvizsgálni, olyan cirkuszt rendezek... :twisted:

A jó híreket meg nem is közlöm... :) Oli megkapta az első ajándékait
karácsonyra. :D Megkaptuk anyukáméktól a babakocsit, ugyan olyan,
mint amilyen fent van gmailen, csak nem narancssárga, hanem
királykék-fekete. Nagyon szép. :P
Anyósomtól megkaptuk a kiságyat, bár mi választottuk ki, de nagyon örültünk neki. :)
Összeraktuk, h minden megvan e hozzá, de aztán szétszedtük,
h ne foglalja addig a helyet. :) Bár ha így mennek a dolgok, lehet
h sokkal előbb szükség lesz rá... :?

Kép

Kép
gjéti

Sziasztok!
Be regisztráltam hozzátok..
Remélem mindenki nagyon jól van és kellemesen telik neki a karácsony...
Minden kismamit puszilok!!!
Majd még jöbök
:lol:
zsancy

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.10.22 07:37-kor.
Vendég

Gjéti: Remélem jobban vagy, szerintem sem tarthat eddig egy bukfenc, ez más lehet, de remélem hétfőn rendesen megnéznek, és megnyugtatnak, h nincs semmi baj. Drukkolok!

Vera: sajnálom, hogy neked is bezavar az ünneplésbe a fájdalom. Remélem, már enyhült. Én úgy tudom, a fájdalmas méhszáj kinyílást megerőltetés okozza, vagy stessz, szóval pihi, és pozitív gondolatok. És a kinyílást nem feltétlenül követi azonnal szülés. Inkább azon versenyezzetek gjétivel, kinek jön pont időre Olija :wink: . És abban biztos lehetsz, h makkegészséges kicsifiú lesz, és nem lesz szükség inkubátorra. Töröld légyszi azt a képet a fejedből, amin inkubátorban látsz egy éretlen babát! Irgumburgum!

Bogi: bizony, inni, inni, és még egy pohárral inni! Persze vizet! :D minden rendben lesz, ne aggódj Te sem.

A mi Szentesténk egy sírás után kedvező fordulatot véve jól sikerült, szépeket kaptam( könyv, varrós dobozka, fényképezó-tok), és az én ajándékaim is betaláltak. Picink eszméletlen aktív volt, de szerencsére nem féjdalmasan. Kaják fincsik lettel, elégedettek voltunk mind a hárman. Csütörtökön kirándulni voltunk a friss hóban a környéken, 7 km-es túrát tettünk, meglepően jól bírtam, és a ringatástól babánk is jól aludt.És olyan szépen sütött a nap, h többször is elővettem a pocimat, és napoztattam, lásson a babus egy kis vöröses derengést, és jöjjön a D vitamin :wink: . Szuper volt!

Remélem, mindenkinek jól és pihenéssel telnek a napok! Kép Kép

Zsuzsi
Kép
gerendai zsuzsi

Ja, és Zsancy: Jól értem, hogy csatlakozni szeretnél? Mert akkor légy üdvözölve közöttünk, és írj magadról és a családodról, babácskádról kicsit, hogy képben legyünk veled. :wink:

Zsuzsi
Kép
gerendai zsuzsi

Sziasztok!

Mindenkinek kellemes karácsonyi ünnepeket és boldog új évet kívánok!

Teszek fel én is egy pocakos képet magamról.

Kép Kép
31.héten

phpBB: Kép
andrea17

Sziasztok Lányok!

Én is bekkukkantok egy kicsit! :D Remélem Mindenkinek szépen telt/telik az ünnep! Mi sok-sok ajándékot kaptunk a Jézuskától, elsősorban Bencének! :lol: Minden nap eltörött nálam a mécses, annyira meghatódtam a Bencének szóló ajándékokon!

Nilabali: Remélem minden ok Veletek!?

Háfi: Örülök, hogy minden ok volt az uh-n! :)

Gjéti: Ha nagyon fáj a pocid, szerintem ne várj hétfőig! Kötelesek megvizsgálni! Jó kis nővért fogtál ki! :evil:

Zétibébi: Kérlek ne idegeskedj, mert azzal csak Magadnak és Olinak ártasz! Meglátod nem lesz semmi baj, és ki fogjátok húzni legalább a 37. hétig! Addig is sok-sok pihenés, tudom Zéti mellett nem könnyű!

Zsancy: Üdv közöttünk! :lol: Mesélj magadról!

Zsuzsi, Andrea: Nagyon csinosak a pocakok! :lol:

Holnap én is rakok fel pocakképet! :D
zsu83

Zsancy:Örülök,hogy jöttél!Üdv.

phpBB: Kép
andrea17

Sziasztok!
Gerendai Zsuzsi: iszom és iszom és iszom, remélem nem lesz gond. Annyira hál Istennek nem izgulok,már anyum és keresztanyum szerint a pocak méretéből és ők rám nézésből megállapították hogy nem fogom febr.2-ig kihúzni. :D .Őszintén szólva nem is bánnám. :)
Zsu83: mi is Fügének kaptunk nagyon sok ajándékot, aminek örülök, mert csupa olyan dolgot kaptunk ami apróság ugyan, de szemeztem vele, de még nem vettem meg. Kaptunk szép rucikat, hálózsákot, kocsikabátot, plédet...
Rakok fel én is pocak fotót, meg Füge szobáját...nem sokára.

További jó ünneplést még!

Kép
budabo

Utólag is [color=red]nagyon boldog karácsonyt kívánok mindenkinek[color=red], és jobbulást annak, akinek problémásan telnek az ünnepek. [/b]

Kép
cserkészkolbász

Na ez is jól sikerült!!

Kép
cserkészkolbász

Sziasztok!
Boldog karácsonyt utólag is mindenkinek! :)
Üdv újak :) Bocsi, de nincs energiám visszaolvasni :oops: így nem tudok mindenkinek név szerint üdvöt mondani :oops:
Zétibébi, no para! Kistesó pontosan tudja, hogy neki még bent kell maradnia! A gondolataidat és az érzéseidet ő is érti! Nyugodj meg! Az én orvosom is azt mondja, hogy most már nincs akkora életveszély, ha most születne a gyerkőc! Tényleg próbálj megnyugodni!
Hugic és a többi baba súlyán parázó! Az UH-gép nem szentírás, hanem CSAK saccol! Ha nem jól mérnek egy adatot, máris más eredmény jön ki! Ne azon gondolkozzatok, hogy kinek hány grammos a csemetéje, mert akkor mi lesz, amikor születés után a mérleget fogjátok lesni??? Lányok, szerintem ne generáljátok magatokban a parát. A gyerekek nem gépek, nem mérce alapján készülnek és születnek - mindenki egyedi! Mindenki babája a legtökéletesebb méretekkel fog megszületni! NYUGI!!! :P
Szépek ám a pocakok, megnéztem mindenkiét :)

Rólunk: toxémia gyanús lettem, január elején kontroll, mert nem egyértelmű a fehérje :( rámjött a para ezerrel, de hát ez van. Doki módosított (mivel nem tudom az utolsó mensi idejét), azt mondta, hogy február 22 a maximum. És a császárt (mert azt szeretnék) sem hárította el, hanem azt mondta, hogy rajtam múlik, illetve a Babán, mert ha olyan gyorsan jön, hogy nem ér oda, akkor no császár. Bár a heg miatt úgysem engednek sokáig vajúdni - ezt egyáltalán nem bánom. Nevünk nincs, mert sem én, sem Laci nincs elragadtatva egyiktől sem :shock: :oops:
A karácsony nálunk agyhalál volt, mi voltunk a sorosak a szentesti vacsorán, összesen 10 felnőtt volt és persze Bogi. Képzelhetitek, mennyi kaját csináltam :shock: és utána még fél1-ig itt dorbézoltak nálunk, mert majd mindenki itt aludt, mi persze a nappaliban, tehát amíg nem ment el mindenki aludni, addig én sem tudtam. Tiszta kóma vagyok még mindig... :? :(
Nagyon keményedek, esténként majdnem begörnyedve járok már, annyira fáj :( Mi lesz itt még később??? :?
Ügyesen lányok, pihenjetek sokat és aki tudja, élvezze ki a párjával töltött utolsó "magányos" napokat! :lol: :lol:
Még igyekszem jönni ebben az évben :)

Jázmin

Kép
Kép
jasmin_

Szép jó estét mindenkinek!
Most jöttünk haza a csavizásbol,jó nagyot sétáltunk igaz már nem olyan "gyorsan"megy.
Kicsit magamról:
26éves vagyok,elsö babánkat várjuk aki kislány:Petra Lilien lesz a neve.Most tartok a 32hétbe...Kicsi lányunk jól van,eddig minden eredményünk nagyon jó lett.Párommal több mint 2éve élünk Dániába.Kicsi itt is fog születni.
Hátfájásal és vizesedésel én is küzdök...
Az ülés már nem az igazi...rakok én is fel majd képet magunkról csak kicsit ki kell tapasztalni itt mindent.
Addig is mindenkinek kellemes estét kívánok!!!!
Pusza
:P
zsancy

Örülök Zsancy, h csatlakoztál hozzánk! :)
A fiú babák úgyis többségebn vannak. :D

Én még mindig nem tok pihenni... Fájogatok, bár már nem annyira mint tnap... :? Alig várom a hétfőt, bár félek h vmi rossz dolog fog kiderülni... :cry:

Kép

Kép
gjéti

Gjéti versenyezhetünk kinek lesz hamarabb Olivére, de csak januárban indul a verseny, oké? :D Mondjuk január második hetében :D
Nem lesz baj, hétfőn elmégy dokihoz, addig kitartás! Én egy kicsit megnyugodtam attól amit a lányok írtak, bár én is érzem még azt a mezesz-szerűt. Pihi pihi, sulit úgy néz ki passzolom, pedig tök jó szériám lett volna, bosszantó de inkább majd később megcsináljuk a sulit, oké? Olik fontosabbak :wink:

Üdv Zsancy! :)

Zsuzsi tetszik a fátok!

Köszi mindenkinek a biztatást, segített, azt hiszem kicsit megnyugodtam. Olyan jó lenne ha nem kéne az inkubátor, Zétitől is nagyon rossz volt a császár után külön lenni, az inkubátor meg gondolom nem 24 óra.... Azt már elhatároztam, hogy ha megint császár akkor ki fogom követelni a gyereket, ha csak egy kis időre is, ha kell majd dugdosom a csokit meg az ezreseket... :? Na jól van, paratéma lezárva, csupa pozitív gondolat, a komódra ki van téve a bébi 4D-s képe, azt nézegetem és elképzelem milyen lesz majd az ölemben :) Vasárnap megyek hálózsákot venni :)

Vera
Kép
Kép
zetibebi

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.10.22 07:38-kor.
Vendég

SZiasztok!

Remélem mindenkinek jól telt a karácsony!

Én már úgy szülnék! Összepakoltam a cuccot 80%-ban. Én menetre kész lennék... Annyira nem jó sehogy! Sokat keményedik a pocakom, de semmi nyílás vagy valami. :?

Kép
Kép
Kép
majorné bakos edina

Teszek fel képet a tegnapi pocakomról. Eddig 9-10 kilónál tartok.

Kép

Kép
Kép
Kép
majorné bakos edina

Edina szép nagy a pocid! :) Még két hét és már nyugodtan szülhetsz :) Vannak praktikák, a barátnőm végigpróbálta őket, forró fürdő, összebújás, ilyesmi :wink:

Vera
Kép
Kép
zetibebi

:lol: Összebújás? Az még megy, de a folytatás már nem nagyon. :oops: Sehogy sem jó!

Kép
Kép
Kép
majorné bakos edina

Sziasztok!

Gyors bekukk, mert megyünk vásárolni az elmaradt babacuccokat :D .

ZétiVera: nem lesz semmi probléma, csak nyugi! A doki 2 hetet mondott, (de annál bizti több lesz), 35. héten nálunk csak max. 24 órás megfigyelésre kerül inkuba a gyerkőc. Tartósan csak akkor, ha nincs 2 kg. De Oli több lesz, és kész! No para :D !

Gjéti: ha nem vagy jól, inkább menj az ügyeletre, de semmi képpen ne stresszelj, az nem használ! Pozitív gondolatok!!!!

Nekünk jól telt a kari, csak a frontok bekavartak kicsit a vérnyomásomnak, de, talán mára kezd visszaállni, próbálok én is megnyugodni, gondolataimat elterelni, ezért megyünk vásárolni Alexnek :D .

Ja, és Alex is kapott szép ajándékokat karira: pihe-puha polárkék plüssmaci uo. színű takaróval, nagyon szép babakönyvet, ill. pénzt, amiből szekrényt kap :D .

Na megyek, mert Apa itt toporog, h menjünk már :D .

Üdv itt Zsancy!
kreiszi

Sziasztok!

Raktam fel pocakfotót a közösbe!

Bogi: Várjuk a képeket! :)

Jázmin: Jó fárasztó lehetett a karácsonyotok, ahogy így leírtad! :? Ügyesen helyt álltál! :)
Reméljük a toxémia gyanú, tényleg csak gyanú marad! Szorítunk, és mennek a pozitív energiák Nektek is!

Zsancy: Nagyon szép neve lesz a kislányotoknak! :lol:

Gjéti, Zétivera: Nektek is mennek a pozitív energiák! Semmi idegeskedés, minden rendben lesz! :wink:

Dina: Szép nagy pocak! :) Én is 10 kilónál tartok, ma mázsált le a férjem! :)
zsu83

Vera versenyezhetünk, úgyis csak 2 nap van köztünk. :D
De igen, szigorúan csak januárban szabad szülnünk. :lol:

Köszi mindenkinek a bíztatást, ma egy kicsit jobban vagyok már. :)

Edina nagyon szép a pocid, én még mindig fentartom, h te leszel az egyik első kismama közöttünk. :D

Kép

Kép
gjéti

Örülök,hogy mindenkinek szépen eltelt ez a pár nap...igaz vanakinek kicsit strapásabb volt...DE hála túléltük és nemlett elöbb baba senkinél sem.

Megnéztem a pocakokat nagyon szépek.....Ügyessen növesztitek....

Gjéti nagyon szoritottam értetek nehogy.... de okos gyeremk és tudja minden nap odabent ajándék!!Hétfőn bizti nemlesz semi baj....
DE én a hejedben nemszenvedtem volna és bementem volna ügyeletre akár másik korházba ...

Nálunk is minden rendben telt...25 én családi ebéd.....a gyerekek sokmindent kaptak még a pocakmanó is...nemis gondoltam,hogy van amivel megtunak lepni...kaptunk egy ételmelegitőt.....remélem csak akkor lesz rá szükség mikor már a főziket eszi....

Még holnap lesz egy látogatásunk a nagyinál és az év többi részét szeretném a családdal tölteni úgy ,hogy nemkell ide-oda rohangálni.....

Igaz szilveszterre vendégek jönnek de én csak úgy hivom magunkat csenes örültek ...mi nem vagyunk olyan hangossak ...eltársasozunk,kártyázgatunk...esetleg megnézünk vmi filmet....
mi igy tervezzük bucsuztatni az évet.

További szép napot mindenkinek és ahogy a párom szokta mondani:Nem, katasztrofa csak karácsony!!

Kép
zümis

Úgy látom jó a hangulat végre :) mindenki megvan, reméljük azok is akik nem írtak. Még a szilvesztert átvészeljük, aztán még pár napot, esetleg hetet :) aztán az lesz a vége, hogy februárban itt fogjuk vigasztalni egymást, hogy miért nem akar már kibújni a baba :D
Köszi az energiákat! A hangulatom valóban jobb, lehet hogy velem is a front szúrt ki. Alul majd' szétszakadok, de nem parázok már, tudom hogy azért van mert közel az idő és nagy a kobak. :)
Hát a fekvésről ne is beszéljünk, a másik oldalamra fordulást nekem inkább bálnázás mint fókázás, jó bő pár perces procedúra, szerintem apa meg van győződve hogy rájátszok pedig ha tudná :D felállni fekvésből meg tiszta kín, a csontjaim mint ellenkező irányba mozdulnak mint kéne :)

Vera
Kép
Kép
zetibebi

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?