Sziasztok!
Én is itt, csak... nálunk is ment a nyügi. Tegnap délután Barni 2szer aludt el a kezemben, de egyszer sem sikerült letennem. a Második után meg jól megébredt és szirénázott.
Biztos a front.
Bei: szerintem is normális az 1-2 csepp, szedd a gyógyit nyugodtan
Annus: irigy vagyok az arany életedért

hacsak a kötés nem férne bele nekem

Egyébként szépek Niki méretei.
Eper: Réka csodaszép csomag
Pancsi: a ti fotótok is édes
Brumika: akkor a druszák együtt voltak nyűgösek

Ne aggódj a bukás miatt, az én Barnim és egyik napról a másikra kezdte, hol van, hol nincs, hol van szaga, hol nincs. Nekem azt mondta a dokinéni természetes, a lényeg, hogy ne hányjon sugárban.
Katinkababa: jól nézel ki a babakocsival. Melyik félmaratonon akarsz indulni? Én is arra gyúrok vagyis gyúrnék, az őszi bp-i Spar marathon a kitűzött cél szeptemberben. Az uram is futna és tolnák Barnit is.
Edit: irigy a 2 kiló miatt, nekem sajna meg sem mozdul, masszívan tatom a 10 kiló plusz! Szuper, hogy beindult a kiskutya biznisz, szurkolok, hogy az összes mielőbb elmenjen.
Orsi: hát rád is csak irigykedni tudok a buli miatt, már rám is rám férne csak egy kicsit is görbébb este.
Cicus: szívzörej miatt ne aggódj, Barninak is volt már a kórházban születése másnapján már kardiológus vizsgálta, a víz kivert ettől. Aztán 4 hetesen vittük kontrollra és minden ok volt, de azért még félévesen újra megnézik. Ha azt mondják, hogy a sinus hullámon belül egy-egy extraütése van akkor azt ki fogja nőni!!! szorítok
A volt férjed no comment
Menion: naaaaaaaaaaaaa ne légy má izé! Hát mindig rajtad szoktam röhögni, szuper csaj vagy és minden helyreáll nyugi. Látod mindnekinek megvan a maga nyomora - nem egyszerű ez a szülővé válás. Gondolj arra, hogy mennyi lehetőség van a kis Annában és már alig kell egy kis idő, hogy meglásd ezeket. Szeretünk na!!!
Bogi: szupi szülinap, gratula tőlem is- sok boldogságot kívánok!
Cumi ügy: na az én Barnim úgy öklendezik tőle mintha legalábbis az ujjamat dugnám le atorkán, nagy ritkán séta közbe elfogadja, de akkor is csak tartja a szájában. Ezt is csak azért teszem, hogy ne kapkodja be a sok hideg levegőt, ha visít.
Hétfőn akartam menni 6 hetesre, erre nem rendelt a dokim, mehetek a jövő héten. De oda-vissza vezettem egyedül, üvöltött a Roxy a kocsiban - már ettől jobban lettem.
Nálunk Barni 2 éjszakát végig aludt, bár ennek az az ára, hogy este 11 ig nem tudjuk letenni és végül veleünk aludt az ágyban, egyszerűen csak a mellemen nyugodott meg. Fekve szopizott egy kicsit, aztán alvás, reggel fél hétig meg sem moccant. De tegnap este elaludt, betettük az ágyába, így 2szer kelt. Másodjára sajna átázott pleussal, így kicsit jobban megébredt, aztán evett, majd bukott és a mellkasomon nyugodott meg, tehát megint a hálószobában végeztük, mert féltem, hogy a fotelben elalszom.
Szóval evés és alvás ügyben nálunk nagy a káosz. Egyszerűen nem tuodm mennyi lehet az adagja, esténként képes 150 ml tápszert megenni, úgyhogy előtte szopizik is, azt nem tuodm mennyit, mert ha éhes lehetetlen őt mérni, ha meg belealszik a kajába, akkor a méréssel nem akarom felébreszteni. 1-jén megyünk tanácsadásra akkor majd megbeszélem a dokinénivel. Nem tudom túl lehet-e etetni egy babát

de hát addig nem nyugszik, mit tudnék tenni. Kipróbáltam, hogy nem adok többet, de akkor órákon keresztül tud sírni.
Amúgy szépen gyarapszik, 7 hetesen 4320g volt és 60 cm. 2700gmal jöttünk haza, aztán itthon még csökkent a súlya dec8-án 2560 g volt! De hogy hosszra is így nő! Mintha sodrófával nyújtanám. Már 62-es rugikat is hordunk.
na gyprsan elküldöm, mert hosszú lettem bocs