A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » BABUCIT 2008-ban!

Küldd le az L.-t a postaládához. Hogy ne neked kelljen lemenni. Ja, vagy nem szólsz hozzá? :roll: Tök gáz a hülye összeveszés, de a Gy. utána sokkal ugyulibugyulibb (=aranyos, bújós stb.), ez olyan baromság. :wink: :lol:

KépKép
benó

Ó, ez került a laptetűre! :shock: :? :lol:

KépKép
benó

Vele!A másik oldalon leírtam részletesen.Csak te már átszöktél ide! :D

Kép
martik77

Régen is volt kutyájuk(1 tacsi öreg volt és kimúlt és egy vizsla elütötte az autó)
Én csak jót akartam.De olyan befásultak..... :?

Kép
martik77

Azóta már visszamentem és elolvastam.
A kutyaharcot. :lol: Bocsi. :oops:
Tudod, ez olyan lehet, mint hogy nekem tök jó lenne egy aranyoska tengerimalac (tesóméknál van 2), de a franc se foglalkozna vele állandóan (takarítani stb.), ugyanígy lehetnek L. szülei a kutyával. :wink: :D Hm?

KépKép
benó

ÓÓ.Nálunk ez legfeljebb egy óráig tart azután valamelyikünk hozzászól a másikhoz,teljesen más témával indítva és a miről gond volt arról szó se esik többet.
Ez az ő nézete én meg hozzá szoktam már,hanem nem.

Kép
martik77

Nem tudom,de nem is érdekel.Már a tesója is azt mondta egyszer,hogy befásultak és nem lehet velük semmit kezdeni mert nem is akarják.

Kép
martik77

Ez az utolsó mondatod hogy is van egész pontosan? :roll: :lol:

KépKép
benó

Nem is kell. Idős embereket úgyse fogsz tudni megváltoztatni (senki).

Egyébként kb. értem, L. a konfliktuskerülő ember, de azért szeretjük. :lol:

KépKép
benó

Na, nem ám rám is megsértődsz? Gyere vissza, mert én meg idehoztam a házikót varrni. :D

KépKép
benó

Befásultak pl:Itthon voltak a tesójáék másfél évvel azután,hogy kiment Izraelbe.Kérték anyósékat menjenek valamerre kirándulni.Nem havas hegyek meg ilyenek.Csak a közelbe kocsival,vagy tópartra.Mire jött a válasz:Á nem mennyetek csak ti fiatalok majd én addig itthon főzők,velünk ne foglalkozzatok stb.
Arra nem gondolnak hogy talán jólesett volna nekik??

Kép
martik77

Vagyok,csak lassabban írok,meg pudingot voltam halászni a hűtőből. :D

Kép
martik77

Igazad van, ez tényleg fásultság. :wink:

KépKép
benó

Pudingot eszel? :D

KépKép
benó

Na erről beszéltem. :?

De úgy döntöttem nem foglalkozok vele.Remélem azért annyira nem lesznek befásulva,hogy nem azt várják majd el,hogy mindig mi vigyük majd az unokát hozzájuk.

Kép
martik77

Tesco-s puding.
Csokis én szeretem. :)

Kép
martik77

Majd meglátjuk, de szerintem igen. :?

KépKép
benó

Na tudod!Én biztos nem fogok menni,ha ők nem jönnek.
Ezt már annak idején Dömével végig játszottam.
Még egyszer nem!

Kép
martik77

Hát, ja, tudod, én is mondtam, hogy a 30 Ft-os puding jobban ízlik itt nálunk mindenkinek, mint a 100 vagy afölötti.

A tesóm anyósáék is ilyenek, folyton csak otthon, főzés, takarítás, és szerintem kb. 2x voltak a tesóméknál kb. 4-5 év alatt, amióta a faluban laknak. :wink:

KépKép
benó

Szóval témaváltás mit főzöl ma végül???

Kép
martik77

Igen, a tesómék se mennek, csak kb. évente 2x (karácsony, esetleg húsvét), de szerintem évente 1-nek is elmegy az. :roll: Hát, nem tudom, mindegy szerintem. Én se mennék inkább ilyen emberekhez, bocsánat, bocsánat. :oops: :oops:

KépKép
benó

Lefekszek mert kicsit szédelgek,de még jövök. :)

Kép
martik77

Gombalevest, kész is van. :D
Meg állítólag van még a fagyasztóban lecsó, azt kiolvasztom a Gy.-nak ebédre. Mi meg majd eszünk valamit a skacokkal. :roll:

KépKép
benó

Ó, ne szédelegj, feküdj. :?

KépKép
benó

Persze a kolléganőm férje se jött még fúrni,de L.se hívná fel,hogy mikorra várható. :?

Na mindegy fekszek. :)

Kép
martik77

Ne idegeskedj, aranyoskám. Feküdj.

KépKép
benó

Na, csajok, fölvarrtam a házat. :roll: Iszonyú sokáig tartott. :shock: Egy csigaház egyébként, tehát alatta van egy csiga is (odavarrva). Ablakai még nincsenek a háznak, most megyek, pakolok, leesnek az ujjaim. :wink:

KépKép
benó

Még semmit nem gépeltem. :oops: Nem jutottam hozzá. Délelőtt lestem a postást, szerencsére elcsíptem,beszéltem vele. Közben lekapott a szomszéd néni, aki annyit tud beszélni!!!! :shock:
Meg át kellett mennem a másik szomszédhoz is, ő a házfelügyelő,na ott is kicsit elidőztem, aztán ebédeltünk a Bálinttal, elmosogattam. Most ültem le, hogy fogok írni, erre telcsizett a Kati,hogy jön hozzám. Ennyit a mai napról. Megyek gyorsan valami sütit gyártani,hogy legyen mivel megkínálni.

Kép
flóra 11

Na, azt hiszem, elbúcsúzom, megyek felöltözni stb., aztán Gy. ebédje után lemegyek anyuék, utána pedig elnézek a turiba, hátha van valami játék 100 Ft-ért megint. :roll:
Nektek minden jót! Majd tali. :D

KépKép
benó

Sebaj, majd holnap. Most már állítsd be erre magad. Jó sütést, beszélgetést, pusszancs :D

KépKép
benó

sziasztok, bocsi ha nem reagálok mindenkire, de most csak emlékezetböl reagálok.

ildikó: nagyon boldog névnapot. Bálintnak gyógyulást, örülök, hogy van visszajelzés másik munkahelyröl :wink:

márti: én +23kg val mentem szülni :oops: :oops: :roll: :roll: :cry: :cry:

tancsu: boldog fél évet Gergönek. hogy szalad az idö :roll:

baba látogatás mifelénk: dezert, pálinka, kisruha, dzsúsz, kompót, és valakinél még +fagyasztott csibe is

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

Ildó!Neked is jár egy ilyen laza na,ha már neved napja van!!!

Azért ügyi vagy Benó!

Én meg aludtam egy kicsit.Most ebéd és ennyi. :)

Kép
martik77

Helló Timi!!

Következő hónapban már Törpe is ilyen "öreg"lesz!!! :D

Kép
martik77

Sziasztok!

Ildikó, nagyos sok boldogságot kívánok névnapod alkalmából!

Hát ma is van pörgés! :roll: Látom Ti sem nagyon vagytok :(

Kép
szilzi

vasárnap a barátnömék és a keresztszülök készültek baba látogatóba, de átettük öket most hétvégére.
tegnap meg mi voltunk a szomszédba. olyan pici a baba /1 hónapos/, igaz Törpe kisebb volt töle, de az már olyan régen volt :roll: .
valami gond van a picivel, mert nem hizik.3400-al hozták haza és most 1 hónapossan 3500g /tápszerezik/.
de amúgy nagyon aranyoska :lol: :lol:

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

A b.nőm kislánya ugyan így volt.Neki ilyen bukós tápszert kellett ennie mert refluxos és sok kajcsi visszajött.
Most nem tom milyet eszik,de már nagyon szépen elkezdett hízni.

Kép
martik77

Törpe pár napja csak félujjú body-ban van és tetszik neki /meleg van nálunk/
teát próbáltam neki adni, de nem kellett neki, nem szomjas, elég neki a megszokott tej adagja :wink:

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

csakhogy a szomszéd kisrác nem bukik :!: :?:

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

Akkor majd megindul a hízása.Reméljük nincs nagy baj!!

Na akkor Törpe imádni fogja a nyarat. :)

Kép
martik77

Ildikó, nagyon szép lett az új vonalzód, én is gondoltam, hogy erre lecserélem, de aztán úgy meglepődtem, hogy 28 napra megjött, hogy így hagytam! :lol: :lol: Remélem Bálint hamar meggyógyul!

Benó, te lehet, hogy gyes után babajáték gyártónak mész el?? Paradizs most hányadik hétben van? Örülök, hogy jól vannak! :D

Kép
szilzi

pont 1 éve voltam az elsö uh-on, néztem a monitort és kavarogtak a fejemben a gondolatok.
:lol: 8) :wink: :roll: :lol:

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

Hali

Gyorsan pár kép amig alszik manóm...:)

Kép kukucska a fejvédő alatt...:)

Kép Gergő és a zöldborsó találkozása...:D

Kép ennnyit kreativkodtam.....dohányzóasztal disz...

Kép nappali ablakdisz...

Kép hálószoba ablakdisz...

Kép ez pedig jelenleg az étkezőasztalom,ide még nincs disz,majd barkát akarok szedni,de most sztem még korán van hozzá...:)

Kép

Kép[/
tancsu

Helló!

Örülök, hogy elveszett báránykák is itt vannak (Szilzi, Timi) és jól is vannak. :D Ó, micsoda emlékek, olyan furcsa, hogy így megy az idő, nem, Timi? :D Remélem, jövőre a többiek is ezt mesélik majd, emlékeztek, hogy tavaly ilyenkor hogy vártam a májust, áprilist, júniust stb., most meg már hol tartunk? :D Úgy legyen. :idea: :idea: :idea: :idea:

Hamarosan jön a Gy., úgyhogy majd foglalkozom vele kicsit.
:wink:

Szerintem játékgyártónak elég elcseszett lennék azért, de mindenesetre köszi. :lol: :lol: :lol:

Szilzi, A.-val sikerült már találkozni?

Márti, elmentél már a postára?

Te meg rúgj ki a hámból, Ildó, a névnapodon! Úgy innék pl. egy kis bort, igyál egy kicsit helyettem az egészségedre! :D :D :D :D

Na, megyek, majd még jövök.

KépKép
benó

Á, helló, Tancsu, klasszak a képek! A Gergő és a zöldborsó című kompozíció a legjobb, de a díszek is szuperek! :lol: :lol: :lol: Igazi otthonos díszek, ilyenek anyuéknál szoktak lenni :D :D :D (nálunk nem, váza sincs stb.). :roll:

KépKép
benó

Voltam lenn,de a postaládába semmi nem volt. :?
Majd holnap. :)

Én is rakok fel képeket. :) Kép ez tegnap készült :)

Kép
martik77

Kép ez a nagyszoba ajtóból fényképezve Kép ez pedig az erkélytől

Kép
martik77

Kép bejárati ajtóból az előszoba+folytatás a konyha. Kép ez pedig a konyhából fényképezve a bejárat felé

Kép
martik77

Kép Döme szobája az előszobából fotózva Kép ez pedig a szobája az ablakától fotózva.

Kép
martik77

Ó, nagyon szép lett a lakás!!!! :D :D :D :D

KépKép
benó

Tancsu Gergő megkímélte evés közben a tapétát??? :D :D :D

Nem biztos,hogy a zöldborsó jól mutatna dekornak. :D :D :D

De az étvágyára nem lehet panaszod!!! :D :D :D

Kép
martik77

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: