A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2011. januári babavárók

én már nem mondok semmit,de úgy őszintén,elegem van....doki megint nem jött,rákérdeztem a védőnőre és ma sem jön...

KépKép
bettike83

Bettike: :cry: másik orvos nem jöhet szóba?

Kép
kis-csillag
Tököl

ez most kijár gondozásra,és ugye ott is meg kell jelenni 4 alkalommal vizságlaton.ugyhogy 20.án talán jön,majd akkor megvizsgál.tudod a jó munkához idő kell,neki meg ahhóz h eljusson a vizsgálatra amit beválalt és kapja a pénzt ezután is.

KépKép
bettike83

Ejj :cry: fene ezekbe a nagytudású ledoktorált mindenféle némberekbe - bocsi :D
Egyébként nekem orvostól még csak 2 nyomdapöcsétem van, védőnőtől pedig 3 :lol: Egyébként szerintem a pecsétek miatt nem kell aggódni, vagy volt már olyan doki, aki nem adta ki az igazolást a 4x megjelenésről? :shock: Pláne, hogy attól az ő élete, pénztárcája, jövője rövidebb nem lesz..

Kép
kis-csillag
Tököl

Igazad van a jó munkához idő kell - de a rosszhoz meg még több! :roll: Szóval a vizsgálatok száma alapján kap pénzt? Tisztára mint egy jutalékos rendszer :shock:

Kép
kis-csillag
Tököl

Sziasztok lányok :D

Végtelen sok bocsánat, hogy eltűntem :( apukám pénteken reggel jött meg Spanyolból, elmentem érte a reptérre, aztán akkor már lementem vele a családi házhoz, mert ott a húgom és a mamám is :D már csak anyukám hiányzik :cry: ő 26-án jön egy hónapra :D
Most jöttem csak haza :D sajna valami van a gépemmel, mert annyira lassú, hogy mire megnyitott egy előző oldalt, kimosott a mosógépem egy adagot, szóval nem nagyon tudtam visszaolvasni, és ezért 1000 millió bocsi megint :( nagyon édesek vagytok, hogy hiányoltatok, már sokkal jobban vagyok és kímélő programra vagyok állítva :D apa október közepéig, nagyon kivételes esetben október végéig enged már csak dolgozni :D szóval ma is csak pihenek néhány házimunkát leszámítva :D Az Uh-soknak gratula ez eredményekhez:) na hát ez édes kevés, de csak egy két dolgot láttam az elmúlt néhány nap írásaiból
Nyufó, Kis-csillag,Timi nagyon szépen köszönöm a keresést :D édesek vagytok :D
Timi nagyon gratula a szép eredményekhez és az előrelépéshez is :wink: így már mingyárt más a dolog :wink: :D A kis szégyenlős:) nem baj, majd legközelebb:)
Bettike hatalmas gratula az évfordulótokhoz és még 100 ugyan ilyet :D mivel ünnepeltek?
Msi Balónak jobbúlást kívánok :wink:

Na mostmár intenzíven figyelek és leszek ma :D

Kép
doki UH: szeptember 28.
Fogdoki: október 7.
Babamozi: október 9.
védőnő: október 21.
monka1

monka: örülök, hogy megvagy és hogy minden oké :)
Az szuper, ha itthon van apukád :) Gondolom nagyon örülsz neki, amit teljesen érthető :)
Igen nagyon örülök az előrelépésnek, de most néztem te is már 18 hetes vagy :) Szuper :) És neked is mindjárt Uh :)
Az én babocám szégyenlős volt, de remélem következő uh-n (egy hónap múlva) megmutatja magát, mert már szeretnék vásárolgatni.
Én meg most várom a főorvosnőt a rendelésre, de még nincs sehol.
Remélem hamar végzünk. Most megyek, mert itt nem szabadna netezni :) Majd jövök! Puszii

KépKép

KépKép
t.timi

Felraktam a mai kétfogásost a gasztro topikba, úgy megszállt az ihlet, hogy fotókat is csináltam :lol: :lol:

Örülök hogy tetszik netek az új kép, azért is gondoltam hogy cserélem, mert nem is nagyon látszottam, igazából félig így inkognitóban voltam sumákban

Kis-Csillag még nem látom fent a sajtlevesed :lol: Sajnálom hogy létszám miatt csúsztál le az áhított szakról :cry: :cry: Poci fotó meg hajrá, majd mi megmondjuk mekkora :lol:

Avrenim örülök hogy tetszenek a gyöngyszövéseim. Én gyöngyfűző fonalat használok, de ezek ám marha erősek, nem szakad csak úgy el. A damillal nekem is az volt mindig a bajom, hogy nem tudtam úgy összecsomózni, hogy idővel ne nyíljon szét :cry: Ha nem vastag anyagú a táska, simán el tudnám képzelni hogy rápreparálni házilag a gyöngyöket. Regi nevében köszönöm a dícséretet :lol:

T.timi de szupi hogy már látjátok a végét!!! Akkor hamarosan teljes őzzel visszakapcsolsz ide :lol: :lol: Ha kész lesztek, akkor fotókat mindenképpen rakj fel. Tényleg, megrendelted már a hungarocell figurákat? Itt nincs védőnő látogatás, szülés után jönnek ki 2-3 x, hogy megnézzék minden oké-e, boldogulsz-e.

Spumilla tényleg klassz lehetett a kirándulás, kár hogy nem lett fotó :lol: . Nem fognak hiányozni a barátok, vagy majd sűrűn visszajársz arra a környékre? Egy ideje nem csináltam már a gyöngyszövést, mert a keresztszemes munkákba temetkeztem, most meg a horgolásba bonyolódtam bele, úgyhogy most a keresztszemes is hanyagoldóik, pedig van két munkám is félbehagyva. De ezek a hobbik azért jók mert bármikor elrakom, előveszem újra, szóval biztos még a gyöngyöket is előszedem, főleg hogy van itthon egy csomó gyöngyöm még :lol:

Bettike sajnálom hogy ilyen dokid van, nem akarsz váltani?

Monka de jó hogy előkerültél, már rágtam a körmöm!!!! Örülök hogy jobban vagy és akkor már max. csak másfél hónap meló, az klassz! Addig is viszont vigyázz magadra! Most nézem hogy szerdán mész a genetikai UH-ra? Na akkor megy a drukk neked, de bizti minden rendben lesz!!! Szuper hogy anyukád itt lesz egy hónapig :lol:

KépKép

KépKép
nyufó8

Timi elhiszem, hogy várod már a baba nemét :D de hát sokáig nem lehet szégyenlősködni :wink: legközelebb már tuti látni fogod és akkor aztán jöhet a nagybevásárlás :wink: én is alig bírom visszafogni magam :lol: húúú, már nagyon várom a szerdát :D ne dolgozz sokat :wink: meddig dolgozol még?
Nyufó azért remélem nem miattam lesz műkörmöd :wink: de nagyon aranyos vagy, hogy aggódtál értem :D nagyon várom már a munka végét :D nagyon fárasztó már :lol: nagyon várom már a szerdát, kis tornászomat már nagyon akarom látni a csodagéppel :D nagyon várom anyut is, amennyit csak tudunk, együtt leszünk :D meg persze menni kell nézni az unokának is dolgokat :lol: veled minden rendben? Regi gondolom lefoglal egész nap :D

Kép
monka1

Sziasztok,

Bettike szépen kerekedik a pocakod :) Sajnálom a dokis esetet, biztos nagyon dühítő lehet :evil:

Szonce nagyon szép név a Zalán! Te választottad?

Kis-csillag hát azt hiszem a kagylós díszítés mégse jön össze, mert akárhogy számoltam, rengeteg kellene hozzá :? Esetleg valami ötlet, hogy mivel lehetne még díszíteni :?: :idea: :?:

Salsifraga nagyon csinos kismama vagy és csoda édesek azok a csöppnyi baba zoknik :D

Krisztin jobbulást neked! Megkérdezhettem, hol szerezted be a pelenkatárolót :?:

Illda ne keseredj el, mert minden rendben lesz. Engem szerencsére a Hajdú doktornő jól megvigasztalt, hogy a vesetágulat sok kisfiúnál előfordul és nem szokott gondot okozni, mert általában felszívódik, mire megszületnek.

Msi jobbulást Balónak!

Rebeka sajnálom, hogy Te is görcsölsz :( Még szerencse, hogy a pihenés segít rajtad. Sajnos én úgy tapasztalom, hogy nyugalmi helyzetben sokall rosszabb a helyzet, jobb ha mozgásban vagyok.

Nyufó olyan jó volt a gyógyi párnapig, azt hittem letudtam a keményedéseket, de sajnos tegnap óta megint vannak…Bárcsak rá tudnék jönni, hogy mi okozhatja :cry:
A boldog házasságit előre is köszönöm, egyébként 9-én lesz. Még nem terveztünk semmi programot, majd lehet rögtönzünk valamit. A tavalyi maradt számomra emlékezetes: sajnos nem tudtunk együtt lenni aznap, mert apának jegye volt a magyar-portugál válogatottra :( Kissé csalódottan tértem haza a melóból, de aztán egy szépen megterített asztal, rózsa és egy rég áhított könyv várt rám. És nem éreztem magam egyedül, mert a szembe lévő székre ráhúzta apa az egyik nadrágját, pólóját és rögzítette az egyik arcképét :D
Örülök, hogy nektek sikeresebb volt a matracválasztás :D

Avrenim igen volt tünet a bacira, csak azt hittem a terhesség természetes velejárója: a sűrű pisilés és a hólyag érzékenység. Azt mondta a doki, hogy nagyon sűrűn előfordul kismamiknál ez a felfázásós tünet, én meg egyébként is hajlamos voltam rá mindig :?

Spumilla én nekem a laborba vitt vizeletből állapították meg a bacikat. Egyébként előző nap voltam az orvosomnál, ott nem vették észre, hogy gond lenne vele… :shock:

Monka, akkor családikörbe töltötted a hétvégét :D Azért biztos nem egyszerű, ha a szülök ilyen távol vannak, de gondolom már hozzászoktál…

Most hívtam apát, hogy ha jön melóból haza, feltétlenül hozzon nekem valahonnan süteményt, mert "megveszek" érte :D

Kép
csill79

Csill igen, bár anyukám csak skypen volt, de azért legalább sokat beszélgettünk és szórakoztunk :D de 26-án végre ő is itt lesz :D :wink: hozzászokni nem lehet, csak nagyon várom, hogy hazajöjjenek már végleg :D süti, az nagyon jól hangzik :D én egy óriási krémest ennék azt hiszem :lol: és te?

Kép
monka1

Iiiiiigeeeen, én is a krémesre gondoltam :lol:
És lehet már tudni, mikor jönnek haza végleg? Kész szerencse, hogy a mai világba már ezeregy megoldás van arra, hogy tudja az ember tartani a kapcsolatot a szeretteivel :)

Kép
csill79

tényleg dűhitó,de mit tudok csinálni,muszáj vagyok kitartani egyenlőre,mert a kirendelt dokihoz menni kell nincs mese.

KépKép
bettike83

Csill ezek szerint egy rugóra jár az agyunk :lol: én is kértem apától krémest :D valószíűleg 2 év múlva jönnek haza, de még nem biztos :( igen, annyira szuperek már ezek a technikák, sokkal rosszabb lenne e nélkül az tuti :!:
Bettike megértem, hogy ideges vagy :( azért durva ez a doki dolog :(

Kép
monka1

Szép délutánt mindenkinek! :)
Most értem még csak haza, lóg a nyelvem, olyan nehezen bírom a munkát! :( Nem tudom eldönteni, hogy ez most lustaság, vagy tényleg már a terhesség hatása... Kárpótlásul szinte egész nap ficánkol a kis drágám, egyre erősebben, ezek már igazi kis rúgások! :)

Örülök, hogy tetszettek a kis ruhák, bár ez csak töredéke a cuccnak (a csajnak szerintem már most több gönce van, mint nekem), és köszönöm a bókokat is. Persze én bálnának érzem magam, mivel úszni egyszerűen nincs időm, igyekszem gyalog járni munkába, de nem mindig sikerül.

avrenim tök megnyugtató, hogy írtad, hogy a lányok kisebbek, engem már kezdett nyomasztani, hogy kisebb a buksija, mint ilyen korban más babáknak... :)

timi irigyellek, hogy majdnem kész vagytok a lakással, mi nov. elején kezdjük a padlócserét+festést, jaj, előre félek tőle. :?

spumilla a mini harisnyák tényleg nagyon ott vannak, és nagyon cuki kékeket is lehet ám kapni! :D
Mi most tervezünk mosódiót rendelni, de azért megvárom a tapasztalataid, nagyon kíváncsi vagyok! Tegnap vettem a DM-ben gallszappant, olvastam valahol, hogy folttisztításra ezt ajánlják, 200 ft-on alul volt, és teljesen lebomló.

csill nagyon megható ez a házassági évfordulós meglepi, nagyon tetszik! :)

Kép
salsifraga

Ha már harisnya, a babylegs-ről hallottatok már? Tulajdonképpen lábmelegítő, nagyon édesek, ilyen:

http://www.mamajainfo.cz/hu/babylegs/

Én biztos beszerzek párat! :wink:

Kép
salsifraga

Mára elköszönök, holnap jelentkezem, addig is pocaksimis estét nektek :D

Kép
monka1

Sziasztok!

Na itt vagyok…gyerekdoki elment, egyenlőre nem tudott mit mondani, ha lázas akkor csillapítsam, orrot szívjak ennyi…holnap be kell vinni eredeti terv szerint státuszvizsgálatra és ha nem rosszabbodik akkor ideiglenes engedélyünk van bölcsibe menni…magyarul ha a hétvégéren láztalanok és takonytalanok leszünk akkor mehetünk…holnap meglátjuk, ma eddig (kopkopkop) hőemelkedése volt…remélem a mostani mérés se lesz több…köszönjük a jókívánságokat

voltunk nőgyógyásznál, minden rendben van, a magzatvizet figyelik, azt mondta a doki ha nem szaporodik akkor nincs gáz…menni kell magzati szívultrahangra az I. nőire rutin eljárás az ikreknél…valami toxoplazma és baci keresés vérvétellel illetve a cukorvizsgálat jön...nagy örömömre dokikám mondta otthon igyam meg a cukros löttyös két óra múlva vetessem le a vért és annyi elég felesleges kétszer bökni)))) aminek nagyon örülök ha semmi nem indokolja orvosilag akkor elég a 35. hét körül befeküdnöm illetve saját felelőségre akár tovább is otthon maradhatok…persze nem fogok, azért hallgatok rá de ígérte ha nincs probléma akkor nem fektet be a 28. héten….

mindkét baba fejvégű azt mondta ha így marad szülünk rendesen, de ha máshogy akkor császár, nem vállalja máshogy…úgyhogy megy az ima hogy ne ficánkoljanak vagy legalább a végén maradjanak fejvégűek…magne b6-ot mondta hogy az jobban felszívódik mint a magnerot, azt szedjem inkább…meg hogy szinte természetes hogy keményedek azt mondta „zsúfolta a babaszoba”)))

bergon kocsit bepróbáltuk és nem fér be, illetve egy hajszálat se raksz az ajtó és a kerék közé, ha nem egyenesen áll a kerék akkor beakad, szobába meg nem megy be…szóval nem a liften hanem a szobán bukott… (((

KépKép

KépKép
msi22

2 oldalam elszállt... :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x
hát sírni tudnék
Avrenim egy kérdés honnan vehető észre ha magzatvíz szivárog?

KépKép
Kép
krisztin76

Monka: de jó :) Nem vesztél el :D szuper :D

Nyufó: rá se ránts a létszámra :wink: az életben minden OKKAL történik :D Sajtleves holnap jön :roll: Tegnap már nem volt hozzá sem gusztusom, sem erőm :oops: És nem passzolt volna a majonézes burgihoz :roll: :? :D

Csill: kevesebb kagylóval is lehet dekorálni, pl. ha egy sarkot csinálsz meg, vagy kettőt képzeld magad elé :D

Msi: akkor drukk a láztalansághoz és a bölibeengedéshez :wink:
Kocsit sajnálom, tárolóban sem lehet lent hagyni? Nekünk is ez lett a vége.. Vagy akkor marad az egymás utáni?
Mikor mész szívUH-ra? Én 14-én megyek 10:30-ra :D
Örülök, hogy mindkettő KVF-ű :D Szerinted ikreknél ez már így maradhat? Mert nekem is utoljára így feküdtek :D Csak egy oldalon :? és valahogy egyiküket át kellene imádkoznom jobb oldalra :cry:

Krisztin: oldalelszállás grrrr :shock:
A szivárgós kérdés miért érdekel? :? :shock: Nekem 2007ben volt :( Nem szívesen beszélek róla, de tudom milyen. Mintha bepisilnél, de mégsem az, színtelen, vízszerű, nem tudod visszatartani, mint a pisit. Ugye minden rendben?????? :shock:

Kép
kis-csillag
Tököl

Sziasztok, bocsi, hogy betolakodok, a júniusi topikból írok.
Eladnánk Fisher Price akvárium kádunkat 8kissé már kinőtte a gyermek) irányára 7000.-
Kép
Kép
Érdeklődni: efacsen@freemail.hu címen lehet.

Még egyszer elnézést, és mindenkinek boldog babavárást, könnyű, gyors szülést!!

Lknyuszi

KépKép
lknyuszika

jó regglet!

kis-csillag
ma kérek uh-ra időpontot, azt mondta dokibácsi hogy nagy a sor szóval csipkedjem magam...tárolónkat már akkor feltörték mikor semmi nem volt benne így nem mernék otthagyni semmit meg okostojások a babakocsi tároló is úgy van elhelyezve mint a lift hogy fel kell menni csomo lépcsőn hogy be tudd rakni, komolyan barlangban élt aki ezt a házat tervezte...ki látott már olyat hogy lifthez 10-15 lépcső megmászása után juthatsz és semmi emelő, ha mozgázkorlátozott lennék vagy esetünkben ikerkocsival le kel menni a garázsba a garázsajtón keresztűl, még jó hogy oda lemegy a lift és úgy feljutni az elsőre...nem lakunk magasan de én nem tudom felcipelni a lépcsőn...

nekem óriásinak tűnt a bergorn és irányítani....lehet én vagyok csak nyafi de azt max vidéken tudom elképzelni, pesten közlekedni vele halál...

mára berekedtem fáj a torkom és köhögök:(( úgyhogy strep.ls, mézestea és ima hogy én is meggyógyuljak hétfőig...borzasztó hogy minden kis sz.rt benyalok én is:(( de elevit mellet nem akartam bónus c-vitamint szedni....

KépKép

KépKép
msi22

Kis csillag nincs semmi, csak sztem én vagyok mélyebb hangulatban és a folyásom mennyiségét valamint a vizelet csepeségsem reagálom túl :twisted: Legszívesebben adnék ilyenkor magamnak egy pofont, de az meg nem olyan :oops: nekem is magzat vízzel ment el a másodiknál na az nem ilyen volt hanem ömlött, de mivel én pánik beteg vagyok, ilyen dolgokon van, hogy fenn akadok..sajnos. De ficánkol a tör pilla mint a kis angyal meg más nincs csak a depi de az meg nem kicsi... :roll: Nah próbálom az előző levelem újra szerkeszteni.

KépKép
Kép
krisztin76

Jó reggelt lányok!

salsifraga: hát igen nem sokára kész vagyunk szerencsére, de ennyi időt szenvedni vele, mint mi az nagyon durva volt. Mert már júliús óta ez volt a toppon csak épp két szakember is át... minket és igy csak vártunk vártunk, míg végül apának kellett megcsinálni, de nem baj, mert jóó lett :)
Nektek meg kitartás a munkához. De miért csak télen kezditek?

monka: igen én is várom már a vásárlást, bár most még leköt a lakás meg még abba is veszünk egy két új dolgot, úgyhogy most még ezen élem ki a vásárlási kényszerem, de aztán menekülhetnek a baba boltosok :lol:
Én szeretnék karácsonyig dolgozni. Tervez szerint dec 17 az utolsó napom, de majd még meglátjuk. Már nem sok idő van addig sem.

nyufó: hozzánk most akar jönni a védőnő kb 2 hét múlva. én igazából tök várom, mert jó lesz megmutatni mit csináltunk, csak az a bajom, hogy a baba szoba addigra még majdnem tök üres lesz, és akkor azt meg nem fogja látni csak a félig üres szobát. de gondolom jön többször nem?
Még nem rendeltem meg a figurákat, de nem sokára megfogom, mert olvastam hogy kb 3 hét mig elkészíti őket meg még a postázás. szóval lassan rendelem :) :)
Ha minden igaz szombaton megyünk két relax széket venni a nagyszobába :) (narancssárgát :)

KépKép

KépKép
t.timi

Msi: én meg rájöttem micsoda hülyeséget írtam :x :lol:
Nekem október 4-re tudtak időpontot adni a szív UH-ra :)
Szerintem az Elevit mellett nyugodtan szedhetsz extra C vitamint, a felesleget úgyis kipisiled, én nem terhesen napi min. 1000mg-ot szoktam beszedni. Gyógyulgassatok, azért hétfőig még van jó pár nap! Házsztori nem semmi :( Sajnálom a szekeret, akkor egymás mögötti lesz így gondolom? :?

Kép
kis-csillag
Tököl

Krisztin: nyugi, semmi baj :D sajnos én is valószínű, hogy pánikbeteg leszek idővel, kezdem néha a tüneteket észlelni magamon, de nyugi - fel a fejjel! Nekem az előző szivárgással kezdődött, nem ömlött, mert nekem magasan volt a burokrepedés, ezért is tartott sokáig.. :oops: A pofon erre nem mindig megoldás, fő a nyugalom, most nem lesz baj, senkinél, nem fordulhat elő :) A vizeletcsepegés előfordulhat gyengébb izomzat esetén, és a bővebb folyás is szerintem természetes :roll: :wink:

Timi: olyan jó, hogy te is ilyen sokáig tervezed a munkát :D igazság szerint azért az leköti a kismamát, és nem filózik mindenféle butaságon :) Irigyellek benneteket dolgozó kismamik :D

Nálunk minden rendben, 2. éjszaka volt, hogy arra ébredek, hogy hajnalban odabent szvingel valamelyik (még mindig nem tudom megkülönböztetni őket :cry: ) - ha kint is éjjeli baglyok lesznek :lol:
Tegnap megint megtáncoltatták a távirányítót, most már sikerül is lassan felvenni, majd hozom a felvételt róluk, ha jól lekapom őket :D:D:D:lol::lol::lol:

Kép
kis-csillag
Tököl

kis-csillag: aranyos vagy! én meg néha azt irigyelem, ha nem kellene menni :) de a viccet fére téve, én örülök, hogy jól vagyok, hogy tudok dolgozni, mert nem szeretnék otthon lenni olyan sokáig egyedül. A terveim szerint úgy lenne, hogy dec közepéig dolgozom aztán karácsony meg minden akkor jó gyorsan megy az idő, meg lehet készülödni meg ilyesmi... aztán januárban meg már jó lesz otthon lenni kicsit ráhangolodni a dolgokra, meg pihenni mert akkor már tolatni fogok :) szóval én így tervezem, remélem sikerül is! Meg hát az sem mindegy, hogy állományba vagyok vagy sem..
Te meg ne irigyeld a melót, ti hárman vagytok, neked duplán kell vigyázni magatokra!!!

KépKép

KépKép
t.timi

Timi: az igaz, 3-an párban :lol: de az egyedüllét ellen nincs orvosság, vagyis volna, ha lenne velem itt valaki, akihez megmukkanok (leszámítva a babókat). Remélem sikerülnek a terveid :wink: azért a december közepe még picit messze van - de mégsem annyira messze! :D A tolatás jól hangzik :lol: de szép is lesz :lol: És már nincs messze :D

Megyek, költöm apát.. 8) :lol:

Kép
kis-csillag
Tököl

kis-csillag: hát ha kimondom, hogy december közepe akkor nagyon messzinek hangzik, de olyan gyorsan megy az idő, hogy pikk-pakk itt lesz :)
Igen már én is nagyon várom, hogy jó nagy pocakom legyen :) Bár jó nehéz lesz vele mozogni, meg télen annyi ruhát felvenni, de nem baj :)

KépKép

KépKép
t.timi

krisztin

vigyázz magadra és ne idegeskedj,nem lesz baj.

tagnap megérkezett a polya csomagom is,hát nem csalódtam,gyönyörű állapotban kaptam polya belső és 2 huzat,de tényleg mintha ujak lennének :) 1700volt postával egyűtt,jó üzlet volt :)

KépKép
bettike83

Timi jó sokáig fogsz akkor te is dolgozni :( de gondolom csökkentett üzemmódban :D én is már rászállnék a bababoltokra, de azért még korai lenne :lol: bizti szép lesz az otthonotok :D majd milyen jó érzés lesz, mikor már a bababútorokat teszitek be :D

Kép
monka1

monka: igen már nagyon jól néz ki most is, már alakul :)
Már a szekrény, ágy, számítógépasztal, tv állvány ilyesmi a helyén van. Meg már a polcok is alakulóban vannak. Hétvégén megvesszük a két relax fotelt, feltesszük a képeket, helyére kerülnek a virágok, meg a szönyeg is felkerül, ablak pucolás, függöny és a nagy szoba már készen is van :)
Aztán a kiszobába meg a falfestés van az már egyszerű nem tart olyan sokáig, meg a takarítás, és kész is, de az egy kicsit még üres marad, mert majd kellenek bele a baba bútorok (kiságy, szönyeg, stb) de azt majd apránként megvesszük :) De a micimacis bordür felkerül hétvégén :wink:
Te jól vagy??

KépKép

KépKép
t.timi

sziasztok!

bettike: lassan meglesz mindene a picidnek, ez olyan jó. szépen haladsz. a pólyán én is gondolkodom. vannak mellette és ellene is érvek. de szerintem is jó dolog. csak nem veszek egyenlőre mert lehet azt is kapok. sajnos nagyon pakolászni majd csak novemberben lesz időm, mert addig dolgozom. na de majd akkor!!! már alig várom én is hogy moshassam és vasalhassam a rucikat.
sajnálom a dokit, megértem hogy mérges vagy :(

timi: háát neked akkor nagy nagy kitartást a munkához. minden elismerésem. először én is addig akartam dolgozni mint te de sajnos nekem annyira nincs mostanság energiám, hogy még azt sem tudom hogy bírom október végéig. nagyon ügyes vagy. de kíméld azért magad. remélem a kollegáid és jól állnak majd hozzá
az állapotodhoz. az nagyon sokat számít

kis-csillag: ez tetszik "szvingelnek odabenn" :lol: nagyon aranyos. nekem is 10 után éled a babóm és kitart elég sokáig. csak bízni tudok benne hogy nem lesz kis éjjeli bagoly :D
elhiszem hogy rossz lehet egyedül, tényleg annyiból jó a munka hogy leköti a figyelmet és gyorsabban telnek a napok. bár én már nagyon várok egy kis pihit

krisztin: ne aggódj, nagyon rossz lehet neked ez a pánikbetegség. megértem ha megijedsz, de addig még így mocorog tuti nem lesz semmi baj. gondolj erre és talán könnyebb lesz.

msi: jobbulást neked is és Balónak is. megy a drukk, hogy mehessen bölcsibe. sajnos most valami járvány van. iszonyat sokan mondják hogy fáj a torkuk :( remélem hamar rendbejössz

salsi: pont az imént írtam ugyanezt. nekem is lóg minden este a nyelvem a melótól. szerintem tuti a terhesség csinálja, mert eddig rám nem volt jellemző, de mostanság ülve el tudnék aludni :lol: hát nem vagyunk egyformák. amikor tudsz próbálj meg pihenni. és kitartást neked is a munkádhoz. te meddig tervezel dolgozni?
nagyon cukik a kisruhák. annyira szépek :D

monka: örülök hogy előkerültél :D mostanság én is gyakran eltűnök... tök jó hogy itthon van apud. gondolom mennyire örülsz nekik ilyenkor, hisz alig találkoztok.

csajok mindenkinek szép és problémamentes napot kívánok. még jelentkezem

KépKép
Kép
rebeka85

egy pár kép amit ígértem, de mivel be voltak zsákolva még a kisrucik így még nem mutatnak olyan szépet mint mikor majd ki lesz mosva, vasalva

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép [img]
https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachme ... 427.57.jpg[/img] Kép

bocsánat, teleraktam az oldalt :oops: :oops:

KépKép
Kép
rebeka85

rebeka: tündériek ezek a ruhácskák :) nagyon szépek!
És jó sok is van, nem kell olyan sokat vásárolnod, az nagy szerencse neked!
A meló miatt köszi a dicséretet. Nekem eddig nincs bajom a melóval meg az energiával sem, remélem később sem lesz és kibírom dec közepéig, mert nem akarok állományba menni.

KépKép

KépKép
t.timi

hát akkor kezdem újra....
Kis csillag hát a műveid tutik. Kis ügyi fogyi társaság ez a miénk. Legalább lefoglalod magad, lehet nekem is valami ilyen féle megoldás után kellene néznem, mert lassan bekettyózok. :?
salsifraga
Hát azért te se dolgozd agyon magad, a nyaraláson meg még inkább vigyázz mind kettőtökre!
Bettike
Hát a bundazsák és a pléd kettő mindenképp elég mert olyan sokáig eleinte úgy sem túráztatjuk őket, utána meg jobban be lehet öltöztetni már amikor nagyobbak. A pocakod nem semmi szép kerekecske dombocska. Én most vettem baby polár anyagot sok féle színben van csak be kell szegni a szélét és jóval jobban jössz ki mint a gyári megvarrottal és ez az a pihe puha. bimbó védőm nekem van egy originál igaz 11 éves egyszer sem kellett. olyanok vagyunk mint a túlélők. 1 hét de ez max és akklimatizálódsz:) kakilsz arra, hogy egy kicsit fáj a lényeg az lesz, hogy szopizzon. Nekem nem is fájt. Viszont a fejést érdemes a kórházi védőnéninél"megtanulni" nagyon jó használható. Nekem a másodiknál csak azzal nyomtam időben kb ugyan annyi nem kell fertőtlenítgetni meg a drága kecele és ha neked be sem jön. így is 30 litert elvittek tőlünk 1 hét alatt bele lehet abba is jönni. Viszont nekem amit javasoltak, kagyló formájú bimbó akármi amikor szoptatsz a másikból ömlik nekem spriccelt a tej és azt felfogja és hasznosítani tudod. Na egy olyat lehet én is beszerzek. jah és sok sok boldogságot.

nyufó
a tábla és a képek szuperek rólad nem is beszélve. Van amit te nem tudsz csinálni? :o
csill
vigyázz magadra. Akkor ezek szerint te is front érzékeny vagy. Engem is az készít ki csak engem idegileg :evil: És ergo gyogyós leszek :x Az pedig jó ha a baba mocorog ficereg:) Hát a matrac az biztos, hogy nem mindegy. Elméletileg garanciális:) lehet, hogy megérné megpróbálni cserébe bele mennek-e. Veszíteni valótok nincs:) nyugodtan írj sokat én is így szoktam:)
spumi
Hát a keménykedés az nem jó. Nekem a magnesium citricivel teljesen szinte elmúltak. A ficánka meg nálunk elég turbó tempót diktál néha de végül is örülök neki. Csak van amikor mocorog de nekem fel kell kellnem nah akkor van egy kis aklimatizálódás mind kettőnk részéről. Ő igazodik én meg rendezgetem. de halljátok már jóval köldök fölött nyomja. meg olyan érdekes, hogy pörög benn mint a ringlispill. Egyik pillanatban itt dudor másikban ott. A gyerekeim inkább nézik mint fogják, mert akkor jobban átlátható:) Nevekben igazad van egyre több érdekes és különleges név van. szépek.
salsifraga
hát jó böngészést a rucikban én is szokta gyönyörködni az itt felrakottakban és az enyémekben is:) megnyugtató. Hát kérem későn érő típus és egy gyönyörű nőci. De te a börzén jobbra tartozol nem az öregekhez:) Nagyon csini vagy a súlyodra neeem vagyunk kíváncsiak. Örülök, hogy láthatunk. A poci is tuti:)
szonce
a Zalán név nagyon klasz. az afp a másodiknál nekem is alacsony volt és azt mondta a genetikus, hogy nem voltam megfázva? mert ez is okozhatja. Ne izguljak. Egészséges lett.
Kis csillag
én vettem hatalmas összegért 1100 ft ért ilyen ragasztó pisztolyt és azzal az ilyet vagy koszorút vagy bármi díszt csatra játékokat pillanatok alatt meg lehet buherálni és bevált. Baumax vagy Praktiker, vagy obi. nem drága és jó. Érdekes olvasni a következő" munkabeosztásodat" de jó az embernek az ilyen mert akkor nem ér rá agyalni.
msi
vigyázz magadra neked még inkább kell az igaz, hogy a fiaddal aki egy energia bomba nem nagyon könnyű:) babakocsi téren valami úgyis lesz. Ti a börzére mentek? Lehet ott is találtok valamit.

nyufó a tábla tuti csak tényleg sokan elvesztek a homályba de lehet, hogy csak zug olvasókká váltak. ilyenkor jön jól csak egy ok-ot kérünk:) Regi hát szépséges. Tőled vettem az ötletet, vettem baby polárt az ilyen pihe puha tök szép rózsaszínben amit a lányom le is akart nyúlni rögvest, de hát ez most nem az a játék és én megvarrom. Majd a varrókhoz egy pár kérdés függönyt meg ezt-azt varrtam már, de hogy oldom, meg, hogy egyik oldalt pamut, másik oldal a polár anyag és ne gyűrődjön össze a varrásnál? Meg a szélét szatén szalaggal szegem be.
avernim
hát a pipa gyűjtemény nem minden napi dolog. lehet úgy érdemes, hogy mobil legyen mert akkor nem gáz ha le kell időnként porolni a cuccost vagy üveg elővel de az meg.. nem tudom.
gen és ilyen érzékeny gyomrú vagyok...bllll volt amikor egy hét fertőzőn voltam egy husvéti sonka okán:). Kéredezném, bár már magam megnyugtattam és ez a lényeg...a magzat víz szivárgás mennyire sürün előforduló dolog? meg az nem cseppekben mérhető, hanem azért több ugye? mert sztem bestresszelem magam a nagyobb mennyiségű folyásom és csepegésem miatt, hogy mi van ha ez a magzat víz?:evil: Azután mivel pánik beteg vagyok hát nekem gázos:) kellene egy jókora pofon, de hát magamnak az nem olyan. Ez az amikor az eszed tudja de a kisördög ott benn viszont riogat. Holnapra bejelentkeztem a cicológusomhoz is meg a nőgyógyihoz is. biztos ami zihez:) Rossz érzéssel tölt el az, hogy én itt lelkizgetek, és igazából akinek oka lenne az egy panasz nélkül megy és teszi amit kell és optimistán nyomja kereket, én meg a balga barom már bocsánat itt kettyózok:) Jó itt lenni veetek és sokszor ti adtok erőt sok mindenhez. büszke is vagyok magamra néha, mert még 1 levél nyugtatónál tartok túl a félidőn jah még egész e1 nél sem. szóval küzdök, de nem egyszerű néha. Ha valaki tud a frontok elő állítójának szólni megköszönném:) Annak örülök, hogy 1-2 napom van ennyire gázos. szóval nem szabad panaszkodni, mert akkor mindig több lesz. EZ A CSODA TOPIK!!!!!!!
t timi
örülök, hogy nálatok is minden rendben van, nem irigyelem a lakás felújításod.. bár feltölti az embert az új kialakulása.
csil
én tesz veszen vagy vaterán. Vettem egyszerre kettőt is az egyik hiányos, de attól jól működik így valószínű eladom. Viszont érdemes figyelni, hogy pótzacsit adjanak hozzá. viszont itt gy link ahol a pót beszerezhető.
http://bookline.hu/product/home!execute ... olto_6_1db
na itt szállt el tegnap. ezért voltam kicsit mérgeske de pótoltam hurráááá!
na csá lányok

pléd

KépKép
Kép
krisztin76

---
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára lenojo 2012.07.13 00:24-kor.
lenojo

Krisztin, ha vigasztal akkor osztom veled a kettyósok táborát :D
Bennem is pont a hétvégén merült fel ez a magzatvízszivárgásos kérdés. Történt ugyanis, hogy szombaton a kelleténél többször kellett betétet cserélnem, én meg persze mindjárt felállítottam a saját kis diagnózisomat, hogy ez tutira a mvízszivárgás… :? Persze jól bepánikoltam miatta, bújtam a netet egésznap, hogy most akkor most mi van…Nagyon nehezen tudtam megnyugodni még akkor is miután elolvastam, hogy a második harmadban gyakran előfordul a bőséges, színtelen, szagtalan folyás…Szóval nem jó ez a fölösleges pánikkeltés, de én pontosan tudom milyen nehéz, amikor minden apró jelen beparázik az ember.
Kitartás és írd le nyugodtan, ha valami miatt aggódsz. Látod nem vagy egyedül… :D Úgyhogy egy pofon jöhetne nekem is... :D

Kép
csill79

rebeka

köszi,sztem is jó dolog a polya,főleg az elején,szoptatásnál nekem egy fajta bztonság érzetet fog adni ha benne lesz,meg olyan szépek benne.igazából ennyi pénzért kár lett volna otthagyni,a boltban 3000a belső és ugyanannyi a huzat.

szépek a rucik,tök jó dolog máár pakolászni őket,nekem most egy csomo dolog még zsákban van,meg a leendő szobájában az ágyon.valahová el kéne pakolni,de még ugye festés is lesz,remélem nemsokára és már a szekréybe akarom tenni őket tisztán,vasalva(bár vasalni utálok :? )

krisztin

neked is köszönöm a jó kivánságokat :)

KépKép
bettike83

Timi: így van, a hetek, hónapok elröpülnek pillanatok alatt! :D

Bettike: raksz róla képet? Pólyám nekem is van, kaptam kölcsönbe mindkettőnek, lehet fogom használni, majd még meglátjuk :)

Rebeka: akkor neked is szeret éjjel twistelni a babód :D Enyimek is, úgy este 11-ig, a hajnali kelés most kezdődött nálunk pár napja .. :shock: A rucik nagyon édesek, zabálni valóak :D És azok a minizoknik :D

Krisztin: szuszáá, nyugi, ha a magzatvíz szivárogna, ráéreznél!
Jó hogy említetted a pelus tárolót, mert olyant mi is akarunk venni.. :D

Lenojo: kitartást a sulikezdési hetek forgatagaihoz!! :D

Csill: akkor téged is felpofozlak :D finoman persze :wink:
Az vizet nem tudod összekeverni a folyással - szerintem..
Amikor a víz jön, azt érzed, mint a pisi, de nem az, váladék mostanság nekem is bővebben van, nekem is van hogy egy nap elfogy 3 tisztasági is, de ez mégis más, ezt nem érzem, hogy jön, de akkor amikor nekem víz jött, azt éreztem, de az kontrollálhatatlan. Olyan, mintha tényleg bepisilnél, és nem feltétlenül ömlik, csak jön egy kevés, és szünet, majd megint, vagy van, akinek ömlik, mert annak a burokrepedés a méhszáj közelében van. De ha mvíz szivárogna, akkor kevés lenne a mvíz, és emiatt a baba mozgásai akár fájdalmasabb is lehet, szóval Lányok, NEM kell parázni!!! Idő előtt itt senkinek sem fog elfolyni :D Nem történhet meg, világos?? Ébresztő, ez a csodatopik!!!

Kép
kis-csillag
Tököl

---
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára lenojo 2012.07.13 00:25-kor.
lenojo

Timi köszönöm, én , illetve mi jól vagyunk, már alig várom a holnap reggelt :D az olyan jó érzés, mikor az ember az otthonát meg tudja csinálgatni, mert olyan jó érzés utána :D
Rebeka nagyon édesek a ruhácskák, jó érzés lehet nézegetni őket :D igen, nagyon örülök, hogy itt a családom, csak anyukám sajna csak 26-án jön :cry:
Lenojo örülünk, hogy beugrottál, elhiszem, hogy nagyon zsúfoltak a napjaid :shock: azért majd kapcsolódj, amint tudsz :D kitartást a nehéz napokra :wink:

Kép
monka1

Sziasztok lanyok !

Eltuntem egy kis idore. Haza szaladtam Szatmarra, es otthol ragadtam 1 hetet. Mar nagyon hianyoltak a barataim, meg itthol voltak Belgium-bol meg Olaszbol is, aztan mindenki akart velem talalkozni.
Mar 2 napja csak olvasgatom hogy mit irtatok, de veletek igy nem lehat a lepest tartani :D :D
Voltan a tegnap vedononel es kiderult hogy van egy kis "gyuszi" a vizeletben. De mivel veszelyeztetett terhes vagyok ezert nem mert gyogyszert irni. Na mindegy, csutortokon megyek dokihoz, majd o megmodja mit csinaljak.

Tegnap este vegre erztem is kis "majmot" mozogni ! haaaat nem semmi. Nagyon fura es egyben jo erzes. Epp gondoltam hogy most vagyok a fele uton ... na meg 20 het !!! :shock:

A nagy valtozas az, hogy a fiam megunta a fekvest, ezert fojton setalnom kell; maskulomben kemenyit ! Van ugy hogy ejjel felebreszt es fel-allomban megfogom az ajto kilincset es szimulalom a setalast 9 vagyis az egyik labamrol a masikra engedem a sulyomat). Ez a ringatas nem vicc !!! :( Ezert sokat sem tudok egy helyben ulni, es a laptop-al az olombe eleg nehez setalni es irni :(

Na de terjek at ratok:

Bettike: nagyon boldog szulinapot !!! es hazassagi evfordulot ! a testverem is pont szept. 5-en szuletet :D Nagyon szep a baldakin. Nekem is nagyon tetszene, de nalunk az egesz butor tul modern ahoz hogy egy ilyen stilusu agyat vegyek. De nekem akkor is nagyon tetszik! Ja, es puffadasra -> Espumisan ! nagyon jo, nem erdemes kinlodni.

Kis csillag: megertem az otthon ules problemat. En miutan pozitivat teszteltem, mar rogton elgeztem verezni es a dokim ki is iratot ! szoval tudom milyen uncsi tudd lenni a magany. En nagyon aktiv es beszedes vagyok, szoval amikor vegre talakozom a csaladdal delutan akkor folyton beszelek :lol: Gondolom nagyon jo elmeny a ket kis lurko mozgasa ... :D

Avrenim, T.timi: a 81E ft meg 70E ft ... rettenetes. Nagyon keves. Nem tudom elkepzelni hogy hogy sikerul ebbol mindent kifizetni. Gondolom a ferjetek sokkal jobban keres. De fortelmes hogy az ember eleterre vigyaztok es ennyit fizetnek erte !! :( :( :(

Nyufo: a disney figurak nagyon szepek. En ismerek egy egyetemista sracot aki ilyen szep disney figurakkal teli festi a babaszoba falat. 2 baratnom befestette az egyit falat - teljesen - hatalmas figurakkal es gyonyoru !

Illda: FEL A FEJJEL ! minden rendebn van, nem lesz gond a genetikaval. Ha te jol erzed magad es a babad is szepen fejlodik ... akkor csak vidaman, optimistan ! :D mar fele utat lejartuk ... :D

Rebeka: nagyon szepek a ruhak. En meg nem vasarolok; csak majd noverberbe miutan betoltom a 7 honapot. De azert csutortokon megyunk a Brendon-ba megnezni a babakocsikat, agyakat, meg mindent ami kell.

Most ennyi mert kell menjek setalni. De mostmar probalok irni naponta, mert maskep "nem buli" ez a "Csoda Forum" ! :D

puszi mindenkinek

ps
nagyon szep a tablazatunk. es tartozom en is fenykeppel. Szegyen a fejemre !!! :oops:
klem

Klem örülünk, hogy jöttél és hogy minden rendben van veletek :D nem baj, hogy otthon ragadtál, legalább a szeretteid közelében vagy :wink: ringatás, ez annyira aranyos :D vigyázz magatokra nagyon :D :wink:

Lányok, holnap hajnalban viszem vissza apukámat a reptérre, a húgom meg itt marad még egy napig :D délelőtt 10-re megyünk a genetikára, utána pedig csomó program van, szóval úgy néz ki, hogy csak csütörtökön tudok jelentkezni délután :D
Addig is pocaksimis perceket nektek :D

Kép
monka1

csillag

majd teszek fel,akarok mert van elég sok dolog amiket még láttatok,igyekszem :)

jól teszed ha használod,olyan kis cukik benne,kis szépek :) meg tényleg praktikus is ,főleg a hidegben,az ember bele teszi és nem fog fázni ha épp nincs olyan meleg a házban.

lenojo

arra emlékszem h mikor a zesóim kicsik voltak,és a bukás miatt oldalra fektette benne,2 oldalrol kitámaszotta és nem dölt el,de ha bukott akkor kifolyt a szájábol.meg ha nem polyában voltak akkor is kitámaszotta,igy az oldalán feküdtek.és most már látom van is ilyen párna,direkt kitámasztó párna(mit ki nem találnak)nekem ilyen nem kell,elég lesz a két kispárna is.

KépKép
bettike83

Sziasztok!
Kislányom kiságyát és babakocsiját szeretném eladni.
Adatok:
2009-ben vásárolt, nagyon keveset használt (kb. 3x aludt benne) Bogi kombi kiságy. 176x68x90. Matracméret: 60x120.
Anyaga: biolakkal kezelt bükkfa a rácsos kiságy része, laminált bútorlap a szekrény és az ágyneműtartó része, cseresznye színű. Fekvőfelülete 3 fokozatban állítható.
Ajtós, fiókos, dupla ágyneműtartós. Heverővé és szekrénnyé átalakítható. A pelenkázó szabadon variálható jobbra vagy balra. Ár: 35.000.- forint.
Bergon babakocsi:
0-6 hónapos korig a baba szemből látható, és egy ötletes megoldás révén, még mózeskosár jelleg is kialakítható. Később a babakocsi hátulról tolható, és sportkocsiként használható. Több fokozatban dönthető a háttámlája. Az esővédő, a lábzsák és a bevásárló háló benne van az árban. A babakocsi alumíniumból készült, súlya 10,5 kg. Könnyen, kicsi esernyő alakúra csukható. Ár: 15.000.- forint.
Érdeklődni e-mailben lehet: s.agnese2009@gmail.com

Kép
Kép
manó201001

jó kis babakocsi...ennyi pénzért,nagyon olcsó.de nekem már van,igy nem aktuális.

KépKép
bettike83

Hali-hó Mamikák!

Sajnálom, hogy sunyi olvasóba mentem át, de sok minden miatt nem írtam:
1. lemaradtam a témákban, nem kézimunázom, nem vettem még semmit a babónak (talán babona, vagy pénzhiány???), de nagyon szépek amiket feltesztek, sajna még mindig elszomorít a rózsaszínű minirucik látványa,ha őszinte vagyok magamhoz.
2. egy kicsit roszkedvű vagyok, talán a rossz idő hirtelen a 40 fok után, az iskolakezdés és a svájcifrank drágasága (megint jön a negyedéves törlesztés és még nincs meg a egekig szökő árfolyam miatt,) ez nagyon nyomasztó tud lenni, de akkor sem bánom meg, hogy kitaláltam Korzikát, majd csak lesz valahogy, eddig is mindig volt.
Ezért sem gondolkodom még babadolgokon.
3. pénteken a férjem szedett össze a földről mikor hazajött ebédelni, mert elájultam és nem is tudom meddig feküdtem a földön, nem tudom miért, sajna vérnyomásmérőnk nincs, de lehet a szívem nem bírta a több mint 22 fok különbséget.
Jól felfáztam nagyon sokat (kb. 1/4 óránként járok pisilni és szúr)
4.A kisbabám szinte éjjel-nappal mozog,ami nem lenne baj, de többször olyan erősen, hogy fáj, de talán azért, mert nagyon kemény a hasam és nagyon lent van, néha olyan érzés mintha klógna a hüvelyemen.
Vasárnap óta meg nagyon fáj a lábam közénél a csont, mintha megütöttem volna, mintha menne szét (dehát a két fiunál ezt nem éreztem, épp elég széles a csípőm már így is.), talán mert mindig eléggé lent lubickol a kiskölök?! Nektek ismerős ek ezek a tünetek?
Ja és Krisztin nekem is van néha ilyen víz szerű folt, mintha csepegne a vizeletem, de nincs szaga, sem színe, csak eddig szégyeltem erről bárkinek is beszélni. elég kellemetlen.
Bocsánat a sok panaszért, csak a dugulásom akartam megmagyarázni.

Mi is gondolkodtunk a hétvégén hova tegyük a babócát, s mivel tapasztalatunk szerint nem olyan jó pár hónap után ha egy szobában van velünk, megpróbálunk külön helyet csinálni neki. Van egy kis mosókonyhánk, amibe a mosogép és a munkaruhás és lomos szekrények vannak azokat kéne valahová elpaterolni.Csak az a baj a fürdőbe jelenleg nem fér be a mosógép, mert van egy kád, egy WC, egy mosdó, egy zuhanyzó és tele van. Tehátapa javasolta kizsírozzuk a kádat egycsapás megoldódik a gond a gyerekre ugyse tud kijönni belőle, megvan az ágy és a játszótér neki. Vagy mivel a kádat használjuk legkevésbé kivesszük (Sajnálom mert szépen körbeépített nagy sarokád) és a helyére bekerül a mosógép meg szekrény a törölközőknek, ágyneműnek, munkásruhának stb...., hacsak nem ágyazunk meg a mosógépben a kiscsákónak!? Hurrá meggyőztem apát: - túl nagy a kád a gyereknek, csináljon inkább neki egy kiságyat meg egy pelenkázót, a kádat meg szüntessük meg. Csakhát eddig jó volt a mosókonyha a naponta tornyosuló szenyeskupacnak a három fiú után, még nem tudom, hová fogom azt eltüntetni a kicsi fürdőbe, mivel még nőni is fog a kupac, így is naponta megy a mosógép.
Tehát a terv már megvan csak apénz kéne még hozzá, hogy nekiálljunk, majd csak összejön az is ha letudtuk hó végén ezt a hülye törlesztést, és túl leszünk a sulikban is az éveleji sok befizetésen.

Holnap megyek 24. hetes vérvétere és terheléses cukorra, ugye éhgyomorra kell menni, jól emlékszem?
A terhelés után még egyszer vagy kétszer vesznek vért?
Volt már valamelyiktek?
A nagy besavanyodásomban elhalogattam a bejelentkezést a dokihoz is, így csak jövő kedd estére kaptam időpontot akkor már betöltjük a 24 hetet, remélem nem baj, vagy mit vizsgál ilyenkor a doki.
Lehet, hogy csináltatunk 4D is, azt mondják kb. ilyenkor jó ugye?

Húú, lányok az utóbbi héten olyan hordóvá nőttem, nem nagyon békülök ki magammal, úgy érzem magam mint egy bálna, apának meg nagyon tetszik a pocakom, kiváncsi leszek ha majd szülés után csak alógó bőr marad meg háj arra is így mosolyog-é majd!? Írigykedem a fiatal, rugalmas bőrű kismamákra akik önfeledten örülnek a pocinövekedésnek, én mért nem így érzek???
Nagyon negatív vagyok, hát ezért se akartam írni nem vagyok jó hatással rátok, bocsánat. :( :( :( Lapozzatok tovább....

Kép
nlzs

nlzs

a pocinak nőnie kell,ilyenkor ez a dolga :wink: :)

KépKép
bettike83

Sziasztok!

Nyufó, Reginek boldog névnapot!

bettike, nem értem, miért nem keresel másik orvost, de persze neked kell döntened. Mikor volt utoljára uh-d? A genetikai?

Nlzs, az említett fájdalom nekem is megvan, már hozzászoktam, olyan gyakran érzem, de elsőre furcsa volt, Lexinél nem éreztem ilyet egyszer sem.
4d-re jó az időpont. :)
A terhelésre éhgyomorra kell menni, itt nálunk a lötyi után 2x vesznek vért, illetve mind3 alkalommal kell pipilni, nem tudom, Fehérváron, ahol levetetem 26-án, ott hogy van, illetve hogy a védőnőm ragaszkodik-e a szekszárdi szokásokhoz, ennek utána kell járnom.

Csill, köszönöm szépen, aranyos vagy! A buktát tényleg ajánlani tudom, nagyon finom, másnap is jó, de aznap az igazi! A gulyásból meg kimaradt a fokhagyma, azzal se szoktam spórolni. :wink:

Felraktam a kocsit, jelentkezett egy pasi, hogy 10-ért megvenné, én meg visszaírtam, hogy 20 alatt nem adom. Azért nem szeretem, ha hülyének néznek, amikor az új ára akciósan 70ezer! :evil:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?