Sziasztok!
Hrk, köszönöm a linket, ha lesz egy szusszanásom, megnézem mindenképp!
Ételek:
Azzal én sem értek egyet, hogy egy csomó mindent el kell hagyni.
Annyi helyről hallottam, hogy a cola megnyugataja a gyomrot. Évente max. 2 dl-t ittam, de most, terhesség alatt bevallom, többbször megkívántam. Sztem, ha megnyugtat és emiatt nem jön ki a kaja és nem fogy el az ember, meg nem szenved, az is jó a babának.
A kádfürdőzést tényleg nem ajánlják hosszú távon, mert felmelegszik a magzatvíz, illetve akkor sem nagyon ajánlják ha vki hajlamos a fertőzésre. De pár perc erejéig nem árthat.
A só meg sztem is butaság. Miért is ne ehetnénk? Illetve fűszereket? Jó, nem azt mondom, hogy minden nap csípős, baromi fűszeres kajákkal tömöm magam, de azért a magyar konyhára nagyon jellemző egy csomó fűszer és mégsem mondható el, hogy felmenőink egészsége emiatt rosszabb lenne.....
Én is eszem fehér kenyeret és pl a bio zöldségekben abszolút nem hiszek. Kétszeres ár, de ugyanolyan szennyezett levegőn teremnek, szóval.....
Nálam is a megkívánom, jólesik, megeszem elv érvényesül persze keretek között.
Ez a születés hete nagyon jónak ígérkezik. Főleg a tb tanácsadás, de sajna pont aznap egész napos családi banzáj lesz, így nem tudok elmenni.
Tegnap végre eljutottam az elefáni babadiszkontba, ahol kiderült, hogy az egész bútorrendelés megváltozott. Eddig erdélyiek csinálták, mostantól németek (hurrá

), emiatt nem is lehet rendelni május 1-ig, és sok változik, de még nincs katalógusuk. Persze az antik sötét színű, amit kinéztem, megszűnik....
Voltam a Ch. Modában is, ki kérdezte, hogy milyen? Hát, nem volt rossz, bár a tavaszi, nyári rucik közül nekem csak a vászon tetszett. De azért vettem pár dolgot. Árakat mondjak?
TAJ-kártyát is sikerült csináltatnom, szóval nagyon rohanós, fárasztó, de eredményes tegnapom volt.