Sziasztok!
GABCII GRATULÁLOK
SOK BOLDOGSÁGOT NEKTEK
Era Milyen jó hírek

Nagyon szépen fejlődik Beatrice

Nagyon ügyes kislány! ha így folytatja a gyarapodást hamarosan hazaviheted
Andi Ne "mondj" ilyen butaságokat

Nem vagy selejt

Ha még 2 hétig bent maradhat babó még a 2,5 kg-ot is elérhetitek

Bízni kell
Motiot Jobbulást Ábelnek.
Ma voltam én is NST-n. Grtétikém végig aludt

Nem indította be sem a sportszelet sem a szölőcukor.

Megpróbálták felrázni de kakilt a fejünkre

Viszont a gép mért fájásokat

amiket én észre sem vettem. Utánna mentem orvoshoz, ahol nagyon kikészültem. A saját dokim még szabin van és az általa ajánlott helyetteséhez mentem. Ídőre bejelentkezve

Csekély 1 óra várakozás után jeleztem az aszisztensnek, hogy már mióta várok és miért nem hívnak be. Kizavart, hogy legyek türelemmel. Újabb 1 óra múlva bementem hozzá és emelt hangon közöltem vele, hogy ne szórakozzanak velem, már 2 órája lejárt az időpontom amikorra elviekben jöttem. A doki kinézett és utánna behívott, mutatta a papírját, hogy nem vagyok rajta miért állítom, hogy ídőpontra jöttem. Mondtam neki, hogy 1 hete a másik aszisztens hölgy a szemem láttára írt be a könyvbe. Jött be a csaj nagy p.... kezében a könyvvel, hogy nem vagyok benne. Benne voltam

Annyit nem mondott az aszisztens, hogy bocsánat! Az orvos meg rettentő zavarban volt és nem győzőtt bocsánatot kérni. Ezekután megmérte a vérnyomás és közölte, hogy magas. Én meg mondtam neki, hogy ne csodálkozzon. Nagyon kibuktam
Amúgy minden rendbe. A méhszájam továbbra is 2100-as. Babó kicsit lejjebb csúszott. Az NST papírt nézve mondta a doki, hogy ne lepődjek meg ha hétvégén megszülök. Benne van a pakliban, hisz szép szabájosak voltak a mért fájások.
Bocs, hogy ezzel fárasztottalak titeket, de nagyon kibuktam rajta. Magam se értem miért, hisz alapvetően türelmes ember vagyok