A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Csajok, Hörcsög puszil mindenkit, jól vannak, csak nem nagyon jut a gép elé.

Hát ez az antibio nem jött be, Ádi még a vacsorát is kihányta komplettül tőle, holott felhígítottuk. Emiatt két napot pluszban szenved a muki és két nappal később kezdődhet meg az új ab-ozás (csak hétfőn déltől tudunk ismét a fülészetre menni). Sírhatnékom van.
irina

Jó reggelt!

Ádi jól aludt éjjel, viszont előtte 1,5 órán át szó szerint ordított a fülfájástól :cry: a Panadol nem hatott, Cataflammal várni akartam, mert csak napi 2-szer lehet adni, de végül az utóbbi jött, az hatott is, csak addigra már kikészült mindenki idegileg.
Valahogy el kell vergődnünk holnapig a rendelésig.
irina

Itt vagyunk mi is.

Rugónak tegnap este felé ment fel komolyan a láza, azt lehúztuk, azóta viszont nincs baja. Ma még egy lázra számítok, aztán remélem, meggyógyul. Kedd már munkanap :roll:

Közben haladnak a többiek a munkálatokkal, bár most G. bement a Praktikerbe radiátort nézni a fürdőszobába.

Ádinak jobbulást.

Most éppen nincs vizünk.

Niki, drága, kitartást!!!

Kép
vindolanda

Irina! Isten éltessen!

Csak életjel tőlünk is... Most holnap vizsgázom, eddig semmit sem tanultam, mert belémhasított, hogyha jövő héten netán sürgősen kéne vmit készülnöm, tuti nem lenne rá időm, szóval irtóra pakoltam az elmúlt napokban, mostanra nagyjából minden megvan, ami előre meglehet... De ma muszáj tanulnom, tényleg bele se néztem még... :(

Puszi mindenkinek, látom, még mindig sok helyen sok betegség... Gyógyulást!

Niki, sok erőt!

Kép
Kép
Kép
zdori

Szegény Ádó! :-( gyógypuszikat küldjük!

Remélem Rugó is hamar meggyógyul és ma már nem is lesz lázas!

Mi jól. Csak nekem tele az orrm de semmi nem jön ki és cserébe a füleim bedugulva. ááááá utálom.

Sikerült megszerezni a R.R légy bomba jó kismama lemezt. Tegnap meg is csináltam, hát van olyan izomláz a fenekembe combomba..:-) de nagyon jól esett! jó volt picit mozogni.
Ma du-án szülinapi buliba megyünk Emma uncsi tesójához. 3 éves.

Most itt van anyósom és Emmával játszanak..:-) Ma 8 kor ébredtünk.:-)

KépKép
kaqk
Debrecen

Dóri, jó tanulást!

Kaqk, torna 8) Bombajó kismama 8)

Rugónak kicsit melegebb lett a homloka, de le is izzadt magától. Ez jó jel :P

Remélem, nem megy neki feljebb :roll:

Kép
vindolanda

Nagyon elit wc-nk lesz :P
Igaz, még a padló meg a fuga nincs is kész, és kosz is van.
Nagyon menők leszünk :shock:

Rugó fasírtgolyókat kért ebédre, G. hoz neki éppen. Az előbb megint melegebb lett a homloka, de lement a hője aztán.

Kép
vindolanda

Panndi, akkor jobbulást Fruzsinak és Neked!

Dóri, rengeteg ++++++++++++++ Neked a vizsgára!

Vindo, írtam privit.
irina

Dóri,ügyes leszel :)

Irina,Ádi??? cataflamot szerintem 3* lehet adni

Mesi,Móni csajok?

Móni,holnap HP randi ne felejtsd :)

Vindo,milyen elit wc-tek lesz mutiiiiiiiiiiiii :) de költöznék olyan helyre,mint a képeken :) álmom egy igazi falusi verandás házikó :)

no s ezen dolgoztam(készen kellett lennie 03.15-re akkor mentünk Abigélt nézni a Tháliába :) :) )

Kép Kép Kép Kép

KépKép
viranka

Halihó!

Bercó fürcsizik, így én szusszanhatok. Nagyon-nagyon rövid volt ez a hv., így, hogy tegnap még dolgoztunk. Jól elszoktunk tőle, pedig én még annak idején szombaton is jártam iskolába. :roll:

Zdori, nagy kalappal Neked. Ha rajtunk is múlik, akkor biztosan sikerülni fog a vizsgád. :wink: :lol:

Kaqk, hű de aktív kismami vagy. :lol: 8)

Panndi, jaj. :cry:

Irina, jobbulást Ádinak!

Vindo, Rugónak is. Én is képet szeretnék. :lol:

Viranka, ebből meg is tudnál élni szerintem. Te meg a teljes öltözékről adj képet! :lol: Gyönyörű ez az alkotás. Filmben én nagyon szeretem az Abigélt, meg könyvben is jó volt. Milyen volt az előadás?

Hív Bercó.
dmaggie

Niki, itt kívánok minden jót Neked! Sok erőt, én bízom benned!
dmaggie

Niki :( Én is csatlakozom sok erőt! :)

Vera Nagyon-nagyon ügyes vagyol.. :wink: Eladásra készült?

Irina nekünk is annó Beninek napi 3szor /per súlyra írták fel a cataflamot.. Ha az válik be akkor azt adj,és próbálj megnyugodni.. :)

Dóri holnapra egy kalappal.. :)
varga tünde

Vindo kérünk képet a luxus wcről.. :D Halaim megfogyatkoztak,ma vettem észre,időben mi.. :roll: Új helyre raktam át az egészet,meg kipucoltam,jó koszosak voltak.Képzeld a cápák akkorát nőttek :shock: de legalább nem tűnik kevésnek a halak létszáma.. 8) :D Ja meg eltört elöregedett az anyag úgy fest szűrő egy része olyan mérges vagyok,persze lejárt a garancia (mostanában mindenünk szépen sorba megy tönkre) most vehetek másikat.. :x :x

Fel kell vennem a szemüvegem a számítógéphez,eddig nem kellett most már kell.. :( :(
varga tünde

Jó napot :) köszönöm :)

B. felkelt hn5kor,h. éhes :shock: bevágott 2 zsömlét s kijelentette világos van,nem kell aludni,fel kell kelni :shock: :? mi lesz itt nyáron :?

Maggie!
Nekem nagyon tetszett,könyvet ronggyá olvastam,filmet is nagyon sokszor láttam,az előadás szerintem jó volt nagyon :) :) volt mikor a hideg futkosott a hátamon :) nagyon gyorsan eltelt a 3 óra(1 szünettel), még Robinak is tetszett (1 rossz volt,de nekem emlék:Balikó Tamás játszotta Virágh Gedeont,Apa jó barátja volt a testvére,s akárhányszor ránéztem Apa jutott eszembe)
szívesen megnézném még párszor :) de erre az előadásra is febr. elején vettem a jegyeket... MOst a Rebeccára vagyok rákattanva,de áprilisra nincs jegy :(
Nem csináltunk magunkról képet :) :) majd a kedvedért felveszem/teszem :)

Tündi,nem ezt magamnak csináltam :) annyira ízléses a márciusi naptár :) szemüveg :)

:arrow: . kajáját összerakni :) ha már süt a nap.... és világos van,minek pihenni :lol: 8)

KépKép
viranka

Jó reggelt!

Kilencig aludtunk :shock: :shock: :shock: :shock:
Viszont mozgalmas éjszakánk volt. Este nyolckor mentek el anyósomék, akkorra rakták át a bojlert a kád feletti helyről a spájzba (az van a fal másik oldalán, és G. mindig félt, hogy Rugóra esik). Meleg vizünk nincsen, csapunk a fürdőben nincsen, napközben meg wc-nk nem volt tegnap.
Hát, most még nem fotóznám :lol: Nem nagy szám, csak az eddigiekhez képest.
Ja, és a fűtésünk is le van kapcsolva két napja, mert a radiátorok alatt is csempéztek. Meg fazekakban melegítjük a vizet:)
G. ma néz fürdőszobaszekrényt, de pont nem férnek be a szabvány méretek, így asztalos is lehet belőle.
A fürdő egyik falán a csempét nem sikerült befejezni.

Este Rugó elaludt olyan fél kilenc körül (hattól volt fenn...). Mi akkor szőnyegeket ráztunk, csempét takarítottunk, felmostunk, poroltunk. Fél 11-re lettünk készen, utána még dolgoztunk, fél egykor meg kiteregettem. De szerencsére Rugó aludt kilencig, mint a bunda.

Két hete nem voltunk vásárolni sem, nincsen semmink. Vagy elutaztunk, vagy R. volt beteg, vagy anyósomék voltak itt.

A járólap már nem lesz ilyen koszos, mert az hidegburkolás lesz.

Tünde, halak :x
Nekünk a teknősünk hunyt el, feljött tavasszal, de már nem mozgott. A halak viszont a kerti tóban mind élnek.
A cápákat én is néztem a neten, szép nagyra meg tudnak nőni.
A heti takarítás itt is kimaradt, majd ma.
Nem semmi aláírásod van :idea:

Viranka, jó lehetett a színház. Nagyon menő gyűrűket csinálsz.
Fél öt :x :x

Gréta, Zsozsi hogy vannak????

Maggie, a jóhoz könnyű hozzá szokni... Nekem az a szerencsém, hogy a hétfő szünnap, mert különben semmi nem lett volna pihenésre.

Na, megyek is, még pizsamában vagyok.

Kép
vindolanda

Itt is kisütött a nap :D
Lehet, elsétálunk majd a boltba, hiszen Rugó tegnap már inkább csak hőemelkedéses volt :P

Kép
vindolanda

Sehol senki. Visszavonulok :arrow:

Kép
vindolanda

:roll:

Kép
vindolanda

Vindo apa még jobban elintézte a szűrőt :x majd megnézi,hogy meg lehet-e csinálni...............

Én is elvoltam vásárolni,jóóó sok pénzt otthagytam :( pedig semmi extra dolgot nem vettem,egy cipőt Beninek szükséges volt és 2400ért,de még is... a hús drága,de nem mondhatom,hogy nem esztek ki is törne a háború... Jajjjjj......

Irina miújs? voltatok Ádival orvosnál?
varga tünde

És kérünk helyzet jelentést a mi kis Hőseinkről!!! :)
varga tünde

Sziasztok

Betegek, hősök mi újság?Mi hogy vagytok?

Mi teganp szülinapi bulin voltunk du-án. a két gyerek annyira édes volt. Mondjuk uncsi tesó fiú, hát olyan ereje van, Emma félt is néha, de folyton ott volt.:-) Készültek képek, majd hozok.

Ma ovi. Sajna kisbarát még mindig beteg. Emma biztos szomorú.

Lassan megyek a dokihoz TP-re vesz, aztán megyünk ovi után kereszt szüleimhez.:-)

Várom a jövőhetet, hátha megmutatja magát ketteske! :-)

KépKép
kaqk
Debrecen

No megint kutyafuttában, mert most a Nagyi van nálunk. :)

Zsozsikám nagyon jól van, semmi vérzés vagy rossz közérzet. :) Az arcán látszik az elúlt hónapok kálváriája, kissé sápkóros, meg néha olyan megviselt, de hamar túl esz rajta. :)
Egyelőre még nagyon rosszul alszik, nehezen kap levegőt, horkol, kimarad légzés, de ez is el fog múlni. Ha talál olyan pózt, akkor már csak csukott szájjal horkol. :)
Nagyi megnézte a fülét (én is láttam a tubusokat), az orrmandula helyét is meg akartuk nézni - hogy hegesedik -, de nem láttuk a nagy torokmanduláktól. Viszont szabad szemmel láttuk a lepedék alját, ami azt jelenti, hogy gigamega nagy orrmandulái voltak!
Nagyi (anyukám) elmesélte, hogy zajlik egy orrmandulaműtét :shock: - csak azért, mert kérdeztem.

Gyógyul Zsozsikám, fogjuk vissza ezerrel, mert azért vannak most szabályok.

No megyek, Ádira és a többiekre is kíváncsi vagyok, majd jövök olvasni.

Kép
Kép
Kép
gremese

Sziasztok!

Mesi! De jó, hogy javul a helyzet! Szuper! :)

Mi most értünk haza, én ügyfélnél voltam, Apáék meg elmentek bölcsi után a játszótérre! :) Milyen jó ötlet volt! :)

Kaqk! Hallottam, hogy lecsökkentik a táppénzt... :( Mennyire érint ez egy kismamát??? :roll:

Tündi! Ez most a vonalzód? :lol: Néztem ám, hogy miért rakod fel ennyiszer a naptárat... :? Amúgy nagyon jó! :)

Gréti hogy van? Lehet, hogy írtad már, csak nem tudtam visszaolvasni... :?

Kép

Kép
regcsiken14

Panndi! Lehet, hogy már írtam, de kötőhártyagyulladásra nagyon tudom ajánlani a szemvidítófüvet! Akinek már ajánlottam, és kipróbálták, ott is bevált, szóval tényleg jó. Szelit 3 nap alatt helyrehozta, nem kellett cseppenteni a szemébe! 8)

Barátnőm kislányának már pedzegették az orrmandula műtétet, állandóan folyt az orra, szünet nélkül, hónapokig. És ők is elkezdték szedni a D-vitamint. Két hete abszolút nem folyik az orra! :) Talán megússzák a műtétet is! :) Szeli is folyamatosan szedi, és kopp-kopp azóta nem is volt beteg! :) Komolyan mondom, egy kincs. Bár most már jön a jó idő, a napsütés, az is segíteni fog a kis betegeken! :)

Kép

Kép
regcsiken14

Kedves Topiklakó!

Kommentelj még holnap estig a Babanet cikkeihez, hátha Te leszel az a szerencsés, aki nyereményjátékunk keretében ezen a héten egy remek Chicamaca baba és gyerekfüggőágyat nyer majd, a Fuggoagy.hu jóvoltából!

Kép

Nemcsak nyerhettek, de segíthettek is azzal, ha például eláruljátok: ha már szükség volt rá, miképp szabadították meg a gyereket a fejtetvektől?

Elő a farbával: szerintetek szükség van-e napirendre egy baba életében, vagy sem?

Kedves Olvasónk írását is kommentelhetitek, ahol a maguk kálváriáját osztja meg számtalan praktikus tanáccsal fűszerezve, húgyúti fertőzés témakörében.

Hasonló jellegű, igényes és praktikus írásokat egyébként szívesen publikálunk, nemcsak a Te Történeted rovatban - bár oda is várjuk történeteiteket. Írásaitokat erre a mélcímre küldjétek: szerkeszto kukac babanet pont hu.

Megtaláltok minket a Facebookon is, ha van kedvetek, csatlakozzatok, nagyon jó kis közösség alakult ki ott is!

Üdv:

Dia

[size=12:d15e2bdd2c][color=blue:d15e2bdd2c][b:d15e2bdd2c]Gyerekszoba blog - Neked is volt gyerekszobád?[/b:d15e2bdd2c][/color:d15e2bdd2c][/size:d15e2bdd2c]
dia
Budapest

Halihó, lányok!

Mesi, de jó, hogy Zsozsi már ilyen jól van, hurrá!!! :-D
Giga-orrmandulák :shock:

Kaqk, akkor várjuk a képeket.:-)

Regi, ez a D-vitamin és nuku nátha jól hangzik. Ki fogom próbálni. Milyen adagban érdemes szedni, napi 1 csepp?

Ádi tegnap teljesen jól volt, láz nuku, egész nap semmi fülfájás, kezdtünk örülni, de hajnal 4-kor fülfájásra ébredt. Ma S volt vele itthon, nekem hétfő az egyik hosszú dolgozós napom. Napközben voltak orvosnál, közben Ádinak megint 39 fokos láza és újbóli fülfájása lett, de most végre el tudtuk kezdeni (a nem hánytatós) antibiotikumot. Azt remélem, pár napon belül már minden oké lesz, neki szokott gyorsan hatni az ab. Holnap én leszek Ádival itthon.

Vettünk fülsapkát (amiben melegíthető kis víztartályok vagy mik vannak). Tudom, ezt lázasan nem lehet hordani, de a láztalanság mit jelent? Napok óta totál láztalan legyen vagy két láz között lehet?
irina

Regi,pont a szemvíditófüvet ajánlottam én is Andinak :) :)
D vitamint hol kapok? és van vmi neve :)

Irina,szerintem láztalan állapotban használjátok :)

:arrow: hulla vok :) de.mh,Mírával fülészet-ha lázas lesz menjünk HP-ba...,aztán barátnőmmel és lányzóval cipőt mentünk venni :) Én nem akartam,de kaptam :)
+szelektáltuk Míra ruháit.... gondolhatjátok... polókat el sem kezdtük :) Szeintem most férjhez adom a csajszit,ruházni pár évig nem kell :)

KépKép
viranka

Irina két láz között lehet, mi cicusnál úgy használtuk.
jobbulást a drágának++++

Vera próbáltalak hívni, csak nem vetted fel. Mi nem voltunk 15 percet a HP-ba., nagyon gyorsan végeztünk.
Remélem Míra nem lesz lázas.
Ruhák :lol: :lol:

Mesi jó olvasni, hogy jobban van Zsozsika :D
cicus is nehezen viseli a szabályokat amik a műtét után lettek.
Ma kaptunk engedélyt, mehetünk már ki egy kicsit a levegőre. Ujjongott mikor mondta neki doki :D

Vindo szépek lesztek hamarosan :)
Én is átrakattam a bojlert, most a kazánházban van, ott nem zavar senkit :roll:
Ha kész lesztek majd kérünk képeket.

Kaqk azért a 12 hetesen ritkán mondják meg :D

Tündi jó a naptár :)

Cicuska jól van. Jövőhét hétfőtől mehet oviba, végre. Már nagyon várja. Gergikének a jobb füle még nincs teljesen rendbe. Egyenlőre szüneteltetjük az ab-t, mert már besokkolhat tőle :roll: Most orrcsepp és orrszívó-porszívó. Jövőhéten vigyem vissza kontrollra és akkor meglátjuk mi lesz. De akkor is bemehetünk soron kívül :) . Ritka rendes orvost sikerült megismernünk :D
Gergi is mehet levegőre de csakis fülvédős sapkában :roll:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Verus, én nagyon szeretnék egyszer egy lányt, akit szanaszét öltöztetethetnék vagány ruhákba. :lol:
Mi van Míra fülével?
irina

Sziasztok!

Vera, nagyon szépeket alkottál! :)

Kaqk, jó tornát! :)

Jól sikerült a vizsgám, remélem, köszi, hogy gondoltatok rám. :)

Megyek, mert az órákon kívül a héten még lesz egy élettan részvisga is, pénteken v szombaton... Arra sokat kellene tnaulni még...

Pussz.

Kép
Kép
Kép
zdori

D-vitamin:
Most még véletlenül se találom, hogy milyet vettem, de 1000-es lágyzselatin kapszula. Egészségboltban vettem. Nem lehet túladagolni, úgyhogy én a lágyzselatin kapszulát elvágom, és Szeli szívószáljába szoktam belenyomni, vagy a szájába, de azt már nem engedi. Innivalóban nem oldódik, mert olajban van, mint a Vigantol.
Kb. két hét múlva már észre lehet venni a hatását.

Ádinak és Gerginek jobbulást!!! ++++++++++++

Kép

Kép
regcsiken14

Amúgy nem olcsó, 2990-ért vettem, asszem 100 db volt. Puritan's Pride.
Van 400-as is, de az tabletta, és Szeli még ilyesmit nem tud bevenni.

Kép

Kép
regcsiken14

Kép

Kép
regcsiken14

Emlékeztek még Linikére (Mmarica)? Jól olvasom a facebook-on, hogy "pillanatokon belül" kistestvére születik? :roll:

Kép
Kép
Kép
gremese

Mesi,elméletileg áprilisra van kiírva és hugica érkezik :)
Míra füle néha fáj,fülzsír van a dobhártyáján holnap viszem vissza ,és egyre rekedtebb :(

:arrow:

KépKép
viranka

Jó reggelt!

Dóri, ügyes vagy :D

Betegeknek jobbulást!

Nálunk ma munkanap van, szerintem jól le fog hűlni a lakás fűtés nélkül. Megrakjuk a kályhát, aztán tartja valamennyire :roll:

MOst ennyi, még sok dolgom van így reggel.

Emese, emlékszünk :D

Kép
vindolanda

Viranka! Jaj, szegény Míra! Egy kis fülmosás nem árt... :roll:

És ezt mi itt a topikban miért nem tudjuk, hogy Lincsimincsifincsinek kishúga születik?

Zsozsikám eléggé sápkóros, még mindig rosszul alszik - de legalább nincsenek rémálmai, hogy szívják a fülét. :shock:
Horkol ezerrel, még mindig nehezen jön a levegő, de lassan rendeződni fog, ha leválik a lepedék.

Mi csütörtökön megyünk két dokihoz, hogy megnézze, addig nem mehetünk ki. :(
Oviban szerdán lesz fényképezés - erről (is) lemaradunk...
De az első, hogy meggyógyuljon!

Dóri! Tanulj tinó! :wink:

Kép
Kép
Kép
gremese

Jó reggelt!

sajnos nagyon sokan vannak akik tojnak a fejünkre:-(

D vitamin:-)

Kis mandula nélküli csajoknak jobbulást!!!! pár nap bezártságot kibirjátok és végre itt a jó idő, ezek után betegségek nélkül élvezhetitek a friss és melegebb levegőt:-) Végre!

Mi már készülődünk a húsvétra, kidekoráltuk a házat húsvéti motivumokkal, húsvéti versecskét is tanultak a fiúk:-)

Húsvét napján korán keltem,
ünneplőbe felöltöztem.
Rózsavízzel elindultam,
e kis házba bekopogtam.
Üdvözlöm a ház lakóit,
keresek egy kislányt itt,
rózsavízzel locsolkodom,
piros tojást elfogadom.

Heni
KépKép
heni81

Hahó Lányok!
Megjöttünk a nagyizásból. Jól éreztük magunkat, a gyerkőcök is, bár az elején összeszedtünk valami náthát.

Látom Zsozsi és Gréti túl van a műtéten. Mindkét leányzónak gyors gyógyulást kívánok!!!!!!!!!!

Heni!
Áron is tanulgatja a verset?

Regi!
Nem is tudtam, hogy a D vitamin erre is jó!

Viranka!
Hű de szép dolgokat készítettél megint!
Mírának jobbulást! Bálóval minden rendben?

Kaqk!
Hogy érzed magad? Pocaklakó jól viselkedik?
Uncsitesó Emmácskával egyidős?

Irina!
Ádónak jobbulást! Megint a füle? Pedig egy időre szépen rendben volt minden vele...

Vindo!
Jó munkát!

Most ennyi, majd jövök még....

Kép
gica1

Sziasztok!

Délelőtt hívtak a bölcsiből, hogy Szelike elesett a motorral. :( Nagyon vérzett neki, be is vitték rögtök a sürgősségire, de szerencsére picit szakadt csak fel, összehúzó kötést kapott. Apja hazament vele. Nekem még mennem kell délután 3 helyre, aztán rohanok hozzá haza, Kis Drága!
Úgy megijedtem, meg ő is. Benéztek hozzám az irodába, kicsit elszontyolodott, hogy én még nem megyek velük haza, de aztán apja feldobta, hogy majd legóztak, úgyhogy elfogadta.

Kép

Kép
regcsiken14

rögtön... legóznak...
(egy kicsit még ideges vagyok, látszik... :roll:)

Kép

Kép
regcsiken14

Regi, nagyon sajnálom, ami Szelikével történt! Jöjjön rendbe minél hamarabb!!! Sok puszi neki!
Köszi a D-vitaminos tanácsokat!

Gica, de jó hallani Rólatok! Akkor most rendben van Gergő és Zsuzsó :-)

Heni, a húsvét szelleme korán beköltözött hozzátok 8)

Verus, szegény Míra, jobbulást neki!

Helyzetjelentés: az éjjel jól telt, de este még nagy sírás volt fülfájás miatt, remélem, az ab. ma már hat és nem lesz semmi. Voltunk kint, hát ismét konstatáltam, mennyire utálok játszóterezni, pedig errefelé még válogatni is lehet köztük és tényleg szépek vannak. Sétálni imádok, de az a nyomulás a játszótéren meg az unalom :roll:
irina

Halihó!

Én is itthon, ma a Kedves hozza majd Bercót, úgyis arrafelé van dolga. Én meg leeresztek. Ma nagyon-nagyon húzós napom volt. Az egyik gyerek nekem akart jönni, no, nem álltam le vele verekedni, szóltam és visszavitték az intézetbe. Akkor már szeretett volna inkább dolgozni. A többiek is extrán zsongtak, kész vagyok. Nem egy könnyű csapat. :roll:

No, de inkább az öröm. Szuper, hogy Zsozsi is ilyen szépen javul. Remémel Gergőke, Ádi, és Míra is gyorsan jobban lesz.

Zdori, csodálni tudlak csak. Remek csajszi vagy! :lol: Gratulálok Neked is.

Emese, köszi a helyzetjelentést. Maricának minden jót kívánok én is.

Heni, én is válogattam már verseket a tanítványaimnak, csak ma nem jutottunk odáig, hogy hozzá is kezdjünk, mondjuk náluk lassabban megy a vers tanulása. Karácsonykor például annyira örültünk annak is, amikor az egyik gyerek képes volt két sort elmondani, valamennyire megjegyezni.

Jaj, szegény Szelike. A szája sérült?

Vindo, olyan szép idő van, nem biztos ám, hogy nagyon kihül majd. Jó munkát!

Gica, jó hogy jöttél. Gyerkők már ismét oviban?
dmaggie

Maggie, szia!
Sajnálom, hogy ilyen napod volt, nem tudom, mi lehetett a gyerekekkel... :cry:
Tényleg nagyon klassz az idő, napszemüvegben vonultunk. :D
irina

Nem tudom, írtam-e, de Ádi most a kétoldali fülgyulladás miatt nagyon rosszul hall. Ennyire rossz még nem volt a helyzet. Remélem, semmilyen maradandó károsodást nem fog okozni a gyulladás.
Gondolkodtam, miért nem szúrták fel neki, de a genny már átszivárgott mindkét dobhártyán.
irina

Irina! Mikor látja orvos Ádit?

Kép
Kép
Kép
gremese

Ha spontán perforált mindkét dobhártyája, akkor kiürül a gennyes savó, és az AB rendbe fogja tenni. De az a gond, hogy a dobhártya "pillanatok alatt" bezárul, és ha csak kicsi a rés, illetve a trutyinak van utánpótlása, akkor újra kell paracentálni. Zsozsinál is volt ilyen, perforált a jobb dobhártyája, és még másnap is jött belőle rendesen. Kicsi volt a rés, és fel kellett szúrni ismét.

Kép
Kép
Kép
gremese

Irina milyen orrsprayt használtok?
Naponta minimum 10 alkalommal orrszívás, Ők még nem tudják rendesen kifújni az orrukat.
Az orvosnak meg mindenképpen mondjátok.

Regi gyógypuszik a kis drágának.
Még jó, hogy párod tudott érte menni :roll:

Maggie szerintem a hirtelen jött tavasz megzavarta őket is :roll:

Mmaricáéknak hatalmas gratula és drukk, hogy gyors szép szülése legyen :D De örülök, hogy végre náluk is összejött a tesóbaba :D

Gica jó, hogy újra vagy :)
gyerekek oviba?

Heni aranyos kis vers :)
mi nem nagyon készülünk a húsvétra :roll:
nagyon nemszeretem ezt az ünnepet :oops:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Mesi, köszi, h segítesz. Ádi jobb füléből sok minden folyt, a bal is áttört, de abból alig valami (igaz, az szombaton még csak hurutos volt, másnapra fájt neki). Orvos látta szombaton, hétfőn és még pénteken is megyünk. Vívódott, hogy felszúrja-e, de ezek szerint csak látta, hogy szivárog, ha nem nyúlt hozzá. Ma Ádi jól van teljesen, szerintem hat az ab. Én is amúgy a genny miatt aggódom. De az nem tud felszívódni a szövetek között, ha megszűnik az utánpótlása (mert hat az ab.)?
Ha súlyosbodna, úgyis rendelés. Én remélem, hogy elég az ab. napi adagja, most kevesebbet kap, mint a másik orvosnál anno (nem a réginkhez járunk, mert igazából nem hozzá tartozunk és nem gyerekfülész, ezért akartam is inkább a Madarászba menni).
irina

Móni, a fülész felírt orrsprét, kikeverték a gyógyszertárban. Ádi amúgy nagyon jól tud orrot fújni, de szívom is neki.
Sajna a fülsapkát nem hajlandó hordani, de majd akkor adom rá úgyis rendesen, ha 2 napja láztalan.
irina

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?