A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » BABUCIT 2008-ban!

"Amúgy" tényleg megyek :lol:
:lol: :lol: 8)

KépKép

KépKép
nadina01

Laptetűvel távozol, látod?!!! :D :D :D :D

KépKép
benó

Itt vagyok lányok!

Hát Benó, neked tényleg nem küldünk több sms-t. Ugyanis küldtem neked,hogy nincs netem, erre Te követsz engem, hogy merre vagyok. :wink:

MártiÁ Kérek tőled egy telcsiszámot,mert a tiéd nincs meg nekemés a Benó megbízhatatlanná vált sms ügyileg. :lol: :lol: :lol: :wink:

Kép
flóra 11

Bocsi, Ildó, mikor küldted? :oops:

KépKép
benó

:( :( :(

KépKép
benó

Bocsánat, én nem is értem, pedig itt volt a telefon mellettem a szobában, hogy nem hallhattam.... :oops: :roll:

KépKép
benó

Na, de azért nincs örök harag? :?

KépKép
benó

Látom, mire tudok jönni, pont elmegy mindenki. :(
Nem baj,ma úgyis a honlapot kell csinálnom, ezért maradtam itthonés biztosan nézegetik időnként,hogy csináltam-e valamit. És eddig nem volt net, tehát csak most tudtam az első oldalt feltölteni.

Most meg telefonom volt.

Kép
flóra 11

Én itt vagyok, Ildó, én, a bűnös. :cry: :D

KépKép
benó

:lol: :lol: :lol: :lol: Benó,én egyáltalán nem haragszom! :D :D :D Csak nevetek rajtad, hogy már nem is hallasz. :lol: :lol: Már se nem látsz,se nem hallasz a varrástól. :lol:
Most csak azért vonultam el,mert hosszú telefonom volt. :wink:

Kép
flóra 11

Bűnös Benó. Jó alliteráció. :lol: :lol: :lol:

Kép
flóra 11

Én nem vagyok az a fajta,aki megharagszik. :wink: Ne izgulj. :D

Kép
flóra 11

Most telefonált az egyik kolléganőm, mondta, hogy szerveznek bortúrát, és ha én nem is, de a Gy. menjen el. Jó, nem? Menjen, szerintem is. Jó az. :D

KépKép
benó

Reméltem, hogy nem eszel meg virtuálisan. De azért bocsi. :D

KépKép
benó

Egy iskoláról telefonáltak nekem ma, rögtön fel is vennének, mondjuk ez is szlovák, de sokkal közelebb van. A baj az, hogy én olvastam a hirdetésüket,arra jelentkeztem,ott informatikust keresnekés németszakost. Az informatikai részét tudnám vállalni,de a németet nem. Én csak az alapokat tudom. :(

Kép
flóra 11

Képzeld, hogy varrtam a baboknak muffin alakú párnát, a tetejére pedig tudod, olyan pöttyöt, már csak ki kell tömni (nincs tömőanyagom, majd du. veszünk). :D

KépKép
benó

Nincs semmi baj,Benó. :wink: :D

A bortúra nagyon jó dolog, én is szeretem. Neked fárasztó lenne,sajna,meg nem is kóstolgathatnál. De a Gy. tényleg elmehetne. Aztán már tényleg nem panaszkodhatna, hogy nem törődsz vele. Még a szórakoztatásáról is gondoskodsz. :lol: :wink:

Kép
flóra 11

És így akkor nem akarnak felvenni? :(

KépKép
benó

Na ja. :D

KépKép
benó

Már csak táncoslányokat kéne szereznem. :lol: Vicc volt.

KépKép
benó

Hú, de ügyi vagy! Ez igen! És mekkora az a párna?

Kép
flóra 11

Hát, várj csak... Kb. 30 cm magas, és 30 cm széles a legnagyobb részén, tudod, ott az oldalán felül. :D

KépKép
benó

Bocsi, nekem megint telefonom volt. Ma legalább 7-8 telefonom volt már. Állandóan ugrálok.

Kép
flóra 11

Akkor jólgondoltam. Akkor ez tulajdonképpen olyan ülőke lesz,nem?Amin ücsöröghetnek majd.

Kép
flóra 11

Most engem is hívott egy lány, mégpedig az, akiről írtam, hogy lombikra mennek és tök jó, mert sikerült nekik :D :D :D :D :D :D :D , és már 13 hetes a baba, otthon vannak, tőlünk 1 utcányira, és mondta, hogy majd menjek át hozzá. :D

Hát, nem tudom, Ildó, lehet-e majd ezen ücsörögni.... gondolom, majd, ahogy sikerül.... :oops: :lol: :lol:

KépKép
benó

A munkahellyel nem beszéltünk így tovább semmiről. Ők felvennének, csak ugye ez év közben macerás. És mondtam nekik, hogy alkalmazásban vagyok jelenleg. A felmondásomat be tudom adni, csak ott a felmondási idő,nekik viszont úgy kellene, hogy már hétfőtől jó lenne, ha belépnék.

Kép
flóra 11

De jó nekik! Akkor gratula! És neked is jó, lesz a közelben egy kismami.Majd sétálhattok is.Hány babát vár?

Ha ücsörögni nem is,de henteregni, gyömöszölni biztosan jó lesz. :wink:

Kép
flóra 11

Hát, az úgy tényleg elég gyors. :?

KépKép
benó

Egyet. :D

KépKép
benó

Apuka félt is attól (az én kollégám), hogy esetleg kettő vagy három lesz..... :lol:

KépKép
benó

Megyek egy kicsit az ágyra, mert itt már nagyon elültem a hátsóm. Puszi :D

KépKép
benó

Vagyok, csak közben dolgozom a honlappal is.

Meg volt itt a pasi, aki hozta a gépelést. Hétfőre mondta,most ért ide. :?

Kép
flóra 11

Oké, én is dolgozom, majd jövök. :wink:

Kép
flóra 11

Csináld csak.

Képzeljétek, lehet, hogy a Gy.-t rá fogom tudni venni, hogy elmenjen egy nyelvtanfolyamra. :D Tegnap mondta, hogy ha már úgyis csekkeket kell feladni, fizessem be az angolra is. Mondtam, hogy talán még egyszer meg kéne próbálni úgy, hogy előtte tanfolyamra is jár (már egyszer volt ilyen, nem tudom, emlékeztek-e rá, tök mindegy), és mondta, hogy az sok stb., de mondtam, hogy ez is sok és ablakon kidobott pénz, hogy folyton befizetgetjük, elmegy, megbukik stb. Láttam, hogy elgondolkozott rajta. Hátha. :roll: Többet nem mondom neki, mert akkor annál inkább nem megy sehová, de azért reménykedem.

Na, én is még ezt a házikót (1 db kb. 3 órája, vagy mióta :shock:) befejezem, aztán szedem össze a lakást meg magamat.

KépKép
benó

Befejeztem. Tök gáz, hogy ennyi ideig bírom csinálni. :? Megyek pakolászni.

KépKép
benó

Hali

Ma nálunk átjáróház volt....hugomék (mind a kettő),apám,gyerek keresztanyja,Márti...stb...

Kép

Kép[/
tancsu

Szegény Heni :( szöget ütött a fejembe: milyenek azok a 3 perces fájások? 3 percig fájnak, vagy hárompercenként vagy mi? :roll: Anyám, én azt se tudnám, hogy amit érzek, az mi a franc. :wink: :lol: :lol:

KépKép
benó

Csak hogy fokozzam a bűnösségem: most látom, hogy apu hívott, azt se vettem fel, még ilyet. :roll:

KépKép
benó

Kicsit benézek. Van valaki?

Kép
flóra 11

Én itt vagyok. :D Persze. :D

KépKép
benó

Haladtál a honlappal?

Tőled szerettem volna kérdezni, hogy ha szivacsot felvágok apró darabokra, az jó lesz szerinted tömítőanyagnak a párnába? Mert a flíz (vlies) vagy mi, tudod, az a vattaszerű, szerintem az drágább lenne, de ha az béna szerinted, akkor veszek olyan vattaszerűt. Mit gondolsz?

KépKép
benó

A szivacs az még jobb is ebbe. Tömörebb lesz, jobb lesz a tartása.

Kép
flóra 11

Oké, köszi. :D

KépKép
benó

Ja, haladtam a honlappal, csak a képekkel sok a macera.Nyírni, forgatni, kicsinyíteni, stb.

Kép
flóra 11

Elhiszem. :? de tökre ügyes vagy, hogy ilyeneket tudsz csinálni. :D

Megyek, kedves, mert jön haza a zuram :lol: , nehogy beszóljon, hogy elhanyagolom. :lol:

KépKép
benó

Pá. Ne is hanyagold el. :wink:

Kép
flóra 11

pussz, koptam :D

KépKép
benó

sziasztok

edina: örülök, hogy ilyen olcsón megúsztátok a kocsit. szegény, jól kiszúrtak veled a szoliba :evil: . én világos börü vagyok és ha nem vigyázok én a napon rákra sülök :twisted: :roll: :wink: :cry: :lol:

heni: nagyon szép lesz a szoba :lol: . ti mindjárt külön fogjátok rakni a picúrt?sajnállom a korai fájásokat, nagyon vigyázz magadra és pihenj sokat.

ildikó:mázlista vagy, hogy megint otthon lehetsz :wink:

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

tegnap bementem a biztositóba, KOOPERATIVA, ahol szerettem volna megszüntetni a kocsi biztositást, mert nagyon drága. ott mondta a nö, hogy nem lehet, mert ök nem a szerzödés kötés dátumát veszik, hanem az egész évet.
erre én kérdeztem, hogy ök erröl miért nem értesitik az embert. azt mondta, hogy biztos kaptam általános szabályzatot, amibe ez benne van és meg mondtam, hogy nem :evil: ., mert akkor tudák róla. nem?
és a negyedévente kiküldött értesitöjükön is rajta van. én meg vittem magammal és megmutattam, hogy nincs.
igy buktam 53.000ft-ot miattuk :evil: :evil: :evil: :evil: .
de a nö megnyugtatott :roll: , hogy lehet, hogy ök drágák, de ök több mindent nyújtanak /na persze :evil: :evil: /

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

Sanyimnak meg azért küldte ki az ALLIANZ a köv. negyed éves csekket, mert az a lökött nö nem megszüntette a biztositását, hanem csak egy negyed évre leállitatta :evil: :evil: :evil: .

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?