Edina,örülök,hogy jöttél!Várjuk a beszámolót Grétiről.
Reni,sajnálom a depidet!Tök megértelek!gyere fórumozni többször vagy ha csak beszélgetni van kedved,tudod a számom!
BFKata,kitartást neked is!
Mangoráék remélem hazajönnek már!
HuSzilvi,indiszkrét kérdés:Anyós akkor miért nem tobzódott Csabika iránt,mikor ti moziban voltatok?
elhiszem,hogy nem csíped a gyakori felbukkanásokat.
Munkához gratula.
Móni, ez az időzített bomba fogalom marhára tetszik
Kabátzseb, hú, ez az Ági féle felsoroltakban majdnem benne van,csak ott még a cumi is kiesik!
Zsuzsi, örülök, hogy jól éreztétek magatokat anyóséknál, de nem értem ők miért nem fogják meg.inkább nem kommentezem ezt.
Ajándékok, szuper.
Zsófi ügyes kislány.
Játszószőnyeget sajnálom nagyon.remélem még nincs veszve minden.
Többiek?
Szombaton voltunk a Camponában, Márk egész jól tűrte,nézelődött meg alukált kicsit, kapott egy h&m-es nacit meg kicsi előkéket nyálcsorgatásra, aztán a c&a ból 2 együttest, egy bodyt meg egy nadrágot, meg elhoztuk a libriből a 2 könyvet neki (egy mondókás, egy Thomasos)
Tegnap meg elrepült apa, már a Hiltonban nyújtózik.
Nade, azt hiszem vége a jó éjszakáinknak, és a nappalok se túl jól alakulnak mostanában.Mióta Fleurék itt voltak, minden nap van egy kb egész órát krokodilkönnyekkel végigüvöltős időszak, semmi nem vígasz ilyenkor, ja és hajnali kelés.
Most,hogy magunk voltunk, éjjel 2x kelt, simival és cumival megnyugtattam, visszalaudt,de hulla vagyok.
D.u megyünk babamasszázsra, a védőnővel megnézetem a fogbújást.Nagyon kínlódik napok óta szegénykém, senkinek nem kívánom.
Kata

[/

Csoportban
Márk, masszázsra várva...
Dani
A két kispasi amint mindegyik a másik anyukájával szemez