Halihó!
Ma én is voltam UH-n, a babika pont akkora, mint amekkorának kell lennie

Persze a nagy beszélgetésben nem nézettem a lába közé, de sebaj.
Nagy beszélgetés: dokim elmondta, hogy aki júli 1 után szül, annak kell fizetni, ha nem munkaidőben szül a választott orvosánál. Ami bosszantja őt is, hogy mi van akkor, ha pl. reggel 9-kor beindul a szülés és a gyerek csak fél5-kor bújik ki? Vagy a műtét elhúzódik? És, hogyan kell majd fizetni? Előre le kell szerződni az anyával? Szóval, ezek a kérdések nem csak minket izgatnak, hanem a dokikat is. Arról nem szólva, hogy, idézem: "abszolút nem áll érdekében senkinek, hogy ügyeleti időben szüljön". Vagyis, tuti, hogy sokkal több lesz a programozott szülés-császár.
Egyébként az is vicc, ami a vizitdíjjal megy. Bemész a rendelőbe, onnan elküldenek a pénztárba (János kh. főbejárat, 18 óra után traumatológiai ügyelet-itt lehet befizetni), majd a nyugtával visszamész a rendelőbe. Persze, aki eszénél van, előre megveszi a "jegyet", vagy mit, de ehhez még hozzá köll szokni.
ckat: üdv közöttünk...jókat derülök a hsz-eiden

Bors nekem is tecc...legalább rövid a vez.név is hozzá?
brigi: én is drukkolok Neked a lányhoz
AFP ismét: uxi, az AFP csak az egyik hormon, aminek a normáltól való eltérése Down-ra utalhat. Nekem ezen kívül még hármat néztek, ezek összeredménye hozta azt, hogy kb. 3% esélye van a Down-nak.
Egyébként nem izgulok jobban, mint más egy fogtömés előtt, főleg nem a fizikai része aggaszt. Inkább az, hogy utána ne görcsöljek. Meg, persze, elsősorban, hogy jó eredményt kapjunk!
bori: én is csak olyanokat kívánok, amiket terhesség alatt nem lehet. Mondjuk, én "rosszalkodom", amikor megeszem egy kis camambertet, de sajnos a tatárbifsztekkel még min. egy évet kell várnom

Akkor meg már nem akarom enni
Bercit már nem bírják a csajok, mennem kell.
A holnapi drukkokat kérem szépen!
Jovi