Nem hiszem el, írtam egy csomót és eltűnt!
Szóval újra:
Szücsi, szorítok! Csak egy kérdés: mi van akkor ha tényleg vakbél? Akkor mi csinálnak, megműtik a kismamit?
Köszi az infót is! Nálam ezek szerint mindenképp 2006 fog számítani, de nem gond, mert összegben nem lenne igazán eltérés, sőt, még talán jobban is járok!!!
Figyelmeztetés! Aki kórházba készül menni (bármiért) mindenképp be kell mennie a betegfelvételre a vizitdíj miatt! Hiába nem kell fizetni a kismamiknak, nullás nyugtát adnak! (kata, szóval ez volt az ok!) A frász jött ránk, amikor megláttuk azt a 100 embert, aki sorba állt!!! Aztán szerencsére az egyik biztonsági őr elkiáltotta magát, és a kismamikat bevitte soron kívül! Mázli!
Ennek megörülve irány az uh! Na ott én lettem volna a 4. (korai öröm

) erre vmelyik osztályról jön 3 nénike! Na persze ők mentek be! Mikor végre bekerülünk, kiderül a dokim műtőben, szóval más van, jó belenyugszom, habár nem volt a legszimpatikusabb! Erre minden OK!!!!!!!!!!!de a kisagy nem látszik, menjek sétálni!!!!!!! Jó, már 12 volt (10re voltunk ott) szóval elugrottunk hambizni, mire visszamentem, megint meg kellett várnom, mire 2 emberrel végeznek! De 13ra végezvén kiderül semmi gond, minden szupi az aprónéppel!
Fúúú, bocsi, akit nem érdekel, ne olvassa, csak kijött belőlem!
Voltunk c&a-ban is és nekünk is van már kacsás body-nk!!!!!! Ollllyan ari, meg vettem én is olyan 2db 890ért típust is! 62-es mindegyik, de nem jó a számozás, mert egyik nagyobb, mint a másik, de így is olyan picik, tuti ekkora egy átlag újszülött???? Én 68asnak látom őket
Na és készülök: vettem köntöst is! Semmi ilyesmim nincs (szerencsére sosem voltam kórházban, itthon meg nem hordanám), és azért ki tudja, mikor kell bemennem, még ha nem is a legrosszabbra gondol az ember, mondjuk méhszáj összevarrás, vagy akármi apróság miatt!
Ezzel kapcsolatosan: hálóing????? Borzalmasak!!!!!

A nagyik hordanak ilyen mintájút, egyszerűen nem tudnak egyszínűt csinálni, csak óriás rózsásat???
Kérdés: elöl gombos az ajánlott, ugye??? Végig, vagy elég csak a mellközépig gombos? Mert én csak olyat láttam!?
Jajj, és még vettünk babaszobába csillárt is, mert nem volt mivel nem használta az albérlő azt a szobát, és mittudoménmiért, meg már kinéztem a mesés bordűrt (nemtom hogy írják

), és padlószőnyeget is
élveztem!