A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2011. januári babavárók

Kis-csillag, a fórumot illetően teljesen igazad van! :D

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd

Egy pillanatra tisztára bezavarodtam a hirdetésen az előző oldalon. Ugyanilyen babakocsit adtam el nyáron, csak merev mózessel és az ágya is ugyanilyen Reginek :D

Monka ne aggódj a körmöm miatt, jó erős :lol: Holnap drukkolok aztán jelentkezz amint tudsz. Apukád elég rövid időre volt csak :cry:

Csill csak nem tudsz akkor megszabadulni a pocak keményedéstől :cry: Próbálj pihenni, hátha... Jót mosolyogtam a tavalyi házassági évfordulótokon, aranyos lehetett, azért próbálta menteni a menthetőt :lol:

Salsifraga november elején kezditek a lakásfelújítást? Húúúha, bátor vagy. Azért akkor te inkább már csak dirigálj max!

Msi hogy van Baló? Remélem javult mára! Viszont az rossz hogy te is bekaptad, vigyázz be ne lázasodj, jobbulást! Ez mindig így van ikreseknél hogy heteket kell bent feküdni a kórházban szülés előtt :shock: ? Azért az kemény lesz neked is és párodnak és Balónak is. A babakocsival akkor hogyan tovább? Marad akkor a drága verzió és apának a nyugtató?

Krisztin de rossz tud lenni amikor elszáll az írás, nekem is pár napja elment, hát én is majdnem elbőgtem magam :cry: Nekem is Regivel is meg most is bővebb a folyás mint normálisan és néha egész átlátszó, de nem magzatvíz. Regivel a végén beszívtam többször, voltunk vele kórházban is megnézték, mert annyira átlátszó volt, hogy biztos voltam benne, de nem az volt. Nyugiiiii, minden rendben van!!! Örülök hogy tetszik a tábla meg a többi :D :D Látod varrni pl. nem tudok, nem is tudok tanácsot adni a takaróhoz, de ha kész leszel, mindenképp dobt fel a képet!!!

Lenojo jó hogy jöttél! Levi szeret iskolába járni? Beírtam Veronikát a tábliba, szép név :lol: Megy a drukk hogy gyorsan kialakuljon az új menetrend!

T.timi na akkor majd a nappaliról dobhatnál már képet ha meglesz a relax szék is :lol: Jól hangzik a terved ha bírod december közepéig. Tényleg rossz otthon egyedül, én Regi miatt jól bírom, de különben én se. Az ünnepek meg gyorsan eltelnek, aztán már jön a január és ki tudja, lehet hogy kamarabb is jön, aztán alig leszel egyedül otthon.

Bettike ügyes vagy, fotó a pólyáról? :lol:

Rebeka akkor kitartás neked október végéig, úgy látom nem lesz akkor könnyű :cry: Előbb nem tudsz eljönni, ha nehezen bírod? Tündériek a rucik :D

Kis-Csillag jöhet a táncoló távirányító és a pocakfotó is :lol:

Klem jó hogy bejelentkeztél! Nagy gratula a félúthoz és hogy érzed a pindurit :lol: Nem semmi hogy hintáztatni kell a fenekét a babónak, éjszaka akkor nem sokat alszol? És bírod? Veszélyeztetett terhesként inkább feküdnöd kéne sokat, nem ? Az jó lesz ha tudsz jönni sűrübben és fénykép meg jöhet!!!

Nlzs már nem tudtam elépzelni miért nem jösz! Az ájulást sajnálom biztos a vérnyomid volt, nem kéne megnézetni, nehogy más miatt legyen??? Nem ütötted meg magad??? Most már lassíts vissza, vigyázz magadra! A felfázást is lehet meg kéne nézetned, ha komolyabb akkor kéne rá gyógyszert szedned :cry:
Mosógépnek a helye Angliában a konyhában van. Először nagyon furi volt, de már úgy megszoktam hogy ha egyszer hazakerülünk, akkor is oda fogom rakni. Ott nincs hely esetleg? És akkor nem kéne kibontani a kádat.
Nekem a terheléses cukor+vérvétel úgy volt, hogy éhgyomorra odagaloppoztam, megszúrták az ujjam a cukor mérővel, utána meg kellett inni a cukros löttyöt amit nekem kellett vinni (gyógyszertárban kellett megvenni), két óra múlva volt a rendes vérvétel, akkor vették le az öt csővel. A nyaralásos fotókon, ami most készült két hete, nagyon jól nézel ki, én nem látok sehol bálnát :lol: A 4D-re meg tök jó az időpont a 24. héten szerintem. Én a 22. héten voltam Regivel és akkor készült a gyönyörű mosolygós kép.

Beze köszi, aranyos vagy!!!! A kocsit meg persze ne hagyd magad, nekem is írtak ám ilyeneket amikor nyáron eladtam a két kocsimat, próbálkoztak, de el is hajtottam őket. El fog az menni, csak idő kérdése!

KépKép

KépKép
nyufó8

Sziasztok! :)

timi nekünk a felújítás nem lesz nagyon komoly, padlócsere és falfestés. Azért csak olyan későn kezdjük, mert van 2 albérlőnk, és ők akkor költöznek ki... Remélem, zökkenőmentes lesz, én igazából a családi okoskodóktól félek.. "Mi jobban tudjuk" stb. :evil:
Ügyes vagy, hogy olyan sokáig tervezel dolgozni. Én elvileg nov. 30-ig vagyok.

rebeka nagyon édik a ruhák! :) :)

lenojo szép név a Veronika! :)

klem örülök, hogy felbukkantál! :) Jaj, ez a ringatás..nagyon aranyos!!!

bettike milyen jó, hogy sok testvéred van! :) Olyan furi, nekem semmi tapasztalatom nincs babákkal, igazán picit közelről még nem nagyon láttam! :) Azt se tudom, hogy kell megfogni. :roll: De azért biztos menni fog!

nlzs jól teszed, hogy nem bánod Korzikát, nagyon helyesen tettétek, hogy elmentetek! Nagyon sajnálom az ájulást, borzasztó lehetett. :( Felfázásra nagyon jó a vörösáfonya, akár aszalva, vagy teában, tényleg hatásos! A 4D-t én úgy tudom én is, hogy a 24. hét körül érdemes, mert már elég nagy a baba, ahhoz viszont még elég kicsi, hogy beleférjen a képbe! :wink:
Bevallom töredelmesen, a pocaknövekedés engem is megriaszt, szégyellem ezt nagyon, hiszen annyira vártam a babát, és soha nem voltam ilyen boldog, mint most. Pedig annyira még nem is nagy. :oops:

nyufó hát a felújításban tevékenyen biztos nem veszek majd részt! :D A család segít majd, na, a hátulütője persze az okoskodás lesz... :(

Kép
salsifraga

salsi

persze,bele fogsz tanulni ez biztos :)

beze

2 hete voltam uhn.a honap végén meg megyek 4dre.magán rendelésén van ez a doki azzal nincsi is semmi baj,csak a védőnős tanácsadásra jut ki ritkán,pedig rengeteg kismama várja.ő a kirendelt terhesgondozó.de nyugodtan eljárhatok magánrendelésére is ha akarok.majd menni akarok hozzá magánba is,mert most egy ideig nem lesz uh és havonta nem árt elmenni megnézetni mi a helyzet odabent.

KépKép
bettike83

Nlzs: megértem, hogy teljesen pesszimista vagy, anyagiak terén mi sem állunk fényesen, tartozásunk nekünk is van :( amit fizetni kell, ugyan nem frankban, Hufban, de ha nem jön össze a dolog, akkor havi 50ezer lesz a részlet.. De reméljük nem, mert az nagy érvágás lenne az ikrek mellett :( Sajnos az élet nem habostorta, de úgyis lesz majd valahogy! Úgy még sosem volt, hogy sehogy!
Amikor barátnőm terhes volt, még úgy volt, hogy nem tudnak venni kiságyat mire megszületik a baba - na és akkor mi van?? - mondtam én, hiszen egy újszülött elalszik egy hordozóban vagy mózesban is 1-2 hétig! Ma a tescoban és az auchanban összeszorult a szívem nekem is, a szebbnél szebb vadonatúj babaruhák, amikor 2 "rövidujjú" body kerül 2500-ba - azért a pénzért, ugyan használtan, de veszek 19 másikat! (mostani teszveszes talán megnyert aukcióm :D) Szar az élet, sajnos, a magyar fizetések megint csak azok, mi sem vagyunk gazdagok, és hála az égnek, a magyar kormánynak és a családfának, nem is leszünk :roll: :lol: De nem izgat, legyen 1 váltás ruhája a gyereknek, legyen neki egy lyuk, ahol elalhat, ez mind lényegtelen! Az a lényeg, hogy szeretetben nőjön fel! Mert a szeretet az, ami mostanság a legkevesebb jut egy gyerekre!

Fájdalom: ismerős, éjszakánként akkorákat reccsen valamelyik csigolyám forduláskor, hogy a hangjától rosszul vagyok, továbbá mintha szétrepedne a puncicsont odabent, meg mindkét forgóm, de háton feküdni, meg aludni egyáltalán nem tudok :( És még nekem tetézi hogy reped a bőröm mint állat, és fáj :( A köldököm mellett, amit már oly' sokszor említettem itt, bal oldalon, felfelé terjedően egy szép kékes-lilás stria, ami valószínűleg érint egy cuki kis bőrideget, így ha fél óránál tovább húzza a gravitáció a hasamat, akkor majd megőrülök, annyira fáj, hozzáérni olyankor lehetetlen, csillapítani nem lehet semmivel :( Próbálom mindenféle trükkökkel megtartani a hasam, hogy a gravitáció ellen tegyek, pedig még hol a vége! Még szinte alig van hasam szerintem ahhoz képest, ami majd lesz 10 hét múlva.. És néha már pánikszerűen azt is beképzelem magamnak, hogy fáj a hegem, ami köldöktől lefelé éktelenkedik végig a hasamon, mint egy választóvonal az életben - ami mindig emlékeztet arra, hogy az előző orvosom tönkretette azzal a vágással az életem - örökre. És sokszor imádkozok azért, hogy az a heg kitartson az ikrekkel még vagy 10 hétig, és nehogy gáz legyen vele, pláne akkor, amikor egyedül vagyok itthon.

Úgyhogy kérlek NLZS, igenis tessék jönni, tessék Neked is kirinyálni magadból a gondjaid, a fájdalmaid, a hisztid, ahogy most én is, ahogy a többiek is, és mindenki! Megértjük egymást, sőt, segítünk, ahol tudunk, támogatjuk egymást, vagy csak épp felpofozzuk a valóságba ismét :D
Tessék nyugodtan jönni, kibeszélni magadból azt ami bánt, ami fáj, de ugyanúgy azt is ami boldoggá tesz :)

A hasad biztosan nőni fog pedig még, és miért ne szeretne utána is apa? Nekem van ez a heg, a hasam tele striákkal, de apa egyszer sem nézett rám úgy, mint egy selejtre :D Ha szeret, akkor téged szeret, nem a hasad bőrének pihepuhaságát! :wink: Hiszen te vagy a gyermekei Anyja! :) És szerintem aki itt hordó, az én vagyok :lol: :D :wink: :lol:

Terheléses cukor: igen, teljesen éhgyomorral, sőt, még előtte nap sem szabad túlzottan bevinni szénhidrátot, mert az is megmásíthatja az eredményt.. A védőnőmmel már kitárgyaltuk ezelőtt. Vizet valamennyit lehet előtte inni éjjel, de azt is mértékkel. Igazi kínzás ez a kismamáknak :( Nekem úgy lesz, hogy fél8-ra megyek, vesznek vért, adok pisit, megiszom a cukrot és 2 óra múlva újra böknek. Van ahol másképp megy, szerintem az a tuti, amit ott mondanak :)

AZ én kölkeim egyébként előszeretettel csapkodják meg a hólyagom, mintha látnák.. Vagy mintha tudnák mennyire élvezem :twisted: Főleg mikor tele van :lol: Most már feljebb is érzek néha könyöklést, meg néha köldök felett is, de a leggyakoribb lent középen.. És amikor valamelyik kifeszíti magát.. Az egy álom :lol: de a rémesebbik fajtából :lol:

Sokunknak vannak nyűgjei, sokan elhallgatjuk, én is, tuti más is. Mert nem akarjuk egymást terhelni, ami elnézhető, hiszen mindenkinek a saját gondja a legnagyobb, vagy csak mert nem akarjuk világgá kürtölni..
De ettől még ugyanúgy szeretünk és hiányolunk :D Ahogy azokat a zugolvasó kismama társakat is, akik már több hete, hónapja ide sem néztek :) Szóval megértem, hogy negatív vagy, de ez miatt nem kell homokba dugnod a fejed :)

Beze: minden pasi "hülye" - a férjeink és a jelenlévők természetesen kivételek :D :lol: Jól tetted a visszaírást, nyugi, úgyis megveszik! :wink:

Na most jól kipofáztam magam, most én dugulok el :lol:
Bocsánat, ha bárkit, akárkit is megbántottam valamivel, bocsánat ha kicsit tenyérbemászósra sikeredett amit írtam :roll:
Ráfogom a terhességi hormonokra :lol:

Kép
kis-csillag
Tököl

csak csatlakozni tudok az előttem szólókhoz. :)
elfáradtam kicsit.
különösen ma.
de egyben vagyunk és élünk.
baba táncol, én meg csak pislogok a változásokon.
állítólag ez a legszebb rész :D
wow.
ah, jut is eszembe,
festő és/vagy burkoló ismerősök vannak ? sos kéne :)

Kép
spumilla

Készülök ezerrel Albániára - bár egyelőre még csak lélekben. :)
Most éppen albán zenét hallgatok, ha valakit érdekel:

http://www.youtube.com/watch?v=PcOXe2el ... re=related

Szerintem varázslatos! :)

Kép
salsifraga

enyém baba is ficánkol,de nem annyira mint ezelőtt,valahogy lenyugodott
vagy ez a hűlye idő őt is bántja,vagy nem tudom.

KépKép
bettike83

nah jó estét, eldepizgetünk ebben a szép esős időben..?

Krisztin: még nem voltam terhes, így nem udom milyen érzés ha elfolyik a magzatvizem...de sajnos nekem is elég nagy mennyiségű a folyásom, néha olyan hogy sok üldögélés után felállok és mintha kifolyna magától...gondoltam is többen írták,hogy incontinens tüneteik vannak, gondoltam ez lehet, de persze a kisördög nekem is a fülembe súgta,hés hogyha magzatvíz...?
Annyit tudok mondani,hogy a magzatvíz lúgos kémhatású, a folyás meg ált. savas, tehát egy pH indikátor papírral meg lehet állapítani, amit talán kapható gyógyszertárba,de lehet medencekezelő szaküzletben is, hiszen a medencék vizének is a pHját mérik.
Teljesen megértelek,hogy beparázól, ha otthon vagyok (minden másnap) akkor egész nap mindenem fáj, folyamatosan magamat figyelem, és különböző kórképek cikáznak az agyamban,szóval szörnyű!!!

Timi:megértem a fenti okokból,hogy melózni akarsz..azt nem tudom, mennyire laksz messze a munkahelyedtől,és hogy mivel jársz be, de télen már veszélyes bejárni, jön az infulenzaszezom, nekem már most sorra az arcomba trüsszentenek, köhögnek az emberek,nagyon idegesítő..ha meg leesik a hó,akkor meg nagy a csúszás veszélye...szóval nemtudom,hogy ér e annyit az az egyhavi pénz..szerintem 1hónap táppénz nem a világ..nekem is dec.20ig kéne kihúznom, ha nem akarok táppénzre menni, de kiveszem a összes szabimat,és egy havi pénzt lichtosan hozok haza az nem a világ..

Klem: gratulálok, hogy érzed már a kisfickót!érdekes egy fazon lehet, hogy ilyeneket művel,csak hogy mozogjál :o ha nem jár neked nagy terheléssel, és már nem vérzel,akkor persze simán mocoroghatsz kicsit.
jah az anyagiakat haggyuk, remélem úgy lesz ahogy te gondolod,hogy a párom jóval többet hoz haza, mint én..

Rebeka: nagyon szépeket gyűjtöttél te is a babódnak!

Nlzs:
Totál megértelek,most rám is ilyen hatással van az idő...de azt tudod,ha eddig ment a két srác felnevelése,akkor a harmadik miért ne menne...jah a csajos téma is tökre kiakasztó,hogy ugye örüljél a kisfickónek,de azért mindenki ahzt várta volna el,hogy végre egy kiscsaj szülessen...meg neked is jobban jött volna, ha később jobb kezedként,barátnőként is ott marad veled majd az életben..
Az bizti,hogy kéne beszerezned vérnyomimérőt!nem lehet,hogy nem ittál eleget aznap? képzeld nekem otthon ihenés közben szívdobogást hallom a fülembe,lüktet a dobhártyám,szabályosan úgy,mint amikor túlterhelem a szívemet..szóval tényleg teljesen átalakul az egész keringés..
Az meg hogy szeretni fog e a férjed...hát mesélted,hogy sokkal nagyobb darab voltál, és akkor is szeretett vagy nem? és úgy is szeret,hogy fel van vágva a mellkasod, és részben torzulhatott a nőiességed,nem? nekem a szívműtét után a legrosszabb a heggel való megbarátkozás volt..mai napig ha felveszek egy kivágott fölső akkor megbámulják,egyébként se gyógyult szépen,vastag heg nőtt a helyére, és lángvörös az egész,amikor én fehérbőrű vagyok...elég nehéz volt így ismerkednem is, és nagyon sokáig zavarta a szexuáliséletemet is. De ha találtál egy olyan férfit,aki így elfogad,akkor szerintem a legkevsebb,hogy a gyermeke kihordása alatt kisebb csikok lesznek a hasadon.

Ikresmamik! nekem is kell kardiovizgálatra mennem,én kitaláltam hogy az országos kardio intézetbe megyek Dr. Kádár Krisztinához, neten nézegettem,de nem láttam,hogy van rendelési idő,csak magán klinikán. Ahova ti kaptatok időpontot ki csinálja majd a vizsgálatot? van rendelési idő? ha tudtok egy számot adni,akkor privibe megírnátok nekem? hátha nem tudok bejutni a kardióintézetbe..csak azért ragaszkodom hozzá,mert ott műtöttek engem is.
Msi: jobbulást és szerintem nyugottan fogyassz C.-vitamint kb. 500mgot csak legyen meg a 2-3 liter folyadékfogyasztás is! és tudod a gyulladásokra nagyon jó a jó kis tyúkhúsleves!

Jah ma eléggé érzékeyn voltam, beszolt az egyik doki,hogy legalább 32hetesnek kinézek...később megkérdeztem tőle a cukorterhelést megcsinálhatom e úgy ahogy msinek is lehetne,hogy csak a 2órásit vetetem le, erre azt a választ kaptam,hogy azt csinálsz amit akarsz, legfeljebb a te gyereked lesz hülye gyerek...nah mondtam,hogy a következő beszólásra lefejelem, meg is jegyezte,hogy elég agresszív lettem terhesen,hát igen ilyen stilusban kostolgatjuk egymást,de azért ez már túlzás volt..

Kép
Kép

Dokinál controll: Okt.04
avrenim
Budapest XVII. kerület

avrenim ez durva, ez a dokis beszólás!!! :evil: :evil:

Hogy kell kis betűket írni?? Sehogy se sikerül. :(

Kép
salsifraga

AVRENIM

a fejelést megérte volna a bunkó doki..hogy lehet valaki ilyen :?

KépKép
bettike83

Köszi Lányok a bíztatást, Kis-Csillagot olvasva el is szégyeltem magam, mit akarok én, nem semmi lehet a két babucival a hasadban, nem tudom mi ütött belém. Mindjárt kimászok a lélekgödörből.

Még senki sem volt most ezen a cukorterhelésen? Hogy-hogy?

Nyufó, bocsi nem is tudtam, boldog névnapot édi-bédi Reginek! :lol: :lol: :lol:
Mi is gondoltunk a konyhára a mosógépnek, de hová rakom a szennyeskupacaim, mert fura lenne a konyhába, a fürdőbe meg most így nem férne be, én is sajnálom a kádat, de még filózok míg nem állunk neki. Nálad hol a szennyes?

Majd holnap igyekszem jönni, most bocsi hirtelen mennem kell.

Kép
nlzs

nagyon kedvesek vagytok lányok!!! TÉNYLEG!!!!! nem a vizem folyik vagy legalábbis nem az a bizonyos víz. mert ma meg nem. Szóval csak én vagyok kattyós. ez a jobbik :) reagálni most nincs időm, viszont pár kép a rucikról jön:)
sorry de nem tudtam annyira lekicsinyíteni:) :lol: de már gépen van. csak a másikon van a photo shop:)
holnap nőgyógyi után este jövök.
addig is minden jót!!!

KépKép
Kép
krisztin76

nlzs

nekem a 25.héten kell mennem,ugyhogy még van időm.
mindekinek vannak ám rosz napjai,ezen ne aggódj,néha én is hordónak érzem magam,de ez velejár,utánna pedig tök jó látni a kerekedő pocit és ahogy rugdos,az annyira aranyos :) ne aggódj a lelkigödör miatt,én 1 hete voltam ilyen helyzetben,most jobb,jobban érzem magam.

krisztin

még jó h nem az folyik,más meg ha folyik az természetes :)

KépKép
bettike83

Avrenim, ezt a b.kó parasztot, komolyan, megáll az eszem!!! :evil: Egyáltalán nincs nagy hasad, szerintem pont jó, a többivel meg ne foglalkozz, tudom, mondani könnyű, de hidd el, nem éri meg! Mostanában én is beszólogatok, és utána azért jobban érzem magam, akkor is, ha az illető nem is hallotta. :oops:

Nlzs, nekem is kemény a pocim, és mivel Marci még faros, inkább lent érzem a rúgásait.

Nyufó, Kis-csillag, bízom benne. :wink:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd

Salsi: ez ám a tuti ráhangolódás :wink:

Avrenim: ez az indikátor engem is érdekelne biza, majd lehet utánaérdeklődök gyógyiban..
Ez a heg dolog, ugyan az van nálam is mint nálad :roll:
Én a SOTE-ra megyek vele október 4-én. Hajdú Júlia Professzor asszonyhoz, beutaló kell asszem..
Ez a doki, szánalmas :evil:
Írom priviben a számot!

Salsi, te miért szeretnél kisbetűket? :D

Nlzs: nehogy elszégyeld magad, kérlek! Ha tudnád nekem hány depis epizódom van egy héten :wink:

Van egy kedves film, abból hoztam egy idézetet neked :)

"Miért zuhanunk a mélybe?
Hogy megtanuljunk kimászni belőle!"

Jó éjt mindenkinek!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kis-csillag 2010.09.07 21:43-kor.

Kép
kis-csillag
Tököl

nekem nem sikerül a kisbetű!!!

Kép
salsifraga

Salsi: jelöld ki a szöveget, amit kicsiben vagy nagyban akarsz és a beíró rész felett a betűméretnél állítsd kicsire vagy nagyra :)

Kép
kis-csillag
Tököl

HEJJ! Most látom csak, a vonalzómon a baba előre lépett :lol:

Kép
kis-csillag
Tököl

kiscsillag köszi!! köszi

Gratula az előrelépéséhez! :) Én is néztem, hogy a tojáshéjas babám takarja a 25-ös felét! :)

Kép
salsifraga

---
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára lenojo 2012.07.13 00:27-kor.
lenojo

monka: megy a drukk mára! :) Remélem minden rendben lesz, aztán mesélj!!! :)

nyufó: tegnap megvettük a székeket, nagyon jók :) az össze szereléssel voltak nehézségek, de végül sikerült, és minden oké és szép :) jól mutat a szobában :)
A képeket küldöm amint meglesz minden, mert még azért nincs teljesen rend, de nem felejtettem el :) :)

avernim: 15 km-re lakok a kórháztól és busszal járok, de ott szállok fel a házunk előtt és itt szállok le a kórház kapuban szóval nem távolság. Igen nem a világ ha táppénzre kell menni, csak nekünk nagyon sok a kidás, mert nincs kitől kapjunk cuccokat mert nincs kicsi a családban, meg nekem már nem élnek a szüleim, apa szülei sem tudnak úgy segíteni, szóval nekünk minden pénz kell, hogy minden meglegyen a babának, mert hirtelen sok mindent kell megvenni, plussz a lakást befejezni, amihez az kell hogy ne menjek állományba, peresze ha valami lesz, vagy nem bírom, vagy ilyesmi akkor elős a baba és otthon maradok, de én optimista vagyok, és bízom benne hogy végig tudom csinálni :)
(csak a rendelésre nem megyek már a végén)

KépKép

KépKép
t.timi

----
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára szonce82 2012.03.31 18:52-kor.
szonce82

----
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára szonce82 2012.03.31 18:52-kor.
szonce82

Jó reggelt!

Nlzs
húha neked akkor most tényleg összejött, dokinál voltál felfázással?? Lehet ilyenkor bármit is kapni rá?? Én is parázok néha hogy elájulok itthon és nem tudja senki Balo meg itt van egyedül a lakásban(((((fáj nekem is mindenem, forgóim mindkettő, most új hogy alól a derekam legalja tulajdonképpen a farcsontom is, néha olyan mintha a hüvelyem nyomná szét a gyerek…lehet most harántba van a gyerkőc és azét tágulsz…

apa nálunk is feszül 1000L hogy mennyi lesz a következő törlesztő a lakásra, bár nekünk havonta emelkedik….én igyekszem nem idegeskedni rajta mert úgy se tehetünk mást(( most ugrálok csak igazán örömömbe hogy nem nagyobb a lakásunk…ebbe a hónapba 60 helyett 100 lesz ha így halad a frank akkor tuti sehova nem megyünk, gyerekek itt járják ki az általánost…szerintem panaszkodj nyugodtam azért is vagyunk itt, hogy ezeket is meghallgassuk nem csak a szépet és jót…

csatlakozom kis-csillaghoz én aztán tényleg össze-vissza vagyok vagdalva, hegek mindenütt, Balóval nem volt szerencsém és a fél hasam zebra ( a csíkos a divat úgyis)…se normális cic se normális has…jó a fejem se stimmel nagyon, de a zacsiba nem kapok levegőt :D viccet férre, ha szeret az urad akkor tényleg nem azért hogy olyan legyél mint a műcickós cicababák a magazinok elején…

mi Balot a mai napig a mosogépen pelenkázzuk fürdetés után, nincs bent pelenkázó, nem is férne hova, de ha a fürdőből kiveszitek a nagy kádat, helyette tusolót raktok és mellé befér a mosógép akkor úgy megoldható hogy a mosokonyha gyerekszoba legyen nem??? Vagy félreértettem az elhelyezkedéseket?

nem kell szégyellni magad, mindenkinek megvan a maga baja, neked most ezek okoznak keserűséget teljesen jogosan…én is csak azért írtam le velünk mi van mert néha jó ha tudja az ember hogy nincs egyedül a kakiban és mások is megbíróznak vele ahogy te is meg fogsz….

nyufó
Baló jobban van, én is csak köhögök, lázam és hőemelkedésem se volt (kopkopkop) ikreknél van ahol a 28. héttől be akar fektetni a doki én is ettől tartottam, de örülök hogy csak a 36. hét körül gonodlja…akkor már szívesen megyek én is , jobb biztonságban a babák miatt és pár hetet balo is kibír , az apjáva azért lehet ha a bölcsi működik…kocsi marad a drága, apának rendelem a nyugtatót de ő mondta elsőnek hogy nem fér be a babakocsi…

kis-csillag
na igen főleg ha harnátból feszíti ki magát akkor guvad csak igazán az ember kismamájának a szeme….most hogy Bence is aktív azt játszák hogy kétoldalról rúgnak, és nem vicc de imbolyog a pocakom, mintha fociznának és passzolnák a labdát egymásnak…én okt 7.re kaptam időpontot magzati szív uh-ra…

avranim
én az I. női klinikára kaptam időpontot ott van egy doki (akinek a nevét elfelejtettem már:S) és hozzá kel menni, az ország legjobb diagnosztája vagy miszöszt mondott a dokim…külön száma nincs, felhívtam a nőin a terhes patológiát és kértem echokardiográfiára időpontot…de itt a babák szívét nézik…enyém szívemet jövöhéten és kiderül rámondja-e az ámment a

KépKép

KépKép
msi22

jó reggelt lányok

estére megit elfogyott az energiám, így marad a reggeli fórumozás :D
jajj nagyon csúnya idő van, a hangulatom is totál befolyásolja. nem szeretem ezt az esős, borús időt :(

látom többen kiírtátok magatokból a problémáitokat. ez így van redjén. azért jött létre ez a kis közösség hogy biztassuk, támogassuk egymást és természetesen nem csak akkor várjuk a hozzászólásokat, ha az pozitív. úgyhogy csak nyugodtan panaszkodjatok. valószínű mindannyiunk átesik hasonló dolgokon, amit részben a megemelkedett hormonszint is okoz. na meg ez egy más állapot. nagyon jó ez a csapat. nekem is sokszor segítettetek mikor szükség volt rá. szóval nem kell semmit szégyelleni, tessék jönni és leírni :D

szonce: szegény, jól megjártál az éjszaka. a kisfiad ezek szerint szeret éjszaka játszani. :D de hátha most kipiheni az éjszaka fáradalmait és tudsz te is egy picit pihizni még.

timi: majd ha tudod rakj fel képeket a székekről. én is nagyon kíváncsi vagyok rá :wink:
megértelek hogy dolgoznod kell. elhiszem hogy minden forintra sükséged van most, hogy jön a pici. sajnos nagyon is megértem és csak kitartást tudod kívánni hozzá. mindenesetre vigyázz magadra

krisztin: megy a drukk a nőgyógyászhoz, majd meséld el mi volt. szorítok :)

avrenim: ez a doki tényleg tök bunkó :evil: hogy lehet valaki ennyire paraszt? főleg hogy azért a kismamik érzékenyebbek az átlagnál. de ne aggódj, egyáltalán nincs nagy hasad
köszi a babaruha dícséretet :D

spumilla: ha elfáradtál, pihenj egy kicsit. kell néha egy-egy lusti nap is :wink:

kis-csillag: olyan szépeket írtál, hogy majdnem megkönnyeztem. annyira megható volt. de teljesen egyetértek veled. a gyereknek a szeretet a legfontosabb és valóban sok esetben abból jut a legkevesebb. a hitel minket is nyomaszt, nagyon nagy tartozásunk van a házépítés miatt. sokszor én is úgy érzem nem fogom tudni megoldani a dolgainkat, de valahogy mindig van végül. csak nehéz...

salsi: biztosan belejössz a gyereknevelésbe. korábban írtam hogy nekem is vannak ilyen paráim, hogy úristen mit meg hogy fogok majd csinálni vele az első napokban, de ha más el tudta látni mi miért ne tudnánk? :lol: majd belejövünk hidd el

nyufó: sajnos valóban nem tudok eljönni táppénzre november előtt, hasonló okokból kifolyólag mint a többiek. tényleg elég nehéz, de már megy a visszaszámlálás: még 8 hét és pihi. bár a munkahelyemen szeretnék ha még novemberben legalább otthonról dolgoznék, de azt majd meglátjuk hogy érzem magam :)
Reginek utólag boldog névnapot (nem tudtam bocsi :oops: )

klem: örülök, hogy jöttél. sajnálom ezt a gyuszit a vizeletben. mindenképpen beszéld meg a dokival mit tudsz tenni ellene. és pihenj sokat

monka: tök jó hogy hugod marad még ma veled. együtt mentek a genetikára? nagy nagy drukk neked hozzá és majd gyere képekkel :D

magzatvízszivárgás: hát látom sokunknál előjött ez a téma. megértem a parát, hisz honnan tudnánk az e vagy nem. nekem is nagyon nagy mennyiségű híg folyásom van mostanában. először én is megijedtem, de mivel rugdos odabenn a bébi gondolom minden ok. olyan jó, hogy közel egyidős terhesek vagyunk és szinte mindig ugyanazokkal a gondokkal találkozunk. legalább tudunk egymásnak segíteni.

na megyek dolgozni lányok, de később megpróbálok még jelentkezni

az ultrahangosoknak nagy nagy drukk!!!!

KépKép
Kép
rebeka85

rebeka: vigyázok!! :) Köszi!

KépKép

KépKép
t.timi

chf 225 hu baz....asszem nem most fogom feszegetni a váráslást apánál...csak kicsit sürget az idő, egyre kevesebbet tudok mászni....de most nem kezdem magam ezen rágni, elég ha apának lángol a feje...:(((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((( na szép reggel....

KépKép

KépKép
msi22

Salsi: :D vonalzós infó :lol: aranyos :D "tojáshéjas baba" :D

Lenojo: a 24. hetet én is borzasztóan várom, az a bizonyos vízválasztó vonal :roll: De neked már csak pár nap :D Én nem akarok hülyeséget mondani, de már a 19-20. héttől érzem néha-néha csuklani őket :D Fura érzés, de totál más mint amikor rúgnak :D

Timi: az utazás így nagyon jó, szuper az optimizmusod, és így is lesz, végig bírod csinálni :wink: Legfeljebb télen hóban tundragatyát húzol :lol: hogy fel ne fázz :wink:

Szonce: még egy "sorstárs" :wink: szivárgás miatt én is paráztam, parázok. Babód szerintem az idő nyomja el, ahogy olvasom Ádinak is zűrös éjjele volt. Esetleg délután ha lesz időd, aludj vele Te is egyet. Örömmel olvasom, hogy milyen tiptop apuka volt a férjed a szülés után, én férjem is félve fogja meg őket így picin, de biztosan beleszokik majd :D
Na tessék :( Chf-et sajnálom :cry: Romokban az ország :cry: és a magyar ember élete :cry:

Msi: azta :shock: akkor a ti törlesztőtök se kutya :shock: ilyen erővel asszem mi maradunk albérletben nyugdíjazásunkig :shock:
Csíkos divat :lol: :lol: Aranyos! :lol:
Msi, segítsek neked járgányokat lesni? Figyelj, barátnőm (ikres) úgy csinálta, hogy kinézett egyet, megvárta a szülést, s akkor rendelte meg, mivel (elnézést mindenkitől!!!!) ikerterhesség során az anyasági dupla, tehát 170E.. :roll: Nyugi, meglesz a kocsi, mire használni kell!!
Időpont de kár :( Talizhattunk volna :D

Rebeka: amikor visszaolvastam, mit írtam, én is majdnem elbőgtem magam :oops: Lehet abba kéne fejeznem a fősulit és átmenni pszichológia szakra :lol: :lol: :lol:
Én is ennek örülök, hogy itt szinte egy ugyanazon terhességi korban vagyunk, megértjük egymást, és tudjuk egymást támogatni, segíteni stb. :)

Monka: nagy drukkok a mai genetikai UH-ra :D:D Hányra mész? :)

Mi jól vagyunk, beszállok a nagy mennyiségű híg, színtelen folyásosok közé :lol: Kicsit beparáztam reggel :oops: de minden ok :D
Nem tudom ti hogy vagytok ezzel, de nálunk ma reggel 4:15-től majdnem 4:45ig megint karateedzés volt a hasamban :roll: :oops: :shock: Ha ezek rászoknak, hogy kint is ezt csinálják :lol: Akkor apa amikor délelőttös lesz, tud segíteni kajcsiztatni :lol: :lol: :lol:
Megnyertem a rugis aukciót Soroksáron :D 19 db fiú cuki body, tök boldogság :) 2000Ft-ért :D

Kép
kis-csillag
Tököl

Sziasztok!

Kicsit eltűntem, de jól vagyunk))) épp depiburokban leledzek, vagyis csak voltam. Néha sok gond szakad a nyakamba és úgy érzem nem tudom megoldani, aztán meg egy csettintésre megoldódik minden :D

Törpi beteg volt (mámegint) egy kis hányáshasmenés, a bölcsi számlájára írom))) ez az időjárás is... én úúúúúúúúgy utálom az esőt :lol:

tegnap rábukkantam egy nagyon jó kis turira (Salsi, ajánlom neked is, itt van a biopatika mellett, az orvosi rendelők mögött) csak babacucokk vannak és egy nagy táska lányruhával jöttem haza... :oops: de hát nem bírtam ott hagyni, ráadásul 150Ft volt darabja...
néhányat felrakok))))

Kép Kép

Kép

ezeket kaptuk)))
Kép Kép Kép

Megérkezett az AFP eredmény is. Negatív lett)) az Afp értéke 2,2 MoM, de a doki azt mondta az tökéletesen jó. Ma megyek hozzá genetikai ultrahangra majd délre, remélem minden oké lesz. Már olyan régen láttam a kis sunást, hiányzik :lol:

Délután még bejelentkezem az eredményekkel))))

Bocsánat a képek sokaságáért :oops:

Kép

Kép
anka10

kis-csillag: köszi :) optimizmus az kell, megegyzett már sajnos az élet ahoz, hogy legyen! :)
Úgyhogy dec közepe lebeg a szemem előtt :)
Bár rendelni tuti nem fogok menni, mert nem éri meg ennyi pénzért, meg most össze kaptam az ottani csajjal, mert képzeld ma felhívtam, hogy maradjon ő helyettem rendelni, mert a főorvosnő fél 5-re jön és hogy ne kelljen addig várnom és utána lerendelni a 25 beteget, mert akko nem fogom elérni a buszt, erre ő: én nem maradok, nekem dolgom van és egyébként is jó lenne ha elgondolkodnék rajta, hogy akarom-e csinálni, mert ő így nem tud tervezni ha én aznap szólok neki hogy maradjon és ő megy haza. Erre teljesen kiakadtam, mert most szóltam neki először, na de mindegy. El határoztam, hogy ezt a hónapot megcsinálom még és oktobertől nem megyek rendelni, nekem is jobb lesz, ha 4kor érek haza mindennap nem este 9kor. 12 ezer forintért. Úgyis akkor már leszek, 25 hetes, nem fogok menni reggeltől estig rendelni. Csak a főállásba fogok melózni, de azt végig.

KépKép

KépKép
t.timi

kis-csillag: nekem nem mozog olyan sokat ... pedig a doki az Uh-n azt mondta minden oké, aktívan mozog, jó a szívhang minden, de én akkor is keveset érzem. (inkább csak este fele, de akkor sem annyira)

KépKép

KépKép
t.timi

avrenim: eléggé magamra ismertem a leírásodból. kétnaonta otthon vagyok, magamat figyelem és mindenféle dolgokra ráparázok, szürnyű. és egyben vicces is.
nekem is mondták hogy megváltoztam. az meg hogy ilyen bunkó beszólogatásra le akarod fejelni, tök normális. sztem mindegyikünknél kihúzta volna a gyufát. biztos irigy!

nlzs: én még nem voltam cukron. jövő kedden vetetem le és utána lévő héten megyek a dokihoz kiértékelni.
ezeket a depiket meg írjuk már le. most pl tök megnyugodtam, írtatok itt folyásról, parákról, lelki dolgokról. engem nagyon megnyugtatott. legutóbb azon paráztam, hogy kicsit görcsölgetett a derekamnál. enyhén. - percig. persze egyből, mit ír a net, vagy semmi vagy fertőzés vagy méhszáj-tágulás. nahh, mondom szuper. de már nem rohanok rögtök orvoshoz. vártam egy napot. tegnap már alig volt, csak egyszer éreztem vmi hasonlót szintén enyhén. vicces, dde megkérdeztem a méhszájam, hogy minden rendben van-e vele. úgy "láttam" zárva van. szóval engem megnyugtat hogy nem egyedül kerülget néha a frász meg a kétségek :D

krisztin: sztem nem egyedi eset a parázásod. látod, mind parázunk. néha én is egész rá tudok görcsölni dolgokra. szóval olyan ijesztően. neked meg még ott van a tudat, hogy pánikbetegség, szóval van is mire fogni, talán ez még jobban elbizonytalanít. de ne aggódj, mi is aggódunk :D
nőgyogyit várjuk.

lenojo: én is pont igy vagyok a . héttel. várom,mint a messiást :D pedig nem erre kéne koncetrálni, de akkoris :)
a csuklást én még nem érzem, de már majdnem :)

timi: nagyon érdekel a relax-széketek, mutisd majd meg.

szonce: de jo hogy irod ezeket. nekem is van folyim, néha egész sokaság, aztán másnap meg kevesebb. tiszt.betét van egy nagy dobozzal, még nem volt nap hogy ne használtam volna :D
nekem is volt pár napja 2-3 nap, amikor alig mozgott. kivoltam rendesen. aztám változott az idő meg én is kicsit kevesebbet pörögtem és egyből megindult. futotta a köreit a pociban. huhh, nagyon megnyugtató volt :)
a dokis látogatás után én is egy csomo hétre meg szoktam nyugodni. ez a 6 hetente doki éppen a tűréshatáron van.
cuki Ádám, de jó fej, hogy éjjel dumálni támadt kedve :)

msi: zebradivat :D:D

rebeka: jol hangzik a pihenés ötlet, csak sajnos most nem megvalósítható :) szeptember van, a legjobb munkák ideje+lakásfelujitás+költözés :) szóval max a tempobol tudok visszavenni, de azt mindenképpen.

anka: ezektől a rozsaszin cuccoktol behalok, jaaaj, annyira aranyosak. 150ft-ért? pf, nekem is kell csak kékben :)
a kis csikos kapucnis a kedvencem!!
UH után jelentkezz ha tudsz.

Kép
spumilla

Sziasztok!

Hát igen, be kell vallanom, én is zugolvasó lettem, de most bejelentkezek, nehogy elfelejtsetek :)

Jelentem apának végre sikerült állást találnia, egész szépen fog keresni vele, most nagy a boldogság. a mai a 3. munkanapja. Az már látszik, hogy tele lesz melóval (autószerelő) és sokáig dolgozik, de végre megnyugodhatunk (remélem). Kivárjuk az októberi fizetéseket (de jó, ezt így többesszámban :)) és belevágunk a nagy FORINT hitelünkbe, mert most már költözni kell, nincs mese.
A kislakás továbbra sem kelt el, lejjebb vittük az árát, jött hétfőn rá egy érdeklődő, akinek nagyon tetszett, de ajánlatot még nem tett (nem tudom, mire vár). Én úgy érzem, megtaláltam az ideális vevőmet, remélem ez az érzés kölcsönös lesz és megveszi a kuckómat.

Maja nagyon aktív és igen, engem is felébresztett az éjszaka közepén annyira ropta a táncod odabent. Tegnap volt először hogy egyszerre két helyen éreztem a mozgását, nem tudom épp melyik táncfajtát tanulja, talán a bécsi keringőt? :)

Parák: nekem nagyon rövid ideig tartó görcseim vannak, főleg este. Mivel rövid ideig tartanak, nem annyira ijesztőek, de azért para.
Én elsősorban az inkontinenciától félek, mert a minap teregetés közben tüsszentettem egy nagyot és hát becsurgott. Egyből pánik, hogy ez tuti magzatvíz, de nem az volt, szóval engem ez aggaszt. Azóta szerencsére nem ismétlődött meg, remélem nem is fog.

Meló: én november végéig vagyok, ami ha jól számolom 11 hét még, és nekem is anyagi megfontolásból, bár most, hogy apa elkezdett dolgozni, lehet, hogy lerövidítem. Nagyon utálok már bejárni. Szerencsés vagyok, mert autóval járhatok, nem is tudom, hogy viselném a sok hülye embert a bkv-n, meg a vonaton.
Próbálok nem bejárni a tranzitba (ugye a reptéren dolgozok), és elkerülni a mágneskapukat, így csak az irodában ülök a fenekemen, nagyon nincs is már értelme az ittlétemnek.
A 24. hetet én is nagyon várom, mert olyan szép kis rucikat látni, dehát a babona az babona, ilyen vagyok. Jövő hét szombaton töltöm, akkor viszont fejest ugrok a babaruhákba :)

Sok-sok puszi mindenkinek és fel a fejjel, nem érdemli meg ez a fránya idő, hogy depisek legyünk. Csakazértis!

Kép
Kép
dalmicsek
Gyömrő

Csaó!
Megjöttem a vérvételről, reggel jó hosszú sor volt, mikor a növér szólt, hogy a terhelésesek és a kismamák jöjjenek előre, egyébként ki is van írva ,úgy néztek rám a gyilkos szemek, mit tolakszik, nem is terhes!?
Jól hangzik a tegnapi hordós nyafogásom után, talán tényleg nem is vagyok akkora. S ja és jól jártam utána, majd el sülyedtem: egy hasonkorú lánnyal együtt ittuk a cukros vizet, ami elég szar, bocsi, ugye, én beszoltam a lánynak tegyen bele citromot úgy ihatóbb és mindent a picúrért, na mi volt a válasz?????:"Én nem vagyok terhes", hát így lehetsz pirospozsgás 4 cső vér levétele után!!!!Dehát nagyobb pocija volt mint nekem, nagyon rosszul éreztem magam, s lányos zavaromban össze-vissza magyarázkodtam, főleg mivel egyből felsejlettek emlékek kínos percekről a kövér korszakomból, mikortőlem kérdezték, hogy hányadik hónap??? De erről az oldalról is ugyanolyan hülye érzés.
S rá 2 óra múlva pont együtt mentünk vissza a 2. vérvételre, udvariasan előre engedtem, s magamban mosolyogtam, mert majdnem hozzátettem: úgyis Te vagy az idősebb,nem???- szép lett volna mi,hehehe :roll: :lol: :oops: húú, de gonosz poén,de a depi után jól esett magamban.
Délután 3-kor meglesz az eredmény, nagyon kiváncsi leszek, évek óta nem ettem ennyi cukrot, mióta diétáznom kellett.

Avrenim: Én is 9 éves korom óta járok az Országos Kardiólógiai Intézetbe, sőt 16 éves koromig a Kádár doktornő volt az orvosom, de sajna nagyon rég vol, már nem nagyon emlékszem rá és gyerekként biztos máshogy nézi az ember, az bztos már akkor is a legjobbak közé tartozott.

MINDEN BIZTATÓNAK!!! KÖSZI LÁNYOK!!!!!
KIHÚZTATOK A GÖDÖR TETEJÉRE, MOST MÁR KIMÁSZNOM EGYEDÜL KELL.

Kép
nlzs

Látom ez a visszatérések napja, sokan előkerültünk, ez jó, csak nehéz követni, honnan legyen ennyi idő?!

Mennem kell, majd még benézek!!!!

CHF LEVELE!!!!!- drukkoljunk, hátha megy.- (látom többünknek segítene)

Kép
nlzs

kis-csillag
hát nem akarlak elkeseríteni és remélem nem számoltok rá nagyon, de legjobb tudomásom szerint max 85.000 az egyszeri anyasági, csak a gyes a dupla a gyed is csak egy gyerek után jár nem duplán...én örülnék neki a legjobban ha én tévednék...de még egyszer utánanézek azért....

KépKép

KépKép
msi22

http://www.szmm.gov.hu/main.php?folderID=16344

lentebb a sorban megtalálod, sajnos egyszer jár 85.000 és csáó, nem gyerekenként!!!!

KépKép

KépKép
msi22

Sziasztok!!

Eladó osk-sok szép babaholmi.Felsők,badyk 200 ft/db
Overáll(56-os) 1500 ft/db(kettő van belőle)
Lábzsák 1500 ft/db(kettő van belőle)

Van olyan rugi is ami 200 ft/db,ha valakit érdekel szívesen küldök képeket mindenről.
csucsu99
Budapest

Sziasztok!

Anka: ez a depi dolog már csak ilyen :D Törpi remélem már teljesen jól
van, olyan rossz olvasni ezeket a sorokat, hogy beteg a gyerkő :( De hát hozzátartozik a közösségi élethez :( Esőt én is utálom, de ezt a naptalan, szürke, semmitmondó, szeles, hűvös, felhőst még jobban, tisztára olyan mintha október-november lenne.. Turis és kapott ruhák nagyon édesek, a rózsaszín szoknya és a csíkos bugyesz nagyon tipitopi együtt :D De a farmerszoknyák is nagyon csinosak! AFP-hez gratula, UH-hoz drukk ezerrel, de már valószínűleg végeztél, várjuk az eredményeket :wink: :D Képeket pedig bátran, sokat, olyan szépen megszínesíti az oldalunkat :wink: Szerintem :D

Timi: hát de bunkó az a csaje! :evil: Jobban is teszed, ha befejezed a rendelést, 12E-ért jobban kiérdemled a pihenést. Babus mozgása miatt ne izgulj, pár hét múlva visszasírod, amikor meg egész álló nap nem hagy békén, és úgy járja a hasad a körtáncot, hogy nem bírod majd követni :lol: :D A vonalzón a kiscipőcske már takarja a 25-öt is :D

Spumilla: hogyan kérdeztél rá a méhszájadra? Mantrázás közben? Vagy nem értem :shock: :? :roll: :oops: De a lényeg, hogy minden rendben van :D

Dalmicsek: pont egyik nap nézegettem Muffint iwiw-en, hogy van a lába? Helyre jött már? :D Apa melójához gratula! Enyim apáéval is végre! meg vagyok elégedve, szépen kapott fizetést :D Olvasom, hogy Maja is
keringőzik éjszaka, nagyon édes lehet :D Egyszerre két helyen, akkor
kézzel-lábbal kalimpálózott talán? :D Ilyenkor, amikor pörögnek-
forognak, úgy megnézném őket, hogy hogyan csinálják élőben :lol: Na akkor már csak egy hét és reszkethet minden bababolt Tőled! :D Melyik reptéren dolgozol? Persze csak ha publikus :roll:

Nlzs: de jó :D örömmel olvasom, hogy kiértél a gödör szélére :wink: Add a praclid, segítünk kikecmeregni belőle teljesen :D Azt a csajét megnéztem volna :D :lol: Ugye, hogy nem vagy hordó! Mi itt sokan megmondtuk! Irigyellek az alakodért egyébként, nekem sosem lesz olyan kecses, mint itt sokatoknak, dehát a genetika :roll: :D Meg a lustaság :lol: Igazán szemtelen volt a csaje részéről, hogy nem ő engedett Téged előre, hiszen Te voltál a kismama, nem ő :lol: :twisted: Az eredményed meg biztosan jó lesz :wink:

Nyufó: Nálatok Angliában milyen idő van?? Csak mert egy családi barátunk is ott lakik London mellett, és Ő szokta mondani, hogy amilyen idő van nálunk, olyan lesz itt 2-3 nap múlva :lol:

Ma tiszta felfordulás lett a délelőttömből.. Rájöttem, nem is, inkább kezdem kitapasztalni, hogy a lurik nem szeretik, ha mosogatok :lol: Olyan kalimpálást rendeznek akkor, hogy az csuda :shock: Elmentünk
10kor a Tescoba, vettem püspökkenyér-formát végre (399/db - ez itt a
reklám helye) 2db-ot, mert őzgerincem van, de ilyenem még nem volt,
így egyik nap ebben próbálok kenyeret sütni Salsi receptje alapján.
Apropó Salsifraga, imádlak :lol: A recepted, komolyan, akárhányszor
megcsinálom, eszembe jutsz, most már csinálom TK lisztből, Grahamból,
kenyérlisztból, rozslisztból, vegyesen, keverve, fokhagymás vízzel
lekenve, még majd kipróbálom magvasan is és kenyérnek sütve :D Apa
minden nap azt visz a melóhelyére :D :wink: Nem tudom elégszer
megköszönni :D Bár nem olcsók ezek a fránya különleges lisztek, de
mióta nekiálltam először, azóta nem vettem sem kenyeret, sem zsemlét,
se kiflit! Annak az árát megspórolom a lisztre :D Főleg, hogy a múlt
héten azzal riogatták a jónépet, hogy 300,- lesz egy KG kenyér :shock:
Fáj a fülem, jelezvén, hogy ma lesz egy lightos "migrénem" :(
Valószínűleg a délutánt megint átpihenem.
Vettem mosószert és öblítőt.. Mosószerből folyékony Persil Sensitive-t, Alpe Vera perls-ös, meg BIP sensitives öblítőkoncentrátumot. A boltban nézegettem, hogy mekkorát vegyek, vagy kis adagot, és az csak a babaruháknak, de gondolkodtam, megvettem inkább a nagyobb kiszerelést, így nem kell azon spekulálnom, hogy vajon a babaruhákhoz jót tettem-e a gépbe. Így került a mosószer 2599-be, az öblítő meg azt hiszem 3-400Ft..

Na, eldugulok, megyek kajcsizni, majd még benézek délután :D
Vigyázzatok magatokra, egymásra, mindenkinek puszi és pocaksimi :D

Kép
kis-csillag
Tököl

Msi: ikrek barátnőm júniusban szült, dupla az anyasági!!!! 170 ezret kapott, idén, 2010 júniusában! :D Ezt elhiheted nekem! Ha kell megadom a telefonszámát Neked :wink:
Utána olvastunk, ikrek esetében gyermekenként jár!

Megerősítés: MÁK-ot felhívtam, 85000/gyermek, tehát ikerbabák esetén 170E az egyszeri anyasági támogatás.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kis-csillag 2010.09.08 12:44-kor.

Kép
kis-csillag
Tököl

----
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára szonce82 2012.03.31 18:53-kor.
szonce82

Szonce: azta :shock: a hírstarton olvastam, hogy mi újság a chf-el, ez nagyon durva :cry: több ismerősöm is hasonló cipőben jár :( Hát fel a fejjel, amíg van! Reméljük találnak valami megoldást! Nem olyan régen is volt egy ilyen chf kiugrás.. :roll:

Kép
kis-csillag
Tököl

kis-csillag
húúúú ez nagyon állat:))))))))), akkor azt hogy egyszeri arra értik hogy egyszer kapod csak de gyerekenként.....ezt apa meghallja:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) bearanyoztad a napom....:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

226 chf ez meg gáááááááááááááááááz!!!!!!!!!!!!!!

KépKép

KépKép
msi22

Na, megjöttem. Babó szépen nő, 18.hétnek megfelelő méretei vannak:

BPD: 45 mm
FL: 28 mm
HL: 28 mm
Lepény elhelyezkedése: mellső falon magzatvíz: Kp. mennyiségű
Magzat leírása: durvább rendellenesség nem valószínű.

volt hánykolódás, mutogatta a sunáját rendesen :lol:

Kocsival mentem a korházba és vezetés közben rámtört a hányinger. Azon gondolkoztam hogy a háromsávoson mi a t.kömet fogok csinálni ha jön az "áldás"...
Szerencsére nem lett belőle semmi, igyekeztem egy kis hideglevegővel kompenzálni. Max az ülés alá tudtam volna küldeni a cuccot :lol:

nlzs: remélem azóta jobban vagy. Sajnos akkor is elájul az ember, ha leesik a vércukra. Én jártam úgy az első terhesség alatt, hogy a DM kellős közepén összeestem. Ráadásul szerencsétlenül,hogy megütöttem a számat, még az egyik fogam is letört... Magamat okolhatom, mert gyümölcsöt reggeliztem, meg joghurtot. Na most már sehova nem megyek étlen szomjan, és táplálóbbat eszem))))
miből gondolod hogy hordó vagy? :lol: a párod lógó bőrrel (ami nem is biztos hogy lesz)is szeretni fog hidd el)))
A felfázásra tényleg jó a vörösáfonyatea, nekem anno írtak fel nitrofurantoin nevű gyógyszert, még a medencém is begyulladt. Vigyázz vele nagyon.
4d-n 26hetesen voltam,nagyon jó fotók készültek Petiről))) igaz már egészben nem fért bele a képbe)))

Salsi: jó felújítást :D ránk is vár egy tapétázás))) még nem tudom mikor érünk odáig apával.

Avrenim: vannak ilyen bunkó dokik... nem tehetsz mást mint elengeded a füled mellett,kár bosszankodnod.

Egyébként az anionos betét csomagjában van ilyen indikátor))) én is kipróbáltam ezt a biointimot, valamelyikőtök javasolta.
egyébként én csak ezt a fajtát ismerem, kb 3000 Ft a patikában:

http://www.enpatikam.hu/elanee-ph-teszt-huvelyi-meresre-7x/

Kép

Kép
anka10

kis-csillag: igen, megnéztem a "lelki szemeimmel"

Kép
spumilla

Kis-csillag Muffin múlt héten visszaesett teljesen, valószínűleg azért, mert már nem bírtuk, hogy nem futkározhat és kivittük a Ligetbe botozni (azaz bottal játszani) és az sok lehetett neki.
Evett gyuszicsökkentőt-fájdalomcsillíptót és megint olyan a lába, mint a visszaesés előtt, azaz sántít még, de már határozottan használja. Már meg is hízott, tiszta dagadtfóka, ahogy ül felgyűrődik a háj a hasán. Na de reméljük többet már nem esik vissza majd velem együtt leadja a felszedett kilókat :)

Ferihegyen dolgozok, az 1-2 az egyben van, egy reptér (csak azért, mert sokan kettőnek gondolják). Az irodám az egyesen van. Sokáig a futópályára nézett, de most olyan helyen ülök, ami a parkolóra néz, így van nap, hogy nem is látok repülőket, csak a sok-sok bőröndös utazót. Sziget után fúj, meg a sok-sok büdös lábú szigetlakót szagoljuk. hetekig itt csövelnek a terminálon.
Azért az tuti, hogy ez egy elég különleges munkahely :)

nlzs örülök, hogy elindultál a gödörből :)

Kép
Kép
dalmicsek
Gyömrő

Anka: nem semmi utad lehetett.. :lol: de nagyon jópofán fogalmaztad meg, hogy mit tették volna, ha elkap az ihlet :lol:
Méretekhez, sunihoz gratula :D

Spumi: ez jól hangzik! De jó, hogy ilyeneket tudsz :) :D

Dalmicsek: cegén Muffin :( de aranyos lehet a gyűrődéseivel :D
Kicsit irigy vagyok a munkahelyedre :roll: Imádom a repülőket, amikor fel-leszállnak :D Idelátszik amikor már pár száz méteren vannak és irányba áll, sosem tudom megunni. De amikor 1 hétig voltam a nyóckerben júliusban, akkor meg a ház felett röpködtek el, tiszta mámor :D Csak apa sose visz ki Ferihegyre hogy nézelődjem őket kicsit :( :twisted: Egyébként nem túl hangos? Mert azért némi zajszennyezése van ezeknek a gépeknek.. :shock:

Kép
kis-csillag
Tököl

csillag

neten megnéztem ott csak 62000az egyszeri támogatás.vagy ami neked jár az más?vagy ikrek esetén többet adnak babánként?nem vagyok jártas benne hogy müködik ez.

ma megint szétválogattam egy nagy adag babaruhát,meg még elvielg van anyunál is 1 zsákkal...már kezd sok lenni,hú amire kimosom ezt a rengeteg rucit.

KépKép
bettike83

Bettike:

[quote]A írta:z anyasági támogatás összege:

Az anyasági támogatás egyszeri juttatás. Összege azonos a gyermek születésének időpontjában érvényes öregségi nyugdíj legkisebb összegének 225%-ával (2008-ban: 64.125.-Ft) ikergyermekek esetén 300%-ával (85.500.- Ft gyermekenként).

Forrás: http://www.gyerekabc.hu/alanyi-jogon-ja ... gatas.html

Kép
kis-csillag
Tököl

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?