Hali-hó Mamikák!
Sajnálom, hogy sunyi olvasóba mentem át, de sok minden miatt nem írtam:
1. lemaradtam a témákban, nem kézimunázom, nem vettem még semmit a babónak (talán babona, vagy pénzhiány???), de nagyon szépek amiket feltesztek, sajna még mindig elszomorít a rózsaszínű minirucik látványa,ha őszinte vagyok magamhoz.
2. egy kicsit roszkedvű vagyok, talán a rossz idő hirtelen a 40 fok után, az iskolakezdés és a svájcifrank drágasága (megint jön a negyedéves törlesztés és még nincs meg a egekig szökő árfolyam miatt,) ez nagyon nyomasztó tud lenni, de akkor sem bánom meg, hogy kitaláltam Korzikát, majd csak lesz valahogy, eddig is mindig volt.
Ezért sem gondolkodom még babadolgokon.
3. pénteken a férjem szedett össze a földről mikor hazajött ebédelni, mert elájultam és nem is tudom meddig feküdtem a földön, nem tudom miért, sajna vérnyomásmérőnk nincs, de lehet a szívem nem bírta a több mint 22 fok különbséget.
Jól felfáztam nagyon sokat (kb. 1/4 óránként járok pisilni és szúr)
4.A kisbabám szinte éjjel-nappal mozog,ami nem lenne baj, de többször olyan erősen, hogy fáj, de talán azért, mert nagyon kemény a hasam és nagyon lent van, néha olyan érzés mintha klógna a hüvelyemen.
Vasárnap óta meg nagyon fáj a lábam közénél a csont, mintha megütöttem volna, mintha menne szét (dehát a két fiunál ezt nem éreztem, épp elég széles a csípőm már így is.), talán mert mindig eléggé lent lubickol a kiskölök?! Nektek ismerős ek ezek a tünetek?
Ja és Krisztin nekem is van néha ilyen víz szerű folt, mintha csepegne a vizeletem, de nincs szaga, sem színe, csak eddig szégyeltem erről bárkinek is beszélni. elég kellemetlen.
Bocsánat a sok panaszért, csak a dugulásom akartam megmagyarázni.
Mi is gondolkodtunk a hétvégén hova tegyük a babócát, s mivel tapasztalatunk szerint nem olyan jó pár hónap után ha egy szobában van velünk, megpróbálunk külön helyet csinálni neki. Van egy kis mosókonyhánk, amibe a mosogép és a munkaruhás és lomos szekrények vannak azokat kéne valahová elpaterolni.Csak az a baj a fürdőbe jelenleg nem fér be a mosógép, mert van egy kád, egy WC, egy mosdó, egy zuhanyzó és tele van. Tehátapa javasolta kizsírozzuk a kádat egycsapás megoldódik a gond a gyerekre ugyse tud kijönni belőle, megvan az ágy és a játszótér neki. Vagy mivel a kádat használjuk legkevésbé kivesszük (Sajnálom mert szépen körbeépített nagy sarokád) és a helyére bekerül a mosógép meg szekrény a törölközőknek, ágyneműnek, munkásruhának stb...., hacsak nem ágyazunk meg a mosógépben a kiscsákónak!? Hurrá meggyőztem apát: - túl nagy a kád a gyereknek, csináljon inkább neki egy kiságyat meg egy pelenkázót, a kádat meg szüntessük meg. Csakhát eddig jó volt a mosókonyha a naponta tornyosuló szenyeskupacnak a három fiú után, még nem tudom, hová fogom azt eltüntetni a kicsi fürdőbe, mivel még nőni is fog a kupac, így is naponta megy a mosógép.
Tehát a terv már megvan csak apénz kéne még hozzá, hogy nekiálljunk, majd csak összejön az is ha letudtuk hó végén ezt a hülye törlesztést, és túl leszünk a sulikban is az éveleji sok befizetésen.
Holnap megyek 24. hetes vérvétere és terheléses cukorra, ugye éhgyomorra kell menni, jól emlékszem?
A terhelés után még egyszer vagy kétszer vesznek vért?
Volt már valamelyiktek?
A nagy besavanyodásomban elhalogattam a bejelentkezést a dokihoz is, így csak jövő kedd estére kaptam időpontot akkor már betöltjük a 24 hetet, remélem nem baj, vagy mit vizsgál ilyenkor a doki.
Lehet, hogy csináltatunk 4D is, azt mondják kb. ilyenkor jó ugye?
Húú, lányok az utóbbi héten olyan hordóvá nőttem, nem nagyon békülök ki magammal, úgy érzem magam mint egy bálna, apának meg nagyon tetszik a pocakom, kiváncsi leszek ha majd szülés után csak alógó bőr marad meg háj arra is így mosolyog-é majd!? Írigykedem a fiatal, rugalmas bőrű kismamákra akik önfeledten örülnek a pocinövekedésnek, én mért nem így érzek???
Nagyon negatív vagyok, hát ezért se akartam írni nem vagyok jó hatással rátok, bocsánat.

Lapozzatok tovább....