Bea, nagyon sajnálom, hogy nem jutottatok előrébb, ez azért enyhén szólva is kiborító. A többiek már megkérdezték, hogy mi a helyzet ezzel az útlevéllel és a csehekkel?
Sok kitartást és erőt és várjuk a híreket!
Pulcsi, nagyon sajnálom a lötyit, talán ezek után nem tesznek ki ilyennek. Meg lehetne kérdezni, hogy próba reggeli után nem néznének-e meg. Biztosan megoldható.
Vica, annyira sajnálom és együtt érzek veled Panna ügyben. Nálunk Domi tud hasonlókat produkálni és sokszor nem tudunk mit kezdeni vele. Csütörtökön megyek védőnőhöz, megkérdezem, hogy neki van-e vmi ötlete, vagy tanácsa. Amúgy meg én is gondolkodtam már a nevelési tanácsadón, a bölcsiben van is. Egyszerűen nem tudjuk hogyan szoktassuk le arról, hogy állandóan cipelteti magát (akár a nappaliból a konyhába, ami elég vicces, mert amerikai konyhánk van), folyton kiabál, akaratoskodik, hörög, mérgelődik. Éjszaka nagyon nyugtalan és csak engem fogad el. Ehhez képest ma vígan lement otthon a saját lábán az autóig, utána az autótól a bölcsiig, nem játszotta a szokásos pisilnem kell műsort a bölcsiben, mosolyogva bement. Szóval nagyon értelmes, okos kisfiú ő, de ezekkel a dolgokkal már nem tudunk mit kezdeni. Már mi is próbálkoztunk egy csomó mindennel, talán egy kivűlálló olyasmire is gondol amire mi nem. Ja és csak velünk csinálja ezeket a hisztike, bölcsiben, mamánál, dédinél ha mi nem vagyunk ott nincs semmi gondja vagy csak nagyon nagyon enyhe lefolyásban.
Wicca, kitartás. Elhiszem, hogy nagyon rossz apa nélkül, de pikk-pakk itt lesz a szombat.
Erpé, ne törődj a kilókkal! Ünnepek előtt ilyen fogadalmat tenni...

bár szerintem magamból kiindulva egy nap alatt eltelek a sok finomsággal és utána már nem is fog kelleni.